فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹باز نشر/آیت الله فاطمی نیا رحمهالله علیه:
بنده در خانه خدا در محضر حضرت زهرا(سلام الله علیها) اگر چیزی را یقین نکنم نمیگویم؛
بدانید و آگاه باشید هرکس کوچکترین حرفی در تضعیف رهبری بزند، خدا او را نخواهد بخشید...
🌹در پناه حسین (علیه السلام)
▪️آخرین تصویر از پیکر عالم ربانی آیت الله فاطمی نیا بر روی تخت بیمارستان
♦️آيتالله فاطمینیا در سال ۱۳۲۵ در تبریز به دنیا آمد. او مجتهد، خطیب، عارف و استاد اخلاق، مورخ اسلامی و کتابشناس بود و در زمینه اخلاق و عرفان، حدیث و شعر عربی صاحب نظر بود.
♦️ این عالم ربانی از کودکی نزد پدرش آیتالله سیداسماعیل اصفیایی شندآبادی دروس دینی و علمی را فرا گرفت. سپس نزدیک به ۳۰ سال نزد علامه مصطفوی تبریزی از شاگردان میرزای قاضی شاگردی کرد و تحت تعلیم و تربیت وی قرار داشت و همزمان تحصیلات حوزوی خویش را هم دنبال کرد. پس از علامه مصطفوی، او از محضر بزرگانی چون آیات عظام علامه طباطبایی، محمدتقی آملی، بهاءالدینی و آیتالله محمدتقی بهجت بهرهمند شد.
💠 به مناسبت رحلت آیت الله #فاطمی_نیا معرفی می شود :
📗 کتاب شریف سه جلدی " نکته ها از گفته ها " 📕
👌جمع آوری نکات اخلاقی ناب و بسیار کاربردی و موثر از بیانات #آیت_الله_فاطمی_نیا
✅ به جرأت می توان گفت نکات اخلاقی معنوی ای که در این کتاب آمده در هیچ کتاب اخلاق دیگری نیست ، حتما بخوانید
👈 کسانی که در " طاقچه بی نهایت " عضو هستند می توانند به صورت " رایگان " هر سه کتاب را به صورت الکترونیکی بخوانند
🌺 انسان با خواندن این کتاب ، معنای لذت بخشی را از عبادت و بندگی خدا درک می کند 🌺
👌 بسیار عالی برای خودسازی و همچنین بیان نکات اخلاقی در سخنرانی ها
⬅️ این کتاب را به مشتاقان رشد معنوی معرفی کنید
#معرفی_کتاب
#احسان_عبادی
@ma_va_o
❇️ #معرفی_کتاب
🔰 حتما در سایت نمایشگاه کتاب به آدرس انتشارات " کانون اندیشکده جوان " بروید، واقعا از انتشاراتی های بسیار خوب و قوی هستند در موضوعات متعدد انقلابی سیاسی تاریخی علمی
👌 بنده از مشتری های ثابت این انتشاراتی هستم، الان هم کتابهای بسیار خوبی با قیمت ارزان در نمایشگاه دارد که می توانید جستجو کنید و به انتخاب خود انتخاب کنید.
◀️ کتابهای خوبی درباره شناخت علما دارد، مثلا یک جلد درباره علامه طباطبایی، یک جلد درباره علامه حسن زاده و... با قیمت زیر 10 تومان که خیلی عالیست
👈 آدرس انتشاراتی در سایت : https://b2n.ir/a22307
استفاده کنید ان شالله
@ma_va_o
🏴#شهادت_حضرت_حمزه
🏴#وفات_سیدالکریم
▪️مـرا بـا اشکْ، الفـت از قدیم است
که مرغ دل به صحن غم مقیم است...
▪️محبیـن خـون زِ ابـر دیـده بـاریـد!
عزای «حمزه» و «عبدالعظیم» است...
#لاادری
🥀15 شوال سالروز شهادت حمزه سیدالشهدا علیه السلام و وفات حضرت عبدالعظیم حسنی علیه السلام تسلیت باد.🥀
مراسم تشییع و خاکسپاری پیکر #آیت_الله_فاطمی_نیا
🔹تشییع پیکر در تهران: سهشنبه ۲۷ اردیبهشت ساعت ۹ از دانشگاه تهران
🔹تشییع و خاکسپاری در قم: سهشنبه ۲۷ اردیبهشت ساعت ۱۷ از مسجد امام حسن عسگری (ع) به سمت حرم مطهر حضرت معصومه (سلاماللهعلیها)
#فاطمی_نیا
#جرعهای_از_معرفت
💠استاد #فاطمی_نیا رحمةالله؛
🔸وقتی شخصی اشتباهی میکند یا حرف ناپسندی میزند، با خوش رفتاری جواب او را بدهیم.
🔸 در مورد شخصی میپرسی که چطور آدمی است؟ میگویند آدم خوبی است، نماز میخواند، اهل دعا، زیارت و مسجد هم هست، اما بد اخلاق است!
عجب! اين شد آدم خوب؟!
