eitaa logo
دیده بان انقلاب
591 دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
5.7هزار ویدیو
191 فایل
آخرین تحلیل های جهان، ایران اسلامی و استان همدان را تقدیم می کنیم . نحن ابنا الدلیل ، مصون از خطا و اشتباه نیستیم . @rabiee_hr
مشاهده در ایتا
دانلود
** انگلیسی های فداکار !! ** فداکار باشید مثل انگلیسی ها حاضرن با پول مالیاتشون برای ما برنامه پخش کنن ولی تن کادر درمانیشون کیسه زباله و مشما باشه :))))
🏠پیش‌بینی اتحادیه مشاوران املاک درباره قیمت مسکن پس از توافق وین/ امیدواریم کسی سکته نکند! خسروی رئیس اتحادیه مشاوران املاک: 🔹️در زمان امضای قطعنامه 598 و پایان جنگ ایران و عراق در سال 1367 بسیاری افراد که در طلا و ارز سرمایه‌گذاری کرده بودند، با ریزش قیمت دلار، سرمایه خود را از دست دادند؛ تا جایی که قیمت دلار از 300 تومان در ماه‌های پایانی جنگ به 50 تومان بعد از جنگ رسید و حتی تعداد زیادی از دلالان بازارهای ارز و طلا سکته کردند. 🔹️البته خدا کند که اتفاق بدی برای کسی نیفتد ولی معمولاً با انجام توافقات سیاسی شاهد ریزش‌هایی در بازارهای غیر مولد هستیم. 🔹️در حال حاضر توان طرف تقاضا به شدت کاهش یافته و از طرف دیگر با شرایط امیدوارکننده‌ای که در فضای سیاسی و اقتصادی کشور ایجاد شده به نظر می‌رسد با کاهش قیمت مسکن یا دست کم ثبات این بازار در میان مدت مواجه باشیم./ مهر
ارتباط با شرق، چرایی و الزامات 🔺 همزمان با سفر رئیس جمهور به روسیه و تلاش برای همگرایی و ارتباط موثر با دو قدرت شرق یعنی چین و روسیه، برخی کشورهای غربی از جمله آمریکا و نیروهای غربگرای داخلی به تخطئه و جوسازی منفی پرداخته اند که چند نکته درباره این موضوع باید مدنظر قرار گیرد: 1⃣ - در سال های گذشته دشمن راهبرد «فشار حداکثری» را بر ملت تحمیل کرد و حتی اجازه خرید دارو را به ایرانیان نداد، دولت فعلی بر اساس حسابگری، عقلانیت ، سودمندی ، حرفه ای گری و توانایی ها به سمت تعامل با چین و روسیه حرکت کرده است. قطعا طرف مقابل هم بر این اساس حاضر به تعامل با ایران شده است. 2⃣ - ایران به منظور تحقق ثبات اقتصادی در کشور و برنامه ریزی جهت توسعه اقتصادی نیاز به درآمد پایدار ارزی دارد. چین بهترین گزینه برای خرید پایدار نفت ایران است و تنها کشوری است که در دوره تحریم های حداکثری آمریکا از ایران نفت می خرید. 3⃣ - ایران برای پیشبرد اهداف و موضوعات مهم جهانی و منطقه ای (هسته ای، مسائل سوریه، یمن و ...) در برابر دشمنی همچون آمریکا به شرکای قدرتمند نیاز دارد، روسیه درس خود را در سوریه پس داده و می توان با در نظر گرفتن منافع ملی به چنین توافقات راهبردی نیز دست پیدا کرد. 4⃣ - و در آخر اینکه، برخی از احزاب سیاسی داخلی به جای نگرش کلان به منافع ملی، با هدف بهره برداری سیاسی در صدد سیاه نمایی و تخریب راهبرد سیاست خارجی نظام (بهره برداری از ظرفیت های قدرت های خارجی) هستند، این مسئله باعث حساسیت همراه با ناآگاهی برخی از مردم شده و لزوم بصیرت افزایی و روشنگری را دوچندان می کند.
