شبهات دهه مبارک فجر
🔆 متن شبهه:
- تاوان یک انقلاب
در گزارشی کلی از نشریهٔ اکونومیست، هزینهٔ انقلاب ایران برای مردم ایران تاکنون چیزی در حدود ۳۰ تریلیون دلار آمریکا برآورد شده است.
١- جنگ هشتساله، ۳ تریلیون دلار.
٢- هستهای شدن و کل هزینههای جانبی آن ٩ تريليون دلار.
٣- حمایتهای گستردهٔ نظامی و غیرنظامی به کشورهای منطقه و گروهکهای تروریستی، ۵ تریلیون دلار.
۴- خسارات وارده به زیرساختهای معادن و صنایع مادر، منابع زیرزمینی نفت و گاز و انواع حمل و نقل ریلی، زمینی دریایی و هوایی، ۴ تریلیون دلار.
۵- صدمات جبرانناپذیر به محیط زیست و عدم مدیریت آب کشور ٣ تریلیون دلار.
۶- عدم سود حاصله در اثر قهر کشور طی چهل سال گذشته با جامعهٔ جهانی که برجستهترین نمود آن تحریمهای هستهای و نابودی توریسم است، ۶ تریلیون دلار.
در خوشبینانهترین حالت بعد از دستیابی ایران به صلح پایدار و ثبات و حکومتی کارآمد طی یک دورهٔ سیساله ایران دوباره میتواند این خسارات را جبران و وضعیت را به حالت عادی بازگرداند. البته، این پژوهش، تازه برای ۴ سال پیش است و به همهٔ این ارقام باید ویرانیهای چهار سال اخیر را نیز افزود. بهراستی که حکومت ایران بهترین الگوی پسرفت در جهان است.
برای مثال سهم ایران از خزر، قبل از انقلاب ۵٠ درصد بود و حالا ۱۳ درصد است. نرخ دلار در سال ۵٧ ده تومان و اینک ٢٨.٠٠٠ تومان است که این یعنی ٢.٨٠٠ برابر افت ارزش. پاسپورت ایران در سال ۵۶ جزو ۱۰ پاسپورت معتبر دنیا بود و الان رتبهٔ آن درمیان ١٩٩ کشور، ۱۹۱ است.
برای روشنتر شدن وخامت وضعیت کافی است ایران و کرهٔ جنوبی را در این ۴۵ سال مقایسه کنیم تا بفهمیم چهقدر از کاروان پیشرفت و توسعه جا ماندهایم. خلاصه شده
- رضا حاجیلو
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ این مطلب با اندکی کم و زیاد از سال 1397 در سایت ها و صفحات مختلف دست به دست می شود. جالب است که چند غلط تایپی در این متن وجود دارد و هیچ کس زحمت اصلاح آن را به خود نداده و همگی فقط کپی کرده اند! هیچ کس هم از خودش نپرسیده که آیا این مطلب اساساً صحت دارد یا نه!
2️⃣ در صفحه تلگرامی غیر مشهوری که اولین بار این مطلب را منتشر کرده، منبع آن اینچنین ذکر شده:«بولتن هفتگی اقتصادی، نشریه اکونومیست ژوئن ۲۰۱۸» اما با جستجو در سایت این نشریه، به طور خاص در ژوئن 2018 چنین گزارشی یافت نشد.
3️⃣ این اعداد و ارقام که مسلّماً دروغ است، اما با آن دست فرمانی که شاه پیش می رفت، قطعا هزینه انقلاب نکردن، بیش از هزینه انقلاب بود.👇
1- وقتی شاه به جای پرداخت بدهی های کشور، برای شبکه فاضلاب و باغ وحش لندن کمک مالی می کرد!
2- وقتی وام 12 درصد می گرفت و به جای تسویه بدهی، وام های چند ده میلیارد دلاری با سود 3 درصد یا وام بلا عوض پیش کش کشورهای اروپایی می کرد!
🌐http://fna.ir/dd6yvd
🌐http://www.iichs.ir/s/794
3- وقتی شاه و تمام و فک و فامیل و درباریان و وزیر و وزرایش، از اموال ملّت برای خوش گذرانی و عیّاشی و زن بازی و قمار خود هزینه می کردند، مسلّماً هزینه انقلاب نکردن برای ملّت بیشتر از هزینه انقلاب بود.
🌐https://b2n.ir/g91513
4- وقتی شاه اموال ملّت را خرج جشن های 2500 ساله می کرد!
5- وقتی شاه تسلیحات نظامی را تا 5 برابر قیمت واقعی از آمریکا می خرید!
