✔️فاطمه و فضیلتهای دستیافتنی!(۱)
✍بدون شک حضرت فاطمه زهرا(س) دارای فضائل ویژهای است و از مقام و جایگاه بلندی در اسلام برخوردار میباشد که نه تنها دستیابی بدین مقام برای همگان ممکن نیست بلکه گاهی فهم این جایگاه هم برای انسانهای عادی مشکل مینمایاند.
مرحوم کلینی(ره) نقل میکند که بعد از رحلت رسول خدا(ص) جبرئیل بر وجود مبارک فاطمه زهرا(س) نازل میشد و اسرار عالم و معارف را میگفت و علی بن ابیطالب(ع) آنها را مینوشت. [شیخ کلینی، كافی، ج ۱، ص۲۴۱] این مجموعه مصحف فاطمه لقب گرفته است و گاهی که ائمه اطهار(ع) از اخبار غیبی خبر میدادند میفرمودند در مُصحف جدّهی ما چنین آمده است. [بصائر الدرجات، ص۱۵۷]
👈همچنین در منابع روایی شیعه و سنی بابی به بیان فضایل حضرت فاطمه(س) اختصاص داده شده و اشعار فراوانی نیز درباره مناقب ایشان سروده شده است. [ابنشهرآشوب، مناقب آل ابیطالب(ع)، ج ۳، ص۳۱۸-۳۶۶ و ابنمغازلی، مناقب الامام علی بن ابیطالب، ص۲۷۷-۳۱۹]
✳️در عین حال ایشان بهعنوان یک زن در جامعه، یک دختر برای خانواده، یک همسر برای شوهر، یک مادر برای فرزندان، و یک معلم برای علاقهمندان به دانش، دارای فضیلتهایی است که میتواند برای جامعهی بشری الگو و قابل دستیابی باشد!
👈برای بنده روشن نیست که چرا برخی از منبریهای گرامی و سخنرانان گرانمایه بهجای آنکه فضائل دستیافتنی این بانوی بزرگوار را برای جامعه و علاقهمندان به حضرتش تبیین نمایند، بیشتر بر فضائل دستنیافتنی ایشان تأکید میکنند و وقت سی چهل دقیقهای منبر و خطابه را بطور کامل در این اوصاف اختصاصی مصروف میدارند؟!
❇️برخی از ویژگیهای دستیافتنی حضرت فاطمه زهرا(س) را چنین میتوان شمارش کرد:
1⃣ ایشان از هرگونه پلیدی و زشتی در اخلاق و رفتار پاکیزه بودند و حتا جمعی از علمای اعلام برای معصوم بودن ایشان به آیهی تطهیر استناد کردهاند. اگر ما نمیتوانیم معصوم باشیم میتوانیم تمرین عصمت کنیم و با الگو قرار دادن آن حضرت دامن خود را از بسیاری از آلودگیها پاک نگه داریم.
2⃣ طبق آیهی اطعام حضرت فاطمه(س) از نیکوکارانی است که سه روز متوالی غذای خود را به نیازمندان بخشیده است. چگونه ما میتوانیم اهمیت این ویژگی را درک کنیم و آن را برای خود الگو سازیم و در همه حال به نیازمندان خدمت کنیم؟
3⃣ آن حضرت در مدت کوتاه عمر زندگانی مشترک خویش (حدود ۹ سال) پنج نوبت باردار شد و چهار فرزند بهدنیا آورد. امروزه جامعهی ایرانی بیشتر از هر زمان دیگر نیازمند فرزندآوری است، چه الگویی بهتر از حضرت فاطمه(س)؟
4⃣ طبق روایتی از رسول خدا(ص)، آنگاه که فاطمه(س) در محراب عبادت میایستاد، خداوند به ملائکه خطاب میکرد که فاطمه را نظاره کنند و به عبادت او که از دل و جان بود، مباهات و افتخار میکرد. [شیخ صدوق، الامالی، ص۱۱۳] اگر فاطمه الگوی عبادی مردم ما باشد بسیاری از معضلات جامعه ریشهکن خواهد گردید. شاید بتوان تسبیحات حضرت فاطمه(س) را الگوسازی عبادت و یاد پروردگار عالم قلمداد کرد.
