💢 آیا یک نوع مدیر در همه شرایط بهتر است؟
شاید تصور کنید بهترین مدیران افرادی هستند که چندان درگیر جزئیات کارها نمیشوند و بیشتر بر روی سطوح بالاتر مدیریتی و رهبری آنها تمرکز میکنند. با این حال، اطلاعات به دست آمده از یک تحقیق معتبر، تصویر متفاوتی ارائه میدهد. حضور رهبران در شرکتهای بزرگ و صنایع مهم پررنگتر است، در حالی که مدیران بیشتر در شرکت های کوچکتر و سادهتر فعالیت میکنند. بسیاری از مدیران شرکتهای کوچک بنا بر آمار عملکرد موفقی دارند.
این مشاهدات ما را به سمت فرضیه ای می برد که بر اساس آن تفاوتی که بین عملکرد شرکتها مشاهده میکنیم ناشی از میزان تناسب اندازه سازمان و نوع مدیری است که بر آن مدیریت میکند. برخی شرکت ها نیاز به مدیران میدانی دارند و برخی نیاز به رهبرانی که نگاه کلان و هدفمند دارند. از آنجا که تعداد “مدیران” بسیار بیشتر از “رهبران” است، در برخی موارد مشاهده میکنیم که شرکت های بزرگ یک “مدیر” را برای رهبری خود بر میگزینند که این کار به نتایج منفی منتهی خواهد شد.
در تایید این نظریه الگوهای اطلاعاتی به ما نشان می دهد که در مکان هایی که بازار کار مدیران عامل پر نقصتر است بیشتر مشاهده میکنیم که “مدیران” بیشتری بر جایگاه “رهبران” تکیه میزنند.
مدیرانی که برای سازمان چشم انداز مشخص میکنند، عملکردهای اساسی سازمان را تعریف میکنند و ارتباطات موثری با مدیران برقرار میکنند، در مجموع میتوانند تاثیر معنی داری بر روی عملکرد شرکت بگذارند، به شرط آنکه آن شرکت از مشخصات لازم برای فعالیت چنین مدیری برخوردار باشد. در نتیجه مهمتر از انتخاب یک نوع مدیر بخصوص، در نظر گرفتن مشخصات سازمان و انتخاب مدیر متناسب با آن نوع سازمان است.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 چرا برخی کارمندان کم کارند؟
بارها شده بعنوان مدیر یا ارباب رجوع از کم کاری یک کارمند کلافه بشید؟
وقتی در یک شرکت کارها درست انجام نمی شود یا اصلا انجام نمی شود سوال بالا ذهن مدیر را به خود مشغول می کند. طبق تحقیقات گسترده ای که فردیناند فورینز انجام داده است عمده ترین دلیلی که کارمندان کارهایی را که شما می خواهید انجام نمی دهند این است که:
🔴 آنها نسبت به کارهایی که باید انجام دهند توجیه نیستند؛ یا به عبارتی آنها اصلا نمیدانند قرار است چه کاری انجام دهند.
⏪ وقتی یک کارمند نمی داند دقیقا باید چه کاری انجام دهد مشکل از او نیست بلکه از مدیر است.
👈 برای اینکه شرکت بتواند بازدهی بالایی داشته باشد، مدیر باید به 4 چیز به طور جدی پایبند باشد:
1) انتظارات خود را به طور صریح به همه انتقال دهد.
2) اطلاعات و امکانات لازم را برای درست انجام دادن کارها فراهم کند.
3) بازخورد بگیرد و ارزیابی کند، کارمندان خوب را تشخیص دهد و از آن ها به خوبی تجلیل کند.
4) کارمندان را به پیشرفت تشویق کند.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢در مذاکره رقابتجو هستید یا منعطف؟
آیا از فکر درخواست افزایش حقوق از ترس به خود میلرزید یا وقتی به مواجهه با رئیستان فکر میکنید، دستخوش هیجان میشوید؟ در مذاکره رقابت جو هستید یا منعطف؟
زمانی که صحبت از مذاکره به میان میآید، اغلب افراد یا عاشق آن هستند یا از آن هراس دارند.
