💢دولت باید حدّاکثر توان خود را برای تأمین بودجه دفاع از #نظام_اسلامی و ترساندن دشمنان خدا اختصاص دهد.
👈ارتقاء، #چابکسازی و ورزیدهگیِ ابزار، دانش و نیروهای جنگی ونظامیِ #جبههی_مقاومت ؛ بایست در ابعاد متنوع و متعدد؛ برای همهی زمان و مکانها، مستمر؛ محفوظ و مستدام باشد.
ایجاد رعب در دل دشمن، با هر وسیلهای حتّی با #ظاهرسازی لازم است.
👈امام صادق(ع): «با #خضاب کردن موی صورت، دشمن را بترسانید؛ تا نگویند ارتشِ اسلام پیر است.»
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻قابل توجه خانوادههایی که فرزند نوجوان دارند....
یكی از بزرگترین مشكلات بین والدین و فرزندان در نوجوانی ، پرخاشگری و خشم فرزندان است كه شاید باور نكنید اما جلوگیری از آن راهحل سادهای دارد؛
راهحل این است كه دستگاه «تولید خشم »را از برق بیرون بكشید! شاید بگویید این دیگرچه حرفی است.
👈خب اجازه بدهید كمی توضیح بدهیم:
مقایسه مداوم فرزندان آن هم از كودكی با بچههای فامیل، دوستان و حتی همبازیهای مهدكودكشان باعث میشود كه آنها در نوجوانی با توجه به سرخوردگی ناشی از مقایسه و رقابت دائم ، بیش از حد معمول حساس و خشمگین باشند.
خوب است بدانید بچهها وقتی نمیتوانند فاصله خودشان را با كسانی كه پدر و مادر با آنها مورد مقایسه قرار میدهند پركنند، احساس شكست و طردشدگی خواهند كرد؛احساس تلخی كه مقدمه صدمات روانی زیادی است؛
👈بنابراین به جای مقایسه فرزندانتان با بقیه ، به استعدادهای آنها و علایقشان توجه كرده و احترام بگذارید. با این كار اعتماد به نفس فرزندانتان رشد كرده و تقویت آنها در مسیری كه دوست دارند، باعث شكوفاییشان میشود؛ در نتیجه با توجه به تواناییها و مهارتهایشان، احساس برتری و سرآمد بودن كرده و در نوجوانی استرس كمتری را تجربه میكنند. همه این مسائل باعث میشود كه فرزند شما دیگر پرخاشگر نباشد.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻بعضیوقتها مشکل از خیابونه. خیابون رو عوض کنیم....
از یک آدم موفق که زندگی سخت و پرتلاطمی داشت خواستند عصاره زندگی خود را در یک کتاب بنویسد. او کتابی چهار برگی نوشت به اسم "چهار فصل زندگی من" و در هر برگه یک فصل زندگی خود را به شکل زیر نوشت.
👈فصل اول زندگی من: از خیابانی عبور میکردم. چالهای را ندیدم. داخل آن افتادم. زمین و آسمان را به خاطر این چاله نفرین کردم.
خیلی سختی دیدم تا توانستم خودم را از آن چاله بیرون بکشم. اما سرانجام با تلاش و زحمت موفق شدم دوباره سرپا بایستم.
👈فصل دوم زندگی من: دوباره از آن خیابان عبور میکردم. چاله را دیدم اما خودم را به ندیدن زدم. دوباره داخل همان چاله افتادم. این بار خودم را هم به خاطر چشم بستن سرزنش کردم. باز هم با سختی زیاد موفق شدم خودم را از آن چاله بیرون بکشانم.
هر چند این بار مدت کمتری وقت گرفت اما سختیها و دشواری کار انگار بیشتر بود. بهخصوص آنکه بخشی از تقصیر و کوتاهی ندیدن چاله به گردن خودم بود.
