🌱امام خامنه ای(حفظه الله):
🍀در شب قدر طلب مغفرت كنيم؛ و الا روزی خطاب الهی به گناهکاران می آید که ما شما را فراموش کردیم
🌹#شب_قدر، فرصت مغفرت است. حالا که خدا به من و شما میدان داده که به سویش برگردیم، طلب مغفرت کنیم و معذرت بخواهیم.
اینجا که عذرخواهی درجه میآفریند و گناهان را می شوید، از خدا عذرخواهی کنید.
#شب_قدر
#ماه_رمضان
@dghjkb
🗞مطبوعات
نه با آزادی مطبوعات مخالفم نه با تنوع آن، اگر طبق آنچه در قانون اساسی هست، مایه روشنگری باشند؛ مصالح کشور را رعایت کنند به نفع مردم قلم بزنند به نفع دین قلم بزنند اما امروز در جامعه مطبوعاتی هستند که تمام تلاش و همتشان برای تشویش اذهان عموم وناامید کردن مردم است ده، پانزده عنوان روزنامه، گویا از یک مرکز هدایت می شوند. این نوع مطبوعات در غرب نیز بی سابقه است یک نوع شارلاتیزم مطبوعاتی هستند، که روزنامه نگاران پیش گرفتند. مطبوعات یعنی مطبوعات سالم نه اینکه لازما طرفدار دولت باشد بلکه از عناد و بد جنسی به دور باشد.
📚بیانات مقام معظم رهبری مدظلهالعالی ۱۳۷۹/۰۲/۰۱
محتوای کارشده توسط کانال نقشه راه
#نقشه_راه_دولت_اسلامی
#تحول_معرفتی
#پست_صد_بیست_دوم
@dghjkb
شهدای شاخص ماه رمضان را بشناسید
«نورٌ علی نور» که میگویند، همین است؛ اینکه خدا در مهمانیاش متاع وجودت را خریدنی ببیند و با زبان روزه و سبکبالتر از هر زمان دیگری، لباس شهادت بر تنت بپوشاند و خودش میزبان افطارت باشد. به گواهی اسناد بنیاد شهید و امور ایثارگران، بیش از ۱۴ هزار و ۷۰۰ نفر از شهدای دوران دفاع مقدس با شهد شیرین شهادت افطار کردند.
به این فهرست نورانی باید شهدای رمضانی مبارزات انقلاب و ترور اوایل دهه ۶۰ را هم اضافه کرد. اما در این میان، از کنار نام شهدای مظلومی که در ایام ماه مبارک در شهرها قربانی بمباران یا موشکباران ناجوانمردانه دشمن شدند هم نباید به سادگی گذشت؛ سفره افطار مردم دزفول در ۲۱ خرداد ۱۳۶۳ با خون ۴۴ شهید رنگین شد.
۲۸ شهروند روزهدار در راهپیمایی روز قدس در اندیمشک در ۲۴ خرداد ۱۳۶۴ به خاک و خون کشیدهشدند و بمباران ایستگاه قطار هفت تپه خوزستان در ۲۴ اردیبهشت ۱۳۶۵، ۷۰ قربانی روزهدار برجاگذاشت.
در این مجال، با مرور داستان زندگی و حماسه چند شهید شاخص رمضانی همراه شوید.
منبع: فارس
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
@dghjkb
خلاقیت و مهارت سید علی اندرزگو در تغییر چهره و هویت، ۱۴ سال نیروهای ساواک را ناکام گذاشت
شهید «سید علی اندرزگو»
تولد: ۱۸ رمضان سال ۱۳۱۸/ شهادت: ۱۹ رمضان مصادف با ۲ شهریور ۱۳۵۷
مبارز هزار چهره!
سرنوشت سید علی درست از ۱۶ سالگی تغییر کرد؛ از وقتی با حاج «صادق امانی» و اهالی گروه «فداییان اسلام» آشنا شد. سید نوجوان از همان موقع، لباس مبارزه علیه حکومت به تن کرد و ۸ سال بعد در درگیریهای ۱۵ خرداد سال ۱۳۴۲ برای اولین بار دستگیر و زندانی شد. مشارکت در ترور «حسنعلی منصور»، نخستوزیر وقت، در سال ۱۳۴۳ را اما باید نقطه عطف فعالیتهای مبارزاتی او دانست، اتفاق پرسروصدایی که باعث شد گوش ساواکیها با نام سید علی اندرزگو آشنا شود و بعد از آن در هر ماجرای ضدحکومتی دنبال او بگردند. البته هرچه میگشتند، کمتر پیدا میکردند چون سید شجاع قصه ما، یک مهارت خاص داشت؛ تغییر چهره و هویت.
