#استورے 🦋
گفتم به اذانم که «علیاً ولیالله»
تا کور شود هر که امیرش تو نباشی🌺
#شادمانهولادتحضرتامیرالمؤمنین 💐
*🔰شرح و تفسیر حکمت 71 🔰*
👌🔆🔸نشانه كمال عقل
📜امام(عليه السلام) در اين كلام حكمت آميز به اهميت سكوت و كم گويى اشاره كرده مى فرمايد:_ «هنگامى كه عقل كامل گردد سخن كم مى شود»; (إِذَا تَمَّ الْعَقْلُ نَقَصَ الْكَلاَمُ).
🔷رابطه كمال و تمام عقل با كم سخن گفتن از اينجا روشن مى شود كه اولاً ريشه مفهوم عقل، منع و جلوگيرى است
💠و زانوبند شتر را از اين جهت «عقال» مى گويند كه او را از حركت باز مى دارد و از آنجا كه سخنان سنجيده، كم است و سخنان نسنجيده، بسيار، عقل به انسان مى گويد: بيشتر بينديش و كمتر بگو.
💠ثانياً مطالبى كه گفتن آن ضرورت دارد نسبت به فضول كلام و سخنان زيادى بسيار كمتر است، از اين رو افراد عاقل غالباً خاموش اند و به موقع سخن مى گويند.
💠ثالثاً انسان عاقل مى داند كه بيشترين و مهم ترين گناهان با زبان انجام مى شود بدين سبب براى محفوظ ماندن از عواقب زيان بار گناه سعى مى كند كمتر سخن بگويد;
🔹ولى متاسفانه افرادى را مى بينيم كه دم از ايمان مى زنند و گويى سخنان خود را جزء اعمال خود به حساب نمى آورند;
🔹در مجالس از آغاز تا پايان از سخنان لغو و بيهوده يا سخنانى كه آميخته با غيبت، اهانت و تهمت باشد ابا ندارند.
✴️انسان عاقل هرگز خود را گرفتار عواقب سوء پرگويى نمى كند.
💠رابعاً گفتار زياد، نيروها و انرژى هاى ذخيره انسان را بر باد مى دهد و وقت عزيز او را تلف مى كند و موجب دشمنى ها و عداوت ها مى شود، بنابراين عقل و شرع به ما فرمان مى دهد كه كم بگوئيد و گزيده بگوئيد.
🔰در حديثى از همان حضرت در غررالحكم مى خوانيم: «إيّاكَ وَفُضُولَ الْكَلامِ فَإنَّهُ يُظْهِرُ مِنْ عُيُوبِكَ ما بَطَنَ وَيُحَرِّكُ عَلَيْكَ مِنْ أعْدائِكَ ما سَكَنَ;
✴️ از زياده گويى بپرهيز كه عيب هاى نهانى تو را ظاهر مى سازد و كينه هاى آرام گرفته دشمنانت را بر ضد تو تحريك مى كند».
🔰در حديثى از رسول خدا(صلى الله عليه وآله) مى خوانيم:
انسان گاهى سخنى مى گويد كه قصد بدى ندارد جز اين كه مى خواهد مردم را بخنداند🙂گ و به سبب آن (از مقام خود) سقوط مى كند بيش از فاصله زمين و آسمان».
🔰احاديث اسلامى درباره سكوت و كم سخن گفتن و پرهيز از خطرات زبان بسيار زياد است كه در اين مختصر نمى گنجد. اين سخن را با حديث ديگرى از پيغمبر اكرم پايان مى دهيم
💠كه فرمود: «مِنْ حُسْنِ إِسْلاَمِ الْمَرْءِ تَرْكُهُ مَا لاَ يَعْنِيهِ; از نشانه هاى خوبى اسلام انسان سخن نگفتن درباره امورى است كه به او ارتباطى ندارد.
