💠 آشنایی با اهداف و نتایج عملیات «بدر»:
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعد از عملیات «خیبر»، دشمن علاوه بر سازماندهی سپاههای اول، دوم، سوم و چهارم، اقدام به تشکیل فرماندهی شرق دجله و ردههای مواضع پدافندی در سراسر منطقه جنوب کرد و در مسیر آبراهها و در داخل نیزارها کمینهایی قرار داد تا در صورت هجوم نیروهای ایرانی، نقش هشداردهنده و تأخیری داشته باشند و از نزدیکی نیروهای شناسایی به خط دشمن نیز ممانعت به عمل آورد و به منظور زیر نظر داشتن هرگونه تحرک و داشتن دید کلی بر «هور» و اطراف آن دکلهای متعددی را نصب کرد.
گذشته از کمین و نصب دکلها، در آبراهها موانع قابل ملاحظهای ایجاد کرد که گذشتن از آنها بسیار سخت و بلکه غیرممکن میکرد. بعد از این موانع، سیلبندی هم مشرف بر آب به عرض ۱۲ متر و ارتفاع دو متر احداث کرده و بر روی آن سنگرهای متعددی تعبیه کرد که از سه جهت، دارای دید کافی بر روی آب بود.
در حالی که دستیابی به یک جناح از دشمن در شمال بصره و قطع جاده مهم بصره العماره، که میتوانست منطقه مانور مناسبی را برای عملیاتهای آینده به سمت بصره و یا العماره باز کرده و دروازه جدیدی را برای ورود به مناطق خشکی جدید بگشاید، هم چنان به عنوان یک هدف مهم تلقی میشد؛ عواملی هم، چون تجربیات به دست آمده از عملیات خیبر در خصوص الزامات پشتیبانی و تاکتیکی و عملیات آبی و خاکی، جبران بسیاری از نواقص و کمبودهای مهندسی موجود در عملیات مذکور، در اختیار داشتن جزایر مجنون به عنوان مناطق واسط و سرپل که امکان تمرکز نیروها و انتقال تجهیزات به جلو را تسهیل میکرد، موجب شدند منطقه غرب هورالهویزه مجدداً برای انجام عملیات بزرگ بعدی انتخاب شود.
(*منبع؛ ایسنا
*باشگاه خبرنگاران)
#عملیات_بدر
@dghjkb
*اهداف عملیات:
دستیابی و تسلط بر جاده العماره بصره و نیز راهیابی به مرکز اصلی هورهای غرب دجله که استانهای ناصریه، بصره و العماره را احاطه کرده است و هم چنین تسلط بر شرق دجله همراه با انهدام نیرو از جمله اهداف این عملیات بود.
هم چنین تسلط بر شرق دجله همراه با انهدام نیرو از جمله اهداف این عملیات بود. همچنین، پاکسازی پاسگاه هایترابه، بلال، ابولیلهو نیز روستاهای البیضه، الصخره، پَد خندقو انهدام پل هایالعزیر، خندقو … در حد شمالی منطقه عملیات؛ و پاکسازی روستاها و انهدام پلهایی همچونجوبیرو… در حد جنوبی منطقه در دستور عملیات بود.
منطقه عملیات
منطقه عملیات در غرب هورالهویزه واقع است که از شمال به تراب هوزجیهو از جنوب به القرنه و کانال سوئیب محدود میشود. این منطقه دارای دو نوع طبیعت متفاوت است: یک خشکی در قسمت غربی که حداقل عرض آن دو کیلومتر در زجیه و حداکثر عرض آن هشت تا ۹ کیلومتر در عزیر و الهاله است و دو هور بزرگ) هورالهویزه در شرق و هورالحمار در غرب) این خشکی را احاطه کردهاند.
طول منطقه عملیات از ترابه تا الهویدی حدود ۵۰ کیلومتر است. زمین آن از جنس خاک رس نمکی و به حالت گرد است. در نزدیکی سیلبندهای هور نیز با نشست آب، منطقه حالت باتلاقی به خود میگیرد.
