*🌹در محضر آیت ﺍﻟﻠﻪ #بهجت(ره) :*✍️
ﺩﺭ ﺭﻭﺯ ﻗﻴﺎﻣﺖ ﻣﺎ ﺳﻨﮓ ﻗﺒﺮ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ،
ﺷﻨﺎﺳﻨﺎﻣﻪ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ،
ﺍﺳﻢ ﻧﺪﺍﺭﻳﻢ.
ﻋﻨﺎﻭﻳﻦ ﻣﺮﺩﻡ،
ﭘﺴﺖ ﻭ ﻣﻘﺎﻡ ﻣﺮﺩﻡ
و ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺁﻳﺖ ﺍﻟﻠﻪ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ،
ﻭﺯﻳﺮ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ،
ﺛﺮﻭﺗﻤﻨﺪ ﺑﺎﺷﺪ ﻳﺎ ﻧﺒﺎﺷﺪ.
ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺍﺻﻼ ﻣﻼﮎ ﻧﻴﺴﺖ،
🔶⤵ﺑﻠﮑﻪ ﻣﻮﺍﺭﺩ ﺯﻳﺮ ﺍﺳﺖ :
1⃣🔸ﺍﻭﻝ ﺍﺯ ﻫﻤﻪ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﭘﺪﺭ ﻭ ﻣﺎﺩﺭﺷﺎﻥ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍﺿﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
2⃣🔸دوم ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﮐﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﺍﺯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍﺿﻲ ﻫﺴﺘﻨﺪ ﻭ ﺑﻪ ﻣﺮﺩﻡ ﻣﻨﻔﻌﺖ ﺭﺳﺎﻧﺪﻩ ﺍﻧﺪ ﺁﻧﻬﺎ ﻧﻴﺰ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
3⃣🔸سوم ﺁﻧﻬﺎﻳﻲ ﻫﻢ ﮐﻪ ﺍﺷﮏ ﺑﺮﺍﻱ امام حسین و ﻓﺎﻃﻤﻪ ﺍﻟﺰﻫﺮﺍ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺍﻧﺪ و عمل صالح انجام دادند ﺁﻧﻬﺎ ﻫﻢ ﺑﺮﻭﻧﺪ ﺑﻬﺸﺖ.
ﺳﭙﺲ ﻣﻼﺋﮑﻪ ﻣﻴﮕﻮﻳﻨﺪ :
ﺍﻱ ﺧﺪﺍﻱ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﭘﺲ ﺷﻬﺪﺍ ﻭ ﺭﺯﻣﻨﺪﮔﺎﻥ وایثارگران ﭼﻪ؟
ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻣﻴﻔﺮﻣﺎﻳﻨﺪ :
ﻣﻘﺎﻡ ﻭ ﻣﻨﺰﻟﺖ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﻗﺎﺑﻞ ﻣﻘﺎﻳﺴﻪ ﻧﻴﺴﺖ.
ﻣﺎ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﻨﻴﻢ،
ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﺑﺎﻳﺴﺘﻲ ﺻﺤﺒﺖ ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﺑﺒﻴﻨﻴﻢ ﮐﺠﺎ ﺧﻮﺷﺸﺎﻥ ﻣﻲ ﺁﻳﺪ ﻭ ﮐﺠﺎﻱ ﺑﻬﺸﺖ ﻣﻴﺨﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺮﻭﻧﺪ؟
ﺑﺎﻳﺪ ﺑﺎ ﺍﻳﻨﻬﺎ ﻣﻌﺎﻣﻠﻪ ﮐﻨﻴﻢ ﻭ ﺭﺿﺎﻳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺟﻠﺐ ﮐﻨﻴﻢ.
"اللهم ﺍﺭﺯﻗﻨﺎ ﺷﻬﺎﺩﺓ ﻓﻲ ﺳﺒﻴﻠﮏ.
🌻اللّٰھـُم ؏جِّل لِوَلیڪَ الفَرَجْـ🌻
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
نظارت استصوابی یعنی چی؟
🔺 اصطلاح «نظارت استصوابى شورای نگهبان در انتخابات» به نظارتی گفته مى شود که شورای نگهبان در تمام موارد تصمیم گیرى انتخاباتی حضور فعال دارد و اقدامات انجام شده در راستای انتخابات، تحت نظر او باشند تا از هر گونه اشتباه و یا سوء استفادۀ انتخاباتی از طرف مجریان انتخابات جلوگیری شود.
