القای دروغ به سبک اینترنشنال
- حتما ماجرای شیراز کار حکومته، مثل ماجرای حرم امام رضا(ع) که مشخص شد کار خودشون بوده.
+ کجا معلوم شد؟ کی گفت؟ سندش کو؟
-نمیدونی تو؟ کل فضای مجازی پره. همه میدونند، چطور نمیدونی؟
- از اینا هر کاری برمیاد. ندیدی اون خانمه که برهنه شد تو تجمع هلند، مامور وزارت اطلاعات بود و پلیس هلند برای همین بازداشتش کرد.
+کجا دستگیر شد؟ کی دستگیریش رو اعلام کرد؟ بیانیه یا مصاحبه از پلیس هلند کجاست؟
- آقا خیلی پرتی تو. همون موقع همه جا زدند، همه میدونند. برو از هرکی میخواهی بپرس.
-فهمیدی تاریخ پوستری که طرفدارای حکومت برای شاهچراغ زدن دو ساعت قبل از رخداد حمله بوده؟ واضحه که کار خودشون بود.
+ تاریخ عکس در بخش توضیحات هر فایل عکس با سه تا کلیک قابل تغییره
- بابا همه جا پر شده، صدتا توییت زدن
در پدیدهی آبشار اطلاعاتی تعدد و تکرار داده ها مربوط به یک ماجرا موجب ایجاد فشار روانی برای پذیرش آن میشود.
این ۴۲ روز، صدها مورد از این پدیده ها در افکار عمومی دیده شد که به وضوح قابل تشخیص است.
بحران شایعه پذیری در جامعه ایرانی
🔺امروزه سواد رسانه در کنار سواد خواندن و نوشتن، سواد عاطفی، سواد تربیتی، سواد ارتباطی، سواد مالی و سواد رایانه ای یکی از مهم ترین عرصه های سواد از نظر سازمان یونسکو است. رسانه شناسی، دسترسی به رسانه های مختلف، آموزش دسترسی به محتوای رسانه ها، آشنایی با تاکتیک های رسانه ای، توان آنالیز و تحلیل محتوای رسانه ها، توان تولید محتوای رسانه ای و تنظیم رژیم مصرف رسانه ای مهم ترین ارکان سواد رسانهای» است.
🔸به عبارتی، مجموعه ای از مهارت هایی که به فرد این امکان را می دهد بتواند به رسانه های مختلف دسترسی پیدا کند، به محتواهای مختلف دسترسی پیدا کند، مالکیت رسانه ها و پیام ها و انگیزه تولید کننده و ارزش های حاکم بر پیام ها را بشناسد و آنالیز کند و در نهایت با رویکرد تفکر انتقادی، به تنظیم رژیم مصرف رسانه ای خود بپردازد.
🔹دکتر یونس شکرخواه عضو گروه مطالعات بریتانیا- دانشکده مطالعات جهان، دانشگاه تهران، طی یادداشتی که برای سایت «خامنه ای.دات.آی.آر» ارسال کرده، بر این باور است: «هدف اصلی سواد رسانهای بهخصوص وقتی دربارهی رسانههای جمعی حرف میزنیم، میتواند سنجش نسبت هر محتوا با "عدالت اجتماعی" باشد. بنابراین هدف اصلی سواد رسانهای میتواند این باشد که بر اساس آن بتوان دید آیا بین محتوای یک رسانه- به مثابه محصول نهایی- با عدالت اجتماعی رابطهای وجود دارد یا خیر. به عبارت بهتر، خواننده یا بیننده یا شنوندهی یک مضمون رسانهای بهتر است رابطه و نسبت محتوای یک رسانه با عدالت را در نظر گرفته و نزدیکی یا دوری محتوای یک رسانه از عدالت را مورد توجه قرار دهد تا همیشه در ارتباط با رسانه به جای تسلیم بودن و یا تسلیم شدن به رابطهی یکسویه و انفعالی، رابطهای فعالتر و تعاملیتر داشته باشد.» 👇 https://farsi.khamenei.ir/others-note?id=9003
در جامعه ایرانی، تنها کاری که در عرصه سواد رسانه ای برای عموم مردم اتفاق افتاده، امکان دسترسی به رسانه ها و اخبار مختلف است. بیش از 40 میلیون ایرانی جزو کاربران فضای مجازی محسوب می شوند که می توانند به رسانه های فرهنگی، سیاسی، ورزشی، اجتماعی، آشپزی، تفریحی و غیره دسترسی پیدا کرده و از محتوای آنها استفاده کنند.
