eitaa logo
خَِاَِنَِهَِ دَِاَِرَِیَِ وَِ خَِرَِیَِدَِ خَِوَِبَِ
1.6هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
25 فایل
﷽ ↶سلام لطفا صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 سعی میکنیم مطالب مفید برای خانمها و همینطور اجناس باکیفیت و قیمت بی نظیر خدمتتون معرفی کنیم💗 💝جهت ثبت سفارش و انتقاد و پیشنهاد👈 @Amini63j https://eitaa.com/delbandonline
مشاهده در ایتا
دانلود
1 عدد بادمجون بزرگ رو پوست کندم و خورد کردم و توی آب و نمک گذاشتم تا تلخیشون بره.بعد از نیم ساعت بادمجونارو با مقداری روغن سرخ کرده پ میذاریم کنار. سپس توی ماهیتابه 3 عدد گوجه رو خورد کردم میتونین رنده هم بکنید که بهتره، سپس 1 ق غ خ رب گوجه میزنیم میذاریم خوب که سرخ شدن و به روغن افتادن بهش بادمجونای سرخ شده رو که له کرده بودمو اضافه کردم و نمک فلفل سیاه و سفید پاپریکا پودر سیر اضافه مردم و خوب با هم مخلوطشون کردم. سپس توی ظرف ریختم و روشون کتلت مرغ گذاشتم. برای تهیه کتلت مرغ 1 عدد سینه مرغ رو به همراه 1 عدد پیاز خوب جرخ کردم و توی ظرف ریختم و بهش نمک، فلفل سیاه، پاپریکا، زردچوبه، پودر سیر و 2 ق غ خ آرد سوخاری اضافه کردم و به خوبی ورز دادم و توی یخچال به مدت 1 ساعت بهش استراحت دادم و سپس به این شکل دراوردم و با روغن و زعفران دم شده سرخشون کردم @honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
🍮 😋 🔸یه بسته پودر کرم کارامل اماده را با دو لیوان شیر و یک ق.غ خامه صبحانه ویک ق مربا خوری پودر نسکافه و یک ق.غ شکر مخلوط کردم روی حرارت گذاشتم بمدت دو دقیقه تا شکر حل شد و چند تا جوش خورد و بعد هم داخل ظرف مورد نظرم اول کاراملی که داخل پاکتش بود ریختم بعدم مایع رو داغ روی اون ریختم و بمدت 1الی 1/5ساعت داخل یخچال گذاشتم موند تا کاملا سفت شد @honar_zan
🌮 😋 ▫️خمیر یوفکا......به مقدار لازم ▫️قارچ......150 گرم ▫️ژامبون یا سوسیس......150 گرم ▫️فلفل دلمه ای.....1عدد ▫️سیب زمینی پخته.....1عدد ▫️جعفری.....نصفه پیمانه ▫️نمک و فلفل و آویشن 🔸ابتدا سیب زمینی رو بپزید.سپس نگینی خرد کنید.در یک تابه قارچ رو خرد کرده.در کمی کره تفت بدید تا آبش جمع بشه.قارچ با حرارت بالا و کمی آبلیمو تفت بدید.که سیاه نشه.سپس بهش سوسیس خرد شده و فلفل دلمه ای خرد شده را اضافه کنید.در آخر سیب زمینی خرد شده.نمک و فلفل و آویشن و جعفری خرد شده هم بریزد.بزارید مواد کامل خنک بشه.بعد از خمیر یوفکا مخصوص سمبوسه بگیرید.مواد رو یه طرف مواد به صورت سه گوش بریزد و بپیچید.لایه آخر کمی آب بزنید که کامل به هم بچسبه.بعد در روغن داغ سرخ کنید @honar_zan
🍛 😋 🔸گوشت رو که من از ماهیچه استفاده کردم رو میذاریم با پیاز برگ بو هل دارچین فلفل سیاه و زردچوبه و نمک خوب بپزه. رشته فرنگی یا همون رشته سوپ رو خرد میکنیم و با روغن تفت میدیم تا رنگش تیره بشه. بعد چند قاشق محلول زعفران روش میریزیم. برنج رو بصورت ابکش درست میکنیم دستور اصلی رشته رو بعد از ابکش کردن برنج لابلای پلو میدن ولی بنظرم اگه کمی هم با برنج بجوشه و بعد ابکش کنیم بهتر میپزه. حالا برنج رو که با رشته مخلوط شده رو لابلاش پیاز داغ و ادویه پلویی میپاشیم و میذاریم دم بکشه. گوشت رو از آبش جدا کرده و با ادویه سرخ میکنیم. پیاز داغ هم با کشمش درست میکنیم برای روی بریانی.مغز بادام هندی و پسته هم با کمی گلاب خیس میکنیم با روغن کمی تفت میدیم و محلول زعفران اضافه میکنیم. حالا پلو رو میکشیم گوشت رو روی پلو گذاشته و با پیازداغ و کشمش و مغزها تزئین میکنیم.از لپه هم برای این پلو میشه استفاده کرد @honar_zan
