فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🏴وفات حضرت امالبنین علیهالسلام تسلیت باد.
@dghjkb
🌸🌿
#بابالحوائج🌱
اگر عبـاس ماه هاشمین اسـت
هنر جوی امیرالمومنین اسـت
اگر اسطورهی فخر و ادب شـد
چو مامش حضرت امالبنیــن است
#قمربنیهاشم
@dghjkb
4_5985487091088231042.mp3
6.8M
#تلنگری
#استاد_شجاعی
#استاد_رائفی_پور
➕ بعضی مقامها، آنقدر بلندند که ترس همهی وجودت را دربرمیگیرد!
آیا من بعنوان یک انسان عادی، قابلیت ادراک چنین مراتبی را دارم، یا این عاشقیها تنها اختصاص به معصومین و امامزادگان دارد؟
➖ و بانوی کرامت، حضرت امالبنین سلامالله علیها به این سوال ما پاسخی عینی میدهد!
▪️ویژهی وفات حضرت #ام_البنین سلاماللهعلیها
@dghjkb
◾️ام البنین مادر حضرت عباس (ع)
فاطمه بنت حزام مشهور به امالبنین، از همسران امیرالمؤمنین علی بن ابی طالب (ع) و از شخصیتهای محترم در میان شیعیان است. او مادر حضرت عباس (ع) و سه پسر دیگر به نامهای عبدالله، جعفر و عثمان است که هر چهار تن در روز عاشورا به شهادت رسیدند.
فاطمه بنت حزام مشهور به امالبنین است از آنجا که او مادر چهار پسر بود، به امالبنین مشهور شد. پس از شهادت امام حسین (ع)، امالبنین برای آن حضرت و فرزندانش سوگواری میکرد به طوری که دشمنان اهلبیت نیز با ایشان همنوا میشدند. در نگاه شیعیان اینکه امالبنین، عزاداری امام حسین (ع) را بر فرزندان خود مقدم کرد، نشان از ادب ایشان نسبت به فرزندان فاطمه زهرا (س) و مقام بالای معرفت دینی او بوده است. مدفن امالبنین در حرم بقیع زیارتگاه شیعیان است.
پدر امالبنین ابوالمجْل حزّام بن خالد، از قبیله بنی کلاب [۱] و مادرش لیلی یا ثمامه دختر سهیل بن عامر بن مالک است.[۲]
در مورد تاریخ دقیق ولادت حضرت امالبنین اطلاعی در دست نیست و تاریخنگاران سال ولادت او را ثبت نکردهاند، ولی یادآور شدهاند که تولد پسر بزرگ ایشان، حضرت ابوالفضل (ع)، در سال ۲۶ ه.ق اتفاق افتاده است.
برخی از تاریخنگاران زمان ولادت ایشان را در حدود پنج سال پس از هجرت تخمین میزنند.
از تاریخ وفات امالبنین اطلاع دقیقی در دست نیست. معروف است که روز ۱۳ جمادی الثانی سالروز رحلت او است. پیکر او دربقیع، در جوار امام حسن مجتبی (ع) و فاطمه بنت اسد (س) و دیگر شخصیتهای مدفون در آنجا مدفون است.
*کربوبلا "پایگاه تخصصی امام حسینعلیهالسلام"
@dghjkb
ازدواج با حضرت علی (ع)
روایت است که پس از وفات حضرت فاطمه (ع) در ۱۱ ه.ق، امام علی (ع) با برادرش عقیل که در نسبشناسی عرب شهره بود، درباره انتخاب همسری که اصیل باشد و فرزندانی دلیر و جنگاور بیاورد، مشورت کرد و عقیل، فاطمه بنت حزام بن خالد را پیشنهاد کرد و گفت در میان عرب دلیرتر از مردان بنی کلاب دیده نشدهاند و علی (ع) با او ازدواج کرد.[۳]
روز اولی که امالبنین (ع) پا در خانه علی (ع) گذاشت، حسن و حسین (ع) مریض بوده و در بستر افتاده بودند. عروس تازه ابوطالب، به محض آنکه وارد خانه شد، خود را به بالین آن دو عزیز عالم وجود رسانید و همچون مادری مهربان به دلجویی و پرستاری آنان پرداخت.
