حاج_اسماعیل_دولابی ره:
چشــم و هــم چشـمی در امـــور دنیــوی خوب نیست اما در امر آخـــرت خوب است.
یعنی اگر دیدی کسی کـار خیری مـیکند
بگــو چـرا مـــن داخــل آن نباشــم؟!
@dghjkb
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
⚪ پیامبر اکرم صلی الله علیه و آلهوسلم:
✅ کسی که نماز را از وقتش تأخیر بیندازد، (فردای قیامت) به شفاعت من نخواهد رسید.
المحاسن ص ۸۰
@dghjkb
تعلق عید غدیر به همه مسلمانان
عید غدیر اگرچه شاخص فرقهی امامیهی شیعه است، ولی در واقع با مفهوم و محتوا و مضمون گستردهای که این حادثه دارد، این عید متعلق به همهی مسلمانان، بلکه با توضیحی که عرض خواهم کرد، متعلق به همهی کسانی است که برای بهروزی انسان دل میسوزانند.
ما شیعیان این اعتقاد راسخ را که متکی به دلیل متقن و غیر قابل تردید است، دربارهی امیرالمؤمنین علیبنابیطالب (علیهالسّلام) داریم. این حدیث متواتر - یعنی حدیث روز غدیر - را که همهی محدثین بزرگ اسلام، از شیعه و سنی نقل کردهاند، مستند این عقیدهی متقن میدانیم.
پیغمبر اکرم در یک روز گرم و در یک نقطهی حساس، در مقابل چشم مردم، علیبنابیطالب (علیه الصّلاة و السّلام) را به عنوان امام مسلمین پس از خود و ولی امر امور اسلام معین کرد و به مردم معرفی کرد؛ «من کنت مولاه فهذا علیّ مولاه».(۱) این عطف به آیات متعددی است که ولایت پیغمبر از سوی خدای متعال تثبیت شده است؛ «انّما ولیّکم اللَّه و رسوله»(۲) و آیات متعدد دیگر. میفرماید: آن کسی که من ولی او هستم، این علی ولی اوست. هر معنائی که ولایت در مورد پیغمبر دارد، همان معنا در مورد امیرالمؤمنین با این نصب پیغمبر و معرفی پیغمبر محقق است. این یک دلیل محکم و مستندِ غیر قابل تردید است. در این خصوص، بزرگان بحث کردهاند. لازم نیست وارد بحثهای اعتقادی بشویم؛ این مسلّم است.۱۳۸۹/۰۹/۰۴
بیانات در جمع ۱۱۰ هزار بسیجی در روز عید غدیر
پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی
#مبلغ_غدیر_باشیم #عید_غدیر
@dghjkb
#نماز_شب
💠حجت الاسلام قرائتی:
🔸نمازشب در بین نافله های مستحبی خیلی مورد عنایت ویژه خداوند است.
پیامبر اکرم صلیاللهعلیهوآله در حدیثی سه بار مکررا به حضرت علی علیه السلام سفارش به نماز شب نموده اند : "علیک بصلاه اللیل"
🔸در روایات نیز برای سحر خیزی و نماز شب به غیر از فوائد بی شمار معنوی آن، فوائد کثیر مادی و دنیوی ذکر شده ؛ مثل سلامتی تن و رفع بیماری ها، افزایش رزق و روزی و...
🔸طبق فرمایش ائمه معصومین علیهم السلام شرف مومن به ادای نماز شبش می باشد. و در یک کلام باید به اقامه این نوافل عنایت ویژه داشته باشیم.
#نماز_شب_را_به_نیت_ظهور_میخوانیم
نماز شب یادتون نره
#التماس_دعای_فرج
@dghjkb
🌴🌴🌴🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌴🌴🌴
#امام_حسن_مجتبی علیه السلام :
🍃 برای دنیایت چنان کن کـه گویا همیشه زنده خواهی بود، و برای آخرتت چنان تلاش کن کـه گویا همین فردا خواهی مرد.
بحارالأنوار. ج ۷۵ ، ص۱۰۹
@dghjkb
🍃🍃🍃
#مهـربانم،
وَ لَوْ اَطَعْتُكَ فيمَا اَمَرْتَني
لَكَفَيْتَني ،مَا قُمْتُ اِلَيْكَ فيهِ...
