🔴دیدی خانم #لیلا_حاتمی؟ که ده ها نفر از مردم #فرانسه در تظاهرات کشته و زخمی شدند ولی هیچ سلبریتی فرانسوی نیامد در خاک ایران اظهار تاسف کنه؟ ولی خیانت شما #سلبریتی ها به اینجا ختم نمیشه، شما به خون غلطیدن پلیس کشورت رو دیدی و رفتی اونجا سیاه نمایی کردی و بدتر از همه، مسببان این تظاهرات خود شمایید شما بودید که برای رای آوردن #روحانی همه ترفند اجرا کردید
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
⭕️حقیقت عریان هالیوود
💢در این زمینه «اسکارلت یوهانسن» بازیگر هالیوودی به «تایمز» گفته بود: هالیوود به زنان خیلی سخت گیر است. پیرشدن زنان در هالیوود یعنی پژمردگی. مدیران هالیوود وقتی ستارگان زن پا به سن می گذارند، می گویند آه! دوران شکوفایی او به سر آمده و دیگر فاقد جذابیت های جنسی است. او دیگر نمی تواند سمبل سکس باشد!
این هنرپیشه، صنعت هالیوود را پوچ خوانده و گفته بود: این تلقی از زنان هنرپیشه، یک تصور عمومی در هالیوود است.
💢پیشتر، بازیگران زن دیگری چون «شارون استون»، «دمی مور» و «شارلوت رمپلینگ» نیز به انتقاد از این رفتار هالیوود پرداخته بودند. شارون استون 50 ساله در این باره گفته بود: «وقتی به مراسم اسکار رفتم، همه گفتند؛ آه! یک کشف باستان شناسی!»
💢دمی مور بازیگر 45ساله نیز از بازیگران دیگری است که رسماً به این تبعیض جنسی در هالیوود اعتراض کرده و گفته بود «این چند سال گذشته برای من که در این سن هستم، سال های دشواری بود.»
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
🔻فرانسه و آلمان برای میزبانی کانال مالی اتحادیه اروپا پیشقدم شدند
پایگاه خبری وال استریت ژورنال:
🔹فرانسه یا آلمان برای میزبانی کانال ویژه مالی اتحادیه اروپا برای تجارت با ایران و دور زدن تحریم های ایالات متحده علیه ایران پیشقدم شدهاند.
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
📌وال استریت ژورنال: با وجود تحریمها، پروازهای بینالمللی ایران ایر ادامه دارد
🔹با بی توجهی متحدان آمریکا به تقاضای کاهش پروازها، این مسئله چالشی برای ترامپ است
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
⭕️ #سگ_گشاده و #سنگ_بسته
💠 امیررضا علیپور هشتلی، رتبه یک کنکور ارشد علوم سیاسی، سال گذشته در جریان انتخابات ریاست جمهوری با بلند کردن سوتین بنفش اعلام کرد ستاد روحانی با بهره گیری از جاذبه های جنسی رای جمع می کند!
💠 وی سپس از تحصیل محروم و با شکایت ستاد روحانی امروز راهی اوین شد!
✍ دوستان و کسانی که حتی گذری از کنار ستاد های روحانی در سراسر کشور گذشته اند گفته های آقای علی پور را تصدیق میکنند
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
⭕️ #محمد_صادق_خلخالی
💠 امروز ۵ آذر مصادف است با سالگرد درگذشت اولین حاکم شرع دادگاههای انقلاب اسلامی در سال ۱۳۸۲؛ فردی که راجع به او و عملکردش حرف و حدیث زیاد است
💠 اما شاید بهترین کار اینست که بدون پیش داوری کتاب خاطراتش را مطالعه نمود تا او را لااقل در زمان خودش و بهتر قضاوت کرد...
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
⭕️ #نجومی_ها
💠 فیش حقوقی ٩٩ میلیون تومانی مدیر عامل شرکت ملی گاز ایران...
✍ وقتی فیش حقوقی یک مدیر عامل ۹۹ میلیون تومان است پس مقامات بالاتر از او ( وزرا) فیش حقوقیشان چقدر است؟
🇮🇷 #دیدهبان باشید
http://eitaa.com/joinchat/1100349452C9ce0a1d4e8
هدایت شده از مجله کتاب زندگی
💥 تنها نهادی که در ایران تغییر نمیکند کدام است؟!
بانک، سینما، اطلاع رسانی، غذا، سیاست و غالب مؤلفه های دیگر همه تغییر کردهاند اما انگار یک نهاد یا یک ساختار هر اتفاقی که می افتد تغییر نمیکند!
▪️ با اتومبیل در شهر تردد می کنی. 50 سال قبل اما چقدر تردد با اتومبیل شخصی در شهر وجود داشت؟
▪️ کانال تلگرامی خود را چک می کنی. 50 سال قبل وسیله اطلاع رسانی چه بود؟
▪️ از طریق اینترنت پول جا به جا می کنی. 50 سال قبل انتقال پول جز با مراجعه به بانک ممکن نبود.
▪️ با فشار دادن چند دکمه می توانی به کانال های مختلف تلویزیونی در جاهای مختلف دنیا سرک بکشی. 50 سال قبل اگر هم تلویزیون داشتی محدود به دوسه کانال بود با تصاویر سیاه و سفید یا تلفن، همه جا همراه توست.