فاطمه کلابیه، بعد از گذشت مدتی از زندگی مشترک با علی (ع)، به امیرالمؤمنین پیشنهاد کرد که به جای «فاطمه» که اسم قبلی و اصلی وی بوده، او را امالبنین صدا زند تا فرزندان حضرت زهرا (ع) از ذکر نام اصلی او توسط پدرشان، به یاد مادر خویش، فاطمه زهرا (س) نیفتند و در نتیجه، خاطرات گذشته، در ذهن آنها تداعی نگردد و رنج بیمادری آنها را آزار ندهد.
ثمره این ازدواج ۴ پسر به نامهای عباس، عبدالله، جعفر و عثمان بود. این ۴ تن به شجاعت و دلیری مشهور بودند و از این رو فاطمه را امالبنین [= مادر پسران] نامیدند. هر چهار فرزند امالبنین در کربلا در کنار برادر و پیشوای خود امام حسین (ع) به شهادت رسیدند.[۴]
امالبنین بعد از واقعه کربلا
امالبنین در واقعه کربلا حضور نداشت، اما هنگامی که کاروان اسرای کربلا وارد مدینه میشد، شخصی خبر شهادت فرزندانش را به ایشان داد ولی ایشان گفت: از حسین (ع) برایم بگویید. امالبنین وقتی شنید ۴ فرزندش همراه امام حسین (ع) کشته شدهاند، گفت: ای کاش فرزندانم و تمامی آنچه در زمین است فدای حسین میشد و او زنده میماند. این سخن او را دلیل اخلاص کامل او به اهلبیت و امام حسین (ع) دانستهاند.
آوردهاند که حضرت زینب (س) پس از ورود به مدینه به دیدار امالبنین رفت و شهادت فرزندان ایشان را به او تعزیت گفت[۵] و این از جایگاه بلند امالبنین حکایت دارد.
سوگواری امالبنین برای فرزندان
پس از خبر شهادت فرزندان امالبنین، ایشان هرروز با نوهاش عبیدالله (فرزند عباس) به قبرستان بقیع میرفت و در آنجا اشعاری که خود سروده بود، میخواند و دردمندانه مینالید و میگریست. اهل مدینه گرد ایشان جمع میشدند و با او در گریستن همنوا میشدند. حتی گفتهاند مروان بن حکم نیز با آنان همراه میشد و میگریست.[۶] ایشان در رثای حضرت عباس (ع) این اشعار را سروده بودند و میخواندند:
یا من رَاَی العباس کرّ علی جماهیر النقد
و وراه من ابـنـاء حیدر کل لیث ذی لبد
انبئّت اَنّ ابنی اصیب براسه مقطوع ید
ویلی علی شبلی اما ل براسه ضرب العمد
لو کان سیفک فی ید یک لما دنا منه احد[۷]
«ای کسی که عباس را دیدی که بر دشمن حمله میکرد و فرزندان حضرت علی (ع) پشت سر او بودند. میگویند دست فرزندم قطع شده و بر سرش عمود فروده آمده. اگر شمشیرت را در دست داشتی کسی به تو نزدیک نمیشد».[۸] تاریخ نویسان او را ادیب و شاعری فصیح و اهل فضل و دانش دانستهاند.[۹]
*کربوبلا "پایگاه تخصصی امام حسینعلیهالسلام
@dghjkb
#سلام_امام_زمانم🌺
🌻 هر صبح که سلامت میدهم
و یادم می افتد که صاحبی
چون تو دارم:
🌱مهربان، دلسوز، رفیق،
دعاگو، نزدیک...
و چه احساسِ نابِ آرامش بخش
و پر امیدی است داشتنِ تـو...
