شرمن در بخشی از این متن آورده است: میخواهم برای شما داستانی درباره هنر معامله بگویم؛ معامله با ایران که در جریان آن رهبری مذاکرات را بر عهده داشتم.
.
تهران خود را در محاصره قدرت های غربی ضد مسلمانان به سرکردگی آمریکا می بیند که با هدف جلوگیری از ایفای نقش این کشور به عنوان قدرت برتر منطقه، به فکر براندازی جمهوری اسلامی و تبانی با رقبای ایران است.تهران نیز برای مقابله با تهدیدهای آمریکا، چهره ای شیطانی از آمریکا به تصویر می کشد.
.
دردیدار با عباس عراقچیو مجید تخت روانچی، آنها ما را دلگرم کردند که شروعی تازه در مذاکرات هسته ای در نظر بگیریم . ما مطلع شدیم که روحانی خواستار بهبود رابطه با غرب است.»
.
در بخش دیگری از متن فوق آمده است: بعد از شام شب بیست و پنجم، من با عباس عراقچی مذاکرهکننده ارشد ایرانی و مجید تختروانچی، دیگر عضو تیم مذاکرهکننده ایران برای بررسی یک قطعنامه سازمان ملل متحد دیدار کردم.
عراقچی با نکات کلیدی موافقت کرد ولی پس از آن به سمت جلو خم شده و یکی از بندهایی که پیش از این درباره آن توافق شده بود را به چالش کشید.
این یک شیوه آشنای مذاکره ایرانی بود: زمانی که توافق، قریبالوقوع به نظر میرسید، یک نکته دیگر برای اختلاف ایجاد میشد. ما آنچه را میخواستید به شما دادیم، حالا برخی چیزهایمان که از ما گرفتهاید را به ما برگردانید.
من آن را باختم. شروع به توضیح دادن کردم و چشمانم از ناامیدی و خشم پر از اشک شده بود. من به آنها گفتم که چگونه راهبردهایشان میتواند تمامی توافق را به مخاطره بیندازد.
از همان ابتدای زندگی به زنها گفته میشود که عصبانی شدن آنها به لحاظ اجتماعی قابل قبول نیست و اینکه مردم گریه شما را ببینند، نشانه ضعف است.
عراقچی و روانچی مبهوت شده بودند. آنها برای اولین بار طی یک ماه، ساکت شده بودند.
چیزی در صداقت ناامیدی من باعث عبور از مانع شده بود. بعد از یک لحظه طولانی سکوت، عراقچی اعتراض خود را پس گرفت. این ارزیابی اشکبار به حرکت اصلی مکعب روبیک تبدیل شد.
این زمانی بود که مساله کاملا برای من روشن شد. زمانی که ارزشهایی مانند اعتبار، پایداری و تعهد را هم در کار و هم در زندگی شخصی پای میز مذاکره میآورید، شما به طور فوقالعادهای قدرتمند هستید.
گفتنی است این اظهارات وندی شرمن، روایت یک مقام آمریکایی از فضای مذاکرات است و نمیتوان صحت آن را تایید کرد اما متاسفانه تاکنون هرگاه مقامات آمریکایی و اروپایی درباره جزییات و حواشی مذاکرات هسته ای ایران و 1+5 مطلبی منتشر کرده اند، این اظهارات از سوی مقامات کشورمان تکذیب نشده است.
.
لازم به ذکر است که وندی شرمن- خرداد 97- در مصاحبه با رادیو نیویورکر گفته بود:« قطعا ما در طول مذاکرات برجام میدانستیم که احتمال لغو این توافق [از سوی آمریکا] وجود دارد. مذاکرهکنندگان ایرانی نیز در طول این مذاکرات مدام میپرسیدند ما از کجا بدانیم شما این توافق را لغو نخواهید کرد و من میگفتم راهی برای پی بردن به این وجود ندارد همانطورکه ما نمیدانیم شما به این توافق پایبند خواهید ماند یا نه!».
