هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
مقایسه سفر زیارت عراق با سفرعیاشی تفریحی ترکیه!
🔹فاصله هوایی تهران-استانبول حدود ۳ برابر بیشتر از تهران-نجف می باشد اما هزینه سفر به ترکیه بسیار ارزانتر از عراق تمام می شود.
اجازه بدهید کمی دقیقتر بررسی کنیم...
🔹فرض کنید از ۲۹ شهریور یک نفر به مدت ۹ روز قصد سفر به عراق برای زیارت داشته باشد...
🔹۱.باید دو دوز واکسن کرونا زده باشد ولی برای سفر به ترکیه این شرط وجود ندارد
🔹۲.فقط از طریق هوایی امکان سفر دارد ولی به راحتی میتواند از هر طریقی به ترکیه سفر کند
🔹۳.محدودیت اعزام وجود دارد (یعنی در عمل بدون پارتی امکانش نیست)
حالا فرض کنیم تمام شرایط اعلامی ستاد کرونا رو دارد...
🔹۴.هزینه بلیط رفت و برگشت به نجف بین ۸ تا ۳۰ میلیون تومان میباشد. البته تمام پروازهای داخلی به صورت چارتر میباشد و اگر قبل سفر به کرونا مبتلا شود و یا به هر دلیل پشیمان گردد، کل مبلغ از بین خواهد رفت. این در شرایطیست که قیمت مصوب بلیط ۵ م است و فروش بلیط به صورتچارتر ممنوع می باشد
🔹اما اگر بخواهیم به استانبول برویم قیمت بلیط رفت و برگشت بین ۵ تا ۱۹ میلیون تومان می باشد و در قیمتهای پایین امکان خرید سیستمی و غیر چارتر نیز وجود دارد...
🔹هواپیمای قطر پرواز تهران_نجف را به قیمت بیش از ۳۰ م ت میفروشد اما قیمت تهران استانبول ان بین ۹ تا ۱۹ م ت می باشد!!!
🔹۵.جالب اینجاست در شرایطی که اوج درخواست در این ایام برای سفر به عراق وجود دارد، تنها ۷ گزینه ی پرواز به نجف وجود دارد اما برای سفر به استانبول ۲۶۶ گزینه!!!!!!!
🔹۶.البته اگر بخواهیم با تور به استانبول به مدت ۸ شب سفر کنیم، شرایط بسیار بهتر هم خواهد بود...
بطوریکه با اقامت در هتل خوب ۴ ستاره مبلغی حدودا ۹ تا ۱۰ میلیون تومان می پردازیم.
🔹اما به لطف برادران اهل بیتی و مهمان نواز عراقی تقریبا تمامی هزینه ها داخل عراق در ایام اربعین رایگان می باشد...
🔹به هر شکل که به موضوع نگاه میکنیم، چه از نظر بعد مسافت، میزان تقاضا، هزینه های محتمل و... ، این اتفاق منطقی به نظر نمی رسد...
🔹البته شخصا هیچ مشکلی با سفر به ترکیه ندارم و شاید در زمان و شرایط مناسب به این کشور بروم اما در شرایط کنونی اولویت خیلی از هموطنان زیارت می باشد...
