🔅 امیرالمؤمنین #امام_علی عليه السلام:
✍️ لا تُشْعِرْ قَلبَكَ الهَمَّ على ما فاتَ، فيَشْغَلَكَ عَمّا هُو آتٍ
🔴 براى آنچه از دست رفته است اندوه به دلت راه مده، كه تو را از آنچه مىآيد باز مىدارد.
📚 غررالحكم حدیث ۱۰۴۳۴
#حدیث_روز
🔹اوقات شرعی به افق همدان:
اذان ظهر: ۱۲:۲۹:۳۹
غروب آفتاب: ۱۸:۰۳:۲۲
اذان مغرب: ۱۸:۲۱:۳۵
نیمه شب شرعی: ۲۳:۴۸:۲۹
خبرهای داغ 🔥
1⃣ مذاکره ایران و عراق برای آسان شدن سفر با خودرو شخصی
کانون جهانگردی و اتومبیلرانی با این پیشبینی که با لغو کامل ویزای ایران و عراق از ۱۳ اسفندماه ۱۴۰۰، ترددهای زمینی بین دو کشور افزایش یابد، با طرف عراقی برای تسهیل در تردد سفرهای خودرویی بین دو کشور مذاکره کرد./ایسنا
2⃣ دانشمندان ایرانی راکتور اراک را تکمیل میکنند
رضازاده، عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس: راکتور اراک تا پایان سال آینده تکمیل میشود؛ ایران به توان و قدرت هسته ای مناسبی رسیده و از بابت خودکفایی و تامین نیازهای هسته ای خود توسط دانشمندان جوان هسته ای مان نگرانی نداریم. در بحث راکتور اراک و سانتریفیوژهای نطنز و سایر تاسیسات هسته ای به توفیقات خوبی رسیده ایم و قطعا این موفقیت ها در جهت بهبود زندگی نسل جوان در آینده برای تولید برق، آب و انرژی پاک به کار گرفته می شود.
3⃣ بیانیه تند جامعه مدرسین درمورد حواشی جشنواره فیلم فجر: بار دیگر تکرار شود، مردم برخورد انقلابی خواهند کرد. وزارت ارشاد اقدام قاطع و موثرتری انجام دهد
جامعه مدرسین حوزه علمیه قم در واکنش به حواشی بهوجود آمده در جشنواره فیلم فجر در بیانیهای اعلام کرد: قاطعانه اعلام میکنیم اگرآنچه از این گونه اتفاقات فاجعه آمیز و موارد مشابه آن بار دیگر تکرار شود، مردم متدین واکنش متناسب را نشان خواهند داد و برخورد انقلابی خواهند کرد؛ لذا باید وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی سطح توانمندیهای خود برای مقابله با هنجارشکنیها و مبتذل سازیها را ارتقاء دهد.
4⃣ حاشیههای جشنواره فجر به دستگاه قضا کشیده شد
معاون قضایی دادستان کل کشور در نامهای به وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی، بعنوان مدعی العموم از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی درخواست کرده است تا نسبت به اظهارات خلاف واقع و غیرکارشناسی یکی از اعضای سازنده یکی از آثار جشنواره چهلم فیلم فجر اقدامات لازم صورت گیرد.
5⃣ خبر بسیار مهم واکسنی هفته آینده اعلام میشود
رئیس انستیتو پاستور ایران: این موسسه تحقیقاتی در تولید واکسن کرونا اقدامات بسیار شاخصی انجام داده است و در هفته آینده خبر بسیار مهمی در این زمینه به اطلاع ملت ایران رسانده میشود.
6⃣ صدراعظم آلمان: همه عناصر یک توافق در وین روی میز است
«اولاف شولتز» در کنفرانس امنیتی مونیخ: همه عناصر یک توافق روی میز است. ما این شانس را داریم که به توافقی برسیم که اجازه میدهد تحریمها برداشته شود؛ اما اگر خیلی سریع موفق نشویم، خطر شکست مذاکرات وجود دارد. صدراعظم آلمان با انداختن توپ در زمین ایران، گفت: مقامات ایران یک انتخاب دارند. اکنون لحظه رویارویی با حقیقت است. ایران هستهای برای آلمان قابل قبول نیست، تا حدی به این دلیل که امنیت اسرائیل غیرقابل مذاکره است.