سلام ای نور خدا در تاریکی های زمین
🍀الّلهُـمَّ عَجِّــلْ لِوَلِیِّکَ الْفَـــرَج🍀
#امام_زمان عج
@dghjkb
4_5800878315690527116.mp3
12.09M
🔳 #وفات_حضرت_ام_البنین(س)
🌴نوحه ام البنین بعد داغ نینوا
🌴میزنه چه آتشی صبح و شام به قلب ما
🎤 #میثم_مطیعی
⏯ #زمینه
🔴مرجع رسمی #مداحی های روز
@dghjkb
🌷صد وصیتنامه شهدا
وصيت نامه شهيد حميد نهاوندي
اي ملت شهيدپرور از خداوند بخواهيد كه خداي نكرده وقتي نيايد كه شما به خاطر ماديات اين دنياي پست ،از امام حسين (ع) و حسين زمان (ع) خميني بت شكن دست برداريد. امت شهيدپرور تنها راهي كه ما مي توانيم خدا را از خود راضي كنيم زير پا گذاشتن هواهاي نفساني است، برادران و خواهرانم وحدت را فراموش نكنيد.
*پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران"نویدشاهد"
#وصیتنامه_شهدا ۲۶
#شهید_حمید_نهاوندی
#صد_وصیت_شهدا
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دارد زمان آمدنت دیر میشود
#امام_زمان عج
@dghjkb
🔺️اَللَّهُمَّ بِنُورِکَ اهْتَدَیْتُ وَ بِفَضْلِکَ اسْتَغْنَیْتُ
📌خدایا من به نور تو هدایت یافتم
و به فضل تو بینیازشدم
#دعای_عشرات
#معارف_اهل_بیت
@dghjkb
•°~☘🕊
برایِ خُـدا باشیم تا،
نازمان را فقط او بکشد!!...
✅ناز کشیدنِ خُدا معنایش
شَهادت است....
@dghjkb
#نماز_شب
💠آیت الله مجتهدی تهرانی(ره)؛
🔸قدیم همهی مردم صورت نورانیای داشتند
چون نماز شبشان قضا نمیشد...
الان همه صورتها کدره چون نماز اول وقتشون ترک شده چه برسه نماز شب!!
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
@dghjkb
🌱مهدیجان!
هر زمان که میگوییم :
العجل یا مولای یا صاحب الزمان!
زمزمههایت را میشنوم که میگویی:
صبر کن چشم دلت نیل شود میآیم
شعر من حضرت هابیل شود میآیم
قول دادم که بیایم به خدا حرفی نیست
دل به آیینه که تبدیل شود میآیم
«اللهم عجل لولیک الفرج»
#امام_زمان
@dghjkb
5.mp3
14.35M
#دروغی_به_نام_رطب
#جلسه_5
#استاد_علی_تقوی
مرکز تخصصی واجب فراموش شده
@aamerin_ir
#انتشار_مطالب_آموزشی_آزاد_است
@dghjkb
💠عملیات در اوج زمستان کردستان
عملیات بیت المقدس۲ با رمز «یا زهرا (سلام الله علیها)» در ساعت۱ و ۱۵ دقیقه ۲۵ دی ماه ۱۳۶۶ برای آزاد سازی ارتفاعات غرب شهر ماووت عراق در منطقهای به وسعت ۱۳۰ کیلومتر مربع آغاز شد و این عملیات در سختترین وضعیت جوی در میان برف و سرما توسط یگانهای سپاه ادامه پیدا کرد.
این عملیات در محور ارتفاع قمیش در منطقه عملیاتی سلیمانیه عراق به صورت گسترده به فرماندهی سپاه و با حضور رزمندگان اسلام انجام شد.
این عملیات تا روز دوم بهمن سال ۶۶ در منطقه عمومی ارتفاعات قمیش و سلیمانیه با فرماندهی سپاه ادامه یافت که ازنوع هجوم سپاهیان اسلام علیه دشمن بعثی بود.