پاسخ به ۶ پرسش‌ درباره برنامه همکاری جامع ایران و چین 1⃣ مشخصات اصلی برنامه همکاری جامع ایران و چین کدامند؟ این سند برنامه‌ای است سیاسی، راهبردی، اقتصادی و فرهنگی که عرصه‌های مختلف همکاری دو کشور ایران و چین را مدنظر قرار داده است. در بعد سیاسی، طرفین رایزنی و همکاری‌های نزدیک خود در موضوعات مورد نظر و در نهادهای منطقه‌ای و بین‌المللی را افزایش می‌دهند و طرفین زیرساخت‌های دفاعی، مقابله با تروریسم و همکاری در عرصه‌های مختلف دفاعی را تقویت خواهند کرد. 2⃣ چرا متن رسمی منتشر نشده است؟ اگر چه انتشار موافقتنامه‌ها، الزامی قانونی دارد اما انتشار اسناد غیرتعهدآور در روابط بین الملل چندان متداول نیست. همچنین تحریم‌های غرب ایجاب می‌کند تا از انتشار محتوای کامل سند خودداری کرد. 3⃣ آیا برنامه همکاری جامع ایران و چین باید به تصویب مجلس برسد؟ بر اساس اصل ۷۷ قانون اساسی، عهدنامه‌ها، مقاوله نامه‌ها، قرارداد‌ها و موافقت‌نامه‌های بین‌المللی باید به تصویب مجلس شورای اسلامی برسد اما به گفته مقام وزارت خارجه سند همکاری جامع چین و ایران، اصولا ماهیت و حتی شکل قرارداد و یا موافقتنامه ندارد بلکه صرفا یک نقشه راه و چارچوب روابط بلند مدت است. 4⃣ آیا ایران اولین کشوری است که چنین تفاهمی با چین امضا می‌کند؟ چین پیش از این با بسیاری از کشورها تفاهم نامه مشارکت استراتژیک یا تجاری امضا کرده که از جمله آن می‌توان به قرارداد ۶۵ میلیارد دلاری با عربستان، توافق با ترکیه و همچنین توافق‌های جامع تجاری با اتحادیه اروپا و ۱۴ کشور آسیایی اشاره کرد. 5⃣ همکاری جامع با چین عدول از شعار نه شرقی نه غربی است؟ نه شرقی نه غربی نه به معنای قطع رابطه با غرب و شرق، بلکه عدم پذیرش استعمار هیچکدام از قطب‌های شرق(شوروی سابق) و غرب(آمریکا) است. لذا نگاه به شرق، نه به معنای پذیرش استثمار و استعمار شرق، بلکه به معنای ارتباط با شرق، آنهم در شرایطی است که کشور تقریباً ۴۰ سال محصول تجربه‌ی نگاه به غرب بسیاری از دولتمردانش را چشیده است. 6⃣ آیا سند همکاری جامع ایران-چین، استعماری است؟ سند همکاری ۲۵ ساله از جنس ارتباط است؛ اما چگونه می‌توان «ارتباط» را از «استعمار» تمیز داد. در واقع سندی که امضا شد یک برنامه جامع است برای مدون کردن قراردادها و تقویت‌همکاری‌ها لذا نشستن و غیب‌گویی از یک سند آنهم در برهه فعلی بیش از آنکه نگرانی از خود سند باشد، واهمه از اصل نگاه به شرق است که غربگرایان برای آشفته شدن از آن انگیزه‌های شخصی و گروهی کم ندارند.
