✍برخی از کارهایی که خیانت محسوب میشن اما بعضی زوجین متوجه نیستن
👈صمیمیت بیش ازحد با جنس مخالف:
شاید برایتان سرگرم کننده باشد که با همکارانتان شوخی کنید اما افراط در اینکار میتواند اثرات منفی زیادی را بر رابطه عاطفیتان بگذارد.
👈درد ودل کردن با جنس مخالف
👈تنها بودن مدام و زیاد با جنس مخالف
👈بد گفتن از شریک زندگیتان:
سعی کنید که بهجای تخریب شخصیت، در صحبتهایتان از خوبیهای همسرتان بگویید، تنها در شرایطی که او واقعا به شما آزار میرساند، میتوانید این واقعیت را نه به هر کسی بلکه تنها برای خانواده، دوستان مورد اعتماد یا مشاور بازگو کنید.
👈چت کردن با جنس مخالف:
خیلیها فکر میکنند که چت کردن با نامزد قبلی، دوست دوران دبیرستان یا حتی غریبه مشکلی ایجاد نخواهد کرد اما این ابتدای راه است، ناگهان به خود میآیید، زمانی که دیگر کاری از دست هیچکسی ساخته نیست.
👈تلاش برای جلب توجه فردی جز همسرتان:
اگر شما به ظاهرتان اهمیت دهید، آن هم فقط به این علت که توجه فردی جز همسرتان را جلب کنید، خیانت کردهاید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢اعتیاد به کار چه نشانههایی دارد و چگونه میتوان آن را درمان کرد؟
بسیاری از افراد در طول زندگی سخت کار میکنند و آنقدر به این شیوه عادت کردهاند که آن را امری طبیعی میدانند. این افراد حتی شبها و روزهای تعطیل نیز کار میکنند و در واقع به کار اعتیاد پیدا کردهاند.
البته گاهی بهانهی این افراد برای زیاد کار کردن، عدم امنیت شغلی و فناوریهای پیشرفتهای است که ممکن است جای آنها را اشغال کند.
با این حال، اعتیاد به کار ممکن است بر سلامتی، روابط و زندگی فرد تأثیر منفی بگذارد و باید درمان شود.
اگر فکر میکنید هر چه بیشتر کار کنید، بهرهوری بیشتری خواهید داشت، سخت در اشتباهید. اکنون زمان آن فرا رسیده است که بین کار و زندگی خود تعادل برقرار کنید و اثرات مثبت آن را بر همهی ابعاد زندگیتان ببینید.
◀️ نشانههای اعتیاد به کار:
▪️نسبت به همکارانتان، مدت طولانیتری کار میکنید.
▪️خارج از ساعت کاری نیز به کارتان فکر میکنید.
▪️عادات بد و ناسالم در زندگی دارید. مثلا فستفود میخورید، یا ناهارتان را سر میز کار میل میکنید یا خوابتان بیبرنامه است.
▪️روابطتان با دیگران (به ویژه شریک زندگیتان) تیره و تار شده است. زیرا بهسادگی تاریخهای مهم مانند سالگرد ازدواج، جشن تولد و مانند آنها را فراموش میکنید و حتی به دلیل کار زیاد، در چنین جشنهایی شرکت نمیکنید. برای شما بسیار سخت است که به کارفرمای خود نه بگویید و با عزیزانتان وقت بگذرانید.
▪️ارزش خود را فقط در موفقیت شغلیتان میبینید.
◀️ روشهای درمان اعتیاد به کار:
بهطورکلی، نشانههای اعتیاد به کار فراتر از مواردی است که در این مطلب ذکر شده است. برای درمان این نوع اعتیاد و مقابله با آن و همچنین ایجاد عادات سالم در زندگی، راهکارهای متعددی وجود دارد. اما قبل از هر چیز، فرد باید بپذیرد که اعتیاد به کار یک مشکل واقعی است و باید درمان شود.
▪️یاد بگیرید که بهموقع کار را تعطیل کنید.
▪️به خودتان استراحت بدهید. حتی ده دقیقه فاصله گرفتن از کارتان میتواند به شما انرژی بدهد.
