فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قصه ۱۶ آذر و روز دانشجو
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#موشن_گرافیک
ساخت دانشگاه افتخار رضاخان بود اما ...
🌎🌎🌎
❎ ۱۶ آذر روز دانشجو
⭕️ ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️۱۶ آذر سالروز شهادت ۳ دانشجوی دانشگاه تهران در اعتراض به ورود نیکسون به دانشگاه و ضدیت با استکبار جهانی است از همین رو فرازهایی از فرمایشات مقام معظم رهبری درباره دانشگاه، دانشجو و اهمیت فعالیت سیاسی در دانشگاهها به شرح زیر منتشر میشود:
🔴 امام خامنه ای: ۱۶ آذر مال دانشجوی ضد آمریکااست
♦️در کشور ما ]جنبش دانشجویی[ روایت تاریخی بسیارجالبی دارد. ایــن را از این جهــت میگویم و رویش تکیه میکنم که ایــن حرکت باید ادامه پیدا کند و این چیزی نیست که بتواند متوقف بشود... این جنبش دانشجوئی در کشــور ما در تاریخ ثبت شده و شناخته شده خود، همیشه ضد استکبار، ضدســلطه، ضداســتبداد، ضــد اختناق و بشــدت عدالتخواه بوده است.
♦️این ممیزات جنبش دانشجوئی ما از روز اول اســت تا امــروز. اگر کســی مدعی جنبش دانشجوئی باشد، اما این ممیزات را نداشته باشد، صادق نیست. دست جنبش دانشــجوئی نمیتواند در دست کسانی باشد که در فلســطین قتل عام میکنند... این جنبش دانشجوئی نیست. جنبش دانشجوئی خصلت و خاصیتش در کشــور ما الاقل اینجور اســت که ضد اســتکباری، ضد ســلطه، ضد دیکتاتــوری و طرفدار عدالت است. شروع این حرکت یا مقطع شناخته شده این حرکت، همین ۱۶ آذر اســت.
♦️ جالب است توجه کنید که ١٦ آذر سال ٣٢ که در آن، سه نفر دانشجو به خاک و خون غلتیدند، تقریبا چهار ماه بعد از ٢٨ مرداد اتفاق افتاد، یعنى بعد از کودتاى ٢٨ مرداد و آن اختناق عجیب - سرکوب عجیب همه نیروها و سکوت همه - ناگهان به وسیله دانشجویان در دانشگاه تهران، یک انفجار در فضا و در محیط به وجود می آید، چرا؟ چون نیکسون که آن وقت معاون رئیس جمهور آمریکا بود، (به) ایران آمد، به عنوان اعتراض به آمریکا، به عنوان اعتراض به نیکسون که عامل کودتاى ٢٨ مرداد بودند.
♦️این دانشجوها در محیط دانشگاه اعتصاب و تظاهرات می کنند که البته با سرکوب مواجه می شوند و سه نفرشان هم کشته مىشوند. حالا ١٦ آذر در همه سالها، با این مختصات باید شناخته شود. ١٦ آذر مال دانشجوى ضد نیکسون است، دانشجوى ضد آمریکا است، دانشجوى ضد سلطه است.
♦️دانشجو و دانشگاهى قشر برگزیده جامعه اند. این تعارف نیست. شما امید آینده کشورید. در واقع، پاره دل ملت و دلبستگى بلندمدت ملت، شما هستید. برداشت و توقع بنده و نظام اسلامى از جماعت دانشجو این است که فکر می کنیم دانشجو یک روشنفکر تمام عیار مسلمان است، متدین است.