👈فصل سوم زندگی من: دوباره از آن خیابان گذشتم. چاله را دیدم. اما این بار احتیاط کردم و از آن فاصله گرفتم و در حالی که به شدت میترسیدم چاله را دور زدم و از آن دور شدم.
👈فصل چهارم زندگی من: خیابان را عوض کردم! و از آن به بعد بود که همیشه موفق بودم.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ نکات معرفتی_ برای تربیت دینی فرزند باید از چه نقطهای شروع کرد؟
نام استاد: دکتر مهدی الهیمنش
(۱دقیقه و۶ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار واتساپ دنبال کنید:
https://chat.whatsapp.com/LbaojCPjBYF9st8DrhDOpT
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
https://eitaa.com/diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢دانشمندانِ چندشآورِ غیرمتعهد بدانند :
انسان، تاریخ را میسازد ؛ نه آنکه اقتصاد، جبر، تاریخ و محیط، انسان را بسازد!!
👈البتّه محیط و اقتصاد بیاثر نیست؛ لیکن نقشِ اصلی با ارادهی انسان است و هیچیک از آنها، انسان را مجبور نمیکند.
#عدالت_اجتماعی
#تشکلهای_فرهنگی
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻آیا باید همه مشکلات کودکم را برایش حل کنم؟
👈به کودک فرصت بدهیم تا خودش به دنبال راه حل بگردد.
👈به کودکان اجازه دهیم راه حل های متفاوتی را امتحان کنند.
با این کار کودکان شیوه های حل مسئله را می آموزند و اعتماد به نفس بیشتری کسب می کنند.
👈بنابراین زمانی که مشکل کوچکی برای کودک ایجاد می شود، با عجله برای حل مشکل اقدام نکنید. بلکه با حفظ آرامش اجازه دهید او بداند خودش توانایی برطرف کردن مشکلات زندگی را دارد و می تواند به تنهایی با آن مشکل مقابله کند.
⬅کودک را در جهت پیدا کردن راه حل هدایت کنید.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻سه روش ایجاد صمیمیت با کودک
👈در طول روز تماس فيزيكی (بوسيدن، بغل کردن و...) داشته باشيد. البته اين موضوع با توافق او باشد.
👈روزانه، يك گفتگوی دوستانه همراه با تماس چشمی داشته باشيد.
👈سه زمان موثر روز را با او باشيد:
دقايق اوليهای كه از خواب بيدار میشود.
دقايق اوليهای كه از مهدكودك يا مدرسه برمیگردد.
دقايق اوليهای كه دارد به خواب میرود.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢عاملِ اصلیِ محرومیت در #کهگیلویه_بزرگ ؛ از درون است، نه بیرون...
👈پیمانکاران و سیاسیونِ اجارهای؛ دست از اغراضِ شخصی، جناحی و قومی_قبیلهای بردارند..!؟؟
پ.ن.پ: #شورای_نگهبان بایست نگهبانِ منافع مردم و انقلاب باشد؛ نه خواص سیاسیِسفارشی!
👈چه نیرویی باعث شده تا هر دوره از انتخاباتِ مجلس، نمایندگانی که بواسطه ثروت، تطمیع ورابطه با لابیگریها از فیلترِ دستگاههای نظارتی ونگهبان میگذرند، براساسِ قانون موردِبررسی قرار نگیرند؟
نمایندگانی که استانداران در شهرستانها، مدیرانِ کل و جزء را با نظر آنان میگمارند؟
@tahan_nazif
دخالت در #انتصابات_و_استخدامهای_سفارشی
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
20.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸نکات معرفتی_عشق واقعی یا مجازی؟؟
نام استاد: مافینژاد
(۲دقیقه و۲۵ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار واتساپ دنبال کنید:
https://chat.whatsapp.com/LbaojCPjBYF9st8DrhDOpT
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
https://eitaa.com/diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 نوجوانی!
افلاطون از نوجوانی به عنوان «دوره دیوانگی» نام میبرد.
