هدایت شده از محمد شهبازیان.مدرس و پژوهشگرمهدویت.
✅به بهانه روز معلم و پاسداشت شهید فکر و اندیشه استاد مطهری
#مراقبت_علمی
#رجوع_به_متخصص_فقیه
⛔️#مراقب_رائفی_پورها❓
✅رهبر فرزانه انقلاب :
👈 عزيزان من! سقف معرفت خودتان را، سايت هاى سياسى و اوراق روزنامهها و پرسه زدن در سايتهاى گوناگون قرار ندهيد؛ 👉
سقف معرفت شما اينها نيست ؛ 👈با قرآن، با نوشته های مرحوم شهيد مطهرى، با نوشته های فضلاى بزرگى كه خوشبختانه امروز در حوزههاى علميه حضور دارند،آشنا شويد. 👉
امروز فضلاى جوانى در حوزههاى علميه هستند كه ميتوانند در اين قسمت به مجموعهى جوان هاى دانشگاهى يارى بدهند."
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
#روز_معلم
#امام_جامعه
💐 روز معلم را به عزیزی تبریک میگوئیم که امروز جهانیان پای درس او دنـــیا را برای ظهور آماده مـی کننــد.
#روزت_مبـــارک_نایب_المهدی_علیه_السلام
🌼 اللهم احفظ قائدنا الامام الخامنه ای روحی له الفداء🤲🥀
#روز_معلم_گرامی_باد.
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻حکمت حجاب در رویکرد جنسیّتاندیشانۀ استاد مطهری-۱
🖊 مهدی جمشیدی
[یکم]. بر اساس نظریۀ «اصالت فرهنگ» که بر تعیینکنندگیِ نهایی و عمدۀ فرهنگ نسبت به سایر شئون و ساحات زندگی انسان دلالت دارد، باید گشودن گرهها و معضلههای «غیرفرهنگی» را نیز از فرهنگ طلب کرد و برای همۀ امور، «چشمانداز فرهنگی» را در نظر گرفت؛ چه رسد به خودِ فرهنگ که مسألهها و امراضش، «منطق درونیِ مستقل» دارند و تابع و طفیلی نیستند. این نظر به آن معنی نیست که باید راهحلهای غیرفرهنگی را رها کرد و دچار «فرهنگبسندگی» و «تقلیلگراییِ تحلیلی» شد، بلکه دربردارندۀ این حقیقت است که دستکم در قلمرو فرهنگ، باید «اوّلاً» و «بالذّات» به سراغ گزینههای فرهنگی رفت و نسخههای فرهنگی پیچید.
[دوّم]. زیربناییترین لایۀ فرهنگ، لایۀ «شناخت» است که در بُعد گسترده و کلان میتوان آن را «جهانبینی» خواند. جهانبینی که بر «هستها و نیستها» دلالت دارد، بهطور طبیعی، به شکلگیری لایۀ هنجارین میانجامد که بر «بایدها و نبایدها» دلالت دارد. این آمیزه در صورتبندی نهایی، «مکتب» یا «ایدئولوژی» خوانده میشود. برایناساس، «عمیقترین» و «فاخرترین» کنشگری فرهنگی، باید معطوف به چنین سطحی باشد و بکوشد د رآن تغییر ایجاد کند. چنین تغییری اگر واقعی باشد، بسیار پایدار نیز خواهد بود، برخلاف تغییرهای هیجانی و احساسی که تنیدۀ به موقعیّت هستند و بهآسانی، زوال مییابند.