♦️آن چیزى که ما از محیط دانشجویی مان انتظار داریم، پیشرفت علم، پیشرفت اندیشه سیاسى، عمق اندیشه دینى و ایمان دینى، عمق معرفت دینى و روشنبینى دینى، دستیافتن به قلمروهاى جدید، هم در زمینه علم، هم در زمینه سیاست، هم در زمینه معرفت دینى در محیط دانشجویى است، البته به کمک راهنمایان هر بخشى. شما براى کار علمى باید استاد داشته باشید، براى کار معرفت دینى باید استاد داشته باشید، براى کار سیاست هم همینجور است. کار را شما می کنید، او راهنمایى می کند. دانشگاه ما و محیط دانشجویى ما بایستى در همه این عرصه ها پیشرفتهاى حقیقى و چشمگیرى کند و این پیشرفتها را انشاءالله خواهیم دید
13.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 موشن گرافیک| همکاری امام علی با قاتلین حضرت زهرا سلام الله علیهما !!!
۱ _ اگر خلفا در شهادت فاطمه صدیقه نقش داشتند پس چگونه امام علی با خلفا همکاری می کرد و به آنان مشورت می داد؟
۲_ امام علی حتى يك بار در طول عمرش از قتل همسرش بدست دستگاه خلافت ناراحت نبوده و آن را به زبان نياورده است، این یعنی جریان شهادت فاطمه افسانه ای بیش نیست؟!
۳ _ اسناد شهادت فاطمه سلام الله علیها بر اساس روایات شیعه و سنی !!!
#فاطمیه
🟢 پاسخ را در کلیپ فوق ببینید .
14.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅بررسی فرهنگ عفاف و حجاب
🌙شب های الوند
شنبه تا چهارشنبه از شبکه استانی همدان
🕰۲۱ الی ۲۱:۵۵
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آخرین وضعیت تعطیلی پنجشنبهها و کاهش ساعات کاری ادارات
🔹رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: تعطیلی پنجشنبهها تا پایان سال تعیین تکلیف میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥بشار اسد استعفا داد؟!
◽مخالفین اسد با هوش مصنوعی ویدئویی تولید کردهاند که بشار اسد میگوید استعفا میدهد و قدرت را به رئیس پارلمان واگذار میکند.
◽دستگاه اطلاعاتی سوریه نسبت به تولید اینگونه ویدئوها هشدار داده بود.
📌پیامدهای سقوط دولت سوریه و تهدیدات چندلایه علیه امنیت ملی جمهوری اسلامی ایران
♦️سقوط احتمالی دولت سوریه فراتر از یک تغییر در موازنههای داخلی این کشور، منجر به بازآرایی قدرتهای منطقهای و بینالمللی خواهد شد. این تغییر، از بین رفتن یکی از محورهای بسیار مهم مقاومت در خاورمیانه به منزله گشایش فصلی جدید در بحرانهای منطقهای است که با تهدیدات چندبعدی علیه امنیت ملی ایران همراه خواهد بود.
♦️سوریه حلقه کلیدی در اتصال محور مقاومت (ایران، سوریه، و حزبالله) است. سقوط این کشور کریدور لجستیکی زمینی از ایران به لبنان را مسدود کرده و انتقال تسلیحات راهبردی به حزبالله را مختل میکند.
♦️بدون پشتیبانی لجستیکی مستمر، توانایی حزبالله برای پاسخ به حملات رژیم صهیونیستی کاهش مییابد. این امر رژیم صهیونیستی را به گسترش اقدامات نظامی در لبنان و حتی ایران تشویق میکند.
♦️حزبالله، به دلیل کاهش دسترسی به تسلیحات و پشتیبانی، ممکن است به جنگهای چریکی محدود شود. این امر ظرفیت بازدارندگی محور مقاومت را تضعیف خواهد کرد.
♦️گروههای تروریستی مانند داعش ممکن است از بیثباتی در سوریه برای بازسازی ساختارهای خود در عراق استفاده کنند. این امر منجر به ایجاد کانونهای ناامنی در همسایگی ایران میشود.
♦️ترکیه با سقوط سوریه میتواند نفوذ خود را در شمال عراق افزایش داده و حضور نظامی خود را در مناطق کردستان و موصل تقویت کند. این امر تهدیدی مستقیم برای تمامیت ارضی عراق و امنیت مرزهای غربی ایران است.
