رمضان رفت...
الهی برکاتش نرود....
فرصت خوب دعاو صلواتش نرود....
ماه پرفیض خدا میل به رفتن دارد....
ای خداکاش زدستم حسناتش نرود....
@dghjkb
🔰 توصیه رهبرانقلاب به همه دلسوزان مسئله #فلسطین:
🔺️ پیام تصویری رهبر انقلاب به مناسبت روز جهانی قدس:
🔻۱- مبارزه برای آزادی فلسطین، جهاد فی سبیل اللّه و فریضه و مطلوب اسلامی است. محدود کردن مبارزه برای فلسطین به مسألهی فلسطینی و عربی، خطائی فاحش است.
🔻۲- هدف مبارزه، آزادی همهی سرزمین فلسطین (از بحر تا نهر) و بازگشت همهی فلسطینیان به کشور خویش است.
🔻۳- از اعتماد به دولتهای غربی و مجامع جهانیِ وابسته به آنها باید پرهیز کرد.
🔻۴- راهاندازی جنگهای داخلی ترفندهایی برای سرگرم کردن جبهه مقاومت است، بنا به فرموده امام خمینی: هر چه فریاد دارید بر سر آمریکا ــ و نیز البتّه دشمنِ صهیونیست ــ بکشید.
🔻۵- سیاست عمده آمریکا، عادیسازی حضور رژیم صهیونیستی در منطقه است. باید با ویروس دیرپای رژیم صهیونیستی مبارزه و آن را ازاله کرد.
🔻۶- همه باید ملت فلسطین را برای تداوم مبارزه یاری دهند و دست او را پُر کنند.
🔻۷- فلسطین باید با همهپرسی از همهی ادیان و اقوام فلسطینی اداره شود. ۹۹/۳/۲
@dghjkb
🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱
وقتی دلت از رفیق نارفیق گرفت..
کسی نبود که بتونی باهاش دردل کنی...
کسي نبود حرف هاتو بفهمه..
خلاصه وقتهایی که تنهایِ تنها شدی..،
بشین یه گوشه
بگو تنهایِ تنهام..
شبیهه خودت!
این حال تو رو
امامحسن"ع" خوب میفهمه ....
🍂احباب زخم بر جگرش میگذاشتند
اهل مدینه سر به سرش میگذاشتند🍂
@dghjkb
خداحافظ اي ربّناي غروب
خداحافظ اي رزق و روزي ِ پاك
خداحافظ اي جمع ِ افلاك و خاك
خداحافظ اي لحظه هاي سحر
خداحافظ اي ماه چشمان ِ تر
خداحافظ اي بغض افطارها
خدا حافظ اي ماه ِ ديدار ها
خداحافظ اي ختم ياسين و نور
خداحافظ اي ماه ِ عشق و سرور
خداحافظ ای ماه رو راستی
خداحافظ ای بی کم و کاستی
خداحافظ اي قدر زلفت دراز
خداحافظ اي اشتياق ِ نماز
خداحافظ اي لحظه هاي دعا
خداحافظ اي ماه ِ ارض و سماء
خداحافظ اي ماه ِ صبر و رضا
تو ای ماه آرامش مرتضي
خداحافظ ای گرمی آفتاب
خداحافظ اي خوابهايت ثواب
خداحافظ ای بهترین سرنوشت
تو پای مرا می کشی تا بهشت
خداحافظ ای ماه تقدیر من
سحرهای تو صبح تطهیر من
خداحافظ اي بركت سفره ها
خداحافظ اي ماه ِ خوب خدا
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
امام حسن عسکری (ع) :
همانا خداوند متعال، حجّت و خليفهٔ خود را براى بندگانش الگو و دليلى روشن قرار داد؛
همچنين خداوند حجّت خود را ممتاز گرداند و به تمام لغتها و اصطلاحات قبائل و اقوام آشنا ساخت و نِساب همه را مىشناسد
و از نهايت عمر انسانها و موجودات و نيز جريانات و حادثهها آگاهى كامل دارد،
و چنانچه اين امتياز وجود نمىداشت، بين حجّت خدا و بين ديگران فرقى نبود
اصولکافی، ج 1 ،ص 519
🔹دعای روز بیست و نهم ماه رمضان:
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهمّ غَشّنی بالرّحْمَةِ وارْزُقْنی فیهِ التّوفیقِ والعِصْمَةِ وطَهّرْ قلْبی من غَیاهِبِ التُّهْمَةِ یا رحیماً بِعبادِهِ المؤمِنین.