🔹در پایان ضمن تشکر از مسئولین محترمی که شرایط سفر به ترکیه را برایمان تسهیل کردند، خواهشمندم شرایط زیارت امام حسین علیه السلام را برای عموم مردم نیز فراهم آورند
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
تخریب قوه قضاییه و سازمان زندان ها و ارتباط آن با محاکمه روحانی
این روزها دو دسته خبر از قوه قضاییه شنیده میشود، دسته اول خبرهایی از احضار رئیس جمهور سابق و برنامه ریزی و مطالبه گری برای محاکمه وی و سایر اعضای کابینه و دسته دوم اخباری از وضعیت بد زندان ها با محوریت انتشار فیلم های مثلاً هک شده دوربین های زندان اوین یا مصاحبه اینترنشنال با امثال سپیده قلیان و ادعای تجاوز به زندانیان زن و وضعیت وحشتناک زندان ها، جدیدا هم فیلمی از برخورد خیلی بد حدوداً ۴ سال قبل دادستان یکی از شهرستان ها با یک دکتر زن منتشر شده است
تخریب و فشار گسترده به قوه قضاییه با چه هدفی صورت میگیرد، ساده عرض میکنم: تنها کافیست شما این اخبار را در کنار مطالبه فراگیر مردمی و نیروهای انقلابی برای محاکمه روحانی و سایر اعضای کابینه دولت غربگرا و اصلاحطلبش و تهدیدهای آشکار امثال محمد هاشمی و فاضل میبدی قرار دهید متوجه ماجرا خواهید شد
پیام ساده است آقای اژه ای دست به روحانی و افراد شاخص دولت سابق بزنی با چالش های متعدد و فراگیری مواجه خواهی شد. این رویه شامل سایر نهادهای انقلابی مثل مجلس و دولت هم میشود البته به انحاء مختلف
تنها راه حل موجود حضور مردم و حمایت از این اتفاق بزرگ انقلابی است باید نظام حجامت شود تا از شر تربیت یافتگان امپریالیسم خلاص شویم مگرنه مجدداً باید منتظر بازگشت جریان وابسته به غرب با یک روحانی دیگر به قدرت باشیم و آن لحظه پایان عملی انقلاب خواهد بود چه رژیم سقوط کند، چه نکند فاتحه انقلاب خوانده است
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
بانکهایی که شعبده بازی میکنند!
🔹بیش از ۲ هزار واحد تولیدی در کشور به وسیله بانکها تملک و تعطیل شده اند.
🔹کار بانک ها در دریافت سود و بهره شبیه شعبده بازیه و تولید کننده هایی داریم که ۵ میلیارد تسهیلات گرفتند، ۱۰ میلیارد پرداخت کردند و هنوز ۱۵ میلیارد بدهکار هستند! برای نمونه ۱۸ ساله که یک بانک، یک واحد تولیدی رو با ۴ هزار کارگر تعطیل کرده.
🔹وقتی یک کارخونه از بانک تقاضای تمدید وام رو میکنه، بانک تمدید رو در قالب یه وام جدید انجام میده و قانون رو دور میزنه و سود جدید رو چند برابر سود وام اصلی لحاظ میکنه و این میشه شعبده بازی بانک برای پول گرفتن از تولید کننده و تعطیل کردن تولید.
🔹اگر دولت فکری برای بی بندوباری های بانک ها نکند نمیتوانیم به درونزایی در اقتصاد برسیم
🔹بانک سرعت گیر تولید است.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
آمار قابل تأمل تلوبیون!
🎞احضار، گاندو، دودکش در صدر بازدیدها
🔸نگاهی گذرا به آمار بازدیدهای تلوبیون نشان از تفاوتی فاحش بین سریالهای پخش شده از رسانه ملی دارد.
✅بررسی این مهم، نتایج مفیدی را از برای مسئولان و هنرمندان بدست میدهد تا در تولید سریالها تجدید نظر کنند. چراکه به نظر میرسد تفاوت محتوایی این سریالها دلیل استقبال مخاطبان بوده است.
🎞سریال«احضار» با موضوع تقریبا بکرِ روح و جن، بازدید بالای شانزده میلیون را به خود اختصاص داده و «گاندو» با محتوایی مستندگونه و امنیتی، بازدیدی بالغ بر پانزده میلیون را ثبت کرده است! سریال «دودکش» نیز داستانهای خانوادهای از قشر معمول جامعه است که نظر مثبت نه میلیون مخاطب تلوبیون را به خود جلب کرده است.