یک: نوجوونها، درست مثل بزرگترها، گاهی اوقات نیاز دارن که فقط حرف بزنن! اونها صرفا با بیان نگرانیهاشون ممکنه احساس آرامش کنن و با بیانش به شما میتونن افکار در هم و برهمشون رو نظم ببخشن، بنابراین: به عنوان والدین لطفا یه موقعهایی «گوش شنوا» امنی براشون باشید. مراقب باشید که یهو نگرانیهاتون رو به هیچ وجه، رو سرش تلمبار نکنید و زمانی که در مورد مسئلهای با شما صحبت میکنن، فرضتون این باشه که اونها اصلا دنبال راهکار از شما نیستن، پس سکوت کنید و بذارید افکارشون رو با شما سهیم بشن.
دو، بیشتر مسائلی که بچهها رو در نوجوانی ناراحت و درگیر میکنه، اصلا قابل حل نیستن! شما نمیتونید قلب شکستهشون رو ترمیم کنید، از حاشیه و داستانهایی که تو روابط اجتماعیشون به وجود میاد جلوگیری کنید، یا در مورد این واقعیت که سه تا امتحان سخت تو یه روز دارن کمکشون کنید. بنابراین، در اینجور مواقع، اونها با بیان کردن مشکلشون، صرفا به دنبال دریافت «همراهی و همدلی» شما هستن. به همین دلیل، استفاده از جملاتی مثل «واقعا عجب شرایط مزخرفیه»، یا «کاملا حق داری ناراحت باشی» کافیه تا پیام همدلیتون رو بهش برسونید.
به علاوه، برای اینکه به فرزندتون نشون بدید که شنیدن مشکلاتش، شما رو ناامید، عصبانی یا مضطرب نمیکنه و این اطمینان رو داده باشید که هر اتفاقی بیفته، همیشه کنارش هستید، میتونید از جملاتی مثل «دلت میخواد منم کنارت بمونم یا ترجیح میدی با خودت تنها باشی؟» یا « فکر میکنی کاری از دست من برات بر میاد که اوضاع رو از این خرابتر نشه یا راحتتری که تنهایی براش یه راهحلی پیدا کنی؟» استفاده کنید.
سه، وقتی شما دائما، درحال ارائه توصیه و راهکار به فرزندتون باشید، در واقع دارید به صورت ناخودآگاه، این پیام رو به ذهنش منتقل میکنید که: «تو از پسش بر نمیای، ولی من میتونم این مشکل رو حل کنم» میدونم خیلی سخته که جلوی خودتون رو بگیرید و در نقش ناجی ظاهر نشید، اما باید بدونید که این روش، درست زمانی که فرزندتون به «اعتماد و پشتیبانی» شما نیاز داره تا باور کنه انقدر قوی هست که بتونه از پس همه مشکلات زندگی بر بیاد، میتونه اعتماد به نفسش رو نابود کنه، مهارت حل مسئله رو ازش دریغ کنه و باعث بشه فکر کنه که اصلا بهش اعتماد ندارید و قصد دارید خودمختار بودنش رو نایده بگیرید.
پس به جای راه حل دادن، اعتماد به خودش رو تقویت کنید و بهش حق انتخاب بدید: «من قبلا هم دیدم که تو خودت از پس اینجور مشکلات بر میای» میدونم که شرایط خیلی سختیه، ولی تو هم نشون دادی که آدم قوی هستی» «مطمئنم تو خودت بهتر از هر کسی میدونی که تو این شرایط چی میتونه کمکت کنه» گاهی شنیدن همین جملات، برای اینکه ترسشون از بین بره و با جسارت با مسائلشون مواجه بشن و حل و فصلش کنن کافیه.