[سوّم]. در زمینۀ چالش حجاب نیز، «نقطۀ آغازِ منطقی»، تصرّف در همین منطقۀ ذهنی و معرفتی است و باید به طور اوّلی و اصالی، این حوزه را اصلاح کرد. حجاب به عنوان یک حکم اسلامی، افزون بر اینکه جنبۀ «تعبّد»ی دارد و زن مسلمان باید به سسب اعتقاد و الزام خویش به اسلام، به آن نیز پایبند باشد، اما از آن سو، محتاج «تعلیل» نیز هست و باید ریشهها و دلایلش این حکم را تبیین و تحلیل کرد تا در دل و جان مخاطب بنشیند و ماندگار و تثبیت شود. این کاری است که آیتالله مرتضی مطهری -رضواناللهتعالیعلیه- در کتاب «مسألۀ حجاب» به آن همّت گمارده و کوشیده حکم حجاب را از جنبههای تاریخی و اجتماعی و فقهی، مطالعه و بازخوانی کند. در واقع، تلاش او معطوف به عرضۀ «تبیین عقلانی از حکم حجاب» بود و او در برابر پرسشها و ابهامها و چالشهای زمانۀ خویش، مجموعههای از روایتهای عقلانی را تدارک دیده و ارائه کرده است. این اثر، آنچنان توانست با ذهنیّتِ مسلمان ایرانی ارتباط برقرار کند و تصویری عقلانی و حکیمانه از حکم حجاب ارائه بدهد، که موجی از گرایش به حجاب را در دهۀ پنجاه شمسی به دنبال داشت. پس از آن نیز تاکنون، این پژوهش یکی از برجستهترین و مولّدترین متنهای محقّقانه و عالی دربارۀ حجاب بوده که در نسبت با عالَم تجدّد و مسألههای برآمده از مواجهۀ جامعۀ ایرانی و زن ایرانی با آن، نگاشته شده است.
[چهارم]. در دهههای پساانقلاب تاکنون، نمیتوان ادّعا کرد که چشمانداز فرهنگی به حجاب و کوشش برای روایتپردازی معقول و موجّه از آن، فراموش شده است، امّا میتوان گفت که این امر، «فرعی» و «در حاشیه» بوده و اهتمام چندانی به آن نشده است. یکی از ریشههای این غفلت، «بدیهیانگاریِ حجاب» بوده است؛ به این معنی که تصوّر شده یک بار حل مسأله برای جامعه، کفایت میکند و نسلهای بعدی، خودبهخود، پیشفرضها و اصول موضوعۀ نسل قبلی را میپذیرند و همان مسیر فرهنگی را ادامه میدهند. این در حالی است که باید تولید و بازتولید فرهنگ در جامعه، یک «روند مستمر» باشد و دچار توقف و ایستایی نشود. اکنون پس از پشت سر نهادن اغتشاش سال ۱۴۰۱ که بهواقع، یک چالش تحمیلی بود و میخواست از خلاءهای هویّتی و نقصانهای فرهنگی بهره بگیرد و جامعه را در برابر حاکمیّت بنشاند، باید بسیار بیش از گذشته نسبت به «بازسازی انقلابیِ ساختارِ ذهنیِ مردم»، حسّاس و جدّی بود و تلاش کرد ذهنیّتهای درهمریخته و متلاطم را به ساحل تفکّر اسلامی و انقلابی سوق داد. یکی از سرچشمههایی که میتواند در این راستا، الهامبخش و پیشبرنده باشد، اندیشههای استاد مطهری است که بهدرستی، مغز متفکّر انقلاب اسلامی نام گرفته است. ایشان دربارۀ «حکمتهای حکم حجاب»، مجموعهای از دلایل را صورتبندی کرده که بازخوانی تحلیلی و روزآمد آنها میتواند به تدبیرپردازی کمک کند.
🚩 معلم شهیدم، راهت ادامه دارد ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻حکمت حجاب در رویکرد جنسیّتاندیشانۀ استاد مطهری-۲
🖊 مهدی جمشیدی
[پنجم]. از جمله مسألههای ذهنی که در اثر ساختهوپرداختهشدن کجروایتها از سوی رسانههای غربی و دنبالههای دگراندیشِ داخلی آن پدید آمده، این است که روایتهای نظام جمهوری اسلامی از حجاب، «مردانه» و «جنسیّتمدار» است. مردانهبودن روایت حجاب یعنی حجاب زن، از دریچۀ نگاه مرد، تفسیر و تحلیل شده و جنبۀ زنانه ندارد و همواره در نسبت با مرد به عنوان «دیگری»، به تعلیل حجاب پرداخته شده است. اشکال دیگر که شاید خویشاند با همین روایت باشد، این است که حجاب در چهارچوب فهم جنسیّتمدار، محصور شده و به زن به مثابه «جنس دیگر» که دلالتها و اقتضاهای متفاوتی دارد، نگریسته شده است. با مطالعۀ دلایل استاد مطهری درمییابیم که ایشان، از همین دو منظر – که دیگران کوشیدهاند آن را مسألهمند کنند - به حکمتهای حکم حجاب نگریسته است؛ با این تفاوت که وی «زنجیرۀ تعلیلیِ» خویش را کامل کرده و به این واسطه، نشان داده که باید حجاب را در چهارچوبِ «فهمِ معطوف به دیگریِ جنسیّتی» و بر یک «بنیان جنسیّتمدار»، تفسیر و معنا کرد.