▪️طرز فکرتان را تغییر بدهید. همیشه زمانی را به استراحت و گردش اختصاص بدهید و مثبتاندیش باشید.
▪️بهطور جدی برای درمان اعتیاد به کار اقدام کنید و اگر لازم است، برای یادگیری مهارتهای برقراری تعادل در زندگی از مشاورانی که در این زمینه دارند کمک بخواهید.
▪️کار خود را به منزل نبرید.
▪️مراقبه (مدیتیشن) کنید. جای دنجی را پیدا کنید، با آرامش بنشینید و نفس عمیق بکشید. به خودتان استراحت بدهید و فکرتان را آزاد کنید.
▪️بین کار و زندگیتان مرزهایی تعیین کنید. اگر لازم است برخی شبها یا حتی پایان هفته نیز کار کنید، اشکالی ندارد. اما باید آن را بر اساس برنامه کاریتان انجام بدهید نه برای اینکه هنوز کاملا خسته نشدهاید و میتوانید بیشتر هم کار کنید.
◀️ نتیجهگیری:
کار بیش از حد به منزلهی موفقیت یا بهرهوری بیشتر نیست. اگر استراحت کافی، خواب کافی و زمان برای ایجاد روابط با دیگران و پرداختن به موضوعات شخصی موردعلاقهتان داشته باشید، نهتنها شادتر که فردی مفیدتر نیز خواهید بود. پس همواره تا حدی کار کنید که به زندگی شخصی و سلامتیتان لطمهای وارد نشود.
✍برگرفته از: forbes
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍نشانههای سرکوب احساسات
۱. از گریه کردن، فریاد زدن و نشون دادن ناراحتیهاتون خجالت میکشید.
۲. وقتی با دیگران هستید خودتون رو جور دیگری نشون میدید. مثلا خیلی اوقات حالتون خوب نیست، اما تظاهر به شاد بودن میکنید.
۳. برای موضوعات کوچک، هیجانات خیلی شدیدی رو تجربه میکنید. هیجانات شدیدی مثل گریه کردن ناگهانی و پرخاشگری.
۴. سعی میکنید به شیوههای مختلف از مواجهه با احساساتتون فرار کنید. شیوههایی مثل: تلویزیون دیدن، خوابیدن بیش از حد، چک کردن زیاد گوشی...
۵. از بحث کردن با دیگران و متوجه کردن اونها نسبت به احساسات خودتون، اجتناب میکنید. مثلا توی بحثها حوصله گفتوگو ندارید و تنها برای تموم شدن بحث، حق رو به طرف مقابل میدید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍️امان از حرفای نابجای اطرافیانمان...
شنیده بودم اگه ۱۰۰ تا مورچه قرمز را با ۱۰۰ تا مورچه سیاه بندازی توی یک شیشه،
هیچ کاری بهم ندارند تا وقتی که شیشه را تکون بدی
اون موقع شروع می کنن به کشتن همدیگه!
قرمزها فکر میکنن سیاهها دشمنن
و سیاهها هم فکر میکنن قرمزها دشمنن؛
اما دشمن واقعی تویی که شیشه را تکون دادی!
👈توی دنیای ماها این اتفاق میفته
دوستیها، رابطهها و حتی زندگیهای زیادی فقط بهخاطر حرفهای اطرافیان خراب میشه
پس قبل از اینکه به جون هم بیفتیم
باید از هم بپرسیم چه کسی داره این شیشه را تکون میده؟!
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
👈نکتهای مهم در باب خواب نوجوان
هورمون ملاتونین هورمونی است که حدود ساعت نه شب از غده پینهآل ترشح میشود و به خوابیدن کمک میکند. بر اساس تحقیقات، ملاتونین در بدن نوجوانان در مقایسه با بزرگسالان و کودکان دیرتر آزاد میشود و همین مسئله باعث بروز مشکلاتی در به خواب رفتن میشود. از این رو بهتر است نوجوانان از نورهای روشن ناشی از رایانه یا تلویزیون در نزدیکی ساعات خواب اجتناب کنند.
همچنین صبحها قرار گرفتن در معرض نورهای روشن برای آنها مفید است. همین طور داشتن اوقات خواب و بیداری منظم به آنها کمک شایانی میکند.