5⃣ در حدیث سفینه، پیامبر اکرم(ص) اهل بیتِ خود را به کشتی نوح تشبیه کرده است که هر کس داخل آن شود، نجات مییابد و هر کس از آن جا بماند، غرق میشود. [حاکم نیشابوری، مستدرک الصحیحین، ج ۲، ص۳۷۳] بنابراین حضرت فاطمه(س) که از اهل بیت است موجب هدایت و نجات مردم میباشد. ما نیز میتوانیم و باید همواره بهفکر راهنمایی و نجات همنوعان خود باشیم و آنان را از گرفتاریها نجات دهیم.
6⃣ توجه وافر آن حضرت به خانواده خصوصا به پدر بزرگوارش زبانزد خاص و عام بود. همانطور که پیامبر اکرم(ص) خود را مدیون مادرش آمنه میدانست، بهسبب شدت مهربانی دخترش، خود را مدیون او نیز میدانست. ازاینرو، آن حضرت خودش به فاطمه(س)، لقب "أم أبیها" را داد. اگر ما بخواهیم به فاطمه زهرا(س) اقتدا کنیم باید بیشترین توجه و محبت را به خانوادهی خود داشته باشیم.
7⃣ روحیهی بخشش برای رضای خدا در فاطمه زهرا(س) متجلی بود. دو نمونهی آن یکی بخشیدن لباس عروسی خود در شب زفاف بود، و دیگری بخشیدن گردنبند طلایی که همسرش بمناسبت هدیه ازدواج به او داده بود به یک پیرمرد نیازمند!
الگوگیری از همین روحیهی بخشیدنِ در راه خدا موجب شد طی هفتههای اخیر مردم خداجوی ما بخصوص بانوان مؤمنه هدایای ارزشمندی را برای پشتیبانی از محور مقاومت تقدیم نمایند.
ادامه دارد 👇
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
✔️فاطمه و فضیلتهای دستیافتنی!(۲)
✍پیش از این آوردم که حضرت فاطمه(س) دارای فضائل ویژهای است و از مقام و جایگاه بلندی در اسلام برخوردار میباشد که دستیابی بدین مقام برای همگان ممکن نیست. در عین حال تأکید کردم که شایسته است در منابر و سخنرانیها فضیلتهای دستیافتنی ایشان بیشتر تبیین گردد تا علاقهمندان وی بتوانند ویژگیهای ایشان را الگوی زندگی خویش قرار دهند.
👈اینک در ادامهی شمارش فضیلتهای دستیافتنی آن بانوی راستگو و درستکردار موارد دیگری را بهاختصار مطرح مینمایم:
8⃣ بردباری در برابر دشواریهای زندگی:
حضرت فاطمه(س) از نوجوانی و جوانی سختیهای فراوانی را در زندگی خود تاب آورد. ایشان در برخی موارد شاهد خشونتهای مشرکان علیه پدرش بود. افزون بر این، همراه سایر مسلمانان سه سال زندگی سختی را در شِعب ابیطالب گذراند. او در کودکی، مادرش حضرت خدیجه را از دست داد. سپس غم هجرت پدر از مکه را تحمل کرد و سرانجام خود نیز مجبور هجرت به مدینه شد.
9⃣ ایمان، ملاک ازدواج فاطمه:
موقعیت خانوادگی فاطمه(س) سبب شده بود تا شماری از بزرگان قریش که موقعیت خوب اجتماعی یا تمکن مالی داشتند از فاطمه خواستگاری کنند. اما او فقط به خواستگاری جوانی پاسخ مثبت داد که سرشار از ایمان بود ولی از اموال دنیا چیزی اندوخته نکرده بود. آن جوان حتا برای تأمین هزینهی یک عروسی ساده مجبور شد زره جنگی خود را بفروشد. [اربلی، کشف الغمة، ج۱، ص۳۵۸] او کسی جز مولا علی نبود که مانند دیگرمهاجران، در ماههای نخستینِ پس از هجرت، وضعیت معیشتی سختی داشت.
👈چرا پیروان این بانوی مکرمه اصرار دارند در آغاز زندگی مشترک از تمامی امکانات مادی برخوردار باشند؟!