رقابتجو میاندیشد: آمادهام، درحالی که منعطف میاندیشد: نجاتم بدهید. پس جریان چیست؟
شاید کسی که بیرون گود باشد فکر کند افرادی که عاشق کشمکش هستند مذاکرهکنندگان خوبی هستند. با این حال رقابتجوها اغلب دچار مشکلی هستند که اندیشمندان آن را «برانگیختگی رقابتی» مینامند، یعنی میلی نامعقول به اینکه به هر قیمتی برنده شوند. میل برنده شدن و عشق کشمکش در آنان چنان شدتی دارد که خطر راندن طرف مذاکره، گروه و همکارانشان را به جان میخرند.
متقابلا افراد منعطف از کشمکش ترس و نفرت دارند. مذاکره را خودبهخود با کشمکش برابر میدانند. اغلب تسلیم خواسته مذاکرهکننده میشوند یا راهی پیدا میکنند تا کاملا از مذاکره اجتناب کنند.
این دو گروه اغلب درک درستی از عملکرد خود در مذاکره ندارند. رقابتجویان خود را پیروز میدانند، در حالی که منعطفان فرض را بر شکست خود میگذارند. هر یک از دوطرف مذاکرهکننده به ندرت به نتیجه مطلوب دست مییابند، یعنی این نتیجه که توافق فقط خوب نباشد بلکه بهترین توافق ممکن باشد. هر مذاکرهکنندهای پشت میز مذاکره باید تلاش کند به این نتیجه مطلوب دست پیدا کند.
البته جواب اینکه چطور میتوان مذاکرهکننده بهتری شد در فاصله بین این دو حد نهایی قرار دارد. در حرف آسان است؟ چند توصیه اینجا وجود دارد:
1⃣ ضعف و قوت خود را بشناسید
خودآگاهی برای مذاکرهکننده خوب به معنای تشخیص یا استفاده از نقاط قوت است، ضمن اینکه باید نقاط ضعف را با دقت مشخص کنید و به حداقل برسانید.
برای مثال نقطه ضعفی شایع این است که نمیدانیم از کجا مذاکره را آغاز کنیم. دستمزد مطلوبتان چه میزان است؟ کمترین حقوقی که مایلید بپذیرید چقدر است؟
2⃣ برنامهریزی کنید و آماده شوید
بزرگ ترین اشتباه اکثر مذاکرهکنندهها این است که به شیوه مطلوبی برنامهریزی نمیکنند. خصوصا افراد رقابتجو، باور دارند که از توانایی ذاتیای برای مذاکره برخوردارند و نیازی به آماده شدن ندارند. برنامهریزی و آمادهسازی کلید موفقیت است، اما انجام آن زمان و توجه میطلبد. برنامهریزی صحیح میتواند منعطف را به پیروز و رقابتجو را به مذاکرهکنندهای نتیجهگرا و اهل همکاری تبدیل کند.
برای برنامهریزی ضروری است اهدافتان را مشخص کنید، اولویتهایتان را در این اهداف درک کنید و پیشبینی کنید که اهداف و پاسخهای طرف مقابل ممکن است چه باشد.
3⃣ احساساتتان را درک کنید
اگر احتمال میدهید هنگام مذاکره احساساتی شوید، شناختن این جنبه از شخصیت شما میتواند عملکردتان را بهبود بخشد. پس از این آگاهی است که آمادگی بروز احساسات منفیتان را خواهید داشت. وقتی با احساساتمان میجنگیم و تلاش میکنیم آن را مهار کنیم، یکباره و در زمانی اشتباه دیو احساسمان را از بند آزاد میکنیم. افراد داد و فریاد راه میاندازند و به سادگی، با خاطری آزرده میز مذاکره را ترک میکنند و بعدا برای کاری که انجام دادهاند خودشان را سرزنش میکنند. بنابراین چاره چیست؟ آمادهسازی، برنامهریزی و...
4⃣ تمرین ضامن موفقیت است
تمرین، تمرین، تمرین... حتی در خلوت خانهتان. گاهی تنها گفتن و تکرار کردن اهدافتان با صدای بلند نه تنها به شما اجازه میدهد که ببینید اهدافتان چطور هستند بلکه باعث میشود ببینید خودتان چطور هستید. لحن صدایتان را طوری بالا و پایین بیاورید که صحبتتان واضح و مشخص باشد.
میتوانید دورهای آموزشی یا سمینار پرورش حرفهای را بگذرانید که به شما یاد میدهد با دیگر شرکتکنندهها تمرین کنید، بازخورد بگیرید و مهارتهای جدید یاد بگیرید.
