🔰 *واکنش سنجی نظرات کاربران پیرامون جشن عید غدیر*
🔸برجسته سازی برگزاری مراسم جشن غدیر و تاکید بر اهمیت ادامه دار بودن این روند در سال های آتی
🔹تاکید بر نگاه منصفانه به مهمانی ده کیلومتری غدیر با وجود ضعف ها و قوت های این جشن
🔸بازتاب مشارکت مردمی در برپایی جشن غدیر و اشاره به همبستگی اجتماعی با وجود شرایط سخت اقتصادی
🔹تلاش برای الگوسازی فرهنگ اطعام غدیر برای سایر کشورهای اسلامی با ارائه تصویر مثبت از این پویش مردمی
🔸واکنش مثبت کاربران فضای مجازی به جشن غدیر با هشتگ های مهمانی ده کیلومتری غدیر، livelikeali و غدیری_ام
🔹استفاده از ظرفیت فرهنگی کشور برای تکریم جشن غدیر با برپایی نشستی صمیمی میان مسئولین و شاعران انقلابی
🔸انتقاد اصلاحطلبان از نحوه برگزاری جشن غدیر از طرف شهرداری تهران و اشاره به مسدود شدن شریان های اصلی
🔹کوچک شمردن عید غدیر توسط معاندین با ادعای صدقه دادن نظام به اقشار ضعیف و کم درآمد برای خرید مشروعیت
🔸بهره برداری رسانه های خارجی از گسترش ویروس کرونا در ایران و ارتباط دادن آن با تجمع مردمی در جشن غدیر
🔹هجمه اصلاح طلبان علیه شهردار تهران با انتقاد از ضعف حمل و نقل عمومی در خدمت رسانی به مردم به مناسبت جشن غدیر
🔸برجسته سازی اذعان رئیس شورای شهر تهران به قصور به عمل آمده از طرف این نهاد در خدمت رسانی به مردم در جشن غدیر و لزوم تلاش برای بهینه سازی حمل و نقل عمومی در مراسم های پیش رو
🔹هجمه علیه جشن غدیر از سوی کاربران معاند با هدف زیر سوال بردن ماهیت غدیر
🔸ادعای اصلاح طلبان مبنی بر کارشکنی مجلس یازدهم در خصوص برجام در خلال برپایی مراسم غدیر در دفتر حسن روحانی
کدام استانها مجرد بیشتری دارند؟
🔹 واژه تجرد قطعی برای افرادی بهکار میرود که بدون حتی یک بار ازدواج، وارد سن ۴۰سالگی شدهاند.
🔹 تجرد قطعی که در سال ۱۳۷۵ برای مردان حدود ۱/۳ و برای زنان ۱/۲درصد بوده، در سال ۱۳۹۵ به ۲/۳ برای مردان و ۳/۷درصد برای زنان رسیده است.
🔹بر اساس یک بررسی دفتر پژوهش ایرنا، در بین استانهای کشور، پراکندگی قابلتوجهی از این حیث وجود دارد.
در یک سوی طیف، استان یزد در کنار خراسانهای شمالی، جنوبی و رضوی قرار میگیرد که پایینترین نسبت تجرد قطعی را (با رقمی بین ۱/۱ تا ۲/۳درصد برای زنان و بین ۱ تا ۱/۲درصد برای مردان) به خود اختصاص میدهند.
🔹در آن سوی طیف، بالاترین نسبت تجرد قطعی برای زنان در استانهای بوشهر، کرمانشاه، خوزستان و فارس (با ارقامی بین ۵/۲ تا ۷/۸درصد) و برای مردان در استانهای تهران، گیلان، کرمانشاه و خوزستان (با ارقامی بین ۲/۷ تا ۳/۵درصد) مشاهده میشود.
🖼 | فصلِگرمِدیپلماتیک |
📍در پی تحولات متعدد در منطقه، در دو ماه اخیر ایران به مرکز دیپلماسی منطقهای تبدیل شده است.
#تابستان_داغ
برای فهم ابتکارعمل مورد اشاره رهبر معظم انقلاب(مد ظله) میبایست درک دقیقی از تهدید کیف برای مسکو داشت؛ اینجا تلاش میکنم نکاتی را یادآور شوم:
۱-از سال ۲۰۰۴ به این سو، آمریکاییها تلاش گستردهای برای ایجاد یک جریان راستگرای افراطی ویژه با ماهیت ضد #روسیه در #اوکراین کردند.
