حکمت ۴۷۹ نهج البلاغه
وقال (عليه السلام): شَرُّ الْإِخْوَانِ، مَنْ تُكُلِّفَ لَهُ.
قال الرضي: لأن التكليف مستلزم للمشقة و هو شر لازم عن الأخ المتكلف له فهو شر الإخوان.
بدترین دوست (اخلاق اجتماعى):
و درود خدا بر او، فرمود: بدترين دوست آن كه براى او به رنج و زحمت افتى.
سید رضى گويد: (تكلّف و تكليف با مشكلات و به زحمت افتادن است، پس دوستى كه انسان را دچار مشكلات مى كند مايه شر است پس او از بدترين دوستان بشمار مى آيد).
آیت الله بهجت میفرماید:👌
تکان می خوری بگو
یا صاحب الزمان،
می نشینی بگو
یا صاحب الزمان،
برمی خیزی بگو
یاصاحب الزمان
صبح که ازخواب بیدار میشوی مؤدب بایست،
صبحت را با سلام به امام زمانت شروع کن وبگو
آقا جان دستم به دامنت،
خودت یاریم کن،
شب که می خواهی بخوابی اول دست به سینه بگذار و بگو
السلام علیک یا صاحب الزمان
بعد بخواب،
شب و روز را به یاد محبوب سر کن. اگر اینطور شد شیطان دیگر در زندگی توجایگاهی نداره، دیگر
نمی توانی گناه کنی، دیگرتمام وقت بیمه امام زمانی...
وخود امیرالمؤمنین علیه السلام فرموده است که: درحیرت دوران غیبت فقط کسانی بردین خود ثابت می مانند که
با روح یقین مباشر وبامولا و صاحب خود مأنوس باشند.
🤲اللهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفرج 🤲
🔴🔴🔴 خیلییییییی فوری 🔴🔴🔴
✅ چرا قرار بود دیشب آخرین بخش قسمت سریال گاندو ۲ از سیما پخش شود ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️😏😏😏😏😏😏
🛑🛑 طبق اخبار موثق وبا فشار ودخالت مستقیم دولت علی الخصوص وزیر خارجه
جناب ظریف
قرار بود دیشب با درخواست کارگردان مربوطه
سریال گاندو ۲ یه طور جمع شود وآخرین قسمت پخش شود...
حال آنکه طبق سناریوی این سریال قسمتهای زیادی هنوز باقیمانده که پخش نشده
🛑🛑 و اما اصل ماجرا
از دیشب رابطین جاسوس دفتر جناب وزیر خارجه آقای ظریف درسریال دستگیر میشود
این جاسوس همان کسی هست که متن پیشنهادی ایران در برجام و نوشته
پس از دیشب گند وزیر خارجه وبرجام نافرجام در میاد
و ازدیشب تشت رسوایی دولت و وزارت خارجه پخمه شون به زمین میخوره😏😏😏😏
🔴🔴 حالا دلایل جیغ بنفش جناب ظریف در این روزها رو متوجه شدید ⁉️⁉️⁉️⁉️⁉️😏😏😏😏😏😏😏😏
💢 شخص موسی پور در این سریال همون کسی هست که مستقیما در قضیه برجام پابه پای ظریف گاگول وپرادعا جلو اومد و درادامه سریال گندش بیشتر در میاد😏😏😏😏😏😏😏😏😏
8.82M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حرف منطق!
بچه هیئتی ها تابع قانونند....
