eitaa logo
خَِاَِنَِهَِ دَِاَِرَِیَِ وَِ خَِرَِیَِدَِ خَِوَِبَِ
1.6هزار دنبال‌کننده
5.6هزار عکس
3.4هزار ویدیو
25 فایل
﷽ ↶سلام لطفا صبورباشید و به رشد کانال کمک کنید.🌼 سعی میکنیم مطالب مفید برای خانمها و همینطور اجناس باکیفیت و قیمت بی نظیر خدمتتون معرفی کنیم💗 💝جهت ثبت سفارش و انتقاد و پیشنهاد👈 @Amini63j https://eitaa.com/delbandonline
مشاهده در ایتا
دانلود
🍸 😋 ▫️۳ تا پرتغال ▫️۱/۴فنجان آب پرتغال ▫️۱ عدد لیموترش سبز ▫️۱۲ قطعه یخ ▫️نعناع تازه 🔸پرتغال و لیموترش را پوست بگیرید ،آنها را برش برش دهید . ۱/۲پرتغال،نعناع،۱/۲لیمو،۶ قطعه یخ با بقیه مواد مخلوط کنید . ودر آخر آب پرتغال و مخلوط آب بریزید و نوش جاااان کنید ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
🍋🍨بستنی لیمویی خانگی🍨🍋 آموزش بستنی با سه ماده اولیه که برای هر طعمی میتوانید از انواع میوه ها و یا شکلات استفاده کنیدو‌ یا بستنی وانیلی تهیه کنید نکته مهم در تهیه بستنی، هم زدن سر وقت است که بهتر است پنج مرتبه و هر سری ۳-۴ دقیقه با همزن برقی مخلوط شود تا بستنی کشسانی بیستر و قوام بهتری داشته باشد مواد لازم ۲ لیتر شیر پر چرب (اگر شیر بز در دسترس نبود میتوانیداز شیر گاو استفاده کنید) ۱ تا ۱/۵ لیوان شکر ۱ ق م ثعلب برای عطر بستنی🍋 رنده پوست دو عدد لیمو ترش آب دو عدد لیمو ترش ۱ ق چ زردچوبه (برای رنگ بیشتر ، میتوانید حذف کنید) طرز تهیه ابتدا به ثعلب یک ق غ شکر و ۲ ق غ شیر اضافه کنید و مخلوط کرده و کنار بگذارید، اگر خواستید بستنی وانیلی تهیه کنید به این مواد وانیل هم اضافه کرده ومخلوط کنید و کنار بگذارید. سپس شیر را روی حرارت بگذارید و وقتی شروع به گرم شدن کرد شکر را اضافه کنید و مانند فیلم مخلوط کنید (یعنی با ملاقه هم بزنید و از شیر بردارید و از بالا داخل قابلمه بریزید و به این شکل به هم زدن ادامه دهید ) بعد از اینکه شروع به جوشیدن کرد مخوط ثعلب را داخل شیر بریزید و دوباره مثل روش قبل هم بزنید این مرحله ی هم زدن نکته مهمی است اگر به این شکل مخلوط شود بستنی شما کیفیت بهتری خواهد داشت. تقریبا حدود یک ساعت بپزید تا شیر کمی غلیظ شود و رنگش به زردی بزند. سپس از حرارت برداشته و کنار بگذارید تا ولرم شود و در هنگام خنک شدن هم زدن را با روشی که در بالا گفتم فراموش نکنید بستنی را به مدت یک ساعت داخل فریزیر بگذارید و بعد، از فریزر خارج کرده و آب لیمو و رنده پوست لیمو و زردچوبه را اضافه کنید و با همزن برقی مخوط کنید و دوباره داخل فریزیر بگذارید و یک ساعت بعد، خارج کرده و ‌با همزن برقی ۳-۴ دقیقه هم بزنید و این کار را در پنج مرحله با یکی دو ساعت فاصله انجام دهید (این مراحل هم زدن برای این است که بستنی یخی نشود) در آخرین مرحله هم زدن میتوانید مواد بستنی را داخل ظرف دیگری بریزید و به مدت ۵-۶ ساعت دیگر داخل فریزر بگذارید و سپس آماده خوردن خواهد بود. اگر مواد بستنی را نصف کرده و مواد طعم دهنده لیمویی را همین مقدار استفاده کنید طعم لیمویی بیشتری خواهد گرفت و رنگش هم زردتر خواهد شد چون با این مقدارها طعم لیمویی خیلی کمی داشت و به نظرم کافی بود ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