تلاشی که در نهایت در سال ۲۰۱۴ به ثمر نشست و یک قدرت برهمزننده توازن در اوکراین بوجود آورد و خودش را در واقعه "یورو میدان" در معادلات کیف تثبیت کرد.
۲- برخلاف تبلیغات سیاسی از ابتدای جنگ تاکنون، اوکراین هیچگاه یک کشور ضعیف در حوزه توان نظامی چه در دوره اتحاد جماهیر شوروی و چه پس از آن نبوده است. اوکراین در حوزه دانش و توان ساخت تسلیحات یکی از پیشروترین بخشها در شوروی سابق، میزبان و برخوردار از زبدهترین نیروهای ویژه و نیز پس از آن یکی از تولیدکنندگان، مونتاژکنندگان و صادرکنندگان طیف وسیعی از تسلیحات(از تانک تا سامانه پدافندی) بوده و علاوه بر آن دانش میزبانی، نگهداری و به اعتقاد برخی کارشناسان، ساخت سلاح هستهای را نیز دارا بوده است.
۳ -اطلاعات میدانی و نیز اطلاعات افشاشده توسط روسها نشان از ایجاد زیرساخت گستردهای برای تولید تسلیحات بیولوژیک و شیمیایی در سالهای اخیر اوکراین دارد.
۴- ترکیب سه مؤلفه یادشده در کنار رهبری سیاسی ناآشنا به پیچیدگی روزافزون معادلات اوکراین در نظام بینالملل (زلنسکی) و اتکای به تصمیمات و مشوقهای طرف غربی یا به تعبیر دقیقتر ناتو، وضعیت بسیار بغرنجی را برای روسها پدید آورد. به بیان روشنتر روسها از نزدیک شاهد ایجاد یک نیروی افراطی با رویکرد نژادپرستانه و به شدت ضدروس بودند که به کمک ناتو در حال دسترسی به تسلیحات بیولوژیک و به طور پنهان هستهای میبود (میزبانی یک یا چند کلاهک هستهای تاکتیکی) که با توجه به رویکرد فاشیستیاش در بهرهبرداری از تسلیحات یادشده ضدروسها درنگ نمیکرد و هیچ طرفی هم مسئولیت اقدام آنها را متحمل نمیشد. درحقیقت مسکو شاهد ایجاد یک ظرفیت تهدید حیاتی به ظاهر مستقل اما در پنهان وابسته به ناتو با هدف مهار کامل روسیه در زمین اوکراین بود.
۵- به اعتقاد من تأیید نهایی اراده سیاسی-امنیتی واشنگتن در استفاده از ظرفیت این تهدید علیه مسکو در هک گستردهای که در آخرین هفتههای دولت ترامپ و در آستانه ورود بایدن به کاخ سفید افشا شد(آذر۱۳۹۹)و بنابر اطلاعات موجود از اسفند ۱۳۹۸ آغاز شده بود،به دست آمد. این حمله گسترده نیمی از وزارتخانهها و آژانسهای فدرال شامل وزارت بازرگانی، وزارت امنیت داخلی، پنتاگون، وزارت خزانه داری، خدمات پستی ایالات متحده و مؤسسه ملی بهداشت و حتی اداره ملی امنیت هستهای آمریکا را نیز متأثر ساخت.
۶- با این مقدمه مختصر، حالا بهتر میتوان عجله مسکو برای آغاز عملیات علیه اوکراین (آن هم در ماه مارس یا همان اسفند که بدترین شرایط آب و هوایی در منطقه حاکم است) و اصرار بر تهدیدزدایی و غیرنظامی ساختن کیف به عنوان یکی از شروط هرگونه پایان جنگ را درک کرد.
۷- به عنوان جمعبندی میتوان گفت، ابتکار عمل روسها در اوکراین جلوگیری از بلوغ یک تهدید حیاتی مبتنی بر ترکیب سه مؤلفه نیروی فاشیستی، توانمندی سلاح بیولوژیک و برخوردار از سلاح هستهای تاکتیکی در همسایگیشان و البته با مهار نسبی تبعات راهبردیاش بوده است. و در این میان آنچه بیش از همه برجسته است، اشراف اطلاعاتی دقیق و هدفمند روسیه و دسترسی شگرف آنها به اطلاعات مورد نیازشان در کانون طراحی تهدیدات علیه مسکوست!