🌐https://www.yjc.news/00TvJA
🌐https://www.yjc.news/00Xlw0
چه ضمانتی وجود داشت که اگر حکومت پهلوی باقی می ماند، سرنوشت ایران مثل عراق و لیبی و مصر و افغانستان نشود... مگر این کشورها نوکر و جیره خوار آمریکا نبودند؟!
4️⃣ جالب است! هزینه هایی که دشمنان ایران با جنگ و تحریم برای ما به وجود آورده اند، را به پای انقلاب می نویسند!
5️⃣ ما اگر هزینه ای هم دادیم، برای انسان بودن هزینه داده ایم. برای آزادی و استقلال هزینه داده ایم. پاسخ این هزینه ها را دشمنان مستکبری باید بدهند که چشم دیدن آزادی ملّت ایران را نداشته و ندارند.
6️⃣ ثروت هم که خوب است، ما برای این انقلاب، بالاتر از دلار و ریال پرداخت کرده ایم. ما برای این انقلاب جوان های باهوش و با استعدادی را فدا کرده ایم که به هیچ وجه با دلار نمی توان ارزش آنها را حساب کرد.
7️⃣ در دنیایی که حیوانات وحشی بر آن حاکم هستند، انسان بودن هزینه دارد و ما با افتخار این هزینه را پرداخت کردیم و امروز در مقابل تمام مستکبران و زورگویان ، سینه سپر کرده ایم و خار چشم و کابوس شبهایشان شده ایم.
#دهه_فجر_مبارک 🇮🇷🌷
#پهلوی_بدون_روتوش
🎞 ۲۲ بهمن بر بام فضای مجازی جهان/ #بهمن_تماشایی ترند یک دنیا
🔹️ همزمان با سالروز ۲۲ بهمن و پیروزی انقلاب اسلامی حجم و سرعت تولید محتوا در فضای مجازی توسط کاربران ایران و خارج از کشور درباره راهپیمایی امروز و سالروز پیروزی انقلاب این موضوع را به داغ ترین عنوان فضای مجازی در دنیا تبدیل کرد.
پیام نمایش موشک سپاه در هنگامه مذاکره وین
🔺یکی از نکاتی که رئیس جمهور سابق ایران در تبلیغات انتخابات ریاست جمهوری سال ۹۶ بر آن تکیه نمود ماجرای نمایش شهرهای موشکی و شلیک موشک ها در هنگامه مذاکرات برجامی بود.
🔸️رئیس جمهور وقت مدعی بود سپاه پاسداران به عمد شهرهای موشکی اش را در آستانه اجرای برجام به نمایش گذاشته تا توافق هسته ای را بهم بزند .
🔸️این اظهارات در حالی است که ۴ سال بعد یعنی در مذاکرات احیای توافق هسته ای و لغو تحریم ها توسط دولت فعلی، سپاه پاسداران از موشک راهبردی خیبرشکن (تهدید علنی اسرائیل) در یک شهر زیرزمینی مخفی رونمایی کرد .
🔸️ عمده تحلیلگران جهانی پس از شلیک چندباره موشک و پهپادهای یمنی به امارات و رونمایی از موشک خیبرشکن که در روزهای گذشته و در هنگامه مذاکرات وین انجام گرفت ، مدعی هستند ایران سعی در قدرت نمایی و تحمیل شروط خود به تیم حریف با استفاده از اهرم های فشارش را دارد
🔸️به عبارت دیگر قاطبه مفسران و صاحب نظران روابط بین الملل بر این عقیده اند که رونمایی از موشک راهبردی و حمله متحدان ایران به ابوظبی نه تنها تضعیف تیم مذاکره کننده ایران در وین نیست، بلکه سپاه پاسداران با این عمل دست بسته طرف مقابل در اِعمال سایر گزینه های روی میز را یادآور شده است.
🔸️در واقع ، قدرت نمایی و ایجاد تنش های لفظی و تبلیغاتی با استفاده از تسلیحات راهبردی توسط سپاه می تواند محاسبات طرف مقابل را تغییر داده و به اذهان حریف القا نماید که تنها راه چاره کاهش تنش در غرب آسیا و حل بحران هسته ای در پذیرفتن شروط اعلامی دیپلمات های ایرانی است.
🔸️در نتیجه به نظر می رسد این پارادایم فکری که کاهش تنش و عدم نمایش تسلیحات و لفاظی ها در مذاکرات هسته ای ، نتیجه ی مثبت را در پی دارد از اساس اشتباه محاسباتی و تحلیلی بوده و مواضع تعدیل شده مسئولان آمریکایی در روزهای اخیر نسبت به جمهوری اسلامی ایران موید این دیدگاه است.