🔹 پرده اول
در نوامبر سال ۱۹۴۳ آقایان فرانکلین روزولت، وینستون چرچیل و ژوزف استالین به عنوان سران سه قدرت برتر جهانی و پیروز در کارزار جنگ بینالملل دوم - آمریکا، انگلستان و اتحاد جماهیر شوروی - در تهران گرد هم آمدند تا پیش از فرونشستن لهیب شعلههای جنگ و در شرایطی که نشانههای احتضار آلمان هویدا شده بود، بر سر ماهیت و چگونگی نظم جهانیِ پساجنگ و نحوه توزیع قدرت میان خود تصمیم بگیرند.
🔻جالب اینجاست که دولت حاکم ایران در زمان محمدرضا پهلوی که کشورش علیرغم اعلام بیطرفی رسمی به اشغال قوای متفق درآمده بود، کمترین نقشی در بحثها و برنامههای این میهمانان خودخوانده ایفا نمیکرد و کاملاً در محاق قرار داشت. پس از این کنفرانس فرآیند تقسیم حوزههای نفوذ میان ابرقدرتها آغاز شد و هریک بخشی از جهان را به زیر چتر سلطه غیرمستقیم خود کشیدند.
🔻وینستون چرچیل در کتاب خاطراتش ضمن اشاره به جلسهای که با استالین داشته و در آن تکلیف نحوه توزیع حوزههای نفوذ را روی یک برگه کاغذ مشخص کردهاند، مینویسد: «آنگاه کاغذ را به طرف استالین دراز کردم، وی اندکی تأمل کرد بعد مداد آبیاش را برداشت و یک علامت بزرگ موافقت روی آن گذاشت و کاغذ را به ما رد کرد و مسئله به همین سادگی حل شد... پس از آن سکوتی طولانی درگرفت؛ سرانجام به استالین گفتم فکر نمیکنید کاری که ما کردیم و در چند خط سرنوشت میلیونها انسان را تعیین نمودیم قدری بیرحمانه باشد؟ بهتر نیست کاغذ را بسوزانیم؟ استالین در جواب گفت: نه نگهش دارید.»
🔹 پرده دوم
در شهریور سال جاری (دسامبر ۲۰۱۸) آقایان روحانی، پوتین و اردوغان بهعنوان سران سه قدرت برتر منطقهای و تعیینکننده در سرنوشت کارزار سوریه ـ ایران، روسیه و ترکیه ـ در تهران گرد هم آمدند تا در شرایطی که اکثر نقاط قلمرو شام از لوث تروریسم تکفیری پاک و نشانههای احتضار داعش و دیگر گروههای مسلح هویدا شده است، بر سر چگونگی مواجهه با بقایای تروریستها و آغاز فرآیند سیاسی برای اعاده ثبات و امنیت در این کشور جنگزده تصمیم بگیرند.
🔻جالب اینجاست که دولت آمریکا بهعنوان یکی از اصلی-ترین حامیان تروریستها که از آغاز بحران سوریه سیاست راهبردی خود را سرنگونی بشار اسد اعلام کرده بود، پس از ناکامی آشکار در نیل به اهداف از پیش طراحیشده، کمترین نقشی در بحثها و برنامههای نشست سهجانبه تهران ایفا نمیکرد و کاملاً در محاق قرار داشت.
🔻مقایسه این دو پرده از رخدادهای دیروز و امروز سیاست جهانی، پژوهشگران را به یک نتیجه روشن و مُبرهن میرساند و آن اینکه نظامات عالم دگرگون شده است.
