8.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸سوزاندن اسناد توسط کارکنان کنسولگری سعودی یک روز پس از قتل خاشقچی
@didehban313
🔴 آقای مطهری! اتفاقاً در مثالتان مناقشه است
📝 #کبری_آسوپار
🔻فضای رسانهای بینالملل حدود ۲۰ روزی میشود که شدیداً علیه حکومت آل سعود است. این اتفاق به دلیل قتل فجیع یک روزنامهنگار سعودی در کنسولگری عربستان در استانبول پیش آمده است. فضای مجازی و رسانهای ایران هم مستثنی از این فضا نبوده و مطالب بسیاری علیه دولت سعودی در این مدت منتشر شده است. در چنین فضایی برخی کاربران ضد جمهوری اسلامی ایران در فضای مجازی تلاش کردند با پیش کشیدن موضوع قتلهای زنجیرهای در دولت اصلاحات به قیاس آنها با سلاخی جمال خاشقجی در کنسولگری عربستان بپردازند.
🔻از ضدانقلاب و براندازان البته توقعی نیست، اما روز گذشته این قیاس مبتذل در صفحه یک روزنامه اعتماد (متعلق به الیاس حضرتی، نماینده تهران) و آن هم به قلم علی مطهری، نایب رئیس مجلس دیده شد. مطهری در این یادداشت کوتاه که نمیتواند یک یادداشت رسانهای باشد، مینویسد: «ماجرای قتل فجیع خاشقجی منتقد عربستانی بیش از هر چیز قدرت رسانههای آزاد را به نمایش گذاشت... در مثال مناقشه نیست، اما اگر در زمان قتلهای زنجیرهای، رسانههای آزاد میداشتیم آن فجایع یا اتفاق نمیافتاد و یا به آن شدت رخ نمیداد. اما ریشه این جنایتها چیست؟ وقتی چیزی را برای افرادی مقدس جلوه میدهند که برای حفظ آن از هر وسیلهای میتوان استفاده کرد، چنین فجایعی رخ میدهد، خواه آن چیز سلطنت باشد و خواه نظام حکومتی دیگری.»
🔻مطهری میگوید در مثال مناقشه نیست؛ اما اتفاقاً در مثالش که کل یادداشت را بر مبنای آن نوشته، مناقشه است. و البته ماجرا فقط قیاس نادرست دو اتفاق نیست؛ گرچه خود این قیاس نادرست نشان میدهد مطهری چقدر بر ماجرا اشراف ندارد! در قتل خاشقجی عامل خود حکومت بود و در یکی از مراکز حکومتی آلسعود هم این اتفاق روی داد و در برابر اوج فشار بینالمللی ۱۷ روز به دروغ گفت که خاشقجی از کنسولگری خارج شده است! اما قتلهای زنجیرهای کار عوامل خودسر بود و خود دولت ایران به ماجرا رسیدگی کرد و پرونده را پیش برد، بدون دخالت خارجی. در واقع وقتی خود دولت ایران اقدام به شرح ماوقع و پیگیری قضایی ماجرا کرده، دیگر جایی برای هجمه رسانهای خارجی باقی نمیماند (گرچه که کم هم تهمت نزدند!) رسانههای داخلی هم به ماجرا پرداختند؛
🔻البته مطهری باید به سالهای دهه هفتادش رجوع کند و ببیند آیا نظرش در مورد رسانههای زمان اصلاحات همین است که الان بوده است؟ و سؤال مهم آنکه آیا اکنون در عربستان سعودی رسانه آزادی وجود دارد که به ماجرا پرداخته باشد؟! اصلاً کسی در عربستان جرئت پرداختن به این موضوع را دارد؟! اگر هم منظور رسانههای خارجی است که در زمان قتلهای زنجیرهای هم رویترز و واشنگتنپست و چه و چه وجود داشتند. مطهری از کدام رسانههای آزادی که آن زمان نبودند، سخن میگوید؟
💢 قیاس عجیب دیگر علی مطهری قیاس بین سلطنت و حکومت جمهوری اسلامی است و اینکه مقدس جلوه دادن هر دو غلط است. مقدس دانستن جمهوری اسلامی البته نظر امام است، ولی کجا این مقدس دانستن به جرئت نداشتن مردم برای نقادی منجر شده است؟! در عربستان وهابی که مخالف جرئت بیان کلامی علیه حکومت ندارد، چه چیزی را نایب رئیس مجلس شورای اسلامی همپای جمهوری اسلامی یافته که چنین قیاسی میکند؟!
@didehban313
🔺رویترز افشا کرد: سر این سگ را بیاورید!
🔹خبرگزاری رویترز به نقل از منابع اطلاعاتی ترکیه و یک منبع غربی از جزئیات جدیدی در پرونده قتل جمال خاشقجی روزنامهنگار منتقد عربستان پرده برداشت که دست داشتن مستقیم سعود القحطانی، مشاور ولیعهد سعودی را در ترور این روزنامهنگار ثابت میکند.
🔹طبق گفته دو منبع اطلاعاتی ترکیه، القحطانی از طریق تلفن با افسر سعودی ماهر المطرب رهبر تیم امنیتی سعودی نیز صحبت کرده بود.