🔹اما چنددرصد این جمعیت، رسانه شناس است و عقبه سیاسی و فکری و مالی رسانه ها را می شناسد؟ چند درصد این جمعیت با تاکتیک های رسانه ای آشنایی دارد؟ چند درصد از مردم می توانند محتوای رسانه ها را آنالیز کرده و صحت یک خبر یا محتوا را تشخیص دهند؟ چند درصد توان تنظیم رژیم مصرف رسانه ای خود را دارند؟
جامعه ایرانی به شدت جامعه ای شایعه پذیر است. دلیل اصلی آن هم زودباوری ایرانیان به محتوایی است که از هرجایی به آنان می رسد. یعنی علاوه بر بحران بی اعتمادی به حاکمان و دستگاه ها، «بحران بی سوادی رسانه» یکی دیگر از موضوعاتی است که زمینه چالش های اجتماعی و امنیتی در کشور را فراهم می کند.
🔹بارها و مکرر دیده شده است که یک بازیگر یا بازیکن با میلیون ها هوادار و فالوور، یک مسئله ای را در کانال یا پیج خود مطرح می کند که کسی که ذره ای سواد رسانه ای داشته باشد متوجه می شود آن محتوا خلاف واقع است. مثال، اظهار نظر الناز شاکردوست در پیج رسمی خود مطرح کرده بود: «طبق قانون اساسی چنانچه اعتراضات 21 روز طول بکشد ارتش موظف است در حمایت از مردم وارد صحنه شود.»
🔸صداوسیما، خبرگزاری ها و رسانه های رسمی، مدارس آموزش و پرورش در مقاطع ابتدایی، متوسطه اول و متوسطه دوم، دانشگاه ها، نهادهای فرهنگی و تبلیغی و دینی که متولی اصلی این مسئله هستند کارنامه قابل قبولی در این عرصه ندارند و در حوزه «سواد رسانه» جداً کم کاری صورت گرفته است؛ اساساً کاری جدی صورت نگرفته است.
🔹در غیاب آموزش های مؤثر و مفید و خلاء راهبرد کلان در این عرصه، یک جریان فکری با ظاهر مذهبی بوجود آمده که توانسته در برخی نهادها نفوذ کرده و ذهن برخی مقامات کشور را نیز تحت تأثیر قرار دهد. یک جریان فکری که مدعی آموزش سواد رسانه است اما تمام هم و غم او، محدود کردن دسترسی مردم به رسانه ها و محتوای متنوع مجازی است. جریانی که خود را حامی شبکه ملی اطلاعات دانسته و معتقد است باید دسترسی مردم به شبکه اینترنتی جهانی و پیام رسانه ها به شدت محدود شود و مردم فقط در پیام رسان های داخلی زیست مجازی داشته باشند.
🔸بهانه ها هم برای برخی دستگاه ها و دلسوزان جامعه، زیباست. اینکه کشور دشمن دارد و دشمن از طریق شبکه های اجتماعی سعی دارد فرهنگ ایرانی ها را تغییر دهد، سعی دارد امنیت جامعه را سلب کند، سعی دارد افکار عمومی را در داخل مدیریت کند و ... .
خبرهای نسبتا داغ 🔥
موضعگیری آلمان و اروپا علیه سپاه پاسداران
رویترز به نقل از آنالنا بائربوک وزیر خارجه آلمان مدعی شد که برلین و اتحادیه اروپا در حال بررسی این هستند که آیا سپاه پاسداران را به عنوان یک سازمان تروریستی طبقه بندی کنند یا خیر. بهانه این مقام اروپایی و رویترز در این زمینه جالب است! آنها سخنان سردار سلامی در مراسم تشیییع شهدای حمله تروریستی به شاهچراغ را به میان کشیده اند که فرمانده سپاه گفته است اغتشاشات جمع شود و دیگر کسی برای اغتشاش به صحنه نیاید.