خدایا بپوشان در آن با مهر ورحمت وروزی کن مرا در آن توفیق وخودداری وپاک کن دلم را از تیرگیها وگرفتگی های تهمت ای مهربان به بندگان با ایمان خود.
التماس دعا...
@dghjkb
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
🇮🇷🌷 سالروز فتح خرمشهر پس از نوزده ماه اسارت در چنگال بعثی ها ،در عملیات غرور آفرین و شجاعانه بیت المقدس گرامی باد.✨
🌷 یاد و خاطره رزمندگان و شهدای هشت سال دفاع مقدس که برای ذره ای از خاک کشور ،با همه جان و تن به میدان آمدن همیشه زنده و جاویدان است....ان شاءالله🌾
🇮🇷🌷🇮🇷 شادی روح شهدای گرانقدر عملیات بیت المقدس و همه شهدای دفاع مقدس...
اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم....
@dghjkb
دل خسته خدا خدا خدا می کردیم/
یک ماه برای تو دعا می کردیم/
هر جمعه ماه رمضانی که گذشت/
تا وقت اذان تو را دعا می کردیم/
سی روز به عشق دیدنت آقاجان/
ما روزه خود به عشق وا می کردیم/
در هر شب قدر وقت احیا،ارباب/
با یاد شما حال و صفا می کردیم/
ای کاش نماز عید فطر خود را/
در پشت سر تو اقتدا می کردیم.
*اللهم عجل لولیک الفرج
@dghjkb
♦️ آنچه باید درباره «عملیات بیت المقدس برانیم....»
*وقتی صدام بو برد!
صدام فکر میکرد هدف ایرانیها از عملیات فتحالمبین، رسیدن به استان العماره عراق بوده و میخواست از خاک عراق دفاع کند. مسئولان ایرانی هم در مصاحبههاشان اشاره میکردند که طمعی به خاک عراق ندارند؛ اما اگر تنبیه متجاوز و سقوط صدام ایجاب کند، به این مورد هم فکر خواهند کرد.
کاشت ماشین ها در زمین برای جلوگیری از هلی برن نیروها
همه میدانستند هدف بعدی ایران، خرمشهر است. عراق هم عزمش را جزم کرده بود تا به هر نحوی از خرمشهر محافظت کند. همه راهها را بسته بودند و در همه مناطقی که احتمال میدادند ایرانیها نیروهایشان را هلیبرن کنند، ماشینهای عمودی و تیرآهنهای سرپا کاشته بودند. این در حالی بود که در هیچ یک از عملیاتهای قبلی، ایران از این راهکار برای عملیات استفاده نکرده بود.
نقشه مناطق اشغال شده
جنوب کرخه را هم با موانع مختلف، مسلح کرده بودند. اگر این موانع هم نبود، آنقدر نیرو داشتند که به راحتی جلوی ایرانیها را سد کنند. جاده اهواز – خرمشهر را هم که به طور عادی، از دشتهای اطرافش بالاتر بود، با ساختن خاکریز و استقرار تجهیزات و نیرو، به سدی نفوذناپذیر تبدیل کردند. در شهر خرمشهر هم نیروی زیادی مستقر شده بود.
همین بود که کار ایران را سخت میکرد و باید عملیاتش را در کوتاهترین زمان، طراحی و اجرا میکرد.
*نیروها مرخصی میخواهند!
ما بین عملیاتهای قبلی، حدود دو تا چهار ماه فاصله افتاده بود و فرماندهان جنگ در این فکر بودند که عملیات بعدی را با زمانی کوتاهتر اجرا کنند تا از این طریق، عراقیها را غافلگیر کنند.
اما فرماندهان تیپها به این نکته اشاره میکردند که نیروهایشان نزدیک به سه ماه است مرخصی نرفتهاند و چند ماهی زمان میخواهند تا آنها را سازماندهی کنند. اما همه میدانستند که اگر یک روز هم عملیات، زودتر شروع شود، چند درصد به موفقیت آن افزوده میشود.