7⃣ ایران جزو ده کشور برتر در مقابله با کرونا است
وزیر بهداشت: ۱۲ درصد تختهای بیمارستانی و ۲۳ درصد تختهای ویژه بیمارستانها در اختیار بیماران کرونایی است. سازمان بهداشت جهانی اذعان دارد که ایران در زمینه مقابله با کرونا جزو کشورهای برتر دنیاست. اکنون ۶ شرکت تولید واکسن فعالیت دارند و قادریم انواع مختلف واکسن را در کشور تولید کنیم.
8⃣ برخی مادران به دلیل نیاز مالی موی دختران خود را میفروشند
خبرگزاری ایسنا در مصاحبه با یک خریدار مو به نقل از او نوشت: بازار خرید مو این روزها «خیلی گرم شده» است. این خریدار گفته اکثر کسانی که برای فروش مو مراجعه میکنند نیاز مالی دارند و مادرانیاند که از روی اجبار و با کراهت این کار را انجام میدهند و موهای دختران خود را میفروشند.
9⃣ شکایت فرزندان شمخانی از دروغ ایلنا
امروز خبرگزاری ایلنا در خبری اعلام کرده بود که کشتی شرکت ادمیرال مربوط به فرزندان شمخانی توقیف شده است. یک منبع آگاه در اینباره گفت: باتوجه به کذببودن این اتفاق، فرزندان شمخانی از این رسانه و عوامل این دروغ شکایت کردند.
0⃣1⃣ قاضیزاده هاشمی سِمَت جدیدی نگرفته است
بنیاد شهید و امور ایثارگران خبرسازی برخی کانالهای فضای مجازی مبنی بر مسئولیت جدید رئیس بنیاد شهید و امور ایثارگران را تکذیب کرد.
🔺️لایحه رتبهبندی معلمان اصلاح شد
🔹در نشست علنی امروز، یکشنبه(۱ اسفندماه)، مجلس شورای اسلامی گزارش کمیسیون آموزش، تحقیقات و فناوری در مورد لایحه نظام رتبهبندی معلمان اعاده شده از شورای نگهبان مورد بررسی قرار گرفت و جهت تامین نظر این شورا برخی مواد آن اصلاح شد./ایرنا
@Dideban57
وزیر ارتباطات کاهش سرعت اینترنت را فیکنیوز خواند
🔹در حالی که انتقاد کاربران از وزارت ارتباطات در زمینه افت کیفیت اینترنت طی روزهای اخیر بالا گرفته٬ وزیر ارتباطات با انتشار یک نمودار در یک شبکه اجتماعی بومی نسبت به انتشار یک نمودار کاهش پهنای باند انتقاد کرد.
🔹عیسی زارعپور در صفحه شخصی خود با جعلی خواندن نمودار منتشر شده درباره کاهش پهنای باند نوشت: یکی از جعلیات رایج در فضای مجازی «فیکنیوزها» هستند. خبرهای جعلی که گاهی آنقدر باورپذیر آماده میشوند که ممکن است طیف بزرگی از جامعه باور و بر اساس آن قضاوت کنند یا تصمیم بگیرند.
🔹 تصویر بالا نمودار ترافیک سایت ساز گوگل است که در دوهفته گذشته افت کرده و به هیچ وجه نشاندهنده ترافیک کل گوگل نیست اما در فضای مجازی برای حقیقت نشان دادن یک دروغ، از آن به عنوان نمودار ترافیک کل سرویسهای گوگل در ایران و وضعیت پهنای باند بین الملل کشور استفاده شده است.
تعرض به مسجد جمکران ناکام ماند
🔺 حدود ساعت ۴ بامداد امروز یکشنبه، یکم اسفندماه یک تریلر درب۶ مسجد مقدس جمکران را شکست و وارد محدوده این مکان مقدس شد!
🔹 این کشنده هوو بعد از تخریب در و ورود به محوطه، منحرف و متوقف شده و راننده تریلر که در خودرو مقداری بنزین نیز به همراه داشته، با ورود به موقع خدام و حراست مسجد دستگیر شد.
🔹 زائران و مجاوران به خارج از صحن صاحبالزمان هدایت شدند و بلافاصله امنیت کامل در این صحن جمکران برقرار شد.
