🔆 آیاامشب شب لیلة الرغائب است؟؟
🔻همانطور که مستحضرید اولین شب جمعه ماه رجب، لیلة الرغائب است که در مفاتیح اعمالی برای آن ذکر شده از جمله روزه گرفتن اولین پنجشنبه ماه رجب.
🔻اما از طرفی ماه رجب امسال، اولین جمعه اش روز اول ماه رجب است و طبیعتا پنجشنبه، روز آخر ماه جمادی الثانی است و جزو ماه رجب نیست. در حالیکه شیخ عباس قمی در اعمال لیلةالرغائب (اولین شب جمعه ماه رجب) میفرماید اولین پنجشنبه ماه رجب را روزه بدار.
🔻برخی از بزرگان در شب لیلة الرغائب امسال بین پنجشنبه اول ماه یا پنجشنبه هفته بعد به تردید افتادهاند. با تحقیقی که انجام شد، نظر میرزاجوادآقا ملکی تبریزی، عارف اخلاقی را در کتاب المراقبات صفحه ١٢١ یافتیم که میفرماید:
" اگر اتفاقا روز اول ماه رجب، جمعه باشد، عمل مذکور با عمل شب رغائب تطبیق نمیکند. عمل به روایت در صورتی است که روز اول ماه جمعه نباشد و اگر رو اول، جمعه باشد عمل لیلة الرغائب را باید برای شب جمعه بعد گذاشت..."
✅ بنابراین به اطلاع همه مؤمنين میرسانیم پنجشنبه شب، لیلة الرغائب نیست و اگر میخواهید از فضیلت این شب بهرهمند گردید، پنجشنبه هفته بعد (یعنی اولین پنجشنبه ماه رجب) را روزه بدارید و آن شب جمعه، لیلة الرغائب خواهد بود که فضیلت بسیار دارد.
(لطفاً اطلاع رسانی شود.)
کانال دیده بان
حسن روحانی از آخر ،اول شد ! موسسه گالوپ از معتبرترین موسسات نظرسنجی در جهان است که در یک پروژه نظر
🔴 روحانی آخرین رییسجمهور نظام ریاستی در کشور است؟
⬅️ حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا:
🔹(چقدر اجرایی شدن تغییر نظام را محتمل میدانید؟) باتوجه به تاکیدی که رهبری در بیاناتشان درباره گام دوم داشتهاند، نظام انقلابی را مطرح کردهاند؛ یعنی نه نظام ریاستی، نه پارلمانی و نظام حزبی هیچکدام قاعدتا در این چارچوب نیست و باید منتظر باشیم تا ببینیم که چارچوب نظام انقلابی چگونه خواهد بود.
🔹احساس من این است که ما در آستانه یک جهش ژنتیکی در بحث ساختارهای انقلاب برای تداوم در 50 سال آینده هستیم و یکی از این مباحث بحث نخستوزیری خواهد بود که نظام اجرایی کشور را از این حالت خارج کند. گمان من بر این است که آقای روحانی آخرین رییسجمهور نظام ریاستی در این کشور است و باید منتظر سازوکارهای جدیدتری باشیم.
🔹(اگر قرار باشد که نظام سیاسی کشور تغییر کند به هر حال باید قانون اساسی کشور اصلاح شود، امکان این اصلاح در حال حاضر وجود دارد؟) به نظر من امکان این وجود دارد که در رابطه با بحث قانون اساسی تغییراتی را در ساختار با توجه به نیازی که هست به وجود آوریم، چون به هر حال نظام اجرایی کشور ما نتوانسته آن اقدامات لازم را انجام دهد و حتی این کار ممکن است مورد استقبال مردم هم قرار گیرد. اما باید دید این تغییرات ساختاری آیا فقط بحث نخستوزیر پیدا شدن و نظام ریاستی و پارلمانی است یا کل ساختارها تغییر پیدا میکند. چون اگر کل ساختارها تغییر پیدا نکند باز ما به قول معروف به جای اینکه ابرو را درست کنیم میزنیم چشم را هم کور میکنیم./ اعتمادآنلاین
🔴 جای خالی یک حرف مهم در گام دوم‼️
🔻 مهدی محمدی (تحلیلگر):
🔹بیانیه #گام_دوم یک حرف مهم را نمیگوید. پیام در این باره که اگر این انقلاب این راه را آمده و چنین سرافراز و پرنشاط است، اگر به آینده امیدوار است و دشمن را خسته و ناامید کرده، اگر گام اول را با قهرمانی برداشته و در تدارک گام دوم است، همه به این سبب است که رهبری حکیم، امین، با تقوا، بنده خداوند و خادم بندگان خداوند، و تیزهوش و استثنایی بالای سر آن بوده است.
