🔹علم بهتر است یا مدیریت!؟
🔹دو موضوعی که کمتر در آبفای جنوبغرب استان تهران دیده می شود
🔸با اینکه شرکت پرحاشیه آبفای جنوبغرب استان تهران اعتقاد کمی مایل به هیچی به تبلیغات آموزش شهروندی با هدف مصرف بهینه آب دارد، اما یک بنر تبلیغاتی به اصطلاح آموزشی توجه مرا به خود جلب کرد.
🔸در تصویر این بنر تبلیغاتی، یک دانش آموز که از آب زیر پوستش پیداست که هنوز آب مثلا آشامیدنی اسلامشهر را نخورده است، سوال میپرسد که آب بهتر است یا ثروت!!! این تبلیغات که ترشحات ذهن خلاق این شرکت است، به دو موضوعی اشاره میکند که هیچ ربطی به هم نداشته و تقریبا همان موضوع شقیقه را تداعی میکنند. ضمنا وقتی مردم جنوبغرب استان تهران، تقریبا از هر دوی آنها محروم هستند چگونه میتوانند به این سوال بی ربط جواب بدهند.
🔸از قضا از آنجایی که فلسفه حرفه من سوال پرسیدن است، من هم از مدیریت این شرکت یک سوال بیربط از کمتر داشتههایشان میپرسم تا عوض آن بنر تبلیغی بیربط درآمده باشد؛
😂 جناب مدیرعامل شرکت آبفای جنوبغربی استان تهران علم بهتر است یا مدیریت؟؟
پ.ن.پ: با توجه به شرایط خاص آب آشامیدنی ساکنین جنوبغرب استان تهران، احتمالا در نحوه مدیریت شرکت آبفا، از علم کمتری برای تصفیه صحیح آب بهره برده می شود.
#سنگ_کلیه
#بیماریهای_عفونی
#بیماریهای_گوارشی
⭕ برای دیدن مطالب بیشتر وارد کانال شوید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔹آستان امام زاده عقیل(ع)؛ شهر ارواح یا یک مرکز مذهبی فرهنگی
🔸خسرو مهدوی/ روزنامه نگار - متولدین دهههای پنجاه و شصت خوب یادشان است که امام زاده عقیل(ع) اسلامشهر به عنوان یک پایگاه مذهبی، فرهنگی و در بیشتر موارد پاتوقی بود برای برو بچههایی که دوست داشتند فعالیت گروهی کنند. استثنا هم نداشت، دختران و پسران نوجوان زیادی جذب شده بودند و روز و شبی نبود که در این آستان برنامهای اجرا نشود.
🔸 اما فروش قبرهای چند صد میلیون تومانی، اداره اوقاف و امور خیریه شهرستان اسلامشهر را از مسیر اصلی خود خارج کرد تا جایی که در انگشت شمار برنامههایی هم که اجرا میشود، پیرمردها و پیرزنهایی حضور داشتند که به بهانه دادن فاتحهای برای اموات خود، مسیرشان به امام زاده عقیل (ع) میخورد.
🔸 حتی تا یکی دوسال گذشته نیز شایعات زیادی مبنی بر تخلفات در حفظ و نگهداری املاک و زمینهای وقفی در میان مردم شنیده میشد. شایعاتی که منجر به تخلفاتی می شد که تا در برخی از زمینهای وقفی بدون هیچ سود و نتیجهای برای اوقاف، تغییر کاربری و ساخت و سازهای متعدد صورت بگیرد.
🔸 هرچه که بود گذشت و اگر هم تخلفی بود باید مراجع مربوطه به آن رسیدگی کنند. همه این اتفاقات و کوتاهیها و بیبرنامهگیهایی که باعث شد تا آستان امام زاده عقیل (ع) از یک مرکز فعال مذهبی و فرهنگی به شهر ارواح تبدیل شود، برای گذشته بود و خبر خوش اینکه یک روحانی جوان مدتی است که مسئولیت مدیریت این اداره را بر عهده گرفته است.
