فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قسم به خاک بقیع، قسم به غربت تو
حرم شده دل ما، برای تربت تو
🎥 کلیپ #مداحی به مناسبت شهادت #امام_جعفر_صادق (ع)
شهادت امام جعفر صادق علیه السلام تسلیت باد
✋
این یادداشت، سیاسی نیست
🔺این یادداشت سیاسی نیست و من هم سیاسی نیستم، هر چند بی اخلاقیهای سیاسی، قلم را در این وجیزه به حرکت در آورده است.
🔹در مناظره اخیر انتخابات ریاست جمهوری 1400 یکی از نامزدها به تحصیلات حوزوی نامزد دیگر جسارت کرد و این تحصیلات را برای اداره کشور ناکافی دانست. فارغ از اینکه روحانیون باید وارد عرصههای اجرایی بشوند یا نشوند، این نوشته به دنبال دفاع از حوزه و کیان روحانیت و علم حوزوی و دینی و وسعت و عمق آن است.
🔹کتابهای درسی حوزه و روش آموزشی آن نزدیک هزار سال است که روحانیون و علمای زیادی را مجهز به مبانی دینی کرده تا حدی که ملاحظه می کنیم ده ها تن از آن ها جریان سازان سیاسی- اجتماعی جامعه بوده اند.
🔹ملا احمد اردبیلی، میرزای شیرازی، عبدالکریم حائری یزدی، سید جمال الدین اسدآبادی، شیخ فضل الله نوری، میرزای نائینی، آخوند خراسانی، سید محمد طباطبایی، عبدالله مازندرانی، سید محمد کاظم یزدی، سید عبدالله بهبانی، سید ابوالقاسم کاشانی، شهید بهشتی، شهید مطهری و در رأس آن ها حضرت امام خمینی رحمت الله علیه و مقام معظم رهبری فقط تعدادی از روحانیونی هستند که در تاریخ اجتماعی- سیاسی ایران نقش آفرینی کرده اند.
🔹و جالب آنکه عمده آن ها شاید شش کلاس هم سواد کلاسیک نداشته باشند! اما کتاب هایی را خوانده اند که در مدرسه و دانشگاه یافت نمی شود و برای خواندن هر کتاب، زحمات زیادی را متحمل شده اند و به قول معروف، غیر از عاشورا، هر روز آن ها را آموخته و مباحثه کرده اند.
🔹 کتاب سیوطی و مطول در ادبیات عرب را دانشجویان دکتری و ارشد رشته زبان عربی در کشورهای عربی می خوانند، اما طلاب در همان سنین کم و در آغاز ورود به حوزه با آن دست و پنجه نرم می کنند.
🔹لمعه که فقه نیمه استدلالی است را در همه ابواب فقهی اعم از عبادات، جهاد، تجارت و ... می آموزند. عبور اولیه از این ابواب فقهی همان آشنایی اولیه و مبانی با تمام مناسبات جامعه نیز هست.
🔹در ادامه، کتاب مکاسب محرمه که اساس اقتصاد اسلامی است چند سال مورد مطالعه و مباحثه طلبه قرار می گیرد. همه این ها در کنار اصول فقه قدرتی علمی در طلبه بوجود می آورد که گویی فن مواجهه با هر مسأله جامعه خویش را بدست می آورد و ابزار لازم برای تحلیل و حل را در اختیار خواهد داشت.
🔹تمام این ها را بگذارید کنار بدایه و نهایه و اسفار فلسفی که ذهن طلبه را آماده پیچیده ترین مسائل می کند.
🔹کتابهای غیر درسی حوزه اما شاید مهمتر هم باشند. کتاب تنبیه الامه و تنزیه المله محمدحسین نائینی را خواندهاید؟ کتابی که یک روحانی که شش کلاس سواد آکادمیک نداشته است، نگاشته و نظریه سیاسی شیعی را چنان تدوین کرده که هنوز روش تدوین آن ناب و تازه است.
🔹 کتاب اقتصادنا نوشته بینظیر شهید صدر در اقتصاد را کسانی که دکترای اقتصاد از دانشگاه دارند نیز شاید به چشم ندیده باشند، اما آن را یک حوزوی نوشته و بسیاری از روحانیون خوانده اند
🔹کسی که اندکی زیست اجتماعی و مطالعه عمومی در تاریخ ایران داشته باشد بدون توجه به ماهیت نظام آموزشی حوزه براحتی خواهد فهمید که روحانیون همیشه در رأس امور جامعه بوده اند و این، نه به دلیل ریاست طلبی و حب مقام بلکه به خاطر این بوده که آن ها زودتر از دیگران مسأله را کشف و برای آن کنشگری عینی مبتنی بر راه حل دینی اختیار می کردند.
🔹دیگر پس از گذشت 42 سال از انقلاب اسلامی صحبت از بی فایده بودن تحصیلات حوزوی برای امور جاریه کشور یا از سر کم سوادی است یا از سر غرض ورزی.
🔹قطعا اگر قرار باشد صرف تحصیلات ملاک قرار گیرد، تحصیلات حوزوی با آن عقبه و عمقی که بیان شد برای اداره کشور مفید تر است. اگر تحصیلات حوزوی ناکافی است به طریق اولی تحصیلات اقتصادی هم در کشوری اسلامی که مسائل آن ذو ابعاد است و با مبانی دینی گره خورده است، ناکافی خواهد بود.
🔺 در پایان ذکر چند نکته لازم است؛
🔸اول؛ این یادداشت در تأیید یک نامزد انتخاباتی نیست بلکه در دفاع از کیان حوزه و تحصیلات حوزوی نگاشته شده است.
🔸دوم؛ ورود روحانیون به عرصه های اجرایی مانند پست ریاست جمهوری مسأله ای پیچیده است که باید متخصصان امر بحث کنند. اما امکان آن را دوران ریاست جمهوری مقام معظم رهبری که موفقیت آمیز نیز بود، اثبات می کند.
🔸سوم؛ عملکرد ضعیف برخی روحانیون نباید به اسم حوزه و روحانیت نوشته شود. حوزه و روحانیت همیشه با صلابت و متکی به علم دینی در صحنه حاضر است.