🔟 بهترین کمککار برای طاعت پروردگار:
در آغازین روزهای زندگی مشترک، حضرت علی(ع) همسرش را چنین توصیف کرده است:
"نِعمَ العَونُ عَلی طاعَةِ اللهِ؛ همسرم بهترین کمککارم است برای اطاعت خداوند." [علامه مجلسی، بحارالانوار، ج ۴۳، ص ۱۳۳] مبادا خانمی بهترین کمککار شوهرش برای معصیت خداوند باشد! خانمهایی که انتظارات مادی بيش از توان از همسران خود دارند عملا او را به ورطهی حرامخواری سوق میدهند.
1⃣1⃣ زندگی عاشقانه در کنار علی:
گرچه شرح زندگانی فاطمه و علی(ع) در منابع تاریخی نیامده است اما بر حسب نقلی فاطمه همسر محبوبش را در خانه با کلمات محبتآمیز صدا میزد ولی در میان مردم با کنیهی اباالحسن خطابش میکرد. [خوارزمی، مناقب، ص۲۶۸–۲۷۱] در برخی از گزارشها آمده استکه فاطمه(س) در خانه با عطر و وسایل زینتی خود را برای همسرش میآراست. [صدوق، الأمالی، ص۵۵۲] و هرچه از زندگی آنان میگذشت علاقهی آنان به یکدیگر بیشتر میگردید.
2⃣1⃣ خانهداری؛ شغل پرافتخار فاطمه:
فاطمه(س) براساس توصیهی رسول خدا(ص) تمایل داشت کارهای درون منزل را خود انجام دهد و امور خارج از منزل را به علی(ع) واگذار نماید. حتا زمانیکه فضه را به عنوان خادم در خانه داشت، نیمی از کارهای خانه را خود انجام میداد و نیمی دیگر را به فضه میسپرد.
براساس برخی از گزارشها به توصیهی فاطمه(س) یک روز فضه و روز دیگر خودش خانهداری میکرد. [انصاری زنجانی، الموسوعة الکبری، ج۱۷، ص۴۲۹] 👈آیا اینک نیز خانهداری، همسرداری و فرزندداری برای پیروان آن حضرت افتخار محسوب میشود؟!
3⃣1⃣ استمرار سختیها در منزل شوهر:
دختران جوانی که در خانهی پدر دشواریهای زندگی را تجربه کردهاند آرزو میکنند به خانهی شوهر روند و زندگی بیدردسری را آغاز نمایند. اما دوران نخست زندگی فاطمه(س) و علی(ع) با شرایط دشوار معیشتی همراه بود، حتا در برخی از زمانها غذایی برای سیر کردن فرزندانشان نمییافتند. در عین حال فاطمه(س) به وضع موجود اعتراض نمیکرد و حتا گاهی برای کمک به همسرش خود در تأمین معاش، پشمریسی میکرد. [خوارزمی، المناقب، ص۲۶۸]
👈خداوند دعای خیر حضرت فاطمه(س) را نصیب بانوانی کند که تنگدستی همسرانشان را با خوشرویی تحمل میکنند.
4⃣1⃣ سعهی صدر در مواجه با مردم:
تحمل سختیهای زندگی موجب نمیگردید تا فاطمه(س) بیحوصله و پرخاشگر باشد. وقتی خانمی نزدش آمد و از مسائل شرعی پرسشهای متعدد و مختلفی کرد فاطمه با طمأنینه و خوشرویی جوابش را میداد. در آخر هم وقتی دریافت آن خانم از کثرت پرسیدن خجالتزده شده به او فرمود: "من در ازاء هر سوالی که به تو جواب دهم، فراتر از بین زمین و آسمان مروارید[ثواب] دریافت میکنم. [تفسير منسوب به امام حسن عسکری(ع)، ص۳۴۰]
ادامه دارد👇
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
✔️فاطمه و فضیلتهای دستیافتنی(۳)
✍با عرض تسلیت ایام سوگواری فاطمیهی دوم بخش سوم این یادداشت را تقدیم حضور مینمایم. امید است ما نیز همانند مولایمان حضرت صاحب الزمان(عج) بتوانیم حضرت فاطمه(س) را الگوی زندگانی خویش قرار دهیم. "عن مولانا صاحب الزمان الإمام المهدی (عج): إنَّ لِي في إبنَةِ رَسولِ اللهِ اُسوَةٌ حَسَنةٌ؛ دختر رسول خدا [فاطمه] براى من الگویی نيكو است." [شیخ طوسی، الغيبه، ص ۲۸۶]
5⃣1⃣ تربیت اولاد؛ نه افراط و نه تفریط:
برای تمامی والدین دانستن شیوههای فاطمی در پیمودن مسیر اعتدال برای تربیت فرزندان خویش بسیار حائز اهمیت است. با اینکه گزارشهای فراوانی از زندگانی خانوادگی حضرت فاطمه(س) در اختیار نداریم اما همان مطالب کم هم میتواند برای ما راهگشا باشد.