اصلاً مومنی که بد اخلاق است، به درد نمیخورد.
▪️ هدیه به روح پاک استاد #آیت_الله_فاطمی_نیا صلواتی قرائت بفرمایید.
استاد دکتر محمدحسین #رجبی_دوانی
🚦بررسی شخصیت #حضرت_حمزه علیهالسلام
📍حضرت حمزه که سلام و درود خداوند بر او باد، عموی پیغمبر است، منتهی سن او تنها ۲ سال بیشتر از پیغمبر بوده است و در نقل های تاریخی داریم که وقتی پیامبر عظیم الشأن ما صلی الله علیه و آله وسلم به دنیا آمد، به سبب شوک ناشی از رحلت نابهنگام پدر جوانش، حضرت آمنه علیهاالسلام قادر به شیردهی به پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم نبود و آن حضرت پیش از آنکه به حلیمه سپرده شود، به کنیزی به نام ثویبه سپرده شد تا پیغمبر را شیر دهد و این کنیز قبل از پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم حضرت حمزه را شیر داده بود.
📍حمزه علیهالسلام در دوران رسالت پیغمبر صلی الله علیه و آله وسلم در مکه در سال ۵ بعثت، اسلام آورد و اسلام او وقتی برای دیگران آشکار شد باعث قوت بیشتر کار پیغمبر اکرم صلی الله علیه و آله وسلم شد. اما با وجود دلاوریها و شخصیتی که داشت هرگز نتوانست نقشی را که حضرت ابوطالب علیهالسلام در حمایت و دفاع از رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم ایفا کرد، داشته باشد.
📍بعد از هجرت به مدینه حضرت حمزه علیهالسلام در خدمت رسول اکرم صلی الله علیه و آله وسلم به خوبی حضور دارد و در کنار مسجد پیغمبر خانهای برای خود بنا کرد که بعد از نازل شدن حکم بسته شدن درهای خانهها جز خانه امیرالمومنین علیهالسلام او هم در خانه خود را به مسجد بست.
🔸جناب حمزه در جنگ بدر حماسه آفریده است و شیبة بن ربیعه عموی هند، زن ابوسفیان را در نبرد تن به تن به هلاکت رسانید و در حین آن جنگ از خود دلاوریهای بسیاری نشان داد و در جنگ بزرگ احد هم او با همه وجود از اسلام و رسول خدا صلی الله علیه و آله وسلم دفاع کرد و هنگامی که مسلمانان در اثر نافرمانی رسول خدا پیروزی را با شکست جابجا کردند و بسیاری از مسلمانان گریختند، حضرت حمزه علیهالسلام مردانه ایستاد و با همه وجود در برابر دشمن جنگید که توسط وحشی با نیزهای هدف قرار گرفت و به شهادت رسید.
پیامبر (ص) به دلیل رشادتها و دلاوریهای حمزه (ع) در راه اسلام، به ایشان لقب «سیدالشهدا (ع)» دادند. البته لقب سیدالشهدا (ع) را اکنون شیعیان برای امام حسین (ع) به کار میبرند؛ چرا که در برخی روایات این لقب نخستین بار از سوی جبرائیل برای امام حسین (ع) به کار برده شد و پیامبر (ص) نیز چندین بار این لقب را از فرشتگان درگاه الهی دریافت کرده بود. همچنین در دوران امام صادق (ع) شخصی از ایشان پرسیدند: «با اینکه امام حسین (ع) سیدالشهداء است، چرا به حضرت حمزه سیدالشهداء میگویند؟» امام صادق (ع) در پاسخ فرمودند: «حمزه سیدالشهدای تمام مردم، غیر از معصومین است، ولی امام حسین (ع) سیدالشهدای تمام عالم است».
سن حضرت حمزه (ع) در هنگام شهادت متفاوت روایت شده است؛ به طوری که برخی روایات ۵۴ و ۵۷ و برخی دیگر ۵۹ سال نقل میکنند. پیکر حضرت حمزه (ع) هنگام شهادت مثله شده بود و حتی گوش و بینی ایشان را بریده بودند و چشم عموی پیامبر (ص) را بیرون آوردند و حتی هند جگرخوار میخواسته جگر ایشان را بخورد، اما پس از درآوردن جگر حضرت حمزه (ع)، نتوانست این کار را بکند و از دهان بیرون میآورد. این اقدام هند به دلیل این بوده که او در جنگ بدر در جبهه دشمنان پیامبر قرار داشته و پدر، برادر و عمویش را از دست داده بود و پس از آن نذر کرد تا حمزه را به شهادت برساند و جگرش را بخورد که نتوانست.
قبل از تخریب 👆
کسی که پیامبر (ص) ۷۰ بار بر پیکرش نماز خواند
حضرت حمزه (ع) نخستین شهید اُحد بود که پیامبر (ص) بر جنازهاش نماز خواندند و بعد سایر شهدا را کنارش قرار میدادند و نماز به جا آوردند و نقل شده که ۷۰ بار یا به اندازه تعداد شهدای جنگ احد بر پیکر حمزه (ع) نیز نماز خواندند. پس از آن حضرت با صدای بلند گریست و خطاب به پیکر حمزه (ع) فرمود: یا حمزه! یا عبد رسول الله و اسد رسول الله و ... بعد از این جریان حضرت حمزه (ع) دفن میشود که برخی میگویند ایشان با خواهرزادهاش و برخی میگویند جداگانه دفن میشود.