🔹 راننده مذکور هماکنون در بازداشت پلیس است و بررسی اولیه نشان میدهد در هنگام حادثه دارای حالت طبیعی نبوده است.
مارپیچ سکوت
🔸 قربانگاه آزادی اندیشه در شبکههای اجتماعی
🔹نظریه مارپیچ سکوت خانم الیزابت نوئل نئومان یک نظریه مرتبط با چگونگی شکلگیری افکار عمومی است. بر اساس این نظریه؛ اگر افراد حس کنند از نظر فکری در اقلیت قرار دارند یا احساس کنند افکار عمومی در جهت فاصله گرفتن از فکر آنهاست، ترجیح میدهند سکوت اختیار کنند و هر چقدر اقلیت بیشتر سکوت کند، مارپیچ سکوت تشدید میشود. به عنوان مثال هنگامی که توزیع افکار و عقاید توسط رسانههای جمعی به عنوان فکرهای مسلط و رایج و غالب به طرزی پیوسته ارائه شود، حمایت از عقیده اقلیت به مرور ضعیف و گرایش به عقیده اکثریت بیشتر میشود و مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
🔸با این رویکرد اگر خانم یا آقای بازیگری(سلبریتی) برود کربلا، از خدا حرف بزند، از کشور آشکارا دفاع کند، شادی بعد از گلش فرق داشته باشد با سایرین و... چون با جریان غالب رسانه ای این گروه تفاوت دارد یا مجبور به سکوت میشود، یا کنار گذاشته میشود یا طعنه میشود تا جایی که از ابراز آنچه درست میداند، فاصله گرفته یا آن را کتمان کند.
🔹 مارپیچ سکوت نوعی تمکین به جبر رسانه هاست که تعیین می کنند ما چگونه فکر کنیم، چگونه زندگی کنیم و اساسا چه کسی باشیم.
🔸مارپیچ سکوت در تناقض جدی با دموکراسی و آزادی اندیشه است. اگر گروه غالب به گونه ای رفتار کنند که اقلیت برای بیان نظر هزینه های سنگینی پرداخت کنند در واقع علی رغم ویترین آزادی و حق انتخاب، مجال بروز و ظهور را به سایر اندیشه ها ندادند و آنها را به حاشیه برده اند.
🔹یکی از مجریان خوشنام و معروف تعریف میکرد اگر زیارت رفته باشد و عکس بگذارد، موج کامنت های دشنام را دریافت میکند و اگر روزی فضای متفاوتی را به اشتراک بگذارد، همان کامنت های ناسزا تبدیل به محبت و ابراز لطف میشود. او بدون اینکه بداند مارپیچ سکوت چیست نگران بود که در اثر این واکنش ها ممکن است اگر زیارت رفت عکسی منتشر نکند. به او گفتم این یعنی مارپیچ سکوت.
#سواد_رسانه
نقشه زیرکانه و البته کثیف عوامل فیلم "نمور" برای فروش بیشتر فیلم در هنگام اکران عمومی و غافل کردن افکار عمومی از محتوای سخیف خود این فیلم!!
در روزهای اخیر شاهد واکنشهای مختلفی به اظهارات نویسنده فیلمنامه فیلم سینمایی «نمور» که در بخش سودای سیمرغ جشنواره فیلم فجر به نمایش درآمد هستیم.
خانم نوشین معراجی؛ نویسنده فیلمنامهٔ این فیلم، در نشست خبری پس از نمایش فیلم در جشنواره، اظهاراتی کرد که موجب واکنش های متفاوتی از طرف جامعه و شخصیت های فرهنگی و دینی و... شد.
اما عجیب اینجاست که همه به این اظهارات توجه داشتند، ولی فراموش کردند این مطالب در مقام دفاع از وقایعی بود که در فیلم «نمور» بیان شده است!
آیا منتقدین متوجه بودند در فیلم، داستانی روایت شده که خانم معراجی در دفاع از آن مجبور به بیان آن مطالب سخیف و غیرشرعی شده؟!
چرا به اصل فیلم پرداخته نمی شود و مورد اعتراض قرار نمی گیرد؟
در فیلم دختر خانواده بعد از ارتباط.... با پسری که به او علاقه دارد، باردار شده، اما پسر او را رها کرده به خارج از کشور می رود، برادر بزرگ خانواده برای حفظ آبروی خانواده فرزند را از خواهر جدا کرده و او را به عقد رفیقش در می آورد و فرزند این رابطه... را با خود به خارج از کشور می برد.