حضرت زهرا(س) از همان آغاز کودکیِ فرزندانش، آنان را به رفتن مسجد و یادگیری معارف الهی تشویق میکرد. ایشان به فرزندش حسن که هفتساله بود میفرمود: "به مسجد برو، و آنچه را از رسول خدا(ص) شنیدی فرا بگیر و برای من بازگو کن."
✳️ فاطمه(س) خود نیز با فرزندانش همبازی میشد و در حین بازی با استفاده از جملات مناسب سعی در ساختن شخصیت آنان و ارائه الگویی مناسب در زندگی برایشان داشت. در نقلی آمده روزی ایشان حسین را در خردسالی بر روی دستان خود نوازش میداد و میگفت:
أَنتَ شَبیهٌ بِأَبي
لَستَ شَبیهاً بِعَلیّ
تو شبیه پدرم هستی، نه شبیه علی! [مناقب ابن شهر آشوب، ج۳، ص۳۸۹] گویا با این شعر مفاد حدیث نبوی "حُسَينٌ مِنِّي وَأَنَا مِن حُسَين" را یادآور میگردید. یا آنکه در نقل دیگری آن حضرت با فرزند خردسالش حسن مجتبی بازی میکرد و او را بالا میانداخت و این شعر را میخواند:
"إِشْبِهْ أَباكَ يا حَسَن
وَ اخلَع عَن الْحَقِّ الرَّسَن
وَ اعْبُد إلهاً ذا مِنَن
وَ لا تُوالِ ذَا الْاحَن؛
پسرم حسن، مانند پدرت باش؛ ریسمان ظلم را از حق بر کَن. خدایی را بپرست که صاحب نعمتهای متعدد است، و هرگز با صاحبان ظلم و تعدی دوستی مکن. [بحار الأنوار، ج۴۳، ص۲۸۶]
همچنین ایشان اهتمام ویژهای داشت تا در شبهای قدر ماه رمضان با تدابیری فرزندانش را بیدار نگه دارد و مىفرمود: محروم کسى است که از برکات این شب محروم باشد. [حاجی نوری، مستدرک الوسائل، ج۷، ص۴۷۰]
👈 این در حالی استکه برخی از مؤمنین با اکراه و اجبار فرزندان خود را به حرمهای مطهر یا مجالس مذهبی میبرند و آنقدر خاطرات تلخی برایشان باقی میگذارند که وقتی بزرگ شدند کمتر تمایل پیدا میکنند شخصا در اینگونه اماکن حضور یابند!؟
6⃣1⃣ همسایگان؛ حقدارانِ فراموششده:
چه تعدادی از ما همسایگان نزدیک خود را میشناسیم و از احوال آنان اطلاع داریم؟! نام چند نفر از همسایگان خود را بلد هستیم و برای رفع مشکلات کدامیک از آنان حداقل دعا میکنیم؟ حضرت زهرا(س) برای همسایگان خود با ذکر نام برایشان دعا میکرد:
"از امام حسن(ع) روایت شده که مادرم در یک شب جمعه تا صبح در محرابش به عبادت مشغول بود و برای مرد و زن مؤمن با ذکر نامشان زیاد دعا کرد، اما برای خودش دعا نکرد. گفتم: مادرم! چرا آنگونه که برای دیگران دعا میکنی برای خودت دعا نمیکنی؟ گفت: پسرم اول همسایه بعد اهل خانه." [شیخ صدوق، علل الشرائع، ج۱، ص۱۸۲]
❇️ و نیز در جواب کسیکه تحفهای از رسول خدا(ص) از فاطمه طلب کرد از قول پدرش فرمود: "لَیسَ مِنَ اَلْمُؤمِنِینَ مَن لَم یَأمَن جَارُهُ بَوَائِقَهُ، وَمَن کَانَ یُؤمِنُ بِاللهِ وَالْیَومِ الْآخِرِ فَلاَ یُؤذِي جَارَهُ...؛ کسیکه همسایهاش از شرّ او در امان نیست از مؤمنین نخواهد بود. و هرکس به خدا و روز قیامت ایمان دارد همسایهی خویش را آزار نمیدهد." [طبرى آملى(صغير)، محمد بن جرير، دلائل الإمامة، ص۱]