همه چیز در این 50 سال تغییر کرده الا یک نهاد!
▪️ حتی مسجد سنتی دیگر تنها مسجد نیست و در زیر زمین آن هایپر برقرار است و درکنار رستوران تأسیس کرده اند.
▪️ سالن سینما هم سینمای 50 سال قبل نیست و می توان در طبقات فوقانی پردیس های تجاری در سالن های مدرن فیلم تماشا کرد.
▪️ کتاب خواندن هم تغییر کرده و مثل 50 سال قبل نیست. هم روی گوشی می توان کتاب خواند هم کتاب گویا برایت کتاب می خواند. البته در دیاری که دانستن فضیلت نباشد کتاب خوانی چندان هم رایج نیست.
اینها تنها مثال هایی است که نشان می دهد به هر سو و هر جا که می نگری می بینی همه تغییر کرده اند الا یک ساختار!
50 سال قبل خانواده ها چند فرزند داشتند و حالا شمار خانوارهای بی فرزند رو به فزونی است چه رسد به یک یا دو فرزند.
دقت می کنید؟ همه تغییر کرده اند الا یک جا!
✅ اما اینجا کجاست که پس از 50 سال تغییر نکرده؟ مدرسه و ساختار آموزش و پرورش است.
▪️ 50 سال پیش با نمره می ترساندند و حالا هم می ترسانند. 50 سال قبل مهارت ویژه ای آموزش داده نمی شد و تکیه بر محفوظاتی بود که به سرعت رخت بر می بست و حالا هم هست.
▪️ 50 سال قبل کلاس یعنی یک اتاق با تعدادی نیمکت و در فضایی که تنفس گاه دشوار می شد و معلمی که خسته وارد کلاس می شد و یک راست می رفت سراغ کتاب و درس و چشم به چشم یکایک بچه ها نمی دوخت تا ببیند اگر امروز حسن خواب آلود است چرا و آن سوتر اگر نازنین مثل هر روز سر حال نیست چه اتفاقی افتاده است. آنچه انگار فراموش شده «حال» و فرآیند رشد است. وزیر هم درباره کنکور حرف می زند و انگار دغدغه همه « فردا» و کنکور دانشگاه هاست که قاعدتا نباید ربطی به آموزش و پرورش داشته باشد. کنکور یک مسابقه است. کل سیستم آموزشی را که نمی شود بر پایه مسابقه ورود به دانشگاه ها تنظیم کرد.
بچه ها را مدام مقایسه کردن و کار گروهی را یاد ندادن 50 سال پیش بود و حالا هم هست.
بچه، نمره نمی آورد و معلم برای تحقیر یا جلب توجه والدین نمره یک رقمی را درشت تر می نویسد و از کودک می خواهد بیشتر تلاش کند! یک چیز اما عوض شده و آن نوع نگاه والدین است. پدر به جای شماتت فرزند کنار نمره می نویسد: البته بهتر است شما هم شیوه آموزش خود را تغییر دهید.
شماری از معلمان البته چنین می کنند اما ساختار کهنه است. آنها هم گرفتار ساختار کهنه اند و بیش از همه آنها رنج می برند.
▪️ شاید بگویید به جای گچ روی تخته سیاه با ماژیک روی تخته سفید می نویسند یا برخی به تغییر محتوای کتاب های درسی اشاره کنند.
انگار در آموزش و پرورش «در» به روی همان پاشنه می چرخد که از 50 سال پیش می چرخیده است.
▪️ بچه ها همچنان حفظ می کنند. همچنان مهارت های زندگی را نمی آموزند. همچنان انقلاب هوش در مدارس به جریان نبفتاده و به جز استفاده های ابتدایی و ابزاری اتفاقی نیفتاده و 90 درصد بودجه آموزش و پرورش صرف حقوق و مزایا و پاداش ها می شود و با این حساب تفاوتی ندارد که کی وزیر است. چون 10 درصد بودجه را بیشتر در اختیار ندارد.
این که پدر و مادرها همان حرف هایی را در مدرسه بشنوند که خودشان موقع تحصیل می شنیدند و حتی شکل ظاهری هم تغییر نکرده تنها به درد تجدید خاطره و احساس نوستالژیک می خورد.
🤔56 سال قبل و در سوم دی ماه 1340 محمد درخشش وزیر وقت آموزش و پرورش که در آن زمان به آن وزارت فرهنگ می گفتند در پیامی تصریح کرد: مصمم هستیم تحولی در برنامه های تحصیلی به وجود آوریم. 50 سال است که همه از تصمیم به تحول و تغییر خبر می دهند و یگانه اتفاقی که رخ نمی دهد همین تغییر است.
💡یک بار دیگر به این موضوع فکر کنیم که چرا همه جا تغییر کرده ولی این نهاد تغییر نمی کند؟ نه این که دیگران که می گوییم تغییر کرده اند الزاما رو به جلو بوده اما به هر رو تغییر می بینی. یا نه این که دراینجا هیچ کس نخواهد، اما انگار نمی شود که نمی شود!
—---—
✍ مسعود پاشایی
#یک_لحظه_تامل
@Ketab_Zendegi