✳️توسعه اقتصادی و فرایند غربی شدن
🔺 اتفاقی که از سال 68 در کشور ما افتاد این بود که ما در چارچوب برنامه های اول و دوم توسعه پذیرفتیم که توسعه یعنی توسعه اقتصادی؛ یعنی همان فرآیند غربی شدن و با اعمال قدرت سیاسی و دولت تلاش کردیم آن را محقق کنیم.
🔺این توسعه اقتصادی آن مصدرهای فرهنگی متناسب با خودش را خلق و شرایط را برای خود مناسب کرد. توسعه اقتصادی بود که بستر تهاجم فرهنگی را رقم زد. تهاجم فرهنگی یعنی اینکه انسان اسلامی و انقلابی ایرانی به انسان غربی با همه مختصاتش تبدیل شود؛ تا این الگو و مدل توسعه بمثابه توسعه اقتصادی که مبتنی بر مکانیزم بازار است و هدف آن هم حداکثر کردن رفا و رشد اقتصادی و لذت بردن از زندگی مادی است، در کشور رقم بخورد.
✍️دکتر عطاء الله رفیعی آتانی
🆔 @difqom
✳️آثار و برکات عملیات اسرائیل علیه فلسطین
🔺به هم خوردن معامله قرن آمریکا که تصور میکردند معامله بزرگی انجام دادهاند و کشورهای عربی یکی پس از دیگری به آنها میپیوندند و مساله فلسطین و روز قدس به فراموشی سپرده میشود. صاحبان اصلی فلسطین نشان دادند که از قدس چشم بر نمیدارند.
کشورهای عربی که اسراییل را به رسمیت شناختند، دچار بحران سیاسی و اجتماعی در کشورشان شدهاند و روز به روز در حال افزایشاند. بعضی کشورهای دیگر مانند عربستان که در خیال پیوستن به اسراییل بودند، عقبنشینی کردند. اخیر پارلمان اردن خواستار اخراج سفیر اسراییل و تعلیق تمام توافق نامهها با اسراییل از جمله معاهده صلح و توافقنامه گاز شد.
گزارش کامل را در اینجا ملاحظه فرمایید: 👈🏽 http://dpfqom.ir/node/1227
🆔 @difqom
💠دسته بندی نامزدهای انتخاباتی...
🔺کسانی که به صحنه انتخابات ورود کردهاند چند دستهاند:
برخی به دنبال فتنهگری هستند و میخواهند از صحنه آزاد انتخابات استفاده کرده و کشور را به هم بریزند. مانند آقای احمدینژاد که با جمعیت وارد ستاد انتخابات شد و ثبت نام کرد! یعنی من پشتوانه و عقبه مردمی دارم. اخیرا در مصاحبه ای اعلام کرد من "لیبرال دموکرات" هستم. البته باید گفت خوشبختانه شرایط کشور برای فتنه ای که اینان در سر دارند، فراهم نیست.
دسته دیگر برای مشهور شدن و دیدهشدن آمدهاند تا بعدها از این ثبت نام، به عنوان رزومه استفاده کنند.
دسته دیگر ....
گزارش کامل را در اینجا ملاحظه فرمایید: 👈🏽
http://dpfqom.ir/node/1229
🆔 @difqom
qazeh-.mp3
877.6K
✳️آثار و برکات عملیات اسرائیل علیه فلسطین
http://dpfqom.ir/node/1227
🆔 @difqom
36.23M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نوجوانی که در یکی از مساجد عربستان نمازگزاران را به دفاع و حمایت از مردم غزه دعوت میکند و صراحتا علیه اسرائیل و همراهانش فریاد میزند.