🔸 مدیر جوانی به نام محسن مومنی مقدم که گفته هایش در جمع خبرنگاران نشان میدهد که ظاهرا با روحیه دو آتیشه در نظر دارد تا ضمن آنکه این آستان مبارک را به همان جایگاه واقعی خود برگرداند، در حوزه ترویج فرهنگ وقف نیز گردو خاک راه بیاندازد.
🔸 شاید در این مسیر لازم باشد که در خصوص حضور برخی از افراد در هیئت امنای این امام زاده تجدید نظر شود یا شاید هم لازم باشد تا نگاه مدیریتی اوقاف اسلامشهر از رویکرد کاسبکارانه که میراث مدیران قبلی است به رویکرد ایجاد مجدد یک مرکز مذهبی، فرهنگی و اجتماعی تغییر جهت دهد.
🔸 به هرحال محسن قومی مقدم در جمع خبرنگاران اظهار کرده که مهمترین وظیفه سازمان اوقاف حفظ و نگهداری موقوفات است که کسی بدون اجازه متولی دخل و تصرفی در آن نداشته باشد وهمه این امور نیاز به رفتار صحیح و امینانه متولیان وقف است که باید نیات واقف امینانه اجرا شود.
⭕ برای دیدن مطالب بیشتر وارد کانال شوید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔹نگاه تک بعدی در برنامه های سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر
🔹جای خالی تاثیرگذاری در سرگرمیهای اجرا شده
🔸خسرو مهدوی/ روزنامه نگار - نگاه مکعبی به معنای بررسی یک موضوع از زوایای مختلف است. دقیقا برخلاف سازمان فرهنگی شهرداری اسلامشهر که بیشتر وقتها در اجرای برنامه های فرهنگی به سادهترین شیوه ممکن به موضوع نگاه میشود. به این معنا که فقط و فقط آن موضوع از دیدگاه مدیریت سازمان و به صورت تک بعدی به مرحله اجرا میرسد. بدون آنکه نقش، تاثیرگذاری و در برگیری آن کار فرهنگی مورد تجزیه و تحلیل کارشناسان امر قرار بگیرد.
🔸البته این بدان معنا نیست که در آن سازمان کاری نمیشود و یا عملکرد فرهنگی و یا ورزشی نداشته باشد، بالعکس، حجم کارهای انجام شده در طول یک سال گذشته به قدری بالا بوده که میتوان میزان آن را با تعداد برنامه های سازمان فرهنگی شهرداری تهران مقایسه کرد.
🔸اما نقطه تضاد این دو سازمان در کیفیت و نوع اجرای فعالیتها در ابعاد مختلف است. به طور واضحتر در سازمان فرهنگی اسلامشهر عمده فعالیتها تکبعدی بوده و هدف از اجرای آن نیز برای شهروندان در هالههای ابهام قرار دارد. به همین دلیل با اجرا شدن برنامههای این سازمان، شایعات زیادی از قبیل تبلیغاتی بودن، انحصاری کار کردن برای یک قشر و یا حزب خاص، هزینه کرد بالا برای برجسته کردن برخی افراد و غیره رایج شده است.
🔸 از سوی دیگر در کنار این نگاه تکبعدی در این سازمان، رویکرد اجرایی به حدی بسته و انحصاری است که در برنامههای اجرایی کمتر شاهد آن بودهایم که از متولیان و کارشناسان این امر یعنی هنرمندان، ورزشکاران، فعالان فرهنگی و اجتماعی و انجمنهای تخصصی حوزه هنر و فرهنگ بهره برده شود.
🔸همین موضوع باعث شده است که در بیشتر برنامهها، شخص رییس سازمان، هم به عنوان مجری و هم به عنوان کارشناس حوزههای مختلف فرهنگی، هنری و ورزشی که از وسعت بالایی برخوردار است، هنرنمایی کند. عجیبتر آنکه باور کنیم یک فرد، حتی اگر توانمندی مدیریت یک سازمان را داشته باشد، از علوم و فنون تمام شاخههای فرهنگی، ورزشی، هنری، آموزشی و اجتماعی نیز برخوردار باشد.