🔹 بر اساس اصل 98 قانون اساسی، نظارت شورای نگهبان بر انتخابات «نظارت استصوابی» است و شامل تمام مراحل اجرایی انتخابات از جمله تأیید و رد صلاحیت کاندیدا ها می شود.
🔹بنابر این نظارت استصوابی شورای نگهبان، نظارتی عام و مطلق است که شامل همۀ مراحل انتخابات از ابتدا تا انتهای آن میشود و اختصاص به زمان برگزاری انتخابات ندارد؛ بلکه شامل تعیین زمان برگزاری و ثبت نام نامزدها و تشخیص صلاحیت و رد و تأیید آنها و نیز انجام رأی گیری و تشخیص صحّت و عدم صحّت آن و اعلام صحّت و ابطال آن در برخی حوزه های انتخابیه می شود.
🔹مکانیسم نظارت استصوابی برای صیانت از آرای مردم، یک مسئلۀ ضروری است. بر اساس این مکانیسم هیچ یک از اقدامات مدیریت اجرایی انتخابات، که مورد تأیید شورای نگبهان قرار نگیرد، وجاهت قانونی نخواهد داشت.
✍️علی اعتمادی
10.9M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
براندازی در دستور کار BBC
🔺با نزدیک شدن انتخابات ریاست جمهوری در ایران، بی بی سی فارسی ویژه برنامه هایی را با موضوع تحریک ایرانیان به شورش و براندازی روی آنتن می برد که هر دفعه با مخالفت های جدی برخی ایرانیان وطن پرست در پخش زنده برنامه های این شبکه مواجه می گردد
🔹 ابراهیم اصغر زاده فعال سیاسی اصلاح طلب در واکنش به شیطنت های مجری بی بی سی گفت:
🔺 "ما می توانیم بگوییم که مردم ناراضی هستند اما شما حق ندارید بگویید که مردم ایران طرفدار براندازی هستند، براندازها در بهترین حالت نتوانستند از چند درصد بالاتر بروند؛ این صندوق های رای تحت هیچ عنوانی تعطیل نشده و مردم ایران همیشه شگفتی ساز بوده است
در باره وعده نامزدها
🔺یکی از نامزدها رکورد دادن«وعده» را شکسته و فرموده :
٣ روزه می توان بورس را درست کرد،
من بلدم مذاکرات هستهای را به شکل بهتری به نتیجه برسانم،
به جوانان ۵٠٠ میلیون وام می دهم و...
🔹دوست عزیز! حالا که می بینی وعده «کنتور» ندارد دست و دلباز تر باش! بگو بورس را یک روزه درست می کنم یا به هر جوان یک میلیارد می دهم! در مورد مذاکرات هسته ای هم یاد آن بنده خدایی افتادیم که ٨ سال پیش فرمود : من بلدم مذاکره را به نتیجه برسانم!!
🔹 نقل است که در بعضی استانها بر سر ریاست و مدیریت ستادهای انتخاباتی آقای رئیسی دعوا شده و.....! انشالله که دروغ باشد اما وقوع مواردی از این دست، یعنی زنگ خطر جدی برای این نامزد محترم !
توصیه می شود ایشان برای رفع مزاحمت «مگسان گرد شیرینی»، اعلام کند در دولت آینده، به کسانی که در ستاد ایشان زحمت می کشند منصبی داده نخواهد شد! آن وقت دعواها خاتمه پیدا می کند و تنها کسانی باقی می مانند که برای خدا و انجام وظیفه آمده اند!
🔹یک فیلسوف اصلاح طلب فرموده همین که «جلیلی» پیراهنش را روی شلوارش می اندازد کافی است که او را لایق ریاست جمهوری ندانیم! ( عمق فهم یک متفکر اصلاحات، از نوع انتقادش به یک نامزد ریاست جمهوری مشخص می شود.)
اصلاح طلبند دیگر! یعنی به اندازه نوع پوشیدن پیراهن هم برای آدم، آزادی و اختیار قائل نيستند! در نظر این جماعت «آزادی» فقط در کاهش لباس زنان و دختران مصداق پیدا می کند.