متاسفانه برجام براساس سهل اندیشی و اعتماد نابجا به آمریکا امضا و اجرا شد که اگر این نبود هیچگاه تعهدات طرفین، نامتوازن، ناهمزمان و برگشتناپذیر برای ما و برگشتپذیر و قابل نقض برای طرف آمریکایی و فاقد مکانیسم حقوقی مفیدهنگام شکایت تنظیم نمیشد.
@didehban313
⚽️«سلبریتیسم» عامل باخت ایران به ژاپن
«نگاهی جامعه شناسانه به شکست تیم ملی »
✍#دکتر_امیر_حمزه_مهرابی
✅به عقیده بسیاری از کارشناسان فوتبال، تیم ملی فوتبال ایران در این دوره (2019 امارت) ، بخت اول قهرمانی جام آسیا بود ولی با نتیجه تحقیر آمیز( 3 -0 ) از تیم ژاپن باخت و از رسیدن به فینال باز ماند.
🔹تاکنون دلایل مختلفی برای این ناکامی ذکر شده است ولی بازبینی صحنه مشاجره بازیکنان با داور و رها کردن بازی که منجر به خوردن اولین گل و ازهم پاشیدگی شیرازه تیم ما شد، بیانگر واقعیت تلخی است که می توان آن را «#فرهنگ_سلبریتی» یا «#سلبریتیسم» نامید.
🔸#سلبریتی_های ایرانی عادت کرده اند که به جای تمرکز بر وظیفه اصلی و تخصصی خودشان، نسبت به همه چیز احساس مسئولیت کرده و راجع به همه چیز، اظهار نظر کنند.مربی کشتی راجع به روابط بین الملل شرط و شروط می گذارد، مجری برنامه 90 در جریان آتش سوزی پلاسکو در برنامه تخصصی فوتبال، خواستار استعفای شهردار تهران می شود، فوتبالیست های قدیمی راجع به سیاست های منطقه ای و مسائل راهبردی نظام، اظهار نظر می کنند . بدون اینکه حتی یک مقاله تخصصی در حوزه کاری خود بنویسند.
🔹جمع کثیری از هنرمندان در قامت یک حزب سیاسی مردم را به انتخاب کانددیدای خاص دعوت می کنند. بازیگران سینما راجع به همه موضوعات جامعه ، خود را مسئول دانسته و اظهار فضل می نمایند . درهمه امور، از مسائل پزشکی گرفته تا محیط زیست ،نظامی ، امنیتی، قضایی و ...دخالت می کنند. نایب رئیس مجلس ما به جای پرداختن به وظیفه اصلی خود (یعنی پیگیری مشکلات اقتصادی و معیشتی مردم و قانون گذاری) ، از ترکیب تیم ملی فرانسه وحضور غول های آفریقایی! در آن و توجیه آغوش مادرانه! رئیس جمهور کرواسی تا کنسرت و... داد سخن می راند ، رئیس جمهورمان به جای گزارش اقدامات اجرایی و چگونگی رفع معیشت مردم، به طرح مسائل کلامی و فلسفه ی پست مدرن می پردازد.
♦️متاسفانه این جماعت، اینک مراجع فرهنگ ساز جوانان ما هستند و نحوه ی رفتار و گفتارشان الگوی نسل جدید و فوتبالیست های جوان ما شده است. گسترش فرهنگِ «پرداختن به همه چیز غیر از وظیفه اصلی خود» که شاخص اصلی سلبریتی های ایرانی است، کاررا به جایی رساند که آقای کی روش نیزپس از چند سال ماندن در ایران به خود اجازه می داد که با مصاحبه های جنجالی خود، به مسائل حاشیه ای و غیر حرفه ای دامن بزند.
🔵 ای کاش آقای #کی_روش فرهنگ حرفه ای گری و تخصص گرایی حاکم بر جامعه غرب بویژه فوتبال را به بازیکنان ما می آموخت تا عادت نکنند به جای تمرکز بر بازی و دویدن دنبال توپ ، 6 نفر ازآنان به خود اجازه دهند به سوتِ نزده ی داورمعترض شوند و یا فنون کشتی کج را بر روی حریف پیاده کنند یا قبل ازبازی بامصاحبه های خود برای فدراسیون تعیین تکلیف کنند.