🔸چهارم؛ شورای نگهبان در گزارههای توهینآمیز این چنینی که نه فقط فرد بلکه یک نهاد را جریحهدار میکند، می تواند ورود کرده و برخورد کند.
✍ احمد اولیایی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مناسبت
🔴 سخنانی از آیتالله خامنهای در محفلی خصوصی، از دیدار محرمانه با حضرت امام در سال آخر عمر امام؛
💬 #آیتالله_خامنهای
✅ جایی که امام برای اولین بار در حضور سران قوا به ایشان میگویند: «شما رهبر بشوید».
#سیاسی
4_6003569019368507235.mp3
5.63M
🔳 #شهادت_امام_جعفر_صادق(ع)
🌴صادق آل مصطفی رفته از دنیا
🌴رخت عزا شد بر تن مادرش زهرا
🎤 #میثم_مطیعی
⏯ #زمینه
شهادت امام صادق علیه السلام تسلیت باد
📚 فعالیت انتخاباتی کارمند در ساعات اداری
💠 سوال: اگر #کارمند دولتی در وقت اداری به انجام اموری از قبیل #تبلیغ برای نامزد دلخواه خود بپردازد، جایز است؟
✅ جواب: در ساعات اداری باید طبق #مقررات اداری به انجام وظایف محوله خود بپردازد و برای فعالیت های غیر مرتبط مطابق قوانین مرخصی بگیرد.
#احکام_انتخابات
🆔 @leader_ahkam
🔺رییسی همچنان نفر اول انتخابات ریاست جمهوری در مناظره اول
🔸 مناظره اول با تمام پستی و بلندیهایی که برای هر کدام از نامزدها داشت، توانست بیش از گذشته مردم را به تکاپو انداخته و یحتمل آمار مشارکت را تا حدودی نیز افزایش یابد.
🔸عبدالناصر همتی به جای پاسخ به سوالات، روش حمله وهجوم را در پیش گرفت وشخصیتی که سالها از خود نشان داده بود را زیر سوال برد هرچند که پاسخ های شدید زاکانی و رضایی باعث از دست رفتن آرای بسیاری برای همتی شد!
🔸 پای "کاوه مدنی" جاسوس توسط مهرعلیزاده به مناظرات باز شد. مهرعلیزاده کاوه مدنی را جوانی خواند که در محیط زیست مشغول بود و وی را متهم به جاسوسی کردند .این درحالیست که حکم قطعی جاسوس بودن کاوه مدنی صادر و نامبرده به ۱۱ سال حبس محکوم شده است.
🔸ایراد مهرعلیزاده به تحصیلات رئیسی هم خلاف واقع بود چرا که بر اساس اسناد ارائه شده از سوی دانشگاه شهید مطهری رئیسی دارای مدرک کارشناسی ارشد حقوق خصوصی از دانشگاه عالی شهید مطهری و دکترای فقه و حقوق خصوصی از همان دانشگاه است.
🔸 محسن رضایی برخلاف آنچه قبلا دیده بودیم ظاهر نشد، حرفهای تکراری ، لحن آرام و خسته کننده و تقطیع کلمات باعث شد حتی برنامه های خود را آنطور که باید نتواند ارائه کند هرچند که هجوم را اولویت اصلی قرار داد اما در جذب نظر مردم ناموفق بود.
🔸زاکانی و جلیلی طبق انتظار عمل کردند. زاکانی هجمه های همتی و مهرعلیزاده را بخوبی کنترل کرد ،جلیلی متمرکز به ارایه برنامه شد .
🔸 عملکرد منطقی و بیان سلیس و مطمئن قاضی زاده هاشمی هم باعث شد در نظرسنجی های روز اول مناظره از دیگر رقیبان خود پیش افتد.
🔸رئیسی طبق انتظار آرام ظاهر شد بر اساس سوالات مطرح شده پیش رفت ، از دایره اخلاق در مناظره خارج نشد ، اتهامی متوجه دولت نکرد به جز انتقاد از موانعی که در راه تولید ایجاد کرده اند.
🔸 نتیجه نظر سنجی روز اول مناظره به نفع رییسی پیش رفت تا ببینیم مناظره دوم و سوم کدام نامزد را درصدر نظرسنجی های مردم قرار خواهد داد.
🔰 بررسی ادعای مهرعلیزاده درباره کاوه مدنی
🛑 کاوه مدنی مدیر فعال جوان یا جاسوس MI6❓
🔹روز گذشته محسن مهرعلیزاده در مناظرات تلویزیونی با اشاره به نام کاوه مدنی، وی را یکی از مدیران جوان و فعال محیط زیست دانست که به ناحق نام جاسوس بر وی گذاشته شده و از این موضوع گلایه کرد.
✅ اما واقعیت اینست حکم قطعی جاسوس بودن کاوه مدنی صادر و نامبرده به ۱۱ سال حبس محکوم شده است و مدارک متعددی برای این مسئله وجود دارد.
🔸کاوه مدنی در سال ۲۰۱۴ در حاشیه یک نشست که توسط مراد موشه طاهباز در دانشگاه امنیتی سوآز برگزار شده بود، با یکی از افسران ارشد امنیتی میز ایران در وزارت خارجه انگلستان دیدار و همکاری خود را با MI6 آغاز کرد.
🔸ملاقاتهای وی با افسر وزارت خارجه انگلیس در تهران در زمان تصدی معاونت سازمان محیط زیست نیز ادامه داشته و مأموریت مییابد تا تمام اطلاعات وضعیت محیط زیست ایران و سیاستگذاری مربوط به آن را به عناصر MI6 ارائه دهد.
🔸وی پس از استعفا از سمت خود در سازمان محیط زیست و خروج از ایران در سال 97، به آمریکا رفته و در آنجا به همکاری با ارتش آمریکا پرداخت. مدنی هماکنون مشاور یگان مهندسی ارتش آمریکاست.
🔸مدنی همچنین با ورودش به دانشگاه دیویس آمریکا که از مراکز مهم تحصیل و تجمع صهیونیست هاست ارتباط وسیعی با گروههایی مانند خباد لوباویچ (بازوی فرهنگی-امنیتی صهیونیستها) شکل داده و همکاری خود را با عناصر اسرائیلی گسترش داد.