🆔 @difqom
🚨🚨 قابل تـــوجه #مومــــنین و #دیــــنداران احکام جامع #انتــــــــــــخابـــــات👌
✍️ #احکام روزه
✍️ #احکام جامع نماز
✍️ #احکام جامع ازدواج
✍️ #احکام جامع زنـاشـــویی
✍️ #احکام جوانـان و نوجوانــان
✍️ #احکام جامع آرایشواپیلاسیون
✍️ #احکام مســـائل مستـحــدثه
✍️ #احکام جامع معامــــلات
✍️ #احکام جامع خمـس
✍️ #احکام بانـــوان
✍️ #احکام نذ
🔴حکم شـــــرعــی #ویـــژه #متـــاهلین👇👇
http://eitaa.com/joinchat/2371223552Ca5be77fd53
✅ همه بصورت #عکـــس_نوشته و #تـــــصاویر زیــــــبا☝️☝️
دکترباقرزاده- حضور حد اکثری و انتخاب اصلح.mp3
10.07M
✳️ ضرورت مشارکت اجتماعی و انتخاب اصلح👆🏼
🔶 نظامهای سیاسی همواره بقا و تقویت خویش را در پشتوانه مردمی و مشارکت سیاسی مردم در اعمال حاکمیت تعریف میکنند. بارزترین و گویاترین وجه مشارکت سیاسی مردم، شرکت در انتخابات است. در عرف سیاسی هر چه میزان مشارکت عمومی در انتخابات، گستردهتر باشد، اقدار حکومت در سطح ملی و جهانی، افزون خواهد شد. اساسا پشتوانه مردمی به عنوان بالاترین عنصر اقتدار ملی و بازدارندگی بینالمللی همواره مورد توجه حاکمان بوده است. از این روی نظامهای سیاسی با به کارگیری تمام ظرفیتها و امکانات خود، سعی میکنند مردم را به مشارکت اجتماعی کشانده و اقتدار حکومت را عیان سازند.
🔶 لذا مردم جامعه بایستی با حضور حداکثری خود در انتخابات وظیفه خود را انجام داده و در آزمون مشارکت اجتماعی سربلند شوند.
🔶 وظیفه دیگر مردم انتخاب شایستهترین افراد برای اداره جامعه است.
🔶 جناب حجت اسلام و المسلمین دکتر باقرزاده در سلسه نشستهای دفتر ارتباطات فرهنگی، سخنرانی در خصوص مشارکت حداکثری و شاخصهای فرد اصلح ایراد فرموده که تقدیم میگردد.
🆔 @difqom
پاسخ به شبهه عدم اخز اجازه.mp3
420.3K
✳️ پاسخ به شبهه: 👆🏼
🔴 چرا برخی از نامزدها بدون اخذ اجازهی مقام معظم رهبری وارد رقابتهای انتخاباتی شدهاند.
🆔 @difqom
پاسخ به شبهه قدرتطلبی برخی از نامزدها.mp3
605.8K
✳️ پاسخ به شبهه: 👆🏼
🔶 برخی از کاندیداهای انتخابات1400 ریاست جمهوری با توجه به اینکه دارای جایگاه مهم و حساسی در نظام هستند، هماکنون نامزد ریاست جمهوری شدهاند و در نظر دارند آن جایگاه مهم را کنار بگذارند.
🔴 آیا این نشان از قدرتطلبی و عدم صلاحیت آنها، ندارد؟
🆔 @difqom
یک اقتصادان باید رئیس جمهور شود.mp3
525.9K
✳️ پاسخ به شبهه: 👆🏼
🔴 در حال حاضر کشور درگیر مشکلات اقتصادی هست. چرا برخی از افرادی که اقتصاددان نیستند وارد عرصه اقتصاد شدهاند؟
🔴 آیا بهتر نیست یک اقتصاددان رئیس جمهور شود؟
🆔 @difqom
اخلاق انتخاباتی - حسینخانی 2--3-1400.mp3
3.91M
✳️ اخلاق انتخاباتی 👆🏼
🔺با توجه به آغاز فعالیتهای انتخاباتی همواره رعایت اخلاق انتخاباتی میتواند در دو حوزه مبناسازی برای رفتار انتخاباتی و ارائه معیارهای انتخاب اصلح به جامعه کمک کند. لذا بر آن شدیم یکی از نشست های تخصصی دفتر ارتباطات فرهنگی را به این موضوع اختصاص دهیم.
🔺به همین جهت خدمت حجت الاسلام و المسلمین دکتر حسین خانی متخصص در حوزه تعلیم و تربیت و فلسفه اخلاق رسیدیم تا در این موضوع ما را یاری نمایند.
🆔 @difqom
✳️اصلی ترین بایسته های اخلاقی در نامزد انتخابات ریاست جمهوری
🔺یک: هدف و انگیزه نامزد انتخاباتی که باید الهی و جلب رضای او باشد. در همین راستا کمک به نظام اسلامی و خدمت به مردم نیز می تواند جزو اهداف ارزشمند بوده باشد.