فشار به مواضع دشمن
درحالی که تلاشهای ایران برای یافتن ضمانتی درجهت دستیابی به حقوق خود در مفاد قطعنامه ۵۹۸ شورای امنیت به نتیجهای نرسیده بود رزمندگان سپاه اسلام برآن شدند تا ضمن یک عملیات گسترده درمنطقهای کوهستانی و سرد، دشمن بعثی را در منگنهای جنگی قرار دهند. دراین عملیات رستههای پیاده، زرهی وتوپخانه ایران حضور داشتند و عراق نیز رستههای پیاده، زرهی، کماندویی و گارد ریاست جمهوری خود را به همراه داشت.
این عملیات از معدود عملیاتهای لشکرهای سپاه (بعد از عملیات والفجر ۴) در طول هشت سال دفاع مقدس در منطقه غرب کشور در فصل زمستان بود، که بعضی روزهای آن دما به ۲۰ درجه زیر صفر هم میرسید. قرارگاه تاکتیکی این عملیات در موقعیت صف «پشت ارتفاعات قشن» دایر شد و کارهای شناسایی را آغاز کرد. نیروهای سپاه و بسیج در این عملیات میبایست از رودخانه قله چولان عبور میکردند و ادامه مسیر تا زیر ارتفاعات قمیش که پوشیده از برف بود را ادامه میدادند.
راپِل، وسیله عبور رزمندگان
با کمک تیم راپل پادگان امام علی (ع) تهران، رزمندگان در شرایط بسیار سخت و خطرناک، و بصورت ابتکاری، با سیم بکسل و ابزارهای لازم پلی را بر روی رودخانه خروشان نصب کردند نظر به اینکه احداث پل به صورت ضربتی و با حداقل امکانات صورت گرفته بود (در زیر پای دشمن) و طول آن به بیش از ۲۰۰ متر میرسید و ارتفاع تا لبه آب رودخانه بیش از ۴۰ متر بود جهت رعایت احتیاط ظرفیت عبوری را حداکثر ۱۰ نفر مشخص کردند و ۱۰ نفر ۱۰ نفر از پل عبور میکردند و همین مسئله باعث طولانی شدن عبور گردانها از پل میشد. احداث این پل باعث شد تا یکی از یگانهای سپاه (لشکر ۳۱ عاشورا) جهت عبور گردانهایش از این پل استفاده کند.
*منبع: ایسنا
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
#عملیات_بیت_المقدس۲
@dghjkb
عملیات در اوج سرمای زمستان کردستان
یگانهای خودی علاوه بر مشکلاتی که برای استقرار داشتند، هنگام پیشروی و رسیدن به مواضع دشمن نیز با دشواریهای بسیاری مواجه بودند، چنان که رزمندگان مسیرهای طولانی را به مدت ۶ تا ۸ ساعت در میان برف و کوهستان طی میکردند و تراکم برف در برخی محورها سبب شده بود تا نیروها علاوه بر دشمن، به نوعی با طبیعت و سرمای کشنده منطقه نیز مبارزه کنند.
عملیات بیت المقدس۲ در دو مرحله طرحریزی شده بود. در مرحله اول قرار بود ارتفاعات «یولان»، «دستهرمدان»، یالهای «کوجارو» و «الاغلو» تصرف شده و سپس در مرحله دوم پیشروی به سوی کوههای «مرکبه» و «قیوان» ادامه پیدا کند.
نتایج خوب برای مردم و رزمندگان اسلام
در بیت المقدس۲ بیش از ۴۰ ارتفاع از جمله «اورال»، «کلاله»، «هرمدان»، «بین دورا»، «شیخ محمد» و «یولان» و چند روستای منطقه آزاد شد و دهها دستگاه تانک و نفربر، دهها قبضه خمپارهانداز و ضدهوایی، دهها دستگاه خودروی نظامی و مهندسی و۲ رادار رازیت (ثبت فاصله توپخانه نیروی خودی تا مواضع شلیک دشمن) منهدم شد.