همچنین، منطقه مذکور توسط رودخانه دجله به دو قسمت شرقی و غربی تقسیم میشود که سه چهارم خشکی منطقه در شرق رودخانه واقع است. جاده حساس و مهم بغداد – بصره نیز در غرب رودخانه واقع است.
وسعت کل منطقه عملیات اعم از خشکی و هور ۱۰۰۰ کیلومترمربع است که ۲۵۰ کیلومترمربع آن خشکی و مابقی آن هور است، در این منطقه یکی از بزرگترین ذخایر نفت عراق موجود است که دولت عراق مشغول بررسی و نقشهبرداری آن شده بود.
(*منبع؛ ایسنا
* باشگاه خبرنگاران)
#عملیات_بدر
@dghjkb
*استعداد دشمن:
از منطقه قلعه صالح تا نهر سوئیب تحت فرماندهی نیروهای شرق دجله بود. استعداد و نحوه گسترش یگانهای دشمن به صورت زیر بود:
الف فرماندهی دفاع الاهوار؛ از قلعه صالح تا الکساره:
*دو گردان کماندویی یوسف و عبدالله از لشکر ۱۰.
*تیپ ۲ کماندویی سپاه چهارم.
*ب لشکر ۳۵ پیاده؛ از منطقه الکساره تا نهر روطه.
*تیپ ۴۲۹ پیاده با پیاده با ۳ گردان.
*تیپ ۹۴ پیاده با ۳ گردان.
*قاطعالقادسیه، خالد، الصنادیه، صدام، دینار الثانی.
*دو گردان کماندویی الفیحا و محمد قاسم از لشکر ۵ مکانیزه.
*نیروهای کماندو الشیبانی.
*۴ گردان تانک.
*۵ گردان توپخانه.
ج فرماندهی نیروهای دفاع از بصره، از نهر روطه تا نهر سوئیب:
*تیپ ۹۳ پیاده با ۳ گردان.
*تیپ ۷۰۳ پیاده با ۳ گردان.
*قاطع الشهید.
*یک گردان تانک.
*یک گردان توپخانه.
*د لشکر ۳۱ پیاده، از نهر سوئیب تا پاسگاه طلائیه:
*تیپ ۱۱۸ پیاده.
*تیپ ۴۹ پیاده.
*تیپ ۶۰۵ پیاده.
*سه گردان توپخانه.
نیروهای که دشمن حین عملیات برای پاتک وارد منطقه کرد نیز عبارت بودند از:
*لشکر ۱۰ زرهی با تیپهای ۱۷ و ۴۲ زرهی و ۲۴ مکانیزه.
*لشکر گارد ریاست جمهوری با تیپهای ۱ مکانیزه، ۲ زرهی، ۳ نیروی مخصوص و ۴ زرهی.
*لشکر ۴ پیاده کوهستانی با ت
*تیپهای ۵، ۱۸ و ۲۹ پیاده.
*لشکر ۶ زرهی با تیپهای ۱۶ و ۳۰ زرهی و ۲۵ مکانیزه.
*لشکر ۱ مکانیزه با تیپهای ۲۷ مکانیزه، ۳۴ زرهی و ۵۱ مختلط.
*لشکر ۵ مکانیزه با تیپهای ۲۰ و ۱۵ مکانیزه.
*تیپهای ۶۵، ۶۶ و ۶۸ نیروی مخصوص.
*تیپ ۱۰ زرهی.
*قوای خودی
نیروهای عمل کننده در منطقه تحت پوشش سه قرارگاه عملیاتی و با فرماندهی مرکزی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) به شرح زیر تشکیل شده بود:
قرارگاه نجف تحت فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) هدایت نیروهای زیر را به عهده داشت:
*لشکر ۲۵ کربلا.
*لشکر ۱۴ امام حسین (ع).
*لشکر ۵ نصر.
*لشکر ۷، ولی عصر (عج).
*تیپ ۱۵ امام حسن (ع).
*تیپ ۱۸ الغدیر.
*تیپ ۲۱ امام رضا (ع).
*گردانهای ویژه شهید صدر.
*گروه ۲۲ توپخانه (۲ گردان).