خانم نوشین معراجی برای توجیه حلال زادگی این فرزند و دفاع از بیان این نوع رابطه در فیلم، چنین اظهاراتی کرده است.
مسولان جشنواره اول باید پاسخ دهند چگونه این فیلم با این نوع نگاه غیرشرعی و فمینیستی به جشنواره فجر راه یافته و در بخش سودای سیمرغ به نمایش درآمده؟!
آیا قرار است این فیلم که به اذعان منتقدین سینما بسیار ضعیف ساخته شده که حتی موجب تمسخر تماشاچیان و منتقدین بوده و با هدف القاء افکار فمینیستی و زیر سوال بردن غیرت خانواده های ایرانی ساخته شده، در سینماها به اکران درآید؟
چرا کسی به نمایش فیلم و محتوای آن که قرار است در برابر چشمان دختران و پسران و جوانان این جامعه که ارزش های دینی الویت آن است، اعتراض نمی کند و فقط به دفاع بلاوجه نویسنده فیلم پرداخته می شود؟
این پرداختن به حاشیه و غفلت از اصلِ فاجعه نیست؟
رها کردن اصل که ترویج تفکرات فمینیستی و زیر سوال بردن روابط اخلاقی و شرعی در خانواده مسلمان ایرانی مهمتر است یا اظهارات نویسنده در دفاع از آن؟!
آیا با عذرخواهی خانم نویسنده اکران این فیلم هم در آینده ممنوع می شود یا باید شاهد نمایش فیلم در سینماهای سراسر کشور باشیم؟
البته شاید ساخت فیلم با این موضوع و راه یافتن آن به جشنواره فجر با وجود ضعفهای فاحش در ساخت و اظهارات نویسنده در دفاع از قبح شکنی فیلم، هدفدار بوده و پررنگ کردن حاشیه (اظهارات نویسنده) برای دور شدن اذهان از اصل ماجرا(داستان فیلم) است که قرار است در آینده بهنمایش در آید.
چه بسا همین حاشیه، کنجکاوی مخاطبان برای تماشای فیلم را دو چندان کرده و به فروش گیشه آن کمک کند!!
امام خمینی ره: معلمی شغل انبیاست
#فرصت_خدمت_موثر
ثبت نام تا ششم اسفند تمدید شد
جهت کسب اطلاعات بیشتر به سایت سازمان سنجش مراجعه نمایید
┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
دیپلماسی اقتصادی
🔸 راهی برای خنثیسازی تحریم
🔺 جمهوری اسلامی ایران با داشتن ۱۵ کشور همسایه، دومین کشور جهان از نظر تعداد همسایهها محسوب میشود و این به معنای وجود موقعیت و ظرفیتی کم نظیر برای دست یابی به بازارهای خارجی در راستای رشد و توسعه اقتصادی است.
🔹اما با وجود این پتانسیل، دیپلماسی اقتصادی یکی از ظرفیت های مغفول مانده کشور ماست.
🔹چنانچه ما از واردات 60 میلیارد دلاری کشور پاکستان فقط حدود 700 میلیون دلار سهم داریم.
🔹البته این نکته درباره بقیه همسایگان هم صادق است؛ مثلا صادرات ما به قطر 350 میلیون دلار، به ارمنستان 400 میلیون دلار، به قزاقستان 80 میلیون دلار و قس علی هذاست.
🔹 لذا اولین وظیفه دستگاه دیپلماسی در دولت سیزدهم، رهایی از غربگراییِ محضِ دولت قبل و متوازن کردن روابط دیپلماتیک است. در این مسیر ما نیازمند یک کنشگری فعال هستیم.
🔹همانگونه که رهبر معظم انقلاب فرمودند خنثی سازی تحریم ها، مقدم بر رفع تحریم است و یکی از الزامات کار، افزایش دیپلماسی اقتصادی است.
🔹 سفر آیت الله رئیسی به تاجیکستان، ترکمنستان، روسیه و قطر و دیگر سفرهای دیپلماتیک پیش رو می تواند نوید دهنده عمقبخشی به روابط تجاری با شرکای فعلی و تلاش برای به دست آوردن شرکای جدید باشد.