[ششم]. تحلیل حکمت حجاب در سطح خُرد، مشتمل است بر «روان عاملیّت» و «هویّت عاملیّت»، و تحلیل حکمت حجاب در سطح کلان دربرگیرندۀ «ثبات ساخت خانواده» و «کارکرد ساخت جامعه» است. مقصود از روان عاملیّت این است که تحریکشدن مکرّرِ غریزۀ جنسی در عرصۀ عمومی، موجب تبدیلشدن این میل به یک عطش روحیِ اشباعناپذیر میشود که حس محرومیّت را در فرد میآفریند و درونش را متلاطم و بحرانی میسازد. ازاینرو، نباید امر جنسی را از یک غریزۀ عادی و محدود به یک چالشِ تمامنشدنی و طوفانی تبدیل کرد و آرامش درونی را از فرد گرفت. این وضعی است که با حجاب، پیوند مستقیم دارد. هویّت عاملیّت، دلالت بر این معنا دارد که شخصیّت و کرامت و شرافت زن، وابسته به این است که به کالای جنسی در عرصۀ عمومی، تقلیل نیابد و دسترسی به او آسان نباشد، بلکه به واسطۀ حجاب، در حریم قرار بگیرد و از دستاندازیهای نظری و لمسی در امان بماند. در این صورت است که هویّت زن، جنبۀ انسانی مییابد و نگاه کالاگونه و جنسی از او زدوده میشود. ثبات ساخت خانواده به این معنی است که چنانچه مناسبات جنسی به عرصۀ عمومی راه یابد، عواطف و احساسات عالی و لطیف میان زن و مردی که به یکدیگر تعهد اخلاقی و جنسی دارند، از میان خواهد رفت و اعتماد روحی از دست خواهد رفت و بنیان مناسبات خانوادگی فرو خواهد پاشید. دربارۀ کارکرد ساخت جامعه نیز باید گفت عرصۀ عمومی، سپهری برای فعالیّت و کار غیرجنسی است و اگر زن با برهنگی و تبرّج و دلربایی به آن پا بگذارد، خواهناخواه به فضایی برای شکارچیگری و مناسبات جنسی تبدیل خواهد شد و نیروها به علایق و گرایشهای جنسی معطوف خواهد شد. دراینحال، روشن است که جامعه از کارکرد خویش باز خواهد ماند.
[هفتم]. منطق فرهنگیِ استاد مطهری نشان میدهد که جامعه از این نظر، وضع قراردادیِ محض ندارد و به طور مطلق، اعتباری نیست، بلکه واقعیّت اجتماعی، جنبۀ تکوینی نیز دارد و از حقایق ذاتی حکایت میکند. به تعبیر قدما، جامعه و واقعیّتهایش، «طبع» دارد و باید تدبیر سیاسی را به طبع جامعه ارجاع دارد و مطابق آن طراحی کرد. بهبیاندیگر، در لایۀ حکمت عملی باید از ذاتانگاری دفاع کرد و گمان نکرد که همۀ امور اجتماع، نسبی و برآمده از تجویزهای سلیقهای است و جامعه، منطق درونی و مستقل ندارد. اگر جامعه، طبع دارد، منطق درونی نیز خواهد داشت و چنانچه تدبیر ما با این طبق، سر سازگاری نداشته باشد، تدبیر ما به سرانجام نخواهد رسید و جامعه دچار بحران خواهد شد.
[هشتم]. در امتداد بند پیشین باید افزود حجاب، یک حکم ریشهدار است و میخواهد از تکوین حکایت کند و این تکوین، همان «عفت» است. حجاب، بیپشتوانه نیست و نسبت مستقیم با عفت دارد که امر اخلاقی است. عفت، فقط به معنی پاکدامنی نیست تا بتوان ادعا کرد که مخالفت با آن، منحصر به برقرار مناسبات جنسیِ لمسی است، بلکه نظربازی و دلربایی نیز واقعیّتهایی برخلاف عفت هستند. بدینسبب، «نقص در حجاب» را باید «نقص در عفت» دانست، نه اینکه حجاب و عفت را مستقل از یکدیگر فرض کرد. حجاب، همچون ظاهر و پوستهای است که ارزش اخلاقیِ عفت را حفظ میکند. این در حالی است که نیروهای لیبرال میکوشند با جدایی افکندن میان حجاب و عفت، زمینۀ نظری برای بیاعتبارسازی حجاب فراهم آورند و آن را به یک حکم بیپشتوانه و گسستۀ از اخلاق و فضیلت فرو بکاهند. در اینجا اشارت مطهری به عفت، حاکی از آن است که حجاب، هم امر جنسیّتی است و هم برآمده از ملاحظههای جنسی است.