*گروه ۴۰ توپخانه رسالت (۱ آتشبار).
*لشکر ۷۷ پیاده ارتش.
محدوده عملیاتی قرارگاه نجف: از منطقه ترابه تا آب راه نینوا
قرارگاه کربلا تحت فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) هدایت نیروهای زیر را به عهده داشت:
*لشکر ۱۷ علی ابن ابی طالب (ع).
*لشکر ۳۱ عاشورا.
*لشکر ۸ نجف اشرف.
*لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص).
*تیپ مستقل ۴۴ قمربنی هاشم (ع).
*لشکر ۲۱ پیاده ارتش با ۹ گردان پیاده، ۲ گردان مکانیزه و ۳ گردان تانک.
*لشکر ۲۸ پیاده ارتش.
*گردانهای ۳۲۷، ۳۵۰، ۳۴۷، القارعه، ۳۹۷، ۳۷۲، ۳۶۴ و ۳۴۳ توپخانه.
*محدوده عملیاتی
قرارگاه کربلا: از جنوب خط حد قرارگاه نجف تا شمال پَد الهویدی
قرارگاه نوح تحت فرماندهی قرارگاه خاتم الانبیا (ص) هدایت نیروهای زیر را به عهده داشت:
*لشکر ۴۱ ثارالله.
*تیپ احمد ابن موسی.
*محدوده عملیاتی قرارگاه نوح: از پد *الهویدی تا کانال سوئیب.
هم چنین، دو قرارگاه ظفر ۱ و ۲ تحت نظر قرارگاه خاتم الانبیا (ص) برای قرارگاههای نجف و کربلا منظور شده بود:
الف قرارگاه ظفر ۱
*از سپاه، تیپ ویژه شهدا
*از ارتش، تیپ ۱ از لشکر ۲۳ نوهد
*ب قرارگاه ظفر ۲
*از سپاه، تیپ مستقل ۳۳ المهدی (عج)
*از ارتش، تیپ مستقل ۵۵ هوابرد (۴)
در مجموع، نیروهای عمل کننده سپاه عبارت بودند از: ۳۱ هزار و ۳۴۵ بسیجی، ۱۳ هزارو ۹۶۴ وظیفه و ۱۷ هزار و نفر پاسدار.
(*منبع؛ ایسنا
*باشگاه خبرنگاران
#عملیات_بدر
@dghjkb
*طرح عملیات:
برای انجام عملیات، منطقه مورد نظر به دو محور شمالی و جنوبی تقسیم شد؛ محور شمالی به قرارگاه نجف و محور جنوبی به قرارگاه کربلا واگذار شد.
قرارگاه نجف از شمال «البیضه» تا امتداد آب راه جمل و قرارگاه کربلا از شمال، مقابل آب راه جمل و روستای نخیره در شرق دجله؛ و از جنوب، منطقه القرنه (خط الهاله) وارد عملمی شدند. قرارگاه نوح (ع) نیز مأموریت داشت ضمن تصرف پدافندی و گسترش در آن محور، به سوی پلزردان پیشروی کند و سپس کانال سوئیب را شکافته و آب را به سمت بصره جاری کند.
همچنین به دو قرارگاه فرعی ظفر و نجف ۲ مأموریتهای جداگانهای به صورت احتیاط و نیز انجام عملیات فریب واگذار شد. به این ترتیب که قرارگاه ظفر باید آماده میشد تا در صورت امکان به طریق هلی برد از العزیز به طرف شمال در غرب روخانه دجله حرکت کند. نجف ۲ نیز مأموریت اجرای آتش روی جاده العماره – بصره و شمال پل العزیر به عهده داشت.
(*منبع؛ ایسنا
* باشگاه خبرنگاران)
#عملیات_بدر
@dghjkb
*شرح عملیات:
عملیات در ساعت ۲۳ روز ۲۰ اسفند ۶۳ با اسم رمز مبارک «یاالله، یاالله، یاالله و قاتلوهم حتی لاتکون فتنه، یا فاطمه الزهرا، یا فاطمه الزهرا، یا فاطمه الزهرا (س)» آغاز شد و در همان ساعات اولیه، تمامی خطوط و استحکامات دشمن به سرعت در هم کوبیده شد.