🔴 💠 یکی از اصولی که اگر خانم‌ها رعایت کنند اثرات خوبی در زندگی مشاهده می‌کنند تغییر یکنواختی در زندگی است. از لحاظ روان‌ شناسی مردان از یکنواختی می‌شوند. 💠 گاهی لباس و ظاهر خود، ، غذا، عطر و محیط اطرافتان را دهید ولو جزئی باشد. گاهی می‌توانید جملات احساسی تازه‌ای به همسرتان بگویید. 💠 سعی کنید در تغییرات گفته شده، و اشتهای همسرتان را مدّ نظر قرار دهید. 💠 با این تغییرات می‌توانید آرامش و جدید به شوهرتان هدیه دهید که نتیجه‌ی آن، تزریق تازه به مرد است تا محبّتش را به شما بیشتر کند. ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
🔴 💠 باور بفرمائید سوخت یک زن همیشه «عشق» است! هر زمان که به او عشق و دادید؛ همواره سرحال، و پرانرژی می‌باشد! 💠 و زندگی شما ولو پر از سختی‌های روزمره و مشکلات باشد اما با و مدیریتِ مشکلات پیش می‌رود! ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
طرز تهیه پیده مواد لازم برای داخل پیده: ۲۰۰ گرم گوشت چرخ کرده ۱ عدد پیاز ۱ عدد فلفل قرمز ۱ عدد فلفل سبز ۱ قاشق غذا خوری رب فلفل سیاه پودر فلفل قرمز نمک ۱ الی ۲ قاشق غذاخوری روغن مایع دقت کنین گوشت بدون چربی نباشد، مواد دیگر را هم ریز خورد و در یک ظرف با همدیگر مخلوط کنید تا کامل به خورد هم بروند. مواد لازم برای خمیر: ۱ لیوان شیر ولرم ۱ استکان روغن مایع ۱ عدد سفیده تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری شکر ۱ قاشق غذاخوری خمیر مایه خشک فوری ۱ قاشق چای خوری نمک ۳ لیوان آرد طرز تهیه پیده: خمیر را اماده میکنیم و نیم ساعت استراحت می دهیم. در اندازه های دلخواه تقسیم میکنیم و با فاصله روی سینی فر میچینیم و ۱۵ دقیقه دیگر هم میگذاریم بماند، وقتی خمیر کمی نرم تر شد داخلش را گود میکنیم و از مواد اماده شده مان داخلش میریزیم. با زرده تخم مرغ خمیر را پوشش میدهیم و در فر ۱۸۰ درجه تا زمانیکه خمیرمان طلایی شود؛ میپزیم ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
5.46M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
یک کیلو ونیم کیوی یک کیلو شکر کیویها راپوست کنده و به تکه های مساوی خرد میکنیم ویا قالب میزنیم ودرقابلمه ریخته وشکررابه آن اضافه کرده واجازه میدهیم چند ساعت بمونه تا شکر خوب جذب کیویها شود(شب تاصبح )بماندبهتر هست وبعد قابلمه راروی حرارت گذاشته تا کیویها پخته وشهد غلیظ شود . این مربا احتیاج به آبلیمو ندارد چون خود کیوی ترش هست . پ.ن.از کیویهای کال وسفت استفاده کنید. دوست داشتید یک قاشق مرباخوری آبلیمو بریزید. ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛
7.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 هر وقت کار گیر کرد، به اینجا زنگ بزن! 🔰 به روایت حاج حسین یکتا ┏━✨🌹✨🌸✨━┓      🌸 @honar_zan🌸 ┗━✨🌸✨🌹✨━┛