💢در نتیجه اکنون در قرن ۲۱ تحولی در هندسه و قطببندی ساختار قدرت جهانی و گذاری از نظم تکقطبیِ پساجنگ سرد به نظم یک - چند قطبی رخ داده که در جریان آن نقش گذشته آمریکا از «رهبری» و «هژمونی» به «ابرقدرتی» تنزل یافته است. بر اساس مدل یک - چند قطبی، یک ابرقدرت و چند قدرت بزرگ در سیستم حضور دارند و ابرقدرت (آمریکا) به تنهایی قادر به اداره و تمشیت امور نیست بلکه مجبور است نقشآفرینی کنشگران دیگر مانند اروپا، روسیه و چین را در سطح جهانی و کنشگرانی چون برزیل، هند، ترکیه و ایران را در سطح منطقهای بپذیرد و برای آنها وزن و نفوذ قائل شود.
📝 #روحالامین_سعیدی
➖➖➖➖➖➖
@didehban313
🔸سید سبحان بطحایی! فرزند همیشه همراه وزیر آموزش و پرورش که به گفته پدرش سرباز بود اما طلبه شد و بعد هم نامش در لیست سهمیه طرح ترافیک درآمد و به تازگی فیش حقوقی ۴ میلیونیاش در معاونت یک سازمان متتشر شد!
🔹حالا مطالبه ما این است که آقای وزیر شبهات در مورد فرزندشان را پاسخ دهند. فرزند شما با چه تخصصی و سابقه ای به یکباره به سمت معاون معاونت شبکه های اجتماعی منصوب شده است؟ و چرا و با چه عنوانی همراه شما در دیدارهای رسمی و غیر رسمی با سران و مقامات حضور دارد؟
حسین حقی |@🔸سید سبحان بطحایی! فرزند همیشه همراه وزیر آموزش و پرورش که به گفته پدرش سرباز بود اما طلبه شد و بعد هم نامش در لیست سهمیه طرح ترافیک درآمد و به تازگی فیش حقوقی ۴ میلیونیاش در معاونت یک سازمان متتشر شد!
🔹حالا مطالبه ما این است که آقای وزیر شبهات در مورد فرزندشان را پاسخ دهند. فرزند شما با چه تخصصی و سابقه ای به یکباره به سمت معاون معاونت شبکه های اجتماعی منصوب شده است؟ و چرا و با چه عنوانی همراه شما در دیدارهای رسمی و غیر رسمی با سران و مقامات حضور دارد؟
حسین حقی
@didehban313
🔸ماجرای #فساد کلان در #پتروشیمی داره به جاهای جالبی میرسه.عده زیادی از کارکنان شبکههای فارسی زبان در این فساد نقش داشتن. #مهدی_خلجی عضو مؤسسه سیاستِ خاور نزدیکِ واشنگتن است چند سال پیش با همراهی همسرش #مرجان_شیخ_الاسلام_آل_آقا شرکتی تحت عنوان فرهنگ و هنر آیدیا را تاسیس می کند.
🔹#جمشید_برزگر مدیر سابق #بی_بی_سی_فارسی و همسرش #کیانوش_فرید_اراکی در همین شرکت با مهدی خلجی و همسرش شریک بوده اند، این شرکت نقشی جدی در جذب خبرنگاران و فعالان سیاسی در داخل و خارج و حمایت مالی از ٱنها و وصل کردن شان به چند رسانه و سازمان ضدایرانی داشته.
🔸و نکته جالبتر اینکه همسر جمشید برزگر دبیر تحریریه ی رسانه ای شده که صاحب امتیازش "مرکز فرهنگ و هنر ایده" به مالکیت مرجان شیخ الاسلامی و مهدی خلجی است.
سیاوش سیرجانی
@didehban313
🔰 آمریکا صادر کننده دموکراسی!!
🔹مایک پمپئو، وزیر امور خارجه آمریکا در گفتگو با نشریه ویکلی استاندارد مدعی شد تلاش آمریکا کمک کردن به مردم ونزوئلا برای استفاده از منابع و ثروتهای خودشان و نیز بازگرداندن دموکراسی به این کشور است.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
♦️ چرا این دموکراسی زورکی فقط برای ایران و ونزوئلا و الجزایر و کوبا و چین و روسیه؟
@didehban313
✅ حتما چون در عربستان و امارات و بحرین و نیجریه و میانمار و...دموکراسی آمریکایی برقرار است.
