eitaa logo
خَِاَِنَِهَِ دَِاَِرَِیَِ وَِ خَِرَِیَِدَِ خَِوَِبَِ
1.6هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
25 فایل
﷽ ↶سلام لطفا صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 سعی میکنیم مطالب مفید برای خانمها و همینطور اجناس باکیفیت و قیمت بی نظیر خدمتتون معرفی کنیم💗 💝جهت ثبت سفارش و انتقاد و پیشنهاد👈 @Amini63j https://eitaa.com/delbandonline
مشاهده در ایتا
دانلود
یک ایده جالب برای تزئین قاب موبایل با نگین های متری 🍃🌸📱📱📱🍃🌸 ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
تکنیک ساخت معجون ضد سرما خوردگی لیمو و زنجبیل را برش داده و به همراه چند تکه چوب دارچین در یک شیشه بریزید سپس عسل بدون موم و طبیعی را به آن اضافه کرده و درب آن را بسته در یخچال قرار دهید . تا دو ماه میشود در یخچال نگهداری کرد و روزانه از آن استفاده کرده و خود را تقویت نمائید. ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
16.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💫تکنیک تهیه بسیار ساده دوستان حتما ببینید عالیه ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
❌ هشدار 💫میدونستید گل های لیلیومی که در اغلب دسته گلها میبینیم سمی هستند و خوردن مقدار بسیار کوچکی از آن میتواند موجب آسیب شدید به کلیه و یا مرگ شود ! مراقب کودکان و حیوانات خانگی باشید ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیک برای درمان خارپاشنه ماساژ نقاط ماشه ای همچنین می توان با شل کردن عضله پشت پا نیز از درد ناشی از خار پاشنه کم کرد. روی زمین بنشینید و پاها را روی هم گذاشته دراز کنید. یک توپ تنیس پشت ساق پا قرار داده و با پای دیگر روی آن فشار وارد کنید. توسط این ورزش به باند سفتی که پشت عضله قرار دارد فشار وارد کرده و عضله شل می شود. ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
🍒 آلبالوی مخصوص مربا یک کیلو،شکر یک ودویست تا یک‌و‌نیم کیلو(بسته به میزان ترش و شیرینی آلبالو )، آبلیمو حدود دوقاشق دوسوم شکر رو لابه لا البالو میپاشیم و چند ساعت داخل یخچال استراحت میدیم تا آب آلبالوها کاملا خارج بشه،بعد بدون اضافه کردن آب روی شعله میزاریم تا به جوش بیاد و یک قاشق آبلیمو اضافه میکنیم و اجازه میدیم حدودا ده دقیقه بجوشه و بعد داخل یه آبکش میریزیم و شربتش رو جدا میکنیم و مجدد آلبالوها رو به قابلمه برمیگردونیم و مابقی شکر رو به آلبالوها اضافه میکنیم و اینبار مقداری آب هم اضافه میکنیم وشعله رو زیاد میکنیم تا به جوش بیاد بعد حدودا نیم ساعت بهش زمان میدیم تا بپزه و در پایان پخت چند قطره آبلیمو اضافه کرده و بعد از پنج دقیقه شعله رو خاموش میکنیم. اضافه کردن آبلیمو مانع از کپک و شکرک زدن مربا و شربت میشه. ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
. ماکارونی_و_کاهو 1 عددسینه مرغ نصف یک عدد کاهو یا(کلم) نصف از بسته پاستا(میتونید از هرنوع پاستا فرمی استفاده کنید ) 1 تا2 کاسه ماست سیر 4 قاشق غذاخوری سس مایونز نمک نعناع یا(آویشن یازعتر) دلخواه نصف فنجان روغن زیتون طرزتهیه : 1_اول از همه، آب لیمو را روی مرغ بریزید وبزارید درقابلمه به همراه آب جوش تا مرغ پخته شود. وبعد مرغ را ریش یا خرد کنید. 2_ بعد از شستن کاهو را ریز خوردکنید. 3_ماکارونی را باآب ونمک وکمی روغن بزارید تا مدت زمانی که روی بسته نوشته شده پخته شود وبعد آبکشی کنید وبزارید خنک بشه. بعد از اینکه همه مواد سالاد آماده وخنک شددر ظرف سرو بریزید و روغن زیتون ونمک رااضافه وبا ماست سیر و سس مایونز مخلوط کنید.(سالاد را میتونید یکروز قبل آماده کنید وموقع سرو سس را روش بریزید واستفاده کنید.) وبا نعناع تزیین کنید. نوش جان پ. ن. برای پخت مرغ یک عددپیاز ویک برگ بو استفاده کنید ا━━━┅═❂═┅┅──┄┄ 🍎 @honar_zan
🏴 فرا رسیدن اربعین سرور و سالار شهیدان ، حضرت ابا عبدالله الحسین (ع) و یاران با وفا ایشان را تسلیت عرض می نماییم.