⛔️در حال حاضر تعداد بسیاری از فیلمهای سینمایی و تئاترها همسو با سیاستهای جشنوارههای جهانی و منویات آنان ساخته میشود و سرریز این محصولات بصورت رقیقتر در تلویزیون تولید میشود، محصولاتی تکراری که غالبا در تقابل با ″دین و فرهنگ ملی و اسلامی″ است. مقایسهی بازدیدهای این سه سریال با سایر سریالها و همچنین آمار تماشاگران فیلمهای سینمایی حاکی از آن است که سطح سلیقه و پسند مخاطب بالاست؛ با وجودی که همت بسیاری صرف شده تا ذائقه مخاطب تخریب شود.
⚠️لذا نیاز است که مسئولان فرهنگی و رسانهای پایش سادهای انجام دهند و برنامهریزیهای آینده را مبتنی بر واقعیات موجود انجام دهند.
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
قوه قضائیه زودتر دست بکار شود تا مرغ از قفس نپریده
محمدحسن آصفری نایب رئیس کمیسیون امور داخلی کشور در توییتی نوشت :
با رسیدن انبوه واکسن از سایر کشورها مشخص شد ما تحریم پرزیدنت روحانی و تیم اقتصادیش بودیم، نه آمریکا. قوه قضائیه زودتر دست بکار شود تا مرغ از قفس نپریده
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
نظر اصلاح طلبان به همین راحتی عوض شد: به این ٧ دلیل ایران باید با طالبان تعامل و گفت وگو کند!
روزنامه اصلاح طلب اعتماد نوشته است: حفظ ارتباط با طالبان به چند دلیل بهتر از قطع ارتباط با آنها است:
١. در دوران تحریم بازار افغانستان یکی از بازارهای اصلی صادرات ایران است.
٢. حضور در تحولات افغانستان و ارتباط با طالبان میتواند اهرمی برای کنترل رفتار آنها در قبال شیعیان و دیگر اقوام غیرپشتون باشد.
٣. حضور در صحنه سیاسی افغانستان ایران را از تحولات این کشور آگاه و سیاستگذاران جمهوری اسلامی ایران را قادر به تصمیمگیری براساس تحولات جهت ممانعت از تبدیل این کشور به کانون بحران علیه ایران خواهد کرد.
۴. وابستگی شرق ایران، استان سیستانوبلوچستان، به حقابه آب رودخانه هیرمند از طریق حفظ رابطه با طالبان بهتر قابل تحقق است.
۵. ممانعت از تبدیل افغانستان به کانون تولید و صادرات مواد مخدر از طریق همکاری با طالبان بهتر امکانپذیر است.
۶. در داخل ایران در نواحی مرزی با افغانستان گروههایی ساکنند که از نظر مذهبی به طالبان سمپاتی داشته و از تحولات این کشور استقبال کردهاند، لذا منافع ملی اقتضا میکند که ایران از طریق تنشزدایی منطقهای مانع از رویکرد این گروهها به سمت رفتار رادیکالیسم گردد.
٧. حضور در صحنه افغانستان مانع از تبدیل این کشور به حیاطخلوت رقبای منطقهای و فرامنطقهای ایران میگردد.
🔹 حالا اگر دولت رئیسی با طالبان مذاکره کند دوباره نظرشان را عوض میکنند
هدایت شده از خط هدایت( امید به آینده)
تفاوت آشکار ظریف و امیرعبداللهیان
🔹 ظریف، دولت خبیث انگلیس را دولت علیا حضرت ملکه بریتانیای کبیر مینامید ولی امیرعبدالهیان می نویسد و.خ انگلیس و محکم با آنها صحبت می کند
🔻آیا سپاه قدس در افغانستان موفق بوده؟!
🔹 مهمترین پرونده امنیتی جنوب شرق ایران در بیست سال گذشته، حضور آمریکا با ده ها پایگاه ها و تجهیزات پیشرفته و هزاران نیروی نظامی در مرزهای شرقی ایران بود.