لیدرهای اصلی اغتشاشگران در استان بوشهر دستگیر شدند
️معاون سیاسی امنیتی استاندار بوشهر: با همکاری و همراهی نیروهای امنیتی لیدرهای اصلی اغتشاشهای اخیر که با شبکههای معاند خارج از کشور به صورت سازماندهی شده عمل می کردند و در استان دستگیر شدند.
غضنفرآبادی: پلیس قصد شکایت از چهار نماینده مجلس را نداشته است
سخنگوی هیات نظارت بر رفتار نمایندگان: امروز صبح جلسه هیات نظارت با حضور نمایندگان نیروی انتظامی اسکندری و رویانیان تشکیل شد چهار نمایندهای که از آنها گزارشی به هیات رسیده بود حضور پیدا کردند. نمایندهها از خود دفاع کردند و نماینده نیروی انتظامی توضیح داد؛ ما صحبتها را شنیدیم، اما جمع بندی تصمیم را برای جلسه بعد گذاشتیم.نماینده نیروی انتظامی گفتند که گزارش دادهاند و قصد شکایت نداشتند./ایسنا
اعلام عزای عمومی در کره جنوبی در نتیجه «هالووین» مرگبار
در حالی که تلفات حادثه مرگبار در جریان جشن هالووین در سئول به ۱۵۳ کشته افزایش یافته، «یون سوک یول» رئیسجمهور کره جنوبی این حادثه را «غمانگیز» خواند و در این کشور عزای عمومی اعلام کرد.
«علیرضا حیدری» قهرمان کاراته جهان شد
«علیرضا حیدری» نماینده وزن ۷۵- کیلوگرم تیم کاراته زیر ۲۱ سال پسران، موفق به کسب مدال طلا در رقابتهای قهرمانی جهان ردههای سنی پایه شد.
دانشجویان معترض خواجهنصیر ممنوعالورود شدند
در اطلاعیه دانشگاه خواجهنصیر آمده است: دانشگاه تصمیم گرفته است ورود تعدادی از دانشجویان خاطی به دانشگاه را تا تعیین تکلیف پرونده انضباطی ممنوع کند/ایلنا
اقدام به خودکشی یک زن در متروی کرج
رئیس مرکز فوریت های پزشکی استان البرز: طبق بررسیهای اولیه این خانم ۵۰ ساله بر اثر برخورد با قطار ۲ پای خود را از دست داده است. تیمهای اورژانس البرز بلافاصله در محل حاضر شدند و فرد حادثه دیده را برای درمان به بیمارستان شهید مدنی کرج انتقال دادند. اکنون این فرد در بیمارستان شهید مدنی کرج تحت درمان قرار دارد.
خبرهای خوبی از VAR در راه است
ماجدی، عضو هیئت رئیسه فدراسیون فوتبال: کمیته داوران مسئول مستقیم پیگیری موضوع VAR در فوتبال کشورمان شد و با پیگیری کمیته داوران تا دو هفته آینده خبر خوبی در زمینه ورود VAR به ایران اعلام خواهیم کرد. دو شرکت معیارهای لازم برای ورود VAR به کشورمان را دارا هستند و کمیته داوران جلسات و پیگیریهای لازم را در این خصوص انجام خواهد داد.
جزئیات فوت دانشجوی دانشکده نفت خوزستان
رئیس بیمارستان سینا: بیمار سابقه بیماری اعصاب و روان و افسردگی شدید داشته و تحت درمان دارویی بوده است. وی قبل از اعزام به اورژانس، از چهار نوع دارو به تعداد زیاد مصرف کرده بود که این داروها اثر جانبی از جمله آسیب به کبد، ایجاد اختلال در سیستم تنفسی و اختلال در سیستم قلب دارند. بیمار زیر دستگاه تنفس مصنوعی قرار گرفت اما در ساعت ۳۰: ۱۰ دچار ایست قلبی شد. عملیات مجددا برای احیای بیمار انجام شد ولی متاسفانه احیاء موفقیتآمیز نبود و بیمار در ساعت ۵: ۱۱ فوت شد.