فرار به آغوش امام (ره)
«بخارایی»، «هرندی»، «نیک نژاد» و «امانی»، عوامل اصلی ترور منصور با تلاشهای همهجانبه ساواک دستگیر شدند و دادگاه نظامی هم حکم به اعدام آنها داد اما دست ماموران به سید علی اندرزگو نرسید. مدتها طول کشید تا ساواک توانست رد او را که مخفیانه در شهر قم زندگی میکرد، بزند. اما درست زمانی که ماموران آماده دستگیریاش بودند، سید علی باز هم آنها را ناکام گذاشت و فرار کرد و این بار خودش را به عراق رساند. تعقیب و گریزها هرچقدر سخت بود، اما اقامت در عراق برای سید حسابی شیرین شد وقتی توانست با امام خمینی (ره)، رهبر محبوب و در تبعیدِ نهضت ملاقات کند. شاید همین دیدارها هم بود که باعث شد سید علی برای مبارزه علیه حکومت پهلوی مصممتر شود و دوباره هوای وطن به سرش بیفتد.
یک گذرنامه با هویت جعلی، همان چیزی بود که توانست در سال ۱۳۴۵ او را به ایران برگرداند. مستقر شدن سید در قم همان و ازسرگرفتن فعالیتهای انقلابی همان. سید توانست ۴ سال به همین شیوه و با نام و نشانی جدید در کنار انقلابیون فعالیت کند اما بالاخره شست ساواکیها خبردار شد که کسی که در آسمانها دنبالش میگشتند، کنار گوششان در قم آزادانه مشغول فعالیت علیه حکومت است.
مراسم ازدواج شهید سید علی اندرزگو
همه فکر میکردند کار این بهاصطلاح خرابکار دیگر تمام است اما مهارت در تغییر چهره، دوباره به کار سید علی آمد و کمک کرد او با نام و هویتی تازه، زندگی جدیدی را در تهران شروع کند. محله «چیذر»، هم پای او را به مدرسه علمیه باز کرد و هم شریک زندگیاش را سر راهش قرار داد. یک جمله، سرنوشت او و «کبری سیل سه پور» را در سال ۱۳۴۹ به هم پیوند زد. سید گفت: «من طلبهای هستم که نه کسی را دارم و نه مال و منالی. اگر میتوانی نان طلبگی بخوری، بسمالله.» عروس خانم هم پذیرفت.
از مشهد تا افغانستان، از عربستان تا سوریه و لبنان!
تعقیب و گریزهای ساواک و سید علی اندرزگو و خلق شخصیت و چهرههای جدید توسط او همچنان ادامه داشت، زندگی در ظاهر ماجراجویانه اما بهشدت هدفمندی که پای او را در سال ۱۳۵۱ حتی به افغانستان هم رساند. مشهد، مقصد بعدی سید بود و با اقامت طولانی در آنجا، توانست تحصیلات حوزویاش را هم ادامه دهد. سید علی با زیرکی و شجاعتش چنان ماموران ساواک را به سخره گرفتهبود که در همان سالها موفق شد بیهیچ مشکلی ۲ بار به حج برود!
نوبت دومِ عمره برای سید اما با طرح و نقشهای خاص همراه بود. او از عربستان به عراق رفت و در نجف یک بار دیگر توانست به ملاقات امام خمینی (ره) برود. اما این پایان ماجرا نبود. هیچکس نمیدانست سید علی اندرزگو چه در سر دارد که به خاطرش حاضر است مخاطرات سفر به سوریه و لبنان را هم به جان بخرد. وقتی او در لبنان در یک دوره آموزش نظامی شرکت کرد، معلوم شد برای آینده مبارزاتش علیه رژیم، برنامه ویژهای دارد.
منبع: فارس
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
#شهید_سیدعلی_اندرزگو
@dghjkb
۱۹ رمضان، پایان باشکوه ۱۴ سال مبارزه مخفیانه
این بار بازگشت مخفیانه طلبه شجاع و خستگیناپذیر داستان ما به ایران، با اوجگیری مبارزات انقلابی مردم در ماه رمضان ۱۳۵۷ مصادف شده بود. هیچکس نمیدانست سید با یک تصمیم سرنوشتساز به وطن برگشته؛ ترور شاه.
ماموران ساواک هم که دیگر نمیخواستند مقهور زیرکی اندرزگو شوند، قم و مشهد و تهران و تمام اشخاصی را که ممکن بود با او ارتباط داشتهباشند، دائماً زیر نظر داشتند.
بیست و سوم ماه مبارک رمضان، روز بزرگی بود که سید برای اجرای هدف مهمش برای خود تعیین کردهبود. همهچیز اما در روز هجدهم ماه مبارک تغییر کرد. در این روز سید علی در تماس تلفنی با یکی از دوستانش در تهران، به او خبر داد که فردا افطار، مهمان او خواهد بود؛ غافل از اینکه این مکالمه، شنونده دیگری هم دارد؛ ساواک.
