حرف های من و خدا_۱۹.pdf
268.4K
`🔖 حرفهای من و خدا
یَا جـــابر 🌟
@dghjkb
سحر نوزدهم_یا جابر.mp3
9.28M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟 پرسهای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر نوزدهم ؛ اسم شریف #یا_جابر
¤ واحد #موسیقی منتظران منجی "عج"
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
instagram.com/tv/COV4lgvhy4a
@dghjkb
مداحی آنلاین - آخرین نماز حیدر است - مهدی رسولی.mp3
2.15M
◾️ آخرین نماز حیدر است....
◾️ کوفه مثل صبح محشر است....
#حاج_مهدی_رسولی
@dghjkb
🏴از عاشقانه های امیرالمؤمنین(ع)
در فراق فاطمه اش؛
◾️ حزن و اندوه من هميشگیست شبهايم بدون فاطمه(س) به بيدارى بسر میرود و اندوه فراقش.نه اندوهیست كه از دلم بيرون رود زخم دلم زخمى عميق و اندوهم اندوهیست شدّت يافته.چقدر زود بين من و فاطمه(س) فاصله افتاد... إِنَّما أَشْكُوا بَثّي وَحُزْني إِلَى اللّه...
بحار الانوار ج ۴۳ص۱۸۳ روايت۲۱
#امام_علی علیهالسلام
@dghjkb
🌱 متن:
اللهمّ وفّرْ فیهِ حَظّی من بَرَکاتِهِ وسَهّلْ سَبیلی الى خَیْراتِهِ ولا تَحْرِمْنی قَبولَ حَسَناتِهِ یا هادیاً الى الحَقّ المُبین.
🌱 ترجمه:
پروردگارا! بهره ام را از برکات این روز زیاد فرما و راهم را به سوی خیرات و نیکی های آن آسان نما و از پذیرش خیرات آن محرومم مدار، ای راهنما به حق آشکار!!
#دعای_روز_نوزدهم_ماه_رمضان
@dghjkb
جزء نوزدهم.mp3
4.07M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء نوزدهم
#استاد_معتز_آقایی
※ ترجمه صوتی
https://b2n.ir/Joze19GhoranKarim
@dghjkb
◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️◾️
🍃 فرا رسیدن ایام سوگواری، امام علی(علیه السلام) بر تمامی مسلمانان جهان، تسلیت و تعزیت باد.
@dghjkb
💠 معرفی آثار #شهید_بهشتی | کتابچه #شب_قدر
▪️ قسمتی از کتاب : احیاء یعنى شب زنده دارى. خوب است هر مسلمانى در این شبها شب زنده دارى کند، اما شب زنده دارى به دعا، توجّه به خدا، محاسبه نفس، پاک کردن دل و پاک کردن روح از آلودگیها و ناپاکیها. آماده کردن روح براى بهتر عمل کردن به وظایفى که خدا براى ما مقرر کرده است...
#بهشتی_را_بشناسیم
#کتاب
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شعر طوفانی میثم مطیعی علیه آشنا و ظریف
تا کی در این کشور نفوذی ها بتازند
هر دم به رنگی خلق را آشفته سازند
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
** اهمیت انتخابات در جمهوری اسلامی:
این همه انتخابات در این كشور اتّفاق افتاده است، مردم بدون هیچ ضایعه ای شركت و دخالت كرده اند. این هنر بزرگ نظام اسلامی بود. در كشورهای به اصطلاح دمكراتیك هم گاهی در انتخابات حوادث خونین و تلخ به وجود می آید. ملت ما با كمال متانت در انتخابات گوناگون شركت كرد.
(بیانات رهبر معظم انقلاب اسلامي در دیدار مردم قم؛ 19 دی 81)
*خبرگزاری جمهوری اسلامی
#انتخابات
@dghjkb
Majid Bani Fatemeh - Heydar [SevilMusic].mp3
5.79M
🏴میری مسجد امشب بابا حیدر
🏴 بی قرار زینب بابا حیدر
#مجید_بنی_فاطمه
@dghjkb
حرف های من و خدا_۲٠.pdf
274.2K
`🔖 حرفهای من و خدا
یا عَفُوّ 🌟
@dghjkb
سحر بیستم_یا عفو.mp3
9.18M
#حرفهای_من_و_خدا
🌟 پرسهای شاعرانه حوالیِ یک اسم از أسماء جوشن کبیر ....