یک مامور انتظامی در ایرانشهر به شهادت رسید
فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان: ️یک مامور انتظامی عصر امروز در مسیر خیرآباد - ایرانشهر در درگیری با اشرار مسلح به شهادت رسید. ️در این درگیری متاسفانه سه نفر دیگر از ماموران انتظامی مجروح میشوند.️ مقداری سلاح و مهمات نیز در این درگیری از اشرار مسلح کشف و ضبط میشود.
همسر رامین راستاد آزاد شد
بیتا زرتشت، همسر رامین راستاد که روز گذشته در جریان اغتشاشات رخ داده در یکی از مناطق تهران بازداشت شده بود، آزاد شد. البته رامین راستاد درحالی بازداشت همسرش را در اینستاگرام تکذیب کرده که هیچ اشارهای به بازداشت روز گذشته و پس از آن، آزادی همسرش نکرده است.به گزارش برنا، همسر رامین راستاد عصر روز گذشته شنبه در منطقه 22 تهران به همراه سه زن دیگر بازداشت شده بود.
📸 با سپاهی از شهیدان خواهد آمد...
۹ آبان سالروز شهادت سرباز لشکر صاحب الزمان(عج):
🌷شهید مدافع حرم محسن فانوسی(۱۳۹۴ )
اَللهُمَ عَجِل لِوَلیک الفَرَج
#صلوات
1_1897766266.pdf
4.58M
📣 فایل کتاب #یک_ون_شبهه
❌ خواندن این کتاب برای تمامی مجاهدان #جهاد_تبیین واجب است!
♨️ پاسخ به تمامی شبهات فتنه اخیر...
⁉️ چرا در ایران مانند کشورهای غربی متمدن #آزادی وجود ندارد؟
⁉️چرا باید #حجاب_اجباری باشد؟
‼️ظلم جمهوری اسلامی به زنان!
❌ اینکه شعار آزادی زنان را فوری به خارج نسبت میدهید نشانه خالی بودن دست شماست!
⭕️ چرا نظام خود را به #رفراندوم نمیگذارد؟
⁉️چرا رهبری به هیچ ارگانی پاسخگو نیست؟!
⁉️ چرا اختیارات رهبری هیچ حد و مرزی ندارد!
🔻جمهوری اسلامی در این ۴۳ سال چه خدمتی به مردم کرده؟
♦️پیشرفتهای #جمهوری_اسلامی طبیعی است، اگر #شاه هم بود همینقدر پیشرفت صورت میگرفت!
🔴 طبق تجربه ۹۰ درصد شبهات در بین مدارس و معترضین از مباحث مطرح شده در کتاب خارج نیست
اخیرا چند عکس از سفر رستم قاسمی (ماموریت به همراه خانواده یا شخصی اطلاعی نداریم) در فضای مجازی پخش شده که همسر ایشان بدون حجاب در حال عکس گرفتن می باشند لذا ذکر چند نکته در آن ضروریست.
🔹یک: انکه محل عکاسی مشخص نیست و نمیدانیم جای خصوص است یا خیر.
🔹دو: گویا همسر ایشان برای چند لحظه و عکاسی حجاب را کنار گذاشته و در همین زمان فردی از این دو نفر عکس میگیرد. مواید ان هم حجاب و چادر در دست همسر ایشان در دیگر عکسها است.
🔹سه: اینکه در چند عکس جناب قاسمی به فرد عکاس(فردی که یواشکی درحال عکس گرفتن است) نگاه میکند و گویا از حضور ایشان مطلع است و آنکه عکس ۱۱ سال نگه داشته شده و اکنون پخش میشود احتمال آنکه عکاس این تصاویر از اطرافیان ایشان باشد زیاد است و پخش شدن آن ۱۱ سال بعد احتمال انتقام را تقویت میکند.
🔹در هر صورت امثال ما که آبروی خود را در دفاع از نظام اسلامی و کیان ایران گذاشته ایم انتظار چنین رفتاری از خانواده مسولان نداریم. کشف حجاب حتی برای یک لحظه هم محکوم و باعث سو استفاده دشمنان و دلسردی مشتاقان می شود.
منتظر موضع رستم قاسمی می مانیم.
چادر ما زندگیست/ پرچم آزادگیست
راهپیمایی بزرگ دانشجویی در محکومیت حوادث تروریستی اخیر و سلب آرامش از دانشگاه ها
دوشنبه ۹ آبان/ دانشگاه بوعلی همدان