7⃣1⃣ عفاف و حیا؛ بارزترین ویژگی:
از ویژگیهای تراز در رفتار و زندگانی حضرت زهرا(س) میباید از عفاف و حیای اجتماعی ایشان یاد کرد. آن یگانهبانوی جهان اسلام هم در سخن معلم حجاب بود، هم در رفتار اسوهی عفاف. او عقیده داشت بهترین چیز برای زن، آن استکه نه نامحرم او را ببیند و نه نگاه او به مردان نامحرم بیفتد. البته این سخن، نه به معنای رد فعالیتها و حضور اجتماعی زن در جامعه، بلکه هشداری به لغزشگاههایی استکه سر راه پاکدامنی و عفاف وجود دارد و گاهی نگاههای گناهآلود زمینهی فسادهای بزرگ را چه از سوی زن، و چه مرد فراهم میآورد.
👈 بدون شک اگر بانوان مسلمان با الگو قرار دادن حجاب حضرت فاطمه(س) پیام عفاف و حیا را به دنیا مخابره میکردند، اکنون یکی از بزرگترین معضلات جمهوری اسلامی مسألهی حجاب نبود!؟
ادامه دارد.
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
مصرف بنزین در ایران
🔺در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران هجدهمین کشور است. در میان کشورهایی که مساحت آنها بیش از ایران است، ایران از کشورهای کانادا، استرالیا، آرژانتین، قزاقستان، الجزایر، گرینلند، عربستان سعودی، سودان و لیبی پر جمعیت تر است (منبع). یعنی در میان کشورهای پر مساحت دنیا، ایران رتبه نهم در جمعیت را دارد(منبع).
🔺در این میان، ایران در میان این کشورها بعد از آمریکا، روسیه، عربستان سعودی، کانادا و برزیل، بیشترین تولید نفت را دارد. از این رو در دسترسی به منابع انرژی در رتبه ششم قرار دارد(منبع).
🔺ایران در میان کشورهای دنیا به لحاظ جمعیت نیز در رتبه ۱۸ قرار دارد(منبع). در میان کشورهای پر جمعیت نیز ایران پس از آمریکا، چین، برزیل و روسیه رتبه چهارم در تولید نفت را داراست(منبع).
🔺بعلاوه ایران یک کشور دارای نظم اجتماعی خانوادگی بسیار قوی است. یعنی اجتماع ایرانی دارای استحکام درونی بسیار بالایی است از این رو میل بالایی به دید و بازدید و سفر در میان ایرانیها وجود دارد. در میان ۱۸ کشور پر جمعیت و ۱۸ کشور پر مساحت، ایران نظم اجتماعی پیچیدهتری از بسیاری از کشورها دارد. ❗️(شاخص پیچیدگی اجتماعی متاسفانه سنجیده نمیشود و از شاخصهایی است که میتواند نماگر قدرت اجتماعی کشورهایی چون ایران باشد).
🔺حال با این اوصاف و با وجود این که ایران دارای بیشترین تعداد خودروی چهارچرخ با قیمت ارزان در دنیاست که این خودروها متوسط مصرف بالاتری از نرم دنیا دارند، کاملا بدیهی است که مصرف بنزین در ایران بالا باشد. انتظار این است که ایران حتما جزو ۵ کشوری باشد که بیشترین مصرف بنزین را دارد. اما در اوج مصرف در نوروز اخیر، ایران رتبه هفتم مصرف بنزین را از آن خود کرده است(ادعای سخنگوی صنف جایگاهداران. منبع فنی را نیافتم).
