🔴یک نقشه تمیز انتخاباتی
🔹🔸روحانی با زیر پا گذاشتن همه توصیه های وزارت بهداشت، ترتیبی داد که در آستانه ماه رمضان، کشور یک پارچه قرمز شده و مساجد، نمازهای جماعت، هیاتها، نشستهای سیاسی و.... تعطیل شود و نیروهای انقلاب عملا بهترین فرصت جهت روشنگری و بصیرت افزایی را از دست بدهند.
♦️از طرف دیگر محبوس شدن مردم در خانه به علت قرمز شدن اکثر نقاط کشور، آنها را هدف بمباران تبلیغاتی فضای مجازی قرار می دهد. فضایی که اصلاح طلبان بر آن حاکمند و مدتهاست به وسیله آن به «استحمار» مخاطب مشغولند.
♦️عملکرد رسانه ملی هم به گونه ای است که عمده مخاطبان آن به صورتی نامحسوس گرایشات اصلاحطلبانه پیدا می کنند و رای خود را به سبد اصلاحات خواهند ریخت. ( چون درونمایه و اندیشه حاکم بر بسیاری از برنامه های معاونت سیما منطبق بر نگرشهای لیبرالیستی و سکولار است.) و به همین دلیل تداوم تعطیلات اجباری کرونایی و خانه نشینی مردم هم به نفع نامزد مورد نظر اصلاحات خواهد بود.
♦️از طرف دیگر ممنوعیت تجمعات هم باعث خواهد شد تا نامزدهای انقلابی امکان حضور در میان مردم و سفر به نقاط مختلف کشور را از دست بدهند و این نکته هم به نفع نامزد اصلاحطلبان خواهد بود.
♦️نامزدهای انقلابی و حامیان آنها باید برای به هم ریختن این نقشه چاره اندیشی کنند و اجازه سوءاستفاده از وضع موجود را به دولت و حامیان اصلاح طلب آنها ندهند.
*شکایت مجلس از روحانی بهدلیل استنکاف از ابلاغ مصوبات*
با نزدیک شدن به زمان انتخابات ریاست جمهوری و شدت یافتن رقابتهای جناحی، نمایندگان مجلس ایران به دلیل آن چه استنکاف حسن روحانی از ابلاغ قوانین مصوب مجلس عنوان شده است، علیه رئیس جمهوری ایران به قوه قضائیه شکایت کردند.
کاظم دلخوش، سخنگوی کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس ایران با اشاره به درخواست 32 نفر از نمایندگان مبنی بر اعمال ماده 234 قانون آییننامه داخلی مجلس طی گزارشی در صحن علنی اظهار داشت: «مطابق اصل 123 قانون اساسی رئیس جمهوری موظف است مصوبات مجلس و یا نتیجه همهپرسی را پس از طی مراحل قانونی امضا کند و برای اجرا در اختیار مسئولان بگذارد و دستور انتشار آن را صادر نماید. روزنامه رسمی هم موظف است ظرف مدت 72ساعت پس از ابلاغ آن را انتشار نماید.»
در ادامه این گزارش آمده است: «بر اساس تبصره ماده مذکور در صورت استنکاف رییس جمهوری از امضا یا ابلاغ قانون در مدت پنج روز به دستور رییس مجلس روزنامه رسمی موظف است ظرف مدت 72ساعت متن قانون را چاپ و منتشر نماید.»
دلخوش با اشاره به تخلفات رئیس جمهوری در این زمینه بیان داشت: «با توجه به استعلام صورت گرفته از معاونت قوانین مجلس، آقای حسن روحانی از زمان تصدی پست ریاست جمهوری از امضا، صدور دستور انتشار و ابلاغ 13 فقره قانون مصوب مجلس استنکاف نموده است.
#سیاسی_تحلیل
✍حضرت امام سجاد علیه السلام:
دعا ی مومن یکی از سه فایده را دارد:
✔یا برای او ذخیره میگردد،
✔یا در دنیا برآورده میشود،
✔یا بلا را دفع میکند.
📚تحف العقول، ص ۲۸۰
پیامبر اکرم (ص) میفرمایند:
هرگاه یك نفر دعا مى كند، براى همه دعا كند؛ زیرا این دعا به اجابت نزدیكتر است.