مشکلات خواب در نوجوانان میتواند ناشی از اوقات نامنظم خواب و بیداری باشد؛ از این رو یکی از راه حلهای رفع مشکل یاد شده سازگار ساختن نوجوان با یک الگوی خواب منظم است.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
👈اگر می خواهی شخصیت واقعی
یک انسان را بشناسی به حرفهای دیگران
که درباره او میزنند توجه نکن!
ببین او درباره دیگران چطور صحبت می کند!
ایکمن
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
👈افکاری که هر روز به ما آسیب میزنه
۱.دیگران در مورد من چه فکری میکنند؟
۲.دیگران چه چیزهایی دارند و من چه چیزهایی ندارم؟
۳.دیگران چکار میکنن که من نمیکنم؟
۴.چه کاری باید انجام بدم تا بهتر از دیگران باشم؟
۵.چکاری باید بکنم تا توجه و شهرت بیشتری از دیگران بدست بیارم؟
بهجای اینکه انرژی خودتو صرف این فکرها کنی
در جایگاه خودت بهترین باش !!!
اونوقت ببین از همه بهتر میشی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢حمایتگرای حمایتگر!
خاصیت زن این است که برای «حمایت کردن»، نیاز به «حمایت شدن» دارد، به عبارت دیگر حمایتگرای حمایتگر است.
اگر ما مردها میخواهیم که همسرمان ما را تحسین کند، تایید کند، تقدیر کند و بالاخره تعریف کند، باید بدانیم که زن در زندگی ما باید احساس حمایت شدن بکند.
مثلاً سفره که تمام میشود انتظار دارد بیپناه کنار سفره رها نشود. نیاز دارد که هر کسی یک گوشهی کار را بگیرد، یکی بشقاب جمع کند، یکی سفره پاک کند...
وقتی مهمان به منزل میآید، در پخت و پز، در پذیرایی کردن، در پهن کردن و جمع کردن اعضای خانواده و مخصوصاً همسر کمک کار داشته باشد.
چند روز پیش خانمی در جلسه مشاوره گریه میکرد و میگفت: من شدم کلفَت سه نفر، همسرم و دو تا فرزندانم! اگه به این خونه دست نزنم، یکی از آنها دست نمیزند... و آقا میگفت: خوب من بیرون از منزل کار میکنم، ایشان هم باید داخل منزل کار کند، کجاش نادرسته...
این تفکر، تفکر غلطی است! کار منزل متعلق به همه افراد خانواده است. این مرد باید بداند زن برای ادامه حیات نیاز به «حمایتگری» دارد. هم خودش باید کار کند و هم بین فرزندانش کارهای منزل را تقسیم کار کند. یکی سرویس بهداشتی را بشوید، یکی سطل آشغال را خالی کند، یکی سفره پهن کند، یکی سفره جمع کند، جارو کند، ...
👈ما مردها بدانیم که اگر قلب ما بد بتبد، فقط قلب ما بد میتبد، اما اگر قلب یک زن در خانه بد بتبد، قلب کل اعضای خانواده بد میتبد!
#کریمی
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢حالا من در موقع عصبانیت یک چیزی گفتم....
دیدید بعضیها در عصبانیت، چشمهایشان را میبندند و هر چه به دهان نامبارک میآید نثار طرف مقابل میکنند و حرمتی نگه نمیدارند؟ حتی مهم نیست که بچهها یا اطرافیان شاهد این ماجرا هستند؟
و دیدید که خیلی از این افراد بعد از این که آتش خشمشان خاموش شد، عذرخواهی میکنند و میگویند: ببخشید در عصبانیت یک چیزی گفتم، تو به دل نگیر!
یک خبر بد برای این افراد دارم. یافتههای روانشناسی میگوید: اتفاقاً درونیترین و راستترین حرفهای یک آدم در موقع عصبانیت بروز میکند. چون در مواقع عادی عقل نمیگذارد که این حرفها زده شود و در موقع عصبانیت لجام این افسار رها میشود. این است که بعد از عذرخواهی همچنان اثر آن جملات منفی و زشت در وجود انسانها میماند.