🔹 اصلاح طلبها اگر راست می گویند بیایند روی یکی از ٢ نامزد موجودشان اجماع کنند و حماسه بیافرینند! یعنی همتی یا مهرعلیزاده کمتر از «روحانی» اند و اگر رئیس جمهور شوند خوش به حال اصلاحات نخواهد شد؟
نکته این است که اگر خود «خاتمی» هم نامزد اصلاحات می شد به علت حمایت از روحانی و دولت فوقالعاده اش، چاره ای جز قبول شکست نداشت!
✳️ بعد از ۴٠ سال شرکت در انتخابات، یادگرفته ایم هر نامزدی که کلی گویی می کند و به جای «برنامه»، « وعده» تحویل مردم می دهد،«خالی بند تر» است!
✍️دکتر کوشکی
✋
افکارسنجی بین المللی
🔸 44 درصد معتقدند نفوذ آمریکا در کشورشان تهدیدی برای دموکراسی است.
🔺 بنیاد اتحاد دموکراسیها در سال 2021 در 53 کشور جهان تحقیقی انجام داده و از پاسخ دهندگان پرسیده است
چه چیزی را تهدیدی برای دموکراسی در کشورشان می دانند؟
پاسخ ها :
🔻 66درصد نابرابری اقتصادی
🔻53 درصد محدودیت آزادی بیان
🔻49 درصد انتخابات غیر آزاد و غیر منصفانه
🔻48 درصد قدرت غول های فناوری
🔻44 درصد نفوذ و مداخلات آمریکا
🔻42 درصد مداخلات خارجی در انتخابات
🔻38 درصد نفوذ و مداخلات چین
🔻28 درصد نفوذ و مداخلات روسیه
🔸در نگاه مردم بیش از 50 کشور دنیا، نفوذ و مداخلات آمریکا در جایگاه پنجمین تهدید برای دموکراسی در کشورشان قرار گرفته است.
🔴 کمترین میزان مشارکت در انتخابات مربوط به دولت دوم هاشمی رفسنجانی با تحمیل تورم ۵۰درصد است
در آن زمان نه تنها افزایش ضریب مشارکت در انتخابات برای اصلاح طلبان اهمیت نداشت؛بلکه بسیاری در مرکز مطالعات استراتژیک(ریاست جمهوری) در اواخر دولت هاشمی رفسنجانی به دنبال مادامالعمر کردن دوران وی بودند. رهبر معظم انقلاب در برابر این بدعت ایستاد.
🔴 کلیدی ترین شورای های اقتصادی در دست رئیس جمهور
روسای جمهور در ایران همیشه دارای نقش مهم در اقتصاد کشور بودهاند؛ به عنوان نمونه نزدیک به ۷۰ شورای عالی مرتبط با اقتصاد در کشور وجود دارد که ریاست ۱۸ مورد از آنها با رئیس جمهور است و دیگر شوراها نیز در مدیریت اعضای دولت قرار دارد. انتخاب کاندیدای خوب تاثیر مستقیم بر وضعیت اقتصادی کشور دارد.
عجله روحانی برای چیست؟
🔸فضاسازی غیرواقعی و چندباره آقای روحانی ظرف چند ماه اخیر درباره نهایی شدن توافق با آمریکا، موجب اعتراض روزنامه اصلاحطلب شد.
🔻روزنامه آفتاب یزد، در گزارشی با عنوان «عجله دولت برای چیست؟» نوشت:
🔹اگرچه «حسن روحانی» از رو به اتمام بودن مذاکرات و نتیجه بخش بودن آن میگوید، اما «آنتونی بلینکن» وزیر خارجه آمریکا در واکنش به سخنان «حسن روحانی» میگوید: مطمئن نیست که مذاکرات طرفهای برجام در وین در آستانه نتیجه دادن باشد. »
🔹وی که با شبکه ۱۲ تلویزیون اسرائیل گفتوگو میکرد، با تکرار برخی ادعاهای بیاساس گفت که واشنگتن از اینکه مذاکرات وین در حال پایان یافتن باشد، اطمینان ندارد چرا که ما به آمادگی تهران برای بازگشت کامل به برجام مشکوک هستیم.
