✋
تئوری سوسک
🔺این داستان منسوب به ساندار پیچای است. او یک مهندس و مدیر اجرایی هندی تبار در حوزه فناوری اطلاعات است که آگوست ۲۰۱۵ به عنوان مدیر عامل اجرایی شرکت گوگل انتخاب شد. این داستان را در سخنرانی اش در گوگل بیان کرده است....
تئوری سوسک در توسعه شخصی
🔹در رستورانی، یک "سوسک" ناگهان از جایی پر میزند و بر روی یک خانم می نشیند. آن خانم از روی ترس شروع به فریاد میکند. وحشت زده بلند میشود و سعی میکند، با پریدن و تکان دادن دست هایش، "سوسک" را از خود دور کند. واکنش او مُسری بوده و افراد دیگری هم که سر همان میز بودند وحشت زده میشوند. بالاخره آن خانم موفق می شود، سوسک را از خود دور کند.
🔹"سوسک" پر میزند و روی خانم دیگری نزدیکی او می نشیند. این بار نوبت او و افراد نزدیکش میشود. که همان حرکت ها را تکرار کنند! "پیشخدمت" به سمت آنها میدود تا کمک کند.
🔹در اثر واکنش های خانم دوم، این بار "سوسک"پر میزند و روی"پیشخدمت" می نشیند پیشخدمت محکم می ایستد و به رفتار سوسک بر روی لباسش نگاه میکند. در زمانی مطمئن "سوسک" را با انگشتانش میگیرد و به خارج رستوران پرت میکند ...
🔹در حالیکه قهوهام را مزه مزه میکردم، شاهد این جریانات بودم و ذهنم درگیر این موضوع شد.
آیا "سوسک" باعث این رفتارِ "هیستریک" شده بود؟ اگر اینطور بود، چرا "پیشخدمت" دچار این رفتار نشد؟ چرا او تقریباً به شکل ایده آلی این مسئله را حل کرد، بدون اینکه آشفتگی ایجاد کند؟
🔹 این "سوسک" نبود که باعث این ناآرامی و ناراحتی خانم ها شده بود، بلکه عدم توانایی افراد در برخورد با "سوسک" موجب ناراحتیشان شده بود. من فهمیدم این فریاد پدرم، همسرم یا مدیرم بر سر من نیست که موجب ناراحتی من میشود، بلکه ناتوانی من در برخورد با این مسائل است که من را ناراحت میکند.
🔹این ترافیک بزرگراه نیست که من را ناراحت میکند، این ناتوانی من در برخورد با این پدیده است که موجب ناراحتیم میشود.
🔹 من فهمیدم در زندگی نباید " واکنش " نشان داد، بلکه باید "پاسخ" داد! آن خانمها، به اتفاقی که براشون رخ داده بود، "واکنش نشان دادند، در حالیکه "پیشخدمت"، "پاسخ" داد.
🔹”واکنش" ها همیشه غریزی هستند در حالیکه "پاسخ" ها همراه با تفکرند! «این مفهوم مهمی در فهم زندگیست،...»
🔹آدمی که خوشحال است، به این خاطر نیست که همه چیز در زندگیش درست است؛ او به این خاطر خوشحال است که: “دیدگاهش” و پاسخش نسبت به مسائل درست است....
🔴 یک پیشگو به قاضیزاده گفته بود قطعا رئیسجمهور میشوی
عباس سلیمی نمین، فعال سیاسی اصولگرا: یک عده طرفداران آقای جلیلی زمانی که آقای جلیلی کنار رفت به نفع آقای رئیسی، نیامدند و در گفت و گوها و بحث های خودشان آقای رئیسی را اصلح نمی دانستند، اینها عده ای بودند که رای دادند اما رای سفید دادند.یک پیشگو هم در مشهد به آقای قاضی زاده هاشمی گفته بود که تو قطعا رئیس جمهور می شوی و به همین دلیل به درخواست برخی از نمایندگان که از او خواسته بودند کنار رود، برخورد بسیار تند و غیر مؤدبانه داشت چرا که تصور کرده بود که او قطعا رئیس جمهور می شود./خبرآنلاین
🔴 موضع عربستان درباره دولت جدید ایران
فیصل بن فرحان، وزیر امورخارجه عربستان: از منظر ما، حرف آخر را در سیاست خارجی ایران، آیت الله خامنه ای می زند و سیاست خارجی به هر حال، توسط او مشخص میشود. بنابراین ما تعاملات و رویکرد خود را نسبت به ایران بر اساس این واقعیت موجود بنا و بر اساس آن دولت جدید را قضاوت میکنیم، فارغ ازینکه چه کسی به قدرت رسیده است.