صدرنشین دنبال‌کنندگان سایت‌های پورن 🔻 آمار بازدیدهای مردان و زنان اروپایی از سایت‌های پورن در سال ۲۰۱۹ نشون داده کشورهای سوئد، لهستان و اسپانیا، سه کشور صدرنشین این آمار هستند. 🔸قرار بود آزادی چشم و دل سیرشون کنه، چی شد پس؟ :)
🔆 باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم ! آنکسی که باید ببیند ، میبیند
اینکه در نماز جمعه های خودمان شرکت نکنی و بروی در نماز جمعه استانبول که زبانشان را هم نمی فهمی شرکت کنی و بین اون همه جمعیت ماسک نزنی ، را چه می گویند!؟ نقش بازی کردن و عوامفریبی قبول باشد آقای عوام فریب ، بازیگر خوبی هم هستی برو جای پژمان جمشیدی بازیگری را هم تجربه کن
حكم پوشيدن شلوار ساپورت و چسبان و تنگ چیست؟ توضیح: اگر لباس به گونه‌ای چسپان و بدن‌نما باشد و یا موجب برانگیختن شهوت و جلب توجه نامحرم گردد و یا زینت شمرده شود. پوشیدن آن لباس حرام است. 🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺🍃🌺
🔆 متن شبهه: ( توییت منشر شده در فضای مجازی ) کره جنوبی یک زمانی آرزو داشت مثل ایران بشه، امروز سطح رفاه در این کشور به حدی بالا رفته که کاندیدای ریاست جمهوری شون وعده داروی ریزش مو را تحت پوشش بیمه قرار بده اما درایران توصیه میکنند که آن قدری غذا بخورید که به دستشویی احتیاج نداشته باشید. 🔆 پاسخ شبهه: 1️⃣ حالا فارغ از اینکه مقایسه سخن یک مسئول و نامزد ریاست جمهوری با صحبت یک روحانی توی یک جمع که مسئولیتی هم نداره (که به همونم نقد داریم) و سپس تعمیم دادن و نتیجه‌گیری از این دو، اساسا قیاس بی‌ربطیه، ببینیم اینطور بوده واقعا 2️⃣ شاخص توسعه انسانی (HUMAN DEVELOPMENT INDEX) که معیاری از زندگی طولانی و سالم ، دسترسی به دانش و علم ،سطح زندگی مناسب (اشتغال، بیکاری و...) است. ✅ ایران از زمان انقلاب تا سال ۲۰۱۷ سریعترین رشد شاخص انسانی رو داشته، البته به این معنی نیست الان همه‌چی خوبه ولی ببینید ۴۰ سال پیش اوضاع چه‌جوری بوده که با بیشترین سرعت ممکن رفاه زیاد شده و تازه شده این!!! 3️⃣ زمان انقلاب شاخص توسعه انسانی ایران از کشوری مثل گابون هم پایین‌تر بوده ( اسمشم نشنیدین) رتبه‌ای حدود ۱۲۰ جهان!! اونموقع کره‌جنوبی رتبه‌اش ۵۰ بوده ! رتبه ۵۰ دوست داشته مثل رتبه ۱۲۰ باشه. 4️⃣ ایران سال ۵۷ با نرخ رشد 0/437 رقابت تنگاتنگی با کشور بوتسوانا داشته، بعد یه عده با جو رسانه‌‌ زده‌اشون با تخیلات نشاءت گرفته از منوتو فکر می‌کنند اون زمان مردم خوشی زده بود زیر دلشون و انقلاب کردند. 🌐http://hdr.undp.org/sites/default/files/reports/271/hdr_2011_en_complete.pdf 5️⃣ از ۱۹۸۰ تا ۲۰۱۱ ایران با رشد سالانه 1/57 یکی از سریعترین رشدهای شاخ توسعه رو داشته حتی سرعت رشدش از کره‌جنوبی بالاتر بوده واگر تا سال ۲۰۱۷ حساب کنیم میشه سریعترین رشد.
⭕️ الی کلیفتون گزارشگر آمریکایی نوشته مسیح علینژاد بیش از 305 هزار دلار از دولت آمریكا پول دریافت كرده بعد همین علینژاد که تک به تک اعمالش فاکتور می‌شود نوشته همه کاربرانی که حاج قاسم سلیمانی را قهرمان می‌دانند از حکومت پول گرفته‌اند. مضحک است!!
🔴 از خاکِ یمن بویِ تو آید به مشام
🔴نتایج نظرسنجی دستگاه امنیتی از نگاه مردم به سفر استانی دولت 🔹براساس نتایج نظرسنجی یکی از نهادهای انقلابی از نگاه مردم به حضور رئیس‌جمهور در استان‌ها، ۶۴ درصد مردم موافق انجام سفرهای استانی دولت هستند. 🔹مطابق نتایج این نظرسنجی، ۲۴ درصد از مردم اعلام کرده‌اند که حضور رئیسی در سفرهای استانی نمایشی بوده و فایده‌ای ندارد و ۱۲ درصد هم گزینه نظری ندارم را انتخاب کرده‌اند. 🔻نکته قابل توجه در نظرسنجی مذکور این است که اگرچه در کل کشور میزان رضایت از سفرها ۶۴ درصد بود اما این رقم در نظرسنجی از مردم ساکن در استان‌هایی که رئیس‌جمهور و دولت در آن حضور داشتند ۷۹ درصد بوده است.