📚بحارالانوار، ج۹۰، ص۳۱۳
امام کاظم (ع) می فرماید: دعایی که بیشتر امید اجابت می رود و زودتر به اجابت می رسد، دعا برای برادر دینی در پشت سر او است.
📚 وسائل الشیعه، ج۷، ص۱۰۷
42.4M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷🌸
🍀
📢 #صوتی
💠 موضوع: تبیین رهنمودهاي انتخاباتی #مقام_معظم_رهبری
🎙 کارشناس برنامه: دکتر حسین عبداللهیفر
#سیاسی_تحلیل
🔴 کوچ اعضای ستاد انتخاباتی رئیسی به ستاد جلیلی
⬅️ یک رسانه اصولگرا از کوچ اعضای ستاد انتخاباتی حجت الاسلام ابراهیم رئیسی به ستاد سعید جلیلی خبر داده است.
🔻پایگاه خبری نامه نیوز در بخش هایی از این گزارش آمده است: شواهد و قرائنی وجود دارد که جلیلی آمدنی است. تیم رسانهای و شبکه هواداری او به کار افتاده و از رسانهها گرفته تا شبکههای اجتماعی مثل توییتر و کلاپ هاوس؛ هیچ فرصت و تریبونی را از دست نمیدهند.
🔻احتمال حمایت طیف پایداری از جلیلی به عنوان گزینه اصلحی که میگویند نیز روز به روز بیشتر میشود، به خصوص اکنون که زمزمهها درباره عدم کاندیداتوری رئیسی قوت گرفته است.
🔻به نظر میرسد که اراده جلیلی برای حضور در این انتخابات جدی است، حامیانش نیز آستینها را بالا زدهاند و این حتی می تواند روی نامزدی ابراهیم رییسی هم سایه بیاندازد و دیگر آن اجماع مورد نظر حامیان او اتفاق نیافتد، فضا نیز برای سعید جلیلی کاملا مهیاست.
#سیاسی_تحلیل
هدایت شده از شهید کمالی
*🔵٩ توصیه عالی از مرحوم آيت الله كشميرى برای ماه مبارک رمضان*
🔻 کمیتگرا نباشید
١- "کمیت گرا نباشید؛ کیفیت جو باشید!"
دنبال ختم آیات و ادعیه نباشید؛ بلكه در پی هضم آنها باشید! غذای اندک را خوب بجوید تا جزء جان تان شود. بزرگترین مشکل ما قشرینگری به دین و شریعت است. با خود فکر کنید آنقدر در سال های قبل با ولعِ زیادخوانی اعمال انجام دادید، به کجا رسیدید؟!
آغاز ماه رمضان حتماً نیت کنید فقط براى الله روزه بگیرید؛ فقط الله! آداب روزهداری را تا آنجا که نشاط دارید، انجام دهید:
🔻٢- تفکر
حتماً دقایقی از ساعات رازآمیز روزهداری خود را به برترین عبادت اختصاص دهید و آن هم چیزی نیست جز «تفکر»! با خود و خدای خود خلوت کنید.
خصوصاً به نوع رابطه حضرت حق با خودتان بیندیشد؛ امید است ابوابی از معرفت به رویتان باز شود.
🔻٣_ یکی از مهمترین حالات بندگی خصوصاً در ماه رمضان، حالتی است که توصیهى مؤکد نبی مکرم است و آن «سجده طولانی» است.
فقط خدا و اولیاء الهی میدانند هنگام سجدهى عبودیت چه بارانی از ابر رحمت و چه برکاتی از عالم ربوبیت بر سر شما میبارد. حتماً در روز یک سجدهى طولانی داشته باشید.
🔻۴- حتیالمقدور در خانه خود افطار کنید؛ حتی در مساجد افطار نکنید.
بگذارید برکت افطار و دعای مستجاب لحظهی افطار به خانواده و خانهى شما تعلق گیرد.
در ضمن، هنگام افطار دِلال کنید!
"دِلال يعنى ناز کردن"
هنگام افطار برای خدا ناز کنید! چون براش روزه گرفتید وحضرتش خوان کرم گسترده؛ لقمهى اول را نزدیک دهان ببرید، اما نخورید! دعا کنید؛ یعنی به خدا عرض کنید: "اگر حاجتم را بدی، افطار میکنم!"
این حالت معجزه میكند!
🔻۵- رمز ماندگاری در ضیافت الهی رمضان کیمیای«حُسن خلق» است.