🔴 احمد توکلی: کسی که رأی نداد با دموکراسی قهر نکرده؛ با روحانی و جنتی قهر کرده است
عمده حرف مردم این است که ما را به حساب نیاوردید. حرف نزدن شورای نگهبان را بد می دانم. انتظار مشارکت کمتر از این هم می رفت
عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام:
رأی باطله نشان دهنده این است که ما این راه را قبول نداریم. هر جا قدرت انتخاب مردم را زیاد کنیم احساس دموکراسی بالا می رود. احساس دموکراسی برای کشور قیمت دارد و میل به مشارکت و گردن گرفتن مشکلات بعدی را افزایش می دهد. ولی وقتی حزب قوی نداریم تمایلی برای هیچ کدام از جناح ها باقی نمانده است. هرج و مرج بدتر از ظلم است.
🔴 ۱۹ زن در مازندران منتخب مردم در شورای شهر شدند
طبق آمار رسمی ستاد انتخابات مازندران ، بانوان این استان ۱۹ کرسی شورای شهرهای را از آن خود کردند که نسبت به دوره پنجم تغییری نکرده است ولی با توجه به افزایش تعداد شهرها و کرسیها ، میزان سهم بری زنان حدود نیم درصد کاهش یافته است. ، زنان مازندرانی در شورای پنجم ۱۹ کرسی را در اختیار داشتند با این تفاوت که در آن زمان ، مازندران ۵۸ نقطه شهری با ۳۱۹ کرسی داشت در نتیجه سهم بانوان ۶ درصد بود که در این دوره به ۵.۵ درصد کاهش یافته است.
🔴 دولت سیزدهم زمینهساز ظهور حضرت عجلالله فرجه باشد
علی نیکزاد گفته دولت سیزدهم باید باور به رفع معضلات اجتماعی و فرهنگی داشته و خردورز و حکمتگرا باشد تا زمینه تمدن اسلامی و ظهور حضرت عجلالله فراهم شود. پیروزی آیتالله رئیسی در سیزدهمین دوره ریاست جمهوری قطعا عامل بازگشت قطار دولت به ریل انقلاب بوده.
‼️سرمایه گذاری صدقات برای فقرا
🔷 س 5532: آیا #صدقه ای را که برای فقرا جمع آوری شده است، می توان در محلی #سرمایه_گذاری کرد و اصل و سود آن را برای فقرا مصرف کرد؟
✅ج: جایز نیست، مگر اینکه با #اجازه_اهداء_کننده باشد.
#انفاق_و_صدقه #سرمایه_گذاری_صدقه #تصرف_در_صدقه
✅ @resale_ahkam
حکمت ۴۲ نهج البلاغه
و قَالَ (علیه السلام) لِبَعْضِ أَصْحَابِهِ فِي عِلَّةٍ اعْتَلَّهَا:
جَعَلَ اللَّهُ مَا كَانَ [مِنْكَ] مِنْ شَكْوَاكَ حَطّاً لِسَيِّئَاتِكَ، فَإِنَّ الْمَرَضَ لَا أَجْرَ فِيهِ وَ لَكِنَّهُ يَحُطُّ السَّيِّئَاتِ وَ يَحُتُّهَا حَتَّ الْأَوْرَاقِ، وَ إِنَّمَا الْأَجْرُ فِي الْقَوْلِ بِاللِّسَانِ وَ الْعَمَلِ بِالْأَيْدِي وَ الْأَقْدَامِ. وَ إِنَّ اللَّهَ سُبْحَانَهُ يُدْخِلُ بِصِدْقِ النِّيَّةِ وَ السَّرِيرَةِ الصَّالِحَةِ مَنْ يَشَاءُ مِنْ عِبَادِهِ الْجَنَّةََ.