نیروهای اطلاعات عملیات سپاه، از همان روزهایی که خرمشهر اشغال شد، کار شناساییشان را آغاز کرده بودند. بارها و بارها به خطوط دشمن نفوذ کرده و حتی فیلمهایی هم تهیه کردند. گروهی هم از روی دکلی در 40کیلومتری شمال آبادان، به نام دکل ابوذر، غرب کارون را زیر نظر داشتند. حسن باقری که فرمانده اطلاعات عملیات بود، به دیدهبانیهای دقیق، حساس بود و طبق فرمان او باید رفت و آمدها و حتی عدم حرکت عراقیها به صورت کامل گزارش میشد.
*عبور ناممکن
طراحان با تکیه بر اطلاعات به دست آمده و تجربیاتشان، طراحی عملیات را شروع کردند. یکی از راهها، عملیات از شمال و رسیدن به خرمشهر بود که اصل غافلگیری نداشت و ممکن بود به نتیجه نرسد. راه بعدی برای غافلگیری، عبور از کارون و از جایی حدود چهل کیلومتری خرمشهر بود که کار سختی به نظر میرسید و دشواریهای خودش را داشت.
ارتش ایران قبل از انقلاب، چند مانور نظامی در خوزستان انجام داده بود و فهمیده بود که عبور از کارون غیر ممکن است و این کار را خط قرمز خوزستان میدانست. احتمالا این اطلاعات به عراقیها هم رسیده بود و آنها هم فهمیده بودند که ایران از این نقطه قادر به حمله نیست و به همین خاطر، نیروهایش را از کنار کارون به جاده اهواز-خرمشهر منتقل کرده بود.
*اختلاف نظر ارتش و سپاه
ایرانیها تصمیم گرفته بودند از کارون بگذرند. ساعتها زمان برد تا این بخش را طراحی کنند. چگونگی گذشتن از کارون یک بخش از کار بود و چگونگی ادامه بقیه عملیات، بخش دیگر و مهمتر. فرماندهان سپاه با چند مرحلهای شدن عملیات مخالف بودند و ارتشیها میگفتند با چند مرحلهای شدن، میتوانند طراحی دقیقتری داشته باشند. به هر حال طرحی ما بین چند مرحله شدن و نشدن، طراحی شد.
نقشه مرحله اول عملیات
قرار شد ایرانیها به سمت مرز و نشوه بروند و ارتش عراق را شوکه کنند. به این صورت، نیروهای عراقی از خرمشهر تا شمال بصره به محاصره میافتادند؛ پشتشان به اروند میشد و روبرویشان رزمندههای ایرانی. همین طرح تصویب شد.
*امکانات مهندسی
نیروهای جهاد سازندگی و مهندسی سپاه، پلهایی را آمده کردند تا ماشینهای زرهی و جنگی بتوانند از روی کارون رد شوند. ارتش هم امکاناتش را آورد. جوشکاریهای طولانی در حالی که دشمن هم نباید از آنها سر در میآورد. قایقهای زیادی هم برای عبور نیروها فراهم شد. سپاه هم از ارتش خواست تا بسیجیها را در پادگانهای خود آموزش دهد.
نقشه پشتیبانی هوانیروز
بیمارستانهای صحرایی هم
به همت نیروهای بهداری آماده شده بود. هوانیروز هم بالگردهایش را ظرف مدت یک ماه آماده کرد. آنها باید پشتیبانی عملیات، تخلیه مجروحان و جابجایی نیروها را با بالگردهایشان انجام میدادند.
نیروی هوایی چند پایگاه موشکی ساخت تا از نیروهایی که از کارون میگذرند، حمایت کنند. خلبانهای این نیرو، حدود 100 تن بمب روی نیروهای عراقی در محور شمالی ریختند و عراقیها گمان میکردند جهت حمله ایرانیها از سمت شمال است.
منطقه عملیاتی بیت المقدس - 17 اردیبهشت61
سرعت در این عملیات بسیار مهم بود و جنگ سختی در پیش روی ایرانیها قرار داشت. ارتش و سپاه و بسیج هم باید در کنار هم میجنگیدند تا از هم به بهترین نحو حمایت کنند.
*عبور از کارون
غروب روز 9 اردیبهشت 1361 قبل از تاریکی، نیروهای ایرانی از دو محور از کارون عبور کردند. قرارگاههای فتح و نصر در این محورها بودند. نیروها بیشتر با «قایق» و ماشینها و تجهیزات به وسیله «پلهای پی ام پی» به آنسوی کارون منتقل شدند.
در شمال و در محور کرخه کور(نور) رزمندگان قراگاه قدس با گذر از معبرهایی که قبلا باز شده بود، به نیروهای عراقی نزدیک شده و حدود ساعت یک نیمه شب با عراقیها درگیر شدند.