🔸علاوه بر موارد مذکور، مدارک متعدد دیگری نیز وجود دارد که در این مطلب نمیگنجد اما جاسوس بودن این شخص محرز بوده و محلی از اعراب ندارد و آنچه جالب توجه است حمایت کاندیدای اصلاحطلب از چنین شخصیست.
#مناظره
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قاضی زاده همتی رو ترکوند!
واکنش دیده نشده قاضی زاده به رفتار کودکانه دیروز همتی
من فقط قاضی زاده هستم (نه جناب آقا)👌
#فوری
✅ صادر شدن حکم جهاد به فرمان امام خامنهای
📜متن حکم بدین شرح است:
همه احاد مردم خودشون رو موظف بدانند که علاوه بر اینکه در انتخابات شرکت میکنند دیگران را هم دعوت بکنند به شرکت در انتخابات این وظیفه است.
📌امام سید علی خامنه ای ١۴٠٠/٠٣/١۴
آقای مهر علیزاده تلویحا و بلکه تصریحا آقای رییسی را بیسواد دانسته و علوم حوزوی را در حد پایین دانسته است
اما جواب
۱. امام خمینی در مقابل کم سواد بودن شهید رجایی و تحصیلات بالای کلاسیک نداشتن ایشان فرمود تقوای شهید بیشتر از علم اوست
پس کم سواد باشی و صالح، بهتر از این استکه با سواد باشی و مدعی ولی ناموفق و مورد تایید افراد ناموفق
۲. تاریخ نشان نداد که پای یک قرار داد ننگین را یک عالم تراز اول حوزه علمیه امضاء کرده باشد ولی در عوض پای همه آنها را تحصیل کردگان کلاسیک اما بی تقوا امضاء کردند
۳. آیا افلاطون تحصیل کلاسیک داشت؟
آیا ملاصدرا تحصیلات کلاسیک داشت؟
آیا آیت الله جوادی آملی یا حسن زاده آملی یا شهید مطهری و یا... با تحصیلات کلاسیک صاحب اندیشه شدند که مثل مهرعلیزاده حتی توان درک مطالب علمی این اندیشمندان حوزه علمیه را ندارد
۴. آیا امام خمینی با تحصیلات کلاسیک انقلاب کرد که الان مثل مهرعلیزاده صاحب منصبان این انقلاب شدند
۵. آقای مهرعلیزاده که افتخار به تحصیل کلاسیک خود می کند باید برود و از زیر مجموعه مناصبی که داشت بپرسد آیا بخاطر تحصیلات کلاسیکی که داشت موفق شد تا رضایت حداکثری زیرمجموعه خود را کسب کند؟
۶. آقای مهرعلیزاده!!!
اگر تحصیلات کلاسیک شما بسیار زیاد بود پس چرا مناظره را با کلاس ادبیات و انشاء اشتباه گرفتی و مثل کلاس انشاء رفتار کردید و انشاء خواندید و چرا خواستی با زیان ترکی احساسات مردم شریف ترک زبان را به خود جلب کنی
بلکه برعکس باید با همان علم کلاسیک خود و توان علمی خود مردم را به خود جذب می کردی
راستی آقای مهرعلی زاده مگر مناظره کلاس ادبیات و شعر است که شما و آقای همتی شعر خوانی کردید
چرا با علم کلاسیک خود نتوانستید مردم را اقناع کنید و دست به عوام فریبی و تحریک عواطف کردید؟؟
🔺کنایه جالب نجاح محمد علی، تحلیلگر مسائل سیاسی به آل سعود
🔹برخی از سران کشور های عربی که امروز مردم ایران را به تحریم انتخابات دعوت می کنند،آخرین باری که انتخابات در کشورشان برگزار شده شب ليلة المبیت بوده برای انتخاب گزینه اصلح برای قتل پیامبر اسلام.
🔹این ها که هیچدموکراسی را به رسمیت نمی شناسند با چه رویی از انتخابات صحبت می کنند.
🔴 مهرعلیزاده باید از اصلاحطلبان و مردم و آقای رئیسی عذرخواهی کند
اسماعیل دوستی فعال سیاسی اصلاح طلب: بحث سندروم پست بیقرار و مدرک ششم ابتدایی که توسط آقای مهرعلیزاده مطرح شد بیاحترامی بود و باید ایشان حتما از بیان این توهینها عذرخواهی کند. رئیس قوه قضاییه باید مجتهد باشد و رهبری هم یک مجتهد را برای ریاست قوه قضاییه منصوب میکنند. بنابراین آقای مهرعلیزاده باید اخلاقا از آقای رئیسی عذرخواهی کند؛ البته این توهینها قطعاً جواب منفی از سوی جامعه خواهد گرفت.
🔴 آهنگران: مهرعلیزاده، بی اخلاقی کرد
فعال رسانه ای اصلاح طلب: من دانشجوی دانشگاه شهید مطهری بودم و شاهد حضور رییسی در کلاس های کارشناسی ارشد بودم. در جلسه دفاع از پایان نامه رییسی هم حضور داشتم.
🔴 مهرعلیزاده، سندروم پست ماندگار دارد
محمدخانی: مهرعلیزاده سندروم پست ماندگار دارد. در دولت موسوی، هاشمی، خاتمی پست داشت. در ابتدای دولت روحانی هم از او کمک گرفته شد.
در مورد همتی هم همینطور. تقریبا هر وقت دولت تشکیل شده در صف اول صندلیها و پستها بوده و فقط از یک صندلی به صندلی دیگر جابجا شده است.
🔴 رئیسی: در جایگاه قدرتمندی هستم و به دنبال قدرت بیشتر نیستم
نامزد انتخابات ریاست جمهوری: عدم حضور در عرصه را راحت طلبی میدانم، حضور در عرصه انتخابات انواع ترکشها را به دنبال دارد. شهدا برای ما پیام دارند و آن این است که نگذارید ولی فقیه تنها بماند. امروز کالای اساسی به یک کالای لوکس دست نیافتنی تبدیل شده است.