پیامبر (ع) وقتی در حال بازگشت بودند، دیدند که بسیاری از مسلمانان بر شهدای احد اشک میریزند و همان زمان ایشان فرمودند که حمزه (ع) گریهکن ندارد. بر همین اساس، برخی از اصحاب زنان طایفه خود را جمع کردند و خواستند تا در محفلی برای حمزه اشک بریزند. پیامبر (ص) هم در حق آنها دعا کردند.
حضرت زهرا (س) از تربت حضرت حمزه (ع) تسبیح درست کردند
حضرت زهرا (س) هر هفته دو تا سه بار به زیارت عموی پیامبر (ص) میرفتند و به زیارت ایشان مداومت داشتند و تا زمان رحلت این شیوه را ترک نکردند. حتی تعمیر و اصلاح قبر حمزه را نیز انجام دادند. مطابق برخی از منابع علمای شیعه، حضرت زهرا (س) از خاک مدفن آن حضرت تسبیح درست کرده بودند و بعد هر نماز با آن ذکر میگفتند. این سنت و سیره در میان مسلمانان نیز رواج داشته است. حتی زیارت نامه درباره شهدای احد و حضرت حمزه (ع) داریم و بسیاری از جهانگردان که در قرون مختلف به مدینه مشرف شدند، قبر حضرت حمزه (ع) را توصیف کردند و برخی از خلفا در دوره عباسی نیز حرم بزرگ و ضریحی با چوب ساج ساخته بودند و بارگاه زیبایی درست شده بود؛ تا جایی که در مقطعی روزهای پنج شنبه بسیاری به قبرستان میآمدند و به زیارت میپرداختند تا اینکه وهابیون آل سعود نه تنها قبر حضرت حمزه (ع)، بلکه بناها را از قبور محو و همه را ویران کردند؛ تا جایی که حتی گنبد و بارگاه رسول خدا را میخواستند با خاک یکسان کنند اما آنقدر واکنشها پس از تخریب بقیع بالا گرفت که دیگر جرأت نکردند گنبد و بارگاه حضرت محمد (ص) را تخریب کنند.
پس از پایان جنگ احد، پیامبر اعظم (ص) فردی به نام حارث را فرستاد تا خبری از عمویش حمزه بیاورد. حارث وقتی بالای جنازه حمزه (ع) آمد، پیکر را که دید بسیار متأثر شد و نمیتوانست این موضوع را به پیامبر (ع) اطلاع دهد. وقتی حارث برای اطلاع از حمزه (ع) دیر کرد، پیامبر (ص) فردی دیگر را فرستاد که در مسیر حارث، پیک رسول الله (ص) را میبیند و با یکدیگر خدمت حضرت محمد (ص) میرسند و خبر شهادت حضرت حمزه (ع) را میدهند. پیامبر (ص) پس از شنیدن خبر شهادت عمویش به محل شهادت میرود و وقتی با پیکر مثله حمزه (ع) مواجه میشود، در روایات آمده است که ایشان بلند گریستند و فرمودند:«تاکنون سختتر از این مصیبت بر من وارد نشده است». سپس از خداوند برای نعمت شهادت حضرت حمزه (ع) سپاسگزاری و ایشان را کفن کرده و تدفین کردند.
پیامبر (ص) فرمودند: «به زیارت شهدای احد بروید و بر آنها سلام و درود بفرستید. سوگند به کسی که جانم در دست اوست، تا روز قیامت کسی به او سلام نمیدهد مگر اینکه ایشان جواب سلام میدهد». حتی ایشان فرمودند: «هر کسی به زیارت من بیاید، اما عمویم را زیارت نکند، بر من جفا کرده است». به همین دلیل مسلمانان اهتمام ویژهای به زیارت حضرت حمزه (ع) در احد داشته باشند.
با سلام.
📖 برگزاری کلاس حفظ جزء هشتم قرآن
📝 بصورت حضوری
📆 روزهای :
*شنبه* ⏰ ساعت *۹:۳۰ صبح*
و *چهارشنبه* ⏰ ساعت *۸ صبح*
📂 جلسه اول : روز شنبه ۱۴۰۱/۲/۳۱ ساعت ۹:۳۰ صبح
👈 استاد : سرکار خانم راشدی (حافظ کل قرآن کریم)
☎️ شماره تماس جهت ثبت نام :
۴۲۲۷۰۱۰۶ - ۴۲۲۲۸۱۴۹
🔹 آدرس: خیابان فردوسی بین خ شهید منتظری و خ حمزه سیدالشهداء
*موسسه جامعه القرآن الکریم و اهل بیت (علیهم السلام) دزفول*