🔴مقصرِاصلیِ این باخت بازیکنان نیستند، چرا که اینان معلول و دست پروده #فرهنگ_سلبریتیسم هستند. مقصر! روسای صدا و سیما هستند که به موقع گوش مجریان حاشیه ساز خود را نپیچاندند. مقصر! روسای فدراسیون فوتبال هستند که کی روش وبرانکو را به موقع ساکت نکردند. مقصر! کی روش است که در کنار آموزش های فنی، به بازیکنان یاد نداد که( عین بازیکنان حرفه ای ) در زمین و خارج از زمین، فقط و فقط باید بر بازی فوتبال تمرکز کنند. عامل این شکست بچگانه، کسانی هستند که فرهنگ حاشیه سازی را در جامعه نهادیه می سازند.
✅بدیهی است تا این فرهنگ اصلاح نشود و هرکس برکار و وظیفه اصلی خویش متمرکز نشود، همان آش است و همان کاسه و همه امور ما (از جمله فوتبال) همیشه درگیر مسائل حاشیه ای خواهد بود و ناکامی ها باز هم تکرار می شود .
@didehban313
♦️ضرغامي از ادامه حضور در جلسات شورايعالي انقلاب فرهنگي و شورايعالي فضاي مجازي منع شد
🔹در پي مشاجره اخير عزت الله ضرغامي با رييس جمهور در جلسه اخير شورايعالي انقلاب فرهنگي، وي از سوي دفتر يكي از مقامات عالي رتبه نظام از ادامه حضور در جلسات شورايعالي انقلاب فرهنگي و شورايعالي فضاي مجازي منع شد/ جماران
@didehban313
😳وندی شرمن معاون سیاسی وزارت امور خارجه آمریکا در مصاحبه با بی بی سی از برخی حاشیه ها در مذاکرات متوالی و طولانی با عباس عراقچی معاون وزارت خارجه آمریکا گفت.
به گزارش ایران آنلاین یکی از این حاشیه ها ماجرای نوه دار شدن شرمن و عراقچی در طول مذاکرات بوده است.
شرمن گفت: من و عباس عراقچی هر دو در طوال این مذاکران نوه دار شدیم و فیلم نوه هایمان را به هم نشان دادیم.
وی افزود: با این حال عباس عراقچی وقتی در پشت میز رسمی مذاکرات قرار می گرفت کاملا جدی، مواضع کشورش را پیگیری می کرد و از نظر او ما نمایندگان شیطان بزرگ بودیم!
@didehban313
⚡ سخننگاشت| فضای مجازی بهترین راه ارتباط با گروههای فرهنگی است
🔻 رهبرانقلاب: دستگاههای مختلفی در فضای مجازی حضور دارند اما حضور در این فضا باید یک حضور #جریانساز باشد، ضمن اینکه بهترین راه #شناسایی و #ارتباط با گروههای مؤثر فرهنگی و یافتن سؤالها و سرنخهای فکری آنان، استفاده از #فضای_مجازی است.
@didehban313
⛔ در تقدیر از اقدام مشفقانه و شجاعانه مهندس ضرغامی
دولت #روحانی و وزیر ناپخته ارتباطات او کمترین احساس مسئولیتی از خود در زمینه ابعاد محتوایی و فرهنگی #فضای_مجازی بروز نمی دهند. در حالی که فضای مجازی پایگاه امنی برای مهاجمین به پاکی، دین، اخلاق و کرامت انسانها و خانواده ها شده است، صرفا به دنبال شعارهای پوچ و بهره برداری سیاسی انتخاباتی در این زمینه هستند و تشکیل کمیته ضدفیلتر را تیتر می کنند.
در چنین شرایطی، اقدام مسئولانه و تخصصی مهندس #ضرغامی در شورای عالی فضای مجازی در واکنش به سخنان غیردینی و غیرمسئولانه روحانی قابل تقدیر است. از ضرغامی که عمر خود را در فعالیتهای رسانه ای و فرهنگی گذرانده انتظاری جز این نمی رود؛ لکن تخطئه او از سوی انقلابی نماهای ذاتا محافظه کار، جالب و خنده آور است.
