فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جهت مشاوره رایگان و بهبود دیابت با ما در ارتباط باشید
09920598587📱کریمی
@diabet_behbodii
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4
⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌⚠️❌
این دسته از بیماران دیابتی در معرض خطر بیشتری برای ابتلا به زخم پای دیابتی هستند :
🔴 افرادی که سطح قند خون بالایی دارند
🔴 افرادی که زخم های قبلی روی پا دارند
🔴 کسانی که حس پا را از دست می دهند
🔴 کسانی که به دلیل دیابت دچار آسیب کلیه می شوند
🔴 کسانی که دارای نقص بینایی/از دست دادن هستند
🔴 کسانی که دچار انسداد عروقی می شوند
🔴 کسانی که تحرک مچ پا در آنها کاهش یافته است
🔴 کسانی که ناهنجاری های پا دارند
🔴 کسانی که خشکی و ترک پا دارند
🔴 افرادی که مراقبت ناکافی از پا دارند
🔴 کسانی که به نظافت پا توجهی ندارند
🔴 کسانی که سیگار می کشند
🔴 افراد چاق
🔴 کسانی که 65 سال به بالا دارند
🔴 کسانی که مبتلا به عفونت قارچی پا و ناخن هستند
🔴 کسانی که کفش اشتباه می پوشند یا پابرهنه راه می روند
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4
❌درمان زخم دیابتی و برطرف کردن زخم ها❌
اگر زخم دیابتی داری قبل از قطع عضو بهش فرصت بده و نا امید نباش🌱💚
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
جهت مشاوره رایگان و بهبود دیابت با ما در ارتباط باشید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@diabet_behbodii
09920598587📱کریمی
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4
رضایت بیمار عزیز
خدایا شکرت از اینهمه حال خوب
🌿🌿🌿🌿🌿🌿🌿
جهت مشاوره رایگان و بهبود دیابت با ما در ارتباط باشید 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻
@diabet_behbodii
09920598587📱کریمی
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4
#شروع_دوره🌺🌺
#تمدید_دوره🌺🌺
❤پیش به سوی سلامتی ❤
☘️🔥🍀🔥🍀🔥
🍃به ما بپیوندید برای زندگی بدون دیابت 🌿
📲جهت مشاوره رایگان واطلاعات بیشتر پیوی پیام بدید یا با شماره زیر تماس بگیرید 👇
@diabet_behbodii
۰۹۹۲۰۵۹۸۵۸۷📱کریمی
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4
7.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سالاد یکی از غذاهای پر طرفداره حالا اگر پروتئینی باشه چه شود
این سالاد با این مقدار که مناسب دو نفر هست ۷۰۰کالری و ۸۰ گرم پروتئین داره
مواد لازم:
کاهو خرد شده یک لیوان
گوجه یک عدد
خیار یک عدد
زیتون ده عدد
نخود و لوبیا پخته یک لیوان
فیله مرغ ۲۰۰ گرم.
من برا سسش از ماست یونانی ادویه و یهکوچولو رب کوجه استفاده کردم
مرغ هاروهم ادویه زدم یک ساعت استراحت دادموبعدبا شعله کم گریل کردم.
https://eitaa.com/joinchat/1975910671C4d137634d4