👈چه رقابتجو باشید چه منعطف، تمام این توصیهها موثر است. آنها به شما کمک میکند منعطفتر باشید، با تدبیر بیشتری به مذاکرات نزدیک شوید... و شما را به نتیجه مطلوب هدایت میکند.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢 "بر خدا وارد شوید، درحالیکه مظلومید، نه ظالم..."
✔و انسانها همیشه؛ بزرگترین بیانصافیها را در حق خودشان مرتکب میشوند!
👈جنایتی که گاهی به سقطِ روح، در بستر جسم، میانجامد...
#ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 گاهی اوقات بر سر راه ِ آدمیزاد آدمهایى قرار می گیرند
که فراتر از یک دوست معمولی هستند،
كه می شود با آنها به هر چیز احمقانهای بخندی ...
دوستهایی هستند در زندگی که بیدغدغه، می شود بدون نقاب بر صورت با آنها معاشرت کرد
میشود یادت برود که میزبانی یا میهمان،
جایی که هستی خانهی اوست یا خانهی خودت،
حتی می شود ناگفتههای دلت، آنهایی که جرات گفتنش به خودت هم نداری بهشان بگویی و مطمئن باشی می شنوند و نشنیده میگيرند.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 گستاخ بودن آسان است.
به تلاش نیازی ندارد و نشانه ضعف و ناامنی است.
مهربانی بیانگر عزت نفسی عظیم است.
مهربان بودن در هنگام برخورد با افراد گستاخ آسان نیست.
مهربانی خصیصهی افرادیست که کارهای فکری مثبت زیادی انجام دادهاند و به بینش عمیقی از خود فهمی و عقل دست یافتهاند. مهربانی نشانه قدرت است نه ضعف.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
بیایید بر سرِ دنیا کلاه بگذاریم
👈یعنی نان دنیا را خورده و برای آخرت کار کنیم !
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢چرا پرسهء #سگهای_ولگرد در شهر دهدشت( #کهگیلویه_بزرگ ) به معضلی تبدیل شده که صدای شهروندان را درآورده و هر چند اقداماتی ضعیف، از سوی مدیریت شهری برای جمعآوری صورت میگیرد اما تاکنون نتیجهبخش و قابلقبول نبوده است!؟
▪️و اما؛ بارها شهروندان در فضای حقیقی و مجازی خواستار #جمعآوری_و_ساماندهی_سگهای_بلاصاحب شدهاند که ضرورت پیگیری موضوع توسط مسئولان شهرستان و استان؛ امری ضروری و الزامیست.
جمع آوری سگهای ولگرد، نیازمندِ #نظارت_قوی_مدیریت_شهری بر پیمانکارانی است که این کار را بایست به نحو مطلوب برعهده داشته باشند.
و باید نظارت لازم، بهتر و بیشتری باید بر عملیات #زندهگیری_و_جمعآوری_سگهای_ولگرد صورت گیرد؛ زیرا شهرداریها در این خصوص تکلیفِ قطعی دارند...
زمانی که #مدیریت_پسماند در روستاها و شهرها به درستی صورت نگیرد، جایگاههای زباله مناسب نباشد و به موقع تخلیه نشوند و شرایط غذایی برای #سگهای_ولگرد توسط مردم فراهم باشد، به شهری مانند دهدشت نزدیک شده و براحتی زادوولد میکنند و برجمعیت آنها افزوده میشود و نمیشود با آنها برخورد کرد!
👈اگر مسئولان شهریِ #کهگیلویه_بزرگ (فرمانداری، بخشداری، شهرداری، دهیاریها و اعضای شورای شهر وروستا) کوتاه بیایند و برای جمعآوری سگهای ولگرد اقدام نکنند مطمئناً طی مدتِ کوتاه و به تدریج تعدادشان بیش از تعدادِ موجود خواهد شد(زاد وولد ۲بار درسال_هر بار بین ۵تا۶ توله)!
وجود کمپی بزرگ و تیمهایی برای نگهداری و #عقیمسازی_سگهای_ولگرد میتواند به رفع این معضل کمک کند.