🚩 معلم شهیدم، راهت ادامه دارد ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻حکمت حجاب در رویکرد جنسیّتاندیشانۀ استاد مطهری-۳
🖊مهدی جمشیدی
[نهم]. منطقی که استاد مطهری برای فهم مسألۀ حجاب به کار گرفته، عقلانی است و ازاینرو، باید مطالعۀ او را در ذیل کوشش برای عرضۀ «تبیین عقلانی از دین» قرار دارد، اما آنچه که متعلَّق بحث اوست، تنها «شناخت» و «معرفت» و «ذهن» نیست، بلکه چون وی از «میل» نیز سخن میگوید، باید متعلَّق تبیین عقلانیاش را «معرفت» و «میل» دانست. او هم در پی «مدیریت معرفت» است و هم در پی «مدیریت میل». دربارۀ مدیریت معرفت سخن گفته شد و اشاره گردید که مدیریت معرفت، نقطۀ آغازِ منطقی است، اما باید افزود که جامعه، همواره در نقطۀ صفر قرار ندارد که بتوان در قالبهای منطقی به تدبیر آن پرداخت، بلکه گاهی جامعه در موقعیّتهای دستخورده و متلاطم قرار میگیرد که باید در مقام تدبیر، این اوضاع خاص را در نظر گرفت. برایناساس، گاهی باید مدیریت معرفت و میل را در کنار هم قرار داد و شاید نیز باید برای میل، تقدّم قائل شد. میان معرفت و میل، رابطۀ دوسویه وجود دارد و گاه برآشفتهشدن میل، معرفت را کور و عقیم میکند و عقل را به زانو درمیآورد. ازاینرو، باید برای غلیان و طغیان نفسانیّتها، «چارۀ اخلاقی» در نظر گرفت و به تولید شناخت و اصلاح ذهن، بسنده نکرد.
[دهم]. جامعۀ کنونی ما، سخت محتاج توصیهها و تدبیرهای فرهنگیِ استاد مطهری است و باید مسیری که وی طراحی کرده است برای «بازسازی انقلابیِ ساختار ذهنیِ مردم» به کار بست، اما مسألۀ مهمی نیز وجود دارد که کفایت این طرح را مخدوش میکند، آن مسأله، عبارت از این است که پارهای جامعۀ ما در اثر تلاطمهای رسانهای و تکانههای روایتی، دچار «واگراییهای ساختارشکنانه» شدهاند و خود را بیرون از جغرافیایی فرهنگیِ بومی و اینجایی تعریف کردهاند؛ چنانکه کشف حجاب و برهنگی را حقّ خویش میانگارند و قیود حداقلی را زیر پا نهادهاند. اینان احساس کردهاند که عنصر «اقتدار» در حاکمیّت، رنگ باخته و بدینسبب، حجاب به عنوان یک حکم شرعی، کنار گذاشته شده است و میتوان با اصرار بر تجاهر و تظاهر به فسق، این مسیر را گشوده و معتبر نگاه داشت. در اینجا، حل مسألۀ اجتماعیِ یادشده، محتاج «اقتدار» نیز هست و باید در کنار «تبیین عقلانی» و «اصلاح نفسانی»، عنصر اقتدار سیاسی را نیز به صحنه آورد و از ظرفیّت آن برای ایجاد کرنش بهره برد. باید در کوتاهمدّت، نما و جلوهای از اقتدار را نشان داد و به این واسطه، حس انقیاد و تسلیم در کسانی که دیگر به معیارهای شرعی و اخلاقی و قانونی متعهد نیستند ایجاد کرد و آنگاه به سراغ سازوکارهای اصیل و دیربازده فرهنگی رفت. ما اکنون در مرحلۀ خونریزی فرهنگی قرار داریم و باید با فوریّت، این وضع اضطراری را علاج کنیم تا گسترش نیابد. سپس باید در قالب برنامههای بلندمدّتِ فرهنگی، تغییر بافت و ساخت ذهنی را در دستورکار قرار داد. ازاینرو، طرحی که اینک نیروی انتظامی در دست دارد، نهفقط نافع است، بلکه لازم و ضروری است. این طرح، اقتدار ترکبرداشته را جبران میکند و زمینهی اجتماعی را برای اثربخشی فعالیتهای فرهنگی و هویتی فراهم مینماید. درعینحال، نباید آن را مقدمه انگاشت؛ همواره کسانی هستند که مایل به اباحهگری و ولنگاری هستند و اگر مجال یابند، عرصهی عمومی را آلوده میکنند. نباید با تجاهر به فسق، تعارف داشت.