بازی بدون توپ روحانی برای بستن دهان منتقدین و #فشار_به_نظام هم بحث جدیدی نیست. شورای عالی فضای مجازی و شورای عالی انقلاب فرهنگی بهریاست #روحانی در ۶ سال گذشته همانند دولت تدبیر بی خاصیت بوده اند، این دو-سه سال دیگر هم مثل آن.
اصلا انتظار از این دولت برای انجام کار مثبت فرهنگی یک ساده اندیشی و خوش خیالی ناشیانه است.
@didehban313
🔴 وزیر دفاع: توان رفع ۹۰ درصد وابستگی صنعت خودرو را داریم
امیر حاتمی:
▪️قدرت موشکی ایران به هیچ عنوان قابل مذاکره نیست.
▪️مدافعان و شهدای حرم نبودند امروز باید با داعش در داخل ایران میجنگیدیم.
▪️تمام نیازهای نیروهای مسلح را در کشور تامین میکنیم.
▪️۹۰٪ وابستگی صنعت خودرو به خارج کشور را همین الان میتوانیم رفع کنیم.
@didehban313
ناگفته های یک دیدار...
🔺 #اسلامی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: در آن سالها مواضع مرحوم هاشمی به طوری بود که از نظر ما حمایت پررنگی از رهبری نداشت و انتظار ما از ایشان این بود که در رابطه با فتنهگران موضعگیری شفافی داشته باشد. بر همین اساس ساعتی پیش از دیدار اعلام شده اعضای حزب با آقای هاشمی به مناسبت شهادت شهدای موتلفه، دیدار خصوصی با مرحوم هاشمی داشتیم.
🔺وی افزود: در آن دیدار بنده به عنوان یکی از حضار متنی را که از پیش آماده کرده بودم به شکل مکتوب تقدیم آقای هاشمی کردم و تنها #مرحوم_حبیبی بود که سخنانی را خطاب به رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت بیان کرد.
🔺 آقای حبیبی به طوری مواضع خود را به شکل صریح و شفاف مطرح کرد که مرحوم هاشمی سخنان خود را با این جمله آغاز کرد که "تشکر میکنم هیچ حرفی را در دلتان نگه نداشتید." آقای حبیبی در آن دیدار، مطالب بسیار جدی را درباره فتنهگری برخی نامزدهای انتخابات سال 88 و همچنین در رابطه با برخی نزدیکان آقای هاشمی مطرح کرد. از سوی دیگر درباره برخی از ادعاهایی که در جامعه مطرح شده بود که انتظار میرفت آقای هاشمی در مواجهه با آنها سکوت نکند، مطالبی از سوی آقای حبیبی مطرح شد و در نهایت از مرحوم هاشمی اصلاح رویکرد و حمایت پررنگ از رهبری را مطالبه کرد.
🔺اسلامی یادآور شد: مرحوم هاشمی در همان دیدار تاکید کرد که هیچ فردی را بهتر از آیت الله خامنهای برای رهبری انقلاب سراغ ندارد و همچنان پیرو ایشان است. اما در مجموع فضای آن جلسه فضای آرامی نبود و مطالب مطرح شده موجب رنجش مرحوم هاشمی شد. با این حال آقای حبیبی در بیان مطالبی که معتقد بود بیان آنها از جمله تکالیف شرعی او است، اغماض نکرد.
🔺وی تصریح کرد: رسانهای شدن دیدار رسمی انجام شده پس از آن دیدار خصوصی که به مناسبت سالروز شهادت شهدای موتلفه با آقای هاشمی انجام میشد، موجب هجمه به حزب موتلفه شد و منتقدان این دیدار معتقد بودند که حزب موتلفه با این کار قصد اعلام بیعت با آقای هاشمی را داشته است.