🔹بلینکن در پاسخ به پرسشی درباره سخنان روحانی مبنی بر اینکه نمایندگان غربی برای لغو تحریمهای اصلی علیه ایران توافق کردهاند و اکنون بحث درخصوص برخی نکات جزئی در حال انجام است، گفت: «حدس میزنم که در جریان باشید که این مذاکرات غیر مستقیم است. ما به طور مستقیم با ایران مذاکره نمیکنیم؛ این کار از طریق اتحادیه اروپا و سایر شرکا انجام میشود. معتقدم که ما پیشتر روشن کردهایم که هر یک از طرفین باید کاری انجام دهد تا به اجرای برجام بازگردد اما پرسش بیپاسخ این است که آیا ایران در واقع آماده است که به برجام بازگردد؟ هنوز چیزی معلوم نیست».
🔻آفتاب یزد در ادامه از قول یک تحلیلگر نوشت: اختلافات موجود، اختلافات پارادایمی است، یعنی همان که موجب شد آقایان دل به توهم حل مسئله و رفع مشکل تحریم و رابطه با غرب و آمریکا ببندند و بر همین اساس گفتند هر گونه توافق بهتر ازعدم توافق است. الان هم آقای روحانی در همان موضع است. یعنی ایشان به هر قیمتی آماده توافق است. به همین دلیل هر چقدر هم تنازلی صورت گیرد ایشان عنوان میدارد توافق خوب است و عدم توافق به ضررشان است. لذا روحانی همان موضع اولیه برجام را امروز خیلی جدیتر دارد. خصوصا اینکه باید این توافق را در رقابتهای انتخاباتی خرج کند. و الا اگر موضع ملی باشد الان به هیچ عنوان بستری برای انجام توافق با طرف آمریکایی وجود ندارد.
🔸یادآور میشود بلینکن اخیراً تصریح کرد توافق برجام قابل برگشت نیست و باید بعدهای نظارتی مربوط به مباحث هستهای و غیرهستهای تقویت و طولانیتر شود.
🔴 شریعتمداری: اعلام برائت اصلاحطلبان از "دولت روحانی" پذیرفتنی نیست
مدیرمسئول روزنامه کیهان گفت:
اصلاح طلبان برای مجلس یازدهم میگفتند که "علت پایین بودن مشارکت از حد معمول این بوده است که ما لیست ارائه ندادیم"، درصورتی که تعدادی لیست دادند و علت اصلی این بود که نیروهای آنها بهخاطر عملکرد ملموس و شناختهشدهشان موردتوجه مردم نبودند و اگر مشارکت کاهشی داشته است، عمدتاً بهخاطر عملکرد غلطی بود که مردم دیدند مثل گرانیهای افسار گسیخته، تورم، تعطیلی کارخانهجات و مراکز تولید و بیحاصلی کار دولت که روی برجام تکیه کرده بود و برجام نهایتاً به جایی نرسید. از اصلیترین راهکارهای جبهه اصلاحات رقیبهراسی است یعنی سعی میکنند که مردم را از رقیبشان بترسانند و این ترفند را در دورههای قبلی هم انجام دادند برای مثال از سایه جنگ سخن میگفتند و اینکه "اگر ما نباشیم احتمالاً جنگی بروز خواهد کرد"، و مردم هم دوست ندارند مجدداً جنگی برپا بشود البته اگر دشمن دست به اقدامی بزند ما مقابل آن میایستیم.
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
ما را در پیام رسان ایتا دنبال کنید..
کانال دین یاران
@dinyaran
🔴 ساعت مناظرههای انتخاباتی مشخص شد
اولین مناظره انتخاباتی دوشنبه ۱۷ خردادماه در ساعت ۱۷ برگزار میشود.
دومین مناظره هم جمعه ۲۱ خرداد ماه ساعت ۱۵ برگزار میشود. آخرین مناظره انتخاباتی نیز سه شنبه ۲۵ خردادماه ساعت ۱۷ از شبکه یک سیما به صورت زنده پخش خواهد شد. مدت زمان مناظرههای انتخاباتی هرکدام سه ساعت خواهد بود.
🌺🌸🌺🌸🌺🌸
ما را در پیام رسان ایتا دنبال کنید..
کانال دین یاران
@dinyaran