📍 بعید میدانم در مراکز سیاستیای همچون مرکز پژوهشهای مجلس و مرکز بررسیهای استراتژیک و مجمع تشخیص مصلحت، شورای عالی انقلاب فرهنگی، شورای فرهنگ عمومی و ... خبری از چنین تأملات و تدابیری باشد. بسیاری از خروجیها، از سرّ ضمیر این ساختارهای پرهزینه و فربه، حکایت تلخ دارد.
🚩 معلم شهیدم، راهت ادامه دارد ...
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از محمد شهبازیان.مدرس و پژوهشگرمهدویت.
چهارم مسألۀ شريعتى هاست.
در نامه قبل معروض شد كه پس از مذاكره با بعضى دوستان مشترك قرار بر اين شد كه بنده ديگر درباره مسائلى كه به شخص او مربوط مىشد از قبيل صداقت داشتن و صداقت نداشتن و از قبيل التزامات عملى سخنى نگويم 👈ولى انحرافاتى كه در نوشته هاى او هست به صورت خيرخواهانه و نه خصمانه تذكر دهم؛
👈ولى اخيراً مىبينم گروهى كه عقيده و علاقه درستى به اسلام ندارند و گرايشهاى انحرافى دارند با دسته بندىهاى وسيعى درصدد اين هستند كه از او بتى بسازند كه هيچ مقام روحانى جرأت اظهارنظر در گفته هاى او را نداشته باشند. 👉
اين برنامه در مراسم چهلم او در مشهد ـمتأسفانه با حضور بعضى از دوستان خوب ما ـ و بيشتر در ماه مبارك رمضان در مسجد قبا اجرا شد، تحت عنوان اينكه بعد از سيد جمال و اقبال و بيش از آنها، اين شخص رنسانس اسلامى به وجود آورده و اسلام را نو كرده و خرافات را دور ريخته و همه بايد به افكار او بچسبيم ولى خوشبختانه با عكسالعمل شديد گروهى ديگر مواجه شد و به علاوه هوشيارى و حسن نيت امام مسجد كه متوجه شد توطئهاى عليه روحانيت بوده، در شبهاى آخر فى الجمله اصلاح شد.
عجبا مىخواهند با انديشه هايى كه چكيده افكار ماسينيون مستشار وزارت مستعمرات فرانسه در شمال افريقا و سرپرست روحى مبلغان مسيحى در مصر و افكار گورويچ يهودى ماترياليست و انديشههاى ژان پل سارتر اگزيستانسياليست ضد خدا و عقايد دوركهايم جامعه شناس ضد مذهب است، اسلام نوين بسازند پس و على الاسلام السلام.
👈به خدا قسم اگر روزى مصلحت اقتضا كند كه انديشه هاى اين شخص حلاجى شود و ريشههايش به دست آيد و با انديشه هاى اصيل اسلامى مقايسه شود صدها مطلب به دست مىآيد كه بر ضد اصول اسلام است و به علاوه بى پايگى آنها روشن مىشود.
من هنوز نمىدانم فعلاً چنين وظيفه اى دارم يا ندارم ولى با اينكه مى بينم چنين بت سازى مىشود فكر مىكنم كه تعهدى كه دربارۀ اين شخص دارم ديگر ملغاست
@khaketeshneh-محمد شهبازیان
هدایت شده از بیداری ملت
🔴 ابوذر منتظرالقائم فعال فضای مجازی در حساب ویراستی خود نوشت :
بسمالله
در جریان باشید
بانکی پور و آقاتهرانی برای جمع شدن طرح نور و تصویب لایحه حجاب کمر همت بستهاند.
