🇬🇧سازمانهای اطلاعاتی انگلیس⬅️
🟣#انگلیس در حال حاضر ده سازمان اطلاعاتی دارد که از بین آنها ۶ سازمان #داخلی، ۲ سازمان #خارجی و ۲ سازمان هم #تلفیقی هستند. بین این ده سازمان البته سه سازمان با اختلاف زیادی مهمتر از بقیه هستند که عبارتند از MI5، #MI6# و GCHQ#.
🔵دیگر سازمانها به نوعی نقش مکمل برای این سه سازمان را بازی می کنند و این سه سازمان در ضمن #بودجه_مشترکی دارند که به Single Intelligence Account مشهور است.
🔹در ادامه به معرفی مختصر هر یک از این سازمانها می پردازیم.
🔻#سرویس_امنیتی، معروف به #بخش_۵ اطلاعات ارتش یا MI5:
▫️این سرویس مسئولیت هماهنگی درباره کلیه امور اطلاعاتی داخلی را بر عهده دارد و هماکنون زیرمجموعه وزارت کشور است. وظایف اصلی آن حفاظت از ساختار دموکراتیک پارلمانی کشور انگلیس و مقابله با عملیات جاسوسی و تروریستی در خاک آن است.
🔻#سرویس_امنیتی_مخفی، معروف به #بخش_۶ اطلاعات ارتش یا MI6:
▫️وظیفه این سازمان دریافت و تجزیه اطلاعات و عملیات مخفی در کشورهای خارجی است.
❗️ جاسوسهای انگلیس در دیگر کشورها در استخدام این سازمان هستند. ❗️
این سازمان زیرمجموعه وزارت خارجه انگلیس است و البته کمیته امنیتی مجلس هم بر آن نظارت میکند. حق عملیات در داخل خاک کشور را ندارد. اهداف سازمان مبارزه با تروریسم، مبارزه با تکثیر سلاحهای هسته ای، حفاظت از امنیت سایبری و حفظ ثبات دولتهای متحد و مبارزه با فعالیتهای جنایی بین المللی مثل قاچاق اعلام شده است.
🔻#ستاد_ارتباطات دولت انگلیس یاGCHQ:
▫️این سازمان بهنوعی موازی با MI5 و MI6 است و وظایف هردوی آنها را بر عهده دارد. مسئولیت این سازمان با وزارت خارجه انگلیس است اما زیرمجموعه آن محسوب نمی شود و بهنوعی از وزارت خارجه استقلال دارد. شنود اطلاعاتی مهمترین وظیفه این سازمان است و بهخصوص در زمینه شنود اینترنتی و مجازی بهشدت تمرکز دارد. در سال ۲۰۰۹ هم ادوارد اسنودن افشا کرد که این سازمان مقام های کشورهای گروه ۲۰ را هم شنود میکرده است. اعضای گروه 20 شامل همه اعضای گروه هفت، مجمع اتحادیه اروپا و هفت کشور با بزرگترین اقتصادهای توسعهیافته جهان: فرانسه، آلمان، ایتالیا، ژاپن، انگلستان، ایالات متحده آمریکا و کانادا میباشد.
🟢این سه سازمان مهمترین سازمانهای اطلاعاتی انگلیس هستند. سازمانهای دیگر از این قرارند:
▪️دفتر امنیت و مبارزه با تروریسم یا OSCT
▪️واحد ملی افراط گرایی و اخلال نظم داخلی یا NDEDIU
▪️سازمان ملی مبارزه با جنایات یا NCA
▪️سازمان ملی اطلاعات بالستیک یا NBIS (هدف این سازمان مقابله با جنایاتی است که در داخل خاک بریتانیا با استفاده از اسلحه انجام می شوند.)
▪️سازمان ملی مبارزه با جنایات مالی یا NFIB
▪️سازمان اطلاعات دفاعی یا DI (این سازمان مشابه MI5 و MI6 است اما زیرمجموعه وزارت دفاع است.)
▪️سازمان تجمیع اطلاعات یا JIO (وظیفه این سازمان ایجاد هماهنگی بین دیگر سازمانها و تجمیع، ارزیابی و تحلیل اطلاعات آنها است و تحت نظارت دفتر نخستوزیر قرار دارد.)
#سرویسهای_اطلاعاتی_جهان
#ساختار_اطلاعاتی_انگلیس
#متسا
#ستاد_۱۱۴
16.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#نماهنگ_حریفت_منم
اردیبهشت ۱۴۰۳
#سپاه_مردم
#رکن_انقلاب
#چهارم_اردیبهشت
🌐مرکز #متنا سازمان فضای مجازی بسیج استان
#همدان
🇮🇷 @MatnaHamadan
🇮🇷 @matnamedia
طوفان الاقصی و ۴ اشتباه راهبردی رژیم صهیونیستی
🔹پس از آغاز عملیات «طوفان الاقصی» توسط مقاومت فلسطین در هفتم اکتبر ۲۰۲۳، مقامات رژیم صهیونیستی به گمان اینکه میتوانند طی چند روز گروههای مقاومت را نابود کنند و در نتیجه غزه را تحت تصرف خود درآورند، دست به یک خودکُشی ناخواسته زدند و طی بیش از نیمسال چند شکست راهبردی را متحمل شدند.
