⭕️ تمرکز شدید بودجه خانوارهای شهری بر خوراک و مسکن
🔹بررسی هزینه کرد خانوارهای شهری در سال های اخیر نشان می دهد که همزمان با بالارفتن سهم بودجه خوراکی ها از سبد هزینه خانوار که ناشی از کاهش قدرت خرید خانوارهاست و نیز افزایش سهم مسکن از آن سبد به دلیل رشد شدید قیمت این دارایی، سهم هزینه های دیگر خانوار، نظیر تحصیل و تفریح، قربانی این دو کالای ضروری شده است به طوری که به عنوان مثال سهم تحصیل از 2.1 به 1.5 درصد و تفریح از حدود 2.9 به 1.9 درصد کاهش یافته است. در مجموع نیز افت بیش از 10 درصدی سهم سایر کالاها از بودجه خانوار از 43.7 درصد در سال 96 به 31.3 درصد در بازه زمانی یادشده دیده می شود./ خراسان
༻﷽༺
☑️ ملاک انقلابی بودن
✅ مقام معظم رهبری مدظله العالی:
📍اگرچنانچه بخواهیم جسارت کنیم و عرض بکنیم ملاک انقلابی بودن در این مجموعهها چیست، بنده به نظرم میرسد:
📍ملاک انقلابی بودن: تقوا است، شجاعت است، بصیرت است، صراحت است، نترسیدن از «لَومَةَ لآئِم» است؛ اینها ملاک انقلابی بودن است.
📍اگر چنانچه ما تقوا داشته باشیم، شجاعت لازم را هم داشته باشیم، صراحت لازم را هم البتّه در جایی که صراحت لازم است؛ داشته باشیم، اگر توانستیم اینها را انجام بدهیم انقلابی هستیم.
🗒۱۳۹۵/٠۳/٠۶
#انقلابی_گری
#فرماندار_انقلابی
سه نکته ویژه سفر #رئیسی به #روسیه؛
1-برخلاف پروتکلهای رسمی مسکو، استقبال از رئیسجمهور در سطح وزیر انجام شد.
این در حالی است که معاون وزیر خارجه و استاندار به استقبال آقای روحانی آمده بودند.
2- دیدار رئیسی و پوتین بیش از سه ساعت و نیم به طول انجامید. در میانه آن، گفتگوها برای دقایقی متوقف شد و رئیسی نماز مغرب را محل دیدار (کاخ کرملین) اقامه کرد.
3- این دیدار طبق توافق تیمهای پزشکی طرفین، تحت پروتکلهای شدید کرونایی و فاصلهای برگزار شد که سلامت طرفین تضمین شود.
آمار مبتلایان در روسیه هم اکنون 34 هزار و فوتیها در این کشور به 700 نفر رسیده است.
#تحلیل
🔴 خبر بد برای صنعت هسته ای کشور
🔹شنیده شده است که در گزارشی میدانی و تخصصی که از عملکرد مراکز پژوهشی هستهای کشور تهیه شده است مشخص شده است که در پی سیاستهای نادرست دولت روحانی، بخشهای پژوهشی اصلی هستهای کشور دچار رکود و انفعال شدید شده است.
🔹براساس این گزارش که توسط نهادهای امنیتی - نظارتی تهیه شده است بخش قابل توجهی از محققان و پژوهشگران اصلی و نوآور از مراکز هستهای خارج شده و حتی برخی به خارج از کشور رفتهاند.
🔻مدیران میانی سیاسی و جهتدار طی سالهای اخیر، سعی در به انفعال کشیدن پژوهشهای نوآورانه کرده و نیروهای کنونی این مراکز تحقیقاتی به میزان زیادی دچار روزمرگی و فاصله از اهداف اولیه این عرصه شدهاند.
تحلیل رسانه روس از دیدار رئیسی و پوتین
🔸 یک رسانه روسی در تحلیلی به دیدار آیت الله رئیسی و ولادیمیر پوتین در کاخ کرملین پرداخت.
🔸 این رسانه در توصیف رئیس جمهور ایران، آیت الله رئیسی را فردی متدین و تسلیم ناپذیر معرفی میکند و همچنین نوشته است که ولادیمیر پوتین نمی توانست با رئیس جمهور ایران دیدار نکند.