مطالبه برای ادامه طرح نور لازم است.
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌صحنه بینظیر استقبال لشکر ۴۱ ثارالله از فرمانده خود «حاج قاسم سلیمانی»
🔸امروز سالگرد آغاز عملیات غرور آفرین بیت المقدس و فتح خرمشهر است.
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌ساعتی پیش در دانشگاه تگزاس آمریکا:
🔻استفاده پلیس از اسپری فلفل علیه دانشجویان
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گذاشتن کفدستها روی زمین هنگام سجده واجب است...
اما گاهی باید بدون دستها و با سر بهپای خدا بیفتی😭
در دل آمریکا چه میگذرد؟
حسین دارابی | عضوشوید 👇
http://eitaa.com/joinchat/443940864Cf192df24f0
🔴 قطعا امر به معروف و نهی از منکر دلسوزانه اثرگذار است
تجربه عینی خودم را به اشتراک می گذارم، توفیق هست با لباس روحانیت، رفت و آمدهای کاری در تهران دارم و حتما به خاطر اینکه در کنار مردم باشم از مترو استفاده می کنم و با مردم بعضا هم کلام میشوم.
در مواردی هنگام دیدن افراد کشف حجاب کننده، تذکر لسانی محترمانه میدهم، این را به تجربه دیدم که هر چقدر امر به معروف و نهی از منکر دلسوزانه باشد، اثرگذاری آن بیشتر است.
تا این لحظه یکبار در تهران در مترو و حتی خیابان ها با احدی درگیر نشدم، فقط تذکر لسانی محترمانه دادم و رفتم.
ديالوگ بنده هنگام امربه معروف و نهی از منکر "خانم محترم محبت کنید خودتون رو بپوشونید مرحبا به شما "
بخاطر داشته باشید، مردم عزیز ایران بهترین مردم دنیا هستند، همین دختر خانم کشف حجاب کننده که تحت تاثیر جو جامعه و فضای تبلیغاتی فضای مجازی ول این طور داره مییاد بیرون، مردم عزیز ایران هستند و ما باید برای اصلاح رفتار او تلاش کنیم.
هرگز مردم با مردم نباید درگیر شوند، مردم با مردم ناصح و دلسوز یکدیگر باید باشند، البته امر به معروف و نهی از منکر در جایش خودش باید انجام شود و اعمال قانون کشور توسط حاکمیت و مجریان قانون با قوت کامل و به دور از ذره ای انفعال باید صورت گیرد ولی مردم با مردم باید مهربان و ناصح یکدیگر باشند
✍حجةالاسلام محمد علی رحیمی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
1_54124205.mp3
7.77M
🔴هشدار حجتالاسلام و المسلمین سید حمید روحانی در خصوص پدیده #نوشریعتمداریها در قم
◀️بازنشر سخنرانی 15اسفند1397؛ به مناسبت اظهارات تأسفبار اخیر برخی معممین حوزه قم در تضعیف اصل امر به معروف و نهی از منکر
حجتالاسلام و المسلمین سیدحمید روحانی:
🔹گفته می شود که تاریخ تکرار می شود و تاریخ اینگونه تکرار می شود که ما از تاریخ درس نمی گیریم. اگر از ملت ها در هر عصری و در میان هر نسلی آنگونه که باید و شاید از تاریخ درس بیاموزند حوادث ناگوار دوباره تکرار نمی شود.
🔸متاسفانه به مصداق آیه شریفه وقد کان فی قصصهم عبره لاولی الالباب آن خردمندی و آن آگاهی وقتی وجود نداشته انسان از سرگذشت گذشتگان نمی تواند عبرت بگیرد. روزگار ما اینگونه شده که در هر عصری باید یک آیتالله #شریعتمداری داشته باشیم...
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
🔴 درباره آیتالله شریعتمداری و خیانت وی به نهضت امام در لینک زیر بخوانید👇👇
https://www.mashreghnews.ir/news/1475724
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔻مسلمان شدن زنی آتئیست بود
🔸من از مسلمانان متنفر بودم، به خاطر امام حسین مسلمان شدم / برای کسی گریه میکردم که نه دیده بودمش و نه میشناختمش
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
📌 طرح استعماری کشف حجاب به دست رضاخان
✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸امر عجیب کشف حجاب برای چه بود؟ چرا چادر زنهای مسلمان باید برداشته شود و چرا باید اتحاد لباس به وجود آید؟
🔹 نمیدانستیم که از سیصد سال قبل در همان عهدنامه آنها این امر بود که اینگونه کار برای استعباد و نوکری و استثمار انجام شود!