🔴 پاسخ سعید محمد به احتمال حضورش در کابینه رئیسی
فرمانده سابق قرارگاه سازندگی خاتم الانبیا: بنده برای حمایتم از آیتالله رئیسی هیچ شرطی نگذاشتم و اگر ایشان صلاح بدانند به عنوان سرباز نظام در خدمتشان خواهم بود؛ برای بنده خدمت به مردم بالاترین درجه را دارد./تسنیم
🔴 برخی از کاندیداها در مناظره به دنبال اجرای سناریوی طراحی شده بودند
نائب رئیس کمیسیون فرهنگی مجلس : مناظره محل ظهور و بروز ظرفیتها، ایدهها و قابلیتهاست و کاندیداها ضمن تشریح وضعیت فعلی، برنامه خود برای ایجاد تغییر را ارائه میکنند. در مناظره دیروز معلوم شد که عدهای از کاندیداها دستشان خالی است و برنامهای برای ارائه ندارند. علاوه بر این کاندیداها نشان دادند که در واقع مجری سناریویی هستند که از پیش برای آنها درنظر گرفته شده و آنها به جای ارائه برنامه و انجام مناظره، درصدد اجرای سناریوی از پیش طراحی شده برای این کاندیداها هستند. ما که به انتخابات و تبلیغات انتخاباتی آمریکا نقد میکنیم باید به اصول اخلاقیای که در مورد آن صحبت میکنیم پایبند باشیم. به هر حال ما باید با آمریکا متفاوت باشیم و به اصول اخلاقی پایبند داشته باشیم. مناظره دیروز یک وزنکشی بود و هر کاندیدا نشان داد که در چه سطحی قرار دارد و مردم نیز بیشتر با واقعیتها آشنا شدند. امیدواریم در مناظره بعدی شامل واقعی شدن مباحث و پرداختن کاندیداها به مسائل و برنامههای خود برای تغییر شرایط موجود کشور باشیم.
🔴 شانس پایین همتی و مهرعلیزاده برای حمایت شدن از سوی اصلاح طلبان
محمدرضا خباز، فعال سیاسی اصلاح طلب: اصلا خبری از حمایت جبهه اصلاحات از مهر علیزاده یا همتی نیست. در اینکه جبهه کارگزاران اعلام کرده از همتی حمایت میکند باید به این نکته توجه کرد که حزب کارگزاران یک حزب از بدنه اصلاح طلبی است و البته کلیه حزب کارگزاران هم از همتی حمایت نکرده، بلکه فقط دبیرکل حزب کارگزاران از همتی حمایت کرده است./باشگاه خبرنگاران
✋
در باره سواد مناظره
🔻دیروز اولین مناظره توسط صدا و سیما برگزار شد. متاسفانه عده ای به جای ارایه برنامه و پاسخ به پرسشهای مجری محترم بی مبالاتی و بی اخلاقی کردند و تهمت و افترا بستند و صریحا به تحصیلات حوزوی و تلویحا به بزرگان تمدن ایران اسلامی همچون فارابی و بوعلی و خواجه نصیرالدین و شیخ بهایی و ملاصدرا و امام خمینی و رهبر معظم انقلاب و سایر مراجع عظام توهین کردند و ساختار آموزشی تمدن ساز را فدای ساختار آموزشی صد ساله اخیر کردند و متکبرانه خود را باسواد و دیگران را بی سواد خواندند.
🔹این مغروران روزگار، به صراحت ادبیات بنی صدر را زنده کردند که شهید رجایی را بی سواد می خواند و امام خمینی رضوان الله تعالی علیه، عقل رجایی را بر سینه آن فراری منافق زد. واقعا این غرب زدگان اگر به توحید و قیامت باور داشتند اینگونه بی حرمتی نمیکردند و مدرک دکترای فقه و حقوق از دانشگاه شهید مطهری را شش کلاس نمیخواندند.
🔹باری از این سنت سیئه بی اخلاقی غرب زدگان بی اخلاق و مدل تبلیغاتی کابویی آمریکایی بگذریم و وارد چگونگی تعالی کشور و خروج از بحران کنونی و افتضاح اقتصادی جریان عافیت طلب غیر انقلابی بشویم، چند پیشنهاد محضر عزیزان عرض میکنم:
1⃣ اول: حکمرانی حِکمی اقتضا می کند که دولت آینده در حد سیاستگذاری و تنظیم گری و نظارت بماند و خدمات عمومی را عادلانه نه رانت خوارانه به بخش های خصوصی واگذار کند و هر جا نقصی در آنها نسبت به نیازهای مردم دید، ورود کند و مشارکت نخبگانی که معتقد به جمهوری اسلامی هستند در سیاستگذاری و تنظیم گری جدی گرفته شود تا حکمرانی شبکه ای ولایی تحقق یابد.
2⃣ دوم: عالمانه و با سرعت، جلو خلق پول بانکها را بگیرد و تنها اجازه خدمات مالی به آنها بدهد و خلق پول با پشتوانه را تنها به بانک ملی واگذارد.
3⃣ سوم: وام های کلان مفسدان اقتصادی را سریعا به بانک ها برگرداند و مفسدان اقتصادی به همراه روسای بانکهای فاسد را محاکمه کند تا درس عبرتی برای دیگران باشد.
4⃣ چهارم: تسهیلات بانکی را در ساخت و ساز مسکن و تولید و صادرات توسعه دهد و جلو بنگاه داری بانک ها را بگیرد تا بیش از این به تولید داخلی آسیب وارد نشود.
5⃣ پنجم: تسهیل گری و بازتوزیع دو رویکرد مهم حکمرانی حِکمی است که باید دولت جدی بگیرد و قوانین تولید و اقتصادی و بازرگانی و صنعتی کشور را اصلاح، کاهش و روان سازد.
6⃣ ششم: دولت در راستای تسهیل گری تولید در هر وزارت خانه ای یک اتاق تولید راه اندازی کند؛ جهت بررسی طرحهای تولیدی و تصویب آنها از جهت مالی و بازرگانی و محیط زیست و غیره و نظارت بر آنها تا تولیدکنندگان در ادارات سر درگم نشود و به راحتی تولید در جریان قرار گیرد.
7⃣ هفتم: شورای فضای مجازی را مأمور سازد تا با سرعت اینترنت ملی را در راستای رشد اقتصادی و اشتغال زایی در فضای سایبری راه اندازی کند تا زیرساختهای دولت الکترونیک فراهم گردد و با طرح عدالت الکترونیک متصل گردد.
8⃣ هشتم: ساختار دانشکده ای از دانش محوری به موضوع محوری و مهارت محوری تغییر یابد تا کشور از رتبه صد و پنجاه مهارتی ارتقا یابد و اشتغال رشد کند.