🔺رتبه ایران در مصرف بنزین سالیانه نیز دوازدهم است(منبع).
🔺این را هم در نظر بگیرید که ایران فاقد خودروهای سواری با مصرف گازوئیلی است. در حالی که این خودروها در کشورهای اروپایی فراوانند. بعلاوه وانتبارهای فراوانی وجود دارند که به جای گازوئیل از بنزین استفاده میکنند و مصرف آنها نیز جزو مصارف سواری به شمار میرود.
🔺شایان ذکر است که کشور کوچکی چون آلمان و کشور کم جمعیتی چون عربستان سعودی مصرف بنزین بالاتری از ایران دارند(منبع).
⚠️زمانی که در موضوعی قضاوت میکنیم، باید فاکتورهای متعددی را در نظر بگیریم. صرف رتبه بندی در مصرف بنزین، معیار مناسبی برای این نیست که کشور را پر مصرف بدانیم.
⁉️اما آیا نمیتوانیم مصرف بنزین را بهینه تر کنیم؟ چرا میتوان با بهبود عملکرد خودروها، بهبود نظام معماری شهری و جلوگیری از ترافیک، بهبود عملکرد رانندهها در حین رانندگی جهت استفاده از سرعت بهینه و ... عملکرد مصرفی بنزین در کشور را بالاتر برد.
✅اما این را نیز باید در نظر گرفت که ایران در وضعیت فعلی از بهینهترین نظامات مصرف بنزین در دنیا را دارد. هرچند رفتارهای فردی مسرفانه، یا برخی از رفتارهای جمعی غیرقابل قبول در مصرف بنزین در ایران دیده میشود.
از مردمی که در انقلاب اسلامی زیست میکنند، فقط انتظار نمیرود که بهینه ترین باشند. بلکه انتظار میرود که رفتاری در تراز تمدن اسلامی داشته باشند.
بنابراین در نگاه تمدنی انقلاب اسلامی، بهینه ترین نظام مصرفی دنیا نیز میتواند بسیار مسرفانه باشد.
✅فهم من از بیان رهبر انقلاب در مصرف مسرفانه این است که ایرانیها اولا رفتارهای فردی مسرفانه فراوانی دارند. ثانیا وضعیت ما، برای رسیدن به مرحله تمدنسازی مناسب نیست.
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹بزرگترین مقصران فاجعه آبان ۹۸ نئولیبرالهای ریشدار و کراواتیاند که برخی طرحش را نوشتند و برخی تئوریزهاش کرده و برخی اجرایش کردند. اما نه تنها بابت خلق فاجعه به محکمه نمیروند، بلکه طلبکارانه نسخ جدید و بهروز میپیچند. این گفت و گو سهشنبه پیش از فاجعه با رادیو اقتصاد است که هشدار بحران دادم.
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
ساعت شمار ترور بشار اسد توسط اسرائیل و آتش بس اشتباه حزب الله با التماس نتانیاهو از نگاه عطوان.mp3
15.79M
⚜ساعت شمار ترور بشار اسد توسط اسرائیل و آتش بس اشتباه حزب الله با التماس نتانیاهو از نگاه عطوان
🗓۱۴ آذر ماه ۱۴۰۳
✅ عطا_بهرامی
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
1733341392097Converted.mp3
11.42M
⚜تحولات سوریه
🗓۱۰ آذر ماه ۱۴۰۳
✅ سورنا_چگینی
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
آیا ایران منطقه را فدای مذاکرات با آمریکا میکند؟ تحلیل مقاله محمد جواد ظریف در فارنافرز.mp3
29.62M
⚜آیا ایران منطقه را فدای مذاکرات با آمریکا میکند؟ تحلیل مقاله محمد جواد ظریف در فارنافرز
🗓۱۴ آذر ماه ۱۴۰۳
✅ یوسف_عزیزی
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅تیزر دعوت از مردم جهت شرکت در همایش طلایه داران نشان ارادت مصلاهای شهرستان آمل
☀️ روابط عمومی ستاد توسعه و بازسازی عتبات عالیات شهرستان آمل
https://eitaa.com/ATbat_Amol
#اطلاع_رسانی 📣
