11.55M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❇️حلقههای میانی در کلام امام خامنهای
🔺چهار نقطه اصلی گام دوم انقلاب اسلامی:
1-عظمت حادثه انقلاب
2-عظمت راه طی شده و کارکرد انقلاب تا به امروز
3-عظمت چشم اندازی که باید به آن برسیم
4-عظمت نقش نیروی جوان متعهد
⭕️الزامات جریانات حلقههای میانی:
1-شناخت صحیح از صحنه و عناصر درگیر صحنه
2-حرکت باید جهتگیری مشخص داشته باشد(به سمت جامعه اسلامی)
3-وجود نقطه امیدبخش و روشن
4- تبیین راهکارهای عملی
#حلقههای_میانی
#دیدهبان
https://eitaa.com/joinchat/1793065243C74a26d4f62
🩸بازخوانی اصل ۴۳ قانون اساسی🩸
قانون اساسی کشور ایران به عنوان حیاتی ترین سند قانونی کشور از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
❌برای کسی که میخواهد با مسائل اقتصادی جمهوری اسلامی ایران آشنا شود شناخت دور نما و بَنایِ اقتصادی ایران امری ناگریز محسوب میشود، چرا که هدف کلی اقتصاد کشور ما در قوانین اقتصادی قانون اساسی کشور منعکس شده است.
👈اولین اصل یا مغز اقتصادی قانون اساسی اصل 43 قانون اساسی است.
📜 این قانون به هدف #استقلال_اقتصادی_جامعه،#ریشه_کن_کردن_فقر_و_محرومیت #برآوردن_نیازهای_انسان_در_جریان_رشد به شرط آزادی تشکیل شده است که ضوابطش 9 بند دارد:
1⃣. تأمین نیازهای اساسی: مسکن، خوراک، پوشاک، بهداشت، درمان، آموزش و پرورش و امکانات لازم برای تشکیل خانواده برای همه.
🟢 بخشی از پیام امام به مناسبت افتتاح حساب شماره 100 به منظور خانه سازى براى مستضعفان را مرور میکنیم. در بخش هایی از این پیام آمده است:
«از حداقل [حقوق] هر فرد است که باید مسکن داشته باشد. مشکل زمین باید حل شود و همه بندگان محروم خدا باید از این موهبت الهى استفاده کنند.همه محرومان باید خانه داشته باشند. هیچ کسى در هیچ گوشه مملکت نباید از داشتن خانه محروم باشد. بر دولت اسلامى است که براى این مسئله مهم چاره اى بیندیشد، و بر همه مردم است که در این مورد همکارى کنند... و نیز دولت باید در طرح هاى اساسى و دراز مدت خود براى حل این مشکل در سطح عموم طرحهایى تهیه کند؛ و اکنون این یک تجربه تازه از بسیج نیروى ایمان جامعه در راه تعاون اسلامى و مبارزه با محرومیت است که ملت با توفیق الهى باید از آن نیز سرفراز درآید. من با کمال تواضع از ملت عزیز در این امر حیاتى استمداد مى کنم و سلامت و سعادت همگان را خواستارم.» (صحیفه امام، ج6،ص519_ 521)
امام خمینی ره این پیام را در 21 فروردین 1358 یعنی کمتر از 2 ماه پس از پیروزی انقلاب مطرح کرده اند.
🟢 در رابطه با آموزش دولتی با کیفیت نیز در کلام امام خامنه ای که به تازگی با معلمان سراسر کشور ایراد فرمودند مرور میکنیم:
«تقویت مدارس دولتی مهم است.... وقتی ما به مدرسهی دولتی کماعتنائی بکنیم، معنایش این است که اگر کسی بنیهی مالیاش آن قدر نبود که بتواند در آن مدرسهای که شهریّه میگیرد ثبت نام بکند، ناچار است که تن به ضعف بدهد؛ معنایش این است که کسی که بنیهی مالی ندارد، بنیهی علمی هم نداشته باشد. این بیعدالتیِ محض است؛ این بیعدالتی به هیچ وجه قابل قبول نیست. پس یکی اینکه مدرسهی دولتی بایستی از آموزش خوب، از معلّم خوب، از فضای آموزشی خوب بهرهمند بشود.» (بیانات در دیدار معلمان۱۴۰۲/۰۲/۱۲)
🔮 به روشنی در کلام امامین انقلاب مشاهده میکنیم که دولت وظیفه تامین مسکن و آموزش مردم که منحصر در اینها نیست بلکه نیاز های اساسی مردم که در قانون ذکر شده است را برعهده دارد.
🤔 حال سوالی پیش می آید که فقط دولت باید از بیت المال و اموال حکومت این تسهیلات را به مردم ارائه دهد یا میتوان از دیگر ظرفیت ها استفاده کرد؟
✅در پاسخ باید گفت که دولت میتواند به دو روش این تسهیلات را به مردم ارائه دهد:
الف) از طریق مردم: یعنی دولت با استفاده از ظرفیت مردمی و کمک های مردمی به مستضعفان خدمات دهد.