🔺کومرسانت در تحلیل میز بزرگی که روسای جمهور دو کشور پشت آن قرار گرفتند مینویسد:
🔹این مساله به دلیل قرنطینه نبودن روسای جمهور و پروتکل های مربوط به کرونا بوده است. در ادامه این گزارش با اشاره به تحریم هر دو کشور توسط آمریکا به این جمله ولادیمر پوتین اشاره میکند که بدون واهمه از تبعات آن خطاب به رئیس جمهور ایران گفته است ما در عرصه بین المللی همکاری بسیار نزدیکی با یکدیگر داریم.
🔹پوتین به موضوع همکاری دو کشور در سوریه اشاره کرده است. این رسانه روسی در تحلیل خود مینویسد که رئیس جمهور روسیه نیز به چنین دیداری نیاز داشت و این نیاز کمتر از احساس نیاز در طرف ایرانی نبوده است.
🔹کومرسانت همچنین به ماجرای نماز خواندن آیت الله رئیسی نیز اشاره کرده است. در این گزارش آمده است که رئیسی مذاکرات را قطع کرد و گفت وقتش رسیده است. او به اتاق کناری رفت و نماز خواند.
🔹 این رسانه با اشاره به اینکه تا به حال پیش از این کسی در کاخ کرملین دست به این اقدام نزده بود مینویسد: « مگر اینکه رمضان قدیروف (رئیس جمهور مسلمان چچن و از افراد مورد اعتماد رئیس جمهور روسیه) در دیدار جدید با ولادیمیر پوتین این کار را انجام دهد. اما سرویس مربوط به پروتکل رئیس جمهور روسیه به من اطمینان داد که او این کار را نکرده است. یعنی اولین کسی که چنین کرد کسی نبود جز ابراهیم رئیسی.»
#تحلیل
🔆 نفوذیهای آمریکایی و اسرائیلی برای تخریب زیرساخت های داخلی
🔯 وقتی از دشمن صحبت میشود و از آمریکا و اسرائیل نامبرده میشود، میبینیم که موذیانهترین روشها توسط همین کشورها انجام شده است. سیاستهایی مانند تحریم و کارشکنی در رأس همه کارهای دولتهای اسرائیلی بوده ولی سؤال این است اگر قرار باشد امروز آمریکا و اسرائیل با یک کشور دشمنی کنند بهترین راه چیست؟
👹 آیا جنگ، تحریم، خرابکاری و یا نفوذ؟
🔆 هشدار عملیات خرابکاری در تاسیسات برق و گاز
🔯 سرویس های اطلاعاتی به ویژه موساد با استفاده از عوامل نفوذی گروهکهای ضدانقلاب در حال جمع آوری اطلاعات و تدارک عملیاتی با هدف اخلال در زنجیره تامین و توزیع انرژی(برق، گاز و...) کشور هستند.
🏭 با توجه به فرا رسیدن فصل سرما در صورت بروز هر گونه اقدام خرابکارانه در این حوزه ها می تواند علاوه بر وارد کردن خسارت جبران ناپذیری به کشور، موجب ایجاد نارضایتی عمومی و همچنین تعطیلی صنایع بزرگ و کوچک را به دنبال داشته باشد.
👿احتمال بروز اختلال در زنجیره تامین و توزیع انرژی توسط جریانهای ضدانقلاب به ویژه گروهک تروریستی منافقین متصور است.
🔘 متن شبهه
مگر این روسیه همان کشوری نبود که قرادادهای ننگین ترکمنچای و گلستان را در عهد قاجار به ما تحمیل کرد ؟ پس چرا آقایان الان مدام به فکر ارتباط و مذاکره با آن هستند؟
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ ما با نام یک کشور مشکل نداریم، با ایدئولوژی و تفکر و مکتب حاکم بر آن اگر بد باشد مشکل داریم ، به طور مثال یک روزی در عراق ، حزب بعث و صدام حسین روی کار بودند و به دلیل رویکرد خصمانه آنها ما با آنها مشکل داشتیم، اما الان که چنین رویکردی در این کشور حاکم نیست ما چرا با آنها مشکل داشته باشیم؟
2️⃣ آن روسیه ای که در عهد قاجار بود ، روسیه تزاری بود، نه روسیه فعلی با حکومت و تفکرات فعلی ، روسیه از آن زمان تا حال دو بار حکومت عوض کرده است، یک بار در سال 1917 که همان انقلاب معروف سرنگونی خاندان تزاری رومانوف و روی کار آمدن شوروی بود که در آن نیکلای دوم آخرین پادشاه تزارها بود که خود و خانوادهاش در آن سال و در جریان انقلاب روسیه از تاج و تخت افتادند و سپس در ژوئیه سال ۱۹۱۸ توسط بلشویکها اعدام شدند. ، و بار دوم هم سرنگونی شوروی در سال 1991 و جدا شدن کشورهایی مثل ارمنستان و آذربایجان و ترکمنستان و... و تشکیل کشور روسیه فعلی .