و اگر در آنچه که فرمانم دادی،
تو را اطاعت میكردم،🌱
هر آينه، در آنچه برای آن،
به سوی تو برخواستم،
مرا بس بود...
فرازی از دعای بعد از
نماز امیرالمؤمنین علیهالسّلام
#سـلامامامزمانم
#اللّھمَّعَجِّـلْلِوَلِیِّکالفَـرَج
@dghjkb
‹🌿🕊›
وَ شَهـٰادَت نَصیبِ کسـٰانی میشَـود
کِه در رَهِ عـشـق بِـیتَرس بٰـاجـٰانِ خود
بـٰازی کنَنَد...
@dghjkb
✨بسم الله الرحمن الرحیم ✨
🌹شرح #حکمت61 ( 1 )
🔹 نیشِ شیرین
💠 در حکمت ۶۱ نهج البلاغه امیرالمؤمنین ( علیه السلام) می فرمایند : « الْمَرْأَةُ عَقْرَبٌ حُلْوَةُ اللَّسْبَةِ » ؛
"یعنی زن مانند عقرب است که نیشش شیرین باشد."
✅ چند نکته مهم را باید دربارهٔ این حکمت مورد توجه قرار داد ؛
1⃣ نکته اول یک سؤال است ؛ آیا از نظر امیرالمؤمنین (علیه السلام) زن موجودی شایستهٔ تحقیر و توهین است، آن هم به صرف زن بودن و خلقت جنس آن ؟
🔹 جواب : هرگز اینگونه نیست ؛
🔻 مبنای نگرش امیرالمؤمنین (علیه السلام) به زن، در بند هفدهم از نامه ۳۱ نهج البلاغه آمده است ؛ حضرت در آنجا خطاب به فرزند عزیزشان می نویسند :
«اَلمِرأَةُ رَیحانَةٌ وَ لَیسَت بِقَهرَمانَه» ؛
" زن ریحانه است ، یعنی مجموعه ای ترکیبی از زیبایی ، لطافت و عطوفت و عشق، نه پیشکار زندگی که انواع کارهای مشقّت آمیز را بر او تحمیل کنند."
پس در نگاه مولا علی (علیه السلام) زن قابل تحسین است ، چون ریحانه است نه قابل تحقیر؛ پس اگر از حکمت ۶۱ به ذهن انسان بویی از تحقیر و توهین رسید ، خطا از فهم ماست و باید در نهج البلاغه بگردیم و راه حلّی برای اصلاح این خطا پیدا کنیم.
2⃣ نکته دوم این است که « الْمَرْأَةُ عَقْرَبٌ »
تشبیه است، یعنی « الْمَرْأَةُ کَالعَقْرَبٌ » که ادات تشبیه که "کاف" باشد ، به دلیل وضوح تشبیه بودن جمله حذف شده است ، وقتی پای تشبیه به میان آمد باید دنبال وجه شَبه بگردیم ، چون یک وجه شَبه برای تشبیه زن به عقرب کافی است و باید آن را پیدا کرد.
عقرب دارای ویژگیها و خصوصیات متعدّدی است ،
یقیناً امیرالمؤمنین (علیه السلام) فقط از یک جهت دارند زن را به عقرب تشبیه می کنند که در نکته سوم به این وجه شبه خواهیم پرداخت.
🎙حجت الاسلام مهدوی ارفع
#نهضت_جهانی_نهج_البلاغه_خوانی
#روز_هفتاد_ونهم
@dghjkb
🌷صد وصیتنامه شهدا؛
وصيت نامه شهيد سيد محمد سادات
در راه خدا با آنان كه به جنگ و دشمني شما برخيزند جهاد كنيد ولي ستمكار نباشيد كه خدا ستمكاران را دوست ندارد. در مراسم نماز جماعت و جمعه شركت فعال داشته باشيد و در نمازهايتان براي رزمندگان اسلام و امام امت و براي ظهور مهدي (عج) دعا كنيد و افتخار كنيد كه در راه خدا و براي اسلام جهاد كردم و كشته شدم مبادا شما با شهادت و يا كشته شدن من ناراحت باشيد.
*پایگاه اطلاعرسانی بنیاد شهید و امور ایثارگران"نویدشاهد"
#وصیتنامه_شهدا ۷۶
#شهید_سیدمحمد_سادات
#صد_وصیت_شهدا
@dghjkb