🔸طبق یک ارزیابی انجام شده آمریکا در 20 سال گذشته روزانه 300 میلیون و سرجمع نزدیک به 2.5 تریلیون دلار در افغانستان هزینه کرده است. این هزینه ها قرار بود خروجی آن نه به مهار ایران بلکه به تسلط کامل بر جمهوری اسلامی ختم شود. ایران با محوریت سپاه قدس، در واقع در یک مبارزه بیست ساله مداوم ، طراحیهای بسیار گران قیمت ضدامنیتی را در چند کیلومتری مرزهای خود با شکست رو به رو کرده است.
🔹چه کشوری غیر از ایران اراده سرپا نگه داشتن روند سیاسی و امنیتی ضدآمریکایی در افغانستان را داشته است؟ آیا پاکستان، عربستان، ترکیه، قطر و... در افغانستان اراده سیاسی و نظامی برای مقابله با آمریکا را داشته اند؟!
🔸 قطعا فقط نام یک کشور خارجی در اینباره می توان اسم برده شود و این ایران بود که در طول بیست سال گذشته همواره روند جهاد ضدآمریکایی در افغانستان را زنده نگه داشت و حتی برای فعالیت های سیاسی و امنیتی گروه های متضاد با خود نیز در محیط داخلی افغانستان جهت تاکتیکی و راهبردی درست و موثر در مواجه با آمریکا برای آنها ایجاد کرد؛ این مدیریت آنقدر موثر بوده است که عاقبت با فرار نظامیان آمریکا از افغانستان، نقطه عطفی بزرگتر از شکست آمریکا در ویتنام ایجاد شده است.
🔹افغانستان از بیش از سی سال قبل تاکنون بستری آماده برای پرورش گروه های متعدد تندرو جهادی، ضد شیعی و ایرانی بوده است. سرویس اطلاعاتی عربستان و پاکستان همواره تلاش می کردند که روند ضد شیعه را نه تنها درباره گروه های کوچک تکفیری، بلکه در گروه بزرگی همچون طالبان نیز پررنگ نگه دارند.
🔸امروز کارنامه سی ساله امنیتی نشان می دهد که ایران چگونه توانسته این روند را مدیریت کند و نه تنها طراحی های ضدامنیتی گروه های تروریستی را در اینباره خنثی کرده بلکه تعدیل های آشکاری نیز در برخی گروه ها درباره ایران و شیعه ایجاد کند و این خطوط قرمز را نیز همچنان معتبر نگه دارد.
🔹 آمریکا داعش را پس از متلاشی شدن سازمانی آن در سوریه، به افغانستان آورد تا از آنان برای رسیدن به اهداف محقق نشده امنیتی خود درباره ایران، اینبار در نزدیکی مرزهای شرقی جمهوری اسلامی استفاده کند. داعشی که باید در افغانستان که به ظاهر زمینه های تکثیر و قدرت گرفتن آن از جامعه سوریه بیشتر است رشد انفجاری پیدا میکرد، ولی به سرعت زمینگیر شد.
🔸چه کسی داعش را در افغانستان زمین گیر کرد؟ در ظاهر برخی از گروه های افغانی این کار را کردند ولی متخصصین نظامی می دانند که داعش نوسازی شده در افغانستان تنها در یک فرآنید پیچیده اطلاعاتی و با مشارکت و مدیریت یک قدرت برتر نظامی بالاتر از توان گروه های موجود افغانی می توانست زمینگیر شود.
🔹 آمریکا با خروج خود از افغانستان تلاش کرد که محیط داخلی این کشور را وارد رقابت های نظامی داخلی و به خصوص درگیری های میان شیعیان و اهل سنت ایجاد کند و به تبع آن پای ایران را نیز به جنگ بی حاصل و پرهزینه باز کند.
