eitaa logo
خَِاَِنَِهَِ دَِاَِرَِیَِ وَِ خَِرَِیَِدَِ خَِوَِبَِ
1.6هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
25 فایل
﷽ ↶سلام لطفا صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 سعی میکنیم مطالب مفید برای خانمها و همینطور اجناس باکیفیت و قیمت بی نظیر خدمتتون معرفی کنیم💗 💝جهت ثبت سفارش و انتقاد و پیشنهاد👈 @Amini63j https://eitaa.com/delbandonline
مشاهده در ایتا
دانلود
🍡 😋 ▫️شیر 1 لیتر ⁦ ▫️شکر 11 ق غ ⁦ ▫️رنگ خوراکی نوک ق چ ▫️⁩آرد سمولینا 10 ق غ ▫️کره 25 گرم ⁦⁦ ▫️⁩پودر نارگیل 1 الی 1,5 پ 🔸شیر و شکر و رنگ خوراکی و آرد سمولینا و کره رو باهمزن مخلوط کنید روی حرارت ملایم بذارید مدام هم بزنید تا غلیظ شود پنج دقیقه کنار بذارید تا از حالت داغی بیافتد و گاهی اوقات هم هم بزنید و مقداری از موادتون بردارید گلوله کنید و در پودر نارگیل بغلتانید و وسطش رو با نوک انگشتتون فشار دهید و پودر پسته بپاشید و سرو کنید @honar_zan
▫️روغن زیتون یک ق غ ▫️پیاز خرد شده یک پیمانه ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️آب مرغ 8- 6 پیمانه ▫️سینه مرغ بدون استخوان یک عدد ▫️هویج خرد شده سه پیمانه ▫️ماکارونی کوچک یا رشته فرنگی یک پیمانه ▫️نخود فرنگی پخته شده یک تا دو پیمانه ▫️جعفری خرد شده نصف پیمانه 🔸دریک قابلمه، روغن زیتون بریزید و آن را روی شعله متوسط قرار دهید. حدود 3 دقیقه پیاز را تفت دهید تا نرم شود. آب مرغ، سینه مرغ و هویج های خرد شده را به قابلمه اضافه کنید. حرارت را کم کرده، بگذارید بدون درب، تا 12 دقیقه بپزند. سینه مرغ را از قابلمه بیرون آورید و آن را به تخته برش منتقل کنید و با استفاده از دو چنگال آن را رشته رشته کنید. ماکارونی یا رشته فرنگی را به محتوای قابلمه اضافه کنید و 10 دقیقه بگذارید بجوشد. نخود فرنگی ها را به سوپ اضافه کنید. مرغ های تکه تکه شده را همراه با جعفری خرد شده به قابلمه برگردانید. کمی آن ها را حرارت دهید سوپ را به صورت داغ میل کنید. @honar_zan
شیرینی دوستای گلم من برای نان پنجره ای 2 عدد تخم مرغ با هم زن میزنم و نصف پیمانه نشاسته گل با نصف پیمانه گلاب بهش اضافه میکنم یه کم هم میزنم سپس نصف پیمانه اردم بهش اضافه میکنم خوب هم میزنم تا هیچ گره ای نداشته باشه سپس یه نیم ساعت میزارم تو همون دمای محیط استراحت کنه تو یه ظرف گود روغن میریزم چون باید شیرینی ها شناور باشن بعد اینکه روغن داغ شد قالب نان پنجره ای داخل روغن داغ میزارم تا 10 میشمارم بعد قالب میزارم داخل مایه شیرینی مایه شیرینی باید نصف قالب بگیره کامل قالب درون مواد نباشه سپس قالب داخل روغن میزارم و یه تکون میدم .زمان خیلی کمی برای سرخ شدن نان پنجره ای کافیه.اگر. چندتا ی اول خراب کردین نگران نباشین با مرور زمان دمای لازم قالب دستتون میاد بعد از هر چند عدد شیرینی مایه نان پنجرای را هم بزنید تا مواد ته نشین نشود بعد اینکه نان پنجره ای ها اماده شد مقداری پودر قند روی ان بریزید میتونین پودر قند با یه کم هل اسیاب شده مخلوط کنین نوش جان👌 @honar_zan