3️⃣ پس این کشور روسیه فعلی زمین تا آسمان با روسیه عهد قاجار که خاندان تزاری بر آن حکومت می کردند فرق دارد ، هم از نظر ایدئولوژی و مکتب دینی و هم سیاسی اقتصادی
4️⃣ این قاعده برای هر کشوری دیگر هم حاکم است، مثلا اوایل انقلاب اسلامی ما با کشور آفریقای جنوبی هم رابطه نداشتیم، چون در آنجا رژیم آپارتاید ( نژادپرستی ) حاکم بود، اما بعد از حرکات انقلابی " نلسون ماندلا " و لغو این قانون در اوایل دهه 90 میلادی ، روابط عادی حاکم شد.
#سواد_رسانه
🔘 متن شبهه
بیزحمت تابلوی " نه شرقی نه غربی " را از بالای درب وزارت امور خارجه در بیاورید، چون جمهوری اسلامی فقط باغرب مشکل دارد ، اما به راحتی دست دوستی به چین و روسیه که شرق هستند می دهد !!!
🔆 پاسخ شبهه:
1️⃣ شعار نه شرقی نه غربی هنوز هم پابرجاست و به آن معتقدیم ، اما این شعار به معنی قطع رابطه با غرب و شرق نیست و شما در هیچ کدام از شعارهای امام و انقلاب چیزی از قطع رابطه با غرب و شرق نمی بینید،
2⃣ شعار نه شرقی نه غربی در پی این مطلب است که ایدئولوژی سیاسی و دینی حاکم بر غرب و شرق را ما نمی پذیریم و منافع کشور را به غرب و شرق واگذار نمیکنیم، خودمان یک مکتب و ایدئولوژی قوی به نام اسلام داریم.
3⃣ ما با کشورهای غربی هم تا جایی که منافع ما اقتضا کند و ضرری به کشور نرسد ارتباط داریم و روزی اگر روسیه و چین هم بخواهند قراردادی با ما امضا کنند که به ضرر کشورما باشد، قطعا زیر بار آن نمی رویم ، ما در این طور موارد یک قاعده داریم که شورای محترم نگهبان بارها از آن در تائید یا رد قراردادها استفاده کرده و آن قاعده همان آیه معروف نفی سبیل است که هر قراردادی و امری که موجب تسلط غیرمسلمان بر مسلمان شود، اعتبار ندارد
4⃣ اگر قراردادی با چین و روسیه امضا شود که در آن منافع کشور ما تامین شود، کجای این قرارداد از نظر عقلی ، قانونی و شرعی خلاف است ؟
#سواد_رسانه
متن شبهه :
🔺نامه سردار قاسم سلیمانی به سید حسن نصرالله برای تبدیل صیغه دخترش به عقد دائم!
🔹 ماریا معلوف، خبرنگار مشهور لبنانی در توییترش تصویر نامه محرمانه ای را منتشر کرده است که در این نامه، ۱۰ روز پیش از شهادت حاج قاسم، از سید حسن نصرالله خواسته شده تا عقد موقت، زینب با سید رضا صفی الدین را به عقد دائم تبدیل کند؛
🔹 نکته قابل توجه اینکه اینقدر این نامه ناشیانه تنظیم شده که ذیل و صدر نامه از مهر و سربرگ مکتب حاج قاسم استفاده شده که بعد از شهادت این سردار عزیز جهان اسلام در فرمایشات حضرت آقا آمده است!
🔹 از احمق بودن دشمنان بگذریم، ولی چرا دشمن اینقدر روی یادگار حاج قاسم تمرکز کرده که ایشان را در میان جبهه مقاومت از اعتبار بیاندازد!
#سواد_رسانه