🔺دو: صداقت و راستگویی در گفتار و رفتار؛ از جمله صداقت در بیان عقیده. امیرالمومنین(ع) حاضر نشد در شورای شش نفره دروغ مصلحتی بگوید که "من به سیره شیخین عمل می کنم"، تا رای بیاورد و به خلافت برسد! بلکه با صدقت فرمود طبق کتاب خدا و سنت رسول خدا(ص) عمل می کنم و رای هم نیاورد و خانه نشین شد!
🔺سه: پرهیز از تخریب و اهانت به دیگران؛ و توجه به این اصل که هدف وسیله را توجیه نمی کند.
🔺چهار: رعایت تقوای اقتصادی به خصوص در مصرف بیت المال و اموال مشتبه در تبلیغات انتخاباتی.
🔺پنج: قانونگرایی و التزام به قانون؛ وگرنه نمی توان انتظار اجرای قانون از چنین شخصی داشت.
🆔 @difqom
هدایت شده از خبرگزاری فارس
🔴 #فوری| اسامی نهایی کاندیداهای ریاست جمهوری
🔹با پایان یافتن روند بررسی صلاحیتهای کاندیداهای ریاست جمهوری، خبرنگار فارس به فهرست غیررسمی کاندیداهای نهایی دسترسی پیدا کرد.
🔹مطابق شنیدههای خبرنگار فارس صلاحیت آقایان
۱. سید ابراهیم رئیسی
۲. محسن رضایی
۳. محسن مهرعلیزاده
۴. سعید جلیلی
۵. علیرضا زاکانی
۶. همتی
۷. قاضی زاده هاشمی تایید شده است.
🔹ساعاتی قبل چند نفر از کاندیداهای ریاست جمهوری رسما انصراف خود را اعلام کرده بودند. قرار است وزارت کشور، فهرست نهایی را تا ساعاتی دیگر رسما اعلام کند.
@Farsna
✳️راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری
🔺هدف اولی و اصلی در همه انتخابات نظام مقدس جمهوری اسلامی، حضور و مشارکت حداکثری مردم پای صندوقهای رای؛ و هدف ثانوی رایآوری فرد اصلح برای مسئولیت ریاست جمهوری است.
🔺 با توجه به عملکرد برخی دولتهای گذشته، و احساس ناامیدی و یاس مردم از اصلاح وضع موجود، و در نتیجه خوف عدممشارکت حداکثری، ضروری است اقدامات و راهکارهای تحقق مشارکت حداکثری توسط دلسوزان انقلاب اسلامی تبیین گردد.
🔺براي مطالعه متن كامل "چگونگی مشارکت حداکثری" و "معیارهای اصلح" به لينك زير مراجعه كنيد👇
http://dpfqom.ir/node/1231
🆔 @difqom
نقش شورای نگهبان در سلامت انتخابات.mp3
3.39M
✳️ نقش شورای نگهبان در سلامت انتخابات 👆🏼
🔺با توجه به آغاز فعالیتهای انتخاباتی همواره در هنگام برگزاری انتخابات، شبهاتی پیرامون نحوه اعلام صلاحیتها کاندیداها توسط شورای نگهبان مطرح میشود. از اینرو بر آن شدیم یکی از نشستهای تخصصی دفتر ارتباطات فرهنگی را به این موضوع اختصاص دهیم.
🔺به همین جهت خدمت حجت الاسلام و المسلمین دکتر میردام متخصص در حوزه حقوق رسیدیم تا در این موضوع ما را یاری نمایند.
🆔 @difqom
مسئولیت اجتماعی در مشارک سیاسی.mp3
2.34M
✳️ مسئولیت اجتماعی در مشارکت سیاسی 👆🏼
🔺همواره نظامهای سیاسی بقا و تقویت خود را در پشتوانه مردمی و مشارکت سیاسی مردم در اعمال حاکمیت تعریف میکنند. بارزترین و گویاترین وجه مشارکت سیاسی مردم، شرکت در انتخابات است. در عرف سیاسی هر چه میزان مشارکت عمومی در انتخابات، گستردهتر باشد، اقدار حکومت در سطح ملی و جهانی، افزون خواهد شد.