✍ربیعی
♦️اطلاعیه روابط عمومی سپاه امام رضا(ع) درباره دستگیری عامل پخش صوت سخیف و هنجارشکنانه علیه مسئولین نظام در بازار رضا(ع)
روابط عمومی سپاه امام رضا(ع) :
🔸 با اقدامات دقیق و پیچیده اطلاعاتی، فنی و عملیاتی پاسداران گمنام امام زمان در سازمان اطلاعات سپاه امام رضا (ع)، عامل پخش صوت حاوی محتوای سخیف و هنجارشکنانه علیه مسئولین نظام در شامگاه ۲۰ بهمن ماه سال جاری در بازار رضا (ع) مشهد ، که از عوامل گروهک پلید وجنایت کار منافقین است، دستگیر شد.
🔸 بنا بر مستندات کشف شده از محل اختفای نامبرده ،این فرد درصدد انجام اقدامات ضد امنیتی و هنجارشکنانه دیگری نیز بوده که در تور اطلاعاتی پاسداران گمنام امام زمان سازمان اطلاعات سپاه امام رضا (ع) گرفتار شده است.
🔸برادر این فرد نیز از منافقین به هلاکت رسیده در عملیات مرصاد بوده است .
⭕️چرا مذاکرات فعلی رفع تحریمها در وین، همان برجامِ ظریف نیست؟ #تحلیل
قطعا آنچه مهم است منافع ملی و نتیجه مثبت مذاکرات بر بهبود وضعیت اقتصادی مردم است، اما تاریخ نیز نباید تحریف شود!
در روزهای اخیر که سروصدای بیشتری از وین شنیده میشود، تکاپوی شکستخوردهها هم برای مصادرهی دستاوردهای احتمالی مذاکرات بیشتر شده و سمپاتهای رسانهای تیم قبلی تلاش میکنند دستاوردهای باقری در وین را به عنوان مجاهدت دکتر ظریف و عراقچی فاکتور کنند.
ماجرا اما چیز دیگریست.برجامِ ظریف فعالیتهای دفاعی ایران را محدود میکرد تاجاییکه حسن روحانی صراحتا رزمایشهای موشکی ایران را زمینهسازی برای برهم خوردن برجام نامید و "موشک هوا کردند تا برجام را به هم بزنند" هنوز که هنوز است، عبارت بسیار پراستفادهای برای اصلاحطلبان است.
اما آنچه این روزها میبینیم، رونمایی از "خیبرشکن" و برگزاری رزمایشهای مشترک بزرگ با قدرتهای نظامی جهان است. یعنی توافق احتمالی در وین، برخلاق برجامِ ظریف، باید تقویتکنندهی صنعت دفاعی کشورمان باشد.
از طرف دیگر، برجامِ ظریف، تمام راههای دیپلماسی کشور را مسدود کرد و اصطلاحا تمام تخم مرغهای منافع ملی را در سبدِ "امضای کری تضمین است" گذاشت که نتیجهای جز بهم ریختن بازار و آسیب دیدن معیشت مردم نداشت.
اما در شرایط کنونی، آنچه اهمیت دارد این است که مذاکرات وین باید فقط یکی از راههای دیپلماسی باشد و همزمان کانالهای مختلفی در حوزههای گوناگون برای ایجاد یک بستر اقتصادی مناسب فعال شده است.
از مذاکره با کرهجنوبی برای آزادسازی پولهای ایران تا اعلام رسمی دولت انگلیس برای پرداخت بدهی لندن به تهران بدون اینکه هیچ ارتباطی با مذاکرات داشته باشد.
امضای قرارداد سوآپ گاز با ترکمنستان، حضور فعال در اجلاس شانگهای،
اجرایی کردن قرارداد ۲۵ ساله با چین، سفر اقتصادی به روسیه ، فروش نفت و دهها اقدام دیگر در حوزهی دیپلماسی اقتصادی، علاوه بر اینکه دست تیم مذاکره کننده را برای چانهزنی پر کرده، مسیرهای متنوعی را هم برای تحقق بهرهمندی اقتصادی مردم ایران از یک توافق احتمالی فراهم کرده است.