┄┄┅┅✿❀🦋❀✿┅┅┄┄
📜 نامه به مالک اشتر
(قسمت چهارم)
8⃣شناخت اقشار گوناگون اجتماعی:
🔹اوّل سيمای نظاميان
♦️برای فرماندهی سپاه كسی را برگزين كه خيرخواهی او برای خدا و پيامبر( صلّی اللّه عليه و آله و سلّم ) و امام تو بيشتر، و دامن او پاكتر، شكيبایی او برتر باشد، از كسانی كه دير به خشم آيد، و عذر پذيرتر باشد، و بر ناتوان رحمت آورد، و با قدرتمندان، با قدرت برخورد كند، درشتی او را به تجاوز نكشاند، و ناتوانی او را از حركت باز ندارد. سپس در نظاميان با خانواده های ريشه دار، دارای شخصيّت حساب شده، خاندانی پارسا، دارای سوابقی نيكو و درخشان، كه دلاور و سلحشور و بخشنده و بلند نظرند، روابط نزديك بر قرار كن، آنان همه بزرگواری را در خود جمع كرده، و نيكيها را در خود گرد آورده اند. پس در كارهای آنان به گونه ای بينديش كه پدری مهربان در باره فرزندش می انديشد، و مبادا آنچه را كه آنان را بدان نيرومند ميكنی در نظرت بزرگ جلوه كند، و نيكوكاری تو نسبت به آنان- هر چند اندك باشد- خوار مپندار، زيرا نيكی، آنان را به خيرخواهی تو خواند، و گمانشان را نسبت به تو نيكو گرداند، و رسيدگی به امور كوچك آنان را به خاطر رسيدگی به كارهای بزرگشان وامگذار، زيرا از نيكی اندك تو سود ميبرند، و به نيكيهای بزرگ تو بی نياز نيستند. برگزيده ترين فرماندهان سپاه تو، كسی باشد كه از همه بيشتر به سربازان كمك رساند، و از امكانات مالی خود بيشتر در اختيارشان گذارد، به اندازه ای كه خانواده هايشان در پشت جبهه، و خودشان در آسايش كامل باشند، تا در نبرد با دشمن، سربازان اسلام تنها به يك چيز بينديشند. همانا مهربانی تو نسبت به سربازان، دلهايشان را به تو ميكشاند، و همانا برترين روشنی چشم زمامداران، برقراری عدل در شهرها و آشكار شدن محبّت مردم نسبت به رهبر است، كه محبّت دلهای رعيّت جز با پاكی قلبها پديد نمی آيد، و خيرخواهی آنان زمانی است كه با رغبت و شوق پيرامون رهبر را گرفته، و حكومت بار سنگينی را بر دوش رعيّت نگذاشته باشد، و طولانی شدن مدت زمامداری بر ملّت ناگوار نباشد. پس آرزوهای سپاهيان را بر آور، و همواره از آنان ستايش كن، و كارهای مهمّی كه انجام داده اند بر شمار، زيرا ياداوری كارهای ارزشمند آنان، شجاعان را بر می انگيزاند، و ترسوها را به تلاش واميدارد، ان شاء اللّه. و در يك ارزشيابی دقيق، رنج و زحمات هر يك از آنان را شناسایی كن، و هرگز تلاش و رنج كسی را به حساب ديگری نگذاشته، و ارزش خدمت او را ناچيز مشمار، تا شرافت و بزرگی كسی موجب نگردد كه كار كوچكش را بزرگ بشماری ، يا گمنامی كسی باعث شود كه كار بزرگ او را ناچيز بدانی. مشكلاتی كه در احكام نظاميان برای تو پديد می آيد، و اموری كه برای تو شبهه ناكند، به خدا، و رسول خدا (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم) باز گردان، زيرا خدا برای مردمی كه علاقه داشته هدايتشان كند فرموده است: «ای كسانی كه ايمان آورديد، از خدا و رسول و امامانی كه از شما هستند اطاعت كنيد، و اگر در چيزی نزاع داريد، آن را به خدا و رسولش باز گردانيد» پس باز گرداندن چيزی به خدا، يعنی عمل كردن به قرآن، و باز گرداندن به پيامبر (صلّی اللّه عليه و آله و سلّم) يعنی عمل كردن به سنّت او كه وحدت بخش است، نه عامل پراكندگی
🔹دوّم سيمای قضات و داوران
♦️سپس از ميان مردم، برترين فرد نزد خود را برای قضاوت انتخاب كن، كسانی كه مراجعه فراوان، آنها را به ستوه نياورد، و برخورد مخالفان با يكديگر او را خشمناك نسازد، در اشتباهاتش پافشاری نكند، و بازگشت به حق پس از اگاهی برای او دشوار نباشد، طمع را از دل ريشه كن كند، و در شناخت مطالب با تحقيقی اندك رضايت ندهد، و در شبهات از همه با احتياط تر عمل كند، و در يافتن دليل اصرار او از همه بيشتر باشد، و در مراجعه پياپی شاكيان خسته نشود. در كشف امور از همه شكيباتر، و پس از آشكار شدن حقيقت، در فصل خصومت از همه برنده تر باشد، كسی كه ستايش فراوان او را فريب ندهد، و چرب زبانی او را منحرف نسازد و چنين كسانی بسيار اندكند. پس از انتخاب قاضی ، هر چه بيشتر در قضاوتهای او بينديش، و آنقدر به او ببخش كه نيازهای او بر طرف گردد، و به مردم نيازمند نباشد، و از نظر مقام و منزلت آنقدر او را گرامی دار كه نزديكان تو، به نفوذ در او طمع نكنند، تا از توطئه آنان در نزد تو در أمان باشد. در دستوراتی كه دادم نيك بنگر كه همانا اين دين در دست بدكاران اسير گشته بود، كه با نام دين به هواپرستی پرداخته، و دنیای خود را به دست می آوردند.
