eitaa logo
خَِاَِنَِهَِ دَِاَِرَِیَِ وَِ خَِرَِیَِدَِ خَِوَِبَِ
1.6هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
25 فایل
﷽ ↶سلام لطفا صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 سعی میکنیم مطالب مفید برای خانمها و همینطور اجناس باکیفیت و قیمت بی نظیر خدمتتون معرفی کنیم💗 💝جهت ثبت سفارش و انتقاد و پیشنهاد👈 @Amini63j https://eitaa.com/delbandonline
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: * 3 قاشق غذاخورى روغن * 2 عدد پیاز سفید کوچک ، خرد شده * 3 حبه سیر ، خرد شده * 350 گرم گوشت گوسفند مکعب شده * 1 قاشق چایخوری تمام ادویه گوشت يا ادويه عربى یا هفت ادویه * 1/2 قاشق چایخوری پودر دارچین * 1 قاشق چايخورى زردچوبه * 1 قاشق چایخوری نمک * 1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه برای طعم و مزه * 1.5 ليوان برنج * 2.5 ليوان آب * 150 گرم نخود فرنگی * 1/4 فنجان آجیل مغز براى رفتن توى فر : * 1 بسته خمير هزار لايه! ‌ نكات: *2 قاشق غذاخوری کره ذوب شده و يك زرده ى تخم مرغ ميكس كنيد براى كشيدن روى خمير قبل از گذاشتن توى فر! *بذاريد توى فر در دماى 180 به مدت 30 دقيقه بپزه! @honar_zan
مواد لازم: بيسكويت ساقه طلايي ده عدد كره پنجاه گرم مواد موس؛ خامه صبحانه یک عدد پودر خامه(70 گرم) یا دریم ویب دو عدد شیر عسل یک چهارم قوطی ( میتونید بجاش از پودر شکر استفاده کنید) پنیر خامه ی بدون نمک صد گرم اب لیمو تازه یک عدد پوست لیمو رنده شده ( یک عدد لیمو رو با رنده قسمت زردش بدون قسمت سفید لیمو رو رنده کنید) ژله لیمو یک عدد( یک عدد ژله رو با نصف لیوان اب گرم مخلوط کنید تا دونه های ژله کاملا حل بشه و بذارین کنار تا به دمای محیط برسه) بیسکویت ها رو با کوشکوب یا غذا ساز کاملا پودر کنید و با کره مخلوط کنید و توی ظرف ها بریزین و بعد خامه صبحانه با پودر خامه هم بزنید تا فرم بگیره و پنیر خامه ی بهش اضافه کنید و هم بزنید و شیر عسل و اب لیمو و پوست لیمو با ژله همه رو با هم مخلوط کنید و روی بیسکویت ها بریزین و چند ساعت توی یخچال قرار بدین. @honar_zan
🍒 😋 🔸اول آلبالو ها رو شسته و هسته هاشون رو ميگيرم بعد شكر رو لابه لاش ميريزمو بعد از چند ساعت استراحت دادن بهش ميزارم بجوشه و با آبي كه خودش پس ميده نسبتا قوام بياد برنج رو رو از قبل خيس ميكنم و آبكشي ميكنم تهديگ سيب زمينيم رو ته قابلمه ميچينم برنج رو قسمتي زعفروني مخلوط و دم ميزارم و قسمتي رو هم با شهد آلبالو مخلوط و با آلبالو هاگوشه قابلمه ميريزم تا با برنج دم بکشه رون مرغ رو اول از همه با روغن و زرچوبه و نمک خوب سرخ میکنم نصف استکان اب و فلفل دلمه ای و یدونه پیاز کنار مرغا میزارم رو حرارت کم تا بپزه و ابش کشیده بشه @honar_zan