🔺وی در پایان خاطرنشان کرد: صبر آقای حبیبی دربرابر انتقادات و هجمههای وارده پس از رسانهای شدن دیدار خانواده شهدای موتلفه با مرحوم هاشمی را میتوان تکمیل کننده #اقدام_انقلابی ایشان در بیان مواضعشان در قبال حمایت از رهبری در جلسه خصوصی با آقای هاشمی برشمرد.
ناگفته های یک دیدار...
🔺 #اسلامی عضو شورای مرکزی حزب موتلفه گفت: در آن سالها مواضع مرحوم هاشمی به طوری بود که از نظر ما حمایت پررنگی از رهبری نداشت و انتظار ما از ایشان این بود که در رابطه با فتنهگران موضعگیری شفافی داشته باشد. بر همین اساس ساعتی پیش از دیدار اعلام شده اعضای حزب با آقای هاشمی به مناسبت شهادت شهدای موتلفه، دیدار خصوصی با مرحوم هاشمی داشتیم.
🔺وی افزود: در آن دیدار بنده به عنوان یکی از حضار متنی را که از پیش آماده کرده بودم به شکل مکتوب تقدیم آقای هاشمی کردم و تنها #مرحوم_حبیبی بود که سخنانی را خطاب به رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت بیان کرد.
🔺 آقای حبیبی به طوری مواضع خود را به شکل صریح و شفاف مطرح کرد که مرحوم هاشمی سخنان خود را با این جمله آغاز کرد که "تشکر میکنم هیچ حرفی را در دلتان نگه نداشتید." آقای حبیبی در آن دیدار، مطالب بسیار جدی را درباره فتنهگری برخی نامزدهای انتخابات سال 88 و همچنین در رابطه با برخی نزدیکان آقای هاشمی مطرح کرد. از سوی دیگر درباره برخی از ادعاهایی که در جامعه مطرح شده بود که انتظار میرفت آقای هاشمی در مواجهه با آنها سکوت نکند، مطالبی از سوی آقای حبیبی مطرح شد و در نهایت از مرحوم هاشمی اصلاح رویکرد و حمایت پررنگ از رهبری را مطالبه کرد.
🔺اسلامی یادآور شد: مرحوم هاشمی در همان دیدار تاکید کرد که هیچ فردی را بهتر از آیت الله خامنهای برای رهبری انقلاب سراغ ندارد و همچنان پیرو ایشان است. اما در مجموع فضای آن جلسه فضای آرامی نبود و مطالب مطرح شده موجب رنجش مرحوم هاشمی شد. با این حال آقای حبیبی در بیان مطالبی که معتقد بود بیان آنها از جمله تکالیف شرعی او است، اغماض نکرد.
🔺وی تصریح کرد: رسانهای شدن دیدار رسمی انجام شده پس از آن دیدار خصوصی که به مناسبت سالروز شهادت شهدای موتلفه با آقای هاشمی انجام میشد، موجب هجمه به حزب موتلفه شد و منتقدان این دیدار معتقد بودند که حزب موتلفه با این کار قصد اعلام بیعت با آقای هاشمی را داشته است.
🔺وی در پایان خاطرنشان کرد: صبر آقای حبیبی دربرابر انتقادات و هجمههای وارده پس از رسانهای شدن دیدار خانواده شهدای موتلفه با مرحوم هاشمی را میتوان تکمیل کننده #اقدام_انقلابی ایشان در بیان مواضعشان در قبال حمایت از رهبری در جلسه خصوصی با آقای هاشمی برشمرد.