[قال الرضي رحمه الله تعالى و أقول صدق (علیه السلام)، إن المرض لا أجر فيه لأنه ليس من قبيل ما يستحق عليه العوض لأن العوض يستحق على ما كان في مقابلة فعل الله تعالى بالعبد من الآلام و الأمراض و ما يجري مجرى ذلك و الأجر و الثواب يستحقان على ما كان في [مقابل] مقابلة فعل العبد، فبينهما فرق قد بيّنه (علیه السلام) كما يقتضيه علمه الثاقب و رأيه الصائب].
بيمارى و پاك شدن گناهان (اخلاقى، معنوى):
و به يكى از يارانش كه بيمار بود فرمود:
خدا آنچه را كه از آن شكايت دارى (بيمارى) موجب كاستن گناهانت قرار داد، در بيمارى پاداشى نيست امّا گناهان را از بين مى برد، و آنها را چونان برگ پاييزى مى ريزد، و همانا پاداش در گفتار به زبان، و كردار با دست ها و قدم هاست، و خداى سبحان به خاطر نيّت راست، و درون پاك، هر كس از بندگانش را كه بخواهد وارد بهشت خواهد كرد.
(مى گويم: راست گفت امام على عليه السّلام «درود خدا بر او باد» كه بيمارى پاداشى ندارد، بيمارى از چيزهائى است كه استحقاق عوض دارد، و عوض در برابر رفتار خداوند بزرگ است نسبت به بنده خود، در ناملايمات زندگى و بيمارى ها و همانند آنها، امّا اجر و پاداش در برابر كارى است كه بنده انجام مى دهد. پس بين اين دو تفاوت است كه امام عليه السّلام آن را با علم نافذ و رأى رساى خود، بيان فرمود).
✋
ملی گرایان کجایند؟
🔹در کشور ما مدعیان اصالت ملی گرایی هیچگاه جز در حد حرف، حامی منافع ملی نبوده اند یا اینکه نهایتاً به انحراف رفتند. از جریان مصدق که عاقبت با اعتماد به آمریکا زمین خورد و ملی مذهبی ها که طی هشت سال جنگ تحمیلی حاضر نشدند حتی یک روز در جبهه ها به دفاع از میهن بپردازند؛ تا جریان مدعی مکتب ایرانی که به خطا و انحراف کشیده شد و کورش پرستان که چیزی جز نفرت پراکنی نسبت به اسلام ندارند و هیچ حرکتی در دفاع از ملیت و فدا کردن جان و مال در راه منافع ملی از آنان دیده نمی شود...
🔹چه کسی در این مملکت ادعای مقدسش را که فرمود «من #تا_پای_جان برای تعالی و رشد و پیشرفت علمی کشور ایستاده ام» در عمل اثبات کرد؟
🔹کدام شکرانه هم سنگ نعمت داشتن چنین رهبری ست؟
✍رها عبداللهی
✋
افتخارنامه ای به آیندگان
🔺مریم، متخصص گوارش و کبد در دانمارک است؛ با انتشار تصویر آیتالله خامنهای نوشت:
🔹آیندگان عزیز! ما جوانانی بودیم که سالها با تحقیر، توی سرمون زده بودن و بهمون میگفتن «لولهنگ هم نمیتوانید بسازید»، اما ما در سال ۱۴۰۰، ششمین کشور تولید کننده واکسن کرونا شدیم! این اولین بار در طول تاریخ معاصر ماست، که کسی بر مسند بود، که ماها رو باور کرد!
🔹آیندگان عزیز! ما توانستیم، چون «او» سکاندار بود! آرزو میکنم اگر دارید این پیام رو میخونید، کسی مانند «او» شهریارتون باشه!