♦️بیثباتی منطقهای، اختلافات بین اربیل و بغداد را تشدید کرده و اقلیم کردستان عراق را به تجزیه نزدیک میکند. تجزیه احتمالی این منطقه، گروههای کرد مسلح مانند پکک و پژاک را برای انجام عملیات در مناطق مرزی ایران تحریک میکند.
♦️در صورت ایجاد دولت کردی مستقل، استانهای غربی ایران مانند کردستان و آذربایجان غربی با افزایش فعالیت گروههای تجزیهطلب روبهرو خواهند شد.
♦️آنکارا ممکن است با تحریک جریانهای پانترکی در مناطق کردنشین، به تشدید تجزیهطلبی دامن بزند.
♦️پیروزی گروههای تحت حمایت ترکیه مانند ترکهای تحریرالشام در سوریه، میتواند به تقویت جریانهای پانترکی در مناطق شمال غربی ایران، مانند آذربایجان و اردبیل، منجر شود.
♦️ترکیه و جمهوری آذربایجان ممکن است از این فرصت برای تحریک گرایشهای تجزیهطلبانه استفاده کنند. این اقدام، علاوه بر تهدید امنیت مرزهای شمال غربی، میتواند زمینه را برای گسترش نفوذ نظامی و سیاسی ترکیه در منطقه فراهم کند.
♦️با سقوط سوریه، گروههایی مانند جیشالعدل و دیگر شبهنظامیان فعال در بلوچستان، از خلأ امنیتی در منطقه برای گسترش فعالیتهای خود بهره میگیرند.
♦️این گروهها ممکن است تحت حمایت مستقیم عربستان سعودی و امارات متحده عربی قرار گیرند تا فشار بر ایران افزایش یابد.
♦️حملات احتمالی به زیرساختهای استراتژیک در جنوب شرقی کشور، مانند خطوط انتقال انرژی، میتواند هزینههای امنیتی و اقتصادی ایران را به طور قابل توجهی افزایش دهد.
♦️سقوط سوریه ممکن است طالبان را به افزایش تحرکات نظامی در مرزهای شرقی ایران ترغیب کند، به ویژه اگر ایران مجبور به انتقال نیروهای خود از شرق به غرب برای مدیریت بحرانهای منطقهای شود.
♦️کشورهای غربی و پاکستان ممکن است طالبان را برای تحت فشار گذاشتن ایران در شرق، حمایت کنند. این اقدام، علاوه بر افزایش ناامنی مرزی، دسترسی ایران به منابع استراتژیک در افغانستان را محدود خواهد کرد.
9.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 تأیید وجود گازهای سمی و کشنده در محل شناسایی پیکر سیدحسن نصرالله
اظهارات نخستین امدادگری که به پیکر دبیرکل حزبالله رسید: تنها یک محفظه کوچک برای ورود به اتاق فرماندهی پیدا کردیم. اگر اسرائیل میفهمید به پیکر سید رسیدهایم، دوباره منطقه را بمباران میکرد.
🔺این صرفا یک #تحلیل است!
🔹️ایران از ابتدا برای حمایت از دولت اسد شروطی داشت و همچنان هم دارد؛ اما به نظر میرسد بشار اسد با گذشت زمان، وقتی خطر را تا حدودی دور دید بخش های مهمی از آن شروط را به فراموشی سپرد.
🔹️ایران اما پس از اثبات برادری خود با تقدیم خیل بزرگی از شهدا در پاسخ به حمایت سوریه از ایران در جنگ تحمیلی، انتظار دارد اسد به درخواست هایش توجه کند. اسد اما چون شروط ایران که مهمترینش تن دادن به مردم سالاری است را نمیپذیرد، اکنون نمیتواند از ایران بخواهد به کمکش بیاید. اینکه عراقچی میگوید منتظر درخواست رسمی سوریه هستیم و سوریه هنوز هم دست دست میکند (چون نمیخواهد به نظام دموکراتیک تن بدهد) را میشود در این راستا ارزیابی کرد.