@didehban313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 علی علیزاده بدون توجه به اخطارهای مجری برنامه من و تو هرچی دلش خواست گفت، مجری را مالید زمین. برای دقایقی به کما
☜حتما ببینید ارزش صد بار دیدن دارد
@didehban313
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹🌸🌹🌸 🍃🌹
🍃🌹
ﺍَﻟﺴَّﻠٰﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳٰﺎ ﺍَﺑٰﺎ ﻋَﺒْﺪِﺍﻟﻠﻪ
ِﻭَﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﺎَﺭْﻭٰﺍﺡِ ﺍﻟَّﺘﻰ ﺣَﻠَّﺖْ
ﺑِﻔِﻨٰﺎﺋِﻚَ،
ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻣِﻨّﻰ ﺳَﻼﻡُ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﺑَﺪﺍ
ً
ﻣﺎ ﺑَﻘﻴﺖُ ﻭَﺑَﻘِﻰَ ﺍﻟﻠَّﻴْﻞُ ﻭَ ﺍﻟﻨَّﻬٰﺎﺭُ،
ﻭَﻻﺟَﻌَﻠَﻪُ ﺍﻟﻠﻪُ ﺁﺧِﺮَ ﺍﻟْﻌَﻬْﺪِ ﻣِﻨّﻰ ﻟِﺰِﻳٰﺎﺭَﺗِﻜُﻢْ،
ﺍَﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ،
ﻭَﻋَﻠٰﻰ ﻋَﻠِﻰِّ ﺑْﻦِ ﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ، ﻭَﻋَﻠﻰٰﺍَﻭْﻻﺩِﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ،
ﻭَﻋَﻠﻰٰ ﺍَﺻْﺤٰﺎﺏ الحسین،
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹🌸
🌹🌸🍃🌹🌸
🍃🌹
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻻﺑﺮﺍﺭ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻻﺷﺮﺍﺭ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﺼﺎﻟﺤﯿﻦ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻄﺎﻟﺤﯿﻦ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻤﻘﺒﻮﻟﯿﻦ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻤﺮﺩﻭﺩﯾﻦ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻟﺨﯿﺮ ﻭ ﺍﻟﺴﻌﺎﺩﻩ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻟﺸﺮ ﻭ ﺍﻟﺸﻘﺎﻭﻩ
ﺑﺮﺣﻤﺘﮏ ﯾﺎ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺍﺣﻤﯿﻦ
ﻭﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﯽ ﻣﺤﻤﺪ ﻭﺍﻟﻪ ﺍﻟﻄﺎﻫﺮﯾﻦ،
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹
🌹🌸🍃🌹🌸
🍃🌹
سلام،
صبح شما بزرگواران بخیر و روشن به انوار مطهر قرآن و اهلبیت (ع),
🌸
🌹
🍃🌸🍃🌹
🌸@didehban313 🍃🌹🌸
4_5945150313022358934.mp3
3.15M
✅ حجت الاسلام والمسلمین عالی
❎ اهلبیت(ع) هدایتگران همه امت ها
@didehban313
«والله العلی العظیم اگر مشکلات این کشور راهحل نداشت من کاندیدا نمیشدم.» این جملات را حسن روحانی پس از ثبت نام در انتخابات، در حضور رسانه ها و در برابر چشمان ملت گفت و قسم جلاله خورد که مشکلات کشور قابل حل است.
.
اسحاق جهانگیری معاون اول روحانی، صبح سه شنبهای که گذشت، در مراسم اختتامیه دهمین جشنواره بین المللی فارابی (ویژه تحقیقات علوم انسانی و اسلامی) به سخنرانی پرداخت. جهانگیری در بخشی از صحبتهایش با اشاره به وظایف ارکان نظام گفت: «دولت، مجلس، قوه قضائیه و مجمع تشخیص مصلحت نظام هر کدام به سهم خود در حیطه اختیارات و وظایف شان در برابر تصمیماتی که در مورد سرنوشت یک ملت و کشور می گیرند باید پاسخگو باشند.» جهانگیری درحالی از وظایف قوا برای حل مشکلات کشور و مردم میگوید که وعده ها و شعار های انتخاباتی او و روحانی، هنوز از اذهان جامعه پاک نشده است. وعده هایی که جهانگیری تحقق آنها را منوط به پیروزی تفکر متبوعش در انتخابات میدانست. او هیچ شرطی جز پیروزی خودشان در انتخابات برای تحقق وعدهها قائل نبود. آن روز نه خبری از لزوم پاسخگویی ارکان دیگر کشور بود و نه بحثی از لزوم گفتگوی ملی!