یادتون باشه که همه بچهها، حتی کلهشقترین اونها هم به دنبال دریافت «اطمینان و تایید» از جانب والدینشونن. گاهی حتی ممکنه بعد از اینکه تعارضی رو حل کردن، جریان رو برای شما تعریف کنن تا فقط با جلب تایید و تحسین شما، مطمئن بشن که انتخاب و تصمیم درستی داشتن. در غیر این صورت، اگر احساس کنه که مدام تحت کنترل قرار داره، به حق انتخابش بیاحترامی میشه و تواناییهاش نادیده گرفته میشه، روز به روز بیشتر ازتون فاصله میگیره و در برابر توصیههاتون لجبازتر و کلهشقتر میشه
ضمنا، نوجوونها، بیشتر وقتها خودشون رو در برابر دنیا، بسیار آسیبپذیر میبینن، پس برای محافظت از خودشون، دیوار بلندی به دور خودشون میکشن و از دیگران فاصله میگیرن؛ حالا میتونید تصور کنید، اون زمانهای محدودی که این گارد دفاعی رو پایین میارن و مسئلهای رو با والدین مطرح میکنن، چقدر میتونه مهم و تاثیر گزار باشه؟ در چنین شرایطی، حتی راهکاری که با بهترین نیت بیان بشه هم، مثل انتقاد، سرزنش و نصیحت به نظر میرسه و استفاده از جمله، «من که بهت گفته بودم» دست کمی از حمله کردن و کتک زدن نداره!
پس هر چقدر هم که خیر و صلاح فرزندتون رو میخواید و فکر میکنید، اگر هفته پیش به جای بیرون رفتن با دوستاش، میموند خونه و درسش رو میخوند، امروز با این مشکل مواجه نمیشد، بهتره جلوی خودتون رو بگیرید و حرفی در این باره نزنید، یا حداقل، این مکالمه رو به زمان دیگهای موکول کنید.
چهار: بیشتر اوقات، همین که گوش شنوا باشید و همدلی و تشویق و تایید خودتون رو از فرزندتون دریغ نکنید، کافیه؛ اما اگر بعد از دریافت همه اینها، متوجه شدید که فرزندتون واقعا به دنبال راهحل میگرده، اونوقت، بالاخره ممکنه توصیههاتون به کار بیاد.
و در نهایت، حواستون باشه که شما باید مشکلات رو به همراه فرزندتون حل کنید نه به جای اون. پس هر چقدر هم که به نظر خودتون، توصیه خوبی به ذهنتون رسیده که میتونه اون مشکل رو به کل برطرف کنه، بهتره تا زمانی که
تمام صحبت فرزندتون رو به طور کامل نشنیدید، سکوت کنید؛ چون وقتی بیش از حد سریع و در موقعیت نامناسبی راهکار ارائه کنید، به نظر میرسه که اصلا به حرفهاش گوش ندادید، یا عمق رنجش رو متوجه نیستید؛ چون همونطور که گفتم، در اکثر موارد، «شنیده و درک شدن» همه اون چیزیه که فرزندتون از شما میخواد.(organicmainded)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢مارادونا رو ول کنید، غضنفر رو بچسبید!
توی روانشناسی یه اصطلاح است به نام Daily hassles (دردسرهای روزانه)
به اتفاقات ظاهراً بیاهمیت و استرسهای کوچکی گفته میشه که شاید ندونیم ولی خیلی بیشتر از بحرانها و تروماها میتونن سلامت روان رو تهدید کنن استرسهايی مثل :
- دیر رسیدن
- جاگذاشتن و گم کردن وسایل
به تعویق انداختن کارها
- سبک زندگی شلوغ و...
معمولا «روان» در مواجهه با تروما بحران و استرسهای شدید، خودش در طول زمان به راهی برای سازگاری پیدا میکنه ولی در برابر daily hassels که استرسهای کوچک ولی دائمی و فرسایشی هستند آسیب پذیرتره
👈پس استرسهای بزرگ (مارادونا) رو ول کنید، استرس های کوچک(غضنفر) رو بگیرید!
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─