🔹این نوار صوتی نشان میدهد القحطانی از طریق اسکایپ توهینهایی را به خاشقجی میکند که او نیز پاسخ او را میدهد. در این هنگام القحطانی در اشاره به خاشقجی میگوید "سر این سگ" را بیاورید، ایسنا
@didehban313
♦️عربستان و بحرین، سپاه پاسداران انقلاب اسلامی را به دلیل ادعای واهی حمایت از «اقدامات تخریبی ایران» در فهرست موسوم به «تروریسم» خود قرار دادند
فارس
@didehban313
🔴این طرح پرخطر را متوقف کنید
طرح کنار گذاشتن بازنشستگان از پست های مدیریتی توسط یکی از نمایندگان که فاقد هرگونه تجربیات کوچک و کلان مدیریتی بود در مجلس مطرح شد و با شانتاژ رسانه ای تبدیل به یک مطالبه عمومی گردید و سریع هم تصویب شد.
این طرح ظاهرا جذاب و خوب سریعا ابلاغ و ضرب العجل برای استعفای مدیران بازنشسته تعیین گردید . اما نکته مهم و مغفول مانده در این طرح ، شرایط زمانی مطرح شدن و اجرایی شدن آن یعنی همزمانی با شروع شدن فاز جدید تحریمهای آمریکا میباشد .
در شرایط شوک آور تحریمهای جدید آمریکا ،یکباره طرحی تصویب و اجرا میشود که حدود ۳ هزار نفر از مدیران کلان کشور باید صندلی های خود را رها کنند و بروند و کشور دچار یک شوک مدیریتی بزرگ میشود.
این طرح هرچند که عقبه و توجیهات خوبی داشته باشد اما زمان اجرای آن بشدت پر ضرر و میتواند مکمل خطرناکی برای تحریمهای جدید باشد . لذا ضرورت دارد اجرای آن را به زمان دیگری که شرایط جامعه عادی باشد موکول کرد
"سعید درخشان"
@didehban313
یک عهد.mp3
6.97M
✅ حجت الاسلام والمسلمین عالی
✅ داستان راننده کامیون و "امام زمان"
@didehban313
♻️ سران سه قوه مشخص کنند مصداق کدام صفت هستند؟
اوایل خرداد ماه سال 97 بود که بعد از تاکید مقام معظم رهبری در جلسه با مسئولان نظام، شورای عالی هماهنگی اقتصادی سران سه قوه، جلساتش را آغاز کرد.
مهمترین دستور کار این شورا علاوه بر تقویت اقتصاد مقاومتی، بررسی اوضاع بانکی، اشتغال و سرمایهگذاری، وضعیت محرومان و مستضعفان، بودجه و انضباط مالی، حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی و چاره اندیشی برای هرگونه احتمال در برجام عنوان شد یعنی تصمیمسازی درباره اصلیترین مسائل اقتصادی کشور.
۲۹ خرداد، حسن روحانی طی نامه ای به آیت الله جنتی، تصویب لوایح چهارگانه (ازجمله پیوستن به دو کنوانسیون پالرمو ومبارزه با تامین مالی تروریسم (CFT را از جمله مصوبات شورای عالی هماهنگی اقتصادی اعلام می کند. اینکه پیوستن ایران به این کنوانسیون های استعماری، اهداف ما را در اقتصاد مقاومتی تامین نمی کند بلکه سبب تسلط بیشتر دشمنان ملت ما در این جنگ اقتصادی می شود، نکته ای است که بررسی توصیه های fatf و متن کنوانسیون ها نشان می دهد.
۳۰ خرداد (یک روز بعد از نامه جسن روحانی) رهبر معظم انقلاب در جمع نمایندگان مجلس، در خصوص این کنوانسیون ها می فرماید: «این معاهدات ابتدا در اتاقهای فکر قدرتهای بزرگ و برای تأمین منافع و مصالح آنها پخت و پز میشود و سپس با پیوستن دولتهای همسو یا دنباله رو یا مرعوب، شکلِ به ظاهر بینالمللی میگیرد... همانگونه که درباره "برخی کنوانسیونهای بینالمللیِ اخیراً مطرح شده در مجلس" گفتیم، مجلس شورای اسلامی که رشید و بالغ و عاقل است، باید مستقلاً در موضوعاتی مثل مبارزه با تروریسم یا مبارزه با پولشویی قانونگذاری کند. البته ممکن است برخی مفاد معاهدات بین المللی خوب باشد اما هیچ ضرورتی ندارد با استناد به این مفاد به کنوانسیونهایی بپیوندیم که از عمق اهداف آنها آگاه نیستیم یا میدانیم که مشکلاتی دارند.»
بنا بر این، از نگاه رهبر انقلاب این کنوانسیون ها استعماری است و دولت هایی با صفت «همسو، دنباله رو، مرعوب» به آن می پیوندند. تاکید ایشان این است که مجموعه ای که «رشید، بالغ، عاقل» است، به جای پیوستن به این کنوانسیون ها خودش در باره مبارزه با پولشویی و تامین مالی تروریسم قانونگذاری می کند.
در روزهای اخیر اما مجددا اسحاق جهانگیری تاکید می کند که سران سه قوه در جلسات شورای عالی هماهنگی اقتصادی، موافق پیوستن به این کنوانسیون ها هستند! با این حساب، سئوال این است که بر اساس بیانات شفاف و روشن رهبر معظم انقلاب، آیا سران سه قوه خود را مصداق صفات مورد اشاره رهبر انقلاب (همسو با غرب، دنباله رو یا مرعوب) می دانند که نسبت به پیوستن به این کنوانسیون ها تاکید دارند؟
@didehban313