🔸با این شرایط چنانچه این سازمان اهتمام جدی هم برای تاثیرگذاری برنامههای خود داشته باشد، قطعا ارزش و تاثیرگذاری ناچیزی را در برنامهها شاهد خواهیم بود زیرا که کمیت دربرگیری برنامهها نقشی در تاثیرگذاری آن ندارد بلکه این کیفیت است که می توان با توسل به آن ضمن سرگرمی مردم، اطلاعات، آگاهی و ارتقای سطح فرهنگ شهروندی را به خورد مردم داد.
⭕ برای دیدن مطالب بیشتر وارد کانال شوید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔹 پوست موز قشقاوی زیر پای شهردار صالحیه
🔹 پل صالحیه چکیده افکار مدیرانی است که تدابیرشان صالحیه را در فقر عمرانی قرار داده
🔸خسرو مهدوی/ روزنامه نگار- به گمانم آقای قشقاوی نماینده شهرستانهای بهارستان و رباط کریم با انداختن پوست موز زیر پای شهردار صالحیه، باز نشان داد که مرد سیاس و دنیا دیدهای است. که البته تجارب نمایندگی در مجلس، کنسولگری و ده ها پست ریز و درشت دیگر در راس کشور، باید هم از وی یک سیاستمدار کهنه بسازد. اما نکتهای که حائز اهمیت است و همه سواد علمی و تجربی این نماینده را زیر سوال می برد، کوتاه فکر کردن ایشان در یک حوزه کوچک مثل شهرستان بهارستان است.
🔸 هنوز جلسهای که جناب قشقاوی با مسئولان اسلامشهری برای درخواست کشاندن پای متروی اسلامشهر به شهرستان بهارستان برگزار کرده بود، بوی تازگی می دهد، حالا چه شده است که سینه سپر کرده و قصد علم کردن پل غیر قانونی صالحیه و تجاوز به حریم اسلامشهر را دارد!؟ پلی که چکیده افکار مسئولانی است که سالهاست، تدابیرشان شهر صالحیه را در فقر کامل عمرانی قرار داده است.
🔸شهر صالحیه که بیشتر به شهرهای دهه های 60 و 70 شبیه است و ساکنان آن حتی از کمترین امکانات شهری برخوردار نیستند، امروز شاهد هستیم که شهردار آن، نماینده مجلس و بعضا چند مسئول دیگر با توسل به زور و فشار و قلدری قصد تجاوز به حریم شهر اسلامشهر را دارند.
🔸آیا به نظر شما رفتارهای این حضرات در این خصوص بوی منفعت طلبی و احیانا دست یافتن به اهداف خاصی نیست؟ البته نگارنده مطلب هیچ قصدی برای زدن اتهام و یا افترا ندارد بلکه معتقد است که صدای رفتار مسئولان صالحیه، بلندتر از گفتاری است که آمیخته به موضوعات خارج از عرف و شرع است.
🔸اگر در افکار و اذهان همان مدیرانی که شهر صالحیه را در عقب ماندگی نگاه داشته است، سود و منفعت عمومی از احداث این پل تداعی شده است، قطعا از معایب و آسیب هایی که در آینده خواهد داشت، بی خبرند. زیرا که نه تنها در احداث آن هیچ خبری از علم، مدیریت، تدبر و آینده نگری نیست بلکه نمی تواند نقش یک پروژه تاثیرگذار را ایفا کند.
🔸احداث این پل نه تنها هیچ منفعتی برای دو شهرستان ندارد بلکه به بهانه اجرای آن دهها میلیارد از بودجه شهرداری بر باد هوا رفته است و تاوان آنرا قرار نیست مردم شهرک واوان بدهند باید سراغ کسانی رفت که بدون مجوزهای قانونی با این هزینه هنگفت، دست به احداث این پل زده اند.
⭕ برای دیدن مطالب بیشتر وارد کانال شوید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔸آقای شهردار ترمز مترو را بکشید، بهارستانیها اهل وحدت نیستند
➕خسرو مهدوی/روزنامه نگار- یادتان که نرفته است؛ در حالی که هزینه های حفاری تونل مترو در شهر چهاردانگه از جیب مردم اسلامشهر پرداخت می شد، امام جمعه این شهر به جای تقدیر و تشکر، با نطق آتشین خود مدیران این شهر را مورد عنایت قرار داد.