🔸اما سپاه قدس با ظرافت، صبوری و اقتدار این طراحی اولیه را خنثی کرد و همچنان نیز با اشراف اطلاعاتی و تدابیر سیاسی در حال عبور دادن ایران از یک فتنه مذهبی بزرگ است. عبور از این فتنه بزرگ این روزها با برخی سمپاشی ها در افکار عمومی زیاد احساس نمی شود ولی بعدها درباره آن بیشتر سخن گفته خواهد شد.
🔹 جمهوری اسلامی ایران با دستور کار «انتقام سخت»، اخراج آمریکا در منطقه را شتاب داده و در افغانستان علائم تحقق و فعال بودن آن دیده می شود. در این میان شبح حضور سپاه قدس و سردار قاآنی که از او به عنوان متخصص ویژه افغانستان یاد می شود، بی شک غیرقابل انکار است.
✍️مهدی جهان تیغی
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
✅رشد ۸ درصدی رویا یا واقعیت؟؟؟
✳️در زمینه اقتصادی این سوال پیش می آید که با توجه به شرایط اقتصادی کشور آیا امکان یک دهه رشد اقتصادی ۸ درصدی امکانپذیر است؟
🔹حداقل تجربه کشورهای شرق آسیا وجود دارد که نه یک دهه، بلکه حداقل پنج دهه چنین رشد اقتصادی پایداری را با اصلاح ساختارهای اقتصاد تجربه کردهاند.
🔸بنابراین اگرچه مسیر آینده اقتصاد ایران پرچین و شکن است، اما با توجه به ظرفیتهای بالای اقتصاد ایران، هنوز امکان تغییر وضعیت موجود وجود دارد.
🔹بخش کشاورزی تنها بخشی از اقتصاد ایران است که طی دهه اخیر بهطور پایدار رشد کرده و کمتر تحت تاثیر تحریم یا بیماری کرونا قرار گرفته است. ارزش افزوده این بخش به قیمت ثابت سال ۹۰ طی این دهه حدود ۴۷ درصد رشد کرده است . این در حالی است که بهطور معمول همگام با توسعه اقتصادی کشورها و رشد بخشهای صنعتی و خدمات، روند تغییر سهم بخش کشاورزی از کل اقتصاد برای اکثر کشورها، کاهنده بوده است.
🔹از جمله شاخصهای بهبود مسیر رشد اقتصاد ایران میتوان به اصلاح وضعیت فعلی نظام بانکی، بهبود ساختار بودجهریزی، بهبود عملکرد نظام مالیاتی، ساماندهی شرکتهای دولتی، تقویت طبقه متوسط و کاهش فقر، آزادسازی اقتصادی، نهادینه کردن قوانین مناسب، تقویت بخش خصوصی، بهبود شاخصهای زیستمحیطی، بهبود شاخصهای شفافیت و پاسخگویی و مهمتر از همه اجماع بر سر حل مشکلات اساسی کشور اشاره کرد.
🔸دلایل متعددی موجب شد طی ۱۰سال اخیر تولید در کشور کاهش یابد و روند تولید ناخالص داخلی کشور نزولی شود. عمده این دلایل در عدم تصمیمگیری به موقع در اصلاح ساختار اقتصاد پیدا میشود. اگرچه عوامل خارجی نیز در حصول این نتیجه اثرگذار بوده است، اما ریشه اصلی مشکلات به مدیریت کجدار و مریز جنگ اقتصادی برمیگردد.
🔹جایی که دولت بهجای اصلاح واقعی ساختار اقتصاد، تنها به اصلاح ساختار اقتصادی بهصورت کاغذی اکتفا کرد و صرفا گزارشی از اصلاح ساختار اقتصاد ارائه کرد؛ بدون اینکه هیچ اصلاح واقعی اتفاق بیفتد. بهعنوان مثال، روند رشد هزینههای جاری دولت و همچنین افزایش بدهی بانکها به بانکمرکزی نشان میدهد اصلاح نظام بانکی و اصلاح ساختار بودجه، صرفا در حد گزارش کاغذی بوده است.