📜 #نهج_البلاغه ، #نامه53
┄┄┅┅✿❀🦋❀✿┅┅┄┄
📚🔍📚🔍📚
⬅️سلسله مباحث حدیث شناسی
قسمت بیست و یکم
📝بررسی روایات سفیانی
⁉️بحث بسیار مهم در مورد سفیانی این است که آیا سفیانی نماد و جریان هست؟ یا حقیقت و یک انسان؟
🔹عده ای می گویند سفیانی نماد و جریان است، مثل جریان فراماسونری یا ماهواره، جریان غرب فرهنگی، جریان استکبار، اینطور جریان ها..
🔹عده ای هم می گویند نه سفیانی یک شخص هست.
🔰اگر ما فرضیه ی نمادین بودن سفیانی را در نظر بگیریم باید خیلی از روایات معتبر و متعدد را کنار بگذاریم و نادیده بگیریم. ما روایاتی داریم که نام و نسب، وضعیت ظاهری و جسمانی سفیانی را ذکر کرده، وقتی این احادیث معتبر وجود دارد چطور می توانیم بگوییم سفیانی یک جریان هست‼️
📜امام صادق (ع) در روایتی معتبر در کتاب ″کمال الدین، ص651″ می فرمایند: تو اگر سفیانی را ببینی پلیدترین مردمان را دیده ای، خباثت او به اندازه ای است که مادر فرزندش را زنده، زنده دفن می کند از ترس اینکه مبادا مکان او را گزارش دهند.
👌اینها ویژگیهای یک شخص هست، پس نمی توانیم سفیانی را یک نماد بدانیم، چون بعضی روایت ها از دین او، زمان و مکان قیام او و حکومتش خبر دادند.
⁉️حالا سفیانی انسان شخصی هست یا نوعی؟ یعنی یک شخص هست یا در طول تاریخ سفیانی های متعددی بودند؟ بعضی ها بر این باورند که در طول تاریخ سفیانی های متعددی بودند و سفیانی در حقیقت نوعی هست. اما وقتی در روایات خودمان تأمل می کنيم متوجه می شویم روایاتی که ویژگیهای سفیانی را گفتند به یک نفر بیشتر تطابق ندارد.
📚در روایات ما واژه ی السفیانی بکار رفته (یعنی معرفه هست یعنی یک نفر) و در روایات ذکر نشده که ائمه گفتند سفیانی اول یا دوم یا سوم ..
یکی از سخنرانان ما در سخنرانی خودش گفته سفیانی اول و سفیانی دوم، سفیانی اول را به صدام حسین تطبیق داده و سفیانی دوم را به آن سفیانی موعود. نه، چنین چیزی ما نداریم.
📖فقط سه حدیث داریم مبنی بر تعدد سفیانی (سفیانی های مختلف)👇
👈📕ابن حماد در کتاب ″الفتن خودش، ص226″ می گوید سفیانی پس از 39 سال خواهد بود. از آنجا که سفیانی در آخرالزمان قیام می کند با توجه به این روایت می توان گفت که تعدد سفیانی داریم.
👈📘در کتاب ″التشریف بالمنن، از الفتن سلیلی، ص271″ اینجا هم این فرد می گوید که آغاز آن فتنه های سفیانی است و آخر آن هم سفیانی است. پرسیدند این دو سفیانی که هستند؟ حضرت امیرالمؤمنین (ع) فرمودند یکی هجری و دیگری شامی.
❌این دو روایت از لحاظ سندیت کاملا ضعیف اند و قابل استناد نیستند.
👈📗اما روایت سوم از امام سجاد (ع) است، در کتاب ″قرب الاسناد، ص374″ که فرمودند؛ ظهور از ناحیه خداوند قطعیست و خروج سفیانی نیز از جانب خداوند قطعیست و با هر قیام کننده یک سفیانی وجود دارد.