🔻هواوی در نبرد با آمریکا سیستم عامل اختصاصی می سازد
🔹هواوی که از سوی آمریکا و متحدانش به شدت برای محدود کردن فعالیت های تجاری خود تحت فشار قرار گرفته، برای استقلال بیشتر از غرب، سیستم عامل اختصاصی خود را طراحی می کند.
🔹هنوز اطلاعات چندانی در مورد این سیستم عامل منتشر نشده و تنها عنوان Plan B برای آن انتخاب شده است.
🔹هواوی نه تنها Plan B را جایگزین اندروید خواهد کرد، بلکه قصد دارد برای جایگزینی سیستم عامل ویندوز هم یک سیستم عامل اختصاصی طراحی و عرضه کند.
🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷
وزیر ارتباطات ماهم هنوز نتوانسته زیرساخت لازم برای اینترنت ملی را تامین کند .
@didehban313
📝"از من را قصاص کنید، تا حلالتان نمیکنم"
🔸جناب #شیخ_صادق_لاریجانی، در مراسم وداعشان فرمودند: "کسانی که به من تهمت و افترا زدند را حلال نخواهم کرد." حلال کردن یا نکردن البته به خودشان مربوط است. ولی این لحن، من را یاد آن روایت معروف حلالیت طلبی پیامبر از پیرمردی به نام سواده انداخت. روایتی که نمونه خوبی است برای فهم تفاوت سیره پیامبر(ص) با سیره بسیاری از مدعیان داخل در لباس پیامبر(ص).
🔹بخش هایی از این روایت در کتاب مستدرک الوسایل جلد ۱۸ صفحه ۲۸۷ از کتاب امالی مرحوم صدوق نقل شده است. مرحوم صدوق آن را در امالی صفحه ۶۳۳ تا ۶۳۸ به طور کامل با سند نقل کرده است. این روایت را در تصویر بالا بخوانید.
وحید اشتری
@didehban313
🔹سفر به عراق؛ دیر اما موثر
📝#تحلیل_کوتاه
📝📝#تحلیلگر #اندیشکده_راهبردی_تبیین
🔻سفر رئیسجمهور روحانی به عراق که نخستین سفر ایشان به این کشور از سال 92 تاکنون محسوب میشود، یکی از مهمترین رخدادهای حوزه سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران در پایان سال 97 است که از ابعاد مختلف قابل بررسی است. در ادامه دو نکته در این خصوص میآید:
🔸این سفر اگر در شرایطی که آمریکا از برجام خارج نشده و تحریمهای پیشین را بازاعمال نمیکرد، انجام میشد، قدرت چانهزنی ایران بهمراتب بیشتر از آن چیزی بود که اکنون در سفر دکتر روحانی صورت گرفته است. واقعیت این است که مقامات عراقی باوجود علاقه به گسترش روابط با ایران، عراق را در شرایط تحریمی، ریه تنفسی ایران میدانند و از این منظر، این تصور میتواند در توان چانهزنی ما و آنها مؤثر واقع شود. لذا با احتساب همه مسائل ازجمله انتخابات و تشکیل کابینه در عراق، اگر این سفر زودتر انجام شده بود، با یک برنامه دقیق، قدرت چانهزنی ایران بیشتر از این بود که هست.
🔸بااینوجود، این سفر را باید مهم و مؤثر تلقی کرد. نیازهای ساختاری عراق به ایران بهگونهای است که امکان یافتن جایگزین را برای بغداد سخت کرده است. نیاز عراق به برق که امری راهبردی محسوب میشود، تا اطلاع ثانوی، فقط از ایران – بهصورت عمده- تأمین میشود. از سوی دیگر اما ایران نیز در شرایط تحریمی، به عراق نیازمند است. این نیازهای متقابل به همراه اشتراکات فرهنگی گسترده، مانعی بزرگ در مقابل رقبا و متخاصمانی است که در پی برهم زدن این روابط هستند. سفر دکتر روحانی به عراق، فارغ از همه دستاوردهای عینی، تأکیدی مجدد بر این نکته است.