سحر بیستم ؛ اسم شریف #یا_عفو
¤ واحد #موسیقی منتظران منجی "عج"
ـ با صدای "سامان کجوری"
ـ آهنگسازی "یحییٰ عباسی "
ـ تنظیم " امید اردلان "
ـ و به قلم "سپیده پوررجب"
@dghjkb
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 فیلم کامل سخنان رهبر انقلاب
درباره اظهارات تأسف آور وزیر
امور خارجه آقای ظریف
@dghjkb
◾️ متن:
اللَّهُمَّ افْتَحْ لِي فِيهِ أَبْوَابَ الْجِنَانِ وَ أَغْلِقْ عَنِّي فِيهِ أَبْوَابَ النِّيرَانِ وَ وَفِّقْنِي فِيهِ لِتِلاوَةِ الْقُرْآنِ يَا مُنْزِلَ السَّكِينَةِ فِي قُلُوبِ الْمُؤْمِنِينَ
◾️ترجمه:
خدايا! در این روزها درهای بهشت را به رویم بگشا و درهای جهنم را به رویم ببند و توفیق خواندن قرآن را به من عنایت کن،ای فرود آورنده آرامش در دل مؤمنین!!
#دعای_روز_بیستم_ماه_رمضان
@dghjkb
جزء بیستم.mp3
4M
#تندخوانی_قرآن_کریم
#جزء بیستم
#استاد_معتز_آقایی
※ ترجمه صوتی
https://b2n.ir/Joze20GhoranKarim
@dghjkb
🔹اعمال مخصوص شب بیست و یکم:
1- دعای اللهم صل علی محمد وال محمد و اقسم لی حلما یسد عنی باب الجهل ... .
2- لعن بر قاتل امیرالمومنین.
3- زیارت حضرت علی علیه السلام.
منبع:khabaronline.ir
بیتوته
#اعمال_مخصوص_شب_بیست_یکم
@dghjkb
🔵رهبر معظم انقلاب درباره سخنان ظریف:
۱. دشمن شادکن بود
۲. مایه تاسف و تاثر است
۳. تکرار حرفهای امریکاییها است
۴. خطای بزرگی است که نباید از یک مسئول جمهوری اسلامی شنیده بشه.
۵. نیروی قدس بزرگترین مانع دیپلماسی انفعالی در منطقه دارد. بخاطر همین آمریکایی ها سردار سلیمانی را به شهادت رساندند و علیه نیروی قدس تبلیغ میکنند.
۶. سیاست خارجی در هیچ کشوری در وزارت خارجه انجام نمیگیرد. وزارت خارجه مجری است، البته مشارکت هم دارد.
@dghjkb
بهره مندی هرچه بیشتر از اوقات؛ زندگی پربارتری برای افراد رقم خواهد زد. عمری که حاصلش زندگی سعادتمندانه ی دنیوی و توشه ی پربار اخروی است؛ گذرانش به دور از تلخی و افسوس است. اما گاه در این بین افراد چنان بهره ای از حیات مادیشان می برند که گویی هزاران هزار سال در دنیا زیسته اند در حالی که از عمری عادی برخوردار بوده اند. چرایی این امر را می توان در خصوصیات و ویژگی های برخی ایام یافت. اوقاتی که عظمت و شرافت ویژه یشان آنها را از سایر زمان ها متمایز نموده است.
گرامیداشت این لحظات نقش بسزایی در پیشبرد معنوی افراد داراست. شبهای قدر نمونه ای از این اوقات طلایی است که ویژگی های منحصر به فردش آن را از سایر اوقات متمایز گردانیده است. شبهایی تا بدین اندازه عظیم و گرانسنگ که سوره ای مستقل در کلام الله مجید را به خود اختصاص داده اند. در این نوشتار به بیان پاره ای از خصوصیات این شبهای گرانقدر و عزیز در بیان معصومین(علیهم السلام) خواهیم پرداخت. بهره گیری از کلام نورانی خداوند متعال و هادیان امتش، تنها راه کسب معرفت نسبت به این شبهای گرانقدر است.