↖️این حدیث را از طریق حدیث زیر توضیح می دهیم👇👇
⚜در کتاب ″کمال الدین، ص378″ امام جواد (ع) می فرمایند: هیچ یک از ما نیست مگر اینکه قائم به امر الهی است. پس طبق این حدیث می فهمیم که هر امامی یک قائم است، ولی قائم موعود امام زمان (عج) است. پس در برابر هر امامی یک سفیانی بوده، یک ظالمی بوده. این روایت هم این حرف را تأیید می کند که در برابر قائم موعود که امام زمان می باشد یک سفیانی وجود دارد.
📑پس روایاتی که می گوید سفیانی های متعدد داریم و بعضی سخنرانان هم این را مطرح می کنند کاملا ضعیف است. سفیانی نماد نیست (دجال است که نماد هست) یک نفر و یک شخص و انسان هست که در مقابل امام زمان (عج) جنگ می کند.
💽برگرفته از فایل
حدیث شناسی مهدوی شماره ۱۷
🎤استاد عبادی
#حدیث_شناسی_مهدوی ۲۱
#بررسی_روایات_سفیانی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد اون گریه های سردار دلها بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر دولت اوباما: آمریکا باید در زمان ریاست جمهوری روحانی به برجام بازگردد
🔹برجام شامل شدیدترین محدودیتها بر برنامه هستهای ایران است
👤ارنست مونیز وزیر انرژی دولت اوباما و از افراد کلیدی در مذاکره برجام اعلام کرد شرایط ایدهآل این است، برجام که شامل شدیدترین محدودیتها بر برنامه هستهای ایران است تا زمانیکه دولت روحانی در ایران روی کار است، احیا شود.
🔸ما تا دو ماه دیگر باید به برجام برگردیم تا از این طریق بتوانیم مشکلات دیگر ایران از جمله مسائل حقوق بشر را نیز حل کنیم!
#سیاسی_تحلیل
⭕️نگاهی به تکنیکهای رسانهای جریانات مختلف سیاسی در انتخابات ۱۴۰۰
🔻«ترس» و «مظلومنمایی» دو تکنیک پرکاربرد در عرصۀ عملیات روانی هستند. روشهایی که به دفعات در سالهای اخیر توسط برخی جریانات سیاسی کشور برای همراه کردن مردم با آنها استفاده شده است. ارعاب مردم از سایهه جنگ، تحریم یا ... برخی از مواردی بوده که گروهی از جریانات سیاسی با تمسک به آنها، سبد رأی خود را گسترش دادهاند.
🔻دوگانه سازیهای مانند «گزینه ما و مردم» و «گزینه حاکمیت» غلط است.
🔻دوگانه «فیلترینگ فضای مجازی ـ آزادی بیقاعده فضای مجازی» رأی ساز است.
🔻یکی از تاکتیکهای پرکاربرد «شخص ستیزی» است. رسانهها در این روش فرد یا گروه را ذیل گفتمان یا برچسب خاصی قرار میدهند تا مخاطب از برنامه وی غافل شود. صفت ناپسندی را به فرد نسبت میدهند، سپس هر صحبتی که وی بکند، ناخودآگاه آن برچسب به ذهن مخاطب متبادر میشود.
🔻نکته حائز اهمیت این است که مخاطب هوشمند باید بداند و بپذیرد که ترند شدن یک هشتگ لزوما به معنای در اکثریت بودن محتوای آن نیست، چراکه رباتها، سازمانیها و کاربران تقلبی نیز امکان ترند کردن هشتگها را دارند. دلیل اهمیت هشتگها، میل افراد برای قرار گرفتن در اکثریت و گرفتار نشدن در مارپیچ سکوت است اگر فریب جنگ هشتگها را بخوریم امکان دارد که سالها درگیر تبعات آن در فضای حقیقی جامعه باشیم!
🔻روایتها تلاش میکنند تا افکار عمومی دچار واگیری هیجانی شوند. مخاطب هرگاه احساس کرد که در حال کنش هیجانی است، میبایست تأمل بیشتری در رفتار خود کند.
🔻عرصه انتخابات ایجاب میکند تا نامزدها با فریاد زدن و بلند صحبت کردن مخاطب را مجذوب صحبتهای خود کنند بنابراین آنها در حال انجام فعالیت معمول خود است، هرچند که این رویه صحیح نیست، اما در بستر تبلیغات سیاسی یا «پروپاگاندا» میگنجد، مردم باید تلاش کنند تا تشخیص دهند که آن فرد در حال طرح مساله اصلی کشور است یا برای جلب نظر آنها مسئله سازی نادرست میکند.