عراق در این عملیات۵ تیپ و گردان خود را از دست داد و تعداد کشته و زخمیها و اسرای دشمن بالغ بر ۵۴۰۰ نفر بود. غنایم این عملیات عبارت بود از ۱۵ دستگاه تانک و نفربر زرهی ،۷۶ قبضه خمپارهانداز و۱۷ قبضه توپ ضدهوایی ،۷۵ دستگاه خودرو، تعداد زیادی انواع دستگاههای مخابراتی، مقدار زیادی انواع سلاح سبک و مهمات.
موقعیت منطقه عملیاتی
رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران به عبور از موانع طبیعی و مصنوعی بسیار سخت از قبیل کوههای صعبالعبور پوشیده از برف، رودخانه خروشان قلاچولان، میادین متعدد مین، تلههای انفجاری، سنگرهای کمین و سیمهای خاردار؛ یورش بیامان خود را به موضع دشمن آغاز میکنند. عرض رودخانه قلا چولان ۴۰ متر است که رزمندگان در برودت بالای منطقه غرب از میان آبهای خروشان آن عبور میکنند. درحالی که براثر بارندگی شدید، رودخانه قلاچولان طغیان کرده بود و یک متر و نیم برف نیز منطقه را سفیدپوش کرده بود.
*منبع: ایسنا
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
#عملیات_بیت_المقدس۲
@dghjkb
مرحله اول عملیات
با هجوم رزمندگان اسلام، نیروهای عراقی مستقر در ارتفاعات مشرف بر شهر ماووت، پس از دادن تلفات زیاد و انهدام چندین دستگاه تانک و نفربر، تعداد زیادی دستگاههای مهندسی، ۴۰ دستگاه خودرو، ۲۰ قبضه خمپارهانداز، راه فرار را در پیش میگیرند. یگان مهندسی رزمی با توجه به موقعیت کوهستانی منطقه و به سبب صعبالعبور بودن آن، در عملیّات نصر ۸ برای تدارک رزمندگان جادهای را احداث کرده بود از نیروهای عملکننده در عملیّات بیتالمقدس ۲ با استفاده از آن جاده، از توان رزمی بالاتری برخوردار میشدند.
قوای اسلام پس از درهم کوبیدن تیپ های ۸۳ و ۶۰۳ پیاده، گردان یکم تیپ ۴۱۲، یک گردان تانک، یکم تیپ ۸۱، کماندویی لشکر ۳۹ و گردان ۵۳ توپخانه عراق، مواضع آنها را تسخیر میکنند که تعداد زیادی کشته، زخمی و اسیر از آنها برجای میماند. بدینترتیب، دشمن از ارتفاعات غربی مشرف بر شهر ماووت عقب رانده میشود.
رزمندگان اسلام با حمله به نیروهای دشمن در دشت جنوبی ماووت و شکستن خطوط دفاعی آنها، تا عمق سه کیلومتری پیشروی و تعدادی از نیروهای دشمن را کشته و زخمی میکنند و نفرات باقیمانده از دشمن به مناطق اطراف میگریزند. طی تهاجم رزمندگان اسلام در این دو محور، علاوه بر کشته و زخمی شدن ۱۵۰۰ نفر و اسارت ۵۵۰ تن از جمله ۳۰ افسر و ۱۰۰ درجهدار دشمن، ۲۹ ارتفاع، ۵ روستا و ۱۱۰ کیلومتر مربع از سرزمین های عراق آزاد میشود.
با روشنایی هوا، اهداف از پیش تعیین شده در این عملیّات، حاصل میشود و سربازان شکستخورده عراق چشم امید خود را به آسمان میدوزند تا با کمک نیروی هوایی مانع پیروزی قوای اسلام شوند، امّا بارش برف مانع پرواز هر هواپیمایی میشود. رزمندگان اسلام پس از دفع هر نوع تحرکی از سوی دشمن، به تثبیت موقعیت خود میپردازند. با وارد شدن نیروهای کمکی به منطقه، مقدمه هجوم دوباره فراهم میآید.