در منطقه قرارگاه کربلا، لشکرهای ۸ و ۳۱ به سرعت خود رابه خط دوم دشمن رسانده و در ساعت ۲ بامداد پس از پاکسازی این خط که دارای تعدادی مین پراکنده نیز بود، به سمت دجله حرکت کردند. تیپ ۴۴ نیز پس از شکستن خط اول، سریعاً یک گردان ۱۱۰ نفری انفجار را به همراه مواد لازم از روی جاده خاکی جوبیر به سمت پل فرستاد و در ساعت ۰۲:۳۰ اعلام کرد که پل بتونی جوبیر را از دوطرف منهدم کرده است.
در منطقه قرارگاه نجف، به علت وجود چند کمین در فاصله زیادی از خطوط اول دشمن، موج دوم نیروها که میبایست از آبراههای اصلی حرکت کنند با این کمینها درگیر و در نتیجه متوقف شدند و تا ساعاتی بعد مشغول پاکسازی منطقه شدند.
یکی از یگانهای قرارگاه نوح نیز در قسمت پَد الهویدی و سیلبند اول دشمن به سیمهای خاردار و موانع دشمن برخورد کرد و سپس با تعویض محور و حل مشکلات در ساعت ۳ بامداد خط اول را شکسته و پاکسازی پَد الهویدی را تا ساعت ۳:۲۰ دقیقه به پایان رساند و سپس به سمت داخل پیشروی کرد.
در آغاز روشنایی صبح (ساعت ۶) قرارگاه نجف پاکسازی خط اول خود را به جز البیضه به اتمام رساند در حالی که واحدهایی از لشکرهای ۷، ۵ و ۱۴ روی خط دوم درگیر بودند. در این میان، نیروهای لشکر ۲۵ به علت طولانی بودن مسیر خود تا صبح به هدف نرسیده و به عقب بازگشتند. منطقه ترابه نیز به طور کامل پاکسازی شد.
پس از الحاق نیروهای قرارگاه کربلا در خطوط اول و دوم، لشکر ۱۷ از سمت شمال به سمت دجله اقدام به پدافند به سمت شمال نمود و واحدهایی از لشکرهای ۸ و ۳۱ به کنار دجله رسیدند.
در منطقه قرارگاه نوح نیز لشکر ۴۱، پَد الهویدی و سیل بند اول را پاکسازی کرد.
با شروع روشنایی صبح، پاتکهای دشمن نیز آغاز شد. فشارهای ممتد دشمن در طول روز اول منجر به بازپس گیری پَد الهویدی و رخنه محدود در چند محور دیگر گردید. در شب دوم، واحدهایی از قرارگاه نجف در محور چهارراه دوم پَد خندق و جنوب آن وارد عمل شدند. لیکن با مقاومت دشمن مجبور شدند به مواضع قبلی خود بازگردند. در این میان، قرارگاه کربلا موفق شد منطقه پیشرفتگی رودخانه دجله و جنوب جوبیر (کیسهای) را تصرف و تأمین نماید. هم چنین، واحدهایی از این قرارگاه موفق شدند خود را به دجله رسانده و ضمن وارد آوردن ضربات مؤثری بر دشمن، رو به جنوب پدافند کنند.
با شروع روشنایی صبح روز دوم، پاتکهای دشمن با شدت بیشتری آغاز گردید و تا پایان این روز موفق به تصرف سیل بند دوم و الصخره و رخنه در برخی نقاط سیل بند اول در جنوب و شمال پَد خندق شد.
در منطقه قرارگاه کربلا، پاتکهای دشمن عمدتاً از منطقه الهاله به سمت همایون انجام شد که پس از انهدام تعدادی تانک و نفربر و به گل نشستن تعدادی دیگر، دشمن بدون نتیجه عقب نشست.