سگهای سالم را که میشود در محیط رهاسازی کرد نیاز است عقیمسازی شوند و به تعداد خاص رها شوند(پس از عقیمسازی و پلاکگذاری بعنوان سگ نگهبان به باغبانان و صاحبان دامداریها تحویل داده شوند).
✅پس سلامت و بهداشت مردم باید در اولویتِ کاریِ مدیریت شهری و روستایی #کهگیلویه_بزرگ قرار گیرد و #جمعآوری_سگهای_ولگرد هم باید به نحو احسن مدیریت و اجرائی شود تا پیامدهای سوء ناشی از حضور آنان اعم از خطرآفرین بودن برای انسان و انتشار بیماریها، در آیندهی نزدیک، دامنگیر مردم نشود.
✍انتظار میرود با همفکری، همافزایی و تدبیرِ مناسب مسئولان #کهگیلویه_بزرگ (دهدشت_شهرها و روستاهای اطراف)
و ارائه راهکارهای لازم برای سامانبخشی به وضعیت #سگهای_ولگرد و جمعآوری آنها، اقدامات لازم صورت گیرد تا شاهد وقوع اتفاقات ناگوار و داستان "نوشدارو پس از مرگ سهراب" نباشیم.
✍ #ققنوس_آتشین
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍روانشناسی_ هفت مهارت برای تقویت ارتباط موثر:
۱.به عقاید و افکارش احترام بذار و درصدد تغییر دادنش نباش(از قبل درست انتخاب کن)
۲.بهش اعتماد کامل داشته باش بیاعتمادی خودت رو اذیت میکنه(از قبل درست انتخاب کن)
۳.خط قرمزهای رابطهات رو مشخص کن نذار هیچکس زیر پاش بزاره(از قبل کسی رو انتخاب کن که خط قرمزهات رو رد نکنه)
۴.خوبیهاش رو ببین و از اخلاقهای خوبش تعریف کن و نقاط ضعفش رو به شکل قشنگی بگو
۵.به خواستههاش احترام بذار و الکی محدودش نکن(از قبل کسی رو انتخاب کن که خواستههاش در تعارض باهات نباشه)
۶.از ابراز محبت نترس و با تمام وجود بهش محبت کن
۷.تمرکزت رو ضعفهاش نباشه ویژگیهای قشنگشم ببین
👈این محتوا اهمیتِ شناخت قبل از رابطه رو به خوبی نشان میده
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍روانشناسی_چند نمونه از توصیههای درست صحبت کردن:
-نگو: نمیدونم این حرف من عاقلانه هست یا نه؛ ولی به نظرم...
بگو: چیزی که منطقِ من میگه اینه که...
-نگو: من آدم با استعداد یا خلاق و باهوشی نیستم
بگو: اگه پشتکار داشته باشم و تمرین کنم، از پس هرکاری بر میام
-نگو: ببخشید که مزاحمت شدم
بگو: من به کمکت احتیاج دارم؛ چند دقیقه وقت داری؟
-نگو: هیچکس از من خوشش نمیاد
بگو: ممکنه هرکسی نتونه با من ارتباط برقرار کنه؛ ولی مهم نیست. قرار نیست من با همه در ارتباط باشم
-نگو: از هیکلم متنفرم - از خودم متنفرم
بگو: من از خودم هنوز راضی نیستم؛ ولی دارم تلاش میکنم به خودم احترام بذارم، ممکنه کمی زمان ببره
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍ هدفگذارى شما در زندگى بسيار مهم است.
شما بايد براى مدت زمان كوتاهى كه در اختيارتان قرار داده شده يك هدف جامع انتخاب كنيد.
هدفى كه تمام ابعاد زندگى شمارا در بر بگيرد.
هدفى كه به خاطرش صبحها با عشق از خواب بيدار شويد. هدفى كه به خاطرش سختىهاى زندگى را به جان بخريد و برايش بجنگيد.
❇️بدون داشتن چنين هدفى زندگى شما دچار پوچى و روزمرگى مى شود. هدفى را انتخاب كنيد كه نفس هايتان را بر اساس رسيدن به آن تنظيم كنيد.
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
@diba_313 🤳
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍نکات روانشناسی_ اثرپذیری بچهها
نام استاد: دهنوی
(۱دقیقه و۲۱ثانیه)
#ققنوس_آتشین
🔹️ما را در نرمافزار ایتا دنبال کنید:
https://eitaa.com/diba_313
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─