🔹سید علی الحسینی الخامنهای، که کارایی دست راست خود رو در ترور نافرجام ۶ تیرماه ۱۳۶۰، از دست داده بود، امروز ۴ تیرماه ۱۴۰۰، آستین دست چپ خود را به نشانه «اعتماد به علم جوانان وطنی» بالا زد و واکسن «وطنی» را دریافت کرد!
✋
دیپلماسی التماسی یعنی این
🔸پالس مقتدرانه ای که طرف آمریکایی می فرستد را مقایسه کنید با سیگنال های ذلیلانه ای که دولت ایران می فرستد.
🔻 حسن روحانی رئیس جمهوری اسلامی ایران ، ۲ تیر ۱۴۰۰ :
🔷به عراقچی اختیار بدهیم، همین امروز توافق را نهایی می کند.
🔷اگر بروکراسی پارلمانی (مجلس) نبود تحریم تمام شده بود
🔷خداوند ما را از شر بروکراسی در همه جا نجات دهد
🔻 رابرت مالی، نماینده ویژه آمریکا در امور ایران، ۴ تیر ۱۴۰۰:
🔶به کسانی که در تهران در قدرت هستند، اعتماد نداریم.
🔶با لغو تمامی تحریم هایی که دولت ترامپ علیه ایران اعمال کرد، موافقت نخواهیم کرد
🔶از مذاکرات و توافقی که ایران خواستار آن است، اگر با منافع ما همخوانی نداشته باشد، خارج خواهیم شد.
🔶پنجره مذاکره با تهران تا ابد باز نخواهد بود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
همه چیز به وساطت رضاست
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ببینید|گزارش جالب الجزیره از واکنش مردم کشورهای حاشیه خلیج فارس به تزریق واکسن ایرانی کرونا به رهبر معظم انقلاب!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ نماینده سابق دومای روسیه:
📍برخورد قاطع با انگلیس را باید از ایران یاد بگیریم...!
#روسی
✨﷽✨
🔴 آیا لقب «قائم»، نزد اهل بیت پیامبر تنها برای امام دوازدهم به کار رفته است؟
✍رهبر انقلاب : «وقتی که در خدمت امام باقر در روزهای آخر عمرش صحبت میشود و سؤال میشود که قائم آل محمد کیست؟ حضرت یک نگاهی میکنند به امام صادق. میگویند که گویا میبینم که قائم آل محمد این است.
البته میدانید که قائم آل محمد یک اسم عام است، اسم خاص نیست، اسم ولیّ عصر صلواتاللَّهعلیه نیست. حضرت ولیعصر صلواتاللَّهعلیه، قائم نهایی آل محمد است، اما همهٔ کسانی که از آل محمد در طول زمان قیام کردند -چه پیروزی به دست آورده باشند چه نیاورده باشند- اینها قائم آل محمدند.
و این روایاتی که میگوید وقتی قائم ما قیام کند این کارها را میکند، این رفاه را ایجاد میکند، این عدل را میگستراند، منظور حضرت ولیّ عصر نبود آن روز.
منظور این بود که آن شخصی از آل محمد که بَناست حکومت حق و عدل را به وجود بیاورد، او وقتی که قیام بکند این کارها را خواهد کرد و این درست هم بود.»
📆 ۱۳۵۸/۰۳/۲۱
مردم سالاری دینی.mp3
852.2K
🔊 #بشنوید
🔰استاد آیت الله فرحانی:
💠یکی از ارکان مهم نظریه نظام اسلامی از منظر امام خمینی(ره) مسئله مردم سالاری دینی است.
🔹مردم سالاری دینی یعنی ما میتوانیم بر مبنای دین ، در تحقق اقتدار یک ملت قدم برداریم.
ما میتوانیم به واسطه دین یک ملت باهوش و توانا را به قله های اقتدار و عزت برسانیم.
👈راه عزت یعنی تحقق حاکمیت اسلامی یعنی مردم سالاری دینی است.
🔺 بعد از انقلاب اسلامی امام نشان داد ایران میتواند به واسطه نظام جمهوری اسلامی تجربه ای در دفاع مقدس داشته باشد که در دویست سال گذشته وجود نداشته بلکه بی نظیر است.