با فرزندان، خویشان و دوستان خود با اکسیر حسن خلق و مهربانی برخورد کنید. لحظهى عصبانیت و خشم شما همان لحظه اخراج شما از این مهمانی الهی است!
🔻۶- کشتی رؤیایی رمضان سوار بر امواج دریای «اشک» به ساحل نجات می رسد! از خدای سبحان در این ماه خصوصاً اسحار سحرآمیز آن اشک و گریه درخواست کنید.
🔻۷- از ابتدای ماه رمضان باید هدفگذاری شما "لیلة القدر” باشد که جان رمضان است.
در این خصوص، سخن زیاد است؛ لکن، «مصلحت نیست که از پرده برون افتد راز» فقط سعی کنیم شب قدر در ما واقع شود نه در ماه!
🔻۸- این ماه ماه «ربیع القرآن» ماست.
در این بهار قرآنی هرروز یک آیه را انتخاب کنید و تا افطار به طور متناوب تلاوت و در پیرامون آن تدبر نمایید. امید است دم دمای افطار آن آیه برای شما پرده از رخسار بردارد!
🔻۹- در سراسر ماه رمضان توجه شما به روزهدار حقیقی و انسان کامل یعنی امام عصر نباید منقطع شود.
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
🆔@kamalibasirat
هدایت شده از به سوی روشنایی۳۰
🇮🇷🌸
🍀
💠 #اینفوگرافی
🍃🌻🍃
✅ اهمیت حضور در #انتخابات از منظر #مقام_معظم_رهبری
#روشنگری
#معیار
#ثامن
#انتخابات۱۴۰۰
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
حکمت ۴۷۴نهج البلاغه
وقَالَ (عليه السلام): مَا الْمُجَاهِدُ الشَّهِيدُ فِي سَبِيلِ اللَّهِ بِأَعْظَمَ أَجْراً مِمَّنْ قَدَرَ فَعَفَّ؛ لَكَادَ الْعَفِيفُ أَنْ يَكُونَ مَلَكاً مِنَ الْمَلَائِكَةِ.
ارزش عفّت و پاكدامنى (اخلاقى):
و درود خدا بر او، فرمود: پاداش مجاهد شهيد در راه خدا، بزرگ تر از پاداش عفيف پاكدامنى نيست كه قدرت بر گناه دارد و آلوده نمى گردد، همانا عفيف پاكدامن، فرشته اى از فرشته هاست.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎞 #موشن_گرافی | انتشار برای نخستین بار
🔹نمودار #داده_کاوی تعداد محتوای تولید شده انتخاباتی کاربران شبکههای اجتماعی در مورد نامزدهای احتمالی #انتخابات۱۴۰۰
🔹در تمام بسترهای #توییتر ، #اینستاگرام ، #کانال های تلگرام، گروههای #تلگرام و پایگاههای خبری برخط
🔸در یک هفته گذشته
🔸به تفکیک هر روز
🗓 از ۱۵ الی ۲۱ فروردین ماه ۱۴۰۰
#سیاسی_تحلیل
5.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌀 طرح جداسازی روحانیت از سیاست
🎥 امام خمینی قدس سره
🔹 امروز طرحشان این است که روحانیین باید بروند و دعا بکنند و- عرض میکنم که- اینها. این همان طرحی است که امریکا نقشهاش را دارد و انگلستان هم از سابق داشته است و الآن هم همه دولتهایی که، ابرقدرتهایی که میخواهند ایران را بچاپند و شرق را بچاپند و از اسلام میترسند و از مظاهر اسلامی میترسند؛ این همان طرح است و من متاسفم که این طرح در قم دارد انجام میگیرد.
💠 ... این همان طرحی است که انگلستان از دویست سال پیش از این یا بیشتر طرحریزی کردند که جدا کنند روحانیت را از سیاست، جدا کنند روحانیین را از مردمی که میخواهند فعالانه کار بکنند برای اسلام؛ اینها بروند همان توی مسجدها بنشینند و دعا بکنند، آنها هم هر کاری دلشان میخواست بکنند و هر چپاولگری و هر سلطهجویی که میخواستند بکنند.