تكه هاى مرغ رو با نمك،فلفل،زعفران تومخلوطروغن و كره سرخ مى كنم و كنار ميذارم 1پياز رو خلالی كردم و تفت ميدم تا سبک بشه و نمك و زردچوبه و رب رو اضافه مى كنم و دوباره تفت ميدم تا خامى رب گرفته بشه و آلوهايى رو كه از قبل شستم رواضافه مى كنم و ى تفت ديگه ميدم و مرغهارو توش مى چينيم و دو ليوان اب و كمى ابليمواضافه مى كنم و ميذارم تا بپزه و سسش غليظ بشه. ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ @honar_zan
2 عدد طالبی کوچک 3 (4 ق) شکر 1 ق غ پر تخم شربتی 2 ق غ گلاب نصف ق چ هل(من نزدم) تخم شربتی رو خیس کرده و بعد از آبکش رد میکنیم. من تخم شربتی رو داخل قالب ریختم و دریخچال گذاشتم تا یخ بزنه ولی اجباری نیست میتونین تخم شربتی رو بعد تمیز کردن و خیس کردن به همون شکل به فالوده اضافه کنین طالبی رو چهار قاچ کرده و تخمه هاشو درمیاریم و قاچها رو پوست کنده و رنده میکنیم طالبی رنده شده رو به همراه شکر و گلاب و تخم شربتی مخلوط کرده و دریخچال میذاریم تا خنک بشه و طعم مواد به خورد هم بره و چند تکه یخ هم موقع سرو اضافه می کنیم من ازیخ تخم شربتی که داخل قالب ریخته بودم اضافه کردم و چند اسکوپ طالبی هم روی فالوده قرار دادم @honar_zan
🥮 😋 ▫️3 عدد تخم مرغ ▫️1.5 لیوان شکر ▫️1 لیوان شیر ▫️1 لیوان روغن ▫️1 عدد پوست پرتقال رنده شده ▫️1 لیوان آرد ذرت ▫️1 لیوان آرد ▫️1 ق غ پودر بیکینگ ▫️1 ق چ سرخالی وانیل ▫️مغز گردو برای تزیین 🔴همه مواد باید در دمای اتاق باشند. ‌ 🔸‌تخم مرغ و شکر رو باهمزن بزنید تا کرمی بشن. روغن، شیر، پوست پرتقال رو اضافه کنید و با همزن بزنید.‌ مواد خشک رو در ظرفی جداگانه باهم مخلوط و الک کنید. بعد آنها را به ظرف مواد مایع اضافه کنید و با لیسک یا قاشق، آروم مخلوط کنید. و در قالب مورد نظر بریزید و در مایکرو 170 درجه پیش گرمایش 35 تا 45دقیقه بذارید. @honar_zan
بستنی وانیلی انبه یخ زده اندازه هاش چشمی 😁 توی مخلوط کن بریزی و با هم میکس کنید و توی ظرف بریزی و میتونی توی چن تا از ظرف ها در حد دو سه قاشق شربت فیمتو بریزی و با بستنی مخلوط کنی که حالت ابر باد بشه. @honar_zan
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شکلات مترو 4 عدد کره 3 قاشق غذاخوری میتونین از کره گیاهی هم استفاده کنین عسل 3 قاشق غذاخوری کره را در تابه ای نچسب بریزین آب شه و عسل اضافه کنین حرارت به حدی کم باشد که کره کف نکنه و به جوش نیاد شکلات هارو تکه تکه کنین و به مواد اضافه کنین حرارت را خاموش کنین خوب هم بزنین تا حل شه وقتی که حل شد کورن فلکس را اضافه کنین خوب مخلوط کنین فنجان و قالب های دلخواه را کمی چرب کنین و مواد را در آنها جا بدین بزارین تو دمای محیط از داغی بیفته و کم کم خودشو بگیره بعد بزارینش تو یخچال کم کم ببنده حدودا 1 ساعت بعد حاضر و آماده سروه. @honar_zan
9.3M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