⁉️اما آیا دین میتواند همانگونه که در دفاع مقدس موفق شد، انقلابش را تثبیت کند؟
آیا دین میتواند انقلاب فرهنگی کند؟
✅امام میفرماید با نظام مردم سالاری دینی میتواند.
#مردم_سالاری_دینی
#انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☝️🎥لقمه حرام و سلب توفیق
🎙#استاد_عالی
از مرحوم محدّث قمی (رضی الله عنه) نقل شده که فرمود: من سفری به همدان رفتم و بر شخص معتمدی وارد شدم. یک شب او به من گفت: فلان جا شام مهمانم، دلم می خواهد خدمت شما باشم. با هم آنجا برویم. من امتناع کردم. گفت: آقا اگر شما همراه من بیایید آبروی من بیشتر می شود، برای من خوب است. با هم رفتیم. شام آوردند و خوردیم، بعد از شام به منزل برگشتیم. من صبح برخلاف هر شب که با کمال راحتی برای نماز شب بر می خاستم، زمانی از خواب بیدار شدم که نزدیک طلوع آفتاب بود و نزدیک بود، نماز صبحم قضا شود ...!
✍
🎤 #استاد_عالی✅
┄┅═✧❁🌷یازهرا🌷❁✧═┅┄
✋
یک روز با رهبری
🔺 غلام شاه پسندی از محافظان رهبری درمورد برنامه روزانه آیت الله خامنه ای گفت:
🔸🕑 ایشان حدود یک تا یکونیم ساعت پیش از نماز صبح بیدارند که تهجد و عبادت شخصی ایشان است. روزهایش هم با هم فرق میکند، شبیه به هم نیست. ایام هفته فرق میکند. یک روز آقا بیشتر نماز میخوانند، یک روز بیشتر قرآن میخوانند، یک روز بیشتر دعا میخوانند، یک روز بیشتر ذکر میگویند...
🔸🕓 بعدش نماز صبح را میخوانند، ایشان نماز صبح را به جماعت میخوانند و کمترین جماعتشان، آن شخصی است که همراه ایشان است و بیشترینشان هم هر کسی که توی آن ساختمان است، میآید. ایشان توی دفتر کارشان نماز میخوانند و همه کسانی که صبح در محل کار هستند ـ اعم از پاسدارها و دفتریهایی که آنجا هستند ـ نمازشان را با آقا میخوانند.
🔸🕔 ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند. بعد از نماز صبح، ایشان هفتهای سه روز را کوهنوردی میکنند و حداقل بین چهلوپنج تا شصت دقیقه به سمت بالا حرکت میکنند. این مسیر را حدود نیم ساعت تا چهلوپنج دقیقه برمیگردند.
بعضی از مواقع کوههایی دورتر هستند و برای اینکه به وضعیت کار ایشان لطمه نزند، آقا آن ساعت که باید تهجد و نماز و عبادت شخصی خودشان باشد را میآیند بیرون و در طول مسیر عبادتشان را انجام میدهند. پای کوه که میرسیم، نماز را آنجا میخوانیم. هنوز تاریک است و کسی بیدار نیست. یک ساعتی که بالا میرویم، هنوز آفتاب نزده است.
🔸🕖 آن سه روز کوهنوردی وقتی از کوه پائین میآیند، بعد وقت اداری کار ایشان است و آن چهار روز دیگر را توی خانه ورزش میکنند. پس از ورزش شان از ساعت هفت، هفتونیم، ایشان در محل کار حاضر میشوند. اگر ملاقات خاصی نداشته باشند میروند منزل و صبحانه را در منزل با خانواده میخورند و بعد از صبحانه میآیند دفتر، کارشان انجام میشود.
🔸🕗 اگر ملاقات داشته باشند، ملاقات با صبحانه شروع میشود. وقتی هفت صبح با آقا ملاقات هست، صبحانهشان را هم با آقا میخورند.
