#دیاثتمجازی
⏪دیاثت مجازی را تعریف کنید.(۲نمره)
🔶دیاثت مجازی یعنی پیام رسانی مثل اینستاگرام از پهنای باند ما استفاده کند و سود خودش را ببرد، در کنار آن به فرهنگ و دین و دار و ندار ما بتازد، هر صفحه ای از هر مقام مملکتی یا شخص حقیقی و حقوقی ما را که بر خلاف خواسته دشمنان این کشور و انسانیت هست ببندد،نام سردار سلیمانی مان را سانسور کند و صفحه هایی که از ایشان حمایت می کنند را مسدود کند ولی برای خیلی ها چه از خواص و چه عوام جامعه این مسئله مهم نباشد و فقط نظاره گرش باشند.
عجب.....
@deldadegi
دلدادگی💙
ولادت پیامبر اکرم صلی الله علیه و آله و سلم و امام صادق علیه السلام مبارک باد
_مطالب تاریخی ولادت پیامبر
#حسین_دارابی
@deldadegi
• دلدادگی💙
💥 ماجرای یک عکس
🔺آیا پوستر سیمای پیامبر اکرم (ص) از نظر تاریخی محکم است؟
1️⃣ نگارهای که میبینید، پرفروشترین عکس و پوستر منتسب به حضرت رسول (ص) در ایران است که بساط شمایل فروشان را گرم کرده است. چهره نوجوانی خندان و ملیح، با عمامهای بر سر و گل یاسمنی بر گوش؛ پوستری است که در ایران بارها چاپ شده و بین توده مردم مشهور به «تصویر ۱۸ سالگی حضرت ختمی مرتبت (صلوات الله علیه و آله و سلم)» است.
2️⃣ در ایران مشهور است که این نقاشی اثر راهبی است که آن حضرت را در نوجوانی در مسیر شام میبیند. بنا به ذهنیت رایج در ایران، این عکس در موزهای به نام «موزهٔ روم» نگهداری میشود. حتی حجت الاسلام رحیمیان احتمال داده، امام خمینی شعر "من به خال لبت ای دوست را" طبق این عکس سروده باشد.
🔰 اما واقعیت عکس چیست؟
🔹اولا: هیچ منبع تاریخی معتبری این ادعا را تأیید نمیکند.
🔹ثانیا: موزهای به نام «موزهٔ روم» وجود خارجی ندارد و این تصویر را در هیچ موزهای از جهان سراغ نداریم.
🔹 ثالثا: سبک تصویر یادشده نیز چندان با سبک نقاشیهای بیزانس (امپراطوری روم شرقی) همخوانی ندارد.
⁉️ پس ماجرای این عکس چیست؟ و متعلق به کیست؟ و چرا چنین شهرتی یافته است؟
1⃣
@deldadegi
دلدادگی💙
🔺 آیا نگاره منسوب به حضرت رسول (ص) در اصل همین بوده است؟!
👈 برخی میگویند این عکس، جان مایه اصلی تصویری است که به پیامبر رحمت للعالمین (ص) نسبت میدهند. بنا به گفته پارهای از منابع، این تصویر متعلق به یک نوجوان تونسی است که بیش از یک قرن قدمت دارد.
اما با وجود شباهت زیاد، آن نقاشی منسوب به حضرت، با این عکس متفاوت است؛ زیرا شانههای این جوان کاملا پوشیده ولی در آن نقاشی قدری باز است.
اینک منشا اصلی نقاشی را در فرستاده بعدی ببینید.
2⃣
@deldadegi
دلدادگی💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر معظم انقلاب: در مسئلهی عادیسازیهای اخیر متأسفانه بعضی از دولت ها خطا کردند، خطای بزرگی کردند و گناه کردند و عادیسازی کردند با رژیم غاصب و ظالم صهیونیستی
🔹این حرکت ضد وحدت و اتحاد اسلامی است، باید از این راه برگردند.
@deldadegi
دلدادگی💙
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ان شاءالله بزودی چشم تون ✨
روشن بشه به نور ✨
گنبد خضرا 💚
@deldadegi
دلدادگی 💙
هدایت شده از ☔️اشـعار بانـو نقیـبی☔️
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعرخوانی ولادت حضرت محمّد
(صلی الله علیه و آله و سلم)
باصدای👈آقاسیدمهدی
گلپسرِ بانونقیبی
🌦@najvayebaran🌦
🔺کارت پستال نوجوان تونسی که به نام سیمای پیامبر (ص) عرضه میشود!
👈 متاسفانه پوستر نگاره پیغمبر (ص)، کپی برداری از کارت پستالی اروپایی است که هیچ ارتباطی با «پیامبر اکرم (ص)» ندارد. تصویر عکسی است که در سالهای ۱۹۰۴ و ۱۹۰۶ در تونس از پسربچهای گرفته شده و برای استفاده تجاری منتشر شده است. عکاس آن نیز رودولف لنرت (Rudolf Franz Lehnret ) است. در آن روزگار عکسهای کشور تونس، مشتری داشت. لذا این عکاس و دوستانش به تونس رفته و مجموعهای از عکسهای تونس را تهیه کرده و در اوایل دهه بیست به صورت کارت پستال چاپ میکردند. این مجموعه عکس شامل مناظر طبیعی، بیابان، تپههای شن روان، بازارها و مناطق محلی، پسران و دختران نابالغ جوان بود که سنی بین کودکی و نوجوانی و چهرهای بین زن و مرد داشتند. عکسها مطابق تصورات اروپاییان از شرق بود که تصوّری رازآلود و وسوسهانگیز از شرق داشتند و با استفاده از تکنیک چاپ نقره تهیه، و سپس گراورسازی و چاپ شدهاست. عکس یادشده در ژانویه سال ۱۹۱۴ در مقالهای با نام «اینجا و آنجا در شمال آفریقا» در یکی از مجلات غربی چاپ شد و زیر عکس نوشته شده بود «عربی با یک گل».
🔹متاسفانه برخی روی این عکس کار کردند و جلوه چشمها و صورت را افزون ساختند و به نام نگاره تاریخی پیغمبر اکرم (ص) چاپ کردند و فروختند!!