🔹نخستین شکست راهبردی رژیم صهیونیستی، عدم پیشبینی و اطلاع از آغاز عملیات طوفانالاقصی بود.
🔹دومین شکست راهبردی، پس از آن صورت گرفت که بهرغم هشدارهای گروههای مقاومت، اما مقامات تلآویو تصمیم به ورود زمینی به نوار غزه گرفتند.
🔹سومین شکست راهبردی، زمانی رقم خورد که اشغالگران در تحلیل و تصمیمی اشتباه اقدام به هدف قراردادن سفارت ایران در دمشق کردند.
🔹حجم پاسخ ایران نیز چهارمین شکست راهبردی و مهمی بود که صهیونیستها از ابتدای عملیات طوفان الاقصی متحمل آن شدند.
نفر اول اطلاعاتی دوران پهلوی، انقلابی بود
اسناد تاریخی سازمان امنیت و اطلاعات کشور(ساواک) در دوران رژیم پهلوی، شانزدهم مرداد سال 1337 سندی را در رابطه با سپهبد شهید قرنی با مهر «خیلی محرمانه» ثبت کرده است که در نوع خود از ارزش تاریخی و اقتصادی مهمی برخوردار است.
این سند مربوط به رئیس این سازمان و در مورد اعطای سه میلیون تومان با عنوان «عطیه همایونی» به سرلشکر سید محمدولی قرنی است که البته این شهید از پذیرفتن آن در عین تحمل بدترین وضع مالی صرفنظر میکند.
ناگفته نماند که شهید قرنی کسی بود که به ریاست رکن دوم ارتش در زمان پهلوی رسیده و در واقع نفر اول اطلاعاتی ایران حتی بالاتر از رئیس ساواک بوده و چنین فرد مهمی در ارتش اینچنین مومن و دلبسته آرمان های امام و انقلاب بوده اس.
18.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨پیدا کردن شماره و اطلاعات شخصی افراد به همین راحتی!
🎥 مشاهده این ویدئو را به شما توصیه میکنیم.
👤بیژن پیروز - عضو هیات علمی دانشگاه تهران: این مسئله را آزمایش کردم که اسمهای مختلف روی گوشیهای تلفن همراه گوناگون را در موتورهای جستوجو سرچ کردم و اطلاعات مربوط به اشخاص ظاهر شد، اطلاعاتی مثل شغل، مرتبه و مسائل حساس دیگر
یکی از برنامههای مهمی که برای این منظور نوشته شده و اطلاعات و شماره اشخاص از طریق آنها قابل ردیابی است، در آلبانی نوشته شده و در اختیار آلبانینشینان هم هست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⬅️حمایت از ایران، چالش جدید بلاگرهای خارجی!
🔺اون وقت بلاگرای ما مشغول دلقک بازی های اینستاگرامی😐😏
🔻️مشخصه گلشیفته فراهانی صهیونیسته یا بیشتر فریاد بزنه
🔹زمانی که ایران خواست رژیم صهیونیستی رو تنبیه کنه گفت: نه به جنگ
🔹بعدش این رژیم با ریز پرنده ها قصد آسیب زدن به کشور رو داشت گفت: ایران، جمهوری اسلامی نیست.
🔹الانم که داره میگه: جنگ در ایران علیه زنان است ما تسلیم نمیشویم
🆔 @Dideban57
📌خبر جالبتر اینکه «مالکیت و بهرهبرداری جت شخصی از سال ۸۲ آزاد بوده»
🔴 ۲۱ سال دیر فهمیدیم!
🔻 آزاد شدن خرید و استفاده از جت شخصی از آن دست خبرهایی بود که با واکنشهای زیادی از سوی مردم و فعالان فضای مجازی روبهرو شد. بخشی از این واکنشها از این جهت بود که طی چند سال اخیر ممنوعیتهایی درخصوص واردات برخی کالاهای ارزبر ایجاد شده. بخش دیگر نیز ناظر به شرایط اقتصادی کنونی و قیمتهای بالای وسایل نقلیه است.
🔻 پیگیریها اما نشان میدهد که این قانون جدید نیست و حدود ۱۰ سال از تصویب آییننامه آن میگذرد.
🔻حتی در گذشته خبری مبنیبر سقوط یک جت در نزدیکی جزیره کیش منتشر شده بود و تیمهای فوتبال هم از هواپیماهای شخصی استفاده میکنند. اواخر سال ۱۳۸۲ وزارت راه و شهرسازی آییننامه مالکیت و بهرهبرداری از هواپیمای شخصی را تصویب کرده بود. در این آییننامه شرایط مالکیت و بهرهبرداری از هواپیماهای شخصی توضیح داده شده است./فرهیختگان