➕اینگونه به نظر می رسد که آقای قشقاوی نیز قصد دارد همزمان با ادامه حفاری متروی اسلامشهر تا میدان قائم(ع) و برنامه ریزی برای احداث ایستگاه در شهرستان بهارستان, با پول اسلامشهری ها، مجددا این خاطره تلخ را رقم بزند.
➕آقای شهردار و اعضای شورای شهر اسلامشهر اینکه قصد دارید تا با هدف بهره مندی مردم بهارستان از مترو، حفاری تونل را تا نزدیکترین محدوده شهرستان بهارستان ادامه بدهید، لطفا ترمز مترو را بکشید که بهارستانی ها اهل وحدت نیستند.
➕اینکه مسئولان بهارستانی درگیر پل زحمت، قصد دارند تا پروژه بزرگ مترو را فدای پل غیر قانونی صالحیه بکنند، بهتر است شما کاسه داغ تر از آش نشوید و هزینه های حفاری تا میدان قائم (ع) را برای خود شهر اسلامشهر خرج کنید. مردم اسلامشهر هم به همان ایستگاه میدان نماز قانع بوده و قدردان شما خواهند بود تا پولشان را برای شهر خودشان هزینه کنید.
⭕️ دوستانتان را عضو کانال دیده بان اسلامشهر کنید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔸گره کور پل صالحیه با دستان فرماندار اسلامشهر باز شد
🔸زحمت پل وحدت، به گردن اعتبارات استانی افتاد
▪️خسرو مهدوی/روزنامه نگار - گره کور پل اتصال صالحیه به واوان که قرار بود توسط عوامل تا دندان مسلح شهرداری صالحیه، بدون ملاحظات قانونی، به بهره برداری برسد، با دستان فرماندار اسلامشهر باز شد.
▪️ورود جدی و به موقع فرماندار اسلامشهر، همزمان با التیماتوم های غیر منتظره صادق خان، رییس بازرسی استان تهران، به تنش های شهرستانهای اسلامشهر و بهارستان بر سر پل موسوم به وحدت، بازی دو سر برد را برای اسلامشهری ها رقم زد تا این غائله با حضور مسئولان اجرایی، نظارتی و قضایی هر دو شهرستان در جلسه هم اندیشی فیصله پیدا کند.
▪️ هر چند که این ماجرا به تخریب کامل این پل منجر نشد تا واوانی ها آسوده خاطر شوند اما مصوبات طرح مطالعاتی برای ایجاد زیرساختهای لازم و تامین اعتبار آن از منابع استانی، یعنی مرگ تدریجی یک پروژه غیر اصولی و غیر قانون که به مرور زمان شاهد آن خواهیم بود.
▪️نکته جالب این اتفاق، درایتی بود که حسین حبیبی در این جلسه هم اندیشی به کار برد و در حضور فرماندار و دادستان بهارستان و شهردار صالحیه، توپ را به زمین استانداری تهران انداخت.
▪️این همه بگیر و ببند و تنش و من بمیرم و تو بمیری و در نهایت مصوبات راه اندازی این پل با اعتبارات استانی، تقریبا همان ضرب المثل بزک نمیر بهار میاد خودمان است.
⭕️ دوستانتان را عضو کانال دیده بان اسلامشهر کنید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
غیبت مسئولان عالیرتبه در آغاز عملیات ریلگذاری متروی اسلامشهر؛ فرصتی از دست رفته برای حمایت بیشتر
رضا رضوی؛ خبرنگار
🔹آغاز عملیات ریلگذاری متروی اسلامشهر، یک پروژه عظیم و رویدادی مهم برای شهر و ساکنان آن است که میتواند سرآغازی بر بهبود حمل و نقل عمومی در این منطقه باشد. شهردار جوان و پیگیر اسلامشهر در این مراسم اشاره کرد که این پروژه چندین رکورد را جابجا کرده و امیدهای زیادی برای پیشرفت سریع آن وجود دارد. اما آنچه که در این مراسم جلب توجه کرد، غیبت مسئولان ارشد کشوری و وزرای مربوطه بود؛ مسئلهای که بهراحتی نمیتوان از کنار آن گذشت.