#نشر مطالب هدیه به امام زمان (عج)
13.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸پیشاپیش عیدمیلاد ساقی کوثر برشما عزیزان همراه مبارک باد.🌸
📔 نهج البلاغه بخوانیم
*⚜️#حکمت_71_نهج_البلاغه⚜️*
وَ قَالَ (علیه السلام): إِذَا تَمَّ الْعَقْلُ نَقَصَ الْكَلَامُ.
🟡نشانه كمال عقل (اخلاقى):
📜و درود خدا بر او، فرمود: چون عقل كامل گردد، سخن اندك شود.
📔📔📔🌴🌴🌴📔📔📔
#نشر مطالب هدیه به امام زمان (عج)
سالی ۴۰۰ هزار
سقط جنین
در کشور انجام میشه
که میشه تقریبا روزی ۱۱۱۱ نفر
برای سقط جنین هم رنگ بندی داریم؟
#فتنه_مرندی
#پروژه_کاهش_جمعیت
14.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💡🎥 #حتما_ببینید| جهاد تبیین با اطلاعرسانی چه فرقی دارد؟
⚠️ ماجرای اتفاق اخیر اهواز جوری پشت سر هم قرار داده شد که ناخودآگاه ذهن مخاطب به ساختار کشیده بشه و یک خطا خط دیده بشه و جوری به جامعه القا بشه که ۴۰ ساله گذشته فقط سیاهی بوده ؛ باید نقد کرد ؛ نظارت کرد ؛ مطالبه عدالت کرد ولی مدام هم به جامعه یادآوری کرد که این انقلاب بود که مطالبه عدالت را به ما یاد داد ؛ این انقلاب بود که به مستضعفین جایگاه و ارزش داد و آنها را از حداقل های حیاتی برخوردار کرده و حامی آنها بوده و هم اکنون نیز هست و نباید در نقد خود خطای افراد را برای جامعه خط بدون قابلیت اصلاح ؛ آنهم اصلاحی که نمی تواند زیر چتر انقلاب انجام شود ؛ نشان داد.
✅🖋 هدف زدن غیرت ناموسی بچه شیعه ایرانی است چه بسا که این غیرت را بزنن و بقیه پروژه هاشون را راحت تر به سر انجام برسانند با تمام وجود به میدان امدن ؛ بدون تردید دست خدا بالاترین دست هاست و حزبالله هم الغالبون
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فریاد آمریکایی برای امام زمان
خدایا تورا شاکریم که فریاد حقانیت مهدی از حلقوم آمریکایی های ضدمهدویت خارج می گردد
ببینید و نشر دهید
#السلام_علیک_یاسیدالشهدا
به رسم با ادبان احتـرام اضافه کنیم
برای عرض ارادت قیام اضافه کنیم
به سمت حضرت ارباب خم شویم همه
به ذکرصبح کمی هم سلام اضافه کنیم
24.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ولایت در یک انسان به چه معناست؟!
انسان دارای ولایت چه انسانی است؟؟
ایا صرف محبت اهل بیت نشانه ی ولایتمداری است؟
💢 *در مقابل شبهات و تخریبها سکوت نکنیم*
🔻 با شدت گرفتن فشار اقتصادی به زندگی مردم و افزایش قیمتهای سرسامآور، به ظاهر پر هزینهترین موضع، دفاع از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن است. این حالت روانی ترس از هزینه دادن و احیانا فحش و ناسزا شنیدن، سبب شده تا تقریبا هیچ کسی جرئت نکند سرش را از پشت خاکریز بالا بیاورد و از انقلاب خمینی دفاع بکند.
🔻 این عدم جرئت هرچه طولانیتر میشود و از فردی به فرد دیگر منتقل میشود، ایجاد یک سکوت وهمناک میکند.
همه با خودشان میگویند: ما در اقلیتیم و اگر حرفی بزنیم، افکار عمومی با ما برخورد سختی خواهد کرد.