@didehban313
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹🌸🌹🌸 🍃🌹
🍃🌹
ﺍَﻟﺴَّﻠٰﺎﻡُ ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻳٰﺎ ﺍَﺑٰﺎ ﻋَﺒْﺪِﺍﻟﻠﻪ
ِﻭَﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﺎَﺭْﻭٰﺍﺡِ ﺍﻟَّﺘﻰ ﺣَﻠَّﺖْ
ﺑِﻔِﻨٰﺎﺋِﻚَ،
ﻋَﻠَﻴْﻚَ ﻣِﻨّﻰ ﺳَﻼﻡُ ﺍﻟﻠﻪِ ﺍﺑَﺪﺍ
ً
ﻣﺎ ﺑَﻘﻴﺖُ ﻭَﺑَﻘِﻰَ ﺍﻟﻠَّﻴْﻞُ ﻭَ ﺍﻟﻨَّﻬٰﺎﺭُ،
ﻭَﻻﺟَﻌَﻠَﻪُ ﺍﻟﻠﻪُ ﺁﺧِﺮَ ﺍﻟْﻌَﻬْﺪِ ﻣِﻨّﻰ ﻟِﺰِﻳٰﺎﺭَﺗِﻜُﻢْ،
ﺍَﻟﺴَّﻼﻡُ ﻋَﻠَﻰ ﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ،
ﻭَﻋَﻠٰﻰ ﻋَﻠِﻰِّ ﺑْﻦِ ﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ، ﻭَﻋَﻠﻰٰﺍَﻭْﻻﺩِﺍﻟْﺤُﺴَﻴْﻦِ،
ﻭَﻋَﻠﻰٰ ﺍَﺻْﺤٰﺎﺏ الحسین،
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹🌸
🌹🌸🍃🌹🌸
🍃🌹
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻻﺑﺮﺍﺭ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻻﺷﺮﺍﺭ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﺼﺎﻟﺤﯿﻦ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻄﺎﻟﺤﯿﻦ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻤﻘﺒﻮﻟﯿﻦ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ
ﺍﻟﻤﺮﺩﻭﺩﯾﻦ
ﺍﻟﻠﻬﻢ ﺍﺟﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻟﺨﯿﺮ ﻭ ﺍﻟﺴﻌﺎﺩﻩ
ﻭﻻ ﺗﺠﻌﻞ ﺻﺒﺎﺣﻨﺎ ﺻﺒﺎﺡ ﺍﻟﺸﺮ ﻭ ﺍﻟﺸﻘﺎﻭﻩ
ﺑﺮﺣﻤﺘﮏ ﯾﺎ ﺍﺭﺣﻢ ﺍﻟﺮﺍﺣﻤﯿﻦ
ﻭﺻﻠﯽ ﺍﻟﻠﻪ ﻋﻠﯽ ﻣﺤﻤﺪ ﻭﺍﻟﻪ ﺍﻟﻄﺎﻫﺮﯾﻦ،
🍃🌹 🌹🌸🍃🌹
🌹🌸🍃🌹🌸
🍃🌹
سلام،
صبح شما بزرگواران بخیر و روشن به انوار مطهر قرآن و اهلبیت (ع),
🌸
🌹
🍃🌸🍃🌹
🌸@didehban313 🍃🌹🌸
nafs.ali_.mp3
3.79M
✅ حجت الاسلام والمسلمین عالی
❎ نفس مانند اژدهاست، "بسیار زیبا"
@didehban313
🔴 یک هشدار هوشمندانه و حکیمانه
🔹حضرت آیت الله خامنهای در دیدار امروز با اعضاء مجلس خبرگان رهبری؛ با وجود تأکید فراوان بر مرزبندی با دشمن، یک نکته حاشیهای اما ظریف را هم توصیه کردند و آن اینکه «نباید بخاطر تعصب بجا علیه دشمن، مخالفان نظر خود را به همراهی با دشمنان منتسب کرد».