‌🍡 😋 ‌ ‌ 🔸کیک شکلاتی یا کیک اسفنجی ساده رو بعد از پخت کاملا پودر کرده،با کمی شیر یا شکلات ذوب شده یا خامه صبحانه مخلوط کنید تا خمیر بشه .کمی وانیل و درصورت دلخواه پودرکاکائو اضافه کنید.حسابی ورز بدید. با دست به اندازه گردو بردارید و گردش کنید. 🔸توپک هارو داخل ظرف شکلات بن ماری شده بغلطونید. درصورت تمایل با پودرنارگیل یا پودرپسته یا کنجد یا ترایفل کاور کنید. توپک هارو بذارید یخچال تا شکلات خودشو بگیره. میتونید باسس شکلات تزیین کنید. ‌ @honar_zan
🥮 😋 ▫️تخم مرغ 4عدد ▫️شکر یک لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️ماست خامه ای یکلیوان ▫️روغن مایع یک لیوان سر خالی ▫️وانیل یک قاشق مربا خوری ▫️بکینگ پودر یک قاشق غذاخوری ▫️آرد 2لیوان ویک قاشق غذاخوری پر ▫️پودر کاکائو برای لایه های کیک 🔸 ابتدا فر رو رشن کرده، با دمای 180 درجه حالا میریم سراغ کیک تخم مرغ و شکر وانیلرو با همزن زده تا سفید کشدار بشه بعد ماست وروغن مایع رو اضافه کرده در حد مخلوط شدن هم بزنید آرد رو الک کرده همرا بکینگ پودر وبه کیک اضافه کرده در سه مرحله بعد صورت دورانی مخلوط میکنیم قالب مورد نظر رو با روغن جدا کننده چرب کرده یا چرب کنید درآرد پاشیده ومواد کیک رو در سه مرحله به قالب اضافه کرده یک سوم مواد کیک رو ریخته ردش پودر کاکائو الک کرده بعد به این ترتیب ادامه میدیم ودر 180 درجه به مدت 40 تا 45دقیقه میپزیم @honar_zan
🍗 😋 🔸از یک روز قبل بال ها رو تو مواد بخوابونید. مواد من تشکیل شده از ابلیمو، سویا سس، سس خردل، سس فلفل، زعفران، پیاز و روغن زیتون. بال ها رو با مواد خوب مخلوط کنید و بذارید تو یخچال بمونه. بعد توی سینی فر طوری بچینید که روی هم نباشند تا همه جاش برشته بشه. تو طبقه وسط فر با دمای 200-220 درجه حرارت از بالا و پایین بذارید حدوداً 1 ساعت بمونه. بعد از نیم ساعت بچرخونید تا هر دو طرف برشته بشه. در نهایت میتونید روی 5-10 دقیقه رو حالت گریل بذارید 🥔 🔸سیب زمینی رو با پوست خوب میشوریم، درشت خرد کرده و با روغن زیتون (بدون روغن هم عالی میشه) نمک، فلفل، پاپریکا، سیر و رزماری خوب مزه دار میکنیم. به طوری که سیب زمینی ها کاملاً به مواد آغشته بشه. تو سینی فر، یک‌کاغذ روغنی میذاریم و سیب زمینی هارو با فاصله میچینیم تو سینی. تو فر با دمای 200-220 درجه به مدت نیم ساعت میذاریم تا مغزپخت بشه. در آخر، فر رو روی حالت گریل میذاریم تا سیب زمینی ها برشته بشوند. حدود یک ربع کافیه برای گریل شدن. @honar_zan