🔸 صاحب پیام عمداً از کنار این نکته اصلی و بنیادین میگذرد؛ ولی ما دقیقاً همین جا باید توقف کنیم.
#گام_دوم_انقلاب
هدایت شده از حریم دل. 🌱
📸لیلةالرغائب، پنجشنبه هفته آینده است
🔹آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب در پاسخ به سؤالی در خصوص لیلةالرغائب، پنجشنبه هفته آینده را زمان انجام اعمال این شب دانستند.
🔹با توجه به اینکه پنج شنبه آینده، اولین پنج شنبه ماه رجب میباشد، اعمال لیلة الرغائب، به نیت رجاء در شب جمعه آینده انجام شود.
@Enghellabyion
⭕️ ليلة الرغائب شب آرزوها نيست!
🔺در سالهای اخیر در مورد معنای لیلة الرغائب كه اولين شب جمعه ماه رجب است، اشتباهی بزرگ صورت پذیرفته است...
🔸در برنامه های ویژه این شب پر فیض، #به_اشتباه لیلة الرغائب را #شب_آرزوها معنا میکنند؛ اين در حالى است که موضوع "ليلة الرغائب" هيچ ارتباطى با "آرزو" و "آرزو کردن" ندارد و اساساً در ادبيات دينى، مؤمنان همواره در آيات و روايات مختلف، از داشتن آرزوهاى دور و دراز، منع شده و "طول الأمل" همواره مذموم شمرده شده است و آنچه به جاى آن مطرح است، موضوعيت #اميد و #رجاء به رحمت الهى در عين اعتقاد به #خوف از عذاب او است.
📝 #بررسی_لغوى معناى لیلة الرغائب:
"رغائب" جمع مکسر "رغيبة" است که در زبان عربى دو معنا را افاده ميكند:
۱- چيزى که مورد ميل و رغبت انسان است. [کتاب العین، ج۴، ص۴۱۳]
۲- بخششى که فراوان باشد. [جمهرة اللغة، ج۱، ص۳۲۰]
🔸همان طور که ديديم هيچ يک از اين دو معنا، ارتباطى با "آرزو کردن" ندارد و موضوع اين معانى مربوط به فلسفه و هدف خلقت جن و انس، #عبادت_خدا است.
🔸 #ليلة_الرغائب شبى است که خداوند خواسته است تا بندگانش با ميل و رغبت به سوى عبادتش بشتابند و ساعتى را به اقامه نماز و استغفار و مناجات با پروردگارشان به سرآورند و بخشش و رحمت و مغفرت او را طلب کنند.
🔅در حدیث است که رسول خدا(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود: ملائکه این شب را به این نام نهادند و محدثان در کتابهای دعا نمازی با کیفیت مخصوصی در این شب ذکر کرده اند که پیامبر(صلّی الله علیه و آله و سلّم) فرمود:
🔺هر کس این نماز را در این شب انجام دهد ثواب این نماز به نیکوترین صورت با روی خندان و درخشان و با زبانی فصیح در شب اول قبر در حضور این فرد ظاهر شود و به او می گوید: ای دوست من مژده می دهم تو را که از هر شدّت و سختی نجات یافتی، نمازگزار میگوید: تو کیستی که من تاکنون چنین صورتی زیبا با چنین جلوه ای ندیدم و سخنی شیرینتر از کلام تو نشنیده ام و بویی بهتر از بوی تو نبوئیدم در پاسخ میگوید: من همان نماز لیلة الرغائبم که شما انجام دادی. امشب آمده ام نزدت باشم تا حق را ادا کنم و مونس تنهایی تو باشم و وحشت را از تو بردارم و چون در صور دمیده شود من در عرصه قیامت سایه بر سر تو خواهم افکند پس خوشحال باش که خیر از تو معدوم نخواهد شد.
🔖 #کیفیت_اعمال لیلة الرغائب :
🔸روز #پنج_شنبه اول ماه رجب #روزه گرفته شود.
چون شب جمعه شد مابین نماز مغرب و عشاء دوازده ركعت نماز اقامه شود كه هر دو ركعت به یك سلام ختم می شود و در هر ركعت یك مرتبه سوره حمد، سه مرتبه سوره قدر، دوازده مرتبه سوره توحید خوانده شود.
و چون دوازده ركعت به اتمام رسید، هفتاد بار ذكر" اللهم صل علی محمد النبی الامی و علی آله" گفته شود.
پس از آن در سجده هفتاد بار ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود.
پس از سر برداشتن از سجده، هفتاد بار ذكر "رب اغفر وارحم و تجاوز عما تعلم انك انت العلی الاعظم" گفته شود.
دوباره به سجده رفته و هفتاد مرتبه ذكر "سبوح قدوس رب الملائكة والروح" گفته شود.