در روز سوم عملیات، با بمباران هوایی دشمن تعدادی از واحدهای قرارگاه نجف در وضع نامناسبی قرار گرفتند. چهارراه پَد خندق نیز به دست دشمن افتاد و نیروهای خودی در ۶۰۰ متری شرق این چهار راه مستقر شدند.
در شب و روز چهارم عملیات، واحدهای قرارگاه نجف در شمال چهارراه پَد خندق به دلیل عدم الحاق به جنوب و نیز فشار دشمن، به مواضع اولیه خود عقبنشینی کردند. هم چنین یکی از واحدهای قرارگاه کربلا از خط صفین سه به سمت شمال تک نمود که در بعضی از محورها تا جاده خندق پیشروی کرد، لیکن به دلیل عدم پاکسازی منطقه و نیز عدم الحاق با نیروهای قرارگاه نجف مجبور شد به خط صفین سه باز شود. سپس، پاتکهای شدید دشمن به خط پدافندی صفین ۳ آغاز شد. در این پاتکها، دشمن نتوانست رخنهای در خط پدافندی مذکور ایجاد کند.
در شب پنجم، قرارگاه کربلا با نیروهای باقی مانده خود به غرب دجله تک نمود. اگر چه این قرارگاه توانست ضمن انهدام نیروهای دشمن مستقر در شرق برگراه، قسمت اعظم پل ابوعران را تخریب کند، لیکن با فشارها دشمن از سمت شمال، جنوب و جنوب شرقی تا صبح روز پنجم (۲۵ اسفند ۶۳) مجبور شد منطقه غرب دجله را به جز سیل بندغربی در داخل کیسهای را تخلیه کند.
با روشنایی صبح روز پنجم پاتکهای دشمن با شدت تمام آغاز شد و تا بعد از ظهر این روز دشمن موفق به ایجاد رخنه در کناره شرقی دجله و برهم زدن آرایش پدافندی خودی گردید. آتش توپخانه دشمن نیز از این روز شدت گرفته و خطوط اول و دوم و سیل بند عقب آب راهها را مورد هدف قرار داد.
با روشنایی صبح روز ششم، پاتکهای دشمن ادامه یافت که در ساعت ۱۰ صبح خط صفین ۳ به طور کامل به پشت جاده النهیر، جمل ۳ منتقل شد. با فشار دشمن و پراکندگی واحدهای خودی وضعیت خط بسیار نامساعد بود. بر همین اساس و به دلیل عدم تضمین برای حفظ خط پَدافندی
شمال منطقه با توجه به این که در صورت شکستن خط فوق، تمامی نیروهای منطقه در خطر انهدام قرار میگرفتند، تصمیم گرفته شد عقب نشینی شود. این عقبنشینی از ساعت ۵ بعد از ظهر ۲۶ اسفند ماه ۶۳ آغاز شد و تا ساعت ۱۰ شب به پایان رسید و پل پَد چهارم در چند نقطه منهدم و قطع شد. منطقه ترابه و پَد خندق تا ۷۰۰ متری شرق چهار راه پَد در دست نیروهای خودی باقی ماند.
در شب ۲ فروردین ۶۴ دشمن به روستای ترابه پاتک کرد که با دادن ۱۶ اسیر و تعدادی تلفات مجبور شد عقب نشینی کند.
*نتایج عملیات:
طی عملیات بدرعلاوه بر تلفات سنگین که به دشمن وارد شد، بیش از ۵۰۰ کیلومتر مربع از منطقه هور از جمله روستاهای ترابه، لحوک، نهروان، فجره و نیز جاده خندق به طول ۱۳ کیلومتر، که فاصله آن با جاده العماره بصره ۶ کیلومتر است، به تصرف نیروهای خودی درآمد.
پس از این عملیات، عراق با استفاده از پشتیبانی هوایی و موشکی خود به حملات گسترده به شهرها و مناطق مسکونی و نیز کشتیهای حامل نفت ایران مبادرت ورزید.
** تلفات و خسارات وارده به دشمن طی عملیات بدر به شرح ذیل است:
کشته و زخمی شدن بیش از ده هزار نفر.
*به اسارت در آمدن ۳۲۰۰ نفر.