ما باید یاد بگیریم در روابطمان با همسرمان، مدیرمان، فرزندمان و ... گلهمندیهایمان را در یک فرصت غیر عصبانی بازگو کنیم و گرنه محکوم به آن هستیم که در مواقع عصبانی با بدترین شکل ممکن آنچه در درونمان میگذرد را به طرف مقابل ارائه دهیم و گاهی آثار منفی این اقدام ماندنی میشود.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
✍🏻 باوری که رابطه شما را با همسرتان زیباتر میکند.
👈"من همسرم را بسیار دوست دارم. در عین حال میدانم که بههیچ وجه او را تصاحب نکردهام.
👈میدانم که او در مسیر هدفهای خویش گام بر میدارد و زندگی مشترک ما، بخشی از زندگی اوست که من در آن با او سهیم هستم و بابت این موضوع بسیار شاکر و سپاسگذارم.
👈رابطه ما مبتنی بر عشق و هماهنگی است، بدون این که ناگزیر باشیم کوچکترین کنترلی بر زندگی هم اعمال کنیم.
👈میدانم این شخص که دوستش دارم باید همان چیزی باشد كه هست، با وجود این که ممکن است بعضی اهداف و خصوصیاتش با من هم سو و هم جهت نباشد و یا حتی خلاف میلم هم عمل کند.
👈و من بابت این تفاوتها مسرورم."
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
💢نشانههای یک مدیر خوب
رابرت ساتن، استاد دانشکده مدیریت دانشگاه استنفورد، در مقاله خود به نام «چگونه در شرایط بد اقتصادی، مدیر خوبی باشیم؟» مینویسد:
اگر بخواهیم رو راست باشیم، مدیر خوب بودن حتی در شرایط خوب اقتصادی هم سخت است، چه برسد به شرایط بد اقتصادی.
برای همین، تمرین «مدیر خوب بودن در شرایط بد اقتصادی»، تمرینی بسیار واجب برای هر مدیری است که میخواهد شرکتش شرایط بد اقتصادی را با موفقیت پشت سر بگذارد و در بازار باقی بماند. برای این منظور باید این اصول را رعایت کنیم:
👈مخفی کاری نکنید
▪️خیلی از مدیران به اشتباه تصور میکنند وقتی شرایط اقتصادی نامناسب میشود، نباید درباره آینده کارمندان و شرکت با آنها گفتگو کنند بلکه باید همه چیز را مخفی کنند
در حالی که وقتی شما همه چیز را از کارمندان مخفی میکنید، به بازار شایعات منفی و مخرب دامن میزنید. در حالی که تحقیقات نشان میدهد وقتی یک کارمند میداند که مثلا شش ماه دیگر بیکار میشود، خیلی بهتر از وقتی است که ناگهان به او میگویند از هفته آینده نمیتواند به شرکت بیاید
👈مشورتپذیر باشید نه محتاط
▪️تحقیقات مختلف این واقعیت را ثابت کردهاند که در شرایط بد اقتصادی، معمولا مدیران ارشد شرکتها به بهانه محرمانه بودن شرایط شرکت، مدیران عملیاتی و کارمندان شرکت را در تصمیمگیریها دخالت نمیدهند و خودشان تصمیمگیری میکنند
این تحقیقات نشان میدهند در چنین شرایطی، مدیران ارشد معمولا راحتترین تصمیم را میگیرند، نه معقولترین تصمیمی که میتواند به شرکت کمک کند
اگر در شرایط بد اقتصادی بخواهیم یک مدیر خود رأی باشیم، قطعا با مشکل مواجه میشویم. اما اگر هنگام تصمیمگیری، نظرات و ایدههای افراد مختلف را بگیریم و شرایط محیطی را به خوبی تحلیل کنیم تا به یک تصمیم درست و با کمترین خطا برسیم، به احتمال زیاد میتوانیم شرایط بد اقتصادی را پشت سر بگذاریم
👈صبور باشید