* منطقهای که خالی شد
سرانجام در شب 10 اردیبهشت رمز عملیات خوانده شده و آتشریزی آغاز شد.
در محور کارون، قرارگاه فتح، پیشروی خوبی داشت و به جاده اهواز – خرمشهر رسید و منتظر ماند تا قرارگاه نصر هم به جاده برسد؛ اما در محور قراگاه نصر، کار به گره خورد. آتش عراقیها زیاد بود و فرماندهان نگران بودند که نکند عراقیها آگاهانه، ایرانیها را به قتلگاه هدایت میکنند. کماندوهای ورزیده عراقی به سمت جاده میآمدند تا با ایرانیها درگیر شوند. جنگ تن با تانک شروع شده بود و ایرانیها شش روز مردانه در گرمای کلافه کننده اردیبهشت خوزستان مقاومت کردند. خلاصه ایرانیها ایستادگی کرده و جاده را به دست آوردند.
پس از شش روز، نتیجه عملیات در قسمت کارون خوب بود. اما در قسمت شمالی و کرخه کور، نیروها در موانع دشمن زمینگیر شده بودند و زیر آتش سنگین آنها تلفات میدادند. البته این محور تمرکز را از عراقیها گرفته بود و در پیروزی محور کارون تاثیر زیادی داشت.
نقشه مرحله دوم عملیات
در مرحله دوم، باز هم نیروهای قرارگاه قدس، شانسشان را امتحان کردند و نیروهای رسیده به جاده هم به سوی شلمچه، راهشان را ادامه دادند. عراق که فکر میکرد ایرانیها به سمت خرمشهر میروند، با رفتن آنها به سمت مرز، کاملا غافلگیر و وحشت زده شد. اگر طبق طرح، ایرانیها از مرز رد شده و به نشوه میرسیدند، از آنجا تا خرمشهر، عراقیها محاصره میشدند.
رزمندگان لشکر 21 حمزه ارتش در مرحله دوم عملیات
عراق که نه تنها خرمشهر بلکه بصره را هم در خطر میدید، قید جنگیدن با نیروهای قدس را زد و جلوی آنها را خالی کرد و نیروهایش را برای مقابله با نیروهای قرارگاه نصر و فتح به عرضهای جنوبیتر منتقل کرد.
*انتظار مردم و رسانهها
نیروهای قدس که در ابتدا جنگ سختی کرده بودند، هر چه پیش آمدند، دشمنی ندیدند. در نتیجه، هویزه، جفیر و پادگان حمید آزاد شد.
خوشحالی از آزادی هویزه
در مرحله دوم عملیات، به رغم مشکلات و سختی ها، آزادسازی هویزه و پادگان حمید، تا حدودی خستگی را از تن رزمندگان درآورد
جز ویرانه ای از هویزه باقی نمانده بود
البته از این مناطق بجز ویرانهای باقی نمانده بود. مثلا از هویزه فقط یک ساختمان و یک مسجد به جا مانده بود. حالا ایرانیها میخواستند به مرز بینالمللی و ساحل شطالعرب برسند.
نقشه مرحله سوم عملیات
حضور نیروهای عراقی، تصور عبور از مرز و رسیدن به آن سوی ساحل شطالعرب را از ایرانیها دور کرد و فقط در این فکر بودند که بقیه نیروها به شلمچه برسند تا محاصره عراقیها کامل شود. آنها 11 روز جنگیدند تا دو کیلومتر جلو بروند و خرمشهر را محاصره کنند، اما نشد.
رزمندگان برای عملیات بیت المقدس، بهای سنگینی پرداختند
مردم منتظر آزادی خرمشهر بودند و روزنامهها یک هفته بود مینوشتند: خرمشهر در آستانه آزادسازی است.
ایرانیها بیرمق بودند و ممکن بود داشتههای عملیات را از دست بدهند.
نقشه طرح مشترک محسن رضایی و شهید صیاد شیرازی
نیروهای تازه نفس به جبههها رسیدند. محسن رضایی و صیاد شیرازی، آخرین خبرها از مناطق عملیاتی را بررسی میکردند که به نتیجه مشترکی رسیدند. حمله به محدوده نهر خین، طرحی بود که به ذهن آنها رسیده بود. منطقهای در جنوب شلمچه و نزدیکتر به خرمشهر. توان عراقیها برای جلوگیری از رسیدن ایرانیها به نشوه و شلمچه بود و تا حدودی از نهر خین غافل شده بودند. ابتدا این طرح مخالفانی داشت اما بالاخره قرار شد این تغییر جهت انجام شود.