🟢 در پیام امام به وضوح این مساله دیده میشود:
«به همه در کوشش برای رفاه طبقات محروم وصیت می کنم که خیر دنیا و آخرت شماها رسیدگی به حال محرومان جامعه است... وچه نیکو است که طبقات تمکندار به طور داوطلب برای زاغه و چپرنشینان مسکن و رفاه تهیه کنند. و مطمئن باشند که خیر دنیا و آخرت در آن است. و از انصاف به دور است که یکی بی خانمان و یکی دارای آپارتمانها باشد.» (وصیت نامه سیاسی_الهی، ص 83)
ب) از طریق حکومت: یعنی حکومت از بودجه اسلامی کشور ارائه خدمت به متستضعفان را انجام میدهد. در کلام امام به روشنی این وظیفه نمایان شده است:
🟢 «بنیاد مستضعفین نیز باید به کمک این طرح بشتابد و از اموال مصادره شده خاندان پهلوى و اطرافیانش در این طرح استفاده شود. و نیز دولت باید در طرح هاى اساسى و دراز مدت خود براى حل این مشکل در سطح عموم طرحهایى تهیه کند» (صحیفه امام، ج6، 521)
💡 امید است دولت فعلی در تحقق هر چه بیشتر اصل 43 قانون اساسی در رابطه با نیاز های اولیه و اساسی مردم بیش از پیش تلاش کند و به فرمایش بنیان گذار انقلاب دولت باید در طرح های اساسی و دراز مدت خود برای حل این مشکل اقدام کند.
ادامه دارد...
👤 یکی از اعضای کارگروه تواصی
#قانون_اساسی
#عرصه_اقتصاد
🔹کارگروه مسأله شناسی تواصی🔹
⭕️طبق کدام قانون؟!
🔺در تاریخ 1397/12/26 اداره کل راه و شهرسازی استان بوشهر اقدام به عقد قرارداد جهت پروژه توسعه ساختمان دیوان محاسبات استان بوشهر با مبلغ بالغ بر 6 میلیارد و 700 میلیون تومان میکند، در صورتیکه طبق ماده 28 ضوابط اجرایی قانون بودجه سال 1397 و بعد از آن «احداث و خرید ساختمانهای اداری توسط دستگاه های اجرایی از جمله شرکت های دولتی، بانک ها و مؤسسات انتفاعی وابسته به دولت ممنوع است.»
🔻سوالی که پیش میآید این است که دیوان محاسبات با چه توجیهی اقدام به ساخت چنین ساختمان پرهزینهای، آن هم در شرایط سخت اقتصادی آن سال کرده است؟! ساختمانی که هنوز تکمیل نشده است و در قرارداد جدید، پیمانی با مبلغ 7 میلیارد و 500 میلیون تومان با پیمانکار جدید در سال 1400منعقد شده است! که به پول امروز، احداث چنین ساختمانی بالغ بر چند ده میلیارد تومان خواهد بود!
🔺البته شاید دیوان محاسبات، همانطور که در عنوان قرارداد آمده است، بگوید که این ساختمان جدید نیست و تکمیل ساختمان فعلی است! اما اگر اینگونه باشد، این کار دور زدن قانون نیست؟! تکمیل در حد یک دستشویی یا تغییرات چند اتاق و در نهایت اضافه بنا در حد 1 طبقه است، نه یک ساختمان جدید 5 طبقه!
⁉️سوال دیگر؛ آن تابلوی ستاد اقامه نماز اداره کل دیوان محاسبات استان بوشهر چه کاربردی دارد؟! آیا بهتر نیست برای سرپوش گذاشتن روی برخی موارد، از فریضه الهی نماز استفاده نشود؟!
پینوشت: اطلاعات قراردادهای منعقد شده در سامانه پایگاه اطلاعات قراردادهای کشور در دسترس عموم است.
#مجلس
#دیدهبان
https://eitaa.com/joinchat/1793065243C74a26d4f62
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ از قانون حمایت از گزارشگران فساد اطلاع دارید?
#سوت—زنی
#فساد
#دیدهبان
https://eitaa.com/joinchat/1793065243C74a26d4f62
صلوات خاصه امام محمد باقر علیه السلام
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدِ بْنِ عَلِیٍّ بَاقِرِ الْعِلْمِ وَإِمَامِ الْهُدَى وَقَائِدِ أَهْلِ التَّقْوَى وَالْمُنْتَجَبِ مِنْ عِبَادِکَ اللَّهُمَّ وَکَمَا جَعَلْتَهُ عَلَماً لِعِبَادِکَ وَمَنَاراً لِبِلَادِکَ وَمُسْتَوْدَعاً لِحِکْمَتِکَ وَمُتَرْجِماً لِوَحْیِکَ وَأَمَرْتَ بِطَاعَتِهِ وَحَذَّرْتَ عَنْ مَعْصِیَتِهِ فَصَلِّ عَلَیْهِ یَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَى أَحَدٍ مِنْ ذُرِّیَّهِ أَنْبِیَائِکَ وَأَصْفِیَائِکَ وَرُسُلِکَ وَأُمَنَائِکَ یَا رَبَّ الْعَالَمِینَ.