گوشت چرخ کرده ‌پیاز رنده شده جعفری گشنیز ریحون‌ ‌نمک، زردچوبه فلفل تمام مواد رو با هم مخلوط میکنیم با دست فرم داده و سرخ میکنیم. برای سس پیاز نگینی شده را تفت میدهیم بعد زردچوبه و یک قاشق رب گوجه به مواد اضافه میکنیم بعد فلفل و نمک میزنیم و یک لیوان اب و یک کاسه اب نارنج(البته بستگی به ذائقتون داره) اضافه میکنیم سپس شامی ها را درون سس میگذاریم درب را میگذاریم شعله رو کم میکنین تا به حال خودش بپزه بعد از رب تا نیم ساعت غذا رو خاموش میکنیم نوش جان @honar_zan
آلو سیاه1 کیلو شکر نیم کیلو آب 2 لیوان آلوهای سفت و خوشگل و ترجیحا دم دار را واسه این مربا استفاده کنید. کمی آب جوش روی آلوها بریزید و بعد آن ها را داخل آب سرد بریزید تا پوست آن راحت جدا شود. اگه دم های آن ها جدا نشود بهتر است. حالا آلوها را داخل ظرف لعابی بریزید و لا به لای آن شکر بپاشید و 4 یا 5 ساعت بگذارید بماند تا آب بیندازد. آلوها را در بیارید و شکر آب شده را با 2 لیوان آب بگذارید روی حرارت تا شربت کمی قوام بیاید. آلوها را بریزید داخل شربت و بگذارید حدود 10 تا 15 دقیقه بپزد اما له نشود (زمان پخت، بستگی به سفتی آلوها دارد) کف آن را بگیرید و مربای خوشمزه و خوشگلتان که آماده شد بگذارید خنک شود و داخل ظرف بریزید. @honar_zan
✍سفیده تخم مرغ و شکر رو توی یه کاسه فلزی بریزید و روی بخار کتری قرار بدید و با همزن دستی گاهی هم بزنید تا مخلوط یکدست رقیق و شفافی بدست بیاد و وقتی مخلوط بین 2 انگشت قرار میدین زبری احساس نکنین و شکر کاملا حل شده باشه . کاسه رو از روی حرارت بردارین و با سرعت متوسط همزن برقی بزنید تا پف کنه و وقتی کاسه رو بر می گردونید از کاسه نریزه کرم رو کم کم اضافه کنید تا باتر کریم فرم بگیره . شکلات ذوب شده رو اضافه کرده و فولد میکنید اسپرسو و وانیل و آب رو توی یه کاسه با هم مخلوطو به باتر کریم اضافه کنید . و با بقیه مواد مخلوط کنید .باتر کریم توی قیفی که ماسوره توش انداختین بریزین و کاپ کیک مورد نظرتون تزیین کنید @honar_zan
🍸 😋 🔸توی یک قابلمه 1لیتر شیر ،100 گرم خامه، 6 ق غ خ آرد، 6ق غ خ شکر و 1 عدد تخم مرغ رو ریخته و به خوبی هم میزنیم و روی شعله میذاریم تا زمانی که به غلظت فرنی رسید هم میزنیم. سپس از روی شعله برداشته و بهش 1 ق چ خ وانیل اضافه کرده و توی کاسه بزدگی ریخته روشو با سلفون پوشونده تا رویه نبنده و میذاریم چند ساعتی بمونه تا از حرارت بیفته. تقریبا 2 بسته پتی بور رو توی چرخ گوشت ریخته و خوب خوردش میکنیم. حالا توی ظرف مد نظرمون اول مقداری از کرمفیل سپس بیسکویت پودر شده و روی اونم موز حلقه شده و نوتلا ریخته و به این ترتیب دوباره ادامه میدیم و در آخر کرمفیل ریخته و روشو با هر میوه ای که دوست دارین تزیین کنید که من با گٌلدن برری و انگور فرنگی تزیین کردم @honar_zan