علی صیاد شیرازی - اوایل خرداد61- پل قدیمی خرمشهر
عراق نیروی بیشتری در منطقه داشت اما انگیزه ایرانیها بیشتر بود. صدام به ارتشش فرمان
میداد که محاصره خرمشهر را بشکنند و میگفت که هر کس سرپیچی کند، اعدام خواهد شد. هنوز حدود 15000 عراقی در خرمشهر بودند.
محوطه گمرک خرمشهر - 3 خرداد 61
محوطه بندر خرمشهر - 3 خرداد61 - لحظاتی قبل از فتح خرمشهر
*700نفر به 15000نفر
روز اول خرداد بود که ایرانیها به نهر خین حمله کردند و در پایان دومین روز خرداد، محاصره خرمشهر کامل شد. عراقیها از شلمچه به خرمشهر پاتک کردند که با مقاومت ایرانیها روبرو شدند.
عراقی ها بدون درگیری خودشان را تسلیم کردند
کلاه های عراقی به جای مانده در محوطه بندر خرمشهر - نشان شکست سنگین
صبح روز سوم خرداد، فقط 700 ایرانی در دروازههای خرمشهر بودند و صیاد شیرازی مردد بود به آنها بگوید که با 15000 نیروی عراقی در شهر مقابله کنند یا نه. در همین گیر و دار بود که 15000 نیرو صف بستند تا اسیر شوند. ایرانیها هم مجبور شدند برای اسیر کردن آنها وارد شهر شوند.
خوشحالی مردم
خوشحالی رزمندگان
ظهر سوم خرداد، مردم خبر آزادسازی خرمشهر را شنیدند و خوشحال شدند. چهارم و پنجم خرداد، عراقیها تلاش کردند مقاومت ایرانیها را در نهر خین بشکنند اما نتوانستند کاری از پیش ببرند.
شادی مردم
مسجد جامع خرمشهر هنوز پابرجا بود
هاوارد تیچر، از مقامات نظامیپنتاگون بعدها گفت: پس از سقوط خرمشهر، رابطه ما با عراق فقط یک تبادل اطلاعات معمولی نبود؛ ما به عراق، هر چه میخواست دادیم تا از ایران شکست نخورد...
*با الهام از تاریخ جنگ ایران و عراق
(*پایگاه خبری_تحلیلي مشرق نیوز)
#عملیات_بیت_المقدس
#فتح_خرمشهر
@dghjkb
402821089.mp3
5.41M
🍃 ممد نبودی ببینی....
#غلامعلی_کویتی_پور
@dghjkb
تمام شد....
تمام شد..... سفره کرامتی، که شاه و گدا را در کنار هم، مهمان کرده بودی...
همان سفره ای که کنارش ... گداترها...برايت عزيزتر بوده اند.....
🌱تمام شد....
همه ثانیه های خیسی... که تو را يكجا به آغوش من، هدیه می کردند....
🌱تمام شد.....
تمام جرعه های آبی... که لحظه های افطار، هستی حسین را بر لبانمان زنده می کردند...
همه زمزمه های...اللهم لک صمنا ... بهمراه یک قطره اشک....و السلام علیک یا اباعبدالله....
🌱وااای دلبرم...
قلبم... از لرزيدن.. دست برنمي دارد...
بهانه هایش... غم انگیزتر شده...
اشک هایش...داغ تر شده...
چه کنم، اگر رمضان دگر....را نبینم..
دستانم... هنوز خالی اند.....
و قلبم...هنوز بیمار...
🌱من هنوز.... به اجابت نرسیده ام...
من هنوز...یوسفم را ندیده ام...
من هنوز...یک نماز عید را...به امامت او، اقامه نکرده ام....
🌱تمام شد....
و چشمان ما همچنان، براه مانده است...
چشم براه روزی که... با نوای حیدری آخرین دردانه مادر، بخوانیم.... ؛؛
اللهم اهل الکبریا و العظمه...
و اهل الجود و الجبروت...
و اهل العفو و الرحمه....
🍃یا اهل التقوی....
اولین و آخرین دعا...؛
ما را به یک اشاره ظهورش... اجابت کن..
@dghjkb