🔶 لذا مردم جامعه در قبال اداره کشور دارای مسئولیت هستند و بایستی با حضور حداکثری خود در انتخابات وظیفه خود را انجام داده و در آزمون مشارکت اجتماعی سربلند شوند.
🔺حجت الاسلام و المسلمین دکتر باغستانی متخصص در مسائل سیاسی در زمینه مسئولیت اجتماعی در مشارکت سیاسی بیانات فوق را ایراد فرمودند.
🆔 @difqom
چرایی ترس از دولت مقتدر.mp3
2.16M
✳️ترس آمریکا از شکلگیری دولت مقتدر 👆🏼
🔺دشمنان اسلام همیشه از وجود انقلاب اسلامی در ایران وحشت داشته و از ابتدا از شکلگیری و پیروزی آن تلاش داشتند و حتی بعد از پیروزی انقلاب سعی در نابودی و یا لااقل در انحراف آن داشتهاند.
🔺یکی از موانع رسیدن آنها به اهداف پلیدشان وجود یک دولت مقتدر میباشد. از این رو بعد از پیروزی انقلاب اسلامی و يأس از شکلگیری نظام اسلامی در ایران، دشمنان انقلاب، تمامی تلاش و مکر خود را به کار بستند که در ساختارهای نظام اسلامی به ویژه در قوه مجریه آن نفوذ کنند و مانع شکلگیری یک دولت مقتدر بشوند.
🔺جناب حجتالاسلام والمسلمین حسنزاده به چرایی و دلایل وحشت دشمنان به ویژه آمریکا از شکلگیری یک دولت مقتدر در این پرداخته است.
🆔 @difqom
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✳️تأیید صلاحیتهای شورای نگبهان بر اساس قانون میباشد 👆🏼
🔺بعد تأیید صلاحیتهای نامزدهای انتخابات1400 توسط شورای نگهبان حملات علیه این نهاد مقدس آغاز شد.
🔺 آیتالله مدرسی یزدی یک از فقهای اعضای شورای نگهبان در مورد معایر بررسی صلاحیتها فرمومدند: کاندیدایی را که پایینترین سطح صلاحیت را هم داشته باشد تأیید میکنیم
@Farsna
🆔 @difqom
✳️آیا قهر مدعیان اصلاحات از انتخابات، موجب کاهش مشارکت میشود؟
✍️ حجت الاسلام دکتر قاسم روانبخش
🔺چندی پیش، سردمداران مدعیان اصلاحات در سایتها و کانالهای خودشان تهدید میکنند که اگر شورای نگهبان در انتخابات ریاست جمهوری، عناصر اصلی ما را از گردونه رقابت حذف کند از انتخابات خداحافظی کرده، زنگ تحریم انتخابات خاموش را به صدا در خواهیم آورد. آنها اینگونه وانمود میکنند که نظام در انتخابات1400 با مشارکت حداقلی مواجه خواهد شد و این کاهش مشارکت، معلول قهر آنها است.
🔺براي مطالعه متن كامل "آیا قهر مدعیان اصلاحات از انتخابات، موجب کاهش مشارکت میشود؟" به لينك زير مراجعه كنيد👇
http://dpfqom.ir/node/1233
🆔 @difqom
✉️ درخواست سخنران جهت انتخابات1400 از کانون طلوع
📣 معرفی کانون طلوع
✳️ کانون علمی و فرهنگی طلوع یکی از شاخههای دفتر ارتباطات فرهنگی وابسته به مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی(ره) قم است.
✳️ در ا ین کانون جمعی از نخبگان حوزوی و فارغ التحصیلان مؤسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینی)ره) عضو میباشند که با اهداف تبین و ترویج مبانی اصیل اندیشه و فرهنگ اسلامی و تعمیق آن، هدایت فرهنگ عمومی کشور در راستای تفکر و فرهنگ ناب اسلام، مقابله با تهاجم علمی – فرهنگی علیه اسلام و ارتقاء سطح علمی فرهنگی جامعه به فعالیت میپردازند.