معمولا دولتها در سال اول شروع فعالیت، انگیزه زیادی برای انجام اصلاحات ساختاری در اقتصاد دارند. بنابراین اکنون زمان مناسبی برای انجام این اصلاحات است. چه خوب است که دولت شاخصهایی برای انجام این اصلاحات اقتصادی تعیین و میزان انجام آن را در هر سال اعلام کند.
🔸مهمترین نکتهای که میتواند ایجاد اصلاحات اقتصادی را امکانپذیر کند، تقدم تدریجیگرایی بر شوکدرمانی است. اصلاح ساختار اقتصادی باید تدریجی(نه شوکدرمانی) و آهسته و پیوسته انجام شود.
[ #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند ]
➖➖➖➖➖➖➖➖➖
🔺اگر تحلیل راهبردے میخوانید
🔻اگر سرخط تحلیلے میخواهید
🆔 | eitaa.com/joinchat/796000260C5d9fc9afdd
🆔 | http://t.me/joinchat/AAAAAEOsJgWAqXvCnsxz-w
🆔 | @zamanehh
#ایتا #تلگرام #سروش #روبیکا
☘️
✅ #بسته_خبری
1⃣ رئیس جمهور اصول دوازده گانه حاکم بر نقشه ملی پیشگیری و مقابله با فساد اداری و اقتصادی در دولت سیزدهم را ابلاغ کرد.
2⃣ طرح ساماندهی بازار خودرو در جلسه امروز مجلس مورد بررسی قرار گرفت و در نهایت به تصویب نمایندگان رسید.
3⃣ دکتر زالی رییس ستاد مقابله با کرونای تهران: صادرات واکسن از سوی شرکت ایرانی به روسیه اساساً کذب است.
#ثامن
#روشنگری
#واکسن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀
هدایت شده از محتوای ثامن استان اصفهان
☘
✅ #پرسش_و_پاسخ (۹) | سند ۲۰۳۰ چیست و چرا لغو شد؟
🍃🌹🍃
🔻آذرماه ۹۵ سندی با عنوان سند ملی آموزش ۲۰۳۰ ایران با حضور وزرای آموزش و پرورش و علوم رونمایی شد. این سند یک سال قبلش در نشستی در نیویورک توسط روحانی امضا شده بود.
🔹این سند بین المللی بالادستی با شاخصهای فرهنگی لیبرالی است که در بخشهای زیادی در تعارض با فرهنگ ایرانی اسلامی ماست. با بودجه داخلی قرار بر اجرا و گزارش دهی منظم بود و به وزارتخانههای مربوطه از جمله آموزش و پرورش ابلاغ شد.
🔸بسیاری از اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی خواستار لغو #سند۲۰۳۰ بودند اما روحانی صراحتاً گفته بود: از هرچه بگذرم از ۲۰۳۰ نمیگذرم.
🔹این جمله روحانی در حالی بود که رهبر انقلاب نیز صراحتاً در چندین سخنرانی آن را مخالف استقلال فرهنگی و مبانی فرهنگی اسلامی ایرانی دانستند.
🔸مقام معظم رهبری انقلاب با گلایه فرمودند: این سند و امثال آن، مواردی نیستند که جمهوری اسلامی ایران تسلیم آنها شود، و امضای این سند و اجرای بی سر و صدای آن قطعاً مجاز نیست و به دستگاههای مسئول نیز اعلام شده است.
🔺«اینهایی که پشت سر سند ۲۰۳۰ میایستند اینها همان تقیزادههای امروز هستند. البته امروز به توفیق الهی جوانهای مؤمن و مردم انقلابی ما نخواهند گذاشت این تقیزادهها حرفشان به کرسی بنشیند.»(فروردین ۹۸)
#روشنگری
#ثامن
🆔 splus.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔rubika.ir/meyar_pb
🍀