🔹 ایشان در همین زمینه افزودند: وقتی فلان کنوانسیون یا معاهده در کشور مورد بحث است و موافقان و مخالفان استدلالها و دیدگاههای خود را مطرح میکنند دو طرف نباید یکدیگر را به همراهی با دشمن متهم کنند و به جان هم بیفتند.
🔹دشمن واقعی ما آمریکاست.
🔹از درگیری داخلی پرهیز کنیم و به تعبیر امام(ره) هرچه فریاد داریم بر سر امریکا بکشیم.
✳️ در این رابطه چند نکته کوتاه تقدیم می شود:
🔻۱. یکی از اصول مرزبندی با دشمن این است که اختلافات داخلی به گونه ای #حاد نشود که به #سطح دشمنی برسد.
🔻۲. برخی از فعالین سیاسی و رسانه ای با همان ادبیاتی که راجع به دشمن صحبت می کنند با همان شدت و غلظت؛ خودی ها را مخاطب قرار میدهند. این روش، خلاف ادب و انصاف و البته به دور از واقعیات است. کوتاهی و سهل اندیشی برخی مجریان دولتی در برابر نقشه های دشمن به دلیل آسیب نهفته در #مدل_تفکر آنهاست و بی انصافی است اگر خدای ناخواسته آنها را گماشته و جاسوس و... قلمداد کنیم.
🔻۳. رواج ادبیات احساسی در میان جریانات کشور سبب واگرایی نیروها، القای بی اعتمادی و از دست رفتن ظرفیت های مشترک می شود. گروهای #برانداز، #ضدانقلاب ها و #اصحاب_فتنه بیشترین منفعت را از این جو مسموم می برند.
🔻۴. برخی طرفداران دولت مدام انتقادهای گروه های ارزشی و انقلابی را با برچسب هایی نظیر افراطی، کاسبان تحریم، دلواپسان و حتی همراهان با ترامپ و نتانیاهو!!! تخطئه می کنند و در طرف مقابل نیز برخی مدام به اعضای دولت برچسب نفوذی و جاسوس و بیغیرت می زنند. نتیجه عملی این وضعیت این است که اولویت #اتحاد_داخلی در برابر دشمن اصلی (آمریکا)، تحت الشعاع قرار میگیرد.
🔻۵. هشدار ظریف و هوشمندانه رهبری انقلاب به هر دو طرف است. این هشدار را جدی بگیریم و متوجه باشیم این #هشدار_فراجناحی است و شدت دغدغه و حساسیت معظم له را به مصالح کشور، نشان میدهد.
🔻۶. این هشدار حکیمانه رهبری معظم؛ در کنار ضرورت بسیج حداکثری امکانات و ظرفیت های کشور در برابر #تحرکات حداکثری دشمن؛ معنا و موضوعیتی ویژه می یابد.
@didehban313
🔰 اگر در عراق و سوریه نمیجنگیدند..
💠 گفتیم نمیجنگیدند چون تنها مردان با بصیرت اینکار را کردند.اگر این مردان مرد با آمریکا و کل غرب (با سربازان 90 ملیتی داعشی) نمیجنگیدند، امروز؛
⭕️ به جای قرارداد تجاری سودآور، اشتغالزا و دور زننده تحریم ها با سوریه و عراق، باید تمام هزینه کشور را صرف جنگ با داعش میکردیم و جان و مال و ناموس هموطنانمان در معرض تهدید سربازان غرب بود.
⭕️ دیدار و زیارت حضرت زینب کبری و حصرت رقیه و اماکن نوستالژیک سوریه هم مانند زیارت عتبات عالیات عراق، به آرزوی دست نایافتنی تبدیل میشد و آن اماکن مقدسه زیر چکمه کثیف سربازان غربی و اسرائیلی بود.