📚 در محضر بهجت، ج١، ص۶٠
🖋آقازاده گرامی به طرحهای استعماری توجه لازم را داشته باشند.
#حجاب
🏠 مدرسه انقلاب
🆔 @darseenghelab
🔥الزام فروش تلگرام به ایتا❗️
🔻شورای عالی فضای مجازی تصویب کرد که تلگرام و اینستاگرام تنها در صورتی میتوانند در ایران فعالیت کنند که ظرف شش ماه مالکیت آنها به ایتا و روبیکا واگذار شود!
🔻واقعا چقدر مصوبهی میهن پرستانه و حرفه ای است و نشان از درک بالا و اهمیت دادن مسئولان کشور به منابع فوق ارزشمند دادههای ملی است.
🔻ببخشید از اتاق فرمان اطلاع دادند که این مصوبه کنگره آمریکا است و در مورد الزام واگذاری تیک تاک است و بدلیل همزمانی تصویب در ایران و آمریکا جابجا ذکر شده است.
🔻خبر اصلاحی: اعلام شد در شورای عالی فضای مجازی ایران تصویب شده که پلتفرم های خارجی فاقد مجوز را خودمان برایشان پوسته درست می کنیم و دقیقا برخلاف روش استکباری و انحصارطلبانه آمریکا مانع خدمت رسانی صادقانه ایشان نمی شویم!!
🔻وقتی جوانان مستقل، پخته و اهل فن و قدبلند در برخی مسندها بنشینند این برکات هم نازل می شود.
🔸پ.ن۱: اگر با مسببان هاتگرام و تلگرام طلایی و مدعیان فیلترینگ هوشمند برخورد محکمی شده بود و پولهای مصرف شده برای آنها شفاف سازی و بازخواست می شد ممکن بود این برکات امروز نازل نشود.
🔸پ.ن۲: کسی نیست ...
✍حمیدرضا ابراهیمی
✅ گامی نو: اورژانس تحلیل های فرهنگی، سیاسی👇
@Gaami_no
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 نریمان الصالحی و هاله العادل بازیگران عراقی سریال "آمرلی" که این روزها در عراق و شبکه نمایش خانگی فیلمنت در حال پخش است، ویدیویی از گردش خود در خیابان ۳۰تیر تهران بدون رعایت حجاب در ایران منتشر کردند.
آقای #ضرغامی وزیر میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی و عضو شورای عالی فضای مجازی
آقای #اسماعیلی وزیر محترم ارشاد
خوشبحال تون که ظاهرا شب ها راحت میخوابید و بابت وصیت شهدا به حجاب و عفاف بی اعتنا نیستید!!
این دو سلبریتی عراقی ، با وایرال کردن این فیلم، آنهم در ماه مبارک رمضان، چه تصویر ی از ایران در ذهن مخاطبان عراقی خود درست میکنند؟!!
میگم اگر ناراحت نمیشید ، یه موضعی بگیرید لااقل بگیمشما مخالف این وضع هستید!
👤 علیخانی
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️جواب محکم آقای موزون به شبهات پیرامون برنامه زندگی پس از زندگی
🎬 #بیداری_مدیا برای بیداری وجدانها👇
@Bidari_Media
🔴به تصور شما چرا بی بی سی نگران حجاب استایلها شده است ؟
در این یادداشت ضمن حمله به منتقدان حجاب استایلها و تمجید از زحماتی که حجاب استایلها در ضمینه مد و لباس انجام میدهند، تلاش کردهاند تحلیل های مختلف نیز ارائه دهند.
اما در آخر خودشان به هدف اصلی پروژه حجاب استایل ها که اتفاقا هیچ یک از منتقدان به آن اشاره نکرده اند، را گفته اند.
بله حجاب استایلها یک پروژه در جهت کاهش حکمرانی دینی در جامعه است. حجاب استایلها و هواداران آنها در جهت کاهش حفظ هنجارهای حکومت دینی گام برمیدارند.
✍عالیه سادات
___________________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70