* زینب فیاضی
*کارشناس ارشد تفسیر
*بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان
#شب_قدر
@dghjkb
💠4ویژگی پر فضیلت شب های قدر:
ویژگی های لیالی قدر در کلام الله مجید و احادیث ارزشمند معصومین (علیهم السلام) شامل:
1- شبی برتر از هزار ماه
خداوند متعال در آیه ی سوم سوره ی مبارکه ی قدر، شب قدر را برتر از هزار ماه می خواند و می فرماید: «لَیْلَةُ لَیْلَةُ الْقَدْرِ خَیْرٌ مِّنْ أَلْفِ شَهْرٍ » (سوره قدر آیه 3) ؛ شبِ قدر از هزار ماه ارجمندتر است.
اما به منظور درک چگونگی برتری این ماه از برتری هزار ماه، نیازمند توضیح و تبیین از سوی معصومین(علیهم السلام) هستیم. آنچه در کلام معصومین(علیهم السلام) در این باره آمده؛ آنست که شب قدر برتر از هزار ماه است چراکه عمل نیک و خیر در آن شب برتر از عمل نیک در هزار شب است. در واقع پاداش و برکات عمل نیک در شب قدر از پاداش عمل نیک در هزار شب برتر و والاتر است.
پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) : شیطان در این شب بیرون نمی آید تا آنکه سپیده اش تابان شود و در آن شب، او نمی تواند کسی را فلج یا دردمند سازد، یا فسادی برکسی وارد آورد. و در آن جادوی هیچ جادوگری کارگر نمی شود
2 - نزول ملائکه و روح در این شبها
شب قدر شبی متفاوت از میان تمام شب های سال است.شبی که در آن شب درهای آسمان به سوی زمینیان گشوده خواهد شد و آسمانیان در آن شب بسوی زمین فرود می آیند. همانگونه که خداوند در آیه چهارم سوره مبارکه ی قدر می فرماید: «تَنَزَّلُ الْمَلَائِكَةُ وَالرُّوحُ فِیهَا بِإِذْنِ رَبِّهِم مِّن كُلِّ أَمْرٍ» (سوره قدر آیه 4) ؛ در آن [شب] فرشتگان، با روح، به فرمان پروردگارشان، براى هر كارى [كه مقرّر شده است] فرود آیند.
اما آنچه در توضیح و بیان روح در روایت وارد از امام صادق(علیه السلام) آمده است آنست که روح از جبرئیل بزرگتر است و او از ملائکه نیست در حالیکه جبرئیل از ملائکه ی الهی است و برای این مدعا به عبارت قرآن توجه داده اند که در آن ملائکه و روح جداگانه ذکر شده اند در حالیکه اگر این دو از یک سنخ بودند نیاز به ذکر جدا نبود.(1) پس در آن شب عزیز ملائکه برای انجام رسالتی که بدوش دارند که در واقع همان تدبیر امور است بسوی زمین فرود می آیند.
3- شبی که تا سپیده دم ایمن است
سید الساجدین امام زین العابدین(علیه السلام) این شب را شبی ایمن و خجسته تا سپیده دم خوانده اند: « دَائِمُ الْبَرَكَةِ إِلَى طُلُوعِ الْفَجْرِ عَلَى مَنْ یَشَاءُ مِنْ عِبَاد(2) ؛ آن شب ایمن و پیوسته خجسته است تا دمیندن سپیده»
و لازمه ی این ایمنی آنست که درهای نقمت و عذاب الهی در این شب بسته گردد و حیله ی شیاطین موثر نیفتد. چنانکه رسول خدا (صل الله علیه و آله وسلم) در این باره فرموده اند: «ان الشیطان لا یخرج فی هذه اللیلة حتى یضیء فجرها، و لا یستطیع فیها ان ینال أحدا بخبل أو داء أو ضرب من ضروب الفساد، و لا ینفذ فیه سحر ساحر(3) ؛ پیامبر خدا (صلی الله علیه و آله) : شیطان در این شب بیرون نمی آید تا آنکه سپیده اش تابان شود و در آن شب، او نمی تواند کسی را فلج یا دردمند سازد، یا فسادی برکسی وارد آورد. و در آن جادوی هیچ جادوگری کارگر نمی شود .
کسی که شب قدر را زنده بدارد، عذاب تا سال آینده از او روی می گرداند»
پی نوشت ها :
1. دلائل الامامه، طبرى آملى صغیر، محمد بن جریر بن رستم، ص302، ح258
2.صحیفه سجادیه، امام زین العابدین ع، ص186.