9⃣ نهم: سیاست داخلی و خارجی باید با رویکرد اقتصاد مقاومتی و رشد تولید همراه باشد و سیاست و دیپلماسی خارجی در سفارت خانه ها به سمت رشد تولید داخلی و رشد واردات مواد اولیه و صادرات حداکثری تولیدات داخلی هدایت گردد.
🔟 دهم: حکمرانی فرهنگی در شورای عالی انقلاب فرهنگی شکل گیرد و فعالیتهای فرهنگ عمومی اعم از رمان و سینما و مستند و سریالهای خانگی به سمت امید و تولید و اشتغال و تقویت خانواده جهت پیدا کند و در یک کلام فرهنگ و علم و سیاست با هدف رشد اقتصادی و تقویت خانواده دنبال شود.
همه آنچه این مسکین نگاشت؛ واقعیت های شدنی در جامعه ایران کنونی است که البته به دست مدیران جهادی و ولایی همچون شهید حاج قاسم عزیز و شهید حاج محسن فخری زاده بزرگوار شدنی است که بسیار دلتنگشان هستیم.
✍ عبدالحسین خسروپناه دزفولی
23.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬 کلیپ
شورایِ نگهبانِ قانون، مصلحت یا اعمال سلیقه⁉️
➖آیا مصوبه اخیر شورای نگهبان خلاف قانون بود؟!
➖ماجرای رد صلاحیت های سال ۱۳۸۰
کارشناس: محمد تقی زاده
تحلیلگر مسائل سیاسی
#انتخابات_۱۴۰۰
#مشارکت_حداکثری
#شبکه_مجازی_راه_۵۷
✋
شورانگیزترین فصل زندگی امام صادق علیه السلام
🔹 امام صادق (علیهالسلام) در اواخر دوران بنیامیه، شبکهٔ تبلیغاتی وسیعی را که کار آن، اشاعهٔ امامت آل علی (علیهالسلام) و تبیین درست مسألهٔ امامت بود، رهبری میکرد.
🔸شبکهای که در بسیاری از نقاط دوردست کشور مسلمان، به ویژه در نواحی عراق و خراسان، فعالیتهای چشمگیر و ثمربخشی دربارهٔ مسألهٔ امامت عهدهدار بود، ولی این تنها یک روی مسأله و بخش ناچیزی از آن است.
🔹 موضوع تشکیلات پنهان در صحنهٔ زندگی سیاسی امام صادق (علیهالسلام) و نیز دیگر ائمه (علیهمالسلام)، از جمله مهمترین و شورانگیزترین و در عین حال مجهولترین و ابهام آمیزترین فصول این زندگینامهٔ پرماجراست.
🎙 امام خامنه ای ۲۱؛۰۳؛۱۳۵۸
✋
محکوم کردن بد اخلاقی های مهر علیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری
🔹️پس از بد اخلاقی ها و تهمت های بیان شده از سوی آقای مهرعلیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب آن را محکوم کرده و خواستار عذرخواهی شدند.
🔺 محمد علی آهنگران: من شاهد تحصیلات عالیه و دفاع پایان نامه های مقاطع بالای آقای رئیسی بودم و این بی اخلاقی خطاب به ایشان ناراحت کننده و خلاف اخلاق بود. اینها باعث ریزش شدید آرای آنها می شود.
🔺 دوستی، فعال سیاسی اصلاح طلب: اهانت و فحاشی مانند سندروم و ... حقیرانه ترین نوع اهانت و تهمت به کاندیداها در مناظرات است و محکوم خواهد بود.
🔺 مظفری، روزنامه آفتاب یزد: نامزدهای اصلاح طلب، بازنده اخلاق بودند و اینکه آقای رئیسی به خاطر مردم از آنها عبور کرد عملاً باخت زودهنگام اصلاح طلب ها بود.
🔺 ابطحی: توهین ها در مناظره دیشب به هیچ عنوان پسندیده نبود و به ضرر کاندیداهای توهین کننده تمام میشود.
🔺 زیدآبادی، فعال اصلاحطلب: هر چیزی را می شود تحمل کرد به جز بد اخلاقی هایی که نامزدهای اصلاح طلب مخصوصاً آقای مهر علیزاده انجام دادند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بسیج طلاب شهرستان نور
♦️تمجید سرلشکر محمد ابوالفضل، مقامعالی نظامی افغانستان از امام خمینی(ره)
🔹سردار ابوالفضل: مردم افغانستان مطابق با اندوخته ها و تجربیات گذشته و هدایت های حضرت امام خمینی(ره) از دست درازی های کشور های منطقه و جهان بر منافع ملی و امورات داخلی کشور افغانستان جلوگیری کنند.
🔹انقلاب اسلامی به رهبری امام بر تمام جهان اسلام بهویژه افغانستان تاثیر گذاشت؛ شوروی سابق که تقریباً بر نیمی از جهان تسلط داشت، تلاش میکرد که ایران را تحت فشار قرار دهد تا از حمایت مردم افغانستان و مجاهدین دست بر دارد، اما امام با شعار نه شرقی و نه غربی، خواهان توقف تجاوز های شرق و غرب در دنیای اسلام بود.
بسم الله الرحمن الرحيم
قال الله تعالی: لايحب الله الجهر بالسوء من القول إلا من ظلم و كان الله سميعاً عليماً (نساء/۱۴۸) خدا افشای بدی های دیگران را دوست ندارد، جز برای کسی که مورد ستم قرارگرفته است [که بر ستمدیده برای دفع ستم، افشای بدیهای ستمکار جایز است]؛ و خدا شنوا و داناست.