🔹پیش از این در بسیاری از مراسم مشابه، یکی از معاونان ارشد وزرا یا مسئولان عالیرتبه به دعوت مهدی شریفیان، نماینده وقت اسلامشهر در مجلس، حضور پیدا میکردند تا با تقویت حمایتها، به اجرای پروژههای حیاتی اسلامشهر کمک کنند. اما در این مراسم، با وجود حضور پررنگ نمایندگان مجلس، مقام ارشد بالادست دولتی که توجه را جلب کند حضور نداشت. این موضوع نشان میدهد که از یک فرصت مناسب برای جذب حمایت بیشتر از مسئولان ارشد و تخصیص اعتبارات جدید، غفلت شده است.
🔹واقعیت این است که متروی اسلامشهر نیازمند بودجه و اعتبارات ملی بسیار بیشتری است و شهردار اسلامشهر نیز به این نکته اشاره کرد که از بودجه چند صد میلیاردی تصویب شده در سال گذشته، تنها حدود ده میلیارد تومان اصطلاحا دست اسلامشهر را گرفته است؛ رقمی که به هیچ عنوان برای سرعتبخشی به پروژه کفایت نمیکند. این وضعیت وظیفه نمایندگان مجلس را سنگینتر میکند و لازم است که ایشان با پیگیری جدیتر، مسئولان اصلی سازمان برنامه و بودجه و وزارتخانههای مربوطه را برای اختصاص بودجه مناسب به این پروژه، متقاعد کنند.
🔹در شرایطی که این پروژه میتواند نقش چشمگیری در کاهش مشکلات حمل و نقل عمومی و افزایش کیفیت زندگی مردم اسلامشهر داشته باشد، هرگونه تعلل در جذب حمایت و بودجه مناسب، آینده پروژه را تحت تأثیر قرار میدهد. این مراسم و غیبت برخی از مسئولان نشاندهنده لزوم پیگیریهای قویتر از سوی نمایندگان مجلس و مسئولان شهری است تا پروژهای که برای مردم اهمیت حیاتی دارد، به تأخیر نیفتد.
🆔https://eitaa.com/joinchat/1231159788C99317db2c6
برای دیدن مطالب بیشتر وارد کانال شوید
تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔸از برکات سفر وزیر فرهنگ و ارشاد به اسلامشهر؛ توسعه لفظی کافه کتاب با چاشنی تضعیف جایگاه خبرنگاران
▪️خسرو مهدوی/روزنامه نگار- از برکات حضور وزیر فرهنگ و ارشاد و میزبانی اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی و فرماندار شهرستان اسلامشهر، همین را بس که ناجوانمردانه، خبرنگاران و روزنامه نگاران از این رویداد فرهنگی حذف شدند.
▪️سفر چند ساعته وزیر فرهنگ و ارشاد به اسلامشهر نشان داد که خبرنگاران و فعالان رسانه ای اهمیت کمتری در ذهن آقای فرماندار از آنچه که متصور می شد، برخوردار هستند و احتمال این وجود دارد با توجه به تغییر دولت و در ادامه آن تغییر مدیران شهرستانی، این روند همچنان ادامه داشته باشد.
▪️لااقل در کنار توسعه کافه کتاب در اسلامشهر در شکل و شمایل لفظ و کلام، می توان از دیگر برکات پربار این سفر، به برملا شدن تحلیل جایگاه خبرنگاران و اهالی رسانه آنهم در سفر وزیر فرهنگ و ارشاد اشاره کرد.
▪️این اتفاق خش دار فرهنگی؛ عدم دعوت از خبرنگاران که به عنوان یکی از ارکان اصلی حوزه فرهنگ بشمار می روند، چه به عمد و یا غیر عمد، در نشست فرهنگی و هنری با جناب وزیر، نکته قابل توجهی هم داشت که بیانگر نگاه کمرنگ فرماندار و مدیر اداره فرهنگ و ارشاد شهرستان اسلامشهر به نقش موثر فعالان عرصه رسانه به ترویج و نشر فرهنگ انقلابی و اسلامی در جامعه است.