#سیاسی_تحلیل
🏮 *نشر مجدد*
💎 *سال هاست چه کلاهی بر سر برخی کاربران مجازی می رود تا با اعتقادات آن ها طبق معمول بازی کنند*
و برخی هم هر ساله بازی فریب میخورند😕
💢 *بودجه نهادهای فرهنگی کشور چقدر است؟*
🔺هر ساله همزمان با ارائه لایحه بودجه به مجلس، برخی رسانه ها توجهات را به سمت بودجه نهادهای فرهنگی جلب می کنند و سعی می کنند با ایجاد دوگانه های کاذب، به مخاطب القاء کنند که نهادهای فرهنگی، هیچ خاصیتی ندارند و بودجه آنها بسیار سنگین است و بهتر است صرف معیشت مردم شود.
🔺 و اما...
جمع کل بودجه سال 1400 چقدر است؟
2.435.707.898.600.000 تومان.
یعنی:
2 بیلیارد و 435 بیلیون و 707 میلیارد و 898 میلیون 600 هزار تومان.
👈 اسامی و بودجه برخی نهادهای فرهنگی مورد اتهام:
1️⃣ شورای سیاستگذاری ائمه جمعه: 35 میلیارد تومان.
2️⃣ جامعة المصطفی العالمیه: 465 میلیارد تومان.
3️⃣ موسسه آموزشی پژوهشی امام خمینی "ره" : 23 میلیارد و 500 میلیون تومان.
4️⃣ بنیاد حفظ و نشر ارزشهای دفاع مقدس: 67 میلیارد تومان.
5️⃣ بنیاد حفظ و نشر آثار امام خمینی "ره" : 34 میلیارد تومان.
6️⃣ ستاد راهیان نور: 30 میلیارد تومان.
7️⃣ ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر: 35 میلیارد تومان.
8️⃣ دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: 205 میلیارد تومان.
9️⃣ مجمع جهانی اهل بیت علیهم السلام: 75 میلیارد تومان.
🔟مجمع جهانی تقریب مذاهب: 43 میلیارد تومان.
جمع بودجه این ده نهاد:
1.021.000.000.000 تومان.
یعنی:
1 بیلیون و 21 میلیارد تومان.(یک هزار میلیارد تومان.)
🔺 به نظر شما این رقم، چند درصد از بودجه کل را تشکیل می دهد؟
فقط: 0/04 %( چهار صدم درصد!) یعنی بودجه این نهاد ها، به اندازه نیم درصد از بودجه کل هم نیست!
🔺 نکته مهمتر این است که مغفول واقع می شود این است که این رقم ها فقط بر روی کاغذ است و در موقع تحویل بودجه به این سازمان ها، 30 تا 40 درصد بودجه مصوب در اختیارشان قرار می گیرد و گاهی اوقات حتی کمتر از آن، یعنی آش نخورده و دهن سوخته!
🔹 تذکر: اختلاس صندوق ذخیره فرهنگیان را یادتان هست؟ 16 برابر این مبلغ بود!
🔹 اما افراد مغرض به ما اینگونه القاء می کنند که تمام مشکلات کشور لنگ همین کمتر نیم درصد بودجه است که آن هم کامل تحویل این سازمان ها نمیشود!
🔺چرا کسی از بودجه وزارت صمت، وزارت رفاه، وزارت نفت، وزارت آموزش و پرورش و ... سوال نمی پرسد؟
🔺چرا مطالبه ی اصلی را به سمت نهادهایی که مسئول مستقیم رسیدگی به معیشت مردم هستند نمی برند؟ و نمی پرسند: این همه بودجه چه شد؟
🔻پس معلوم میشود این همه جار و جنجال بر سر بودجهی نهادهای فرهنگی مذهبی، محملی است برای فرار از پاسخگویی به مردم که با میلیاردها پول مردم چه کردند؟ فرار به جلو از این حرفهای تر دیده یا شنیده بودید؟
🔺 نکته جالب تر آنجاست که بودجه نهاد ریاستجمهوری در هشت سال گذشته با رشد 839 درصدی از 50 میلیارد تومان به 469 میلیارد تومان رسیده است یعنی حدود 3 برابر بالاتر از بودجه سازمان مدیریت بحران و 4 برابر بالاتر از بنیاد ملی نخبگان کشور!
#سیاسی_تحلیل