eitaa logo
دیده بان انقلاب
594 دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
191 فایل
آخرین تحلیل های جهان، ایران اسلامی و استان همدان را تقدیم می کنیم . نحن ابنا الدلیل ، مصون از خطا و اشتباه نیستیم . @rabiee_hr
مشاهده در ایتا
دانلود
واکنش یک استاد دانشگاه به اقدام زشت محمد فاضلی «روح‌الامین سعیدی» سردبیر عصراندیشه: 🔹به عنوان یک دانش‌آموخته علوم اجتماعی که از ابتدای دهه هشتاد تا کنون مستمراً در محافل دانشگاهی هستم، با مصادیق رفتار امروز محمد فاضلی نیک آشنایم؛ از سوی جریان متبختر به اصلاح روشنفکری با کوله‌باری پر از ادعا و تهی از فرهیختگی. 🔹همانها که شعار زنده باد مخالف من سر می‌دهند اما کمترین نقد و مخالفتی را برنمی‌تابند و به آنارشیستی‌ترین گونه‌ها واکنش نشان می‌دهند. ما که می‌شناختیم اما خوب شد مردم نیز دانستند.
کذب گویی مشاور عصبی پزشکیان محمد فاضلی توییت زده که من هیچ توییتی نزدم! اما چند نفر این توییت او را دیدند و اسکرین هم گرفتند! لینک توییتی که زده و پاک کرده این است: https://x.com/Mfazeli114/status/1803356248664239754 اگر توییت قبلی و بعدی را ببینید، عدد این توییت پاک شده دقیقا بین آن دو توییت قرار دارد: 33 و 35 1803486928886530249 1803356248664239754 1803276051050553561
هر روز یک صفحه قرآن بخوانیم امروز؛ صفحه هفتاد و پنج قرآن کریم سوره مبارکه آل عمران توصیه مهم حضرت آیت‌الله خامنه‌ای: هر روز حتماً قرآن بخوانید حتّی روزی نیم صفحه، روزی یک صفحه بخوانید، امّا ترک نشود. در دنیای اسلام هیچ کس نباید پیدا بشود که یک روز بر او بگذرد و آیاتی از قرآن را تلاوت نکند.
💢ارزیابی رفتار خشن مشاور پزشکیان در وضعیت امروز جامعه، تبدیل کردن مولفه‌های اصلاحات به گفتمان قدرتمندی مثل جنبش‌سبز امری تقریبا محال است. کشش طبقه متوسط و پایین‌دستی به مسائلی که حاکمیت بانی آن‌هاست (مثل انتخابات) به شدت پایین بوده و اتفاقاتی مثل رفتار فاضلی اساسا در مدار دید توده نیست... تولید انبوه توییت و تولیدات رسانه‌ای فقط در دالان و بن‌بست هواداران و بدنه اجتماعی کم‌فروغ اصلاح‌طلبان بسامد دارد و بزرگنمایی می‌شود. اساساً انتخابات مسئله طبقه متوسط شهری (یا همون قشر خاکستری) نیست و مجموعه کنش‌هایی که در این چارچوب صورت می‌گیرد هم توان روشن کردن موتور محرک رای‌ندهندگان را ندارد. چالش فاضلی با کارشناس صداوسیما، شخصیتی غیرپشتیبان و منفعل از پزشکیان را بازنمایی کرد و بخشی از شکاف فکری او و مشاوران تحمیلی‌اش را نیز نمایان کرد. پزشکیان مقید به اصولی‌ست و بر آن اصول هم می‌ماند؛ حتی ادبیات پرخاشگرانه زاکانی در مناظره هم نتوانست صبر پزشکیان را با اختلال مواجه کند. نه پزشکیان میرحسین است و نه اصلاح‌طلبان امروز، همبستگانی یکپارچه از جنبش سبز و نه جامعه امروز ایران کششی به امر سیاسی و اثرگذاری انتخاباتی دارد... هرچند رفتار تند فاضلی، توان فعال‌سازی جماعت مُردّدِ الیتِ دانشگاهی را دارد که از بُعد کیفی مهم و از بُعد کمّی بی‌اثر است؛ اما برانگیختن رای‌ندهندگان امری بعید است... توان اصلاحات متمرکز بر دور دوم انتخابات و رساندن مشارکت به حد نصاب ۶۰٪ در دور اول است؛ شاید در مرحله دوم با رادیکالیزه کردن فضا و فعال‌سازی ابزارهای جامعه مدنی مانند سلبریتی‌ها، تکانی به جامعه بدهند... جامعه اساساً از مطالبه و خشونت فربه‌ست و با های‌و‌هوی اصلاحات و پزشکیان و حتی بزرگتر از پزشکیان مانند ظریف و خاتمی و... هم از جای خودش بلند نمی‌شود. شخص خاتمی برای نسل موسوم به z (که طبقه و گروه سنی مهمی در انتخابات است) ناشناخته است، چه برسد به گفتمان اصلاحات و جریان دوم خرداد... نسلی که اصلاح‌طلبی را در نازل‌ترین و خفت‌بارترین وضعیت‌ش و با نقش‌آفرینی جهانگیری، همتی و روحانی دیدند، ری‌برندینگ اصلاحات با پزشکیان و مشاورانی مثل فاضلی را باور نخواهند کرد...