در نتیجه این دسته افرادی که مدافع یک نگرش هستند، همه دست به دست هم میدهند و سکوت را عمیقتر میکنند و به آتش توهّم اقلیت میدمند. هرچه زنجیره سکوت ادامه دارتر، سکوت وهمناکتر ...
🔻 حال در این فضای ساکت وهمانگیز، فقط یکصدا به گوش میرسد، صدای ضد انقلاب با تمام توان، با تمام ابزارهای رسانهای و تبلیغی!
🔻 او شروع میکند حقائق را وارونه جلوه دادن. حقائق را پوشاندن. باطل را به جای حق نشاندن و کافیست یک نادانی آتو به دستشان بدهد تا آنها با تمام توان وارد میدان شوند و سایتها و شبکههای اجتماعی و روزنامههایشان پُر بشود.
نمونه میخواهید؟ مثل همین ماجرای اخیر اهواز و آن فاجعه ...
🔻 خانم الیزابت نوپل نیومن به این حالت میگوید: « مارپیچ سکوت» یعنی چی؟
یعنی در خصوص یک موضوع مناقشهانگیز، مردم درباره افکار عمومی حدسهایی میزنند. آنها سعی میکنند دریابند که در اکثریت قرار دارند یا در اقلیت و سپس میکوشند که تعیین کنند که آیا تغییر افکار عمومی در جهت موافقت با آنهاست یا خیر.
🔻 حالا اگر آنها احساس کنند که در اقلیت هستند یا افکار عمومی در جهت مخالفت با آنهاست، ترجیح میدهند که سکوت اختیار کنند. هر چقدر این دسته بیشتر سکوت کنند، جریان افکار عمومی نیز گمان میکند که حرف جدید دیگری وجود ندارد، لذا مارپیچ سکوت تشدید میشود.
🔻 نظریه مارپیچ سکوت این را میگوید که: مردم به شدت از انزوا میترسند. بیشتر مردم از ترس انزوا، بر ضد قضاوتها و ارزیابیهای خودعمل میکنند.
🔻 اما چند نکته ی مهم در خصوص مارپیچ سکوت و رسانههای جمعی:
1⃣ اگر مردم احساس کنند دارای عقاید مشترک با دیگران هستند، دربارهی آن با یکدیگر صحبت میکنند؛ اما اگر احساس کنند فقط خودشان صاحب عقیدهی خاصی هستند، آن عقیده را آشکارا ابراز نمیکنند.
2⃣ افراد ممکن است، از رسانههای جمعی به عنوان منبع انتقال عقائد استفاده کنند، اگر اعتقاد خاص آنها در رسانه مطرح نشده باشد، آنها نتیجه میگیرند که آن عقیده مورد پذیرش عمومی نیست.
3⃣ بسیاری از افراد که عقیدهی خاصی دارند به سبب ترس از انزوا آنرا بیان نمیکنند، لذا هرچه بیشتر افراد ساکت بمانند، دیگران احساس میکنند که عقیده مخالف وجود ندارد، بنابراین مارپیچ سکوت در جامعه شکل میگیرد.
4⃣ اما نکتهی مهم این است که در این فرآیند مردم بیشتر به آنچه دیگران به صورت عمومی بیان میکنند، اتّکا و اعتماد میکنند تا به آنچه واقعا فکر میکنند.
در این بین ماها شعار میدهیم که شیعیان تنوری هستیم! دروغ میگوئیم؛ ما شیعیانِ فقط احساسی هستیم!
شیعیانی که ضرری برای استکبار ندارند! ما خیلی گوگولی هستیم! مرد جنگ نیستیم.
هر شب، استوری احساسیمان ترک نمیشود. اما دریغ از یک کلمه حرف حق! یک کلمه دفاع از عقبهی پرافتخار انقلاب خمینی.
هیچ کس جرئت نمیکند از جایش تکان بخورد و این سکوت تو در تو را بشکند!
🔻 در جهاد تبیین اولین قدم، شکستن این سکوت است. دست به دست هم بدهیم و مثل یک شبکه منظم، با صراحت، شجاعت و منطقی از آرزوی_انبیا دفاع کنیم.