🥬 😋 ▫️کاهو 1 عدد ▫️تخم مرغ 4 عدد ▫️آرد 1 قاشق غذا خوری ▫️نمک و فلفل به مقدار لازم ▫️گردو 50 گرم 1- کاهو را بشویید و سپس خرد کنید. 2- تخم‌مرغ‌ها را با کاهو مخلوط کنید و خوب​ هم بزنید. 3- گردوها را اضافه کنید و سپس نمک و فلفل را بیفزایید. 4- روغن را داغ کنید و مواد را داخل آن سرخ کنید. 5- بعد از این‌که یک طرف کوکو سرخ شد طرف دیــگر را هم سرخ کنید @honar_zan
🍋 يك روش عالى براى طبخ مرغ 😋 🔸مقداری آرد رو با نمک و فلفل قرمز و سیاه مخلوط کنید. 🔸فیله های مرغ رو داخلش بزنید تا کاملا آردی بشن (نیم کیلو فیله) و در یک تابه دو طرفشو خوب سرخ کنید (در مقداري كره)تا قهوه ای طلایی بشن. 🔸حالا آب دو تا لیمو ترش کوچیک یا نصف یک لیمو ترش بزرگ رو به همراه یک لیوان آب مرغ یا یک لیوان آب با یک قرص عصاره مرغ یا اگه در دسترستون نیست آب معمولی به تابه اضافه کنید و بذاريد بجوشه تا سس غلیظی بدست بیاد. 🔸بعد نمک و فلفل غذا رو با چشیدن اندازه کنید و چند برش لیمو و مقداری جعفری خرد شده برای تزئین روش بریزید. @honar_zan
🥦 😋 🔸گل کلم،هویج،کرفس و ساقه و برگش،سیر چند حبه،برای رنگ قرمزش هم میتونید از کلم قرمز یا چغندر خام رنده شده یا نگینی خرد شده،استفاده کنید.... سرکه و آب جوشیده ی سرد شده به میزان نصف به نصف،،نمک و کمی فلفل سیاه... همه ی مواد را خرد کرده و با هم مخلوط کنید و در جای خنک نگهداری کنید و بعد از یک هفته نوش جان کنید @honar_zan
🥕 😋 هویج رنده شده یک کیلو گرم شکر 1/5 لیوان شیره ی انگور 2 لیوان گردوی خورد شده یک لیوان پودر هل یک ق م گلاب یک استکان کلوکز یک ق غ ژلاتین یک ق غ 🔸هویج هارو پوست کردم با رنده درشت رنده کردم شکر رو بهش اضافه کردم نیم تا یک ساعت گذاشتم بمونه یه مقدار آب بندازه. بعد 40 دقیقه روی حرارت ملایم گذاشتم تا به ارامی بپزه بعد شیره انگور را اضافه کردم بعد ده دقیقه گردو و پودر هل رو خوب مخلوط کرده به هویج اضافه کردم. بعد گلوکز و ژلاتین رو با دو قاشق اب سرد مخلوط کردم اضافه کردم اخر گلاب رو ریختم گذاشتم ابش کشیده بشه و از روی حرارت برداشتم. @honar_zan
🌽 🍘 😋 🔸4تا تخم مرغ و با نمک و فلفل زدم نصف پیمانه پیازچه خورد شده و کمی هم جعفری و دو تا حبه سیر یا پودرسیر توش خورد کردم، بعد یه قوطی کنسرو ذرتو بهش اضافه کردم به اضافه نصف پیمانه شیر خوب همه رو با هم مخلوط کنید 🔸حالا 1 پیمونه آرد و کمی بکینگ پودر هم به مخلوطم اضافه کردم برا رنگی رنگی شدنشم به دلخواه میتونید فلفل دلمه ای اضافه کنید خوب هم بزنید . من توش پنیر پیتزا هم حسابی ریختم برشته های روش پنیر پیتزاس حالا تو روغن سرخ کنید ♦️حتی اگه رژیمی دوس دارید پنیر نزنید و تو فر درستش کنید. @honar_zan