✳️ کانون طلوع، در راستای این رسالت خود آمادگی اعزام اعضای خود به تمامی مراکز فرهنگی، حوزوی، دانشگاهی، نظامی، سازمانها، ارگانها، پایگاههای فرهنگی، نهادها، ادارات دولتی و غیردولتی و... در موضوعات متنوع اعم از: اعتقادی، سیاسی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، فلسفی، کلامی، روانشناسی، تربیتی و... دارد.
✳️ جهت دعوت از اعضای کانون طلوع جهت سخنرانی در ایام انتخابات به لینک زیر مراجعه فرمایید.👇
http://kanoontolou.iki.ac.ir/process/request/OnlineRequest.aspx
🆔 @difqom
معيار كارگزاران.pdf
188.2K
↙️پیشنهاد دانلود pdf
🔺مقاله کوتاه "معيار كارگزاران"
✍️علامه #مصباح_يزدي
♦️نشر حداكثري براي ترويج گفتمان انقلاب اسلامي.
🆔 @difqom
✳️معيار كارگزاران
🔰برگرفته از سخنراني علامه مصباح يزدي(ره)
🔺به دلیل عقلی و با توجه به تجارب عینی، در هر نظام سیاسی باید همه کارگزاران حدنصابی از شرایط که بایستههای کارگزاری برای حکومت است را داشته باشند؛ و اگر افرادی علاوه بر #بایستگیها، دارای #شایستگیهایی هم باشند که بهتر میتوانند هدف حکومت را تحقق بخشند، بهحکم عقل باید همانها انتخاب شوند، و این معنای #انتخاب_اصلح است.
🔺مطالعه متن كامل👇
http://dpfqom.ir/node/1234
🆔 @difqom
📣 دفتر ارتباطات فرهنگی
✳️دفتر ارتباطات فرهنگی در تاریخ نهم مرداد 1379 با مساعدت مقام معظم رهبری(ادام الله ظله العالی) و به ریاست عالی حضرت آیتالله علامه مصباحیزدیرضوان الله علیه تأسیس شد.
✳️دفتر ارتباطات فرهنگی یک تشکل گفتمانی است و بهدنبال ارائه خدمات فرهنگی و ترویج اسلام ناب محمدی و صیانت از نظام جمهوری اسلامی و پیگیری منویات و مطالبات فکری - فرهنگی مقام معظم رهبری جهت بصیرتافزایی و کمک به تنویر افکار عمومی است.
✳️ دفتر، در راستای این رسالت خود آمادگی اعزام سخنران، ارائه محتوی فکری فرهنگی به تمامی مراکز فرهنگی، حوزوی، دانشگاهی، نظامی، سازمانها، ارگانها، پایگاههای فرهنگی، نهادها، ادارات دولتی و غیردولتی و... در موضوعات متنوع اعم از: اعتقادی، سیاسی، مذهبی، فرهنگی، اجتماعی، فلسفی، کلامی، روانشناسی، تربیتی و... بهویژه در ایام انتخابات را دارد
.
✳️ برای تهیه فایل سخنرانی، مقالات، تحلیلها و... در ایام انتخابات به لینک زیر مراجعه فرمایید.👇
https://eitaa.com/difqom
🆔 @difqom
🔰دفتر ارتباطات فرهنگی تقديم میكند:
⭕️مقالات فرهنگي، سياسی
⭕️تحلیلیهای به روز
⭕️محتوای انتخاباتی 1400
👌ويژه مبلغين و فعالان فرهنگی _ سياسی
📡ايتا:
https://eitaa.com/difqom
📡سايت:
http://dpfqom.iki.ac.ir
✳️وظيفه #نخبگان در انتخابات
🎤علامه مصباح يزدي(ره)
🔺مردم ما از لحاظ مسائل اجتماعی ـ سیاسی در شرایطی قرار گرفتند که صرف تبعیت از یک شعار و امثال آن تکلیفشان را تعیین نمیکند....در هیچ کدام از انتخاباتهایی که در سالهای اخیر واقع شده هیچ لیستی کاملا رأی نیاورده است...اینکه افراد خودشان به فکر خودشان ارزش بدهند، بخواهند بفهمند و تبعیت محض از کسی نداشته باشند، #پدیده_مبارکی است.