🥀🖤🥀 🏴متن کامل زیارت اربعین: اَلسَّلامُ عَلی وَلِیِّ اللَّهِ وَحَبیبِهِ اَلسَّلامُ عَلی خَلیلِ اللَّهِ وَنَجیبِهِ اَلسَّلامُ عَلی صَفِیِّ اللَّهِ وَابْنِ صَفِیِّهِ اَلسَّلامُ عَلیَ الْحُسَیْنِ الْمَظْلُومِ الشَّهیدِ اَلسَّلامُ علی اَسیرِ الْکُرُباتِ وَقَتیلِ الْعَبَراتِ اَللّهُمَّ اِنّی اَشْهَدُ اَنَّهُ وَلِیُّکَ وَابْنُ وَلِیِّکَ وَصَفِیُّکَ وَابْنُ صَفِیِّکَ الْفاَّئِزُ بِکَرامَتِکَ اَکْرَمْتَهُ بِالشَّهادَةِ وَحَبَوْتَهُ بِالسَّعادَةِ وَاَجْتَبَیْتَهُ بِطیبِ الْوِلادَةِ وَ جَعَلْتَهُ سَیِّداً مِنَ السّادَةِ وَقآئِداً مِنَ الْقادَةِ وَذآئِداً مِنْ الْذادَةِ وَاَعْطَیْتَهُ مَواریثَ الاْنْبِیاَّءِ وَجَعَلْتَهُ حُجَّةً عَلی خَلْقِکَ مِنَ الاْوْصِیاَّءِ فَاَعْذَرَ فیِ الدُّعآءِ وَمَنَحَ النُّصْحَ وَبَذَلَ مُهْجَتَهُ فیکَ لِیَسْتَنْقِذَ عِبادَکَ مِنَ الْجَهالَةِ وَحَیْرَةِ الضَّلالَةِ وَقَدْ تَوازَرَ عَلَیْهِ مَنْ غَرَّتْهُ الدُّنْیا وَباعَ حَظَّهُ بِالاْرْذَلِ الاْدْنی وَشَری آخِرَتَهُ بِالثَّمَنِ الاْوْکَسِ وَتَغَطْرَسَ وَتَرَدّی فی هَواهُ وَاَسْخَطَکَ وَاَسْخَطَ نَبِیَّکَ وَاَطاعَ مِنْ عِبادِکَ اَهْلَ الشِّقاقِ وَالنِّفاقِ وَحَمَلَةَ الاَوْزارِ الْمُسْتَوْجِبینَ النّارَ فَجاهَدَهُمْ فیکَ صابِراً مُحْتَسِباً حَتّی سُفِکَ فی طاعَتِکَ دَمُهُ وَاسْتُبیحَ حَریمُهُ اَللّهُمَّ فَالْعَنْهُمْ لَعْناً وَبیلاً وَعَذِّبْهُمْ عَذاباً اَلیماً اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَلسَّلامُ عَلَیْکَ یَابْنَ سَیِّدِ الاْوْصِیاَّءِ اَشْهَدُ اَنَّکَ اَمینُ اللهِ وَابْنُ اَمینِهِ عِشْتَ سَعیداً وَمَضَیْتَ حَمیداً وَمُتَّ فَقیداً مَظْلُوماً شَهیداً وَاَشْهَدُ اَنَّ اللَّهَ مُنْجِزٌ ما وَعَدَکَ وَمُهْلِکٌ مَنْ خَذَلَکَ وَمُعَذِّبٌ مَنْ قَتَلَکَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ وَفَیْتَ بِعَهْدِاللهِ وَجاهَدْتَ فی سَبیلِهِ حَتّی اَتیکَ الْیَقینُ فَلَعَنَ اللهُ مَنْ قَتَلَکَ وَلَعَنَ اللهُ مَنْ ظَلَمَکَ وَلَعَنَ اللَّهُ اُمَّةً سَمِعَتْ بِذلِکَ فَرَضِیَتْ بِهِ اَللّهُمَّ اِنّی اُشْهِدُکَ اَنّی وَلِیُّ لِمَنْ والاهُ وَعَدُوُّ لِمَنْ عاداهُ بِاَبی اَنْتَ وَاُمّی یَابْنَ رَسُولِ اللَّهِ اَشْهَدُ اَنَّکَ کُنْتَ نُوراً فیِ الاَصْلابِ الشّامِخَةِ وَالاْرْحامِ الْمُطَهَّرَةِ لَمْ تُنَجِّسْکَ الْجاهِلِیَّةُ بِاَنْجاسِها وَلَمْ تُلْبِسْکَ الْمُدْلَهِمّاتُ مِنْ ثِیابِها وَاَشْهَدُ اَنَّکَ مِنْ دَعاَّئِمِ الدّینِ وَاَرْکانِ الْمُسْلِمینَ وَمَعْقِلِ الْمُؤْمِنینَ وَاَشْهَدُ اَنَّکَ الاْمامُ الْبَرُّ التَّقِیُّ الرَّضِیُّ الزَّکِیُّ الْهادِی الْمَهْدِیُّ وَاَشْهَدُ اَنَّ الاْئِمَّةَ مِنْ وُلْدِکَ کَلِمَةُ التَّقْوی وَاَعْلامُ الْهُدی وَالْعُرْوَةُ الْوُثْقی وَالْحُجَّةُ علی اَهْلِ الدُّنْیا وَاَشْهَدُ اَنّی بِکُمْ مُؤْمِنٌ وَبِاِیابِکُمْ مُوقِنٌ بِشَرایِعِ دینی وَخَواتیمِ عَمَلی وَقَلْبی لِقَلْبِکُمْ سِلْمٌ وَاَمْری لاِمْرِکُمْ مُتَّبِعٌ وَنُصْرَتی لَکُمْ مُعَدَّةٌ حَتّی یَاْذَنَ اللَّهُ لَکُمْ فَمَعَکُمْ مَعَکُمْ لامَعَ عَدُوِّکُمْ صَلَواتُ اللهِ عَلَیْکُمْ وَعلی اَرْواحِکُمْ وَاَجْسادِکُمْ وَشاهِدِکُمْ وَغاَّئِبِکُمْ وَظاهِرِکُمْ وَباطِنِکُمْ آمینَ رَبَّ الْعالَمینَ.