🔸🕛 بعد از خوردن صبحانه و کار اداری، تا نماز ظهر، آقا توی دفتر است. اذان که گفته بشود، هر کاری که وجود داشته باشد، وسط سخنرانی هم که باشد، آقا قطع میکنند، میگویند نماز را بخوانیم بعد بیاییم؛ نماز اول وقت.
🔸🕑 بعد از نماز، ادامه کار. اگر جلسات ادامه داشته باشد، نهار را آقا با آن افراد جلسه، توی دفتر میل میکنند. اگر توی دفتر، ملاقاتی نبود، بین ساعت نماز تا یکی دو ساعت بعد از نماز، چون فاصله بین منزل آقا و دفتر به اندازة ده، بیست قدم است، در منزل غذایشان را میخورند و استراحتشان را میکنند، مجدد اولین برنامهای که دارند ساعت سه بعد از ظهر، چهار بعدازظهر است. ایشان میآیند در داخل دفتر هستند و مواقعی که بعدازظهر جلسه خاصی نباشد، ایشان توی کتابخانه شخصیشان به مطالعه میپردازند.
💠 هر زمانی که شما ایشان را ببینید، یا ذکر میگوید یا قرآن میخواند. ایشان به ما توصیه میکردند و میگفتند: «بچهها قرآن را زیاد بخوانید؛ قرآن نور است، قرآن را خیلی مطالعه کنید. من در جوانی هر سه روز یک دور قرآن میخواندم. یعنی روزی ده جزء. الآن دیگر اصلاً حوصلهاش نیست، پیر شدهام، از نظر سنوسال، وضعیت، شغل، گرفتاریهای کاری، این همه مسائل واقعاً نمیتوانم قرآن بخوانم. خیلی از قرآن دور شدم. نُه روز، ده روز طول میکشد من یک دور قرآن را بخوانم.»
الآن که دور شده، روزی سه جزء قرآن میخوانند.
💠 همه افراد خانواده آقا حافظ کل قرآن هستند. منزل حضرت آقا یک خانواده پرجمعیتی است، خودشان، خانمشان و شش تا فرزند با ایشان زندگی کردهاند که همه الآن ازدواج کردهاند و رفتهاند؛ هر هشت نفر این خانواده حافظ کل قرآن هستند. مأنوس قرآن بودن یعنی این. کل افراد خانواده قاری و حافظ قرآناند.
✍یک روز با رهبری، ماهنامه امتداد،شماره۶۴،ص۱۶
🔴 ابطحی: اصلاحطلبان نتوانستند مانند مردم بنبست اصلاحطلبی را بفهمند.
اما آن چه مهم بود اینکه، راههای خشن و براندازانه نتوانست جایگزین تفکر اصلاحطلبی شود ولی اصولگرایان توانستند جایگزین اصلاحطلبان شوند.
اگر نگاهی به شعارهای انتخاباتی اصولگرایان بیندازیم، در می یابیم که صحبتهای اصلاحطلبانهای را ارایه دادند که خود آقای خاتمی در دوران ریاستجمهوری نمیتوانست به زبان بیاورد.
🔴 ارزیابی نقادانه دولت های گذشته، رمز موفقیت رییس جمهور منتخب
آیت الله خاتمی، عضو فقهای شورای نگهبان: رئیس محترم جمهور منتخب خود را رئیس جمهور همه بداند چه آنان که به او رای داده اند چه آنان که به او رای نداده اند و حتی کسانی که در انتخابات شرکت نکرده اند چون همه شهروند این کشورند و باید چتر حمایتی ایشان بر سر همه باشد. و از طرفی مردم، نخبگان در حد توان خود دولت را کمک کنند تا بتواند گره از مشکلات بگشاید و گرفتاری مردم را برطرف کند و این با حضور فعال ناصحانه است. به رئیس جمهور منتخب عرض می کنم یک دور دولت های پیش از خود را ارزیابی نقادانه داشته باشند نقاط قوت آنها را بگیرند و دنبال کنند و نقاط ضعف آنها را یافته و از انها کناره گزینند. این رمز موفقیت است.