🔺شکی نیست که همه افراد جامعه از نظر تأثیرگذاری در دیگران مساوی نیستند... کسانی هستند که حرفشان بیشتر در مردم #اثر میکند و مردم بیشتر به آنها اعتنا میکنند، فکرشان را مورد توجه قرار میدهند، بررسی میکنند...از این رو #تکلیف کسانی که موقعیتهای ویژه تأثیرگذاری در اجتماع دارند، سنگینتر میشود.... کسی که میتواند در صد نفر اثر بگذارد و گاهی شاید افرادی باشند که میتوانند در میلیونها انسان اثر بگذارند، مسئولیت دارند، اگر اثر خوب گذاشتند در ثواب آنها #شریکند و اگر اثر بد گذاشتند در گناهشان شریکند. این حساب خداست. درست است که لاَ تَزِرُ وَازِرَةٌ وِزْرَ أُخْرَى؛ هیچ کس بار کسی را نمیکشد، اما در آیه دیگری نیز فرموده؛ وَلَیَحْمِلُنَّ أَثْقَالَهُمْ وَأَثْقَالا مَّعَ أَثْقَالِهِمْ؛ کسانی که دیگران را گمراه کردند هم بار خودشان سنگین است و هم بار دیگران بر دوش آنهاست؛ شما در گناه آنها شریکید.
🔺اینجا جای #تعارف نیست، که ما بگوییم آقا شما خیلی موقعیتتان در اجتماع بالاست و او هم تواضع کند و بگوید نه خیر من هیچ چیز نیستم. هر کسی بینه و بین الله باید حساب کند من در جامعه چه موقعیتی دارم؟ چه اندازه میتوانم در دیگران اثر بگذارم؟ از چه راهی میتوانم اثر بگذارم؟ آیا اثری که میتوانم بگذارم اثر خوبی است و باعث رشد، هدایت و سعادت دیگران میشود؟ آیا کارهایم باعث #پیشرفت_اسلام، #انقلاب، #معنویت و #ارزشهای_اسلامی میشود یا برعکس؟
🔺هر کسی باید کلاه خودش را قاضی کند تا #تکلیف_خودش را بهتر بفهمد؛ یکی وظیفهاش این میشود که باید خودش را به عنوان #کاندیدا معرفی کند و بینه و بین الله تشخیصش این است، ممکن است اشتباه کند، ولی تشخیص خودش این است که من بهتر از دیگران میتوانم به اسلام و جامعه #خدمت کنم. وظیفه این فرد است #شرکت کند و اگر بگوید نه، من چیزی نیستم و کاری از دستم برنمیآید، کوتاهی کرده و مسئول است. افرادی هم که میتوانند کمک کنند تا شخص #اصلح سرکار بیاید، هر چه کوتاهی کنند مسئولاند.
🔺این درست نیست که بگویم "رأی مال خود من است و به هر که بخواهم میدهم"؛ البته تکوینا هر کسی آزاد است، اما این #آزادی_تکوینی با #مسئولیت در برابر انتخاب، منافات ندارد؛ کسی حق ندارد به شما تحمیل کند که به چه کسی رأی بدهید، اما #خدا میتواند از شما سؤال کند که چرا به این رأی دادی؛ تو که عیبش را میدانستی و میدانستی به درد این کار نمیخورد، چرا به او رأی دادی؟...تو که میدانستی فلانی اصلح است، چرا به او رأی ندادی؟ با این کار باعث شدی او رأی نیاورد و نتواند خدمت کند. توجه داشته باشیم که همه ما غیر از آن وظیفه شخصی که خودمان داریم، در سطح اجتماع، #وظایف_اجتماعی متعددی داریم.
🔺خدا روز به روز و ساعت به ساعت بر علوّ درجات #امام(ره) بیفزاید. او بود که جامعه ما را به خوبی، متوجه این مسئولیت ساخت. او بود که گفت اینها به عنوان یک #وظیفه_شرعی همانند نماز خواندن، واجب است. او بود که گفت این مسائل صرف یک وظیفه ملی، استفاده از حق و امثال آن نیست، تکلیف شرعی است و اگر به این وظایف عمل نکنیم مؤاخذه خدایی داریم.
مطالعه كامل سخنراني:👇
https://mesbahyazdi.ir/node/4682
🔰دفتر ارتباطات فرهنگي
📡ايتا:
https://eitaa.com/difqom
📡سايت:
http://dpfqom.iki.ac.ir