در تمام ازمنه و در همه مناطق در جوامع بشری، شاهد ستم در اشکال مختلف از باطل گرایان علیه حق طلبان بوده و هستیم. در صدر اسلام، قرآن این متقن ترین کلام و صادق ترین سخن شهادت می دهد که جبهه باطل در چهره های کفر، شرک و نفاق حتی از ترور شخصیتی ِ پاکترین انسان در میان اولین و آخرین چون پیامبر خاتم حضرت محمد صلوات الله علیه لحظه ای درنگ و توقف نکردند؛ لذا شاهد جسارت سخت به ساحت قدسی و ملکوتی آن حضرت، از سوی حلقه صحابه نزدیک به آن رسول عصمت و طهارت شدیم؛ تهمت هذیان گویی به حضرتش در دقائق پایانی عمر با برکتش، او که سند صریح و محکم الهی بر وحیانی بودن هرگونه نطقش شهادت داده است: «ما ينطق عن الهوى، إن هو الا وحی یوحی»؛ حال اینک، در جریان تاریخ، به شهادت قرآن، آنان که دلهایشان و افکار و اندیشه ها و آمال و انگیزه هایشان مشابه هم اند [و قال الذين لايعلمون ... قال الذين من قبلهم مِثلَ قولِهم تَشابَهَت قُلُوبُهم ... (بقره/۱۱۸)] شاهد حرکت مشابه در ترور شخصیت بویژه علمیِ سید جلیل القدری از سلاله آن حضرت در مناظره کاندیداهای ریاست جمهوری شنبه 15/ 03/ 1400 در کانال یک سیما بودیم.
ای کاش! مدعی ریاست جمهوری ولو یکبار اما جدی، قبل از لب به توهین، به شأن علمی این سید مظلوم باز کند؛ مروری بر جایگاه آموزشی و پژوهشی، درسی و تدریسی، مدارک علمی سطوح عالیه حوزوی و دانشگاهی، مقام اجتهاد، تألیفات گرانسنگ در قالب مقالات و کتب وی از منابع معتبر دسترس می انداخت تا این گونه خود را انگشت نما در میان عام و خاص، هم حزبی خود و غیره نمی¬¬کرد.
افرادی که خلاف رهنمودهای قرآن عزیز ؛ دل در گرو بیگانه برای سعادت امت اسلامی گره زده اند؛ آنان که از تلاش سازنده از رهروان راه حق در به غیظ آوردن دشمنان قسم خورده، ناراحت می شوند؛ آنان که به ارباب بودن آن دشمنان بیگانه اقرار کرده اند؛ آنان که به مدرک ِ گرفته آن ممالکی، دل بسته اند که بیان، قلم، قدم و دستهایشان عليه ممالک اسلامی بویژه شیعیان همیشه فعال بوده و هست؛ و کسانی که افتخارشان را تشکیل دولتی در استمرار دولتی می دانند که همه همتشان «گفتگو و تعامل » بوده و در آن دولت، تبرّی و شدت عليه اعداء الله و دشمنان رسول خدا و اولیای خدا و رسولش جایی نداشته و ندارد و «لیدرشان» گفت: « دنیای فردا دنیای گفتمان هاست نه موشک ها»؛ آری آنان، با این نگاه، امت اسلام و کشور عزیزمان ایران اسلامی را به بدترین شرایط اقتصادی، فرهنگی و ... مبتلا کرده اند اما از باب تسویل و تزیین گری شیطان «يحسبون انهم يحسنون صنعا» (کهف/۱۰۴). از این طیف و گروه و حزب، بیشتر از این چه انتظاری می توان داشت؟ به تعبیر قرآن، آنان بشدت قسم یاد می کنند که جز خوبی را خواهان نیستند: «لیحلفنّ إن أردنا الا الحسنی» اما خدا گواهی میدهد که آنان دروغ می گویند: «و الله يشهد انهم لكاذبون»
ما حوزویان دیار علوی استان مازندران ضمن محکوم کردن حرکت ناهنجار و تهمت های ناجوانمردانه برخی از کاندیداها در اولین مناظره به آیه الله سید ابراهیم رئیسی؛ اعتراض خود را نسبت به چنین رفتارهای تبلیغاتی خلاف شرع و عرف و قانون اعلام کرده، از مسئولان محترم قضایی، امنیتی و نظارتی بویژه کمیسیون بررسی تبلیغات انتخابات که طبق ماده ۶۲ قانون انتخابات ریاست جمهوری تشکیل شده، و مدیریت حوزه های علمیه کشور و دیگر مراکز ذیربط، تقاضای برخورد بهنگام و درخور را داریم .
16/ 03/ 1400
مدیریت حوزه علمیه استان مازندران
@howzehmazandaran
✋
محکوم کردن بد اخلاقی های مهر علیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری
🔹️پس از بد اخلاقی ها و تهمت های بیان شده از سوی آقای مهرعلیزاده و همتی در مناظره های ریاست جمهوری بسیاری از فعالان سیاسی اصلاح طلب آن را محکوم کرده و خواستار عذرخواهی شدند.
🔺 محمد علی آهنگران: من شاهد تحصیلات عالیه و دفاع پایان نامه های مقاطع بالای آقای رئیسی بودم و این بی اخلاقی خطاب به ایشان ناراحت کننده و خلاف اخلاق بود. اینها باعث ریزش شدید آرای آنها می شود.
🔺 دوستی، فعال سیاسی اصلاح طلب: اهانت و فحاشی مانند سندروم و ... حقیرانه ترین نوع اهانت و تهمت به کاندیداها در مناظرات است و محکوم خواهد بود.
🔺 مظفری، روزنامه آفتاب یزد: نامزدهای اصلاح طلب، بازنده اخلاق بودند و اینکه آقای رئیسی به خاطر مردم از آنها عبور کرد عملاً باخت زودهنگام اصلاح طلب ها بود.
🔺 ابطحی: توهین ها در مناظره دیشب به هیچ عنوان پسندیده نبود و به ضرر کاندیداهای توهین کننده تمام میشود.
🔺 زیدآبادی، فعال اصلاحطلب: هر چیزی را می شود تحمل کرد به جز بد اخلاقی هایی که نامزدهای اصلاح طلب مخصوصاً آقای مهر علیزاده انجام دادند.
✋
شعبدهبازی رسانههای حامی روحانی با مصاحبه تقیپور
🔸دروغ درباره طرح نمایندهها ناظر به فضای مجازی
🔹 ظهر امروز خبری از آقای رضا تقیپور عضو کمیسیون صنایع مجلس درباره فضای مجازی منتشر شد که در این خبر کوتاه البته تاکید شده بود که برخلاف آنچه القا و اغوا میشود هیچ کس در مجلس اساساً به دنبال محدود کردن فضای مجازی نیست.