*انهدام ۲۵۰ تانک و نفربر
*انهدام ۴۰ قبضه انواع توپ.
*انهدام ۲۰۰ خودرو.
*انهدام ۶۰ قبضه انواع خمپاره انداز.
*انهدام ۱۵ دستگاه مهندسی.
*انهدام ۴ هواپیمای PC – V.
*انهدام ۲ هواپیمای میگ و سوخو.
*انهدام ۴ هلی کوپتر.
*به غنیمت گرفته شدن ۵۰ قبضه انواع خمپاره انداز.
*به غنیمت گرفته شدن ۲ دستگاه رازیت.
(*منبع: ایسنا
*باشگاه خبرنگاران
#عملیات_بدر
@dghjkb
🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱🍃🌱
🌿اگه قلبت توی نماز ، تکون نخوره ،
🌿اگه قلبت ، درگیر رکوع و سجودت نشه ...
🕊این نماز ، قدرت پرواز دادنت رو نداره .
☘ تمرین کن که نمازت ، تو را تا خودِ خدا ببره .
☘ هدیه نماز اول وقت امروز به نیت :
برادر شهیدم،
✨ شهید مصطفی صدر زاده..
#نماز_اول_وقت
@dghjkb
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
🌿مولای من ، مهدی جان،
✨این تار ناپیدای محبت را تو از آستان معطرت به قلب خسته ام کشیده ای ...
✨تو بی آنکه ببینمت ، اینگونه مرا بیقرار چهره ی دلربایت کرده ای ...
✨تو بی آنکه لایق باشم ، تار و پود وجودم را با یاد خودت پیوند زده ای ...
✨تو چشمان بی نصیبم را به مسیر سبز انتظار ، دوخته ای ...
🍃تو مرا شیفته ی خود کرده ای ...
✨تو چقدر خوبی ، چقدر مهربانی ، چقدر عزیزی ، چقدر نزدیکی ...
🍃کاش ببینمت پیش از آنکه بمیرم ...
@dghjkb
🌼 شب جمعه، و یادی کنیم از شهدا...
شادی روح شهدای گمنام🌼
شهدای روحانیت🌼
شهدای انقلاب🌼
شهدای دفاع مقدس🌼
شهدای محراب🌼
شهدای مدافع حرم🌼
شهدای مدافع امنیت🌼
شهدای سلامت🌼
شهدای امر به معروف🌼
شهدای هسته ای🌼
و همه شهدا🌼🌼
🌼 اللهم صل علی محمدو آل محمد وعجل فرجهم🌼
🌼 اللهم عجل لولیک الفرج🌼
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
🍃 امام سجاد (ع) :
خدایا! شکستهحالی مرا جز لطف و مهربانی تو جبران نمیکند و بینواییام را جز توجه و نیکی تو بینیاز نمینماید.
مناجات خمسعشره، مناجات المفتقرین
🔹هیات محبین حضرت رقیه(س)
@dghjkb
🍃باشد اِمامت تهنیت مولا برایت
🌱خورشید عالم تابِ ماجانم فدایت
🍃تویاور مستضعفی نورخدایی
🌱تا کی اسیرِ غُربتی تاکی جدایی؟
🍃چون آسمانی سایه داری بر سرِما
🌱بشکسته ازدوریِ توبال وپَرِما
🍃هستی هدایتگرتوبرخلقِ جهانی
🌱ای یوسُفم تومهدیِ صاحب زمانی (عج)
🍃تونسلِ زهراه وعلیِ مرتضایی (ع)
🌱هم نامِ احمد (ص) وعده ی حقِ خدایی
🍃درحسرت روز وصالِ تو نشستیم
🌱زنجیرهای ناامیدی راگسستیم
🍃دستم به دامانت بیا ای شاهِ سرمَد
🌱کُن یاریِ ماقائمِ آلِ محمّد(ص)
(سروده فاطمه دستجردی )
(التماس دعا آبان 1399)
@dghjkb
🌷شهید کریمی،
✅به ولایت فقیه که استمرار حرکت انبیاء است چنگ بزنید چرا که در زمان غیبت امام زمان(عج)،تنها ولیفقیه است که میتواند رهبری جامعه اسلامی را عهدهدار شود.