▪️البته این واقعه تلخ و اقدام ناشیانه این بزرگواران که همیشه مورد حمایت اهالی رسانه بوده اند، هیچگاه تاثیری بر جایگاه و نقش رسانه و فعالان حوزه رسانه نخواهد داشت و به مراتب ثابت شده است که با عزل و نصب های متوالی همین مدیران طی سالیان گذشته، این خبرنگاران بوده اند که پای تمام مشکلات، کاستی ها و کمبودها و فراز و نشیب های این شهرستان پابرجا ایستاده اند.
▪️فرماندار و رییس اداره فرهنگ و ارشاد بزرگوار و تمام مدیران شهرستان اسلامشهر، چنانچه به این خدمت چند ساله خود، که کمتر از انگشتان یک دست است، مینازید خداقوت، اما یادآور می شوم که بعضی از خبرنگارانی که مورد بی مهری و کم لطفی شما قرار گرفته اند بیشتر از نیمی از عمر شما برای اسلامشهر تلاش کرده و قلم زده اند.
🔴 تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔸شگفتانه ای به نام خاموشی
▪️ خسرو مهدوی/ روزنامه نگار- برنامه زمانبندی خاموشی ها از سوی دولت چنان با دقت و ظرافت خاصی طراحی شده است که مستقیما برنامه و زمانبندی زندگی مردم را تحت شعاع خود قرار داده است.
▪️ این خاموشی ها در فصل سرما یکی از ابتکارات دولت است که مردم برای اولین بار شاهد آن بوده و هیچگونه آمادگی برای این اقدام دولت نداشتند. یعنی یک شگفتانه عجیب و غریب که نه تنها زندگی مردم را به چالش کشیده است بلکه خود دولتمردان نیز طوری از این شگفتانه به شگفت آمده اند که تا به امروز نتوانستهاند جواب قانع کننده ای برای اذهان عمومی و خصوصی ترسیم و برنامه ریزی کنند.
▪️تصور کنید طبق جدول برنامه ریزی شده، ساعت 15 برق محله شما قطع خواهد شد. اینجاست که یک قطعی برق بگوییم تا صدها دردسر و نگرانی و استرس و پریشان حالی از کنار آن بیرون بزند؛ برق که برود، پمپ آب قطع شده و آب هم دست در دست برق می رود، آب که برود سرویس بهداشتی و استحمام هم می رود که هر دوی این گزینه ها خود هزار حکایت ناگفته دارد.
▪️برق که برود آسانسور هم تعطیل می شود و چون افراد طبقات بالا هم جز موجودات زنده هستند و نیاز به آب و خوراک و کار و کاسبی دارند، لاجرم مجبورند این دو ساعت را در خانه بمانندو کار و کاسبی خود را تعطیل و دست به دعا بشوند تا خداوند رزق و روزی آنها را برساند. البته در این مورد زیاد جای نگرانی نیست چون دولت یارانه ها را واریز می کند و کمبود درآمد شهروندان جبران می شود.
▪️لااقل جای شکرش باقی است که تعداد افراد این پروژهی خاموشی زیاد شده و زیاد در صف معطل نخواهیم بود. با ترسیم جدول دقیق برنامه ریزی های خاموشی ها، می دانیم که کدام قسمت از زندگیمان جز عمرمان حساب نمی شود و می توانیم با تمام دغدغه های معیشتی و رفاهی، خودمان را به خواب بزنیم. اما همچنان نگران این هستیم که در این دوساعت معده هایمان نیز به خواب بروند تا نیاز به سرویس بهداشتی نداشته باشیم که آنگاه ناخودآگاه از فشار بالا، دهانمام برای دعای شر و خیر مسئولان ذیربط برقی بازخواهد شد.
▪️گفته اند مردم باید صرفه جویی را یاد بگیرند تا مشکلات انرژی در کشور بیشتر از این نشود. جا دارد مجددا در کنار دیگر منتقدان، کارشناسان و محققان یادآوری کنم که مگر آهی در بساط مانده است که برای آن باید صرفه جویی یاد بگیریم؟
▪️باید چرخ کارخانه ها و کارگاه های کوچک و بزرگ صنعتی با برق بچرخد تا دوشاهی گیر کارگران و کارمندان بیاید تا برای صرفه جویی آن همانند شما برنامه ریزی دقیق داشته باشند.