🔻مواد لازم : 📝 ▫️هویج: 4 عدد 500گرم ▫️پودرزنجبیل 1 قاشق چایخوری ▫️جعفری و پیازچه : 2فنجان ▫️پیاز خرد شده: 1عدد ▫️روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری ▫️آب مرغ و یا عصاره مرغ ▫️سیب زمینی خرد شده : 1عدد ▫️نمک وفلفل: به میزان لازم ✍ابتدا پیاز - سیب زمینی و هویج های خرد شده را داخل ظرفی که روغن زیتون را در کمی حرارت داده ایم بریزیم و کمی تفت دهیم. سبزی های ساتوری شده ای را که در مواد لازم داشتیم را بیفزاییم و بعد از کمی تفت دادن پودر زنجبیل را به مواد اضافه کنیم. آب مرغ و یا عصاره مرغ حل شده در آب را به مواد اضافه کرده و درب ضرف را بزاریم تا کمی با بخار آب مواد سوپ نرم شوند. بعد از اینکه مواد کمی نرم تر شدن به وسیله ی یک مخلوط کن سوپ را به صورت پوره در میاریم وحالا سوپ آماده سرو رو داخل ظرف مورد نظر میل می کنیم. @honar_zan
🥗 😋 ▫️1 سینه مرغ بدون پوست و استخوان، پخته و ریش ریش شده ▫️2 لیوان کلم بروکلی خرد شده ▫️مقداری گوجه فرنگی خشک شده ▫️1/2 لیوان سس سزار 🔸مواد سس سزار👇(تمام مواد سس را با هم مخلوط کنید) ▫️3_4 قاشق غذاخوری سس مایونز ▫️2 قاشق غذا خوری سرکه ▫️1 قاشق غذا خوری سس خردل ▫️5 قاشق غذا خوری روغن زیتون ▫️1 قاشق چایخوری پودر سیر یا سیر رنده شده ▫️3 قاشق غذا خوری پنیر پارمزان ▫️نمک،فلفل سیاه طبق ذائقه 🔸ابتدا سینه مرغ را با ادویه و مقداری اب جوش بپزید و بعد از پخت ریش ریش کنید،سپس در کاسه ی سرو سالاد،کلم بروکلی،گوجه فرنگی خشک شده،مرغ ریش ریش شده و سس سزار(که میتوانید خیلی سریع خانگی درست کنید یا آماده از فروشگاه تهیه کنید) را بریزید و کامل با هم مخلوط کرده و سرو کنید @honar_zan
😍 لواشک زرشک 1 ورق لواشک کیوی 1 ورق لواشک پرتقال 1 ورق ترشک آلبالو به مقدار لازم ترشک زردآلو به مقدار لازم ترشک آلوچه به مقدار لازم ابتدا یک ظرف به شکل دلخواه مثلا قلب انتخاب میکنیم. لواشک انار را به شکل ظرف بریده و در ته آن قرار میدهیم. سپس به اندازه طول دور تا دور ظرف، نواری مستطیل شکل از لواشک انار میبریم و به وسیله شیره ترشک به دیواره ظرف میچسبانیم. سپس داخل آن را با انواع ترشک پر میکنیم و با ورقه ای از لواشک انار به شکل قلب، روی مواد را می پوشانیم. با استفاده از قالب حروف، نوشته مورد نظر را روی لواشک زرشک ایجاد کرده و به روی کیک میچسبانیم. با استفاده از قالب قلب شکل روی لواشک کیوی طرح قلب ایجاد کرده و به روی کیک منتقل میکنیم. نوار های باریک و درازی از لواشک زرشک و پرتقال را بریده و رول میکنیم تا به شکل گل رز شبیه شود و سپس روی کیک لواشک قرار می دهیم. برای چسبندگی بیشتر شکل ها می توان قبل از چسباندن، کمی شیره ترشک روی سطح کیک بمالیم. @honar_zan
🍨 😋 ‌‌‌‌‌ ▫️بیسکویت پتی بور 1 بسته خرد شده ▫️پنیر ماسکار پونه بدون نمک یا پنیر لبنه بدون نمک، 1 بسته ▫️خامه صبحانه پاکتی 1 بسته ▫️پودر قند به مقدار دلخواه ▫️پودر کرم کارامل نصف بسته ▫️شیر نصف لیوان ▫️نسکافه 1 ق غ 🔸اول بیسکویتها رو داخل غذا ساز خرد کنید و به اندازه یک قاشق سر پر ته لیوان مورد نظرتون بریزید. پنیر وخامه و پودر قند رو با همزن بزنید تا حسابی مخلوط بشه. نصف بسته پودر کرم کارامل رو با نصف لیوان شیر بجوشونید و بزارید خنک بشه و به مایع پنیری اضافه کنید ی ق غ نسکافه رو هم با آب باز کنید و اضاف کنید روی بیسکویتها از مواد پنیری بریزید و روی مواد پنیری میتونید نوتلا یا کرم لوتوس بریزید و در یخچال بزارید و نوش جان کنید @honar_zan