#آقا_تنها_نیست
@dghjkb
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🌱🌱🌱
🌻در وقت مرگ ، روی لبش خنده ای شکفت با خون خود نوشت:
🍃"آخر فتاد مرغ سعادت به دام ما"
🍃"زد روزگار ، سکه ی عزت به نام ما."
🍀"مادر" چنان عقاب به بالین او رسید،
"فرزند" را به سینه ی پر مهر خود فشرد
دستی میان اشک ، به موی پسر کشید
بر روی "خون گرفته ی" او بوسه ای نهاد
در موج اشک گفت:
رویت سپید باد ، "شهادت" مبارکت!
از ما ببر به شهیدان سلام ما
با کشتگان بگو:
با ننگ ظلم ، زیستن ما ، حرام ما.
🍀فرزند پاکزاد،
مغرور و سربلند
لبخند زد به مادر و در "آخرین وداع"
با دیدگان سرخ شهادت نگاه کرد
گفتا که: ای عزیزترین تکیه گاه من!
بشنو پیام ما:
ما کشتگان راه خداییم ،غم مدار
پاینده ایم و این بود آخر کلام ما:
"هرگز نمیرد آنکه دلش زنده شد به عشق"
"ثبت است بر جریده علم دوام ما"
(نوشته شده تویط اللهم عجل لولیک الفرج)
#از_خون_جوانان_وطن_لاله_دمیده
@dghjkb
🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴🔴
🔴 شدت غضب پروردگار بر زنان خائن به همسر!!!!!!
#گناه_شناسی
@dghjkb
🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿☘🌿
✨یــا ابــاصــالــح المهــدی (عـج)
بی تو چه سخت می گذرد روزگار من
خود را به من نشان بده آیینه دار من
ای آفتاب! خیره به راهت نشسته ام
رحمی به حال دیده ی چشم انتظار من
هر شب برای آمدنت گریه می کنند
سجاده و دو دیده ی شب زنده دار من
امید بسته ام که می آیی و می کشی
دستی به روی این دل امیدوار من
دل را برای آمدنت فرش کرده ام
بشتاب ای امید دل بی قرار من
دست دعا و اشک و نیازم ظهور توست
کی مستجاب می شود این انتظار من
🌴الّلهُـــمَّ عَجِّـــلْ لِوَلِیِّکَـــــ الْفَــــرَج
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
امام سجاد علیه السلام::
🍃از ترك زشتى خوددارى مكن، حتّى اگر بدان شهره شده باشى و در بازگشت به خوبى، بى رغبت مباش هر چند به ترك آن شهره شده باشى و مبادا كه به گناهت خوشحالى كنى كه خوشحالى به آن از ارتكابش بزرگ تر است .
أعلام الدين، صفحه۲۹۹
@dghjkb
🔶🍀🔶🍀🔶🍀🔶🍀🔶🍀🔶🍀🔶
🌿اصلاً "علی علی" دَمِ بارانِ نم نم است
🌿تنها دلیلِ محکمِ خَلقِ دو عالَم است
🌿مُردن به پای او صَدودَه بار هم کم است
🌿بیخود نبوده اسم "علی"اسمِ اعظم است!
✨امیرالمومنینحیدر....
@dghjkb
✅امام خامنه ای:
🔸بعضىها اصلاً در فضاى مجازى تنفّس میکنند؛ زندگىشان در فضاى مجازى است.
🔹ما نمیگوییم این راه را ببندید؛ نه، اینکه بىعقلى است. منتها استفادهى درست بکنید.