🏴 #دستهروی شهادت حضرت زهرا(س)
🗓 #پنجشنبه 15 آذر_از ساعت 14:30
♻️ از مقابل مسجد امامرضا(ع) تا
گلزار شهدای امامزاده ابراهیم آمل
هیئت رزمندگان اسلام شهرستان آمل
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
4_5947277816482502039.mp3
18.76M
🌱مدیریت هیجانات
#حسین_رنجبر
🌹 حسین رنجبر
https://t.me/hosseinranjbarzendegi
ایتا
https://eitaa.com/zendegihosseinranjbar
🌷🇮🇷 یادواره شهدای شهر بابکان
🎤 راوی و سخنران: سید محمود خیرالامور
🎤 با نوای: کربلایی علیرضا گیلانی
⏰ زمان: جمعه ۱۴۰۳/۹/۱۶ همراه با اقامه نماز جماعت مغرب و عشا و پذیرایی بصرف شام
🕌 مکان: مسجد امام جعفر صادق عليهالسلام نجار محله
ستاد گرامیداشت شهدای شهر بابکان
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اگه این دو دقیقه صحبت دکتر انوشه را گوش نکنی ضرر کردی
مواظب خودتون باشید که عاقبت بخير شوید
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما نمیتوانیم ابوموسی اشعری را انتخاب کنیم، اما به امیرالمومنین گیر بدهیم چرا وضعیت اینگونه است.
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
بازخوانی امر رهبری
جهت یادآوری به تمام مسئولین کشور
#وعده_صادق۳
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ولی آقای #رئیسی!
ما هنوز منتظر یازدهمین گفتوگو هستیم...
واقعا قدر ندونستیم؛
چه کسی را از دست دادیم
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
سردار فدوی: مردم منتظر وعدهٔ صادق ۳ باشند
🔹جانشین فرماندهکل سپاه در پاسخ به این سوال که «آیا مردم منتظر عملیات وعدهٔ صادق ۳ باشند؟» گفت: انتظار، کار بسیار پسندیدهای است و یکی از نشانههای مؤمنان واقعی است؛ مردم در رابطه با انجام این عملیات منتظر باشند.
🔹 همواره وعدهٔ امامین انقلاب و پاسداران انقلاب وعدهای صادق بوده و تاکنون انجام شده و از این به بعد هم انجام میشود.
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
23.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پرده برداری از چهره مشکوک ظریف‼️
🔹لطفاً بدون حب و بغض آلوده جناحی این کلیپ ۴ دقیقهای را ببینید و درباره ابهامات فراوان درباره ظریف تأمل و تفکر کنید
پ.ن؛ جناب آقای اژه ای دامت برکاته !
مردم میگویند چرا شورای نگهبان اینها را رد صلاحیت نکرد.شورای نگهبان میگوید مدرک مستدل برای عدم تایید صلاحیتشان نیافتیم.
برادر بزرگوار تشکیل پرونده قضایی و تفهیم جرم و دادن رای برای دشمنان مملکت کار عوام مردم است یا شما که افرادی در این سطح خائن به راحتی بر جان و مال وهمه ی دارائیهای این ملت مسلطند؟
کاری جز تاسف میتوان داشت؟
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
🔴دیدار فرماندار و معاونین فرمانداری با امام جمعه دابودشت و دشت سر
🔸فرماندار شهرستان آمل به همراه معاونین و مدیران در شب شهادت بی بی دو عالم با امام جمعه دشت سر و دابودشت دیدارو گفتگو کردند.
🔸به گزارش روابط عمومی فرمانداری ویژه شهرستان آمل؛عصر امروز ذات الله زارعی نجفدری فرماندار ویژه شهرستان آمل به همراه معاونین فرمانداری، بخشداران، شهرداران و شورای بخش در شب شهادت حضرت فاطمه (س) به دیدار حجت الاسلام حاجی زاده امام جمعه دابودشت و دشت سر رفتند.