🔹با توجه به شیطنت رسانههای حامی روحانی، این خبر برای جلوگیری از شعبدهبازی آنان و تبلیغات غیراخلاقی علیه نامزدهای جریان انقلابی از روی خروجی به صورت موقت حذف شد، اما آنچنانکه در ذخیرهی گوگل هم موجود است، در این خبر هیچ سخنی از فیلترینگ و ... به میان نیامده بود.
🔹علیرغم این احتیاط که برای پرهیز از بداخلاقیهای مسبوق به سابقه و کمپینهای غیراخلاقی برخی رسانههای حامی روحانی صورت گرفته بود، اما این رسانهها به سبب آنکه ترک عادت موجب مرض است، با چسباندن موضوعات بیربطی که اساساً در خبر آقای تقیپور وجود نداشت، از بعد از ظهر امروز پروپاگاندای گستردهای را آغاز کردند. موضوعی که پیشتر از طریق برخی مشورتها به آقای مهرعلیزاده برای بیاخلاقی در مناظره آزموده و نتیجه منفی آن را هم دیده بودند، اما باز هم به آن روی آوردند.
🔺در همین باره، رضا تقیپور عضو کمیسیون صنایع مجلس در گفتگو با تسنیم تاکید کرد که شایعات منتشر شده درباره قصد برخی نمایندهها برای فیلترینگ، یک دروغ و ادعای کذب وقیحانه است.
🔹 او تاکید کرد: برخی سایتهای حامی آقای روحانی صحبتهای مختلف 8 ماه گذشته دیگران و بنده را تقطیع و با استفاده از کلیدواژههای منفی جعل و بازنشر دادهاند.
🔹تقی پور در ادامه گفت: بنده اخیراً مصاحبه ای با خبرگزاری تسنیم داشتم که در آن از تلاش برای حمایت از کاربران فضای مجازی صحبت کردم اما رسانههای معاند، ادعاهایی را به نقل از بنده مطرح کردند که در مصاحبهام با تسنیم نبوده است.
🔹وی افزود: مجلس هیچ قصدی برای محدود کردن فضای مجازی ندارد. بنده همواره حامی توسعه فضای مجازی بوده و هستم و اقدامات بنده در توسعه زیرساخت های فضای مجازی در زمان تصدی وزارت ارتباطات روشن است، ارتباطات نسل سوم موبایل یعنی آخرین فناوری آنروز دنیا، صدور پروانه ارتباطات فیبر نوری و توسعه چند ده برابری ظرفیت شبکه از افتخارات آن دوران است.
🔴 مهرعلیزاده سندروم پست بیقرار دارد یا رئیسی؟
نصراللهی، استاد روزنامهنگاری: خود مهرعلیزاده این سندروم را دارد؛ رییس فدراسیون ورزشهایزورخانهای و عضو هیئت مدیره سازمان منطقه آزاد کیش، استاندار خراسان و اصفهان، رئیس سازمان تربیت بدنی و الان هم سودای رئیس جمهور شدن !
🔴 قاضیزاده قعر نشین؛ رئیسی و همتی صدرنشین؛ پس از اولین مناظره توجه کاربران به پست کدام نامزد بیشتر بوده است؟ مرکز پژوهشی بتا با داده کاوی نامزدهای انتخابات_1400 به بررسی لایک و بازدید آنها پرداخته است. 15خرداد روز برگزاری مناظرات بود که به همین دلیل میزان تولید محتوا و قاعدتا میزان بازدید و لایک محتوا نیز افزایش یافت. همتی و رئیسی که به ترتیب بیشترین تولید محتوا انتخاباتی را در توییتر و تلگرام دارند، در صدر لایک و بازدید این دو بستر نیز قرار گرفتهاند. در اینستاگرام رئیسی و همتی بیشترین لایک را دریافت کردهاند.
🔴 طعنه یک کاربر به مهرعلیزاده؛ مدرک دکتری خاتمی و هاشمی را یادتان هست؟
شخصی که رئیسی را با ادعای داشتن تحصیلات حوزوی صرف برای مدیریت کشورنامناسب میداند یادش رفته الگوی زندگیش آ خاتمی دکترای افتخاری از دانشگاه اصفهان را حین ریاست جمهوری گرفت، مرحوم هاشمی در انتهای دوران ریاست جمهوری دکترای افتخاری تکنولوژی از قرقیزستان گرفت، دکترای روحانی هم که مشهوراست.
🔴 آنالیز هوشمند بیش از ۵۰۰ میلیون بیگدیتای ۷ کاندیدای ریاستجمهوری
در این گزارش، رصد و آنالیز هوشمند بیش از ۵۰۰ میلیون بیگدیتای ۷ کاندیدای ریاستجمهوری، جایگاه هر کدام از آنها را نزد افکار عمومی به لحاظ احساسات و حجم توجهات مشخص نموده است.
جلیلی بیشترین مجموع احساسات مثبت را به خود اختصاص داده و پس از وی، رییسی، رضایی و زاکانی به ترتیب محبوبترین نامزدها نزد افکارعمومی هستند. مهرعلیزاده، همتی و قاضیزاده نیز در سوی دیگر، مجموع احساسات منفی بیشتری را به خود اختصاص دادهاند.
🔴 انتشار کابینه نامزدها، یک مطالبه عمومی!
آنچه که روشن است، انتشار حداقل کابینه احتمالی نامزدها باعث روشن شدن افکار عمومی میشود؛ همچنین در آینده نیز فشار جریانات و گروهها بر دولت پیروز کمتر خواهد شد. شفافیت در لیست کابینه میتواند به یک خواسته تبدیل شود؛ با هشتگ انتشار کابینه نامزدها از نامزدها مطالبه کنیم!
🔴 موضوع مناظره دیروز، انتخابات نبود
صادق زیباکلام در کلاب هاوس: صورت مسئله خیلی ساده بود. وضع اقتصادی کشور بسیار خراب است و همه هدف صداوسیما این بود که در سوالات انگشت اتهامات به سمت دولت گرفته شد. نه صحبتی از میدان شد، نه صحبتی از هزینههای نظامی شد. پرسیدند که سیستم واردات و صادرات چطور است، جواب ساده بود که وضع خیلی خراب است و باید درست شود. درباره مسائل جدی که این وضع را در کشور مطرح کرده حتی یک سوال هم مطرح نشد و به مردم گفته شد تقصیر دولت است و با تغییر دولت وضع انشالله خوب می شود.