غروب فردا، سید علی وقتی سر قرار رسید که ماموران ساواک محل را محاصره کردهبودند. زنده به دست ساواک افتادن، بدترین اتفاق برای سید بود. پس طوری از مخفیگاهش بیرون آمد که ماموران تصور کردند مسلح است و قصد تیراندازی دارد. اینطور بود که برای روانه کردن رگبار گلوله به سوی او تردید نکردند. سید اما در آخرین لحظات هم داغ بر دل ساواکیها گذاشت. او با آخرین رمقهایش، چند برگ از نوشتههای محرمانه دفترچه یادداشتش را در دهان گذشت و فرو داد تا به دست ساواک نیفتد.
نزدیک اذان مغرب بود که سید علی به آرزویش رسید و در نوزدهم ماه رمضان سال ۱۳۵۷، با شهادت افطار کرد تا اولین شهید رمضانی نهضت امام خمینی (ره) لقب بگیرد.
امام (ره) در بازگشت به کشور، خبر شهادت سید علی اندرزگو را به خانواده اش دادند
امام (ره) خبر شهادتش را داد
همسر شهید «اندرزگو» میگوید: «تا مدتها نمیدانستیم آقا شهید شده است. منتظر بودیم با امام (ره) به ایران برگردد. وقتی امام آمد، ما را خدمت ایشان بردند. امام (ره) خبر شهادت او را به ما دادند. باور نمیکردم، ولی امام تأیید کردند و فرمودند: سید بزرگوار شهید شده است.»
بعدها «تهرانی»، شکنجهگر ساواک، شیوه شهادت سید علی اندرزگو را بازگو کرد و مزار او را در قطعه ۳۹ بهشت زهرا (س) به خانوادهاش نشان داد.
منبع: فارس
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
@dghjkb
مداحی آنلاین - حیدر حیدر - سید طالع باکویی - محمود اسیری.mp3
5.88M
🔳 #شهادت_امام_علی(ع)
🌴حیدر حیدر ...
🌴نور ازلی حیدر ...
🎤 #سید_طالع_باکویی
🎤 #محمود_اسیری
⏯ #استودیویی #عربی #ترکی
@dghjkb
🔹استاد فاطمی نیا :
از صبح که پا میشه؛ فلان کس چی گفت، فلان کس چیکار کرد، فلان روزنامه چی نوشت..
ول کن!
روایت داریم که اغلب جهنمی ها، جهنمی زبان هستند...
فکر نکنید همه شراب می خورند و از در و دیوار مردم بالا می روند. نه!
یک مشت مومن مقدس را می آورند جهنم...
▩ امیرالمومنین به حارث همدانی فرمودند :
اگر هر چه را که می شنوی بگویی، دروغگو هستی!
▣ سیدی در قم مشهور بود به سید سکوت، با اشاره مریض شفا میداد...
از آیت الله بهاءالدینی راز سید سکوت را پرسیدم!
با دست به لبانش اشاره کردند و فرمودند :
"درِ آتش را بسته بودند..."
▩ علامه حسن زاده آملی :
تا دهان بسته نشود، دل باز نمیشود
و تا عبدالله نشوی، عندالله نشوی
آنگاه از انسان اگر سَر برود،
سِر نرود...!
@dghjkb
عجب سر نهان دارد شب قدر
صفای روح و جان دارد شب قدر
شب قدر و شب تنزیل قرآن
که درک بیکران دارد شب قدر
به تا هفت آسمان تا عرش اعلا
طواف عرشیان دارد شب قدر
چـه فرخنده شبی تا مطلع الفجر
نزول قدسیان دارد شب قدر
بیا امشب که رحمت مثل باران
به روی عاشقان دارد شب قدر
هبوط آید فرشته دسته دسته
وصال عارفان دارد شب قدر
🌙 #شب_23_ماه_رمضان
🌙 #شب_قدر
🌙 #الهی_العفو
🍃التماس دعا
@dghjkb
🕊 باز امشب "ليله القدر" خداست
🕊 ذکر يارب يارب و ورد دعاست
🕊 گاه استغفار و دل لرزيدن است
🕊 گاه توبه،گاه "آمرزيدن" است
🕊 گاه عجز و التماس و هم نياز
🕊 روبه درگاه کريم چاره ساز
🕊 گاه جوشن خواني شب تا سحر
🕊 بارش باران اشک ازچشم تر
🕊 پس به وقت ابتهال و حال زار
🕊 یاد کن از اين "حقير بيقرار"
🌱 التماس دعای فراوان
🌱 از همهی شما خوبان
«العفو»های امشب ما، عطر دیگری دارد:
العفو از این غفلت
العفو از نخواستن تو
العفو از غیر ظهورت را خواستن
توبه ما را بپذیر، ای "بابِ رحمت" الهی!
شب قدر است دعا برای فرج آقا امام زمان علیه السلام و شفای بیماران فراموشمان نشود انشاءالله
@dghjkb