🔸زارعی نجفدری ضمن تسلیت شهادت فاطمه مرضیه (س) و قدردانی از زحمات ائمه جمعه شهرستان آمل و مسئولان، توجه به خدمت خالصانه به مردم، تقویت تعامل و همدلی، رعایت تقوای الهی و تکریم مردم، پرهیز از تفرقهافکنی، ادای وظیفه و مسئولیت را مورد تاکید قرار داد.
🔰چهارشنبه ۱۴ آذرماه ۱۴۰۳
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401
همنوایی مازندرانیها با بینام و نشانهای خوشنام
مادران چشمانتظار از فرزندان حضرت زهرا (س) در شب شهادت ام ابیها با مهربانی استقبال کردند و اشک ریختند.
گزارش از #کبریا_مقدس
به گزارش خبرگزاری تسنیم از ساری، بیمحابا اشک میریختند، نگاهشان به جلو بود، آه و حسرت میکشیدند و چشمهایشان میبارید؛ یکی محو سن و سالشان، یکی دیگر میخکوب عنوان گردان و عملیاتهایشان، و آنی که در گوشه نشسته بود، متعجب از آن منطقهای که بر روی آن کاغذ کاهی نوشته شده است. محل شهادت ستارههای گمنام!
محو از آن سن و سالی که داشتند...
17 ساله کوچکترین بود از عملیات والفجر 3 و منطقه مهران که الان در میان مازندرانیها با نام شهیدی که گمنام نه، بلکه خوشنام مورد استقبال قرار گرفتهاند و برایشان اشک میریزند.
ادامه در👇👇
https://www.tasnimnews.com/fa/news/1403/09/15/3213590/
هدایت شده از نماز جمعه آمل
🏴 | #اطلاعیه | #نماز_جمعه
🕌 | برگزاری نمـاز وحـدت بخش و دشمن شکن جمعـه شـهر هزارسنگـر آمل
🎤| خطیب:
حجتالاسلام والمسلمین #یعقوبیان
امام جمعه محترم شهرستان آمل
🚩 همراه با رونمایی از پروژه آملیها در ساخت سر درب موزه صحن عقیله (س)
قاری: برادر علی محمدی
مجری: استاد قاسم حامدی
مداح: کربلایی علیرضا گیلانی
زمان: جمعه ۱۶ آذر ماه ۱۴۰۳ _ ساعت ۱۰:۴۵
مکان: مصلیٰ بزرگ قدس شهرستان آمل
ستاد برگزاری نماز جمعه شهر آمل
⭕️ اخراج رئیس دانشگاه فردوسی مشهد به #سبک غیر متعارف و خلاف اخلاق اسلامی و انسانی
🔻 به گزارش خبرنگار مهر، علی شمسی پور مدیرکل حوزۀ وزارتی و سخنگوی سابق وزارت علوم دریکی از شبکه های اجتماعی اعلام کرد: عزل و نصب حق دولت است اما برخورد ناصوابی که با دکتر #میرزایی شهرابی رئیس سابق دانشگاه فردوسی مشهد، دانشمند برجسته و از پژوهشگران یک درصد برتر دنیا شد خلاف شان استادی و حتی کرامت انسانی است.
وی افزود:
رعایت پروتکلهای مرسوم و اخلاقی در انتصابات نه زمان زیادی لازم دارد و نه هزینه ایجاد می کند.
به گزارش مهر، عنوان شده است:
وزیرعلوم و حتی نماینده وزیر، تماسی با رئیس سابق دانشگاه برای خبر تغییر سرپرست و تحویل اتاق ریاست نداشته اند و رئیس دانشگاه از طریق خبر سایت وزارت علوم، متوجه خبر تغییر خود شده است.
همچنین عنوان شده است؛
حدود ۵۰ نفری از اساتید (که ظاهرا می گویند همه #اصلاح_طلب بودند) ، بدون هماهنگی با دفتر رئیس، ناگهانی وارد اتاق ریاست شده و بدون بدرقه و استقبال، رئیس سابق را از اتاق #بیرون کرده اند.
🔴 اگر دلسوزان نظام فکری برای این وفاق نفاق گونه نکنند وفاق تا تجزیه ایران پیش خواهد رفت
بماند به یادگار
🌎🌍دیده بان
پایگاه خبری تحلیلی،اجتمایی،فرهنگی، تبلیغی
https://eitaa.com/dideban1401