▪️یکی از ویژگیهای شرایط بد اقتصادی این است که مدیران و کارمندان عملیاتی، مرتب راجع به آینده شرکت از مدیران ارشد سوال میپرسند و این کار باعث فشار مضاعف به مدیران ارشد میشود
برای مثال، در تحقیقی که از شرکت بازیهای کامپیوتری آتاری انجام دادیم، متوجه شدیم که وقتی شرایط شرکت بد شد و شرکت رو به ورشکستگی رفت، مدیران ارشد آن درهای مخفیانهای را برای رفت و آمد درست کرده بودند تا با کارمندان و سوالات آنها درباره آینده شغلیشان و شرکت مواجه نشوند
اما مدیران ارشد حرفهای، خلاف این رفتار را دارند و با صبوری به سوالات و ابهامات مدیران و کارمندان زیردستشان پاسخ میدهند
از طرف دیگر، اشتباهی که بسیاری از مدیران ارشد در شرایط بد اقتصادی میکنند، این است که به ناگهان غیب میشوند و مثلا برای چند هفته در شرکت آفتابی نمیشوند. این کار هم جز کمک به شایعهسازی، هیچ کمکی به شرکت نمیکند
👈شفافسازی کنید
▪️تحقیقات نشان میدهد هر چقدر در شرایط بد اقتصادی، شفافتر عمل کنیم و دلایل اتخاذ تصمیمات و استراتژیهای شرکت را برای بقیه مدیران و کارمندان توضیح بدهیم، احتمال عبور موفق شرکت از شرایط بد اقتصادی، بالاتر میرود
به همین دلیل، در شرایط بد اقتصادی، مدیران ارشد حرفهای روابطشان با مدیران و کارمندان زیردستشان را افزایش میدهند تا بتوانند با شفافسازی شرایط و تصمیمات شرکت، انگیزه آنها برای ادامه مسیر سخت پیشروی شرکت را ارتقاء بدهند
👈دنبال پیروزیهای کوچک باشید
▪️در شرایط بد اقتصادی، باید توقعمان از مدیران و کارمندان را کاهش بدهیم و نباید منتظر پیروزیهای بزرگ باشیم
در حقیقت، مدیران ارشد حرفهای به جای پیروزیهای بزرگ دنبال پیروزیهای کوچک هستند چون میدانند هم احتمال رسیدن به پیروزیهای کوچک، بیشتر از رسیدن به پیروزیهای بزرگ است و هم فشار روانی روی کارمندان را کاهش میدهد.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─
👈ارزش آدمها.....
برايان تريسی رو با بیشتر ما با کتاب "قورباغهتو قورت بده" میشناسیم یه بار تریسی سمینارش را با در دست گرفتن بیست دلار اسکناس شروع کرد. او پرسید: “چه کسی این بیست دلار را میخواهد؟” دستها بالا رفت. او گفت: “من این بیست دلار را به یکی از شما میدهم. اما اول اجازه دهید کاری انجام دهم.” او اسکناسها را مچاله کرد و پرسید: “چه کسی هنوز اینها را میخواهد؟”
باز هم دستها بالا بودند. او جواب داد: “خُب، اگر این کار را کنم چه؟” او پولها را روی زمین انداخت و با کفشهایش آنها را لگد کرد، بعد آنها را برداشت و گفت: “مچاله و کثیف هستند حالا چه کسی آنها را میخواهد؟” بازهم دستها بالا بودند!
سپس گفت: “هیچ اهمیتی ندارد که من با پولها چه کردم، شما هنوز هم آنها را میخواستید. چون ارزشش کم نشد و هنوز هم بیست دلار میارزید."
اوقات زیادی ما در زندگی رها میشویم، مچاله میشویم، و با تصمیمهایی که میگیریم و حوادثی که به سراغ ما میآیند آلوده میشویم. و ما فکر میکنیم که بیارزش شدهایم! اما هیچ اهمیتی ندارد که چه چیزی اتفاق افتاده یا چه چیزی اتفاق خواهد افتاد. شما هرگز ارزش خود را از دست نمیدهید. شما هنوز برای کسانی که شما را دوست دارند بسیار ارزشمند هستید.
#ققنوس_آتشین
🌐 @diba_313 🌐 @ghoghnuos13
─┅═ঊঈ☘️🌼🍀 ঊঈ═┅─