وقتی از پدرسوختگی اصلاح‌طلبا حرف می‌زنیم، یعنی این! اگه کارشناس برنامه سعید جلیلی رو به چالش بکشه، صدا و سیما خیلی خوب و گوگولیه، اما اگه کارشناس برنامه پزشکیان رو به چالش بکشه و مشاورش این افتضاح رو به بار بیاره، صداوسیما میشه کودکستان!
لا تحزن! سیخلق لك الله من ظلمة الأيام نوراً.. غصه نخور! خدا از تاریکی‌های‌ روزگار برات نور و روشنایی می‌آفرینه..!
میزگرد مورخه ۳۰ خرداد۱۴۰۳ 🔻 این که: 🔺۱. بذاری واسه دقایق آخر ! و الا چرا یک ساعت صبر کردی و همون موقع پانشدی؟! (تکنیک دقیقه نود) 🔺۲. بدونی که اگه کلمه اتهام آمیز بگی، خط قرمز میزگرد هست و قطعش میکنن. (تکنیک کلمه قرمز) 🔺۳. اصلا پزشکیان هول نشه و حتی لحظاتی سکوت کنه و میدون بده تا تو بتونی قششششنگ کارِتو انجام بدی! (تکنیک عادی پنداری) 🔺۴. از قبل از این که از سر جات بلند بشی، یه عده تو سالن برج میلاد شروع به سوت و کف ممتد کنند!! (از کجا خبر داشتند که الان قراره چالشی بشه؟!) و اکثر متون حمایتی در توییتر، از ادبیات مشترک دینی به نفع تو استفاده کنند! (تکنیک سطح هماهنگی) 🔺۵. چند لحظه قبل از این که بلند بشی، یک لحظه با پزشکیان چشم تو چشم بشی، که انگار اذن لازم را گرفتی! (تکنیک لحظه عمل) 🔺۶. صحنه را ترک نکنی، بلکه بخاطر پخش زنده، از جلوی دوربین جُم نخوری و تا ثانیه آخر ادامه بدی و بلندبلند حرف بزنی! (تکنیک صحنه گردانی) ساده ترین نتیجه اش این میشه که اصلا اومده بودی واسه گل دقیقه نود! به ما که دیگه نگو! ما از دهه هشتاد تا الان، یعنی از وقتی اسمش جنگ روانی بود تا الان که برخی موضوعاتش عوض شده و بهش میگن عملیات روانی، هجده مرتبه درسشو دادم و این فوت و فن ها را حفظم. برو داداش. برو خودتی. و البته شوربختانه، این برنامه(که اسم آورد و مسئله را شخصی کرد) و فاضلی (با مهارت کامل جهت استفاده از تکنیک‌های فوق) به نفع پزشکیان، سبب جاری شدن سیل آراء سرگردان(نه لزوما رأی آوری) به سبد پزشکیان شد و رفت. به همین آسانی. و همین قدر رایگان.
فرامتن انتخابات، مهم است؛ ♨️حمله ظریف به یک ادعای غلط! غلامرضا سیفی بسیار دیده و شنیده اید که روسای دولت‌ها و سمپات های رسانه ای شان بعد از تصاحب کرسی ریاست جمهوری برای سرپوش گذاشتن به قصورها و کاستی هایشان از اختیارات محدود رییس جمهور می گویند. خاتمی می گفت، رییس جمهور تدارکاتچی است، احمدی نژاد اختیارات بیشتر طلب می کرد، روحانی هم می گفت از رئیس جمهوری که اختیار ندارد چه می خواهید؟! در حد وزرا نیز فردی بمانند ظریف می گفت: نقش او در سیاست خارجی نزدیک صفر است. اما در کارزار انتخاباتی کسی توجه نمی کند که اگر رئیس جمهور اختیار ندارد، این همه سر و دست شکستن برای چیست؟! اگر کرسی ریاست جمهوری کرسی بی خاصیتی است، این همه صف بندی و لشکر کشی طیف های مختلف سیاسی برای چیست؟! حضرات خوب می دانند، ریاست جمهوری در ساختار سیاسی ایران، جایگاه معتبری است، شأنیت دارد، تصمیماتش در زندگی روزمره مردم و حرکت عمومی کشور کاملاً موثر است. این را بنده نمی گویم، همین چند روز قبل ظریف از تریبون رسانه ملی گفت: "در سیاست خارجی بسیار بسیار مهم است چه کسی در خیابان پاستور و در خانه رئیس جمهور نشسته است، رئیس جمهور است که سیاست‌ها را می سازد" این جملات سرنخ خوبی است تا فردا روزی اگر رئیس جمهور و دولتی از محدودیت اختیاراتش گفت؛ رفتار کارزار انتخاباتی و حرف هایشان را به خاطرشان بیاورید. این یادداشت زدودن غبار از چهره مظلوم جمهوری اسلامی است که کارگزارانش در یک تاکتیک مشمئزکننده هم برای رسیدن به مسئولیت سر و دست می شکنند و هم به وقت پاسخگویی از مسئولیت شانه خالی می کنند.