🔴طرز تهیه🔻🍪 🔸100گرم کره رو با نصف پیمونه پودرشکر و کمی وانیل با همزن برقی حسابی مخلوط میکنیم بعد یه دونه تخم مرغ بهش اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم 🔸دو پیمونه آرد رو با نوک قاشق بیکینگ پودر و سه قاشق کافی میت یا شیرخشک مخلوط میکنیم و روی مواد الک میکنیم و اول با قاشق وبعد با نوک انگشت مخلوط میکنیم ،خمیرکه جمع شد تو کیسه نیم ساعت تو یخچال بهش استراحت میدیم وبعد روی کاغذ روغنی بازش میکنیم و با قالب دلخواه قالب میزنیم و بعد تو سینی که کاغذ روغنی پهن کردیم میچینیم وتو فر 170درجه که از قبل گرم شده میذاریم به مدت10 تا 15 دقیقه یا تا زمانی که زیر بیسکوئیت ها طلایی بشه . ♦️از فر که دراومد کمی که خنک شد از سینی جدا میکنیم که سفت نشه. @honar_zan
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋😋😋😋😋😋 کلم:1 عدد نمک برای پخت کلم:2 قاشق چایخوری برگ مو :به تعداد لازم عدس:3 لیوان برنج:1/5 لیوان پیاز :5 عدد سیر:2 عدد شوید و مرزه:از هر کدوم 20 گرم(اگه خواستین بیشتر هم میتونید بزنید) آب مرغ برای دلمه کلم:نصف لیوان آب مرغ برای دلمه برگ:1 لیوان ادویه ها:نمک،فلفل سیاه،زردچوبه،پودر سیر:به مقدار لازم زعفرون:هر چی بیشتر باشه خوشمزه تر میشه😁 مواد لازم برای سس دلمه برگ: رب:2/5 قاشق غذاخوری سرکه:نصف استکان نمک:نوک قاشق چای ⠀ . @honar_zan
🍮 😋 ▫️شیرعسلی یک قوطی ▫️شیر یک لیوان ▫️خامه صبحانه نصف قوطی ▫️آب سرد یک لیوان سرخالی ▫️پودر ژلاتین دوونیم قاشق غذاخوری ▫️کاکائو و نسکافه به مقدار لازم ⭐️منظور از لیوان همون لیوان فرانسوی دسته دار است 🔸ابتدا پودر ژلاتین را روی آب سرد ریخته تا پفکی بشه بعد بن ماری میکنیم تا کاملا شفاف شود شیر رو در قابلمه ای ریخته تا گرم شود شیرعسلی و خامه رو مخلوط کرده و کم کم شیر گرم رو بهش اضافه میکنیم و خوب با همزن دستی مخلوط میکنیم سپس ژلاتین رو اضافه میکنیم(توجه داشته باشید که دمای ژلاتین و مخلوط شیر یکسان باشه یعنی یا هردو خنک با هردو ولرم باشن) 🔸بعداز این مرحله موادمون رو به سه قسمت تقسیم میکنیم به یه قسمتش کاکائو و به یکی دیگه نسکافه اضافه میکنیم یه قسمتش هم که سفید میمونه و به ترتیب میریزیم تو قالب و میذاریم یخچال تا ببنده یعنی بعد از بسته شدن رنگ دیگه رو میریزیم @honar_zan
12.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥🔝 برنج 3پیمانه گوشت گوسفندی نیم کیلو هویج 8عدد کشمش 1پیمانه خلال پسته و بادام نصف پیمانه ادویه ها شامل: زردچوبه. دارچین. نمک. پودر هل. پودر زیره سیاه و سبز. پودر میخک شکر 3 ق غ @honar_zan