🔹️ایران اما سالها خار در چشم و استخوان در گلو پای این نقض عهد آقای اسد ایستاد، چون میدید اگر تن به مردم سالاری نداده، حداقل در حفظ کمربند محور مقاومت و حمایت از حزب الله با ایران همکاری داشته است. اما وقتی اسد در جریان جنگ حزب الله و اسرائیل [حالا از ترس جان یا هر دلیل دیگری] همکاری خود را قطع میکند و باعث تحمیل آتش بس به حزب الله میشود، این اسد دیگر ارزش حمایت بیشتر را ندارد و شاید فکر میکند با دل خوش کردن به وعده های کشورهایی مثل امارات و دوری جستن از ایران آینده بهتری را برای خود رقم بزند.
🔹️از طرفی اسد نه توان دیکتاتورهایی مثل بن سلمان و سیسی را دارد که بتواند با تحمیل قدرت، کشورش را یکپارچه نگه دارد، و نه تن به مردم سالاری میدهد؛ لذا با این تفاصیل حمایت ایران از قضیه سوریه هیچ دردی را نه برای مردم زجر کشیده آن کشور و نه برای محور مقاومت دوا نمیکند و این استخوان معلوم نیست تا کی باید لای زخم بماند. در واقع ایران از اسد فراتر از انتظارات حمایت کرد، لیکن ایشان همچنان نمیخواهد یک سری چیزها را بپذیرد و بیش از ایران به روسیه دل خوش کرده است. نمیشود حکومتش را ایران نگه دارد ولی بیشتر منافعش را نابرابر در اختیار روس ها قرار دهد.
🔸️با توضیحاتی که در بالا ذکر شد، اکنون چند پرسش ذهن مردم را به خود مشغول کرده است از جمله اینکه:
🔹️آیا اسد بر اساس وعده های برخی کشورهای عربی که میگفتند ایران را رها کن تا از تو حمایت کنیم، این تصمیم اشتباه را گرفته است، یا تهدید اسرائیل مبنی بر ترور وی سبب چنین وضعیتی شده است؟
🔹️آیا اساسا کشورهایی مانند امارات و سعودی اکنون میتوانند اسد را در قدرت نگه دارند؟
🔹️آیا مسکو میتواند کار را برای دمشق به خوبیِ ایران در آورد و بشار اسد را در قدرت نگه دارد؟
🔹️آیا اسد تسلیم شده و حکومت را در ازای امنیت خود و خانواده اش معامله کرده است؟
🔹️آیا اسد که نمیخواهد دموکراسی را بپذیرد به این نتیجه رسیده که دیگی که برای او نمیجوشد میخواهد سر سگ در آن بجوشد؟!
🔹️آیا بین ترکیه و ایران و بعضی قدرتها هماهنگی هایی وجود دارد؟
🔸️به هر حال هرچه هست مقصر جمهوری اسلامی نیست، و اسد اگر به پشتیبانی از محور مقاومت نه نگوید و حمایت از حزب الله را تعطیل ننماید، شاید همین حالا هم ایران به کمک او برود، اما اگر قرار نیست هماهنگ باشد، جمهوری اسلامی مجبور است تمام شروط قبلی اش مانند تن دادن به دموکراسی را باز روی میز بگذارد. لذا اینکه بعضی دوستان میگویند باید برویم در سوریه بجنگیم تا تروریست ها پیشروی نکنند و راه حزب الله بسته نشود از اساس میتواند اشتباه باشد وقتی آقای اسد خود با کمک رسانی به حزب الله به هر دلیلی مخالف باشد!
🔸️ایران کشور ضعیفی نیست، و خواهید دید اگر این جماعت مهاجم هم بر کل سوریه مسلط شوند در نهایت مجبورند با ایران مذاکره و معامله کنند.