در اینجا می توان حاجت خود را از خدای متعال درخواست نمود.
ان شاء الله به استجابت می رسد
#التماس_دعای_فرج
هدایت شده از حریم دل. 🌱
زیدآبادی: گفتنش هزینه دارد اما میگویم، رئیسی بیشیله پیله است
عضو گروهک ملی مذهبی میگوید علت رویکرد مثبت به آیتالله رئیسی در قیاس با امثال روحانی این است که رئیسی بیشیله پیله است.
احمد زیدآبادی که از حامیان سیاسی و گفتمانی طیف اصلاحطلبان و مدعیان اعتدال به شمار میرود، نوشت: این روزها نزدیک شدن به برخی موضوعات همچون دست کردن در لانه زنبور است! نه لزوماً به این دلیل که خطر یا تهدیدی عینی به دنبال دارد بلکه بدین سبب که غوغای رسواگونهای برمیانگیزد.
❗❗❗❗❗❗
دیگر کمتر کسی به قصد آموختن استدلالی و یا آشنایی با نکته تازهای مطلبی میخواند. لشکرهای سایبری از هر سو بسیج شدهاند و به شیوه سلطان غزنوی «قرمطی» میجویند! آنها فقط در پی ابهامی یا تلویحی یا اشارهای یا سهوی میگردند تا گوینده یا نویسنده را به یک سوی فضای رو به قطبی در حال ظهور منتسب کنند و از این طریق یا برایش هورا بکشند و یا به باد ناسزایش بگیرند صرف نظر از آنکه محتوا و ارزش واقعی مطلب چیست! در این میان آن دسته از صاحبنظرانی که نه سودای هورا در سر دارند و نه ناسزایی را تاب میآورند، سر در گریبان سکوت فرو میبرند تا مبادا دستمایه غوغاهای روزمره قرار گیرند. بدین ترتیب اهل نظر رو به خاموشی میروند و زمین در اختیار هوراکشان و ناسزاگویان طرفهای مناقشه است!
❗❗❗❗❗❗
در چنین فضایی روشن است که ورود به ماجرای ریاست قریبالوقوع سید ابراهیم رئیسی بر قوه قضائیه دست بردن در چه لانه زنبوری است! طبعاً من علاقهای برای ورود به این موضوع ندارم و سکوت را ترجیح میدهم اما به نظرم اگر نکتهای را که در این باره به ذهنام رسیده است، بازگو نکنم، با مخاطبانام روراست نبودهام.
❗❗❗❗❗❗
کارنامه قضایی سید ابراهیم رئیسی مشخص است و جایگاه سیاسی و عقیدتی او در منتهیالیه جناح موسوم به «اصولگرا» نیز بر کسی پوشیده نیست. با این حال، این پرسش برای بسیاری مطرح است که چرا برخی چهرههای نزدیک جناح اصلاحطلب از ریاست او بر قوه قضائیه به تصریح یا تلویح استقبال کردهاند؟
❗❗❗❗❗❗
به گمانام این استقبال بیشتر به نوع ورود رئیسی به کارزار انتخاباتی سال ۹۶ برمیگردد. رئیسی در آن انتخابات این فرصت را یافت تا با افکار عمومی، بیواسطه رو در رو شود و به مناظره با رقبای انتخاباتیاش برخیزد. او در مناظرات به خلاف افراد دیگر و حتی حسن روحانی، چندان خود را با دوز و کلکهای سیاسی آشنا نشان نداد و به عنوان فردی بیشیلهپیله نمود و ظهور پیدا کرد. برخی از مردم حتی دیدارش با امیر تتلو را نیز حمل بر همین موضوع کردند و از رأي دادن به او منصرف نشدند. به واقع راز رأی چهل درصدی رئیسی در انتخابات نیز عمدتاً همین بود و نه آنطور که اصولگرایان آن را به پایگاه چهل درصدی نسبت میدهند!
به نظرم همین موضوع به صورت ناخودآگاه بر برخی چهرهها اثر گذاشته است تا رئیسی را برای ریاست قوه قضائیه مناسب فرض کنند.
❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰❗🔰
شبكهءتحليلى/سياسى #جبهه_حزب_الله
@Enghellabyion
‼️ قرار نیست کارگران تاوان تورم و گرانی را بدهند
🗣 محمدرضا پورابراهیمی رییس کمیسیون اقتصادی مجلس:
🔹 هنگامی که قیمتها بالا میرود، باید دستمزد نیروی کار نیز متناسب با این تورم و گرانی رشد داشته باشد و قرار نیست کارگران تافته جدا بافته جامعه باشند و تاوان گرانی و تورم را بر دوش بکشند.
🔹 دستمزد کارگران باید درصدی بالاتر از آنچیزی باشد که برای کارکنان دولت تعیین شده است