آیا یک مَرد نیست که سر از پشت خاکریز بیرون آورد و با یک الله اکبر خط را بشکند؟!
جنگ را نمیبینید؟! خمینی در جماران تنهاست! همت کجاست؟!
هل من ناصر خامنهای بلند است. کجاست سلیمانی که در این جنگ ترکیبی، فرماندهی کند و لشکر حزب الله را امامت؟!
🔻 فرمان جهاد رسیده. جهاد تبیین! سرت را از پشت آن ترس لعنتی، بیرون بیاور و از شرفت بگو. از معجزه امام خمینی دفاع کن!
ولایت مداری به حرف نیست! مرد عمل کجاست؟!
حرف بزن!
چهره به چهره! استوری به استوری!
فرد به فرد ! گروه به گروه!
لات کوچه خلوت نباش ! در این جنگ ترکیبی، شمشیر بکش! اقدام کن!
✍🏻 سید رضوی
بسم الله الرحمن الرحیم
📋 درباره کشتی نوح علیه السلام؛
این آیه بازه مهمی از زندگی حضرت نوح علی نبینا و آله و علیه السلام را بیان می کند.
اینکه خداوند متعال به حضرت نوح سلام الله علیه وحى فرستاد كه كشتى را در حضور خدا و طبق فرمان خدا بسازد، اشاره به اين است كه تلاش و كوشش ایشان در ايـن راه تحت پوشش حمايت الهی است.
بنابراين حضرت نوح علیه السلام می تواند با فكر راحت و آسوده به راه خود ادامه دهد.
ضمنا تـعبير به (وحينا) نشان مى دهد كه حضرت نوح طرز ساختن کشتی را از وحى الهى آموخت ، و گرنه چنان چيزى تا آن زمان سابقه نداشت.
سـپـس ادامـه مـى دهـد هـنـگامى كه فرمان ما فرا رسد، و نشانه اش اين است كه آب از درون تنور خواهد جوشيد، بدان زمان طوفان نزديك شده است؛
بلافاصله از تمام انواع حيوانات يك جفت (نر و ماده) انتخاب و در كشتى سوار كن و خـانـواده و دوسـتـان با ايمانت را بر كشتى سوار نما، مگر آنها كه قبلا وعده هلاكشان داده شـده اسـت که اشـاره به همسر نوح و يكى از فرزندانش است.
🔷 آیه روز
فَأَوْحَيْنَا إِلَيْهِ أَنِ اصْنَعِ الْفُلْكَ بِأَعْيُنِنَا وَوَحْيِنَا فَإِذَا جَاءَ أَمْرُنَا و َفَارَ التَّنُّورُ فَاسْلُكْ فِيهَا مِنْ كُلٍّ زَوْجَيْنِ اثْنَيْنِ و َأَهْلَكَ إِلَّا مَنْ سَبَقَ عَلَيْهِ الْقَوْلُ مِنْهُمْ وَ لَا تُخَاطِبْنِي فِي الَّذِينَ ظَلَمُوا إِنَّهُمْ مُغْرَقُونَ (مومنون / آیه ۲۷)
🔶 ترجمه
ما به نوح وحی كرديم كه كشتی را در حضور ما و مطابق فرمان ما بساز و هنگامی كه فرمان ما (برای غرق آنان) فرا رسد و آب از تنور بجوشد (كه اين نشانه فرا رسيدن طوفان است) از هر يك از انواع حيوانات يك جفت در كشتی سوار كن، و همچنين خانواده ات را، مگر آنها كه قبلا وعده هلاكشان داده شده است (اشاره به همسر نوح و فرزند ناخلف اوست) و ديگر درباره اين ستمگران با من سخن مگوی كه آنها همگی هلاك خواهند شد!
#نوح، #کشتی، #نبوت
🌼 هر روز یک آیه 🌼