💠 در عرض پنجاه سال، که روحانیین را عقب زده بودند و هر چه هم جدّیت میکردند نمیتوانستند که کاری انجام بدهند- از باب اینکه مردم را از روحانیون کنار زده بودند- در عرض پنجاه سال، همه حیثیت شما را به باد فنا دادند و اسلام را به آنجا رساندند که برای اینکه اسلام پیروز شده است، بر ایران، گریه کردند و حرف زدند و در شعرهایشان فحش دادند و همه الواطیها را کردند.
📆 25 آبان 1359/ 7 محرّم 1401
📚جلد 13 صحیفه امام خمینی (رضوان الله علیه)، از صفحه 345 تا صفحه 355
🌐 متن کامل:
b2n.ir/j77360
☑ *فهمیدن مردم اساس کار است.*
✍ سرباز ولایت :
اگر بهترین رهبر دنیا هم در جامعه ای باشد که مردم او را یاری نکنند و آگاهی نداشته باشند ، این رهبر کاری نمی تواند کند.
نمونه تاریخی آن حکومت پنج ساله امام علی (ع) است. از امام علی بالاتر نداریم ، اما امام بدلیل نادانی و عدم اطاعت مردم کوفه چنان در تنگنا قرار گرفت که با چاه درددل می کند و از خداوند می خواهد تا او را از بین مردم بسمت خودش ببرد .
اساس حکومت دینی بر مبنای فهم مردم است. اگر مردم فهمیده و آگاه باشند ، رهبر جامعه می تواند در برابر تمام دنیا بایستد ، می تواند اهداف جبهه حق را پیاده و اجرا کند . اگر مردم نخواهند ، نفهمند ، اطاعت نکنند ، کار پیش نخواهد رفت.
لذا دوستان عزیز ، اهمیت روشنگری کردن ، بصیرت افزایی به مردم ، آگاه کردن جوانان فوق العاده زیاد است. بزرگترین جهاد در راه خدا همین است. جامعه دینی نیاز به مردم فهمیده و آگاه دارد.
eitaa.com/basirat4545
⚠ دشمنان نظام جمهوری اسلامی دقیقا دست روی همین نکته مهم گذاشتند. آدرس غلط دادن به مردم ، فریب دادن مردم ، دادن تحلیل و اخبار غلط به مردم ، با ابزار هنر و رسانه ، با شبکه های ماهواره و فضای مجازی !!!
⚠ دشمن برای جدا کردن مردم از نظام و رهبر انقلاب خیلی برنامه ریزی و تلاش دارد. آنها با تحریمهای اقتصادی دنبال همین هدف هستند. میخواهند مردم را از نظام جمهوری اسلامی جدا کنند.
متأسفانه و متأسفانه عده ای از مسئولین نادان و منافق صفت هم دشمن را در این موضوع یاری می کنند.
☑ دوستان انقلابی تمام تلاش خودشان را برای بیدار کردن مردم و بالا بردن تحلیل سیاسی آنها انجام دهند. این یک فریضه مهم است که حیات و بقای جمهوری اسلامی به آن وابسته است.
➖➖➖➖➖➖➖
❇ دختر یا پسر تازه به سن بلوغ روزه نگرفته چند سال تکلیف چیست ؟❇
➖➖➖
💠 سوال :
1-دختری که از سن 9 تا 15 سالگی به دلیل اهمیت ندادن پدر مادرش نماز نخوانده و روزه نگرفته است الان که چندسال از آن موقع میگذرد و بعد از سن 15 سالگی نماز و روزه هایش را کامل خوانده و گرفته تکلیفش چیست؟
2-آیا کفاره هم لازمه ؟
💠 پاسخ :
✍🏼 آیت الله خامنه ای: ج1و2) روزه بر او از زمان بلوغ واجب بوده، و ترک آن به مجرد بعضى از عذرها جايز نبوده است، بنابراین اگر افطار عمدى روزه ماه مبارک رمضان به مجرد احتمال عدم وجوب روزه بر او باشد، در فرض سؤال علاوه بر قضا، کفّاره هم واجب است. و کفاره افطار عمدى روزه ماه رمضان براى هر روز عبارت است از شصت روز روزه يا اطعام شصت فقير و يا دادن شصت مدّ طعام به شصت مسکين که سهم هر کدام يک مدّ طعام (تقريباً 750 گرم گندم يا نان مثلاً) است.
ولى اگر روزه گرفتن براى او ضرر داشته، افطار براى او جايز بوده همچنين اگر تحمل آن برایش همراه با مشقت زياد بوده، و وقتى دچار حرج م مشقت مىشده افطار مينموده، افطار جايز بوده است و در هر دو صورت باید قضای آن را بجا می آورد.