اسحاق جهانگیری که اکنون قوای سه گانه را ملزم به انجام وظایف برای حل مشکلات میداند، در ایام انتخابات ریاست جمهوری طی مصاحبهای گفته بود: «اگر ما پیروز بشویم با اجرای موفق برنامه هامان، دیگر هیچ کسی در ایران سر گرسنه زمین نخواهد گذاشت، هیچ کارتن خوابی دیگر نخواهد بود، هیچ کودک کاری نخواهیم داشت.»
.
البته انتظاری از آقای #روحانی نمیرود که به وعده هایش جامه عمل بپوشاند. چرا که به گفته خودش «خیلی وعده ها را به ما داده بودند. همه اولش از این وعده ها میدهند. اما بعد چه؟»
.
باید از #جهانگیری پرسید که مردم به چه چیزی اعتراض دارند؟ جز این است که عدم تحقق وعدههای انتخاباتی روحانی و عدم عمل به آن شعار های ایام انتخابات که اکنون بیش از پیش ثابت شده است که تاریخ مصرفشان محدود به همان ایام بوده، موجب نارضایتی مردم شده است؟ .
آیا #رفع_حصر کمکی به بهبود شرایط اقتصادی کشور میکند؟ درحالی که دولت نه برنامهای برای حل مشکلات دارد و نه عزمی در دولتی ها مشاهده میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اجرای ماندگار علیرضا افتخاری از آلبوم #خاطره_انگیز نیلوفرانه؛ دهه هفتاد
@didehban313
افتخاری از آلبوم #خاطره_انگیز نیلوفرانه؛ دهه هفتاد
این آلبوم پس از انتشار با محبوبیت زیادی در نزد مردم روبرو شد. بطوریکه پرفروشترین آلبوم تاریخ موسیقی ایران لقب گرفت. سراینده اشعار این آلبوم قیصر امین پور است. خود افتخاری بعدها در تلویزیون، این آلبوم را بهترین اثر عمرش بیان کرد و گفت: من در تنهایی خویش ترانههای آن را با خود زمزمه میکنم.
@didehban313
🔻 بدون شرح!
👈 "با بزرگترین فشار اقتصادی پس از انقلاب روبهرو هستیم؛ برجام، بالاترین افتخار سیاسی ایران در در دههها و قرون اخیر است"!
🔹 ۱۰ بهمن ۹٧ | روحانی در پسابرجام: با بزرگترین فشار اقتصادی پس از انقلاب روبهرو هستیم؛ برجام، بالاترین افتخار سیاسی ایران در در دههها و قرون اخیر است
👈 امروز مشکلات ما عمدتاً به فشار آمریکا و اذنابش بر میگردد، نباید به جای محکوم کردن آمریکا کسی دولت خدمتگزار یا نظام بزرگ اسلامی را سرزنش کند|ایسنا
🔸 ۶ خرداد ۹۲ | روحانی در ایام تحریمها و جنگ اقتصادی و در آستانه انتخابات در سیما: ریشه همه مشکلات به مدیریت و کارآمدی دولت بازمیگردد؛ مسببین وضع اقتصادی موجود باید دادگاهی شوند، خیلیها باید به دادگاه بروند که چرا کاری نکردند؛ اگر دولتی با تدبیر کار میکرد، مشکل حل و فصل میشد
@didehban313
🔻 "حالا چطور این معادله تغییر کرده است؟!"
🔹 ۱۰ بهمن ۹٧ | اسدالله عسگراولادی، رئیس اتاق بازرگانی ایران و چین در واکنش به اظهارات روحانی در حرم امام: خود آقای روحانی قبل از انتخابات ۹۲ میگفتند ۸۰ درصد مشکلات اقتصادی متعلق به سیاستهای نادرست اقتصادی است و فقط ۲۰ درصد مربوط به تحریمهاست، حالا چطور این معادله تغییر کرده است؟! به جرات میگویم بیش از ۹۰ درصد مشکلات امروزِ ما به دلیل تصمیمات غلط وزرای اقتصادی و دولتمردان است|نوداقتصادی
@didehban313