3. تفسیر نور الثقلین، العروسى الحویزى، عبد على بن جمعة، ج5، ص615، ح15
زینب فیاضی
کارشناس ارشد تفسیر
بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان
#شب_قدر
@dghjkb
4- رقم خوردن مقدرات سالانه در این شب
همانگونه که اکثر مفسرین بیان داشته اند مقصود از قدر اندازه گیری است و این شب، قدر نام نهاده شده چرا که مقدرات هر سال در این شبها رقم میخورد. در واقع حوادثی که از این شب قدر تا شب قدر سال بعد رخ خواهد داد در این شب مشخص خواهد شد از اینرو شب قدر هر سال، به اعتبار رقم خوردن حوادث سال آینده و اتمام حوادث سال گذشته آغاز سالی جدید خواهد بود. به همین دلیل در اعمال این شب، شب زنده داری و دعا و مناجات با خداوند یکتاست و از اینرو احیای این شبها بسیار سفارش شده است. بدین سبب نبی مکرم (صلی الله علیه و آله) می فرمایند: « عَنِ النَّبِیِّ ص أَنَّهُ قَالَ مَنْ أَحْیَا لَیْلَةَ الْقَدْرِ حُوِّلَ عَنْهُ الْعَذَابُ إِلَى السَّنَةِ الْقَابِلَة .(4)؛ کسی که شب قدر را زنده بدارد، عذاب تا سال آینده از او روی می گرداند».
در این نوشتار تنها به پاره ای از ویژگی ها و خصوصیات شب های قدر پرداخته شد. به واقع تنها با استمداد از پیشوایان دینی و کلام الله مجید؛ میتوان به شناختی نسبی در خصوص لیالی قدر دست یافت زیرا درک عظمت و بزرگی این شبها از توان بشری خارج است و بدون استمداد از بزرگان دینی دست یابی به معرفت این شب ها برای ما میسر نیست.
در سیره پیامبر(صلی الله علیه و آله) و حضرت زهرا (سلام الله علیها) در خصوص گرامیداشت این شبها آمده است:« أَنَّ رَسُولَ اللَّهِ صلی الله علیه و آله كَانَ یَطْوِی فِرَاشَهُ وَ یَشُدُّ مِئْزَرَهُ فِی الْعَشْرِ الْأَوَاخِرِ مِنْ شَهْرِ رَمَضَانَ وَ كَانَ یُوقِظُ أَهْلَهُ لَیْلَةَ ثَلَاثٍ وَ عِشْرِینَ وَ كَانَ یَرُشُّ وُجُوهَ النِّیَامِ بِالْمَاءِ فِی تِلْكَ اللَّیْلَةِ وَ كَانَتْ فَاطِمَةُ ع لَا تَدَعُ أَحَداً مِنْ أَهْلِهَا یَنَامُ تِلْكَ اللَّیْلَةَ وَ تُدَاوِیهِمْ بِقِلَّةِ الطَّعَامِ وَ تَتَأَهَّبُ لَهَا مِنَ النَّهَارِ وَ تَقُولُ مَحْرُومٌ مَنْ حُرِمَ خَیْرَهَا (5) ؛ رسول خدا (صلی الله علیه و آله) این چنین بود که رختخواب خویش را جمع می کرد و کمربند (همت برای عبادت) را در دهه ی آخر از ماه رمضان محکم میبست و همیشه اینگونه بود که اهل و عیالش را در شب بیست و سوم بیدار نگه می داشت و بر روی خواب رفتگان در آن شب آب می پاشید.
روش حضرت فاطمه (علیهاالسلام) این بود که هیچ فردی از خانواده خویش را نمی گذاشت در آن شب(بیست و سوم) بخوابد و (مشکل خواب) آنها را با کمی غذا و آمادگی درمان می نمود و می فرمود: محروم است کسی که از خیر آن شب محروم شود». همین میزان شناخت و توسل به سیره ی پیشوایان دینی، سبب گرامیداشت این شبها از سوی مسلمانان گشته است.
پی نوشت ها :
4. اقبال الاعمال، ابن طاووس، علی بن موسی، ج1، ص186
5. دعائم الاسلام، ابن حیون، نعمان بن محمد مغربی، ج1، ص282
زینب فیاضی
کارشناس ارشد تفسیر
بخش اخلاق و عرفان اسلامی تبیان
#شب_قدر
@dghjkb
2523353.mp3
11.01M
🏴 بابا حیدر برا رفتن شد آماده...
#حسین_طاهری
@dghjkb