۸-کاش فرصتی میشد تا در صداوسیما، فارغ از حب و بغضها در مورد این جنگ و پیامدهای راهبردیاش بحث کارشناسی کرد!
https://twitter.com/A_Samadzadeh/status/1549655932585533441?s=20&t=T9IZzi4rmSoEjfiCoqcgLg
با سلام فرمانده شروع شد. به مهمونی ده کیلومتری رسید. حالا هم که احترام پوتین به رهبری مثل بمب صدا کرده!!!
بابا بذارین براندازا هم یه کم با حجاب بی حجاب نفس بکشن حیوونیا. چهههه خبرتوونههه؟؟؟😂
مواضع اصولی رهبر معظم انقلاب در جلسه با پوتین
🔺حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی عصر دیروز سهشنبه با ولادیمیر پوتین رئیسجمهور روسیه و هیئت همراه دیدار و گفتگو کرد.
🔹 تاکید بر تکمیل تفاهمنامهها
حضرت آیتالله خامنهای در این دیدار با تأکید بر اینکه حوادث جهانی نشاندهنده نیاز ایران و روسیه به همکاریهای روزافزون و متقابل است، افزودند: تفاهمها و قراردادهای متعددی بین دو کشور از جمله در بخش نفت و گاز در جریان است که باید تا انتها پیگیری و عملیاتی شوند.
🔹 همکاری در برابر تحریمها
ایشان همکاریهای اقتصادی ایران و روسیه را به ویژه در پی تحریمهای غرب، ضروری و به نفع هر دو کشور دانستند و در خصوص حوادث اوکراین گفتند: جنگ یک مقوله خشن و سخت است و جمهوری اسلامی از اینکه مردم عادی دچار آن شوند به هیچ وجه خرسند نمیشود اما در قضیه اوکراین چنانچه شما ابتکار عمل را به دست نمیگرفتید، طرف مقابل با ابتکار خود، موجب وقوع جنگ میشد.
🔹 ضرورت مقابله با زیادهخواهی ناتو
رهبر انقلاب با تأکید بر اینکه غربیها با روسیه قوی و مستقل بهکلی مخالف هستند، ناتو را موجودی خطرناک خواندند و افزودند: اگر راه در مقابل ناتو باز باشد حد و مرزی نمیشناسد و اگر جلوی آن در اوکراین گرفته نمیشد، مدتی بعد به بهانه کریمه، همین جنگ را به راه میانداختند.
🔹 ضعف آمریکا و غرب
حضرت آیتالله خامنهای خاطرنشان کردند: البته امروز آمریکا و غرب ضعیفتر از قبل شده و با وجود تلاش و هزینه زیاد، بُرد سیاستهای آنها در منطقه ما از جمله در سوریه، عراق، لبنان و فلسطین بسیار کم شده است.
🔹 ضرورت اخراج آمریکا از شرق فرات در سوریه
ایشان مسئله سوریه را بسیار مهم خواندند و با تأکید بر موضع جمهوری اسلامی مبنی بر مخالفت با حمله نظامی به این کشور و لزوم جلوگیری از آن، گفتند: یک مسئله مهم دیگر در موضوع سوریه، اشغال مناطق حاصلخیز و نفتخیز شرق فرات بوسیله آمریکاییها است که این قضیه باید با بیرون راندن آنها از آن منطقه علاج شود.
🔹 تمجید از مواضع پوتین علیه رژیم اشغالگر
حضرت آیتالله خامنهای با تقبیح دخالتهای رژیم صهیونیستی در قضایای منطقه، مواضع اخیر رئیسجمهور روسیه علیه صهیونیستها را تحسینبرانگیز خواندند.
🔹 مخالفت با تغییر در مرز ایران و ارمنستان
ایشان در ادامه تأکید کردند: جمهوری اسلامی، سیاستها و برنامههایی را که منجر به بسته شدن مرز ایران و ارمنستان شود، هرگز تحمل نخواهد کرد.
🔹 تأکید بر افزایش همکاری دوجانبه
رهبر انقلاب همکاریهای بلندمدت ایران و روسیه را جداً و عمیقاً به نفع هر دو کشور خواندند و خطاب به آقای پوتین گفتند: جنابعالی و رئیسجمهور ما هر دو اهل اقدام و پیگیری هستید، بنابراین همکاریهای دو کشور در این دوره باید به اوج خود برسد.ایشان با تأیید سخنان رئیسجمهور روسیه درباره ضرورت راهاندازی خط آهن رشت- آستارا، این کار را موجب تکمیل خطِ حمل ونقلِ شمال- جنوب و به نفع هر دو کشور دانستند.