مرحله دوم عملیات
دومین مرحله این عملییات در تاریخ ۲۷ دی ۶۶ و در شرایط سخت سرما و یخبندان منطقه به مرحله اجرا درمیآید و در ساعات اولیه، تیپ ۱ کماندویی از سپاه یکم، تیپ ۳ نیروی مخصوص گارد ریاست جمهوری و گردان کماندویی از لشکر ۴۱ عراق مورد تهاجم سخت قرار میگیرند و ضربات جبران ناپذیری بر آنها وارد میآید. در این مرحله دره مهم قامیش همراه با ارتفاعات ۱۱۰۰، ۱۱۵۵، ۱۲۸۶، ۱۸۳۷ و ۱۷۸۷ آزاد میشوند و علاوه بر ۲۰۰۰ کشته و زخمی، ۲۰۰ تن دیگر به اسارت رزمندگان درمیآیند که بدین ترتیب از ابتدای عملیّات، تلفات ارتش عراق به ۳۵۰۰ کشته و زخمی و تعداد اسرا به ۷۵۰ تن میرسد.
مرحله سوم عملیات
در مرحله سوّم رزمندگان نیروی زمینی سپاه پاسداران پس از پاتکهای عراق در مرحله دوّم این عملیّات در شرایط سخت سرما و یخبندان منطقه با قلبی مملو از عشق و ارادهای پولادین از رودخانه عریض و خروشان «ذابالصغیر» و دیگر موانع میگذرند و بر دشمن یورش میبرند و طی نبردی بی امان بیش از ۵۰۰ تن از نیروهای دشمن را کشته یا زخمی میکنند و تعداد ۱۵۰ نفر از آنها را به اسارت درمیآورند. طی این حمله، قله ۱۷۷۵ از ارتفاعات ویسی، و یال ارتباطی و قله ارتباطی ویولان به ویسی آزاد میشوند. شهر قلعهدیزة عراق به همراه روستاهای گناو، عسیاوی و کنگاوی در دید مستقیم رزمندگان و جاده اصلی پاسگاه گناو به قلعهدیزه در تیررس آنها واقع میشود.
همچنین چند روستا و ارتفاع مهم کرکوک (مرتفعترین قله منطقه) به تصرف رزمندگان در میآیند و نیز رزمندگان موفق میشوند مقادیر قابل توجهی جنگافزار و وسایل تدارکاتی و نظامی را به غنیمت بگیرند و بخش زیادی از آنها را منهدم سازند. دشمن شکست خورده به خاطر شرایط نامساعد جوّی موفق نمیشود از نیروی هوایی خود استفاده کند و تنها امید و اتکایش به نیروهای پیاده است که با جمعآوری نیروهای پراکنده، چند پاتک پیاپی را به اجرا در می آورد.
تمام پاتکهای دشمن با مقابله و عکسالعمل ضدپاتک رزمندگان دفع شده و دشمن پس از دریافت ضربات سخت، به عقب رانده میشود. درحالی که نیروهای عراق به خاطر تحمل تلفات و خسارات متعدد، ناتوان و فرسوده است و فرصت هرگونه تعرض و تصمیمگیری از آنها سلب شده است، رادیو بغداد دم از پیروزی میزند و به نیروهای عراقی که تا عمق ۴۰ کیلومتری خاک خود عقب نشستهاند درود میفرستد.این تمجیدها و تحسینها، نمیتواند روحیه از دسترفته سربازان وحشتزده عراق را بازگرداند.
*منبع: ایسنا
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
#عملیات_بیت_المقدس۲
@dghjkb
سازمانهای رزم بسیج و سپاه
وضعیت خاص جغرافیایی منطقه و وجود رودخانه قلعه چولان میان ارتفاع آمدین و ارتفاعات دولبشک، الاغلو و قمیش، عملاً منطقه عملیات را به دو محور جداگانه تقسیم میکرد، به همین دلیل، جهت آمادهسازی و انجام عملیات در منطقه، دو قرارگاه در نظر گرفته شد. علاوه بر این، کثرت یگانهای عملکننده ایجاد میکرد، تا هدایت عملیات به طور جداگانه به عهده دو فرمانده و دو قرارگاه گذاشته شود. بنابراین، قرارگاههای نجف و قدس برای آمادهسازی و انجام عملیات بیتالمقدس۲ انتخاب شدند.