🔴 مرعشی: شکست خورده ایم، هیچ اشکالی هم ندارد/ اصلاحطلبی نمیمیرد
حسین مرعشی، سخنگوی حزب کارگزاران: حضور کارگزاران در انتخابات تصمیم حرفه ای و درستی بود، عده ای از اصلاح طلبان علاقمند به ترک سیاست شده اند. در جبهه ما از ۲۴ میلیون رای آقای روحانی در دوره گذشته، اگر رای آقای همتی را در نظر بگیریم به ۲ و نیم میلیون رسیده است، یعنی ما ۸۵ درصد رای از دست داده ایم. اگر آن رای سفید را هم به عنوان یک رای اعتراضی در نظر بگیریم و با رای آقای همتی جمع کنیم، ۸۰ درصد از رای ما افتاده است. اصلاح طلبی منهای صندوق رای، هیچ کارکردی نخواهد داشت و ممکن است در یک مقطعی شکست بخوریم که خورده ایم و هیچ اشکالی هم ندارد.
🔴 برادرِ روحانی چوب لای چرخ دولت گذاشت
محمدعلی وکیلی، فعال سیاسی اصلاح طلب: شعاع قدرت احزاب و اطرافیان رئیسجمهور و ذینفعان جناحی هستند که با انحصارطلبی مانع از تشکیل دولتهای اجماعی درگذشته شده اند، مثلا در دوران روحانی برادر او و برخی نزدیکانش مانع از آن شدند که دولت کارآمد شود. آنها روحانی را به سمت خودشان کشانده و چوب لای چرخ دولت گذاشتند. اما رئیسی متفاوت با روحانی است؛ او در لایههای بالای نظام مقبولیت داشته و برخلاف روحانی از ویژگیهای اخلاقی برخوردار است، ازاینرو میتواند بر شعاع قدرت غلبه کند./ مشرق نیوز
🔴 تاجزاده در گفتوگو با لوموند دیدگاههای خود را گفت؟
جز سه سال نخست انقلاب، در ایران هیچ انتخابات آزادی برگزار نشد.اما در گذشته انتخابات کنترلشده یعنی غیرآزاد اما بهطور نسبی رقابتی برگزار میشد. این بار حتی این رقابت نسبی هم وجود ندارد. اینبار نه تنها اصلاحطلبان را حذف کردند بلکه هر نامزد حتی اصولگرا را که ممکن بود خطرآفرین باشد ردصلاحیت کردند.
اگر توازن قوا به نفع تندروها شود، گروهی که پیرامون پاسداران انقلاب تشکیل شده، اصل انتخابات را از معنا تهی خواهند کرد. من طرفدار تغییراتی هستم که آن را اصلاحات ساختاری مینامم. طرفدار یکیشدن جایگاه ریاست جمهوری و رهبری هستم و اگر این طرح محقق نشود، معتقدم اختیارات رهبری باید محدود شود، و او باید توسط مردم انتخاب شود، یعنی با رأی عمومی.
حکمت ۴۳۹نهج البلاغه
وقَالَ (عليه السلام): الزُّهْدُ كُلُّهُ بَيْنَ كَلِمَتَيْنِ مِنَ الْقُرْآنِ، قَالَ اللَّهُ سُبْحَانَهُ: "لِكَيْلا تَأْسَوْا عَلى ما فاتَكُمْ وَ لا تَفْرَحُوا بِما آتاكُمْ"؛ وَ مَنْ لَمْ يَأْسَ عَلَى الْمَاضِي وَ لَمْ يَفْرَحْ بِالْآتِي، فَقَدْ أَخَذَ الزُّهْدَ بِطَرَفَيْهِ.
تعريف زهد و پارسايى (اعتقادى، اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: زهد بين دو كلمه از قرآن است، كه خداى سبحان فرمود: «تا بر آنچه از دست شما رفته حسرت نخوريد، و به آنچه به شما رسيده شادمان مباشيد» كسى كه بر گذشته افسوس نخورد، و به آينده شادمان نباشد، همه جوانب زهد را رعايت كرده است.