🔴 آیتالله اعرافی: امکانات حوزههای علمیه برای نامزدهای انتخاباتی صرف نمیشود
مدیر حوزههای علمیه کشور: کسانی که به جایگاههای رفیع حوزههای علمیه با سخنان نسنجیده حمله میکنند، بدانند حوزههای علمیه در افکار فیلسوفان عالم، جایگاه رفیعی دارند و در عصر جدید حوزههای علمیه افزون بر میراث گران بهای خود، وارد علوم اسلامی و دانشگاهی شدهاند و حوزه به دانشگاه و ترقیات علمی بها می دهد اما به پیشینه و ترقیات حوزه هم باید احترام گذاشت. امکانات حوزههای علمیه برای نامزدهای انتخاباتی صرف نمیشود و رسالت حوزههای علمیه افزایش مشارکت مردم در انتخابات است.
🔴 تایید صلاحیت بیش از یک هزار داوطلب انتخابات شوراهای شهر پس از اعتراض و بررسی مجدد
سید حمیدرضا کاظمی، رئیس هیئت مرکزی نظارت بر انتخابات شوراهای اسلامی کشور: تاکنون ۶ هزار ۳۹۸ نفر از داوطلبان انتخابات شوراهای شهر به این هیئت اعتراض کردهاند که صلاحیت یک هزار و ۴۷۲ نفر مورد تایید قرار گرفته است و به وزارت کشور هم اعلام کرده ایم. در کل روستاهای کشور ۲۴۵ هزار و ۹۹۴ نفر ثبت نام کرده بودند که امروز آخرین مرحله رسیدگی به صلاحیت این داوطلبان بود. پس از رسیدگی به صلاحیتها، صلاحیت ۲۲۵ هزار و ۵۵۴ نفر از این افراد تایید شد. ۴ هزار و ۳۸۸ نفر در سراسر کشور از شرکت در انتخابات شوراها به عنوان نامزد انصراف داده بودند که در کل ۸ شهر با توجه به تعداد کم ثبت نام کنندگان، حد نصاب لازم را برای تشکیل شورا نداشته است. با وزارت کشور جلسهای داشتیم تا تدابیری برای شهرهای بدون حد نصاب لازم اتخاذ شود. همچنین برای روستاهایی که ثبت نام لازم را نداشته اند باید پس از انتخابات و هماهنگی وزارت کشور، فکر شود.
🔴 انتخابات شورای شهر تهران داغتر از همیشه!
هر چند هنوز لیست جریانات مختلف برای شورای شهر تهران منتشر نشده است، اما رقابت داغی برای ورود به بهشت انتظار میرود. شورای ائتلاف با سرلیستی چمران، شورای وحدت با سرلیستی طلایی و همچنین لیست اصلاحات با معرفی یک پدیده رقابت سرسختی برای تصاحب کرسی شورای شهر خواهند داشت .
🔴 مشکل عجیب انتخابات؛ ۷ شهر بدون کاندیدا
رئيس هيات مرکزی نظارت بر انتخابات شوراها: ۸ شهر و خيلی از روستاها بدون کانديدا هستند که فکری بايد بشود
🔴 تحلیل احساسات کاربران توییتر، بعد از مناظره اول
از نخستین ساعات اجرای مناظره و پخش مستقیم آن، کاربران به واکنش پیرامون سخنان هر یک از شخصیتها پرداختهاند. عبدالناصر همتی و ابراهیم رئیسی بیشترین محتوا منتشر شده در این بازه زمانی را به خود اختصاص دادهاند. لازم به ذکر است ترتیب چینش نام نامزدها، بر اساس میزان توییتهای منتشر شده حول هر شخصیت است. پس از حجم توییتهای منتشر شده، معیارهایی نظیر: شادی و غرور، تحسین و حمایت، ناراحتی و ناامیدی و در نهایت خشم و عصبانیت در توییتهای منتشرشده پیرامون هر شخصیت محاسبه و با دیگر نامزدهها مقایسه شده است. تحسین و حمایت بیش از سایر شخصیتها از سخنان ابراهیم رئیسی و محسن رضایی توسط کاربران، قابل توجه است. در این بین میزان خشم و عصبانیت کاربران از مهرعلیزاده نیز بسیار قابل توجه بوده است.
✋
تازه ترین نظرسنجی انتخاباتی
🔻آخرین نظرسنجیها از یک مرکز معتبر نشان میدهد که سیدابراهیم رئیسی پیشتاز مناظرات بوده و با وجود افزایش مشارکت مردم در مراکز استانها سایر نامزدها نتوانستهاند اقبال خوبی کسب کنند.
🔹بر اساس این نظرسنجی مشارکت درمراکز استان(غیر از شهرها و روستاها) ۴۱ درصد شده که ۲ درصد رشد داشته است. همچنین مناظرات تلویزیونی ۳۷ درصد دیده شده است.
🔸در ادامه به میزان تمایل و دیدگاه مردم پس از نظرسنجی پرداخته شده است:
🔹 برنده مناظره از نظر شما کیست؟
۵۲ درصد رییسی
۷درصد همتی
۵درصد قاضی زاده
۴درصد جلیلی
۲.۳درصد رضایی
۲.۱ درصد مهرعلیزاده
۱.۳ درصد زاکانی
۱۲درصد هیچکدام
۱۶ درصد نمی دانم
🔹 اطلاعات ارائه شده توسط کدام نامزدها دقیقتر وقابل اعتمادتر بوده است؟
رییسی ۳۵
قاضی زاده ۱۲
جلیلی ۹
همتی ۶
زاکانی ۳.۳
محسن رضایی ۳.۱
مهرعلیزاده ۲.۸
هیچکدام ۱۶.۵
بی پاسخ ۱۲.۱
🔹 کدام نامزد در گفته ها وبرنامه ها صداقت بیشتر داشته است؟
رییسی ۴۳
قاضی زاده ۹
جلیلی ۶
همتی ۶
محسن رضایی ۳.۳
مهرعلیزاده ۳.۱
زاکانی ۱.۳
هیچکدام ۱۴.۷
بی پاسخ ۱۵.۲