⭕️ کمر محور مقاومت منطقه شکسته شده و خط طولی ارتباط آنان قطع شده و با تضعیف توان تاثیر گذاری کنونی ایران، اسرائیل قوی تر از قبل به عربده کشی در منطقه ادامه میداد.
⭕️ طالبان افغانستان دیگر نیروی قابل کنترل نبوده و کل مرز ما با پاکستان و افغانستان و عراق محل مانور آنان علیه امنیت بینظیر کشور ما بود.
⭕️ طرح کنونی آمریکا برای ایجاد کردستان بزرگ (متشکل از کردهای سوریه و عراق و ترکیه و ایران) تحقق یافته بود و منطقه دارای اسرائیل سوم (رژیم اشغالگر قدس، داعش مسلط بر عراق و سوریه و کردستان) بود.
@didehban313
📌 شخصي در بستر مرگ بود، دستور داد همه بستگان و دوستانش كنار بسترش بيايند تا او از همه آنها حلاليت بطلبد، اين كار انجام شد، و در آخر گفت: شتر سواري مرا نيز بياورند تا از او حلاليت بطلبم، شترش را آوردند، او دست بر گردن و صورت شتر كشيد و گفت: من مدتها بر تو سوار ميشدم، تو براي من زحمت فراوان كشيدي، اگر در اين مدت از من آزار و زحمتي ديدي و در علوفه تو كوتاهي كردم، مرا ببخش و حلال كن.
شتر گفت: هر چه آزار و بدي به من كردي همه را بخشيدم، مگر اين گناه را كه گاهي افسار مرا به پالان الاغي ميبستي و خودت سوار بر الاغ ميشدي و مرا به دنبال الاغ ميبردي، و مردم نگاه ميكردند و ميديدند كه جلودار من الاغي شده است، من هرگز اين گناه تو را نمي بخشيدم، تو چرا هتك احترام من نمودي و الاغي را بر من مقدم داشتي، مگر نمي دانستي كه مقدم داشتن نادان و ابله بر بزرگ و دانا، جنايتي نابخشودني است!
@didehban313
👆👆👆👆👆👆👆
🔹هر که تو بینی ز سپید و سیاه
🔸بر سرکاری است درین کارگاه
🔹جغد که شوم است به افسانه در
🔸بلبل گنج است به ویرانه در
🔹هر که درین پرده نشانیش هست
🔸درخور تن قیمت جانیش هست
📚مخزن الاسرا
🍃حکیم ابومحمد الیاس بن یوسف بن زکی ابن مؤید نظامی شاعر معروف ایرانی در قرن ششم هجری قمری است.
🍃وی بین سالهای ۵۳۰ تا ۵۴۰ هجری قمری در شهر گنجه واقع در جمهوری آذربایجان کنونی متولد شد اما اصلیت عراقی داشته است.
🍃وی از فنون حکمت و علوم عقلی و نقلی و طب و ریاضی و موسیقی بهرهای کامل داشته و از علمای فلسفه و حکمت به شمار میآمده است.
🍃مهمترین اثر وی"پنج گنج" یا "خمسه" است. دیوان اشعار او مشتمل بر قصاید، غزلیات، قطعات و رباعیات است.
🍃وی بین سالهای ۵۹۹ تا ۶۰۲ هجری قمری وفات یافت.
🔹همه عالم تن است و ایران دل
🔸نیست گوینده زین قیاس خجل
🔹چونکه ایران دل زمین باشد
🔸دل ز تن به بود یقین باشد
🔹مَیَنگیز فتنه میفروز کین
🔸خرابی میاور در ایران زمین
🔹تو را ملکی آسوده بی داغ و رنج
🔸مکن ناسپاسی در آن مال و گنج
📚هفت پیکر
@didehban313