قرارگاه نجف در محور قمیش و قرارگاه قدس در محور آمدین، اقدامات خود را آغاز کردند.
الف: در محور آمدین، قرارگاه قدس با استعداد ۴۷ گردان و با یگانهای زیر کار شناسایی و آمادهسازی منطقه را آغاز کرد:
لشکرهای ۱۰ سیدالشهدا با ۱۵ گردان؛ ۲۷ حضرت رسول (ص) با ۸ گردان؛ ۳۱ عاشورا با ۸ گردان؛ ۳۲ انصارالحسین همدان با ۷ گردان؛ ۵۲ قدس گیلان با ۵ گردان؛ ۵۷ حضرت ابوالفضل (ع) با ۴ گردان و تیپ زرهی ۲۰ رمضان با ۲ گروهان تانک خشایار حضور داشتند.
ب: درمحور قمیش نیز، قرارگاه نجف با استعداد ۵۷ گردان و با ترکیبی از یگانهای زیر اقدامات شناسایی و آمادهسازی منطقه را آغاز کرد:
لشکرهای ۵نصر خراسان با ۱۲ گردان؛ ۲۱ امامرضا (ع) خراسان با ۱۰ گردان؛ ۵۵ شهدا، با ۶ گردان و تیپهای ۱۲ قائم (عج) با ۵ گردان؛ ۱۸ الغدیر یزد با ۵ گردان؛ ۳۵ امام حسن (ع) با ۸ گردان و ۴۸ فتح با ۵ گردان در عملیات حاضر شدند.
در مجموع، استعداد دو قرارگاه با حضور ۱۵ یگان به ۱۰۴ گردان رسید که با توجه به محورهای عملیات، مأموریت هر یک از قرارگاهها و یگانها تعیین شد.همزمان با تعیین مأموریت یگانها و بررسی جزئیات بیشتر طرح مانور، یگانها، کارشناسایی وضعیت دشمن در منطقه و آمادهسازی منطقه و نیروها را آغاز کردند. اگر چه آمادهسازی منطقه و حضور نیروها در محورهای عملیات به دلیل شرایط سخت منطقه به آهستگی صورت میگرفت و شرایط مطلوب فراهم نشده بود، اما با وجود مشکلات فراوان، یگانها در ۲۵ دی ۱۳۶۶ آماده عملیات شدند.
وضعیت دشمن
تحرک نیروهای خودی در منطقه فاو و اجرای عملیات بزرگ سالانه در منطقه جنوب، سبب گردید تا دشمن توجه ذهنی و تمرکز نیروهای خود را به منطقه جنوب معطوف کند. وضعیت فصلی در منطقه شمال غرب نیز به گونهای بود که دشمن با توجه به سوابق عملیاتهای پیشین رزمندگان اسلام در این منطقه، امکان عملیات جدی و گسترده را پیشبینی نمیکرد.
در مجموع این عوامل منجر به غافلگیری دشمن شد. حتی پس از اجرای مرحله اول عملیات، دشمن همچنان از انتقال نیروی متناسب با این عملیات به منطقه امتناع کرد. تنها پس از آغاز مرحله دوم عملیات و با پیشروی به سمت محور اصلی عملیات، دشمن در این منطقه حضور پیدا کرد و تدریجاً به انتقال یگانهای جدید و یگانهای احتیاط سپاه یکم و سپاه دوم و همچنین دو تیپ ۶۶ و ۶۸ نیروی مخصوص از لشکر گارد، اقدام کرد. نیروهای دشمن که از ابتدا تا انتهای عملیات به منطقه وارد شدند مجموعاً ۸ تیپ و ۴ گردان بودند. در این عملیات شماری از رزمندگان اسلام شهید شدند. یادشان گرامی باشد.
