eitaa logo
بسیج طلاب مازندران
1.2هزار دنبال‌کننده
11.1هزار عکس
3.4هزار ویدیو
474 فایل
🔰کانال سازمان بسیج اساتید ،طلاب و روحانیون 🔰محتوای تحلیلی 🔰سخنرانی 🔰مناسبتی 🔰سبک زندگی 🔰سیره شهدا 🔰بیان احکام و احادیث 🔰خبرهای مربوط به بسیج طلاب حوزه های علمیه و روحانیت 💠ارتباط با ادمین جهت انتقاد وپیشنهاد ✅ https://eitaa.com/Mohyedin14
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
زاکانی کجا رای داد؟ حسینیه جماران وسط اصلاح‌طلبان!😂 پ؛ن؛ تازه اولشه😉
والدین "مسیح علی نژاد" رای دادند 🔹پدر و مادر مسیح علینژاد با حضور در شعبه اخذ رای روستای قمی کلای بابل رای خود را به صندوق انداختند.
رسانه‌ دیکتاتوری سعودی خط تشکیک در انتخابات ایران را آغاز کرد 🔹شبکه تلویزیونی ایران اینترنشنال متعلق به دربار سعودی در جدیدترین خبرسازی خود، خط ایجاد شبهه در انتخابات ایران را آغاز کرده و میزان مشارکت مردم را حدود ۳۰ درصد برآورد کرده است. 🔹آنچه این شبکه سعودی به دنبال آن است، پررنگ کردن خط تحریم و پایین نشان دادن میزان مشارکت پای صندوق‌های رای است. 🔹این خبرسازی شبکه سعودی درحالیست که گزارش‌ها و تصاویر منتشر شده از شعب مختلف در تهران و دیگر شهرستان‌ها، حضور گسترده مردم در شعب اخذ رای را نشان می‌دهد. این حضور به قدری بود که بسیاری از تحلیل‌گران داخلی و خارجی را نیز غافلگیر کرده است. 🔹خط تحریم انتخابات از هفته ها قبل توسط رسانه‌های خارجی و ضد انقلاب ازجمله اینترنشنال، بی بی سی، من و تو و... آغاز شده و برخی گروه‌های برانداز و افراد خارجی و بعضا داخلی نیز همین خط را دنبال کردند اما آنچه از گزارش‌های مستند از ساعات ابتدایی رای گیری می توان فهمید، چیزی خلاف همه این تلاش‌هاست.
صف رای ایرانیان مقیم کویت در گرمای شدید هوا
پروژه تحریم انتخابات، شکست خورد 🔹اعتراف محمود صادقی: ‏ برخلاف آن‎چه تصور می‌شد، مشارکت پایین نیست و پروژه تحریم انتخابات شکست خورده است. 🔻در هیچ نقطه‌ای از عالم نمیتوانیم کشوری را پیدا کنیم که انتخاباتش این همه مورد تهاجم دشمنان قرار گرفته باشد. چندماه است که رسانه‌‌های آمریکایی و انگلیسی و مزدورهایی که زیر پرچم اینها و در این رسانه‌ها مشغول کارند، دارند خودشان را میکُشند که ‎انتخابات را زیر سوال ببرند. واقعاً چرا؟!
📸 بانوی سالمندی که با قابی از حاج قاسم پای صندوق رای آمد
Seyed: 🗳 پاسخ به برخی شبهات روند اخذ رأی در انتخابات ۲۸ خرداد ۱۴۰۰ 🔻 نوشتن کد انتخاباتی نامزدهای ریاست‌جمهوری الزامی نیست ✅ بررسی‌های انجام شده در مرکز مقابله با شایعات سایبری حاکی از آن است که جمال عرف، رئیس ستاد انتخابات کشور اعلام کرده که با توجه به عدم وجود تشابه اسمی بین ۴ نامزد انتخابات ریاست جمهوری، نوشتن کد انتخاباتی آنها ضروری نیست. 🔻همراه داشتن شناسنامه و کدملی الزامی‌ست ولی همراه داشتن کارت ملی ضروری نیست ✅ بنابر اعلام رئیس ستاد انتخابات استان تهران، همراه داشتن شناسنامه و شماره ملی برای شرکت در انتخابات الزامی است؛ اما همراه داشتن کارت ملی ضرورتی ندارد و داشتن کدملی کفایت می‌کند. 🔻نوشتن نام مشهور نامزدها یا داشتن غلط املایی، آراء نامزد مربوطه را باطل نمی‌کند ✅ بنابر اعلام شورای نظارت بر انتخابات کشور مشخص شد که اگر نام یا نام خانوادگی نامزد انتخابات در برگه رأی غلط املایی داشته باشد، ولی همچنان بتوان آن را به نام نامزد خواند، برگه رأی صحیح است و نوشتن نام مشهور نامزد انتخابات رأی را باطل نمی‌کند. 🔻رأی‌گیری از بیماران کرونایی با صندوق سیار اخذ رأی انجام می‌شود ✅ برای اخذ رأی از بیماران کرونایی، صندوق سیار در نظر گرفته شده و این بیماران برای رأی دادن در بین مردم حضور پیدا نمی‌کنند.