اگر دستاورد برجامِ ظریف را به گفتهی رئیس وقت بانک مرکزی دولت روحانی"تقریبا هیچ"بدانیم،توافقِ احتمالی کنونی بنا براعلام طرفهای غربی، یک دستاورد واقعی برای اقتصاد ومعیشت مردم ایران است و قرار نیست با" یک خطخطی" رئیسجمهور آمریکا، دلار از ۵ هزار تومان به ۳۰ هزار تومان برسد.
مخلص کلام اینکه برجامِ ظریف یعنی محدودیت دفاعی؛ یعنی دلار ۳۰ هزار تومانی، یعنی تضعیف منافع ملی ایران در منطقه و در یک کلام یعنی "تقریبا هیچ"
در صورتی که توافق احتمالی کنونی یعنی خیبرشکن. یعنی کاهش قیمت دلار در بازار . یعنی تقویت منافع ملی ایران در منطقه. یعنی بهبود معیشت مردم و در یک کلام یعنی "دیپلماسی واقعی اقتصادی."
آنچه مهم است اینست که حتی اگر مذاکرات شکست بخورد و توافق حاصل نشود ، تلاش میشود از سایر ظرفیتهای دیپلماسی برای حل گرههای اقتصادی استفاده شود تا آب خوردن مردم هم بند به مذاکرات و برجام نباشد!
⭕️ما همین الآن قویتر از آمریکاییم
👈 جهاد تبیین، جرأت میخواهد؛ چون وقتی حرف حق بزنی، سرزنش یا مسخره میشوی
👤علیرضا پناهیان
🔹اینکه رهبر انقلاب میفرماید «جهاد تبیین» این عبارت، ساخته و پرداختۀ خودِ ایشان نیست، بلکه رسولخدا(ص) این تعبیر را برای تبیینگری عمار یاسر به کار بردند.
🔹گفتن از حق و تبیین حق، خیلی از اوقات علاوه بر دلسوزی، نیاز به جرأت و اعتماد به نفس هم دارد لذا برای تبیین، از کلمۀ «جهاد» استفاده شده است.
🔹طبق آیۀ قرآن، ویژگی مهم آن قومی که در آخرالزمان، مجاهدانه از حق دفاع میکنند، این است که از سرزنش نمیترسند «يُجاهِدونَ في سَبيلِ اللَّهِ وَلا يَخافونَ لَومَةَ لائِمٍ»
🔹وقتی میفرماید «لا يَخافونَ لَومَةَ لائِمٍ» معلوم میشود در آخرالزمان، موضوع سرزنش علیه مؤمنین، بسیار سنگین است. الان ببینید؛ حدود ۲۰۰کانال ماهوارهای بهطور مجانی علیه شما ساختهاند، برای هیچ کشوری اینطور نیست.
🔹الان در این فضای سنگین رسانهای، آیا جرأت میکنید این مطلب را تبیین کنید که «آمریکا ۴۰سال است با همۀ امکاناتی که دارد، ضعیفتر شده و ایران با همۀ محدودیتها و تحریمها قویتر شده»؟
🔹۴۰سال پیش، وضع آمریکا در منطقه بهتر بود یا الآن؟ قطعاً ۴۰سال پیش؛ یعنی در این ۴۰سال اعتبار آمریکا از نظر اقتصادی و نظامی و نفوذ فرهنگی و سیاسی در منطقه، کاهش پیدا کرده ولی ایران در این عرصهها قویتر شده است.
🔹الآن ملّتهایی هستند که طرفدار انقلاب ما هستند و با موشک و پهبادهایی که دارند، در مقابل آمریکا میجنگند به حدی که هیچکدام از همپیمانهای آمریکا در منطقه، امنیت ندارند.
🔹آیا کسی آمریکا را تحریم کرده؟ نه. آیا آمریکا امکانات نداشته یا مشکل مادی داشته که ضعیف شده؟ نه. پس چرا ضعیف شده؟! ایران ۴۰سال پیش قویتر بود یا الآن؟ الان.
🔹مگر ایران محاصره و تحریم نبوده و نیست؟ پس چرا ایران قوی شده و آمریکا با همۀ امکاناتش، ضعیف شده؟ چون «مدیریت راهبردی کلان» در ایران، عاقلانه است، ولی در آمریکا احمقانه است.
@Dideban57