*منبع: ایسنا
*پایگاه خبری_تحلیلی مشرق نیوز
@dghjkb
☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘
🌷 امام علی علیهالسلام:
از امیرمؤمنان(ع) سؤال کردند چه کسی روز قیامت حسرتش از همه بیشتر است؟ فرمود: «کسی که در آن روز اموال خود را در میزان اعمال دیگران ببیند که خدا او را به واسطه [عدم انفاق] آن مال، وارد دوزخ کند و وارث او را به سبب [انفاق] آن مال وارد بهشت سازد».
بحارالانوار، ج 70، ص 142،
#امام_علی علیهالسلام
@dghjkb
🌱شهيد مرتضي شاه محمدي محل تولد تهران، محل شهادت شلمچه به سال 1365:
«خدايا،
بارالها،
معبودا،
مولاي مهربان،
رحيم،
کريم،
رحمان،
غفور
و بخشنده من.
اي ستار العيوب تو گواه و شاهد باش که من گناهکار و ناتوان دوست دارم دشمن چشمانم را در اوج درد از حدقه در آورد
و دستانم را قطع کند
و پاهايم را از بدن جدا نمايد
و قلبم را آماج رگبارهايش نمايد
و سرم را از تن جدا نمايد تا دشمنان ببينند که اگر چه چشمها و دستها و پاها و قلب و سينه و سرم را از من گرفتهاند اما يک چيز را نتوانستهاند از من بگيرند
و آن ايمان من است و عشق به الله، معشوقم و عشق به شهادت و امام و اسلام.
*منبع:تبيان
گردآوري:صغري بلوچي
#چهل_مناجات_در_وصيت_نامه_شهدا
#مناجات
#شهید_مرتضی_شاه_محمدی
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 واکنش سردار سلیمانی نسبت به کسی که دستش را بوسیده بود: یک بار دیگر دستم را ببوسی میدهم محافظها بگیرنت و پاهایت را میبوسم
@dghjkb
🌱خـدای خوبم...
امروز هیچ چیز آرامم نمیکند
جز همین مناجات عاشقانه
کودکیام را یادم هست.
میگفتن: تو که پاکی ما رو
دعـا کن ...
من امروز دلتنگ تمـام
پاکیهای
کودکیام هستم
دلتنگ بال پروازی که
گـم شد...
نمیدانم ڪجا و ڪی
بهشت از دستم افتاد
و هـزار تکه شد !
نمیدانم کجا گمت کردم....
مثل قبلها دیگر حنایم رنگی ندارد
قول هایم قول نیست
توبه بر زبان و دلم شوق گناه!
ولی خدای جانم !
من تمـام امیدم به بخشندگی
توست
این امید را از من نگیر...
باز هم ... بـاز هم...
به من فرصت بده....☘
@dghjkb
مداحی_آنلاین_اگر_شوریده_احوالی_یقین_می_خواهد_این_وادی_حاج_منصور.mp3
3.86M
⏯ #مناجات با #امام_زمان(عج)
🍃اگر شوریده احوالی
🍃یقین می خواهد این وادی
حاج #منصور_ارضی
🌷 #سه_شنبه_هاى_جمكرانى
🌷 #اللهم_عجل_لولیک_الفرج
@dghjkb
خاطره درسآموز عباس حیدرزاده مداح اهلبیت از رهبر معظم انقلاب
وقتی من در محضر ایشان مداحی کردم، در آخر خواندنم به مستمعین گفتم: «دستها را بالا بیاورید و بگویید یا زهرا». بعد وقتی من خدمت ایشان برای عرض ارادت رسیدم، فرمودند: «اینکه شما گفتید دستها را بالا بیاورید و بگویید یا زهرا(س)، ما هیچ کجا نداریم که برای غیر از خدا دست بالا بیاورید؛ نه در منابع اهل سنت و نه در منابع شیعه. شما خودتان رعایت کنید و به دیگر مداحان هم بگویید که فقط برای «یا الله» گفتن از مردم بخواهند که دستشان را بالا بیاورند».
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb