کشور مال شماست،
و آباد کردن به عهده شما.
خرابی به اندازهای است که باید تمام افراد ملت قیام کند، جدیت کند تا ترمیم کند.
باید همین طور پیش برویم و دست توطئه گرها را قطع کنیم، همان طور که دست اجانب را از مخازنتان قطع کردید.
@didebanehoshyar
❓❓❓❓❓
😳چرا بچه ها میلی به تفکر ندارند؟
💠#متفکر شدن بچهها ارتباط مستقیمی با رفتارها و کنشهای والدین و مربیان دارد.
🔸یک اشتباه فراگیر در بزرگترها این است که #علامت_سؤال برای بچهها ایجاد نمیکند.
@didebanehoshyar
شتر در خواب بیند پنبه دانه ...
امام خامنه ای:
با آمریکا در هیچ سطحی مذاکره نمی کنیم
@didebanehoshyar
📢📢📢 خاتمه پنجمین اجلاس خبرگان با قرائت بیانیه پایانی
اعضای مجلس خبرگان خواهان تحقق #اقتصاد_مقاومتی و ایستادگی و تدبیر مسئولان برای حل #مشکلات_اقتصادی مردم شدند.
@didebanehoshyar
📢📢📢 🔸قطعنامه مجلس خبرگان:
لزوم اولویت تأمین کالاهای مورد نیاز مردم و ایجاد سازوکار برای کنترل گرانی
🔻 مجلس خبرگان رهبری در پایان پنجمین اجلاسیه خود در دوره جدید این مجلس یا صدور قطعنامهای بر ضرورت برنامههای عدالت اجتماعی و توانمندسازی مردم بویژه قشر کم درآمد تاکید کرد.
متن قطعنامه مجلس خبرگان رهبری به شرح زیر است:
🔹️ لازم است نظارت دقیق بر بازار و قیمتگذاریها و ایجاد سازوکار مناسب برای کنترل گرانی و حمایت از اقشار محروم و آسیبپذیر جامعه صورت پذیرد.
🔹️ ضروری است برای تحقق کامل و عملیاتی نمودن اقتصاد مقاومتی و کاهش آسیبهای مهم اجتماعی مانند بیکاری، تبعیض و بیعدالتی و محرومیت تدابیر لازم اتخاذ گردد.
🔹️ بر گسترش تولید ملّی، استفاده از ظرفیتها و توانمندیهای داخلی و صادرات غیرنفتی و توسعه منابع انرژی تأکید میگردد.
🔹️ انتظار میرود آرایش مناسب نظام اقتصادی و اداری کشور برای مواجهه با جنگ اقتصادی، بخصوص مدیریت نقدینگی و ایجاد عدالت و آرامش اجتماعی در مسیر مقابله با تحریمهای ظالمانه و همه جانبه اتخاذ شود.
🔹️ انتظار میرود با صرفه جویی، ساده زیستی، قناعت و پرهیز جدی از اشرافیگری گامی در جهت سبک زندگی اسلامی برداشته شود.
🔹️ لازم است اصلاح ساختار بانکی کشور و ساماندهی و برقراری نظم همه جانبه در بازارهای ارزی و مالی انجام پذیرد و از بی تدبیریها و ضعف مدیریتی بخصوص در عرصه اقتصاد پرهیز شود.
🔹️ ضروری است برنامههای عدالت اجتماعی و توانمندسازی مردم بویژه قشر کم درآمد با ایجاد اشتغال مولد و اولویت بخشی به تأمین کالاهای مورد نیاز مردم در اسرع وقت اجرایی گردد.
@didebanehoshyat
📢📢📢 منابع یمنی:
یگان پهپادی ارتش و انصارالله یمن فرودگاه «ابها» در جنوب غرب عربستان را هدف حملات خود قرار داد؛در پی این عملیات، پروازهای این فرودگاه متوقف شد.
@didebanehoshyar
⛔️⛔️⛔️ تردد خودروهای دیزلی با استاندارد یورو 4 در فرانکفورت آلمان ممنوع شد
خودروهای دیزلی یورو 5 هم از یک ماه دیگر ممنوع می شوند
دادگاه عالی آلمان هدف از این ممنوعیت را حفظ محیط زیست اعلام کرده، اما مخالفان می گویند لابی خودروسازان عامل صدور این حکم بوده است
👈👈👈 ما هنوز هم از کامیونهای ماک جنگ جهانی استفاده میکنیم😢
@didebanehoshyar
📢📢📢
🔵 حضرت آیت الله خامنهای در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری:
🔹 #جنگ_رسانه_ای امروز، از قبل هم وجود داشته ولی اکنون #شدت آن بیشتر شده است.
براساس اطلاعاتی که در اختیار داریم، دستگاههای جاسوسی آمریکا و رژیم صهیونیستی با حمایت مالی قارونهای منطقه اطراف کشور ما، تشکیلاتی را برای این جنگ رسانهای راه اندازی کردهاند و به طور جدی در حال برنامهریزی و تلاش برای آلوده کردن فضای تبلیغاتی و فکری جامعه هستند.
🔹 اهداف این جنگ رسانهای، #ایجاد_اضطراب، #یأس، ناامیدی و #احساس_بن_بست و #بدبین_کردن_مردم نسبت به یکدیگر و نسبت به دستگاههای مسئول و همچنین بیشتر و بزرگتر نشان دادن مشکلاتاقتصادی در ذهن جامعه است.
🔹گاهی اوقات در بیان مشکلات و یا انتقادها مبالغه می شود و این مبالغه موجب #تشدیداضطراب افکار عمومی و همچنین موجب گسترش « #ویروس_بدبینی » در جامعه خواهد شد.
🔹 من همواره از ابتدای مسئولیت رهبری، به دولتها در زمینه های گوناگون انتقاد و یا اعتراض داشتهام که در برخی موارد هم تند بوده است و #خودم_اهل_انتقادم و اهل مسامحه در برخورد با مشکلات و دستگاههای مسئول نیستم اما تأکید دارم که نحوه گفتن و نحوه اقدام کردن نباید به گونهای باشد که مردم دچار بیماری بدبینی شوند.
🔹نباید فضای عمومی کشور بگونهای شود که اقدامات و تبلیغات مثبت قابل باور نباشند اما #سخن_دروغ_دشمن قابل باور شود زیرا این وضعیت بسیار خطرناک است. در عین حال، انتقاد خیرخواهانه برای اصلاح امور لازم است.
گاهی اوقات انتقاد باید عمومی باشد و نباید همیشه در گوشی باشد اما اینکه بگونهای صحبت کنیم که بندِ دلِ شنونده پاره شود و همه چیز را از دست رفته تلقی کند، کار صحیحی نیست.
🔹بیان عمل سیئه در کنار عمل صالح موجب می شود که مردم بدانند کارها و اقدامات خوب هم وجود دارد و ناامید نشوند.
🔹راه علاج مشکلات کشور، خالی کردن پشت دولت و ابراز برائت از فعالیت دستگاههای مسئول نیست، بلکه #راه_علاج، ایجاد رابطه سالم بین افکار عمومی و دستگاههای مسئول، سخن گفتن و انتقاد کردن، و در عین حال کمک فکری و عملی کردن است.
🔹مسئولان دولتی از نظرات مردم و راه حلهای متخصصان اقتصادی از جمله در مسئله ارزش پول ملی و هدایت نقدینگی استفاده کنند. وظیفه دولتیها، استفاده از نظرات کارشناسان و تحرک برای حل مشکلات است.
🔹وظیفه ما، هدایت دولتیها به سمت استفاده از دیدگاههای کارشناسان و حل مشکلات و خوشبین کردن مردم نسبت به تلاشهای آنها است.
🔹 جلسات خصوصی بنده با مسئولان دولتی، قضایی و نظامی ده برابر جلسات عمومی و رسانهای است و در این جلسات مسائل مختلفی بحث میشود که عموم از آن جلسات مطلع نیستند.
🔹#دعوا_کردن راه اصلاح نیست،
همچنانکه ایجاد تشکیلات و کار موازی با دولت نیز به صلاح و موفق نخواهد بود و تجربه ثابت کرده است کار باید به وسیله مسئولان آن، در مجاری قانونی انجام بگیرد.
🔹#مسئولان باید کار را #جهادی انجام دهند، البته در موارد خاص همچون نامه اخیر رئیس قوه قضائیه که ممکن است قانون جوابگو نباشد و احتیاج به اجازه رهبری باشد، یقیناً همراهی و #کمک خواهیم کرد.
🔹با وجود همه فضاسازیهای تبلیغاتی بدخواهان و همه مشکلات، #انقلاب و کشور در حال #پیشرفت است.
🔹بیان این موضوع به عنوان #رجزخوانی_نیست بلکه با اطلاع دقیق میگوییم که کشور در حال حرکت به سمت مفاهیم و آرمانها و حقایق انقلابی است، اگرچه ممکن است سرعت حرکت، آنگونه که انتظار میرود نباشد اما نظام در زمینههای گوناگون علمی، صنعتی، عزت سیاسی، رشد فکری و معنوی، حرکت رو به جلو دارد و پیشرفتهای خوبی روی داده است.
🔹 #گرایش_روزافزون_به_معنویت در میان #جوانان با وجود تبلیغات پرحجم و گمراه کننده در فضای مجازی یکی از نمونههای بارز این رشد فکری و معنوی است.
🔹حضور گسترده جوانان در #راهپیمایی_اربعین، #اعتکاف، #نماز_جماعات دانشگاهها و جلسات #ماه_رمضان، نشان دهنده #پیشرفت_در_زمینه_های_معنوی است. چرا این نکات مثبت و پیشرفتها را نبینیم؟
این حقایق باید دیده، تحلیل و گفته شوند بویژه از جانب کسانی که مخاطبان زیادی دارند. ۹۷/۶/۱۵
@didebanehoshyar
قل:
اعوذ بالله من شرالنفاثات فی العقد
🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏🙏
@didebanehoshyar
@didebanehoshyar
✍✍✍
#استفتائات_امام_خامنه_ای حفظه الله
س ۱۰۷۹: چند سالی است که ازدواج کرده ام و به مسائل شرعی و امور دینی اهمیت فراوانی میدهم و مقلد امام راحل(قدّس سرّه) هستم،
ولی متأسفانه همسرم به مسائل دینی اهمیت چندانی نمیدهد،
گاهی بعد از مشاجره لفظی، یک بار نماز میخواند، ولی باز دوباره ترک میکند
و این رفتار او مرا بسیار رنج میدهد، وظیفه من در برابر او چیست؟
ج: وظيفه شما فراهم نمودن زمينه اصلاح او به هر وسيله ممکن است،
و بايد از هرگونه خشونت که حاکى از بداخلاقى و ناسازگارى شما باشد، خوددارى کنيد،
و اطمينان داشته باشيد که شرکت در مجالس دينى و رفت و آمد با خانواده هاى متديّن تأثير بسيار زيادى در اصلاح او دارد.
@didebanehoshyar