🔹 ضرورت هوشیاری در برابر فریبکاری غرب
حضرت آیتالله خامنهای همچنین هوشیاری در مقابل فریبکاری غرب را ضروری خواندند و گفتند: آمریکاییها هم زورگو هستند و هم حیلهگر، و یکی از عوامل فروپاشی شوروی سابق فریب خوردن در مقابل سیاستهای آمریکا بود، البته روسیه در دوره جنابعالی استقلال خود را حفظ کرده است.
🔹 اهمیت استفاده از پولهای ملی در معاملات دو طرف
ایشان همچنین با تأیید سیاست جایگزینی پولهای ملی در روابط دو کشور و استفاده از ارزهای دیگر به جای دلار، گفتند: دلار را باید به تدریج از مسیر معاملات جهانی خارج کرد و این کار به صورت تدریجی، ممکن است.
1. رئیسجمهور روسیه در سالهای اخیر، رویه سفرهای خارجی را به صورتی تنظیم کرده بود که مستقیم و بدون هیچ استقبال فرودگاهی به دیدار سران میرفت اما این بار با تشریفات اعلام شده از سوی ایران، مراسم کاملا با مدیریت طرف ایرانی و با طراحی تهران برگزار شد.
۲. وزیر نفت ایران به عنوان رئیس کمیسیون مشترک ایران و روسیه به استقبال پوتین در فرودگاه رفت و رئیس جمهور روسیه که معمولا اجازه استقبال فرودگاهی نمیدهد (۲۰ روز قبل در ترکمنستان از هواپیما پیاده شد و مستقیم سوار خودروی خود شد) روی فرش قرمز توقف کرد و با وزیر نفت مشغول گفتگو شد.
۳. سپس پوتین خلاف سفرهای قبلی خود و البته همانند روسای جمهور دیگر کشورها که پس از ورود به فرودگاه مستقیم نزد رییس جمهور میروند، مستقیما از فرودگاه راهی نهاد ریاست جمهوری شد تا با رئیسی گفتگو کند. دقیقا مطابق پروتکلی که در کاخ کرملین اجرا شد.
۴. روسای جمهور ایران و روسیه پس از یک ساعت ملاقات خصوصی، به مذاکرات در حال قدم زدن در حیاط دفتر ریاست جمهوری ادامه دادند و پوتین خلاف پروتکل همیشگی، در خودروی رئیس جمهور ایران سوار شد و همراه یکدیگر (نه با ماشین شخصی رئیس جمهور روسیه) به ملاقات رهبر انقلاب رفتند.
۵ تشریفات دفتر رهبری کاملا متناسب با دیدار یک مقام عالی از ایران با مقام خارجی طراحی شده بود. قرار گرفتن پرچم ایران به تنهایی و همچنین رعایت فاصلهی پروتکلی برای کرونا در زمان سخنرانی رهبری، یکی از نمادهای جدی این دیدار بود.
۶. رهبری در دیدار با پوتین، بسیار قاطع و از جایگاه یک شریک راهبردی صحبت کردند و راهبردهایی را نیز برای پیشبرد منافع ملی طرفین، خطاب به طرف روسی مطرح کردند. به نظر میرسد روسیه همانطور که در سوریه تبدیل به نیروی هوایی ایران شده بود، در شرایط گذار نظم بینالمللی هم نقشی مهم دارد.
۷. پوتین در پایان اجلاس آستانه و برگزاری نشست خبری با حضور بیش از ۱۵۰ خبرنگار، عکاس و تصویربردار از سراسر دنیا، با همراهی رئیسی از نمایشگاه فرش های نفیس ایران بازدید و در ضیافت شام رئیس جمهور کشور شرکت کرد.
۸. مناسبات ایران و روسیه در موقعیت خاصیه و مدتیه این سفرهای دیپلماتیک حواشی و ماجراهایی پیدا میکنه
نگاه دقیق و روایتِ میدانی از آنچه میگذره میتونه تحلیل بهتری از شرایط بده
خیلی بهتر از هشتگهای زبان بدن :)
#تحلیل