31.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🪙 امام باقر(ع) و نجات نظام پولی جهان اسلام!
#باز_نشر
• نظام مالی، دو پولی بود: درهم ساسانی و دینار رومی/ تصرفات جزیی در ضرب سکه، نظام پولی را عوض نمی کرد.
• نظام مالی بین دو پول متفاوت، مشکلات خود را داشت از جمله: نسبت بین دو پول! گاهی یک دینار ۷درهم ارزش داشت و گاه به ۲۵و ۳۵درهم می رسید!
- از علل این تولرانس، "میزان حجم پول" بود. اگر درهم در غنائم از ایران زیاد می شد بر ارزش دینار اثر موضعی داشت. گاهی هم بخاطر فرار از زکات یا واکنش به حجم پول، دینارها ذوب و شمش طلا می شد و تبعا ارزش دینار آن افزون می شد!
• امپراطوری روم در تهدید خود مسلمین را مخیّر کرد یا با #دینار_موهن به پیامبرشان معامله کنند! و یا دینار را کنار بگذارند! ⬅️ دومی موجب کاهش حجم دینار شده و بر ارزش درهم هم اثر میکرد! مثلا ارزش یک دینار به۲۵ و ۳۵درهم می رسید! ⬅️ تجارت و تولید و خدمات با کاهش نقدینگی مواجه و قیمت ها بالا می رفت!
• ابتکار امام باقر(ع) در این بستره شکل گرفت: یک نظام پولی مستقل و حذف کامل دینار رومی و درهم ساسانی! (ر.ک: حیاة الحیوان الکبری ج۱ص۹۷)
• ماهم اگر #دیپلماسی_اقتصادی دو دهه قبل را به سمت ایجاد "بازار مشترک اسلامی" و "پول واحد اسلامی" می بردیم تحریم های دلار، کشورهای اسلامی و ایران را دچار این همه مخاطره نمی کرد!
#اقتصاد #تحریم_ارزی
محسن قنبریان
☑️ @m_ghanbarian
⭕️در کنار خبرهای تلخی که پیرامون برخورد غیرموجه نمایندگان مجلس با بخشنامه معاون وزیر کشور به گوش میرسد، نباید فراموش کنیم، افرادی هم در مجلس هستند که از جایگاه قانون دفاع میکنند، نه منافع شخصی.
🔺انتظار میرود سایر نمایندگان مجلس نیز موضع صریح خود را در حمایت از قانون و برگزاری انتخابات سالم و پرشور اعلام نمایند.
#مجلس
#دیدهبان
https://eitaa.com/joinchat/1793065243C74a26d4f62
♨️نظر شفاف نماینده دشتستان درباره بخشنامه جنجالی وزارت کشور:
اولویت کشور استیضاح وزیر نیست / مجلس کارهای مهم تری دارد
🔹دکتر ابراهیم رضائی در یادداشت هفتگی خود (گزارش شماره 51) نوشت: روز دوشنبه (۲۹ خرداد) تعدادی از نمایندگان به سراغم آمدند و درخواست کردند که در نطق خود علیه اقدام اخیر معاون وزیر کشور (منع مدیران در همراهی با نمایندگان) موضع بگیرم، جواب منفی دادم چرا که اگر چه بنده از ابتدا با وزیر کشور مخالف بودم و مخالفت خود را نیز ابراز داشتم اما هم اکنون معتقدم که وزیر کشور نباید به خاطر بخشنامه پرحاشیه معاون خود استیضاح شود چون اولاً استیضاحها و کارهای واجبتری در مجلس داریم و این مورد اولویت کشور نیست ثانیاً برای استیضاح وزیر کشور دلایل و اشکالات مهمتری وجود دارد نه این مواردی که اکنون مطرح میشود لذا استیضاح وزیر کشور را امضا نکردم اگرچه خود از منتقدترین نمایندگان نسبت به او هستم.
🔹 دکتر رضایی افزود: برخی نمایندگان اقدام معاون وزیر کشور را توهین به مجلس و شأن نمایندگان دانستند گفتم که شأن و جایگاه نمایندگی وابسته به مردم است و مدیران اجرایی نقش خاصی در آن ندارند، اگر نماینده مردم بوده و باشیم جای نگرانی ندارد، اینکه نماینده باید تا روز آخر به وظایف خود عمل کند حرف درستی است اما اولین متولی حرمت نمایندگی خود نماینده است، کسی نمیتواند مانع انجام وظیفه نمایندگی شود چون «مجلس در راس امور است» لکن لازم است که نمایندگان مراقب باشند که در سال انتخابات بگونهای عمل نکنند که شائبهای به وجود آید.
📍اطلاعرسانی دکتر ابراهیم رضائی
⭕️دست نوشته شهید محسن حججی در روز عرفه سال 94
🔺خدایا! شهیدم کن
#شهید_محسن_حججی
#عرفه
#دیدهبان
https://eitaa.com/joinchat/1793065243C74a26d4f62