#آقا_تنها_نیست
#فضای_مجازی
@dghjkb
🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌷🌹🌹🌹🌹
رفته بودم سفری سمت دیار شهدا
که طوافی بکنم گرد مزار شهدا
به امیدی که دل خسته هوایی بخورد
متبرک شود از گرد و غبار شهدا
هرچه زد خنجر احساس به سرچشمه چشم
شرمگینم که نشد اشک نثار شهدا
خشکی چشم عطش خورده آنجاست که من
آبیاری نشدم فصل بهار شهدا
چون نشد شمع که سوز دل سنگم شب عشق
کاش میشد که شود سنگ مزار شهدا
اخرین خط وصایای دل من این است
که به خاکم بسپارید کنار شهدا
شاعر:ایوب پرونداور
(نوشته شده توسط اللهم عجل لوليك الفرج)
#لاله_ها_قامت_سرخ_عشقند
@dghjkb
3189151_950.mp3
16.42M
✅ مکه در قبضه نااهلان است...
#میثم_مطیعی
@dghjkb
💠 ۲٠ جمله کلیدی رهبر با موضوع، شهید و شهادت:
شهدا این هدیهی الهی را آسان و رایگان بهدست نیاوردند؛ به قیمت مجاهدت بهدست آوردند؛ در راه خدا جهاد کردند، از خودشان گذشتند و خدا این هدیه را به آنها داد. ۱۳۸۴/۰۲/۱۲
(پايگاه اطلاعرسانی دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آيتاللهالعظمی سيدعلی خامنهای (مدظلهالعالی) - مؤسسه پژوهشی فرهنگی انقلاب اسلامی)
#شهید
#شهادت
@dghjkb
🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴🌴
حضرت رسول اکرم صلوات الله علیه و آله :
إذا أكَلَ المُؤمِنُ مَعَ أولادِهِ كُتِبَ لَهُ بِكُلِّ لُقمَةٍ ثَوابُ عِتقِ رَقَبَةٍ ، ورُفِع لَهُ مَدينَةٌ ، وأعطاهُ اللّهُ كِتابَهُ بِيَمينِهِ .
هر گاه مؤمن ، با فرزندان خود غذا بخورد ، به ازاى هر لقمه ، ثوابِ آزاد كردن يك بنده برايش نوشته مى شود ، و شهرى [ در بهشت ]برايش بنا مى گردد ، و خداوند ، كارنامه او را به دست راستش مى دهد .
تنبيه الغافلين و تذکرة العارفين. ص334
@dghjkb
🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸♦️🔸
✅ هر وقت غصه دار شدید،
برای خودتان و برای همه مؤمنین و مؤمنات
از زنده ها و مرده ها
و آنهایی که بعدا خواهند آمد،
استغفار کنید....
🔸 غصهدار که میشوید،
گویا بدنتان چین میخورد
و استغفار که میکنید،
این چین ها باز می شود..!!!
#مرحوم_دولابی
#استغفار
@dghjjb
🌱 ما شمارا اینطور دیده ایم که، روزنه امیدی بوده اید در بن بست های سخت...
🍂 زمانی که نه راه پس است و نه راه پیش...
🍂 نه حالی برای ادامه هست و نه باید ماند،،
🌱 دستمان را گرفته اید، وقتی زمین خورده ای مفلوک بیش نبودیم...
🍃 ای شهیدان،
🍂 از همه جا گسسته و از همه بریده ایم،
🌱 دست نجاتی از این خفقان برایمان باشید،
🌱 بی آنکه اعمال زشتمان را ببینید، به فریادمان برسید
🍃 ای شهیدان...
@dghjkb
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
🍃مولای من،،،،
صدای آمدنت را به گوش ما برسان
زمان غیبت خود را به انتها برسان
نگاه نافذ خود را بر این گدا انداز
برای درد نهفته کمی دوا برسان
اگرچه بهر ظهورت نکرده ام کاری
بیا و بر لب ما فرصت دعا برسان
🌿اللهــم عجــل لولیـک الفــرج
🌻سلامتی و ظهور صاحب الزمان عج
اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل
@dghjkb
🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻🕊🌻
✅حاج حسین یکتا:
🍃 حاج قاسم با شهادت خود دلبستگی برای مقام معظم رهبری ایجاد کرد،
زیرا خود، دل به خدا داده بود لذا باید بدانیم چه لقمهای خورد، چگونه نوجوانی و جوانی سپری کرد و چگونه در جنگ و بعدها مدیریت و فرماندهی داشت.
@dghjkb