و هر مقدار یقین دارد روزه نگرفته قضا کند؛ و اگر تا ماه رمضان بعدى بدون عذر شرعى و بلکه بر اثر سهل انگارى قضا را نگرفته، علاوه بر قضا، برای هر روزه 750 گرم طعام به فقیر بدهد.
✍🏼 آیت الله مکارم شیرازی: دختران با تمام شدن نه سال قمري (8 سال و 8 ماه و 25 روز شمسي) بالغ مي شوند، ولي چنانچه قادر بر انجام برخي از تکاليف مثل روزه نباشند، انجام آن براي آنها واجب نيست. و اگر تا ماه رمضان سال بعد قادر بر قضاي آن هم نباشند، قضا نيز ندارد، ولي براي هر روز بايد فقيري را سير کنند. اما کسي که عذر شرعي ندارد، اگر عمدا روزه نگيرد يا روزه خود را باطل کند بايد علاوه بر يک روز روزه قضا به دستور کفاره عمد نيز عمل نمايد. در کفاره عمد براي هر روز، ميان دو چيز مخير است: دو ماه روزه گرفتن، يا شصت فقير را سير کردن (و اگر به هر کدام يک مد که تقريبا 750 گرم (معادل حدودا 2000 تومان) است گندم يا جو يا مانند آنها بدهد کافي است). به جاي گندم ميتواند مقدار ناني بدهد که گندم آن به اندازه يک مد است و پرداخت پول بجاي مد کافي نيست مگر اينکه يقين داشته باشد فقير، آن را صرف نان مي کند. و در صورتی که روزه خود را به اجبار والدین افطار کرده است باید قضا کند و احتیاط آن است که والدین کفاره او را بدهند.
✍🏼 آیت الله سیستانی: اگر احتمال مى دهد كه در آن وقت مفهوم تكليف را نمى فهميده يا اينكه احتمال مى دهد كه آن وقت مطمئن بوده كه خوردن جايز است قضا كافى است
✍🏼 آیت الله وحید: نماز و روزه ها را قضاء نماید و اگر میدانسته باید روزه بگیرد و مسامحه کرده و نگرفته کفاره هم دارد.
✍🏼 آیت الله شبیری : 1و2) باید نماز را قضا کند و در این مدت روزهایی که قادر به روزه گرفتن بوده، روزه هایش را قضا کند و اگر احتمال می داده این کار جایز نباشد برای هر روز شصت مسکین را طعام دهد یا دو ماه روزه بگیرد و هر روزی که قضایش را تا رمضان سال بعد بجا نیاورده، برای هر روز یک مد طعام(حدود 900گرم) به مسکین بدهد.
البته قضای غیر سال اخیر و پرداخت کفاره وجوب فوری ندارد و می تواند به تدریج بجا آورد.
✍🏼 آیت الله فاضل : قضای نمازها و روزه هایی که دختر از سن 9 تا 15 سالگی نگرفته واجب است، نسبت به سال اول یا دوم سنبلوغ که دختر مسئله را متوجه نبوده و یا ضعف جسمی داشته، تنها قضای روزه کفایت می کند ولی نسبت بهسال های بعد که دختر می فهمیده باید روزه را بگیرد و توان روزه گرفتن داشته و عمدا روزه نگرفته است علاوه بر قضا، کفاره نیز برای هر روز بر دختر واجب است، برای کفاره يا بايد دو ماه روزه بگيرد که 31 روز آن پي در پي باشد يا شصت فقير را سير كند يا به هر كدام يك مد كه تقريباً ده سير است، طعام يعنى گندم يا جو و مانند اينها بدهد، و چنانچه برايش ممكن نباشد مخيّر است بين اينكه هيجده روز روزه بگيرد، و يا اينكه هرچند مد كه مى تواند بفقرا اطعام بدهد، و اگر نتواند بدهد، بايد استغفار كند اگر چه مثلا يك مرتبه بگويد استغفر الله، و در اين صورت که فقط استغفار کرده است) احتياط واجب آن است كه هر وقت بتواند كفّاره را بدهد.
📝 استفتائات موجود در واحد پاسخ به سؤالات اداره تبلیغ اینترنتی حوزه های علمیه