▪️فارغ از تمام مشکلاتی که این خاموشی ها برای مردم ایجاد میکند، نکته مهمی هم وجود دارد؛ اینکه در طول تمامی این سالهای گذشته چه عاملی باعث شده تا توسعه نیروگاه ها در غفلت دولت های گذشته ابتر بماند تا در عصر تکنولوژی مجبور باشیم سرویس های بهداشتی را به بطری های نوشابه برای ذخیره آب مجهز کنیم؟ یا برای تامین برق واحدهای تولیدی دست به دامن موتوربرق سیار شویم. یا اینکه از کارگران در ساعات که برق هست، دوبرابر کار بکشیم تا قطعی برق لطمه ای به اقتصاد و تولیدات بخش خصوصی وارد نکند؟
▪️این پسرویها شایسته و زیبنده ایران اسلامی و مردمی که با دستان خالی انقلاب کردند و برای همین کشور، جنگیدن و مدافع ناموس و حرم و مردم خودشان بودند، نیست. کاش دولت به جای برنامه ریزی برای لطمه زدن به زندگی مردم، برای پیشرفت و توسعه برنامه ریزی کند تا اینگونه با اعصاب و روان مردم بازی نشود.
🔴 تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
🔸شهردار خونسرد به فکر سلامتی مردم خونگرم اسلامشهر باشد
🔸بسته شدن گاه و بیگاه پلهای هوایی مکانیزه 140 میلیارد ریالی
▪خسرو مهدوی/ روزنامه نگار- دقیقا پنجم آبانمها، یعنی یک ماه پیش، مدیریت شهری اسلامشهر با کلی عضو شورا و مدیر و معاون، از پلهای هوایی مکانیزه ابتدای خیابانهای باغ فیض و زرافشان بهره برداری کرد تا مردم اسلامشهر به خصوص افراد سالمند، نوجوانان و کودکان، شهروندان معلول، زنان باردار و افراد ناتوان بتوانند به سهولت از عرض بلوار بسیج مستضعفین یا همان جاده ساوه سابق عبور کنند.
▪اما به مراتب دیده شده است که گاه و بی گاه و در بخشی از ساعات روز درب های این پل های هوایی مکانیزه که با اقدام شهرداری پس از سالها انتظار با 140 میلیارد ریال به سرانجام رسیده است، به روی مردم بسته می شود. این درحالی است که هنوز خاطرات تلخ سوانح برخورد بعضی از شهروندان با خودروهای گذری در همین نقاط از شهر، از یادها پاک نشده است.
▪اینکه به چه دلیل و با چه توجیهی درب این پلهای هوایی مکانیزه در ساعات شلوغ و پرتردد عابران بسته می شود، شهردار اسلامشهر باید پاسخگو باشد اما اینکه چرا جان و سلامتی شهروندان این شهر برای مدیریت شهری کم اهمیت شده است، باید عرض کنم که احتمالا تمام حواسها و تمرکزها به سمت درآمدهای پایدارو غیرپایدار و تامین اعتبارات پروژه ها پرت شده است.
🔴 دیده بان اسلامشهر/ تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
دفترچه آزمون استخدام پیمانی آتش نشانی .pdf
1.67M
⭕️ استخدام نیروی آتش نشان
سازمان شهرداریها و دهیاریهای کشور برای تامین نیروی انسانی مورد نیاز در مشاغل عملیاتی آتش نشانی شهرداریها از محل سهمیه استخدامی شماره ۴۰۳۹۹ مورخ ۱۴۰۳/۴/۳۱ سازمان اداری و استخدامی کشور تعداد ۴۵۲۶ نفر از افراد واجد الشرایط را از طریق برگزاری آزمون کتبی و ارزیابی تکمیلی و پس از طی مراحل گزینش به صورت پیمانی استخدام مینماید
برای کسب اطلاعات بیشتر دفترچه پیوست را باز کنید👆
دیده بان اسلامشهر؛ تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr
20.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥افشاگری از پشت پرده وامهای بانک ها
🔴 دیده بان اسلامشهر؛ تحلیلی،خبری و دریچه ای برای دیدن بهتر شهرستان اسلامشهر
https://eitaa.com/dideban_eslamshahr