هدایت شده از خبر مهم 🇮🇷
▫️ هواداران قالیباف مدعی شدند که رهبر انقلاب هم سال 59 وارد مجلس شدند و بعد از آن برای انتخابات ریاست جمهوری اقدام کردند و این اقدام قالیباف نیز اینگونه است، سه نکته را یادآور شویم:
🔺 نمایندگی مجلس بحثی است و ریاست مجلس آن هم با این حجم حاشیه از سوی قالیباف نکته دیگری است که اصلا شباهت ندارد.
🔺 ایام بحران دهه شصت به هیچ وجه به وضعیت ثباتی که به برکت وجود رهبر انقلاب داریم، قابل مقایسه نیست. ذات این مقایسه نشان میدهد که حامیان قالیباف کشور را همیشه در التهاب میخواهند. این نکته هم مهم است که اینها وقتی سوگند خوردند که آیت الله رئیسی به شهادت رسیده بود و میدانستند انتخاباتی هست، پس چرا سوگند خورد، آن هم دوبار؟ یک بار برای نمایندگی و یک بار برای ریاست
🔺 آن ایام چهره خاصی نبود، واقعا شخصیتی در تراز ریاست جمهوری وجود نداشت و از این رو رهبر انقلاب اقدام کردند. اما آیا در میان 80 نفری که ثبت نام کردند، یک مرد برای ریاست جمهوری نیست که رئیس مجلس را با این همه هزینه انتخابات برداریم و برای انتخابات ریاست جمهوری اقدام کنیم؟ جواب بیت المال و هزینههای انتخابات تا انتخاب رئیس مجلس را چه کسی میدهد؟
پ.ن: حضور قالیباف واقعا برای طیف بندی آینده جبهه انقلاب در این انتخابات مغتنم است، دوست داریم که بیاید و بماند تا مواضع کمی شفاف شود و نسبت به بسیاری از چهرهها روشنگری صورت بگیرد که در عمق اندیشه آنها تکنوکراتی ریشو خوابیده یا مجاهدی برخواسته در راه خدا؟
✍ کانال پونز
🔥 @Moohem
هدایت شده از تنبیه الأمة
❇️لا اکراه فیالدین؛ در کتاب جان لاک یا در قرآن خدا
🖋مرتضی صادقی
🔹به تازگی مطلبی درباره دلالت آیه (لا اکراه فی الدین) به قلم یکی از اساتید دانشگاه منتشر شده و در آن به گونهای حول این آیه گفتگو شده که گویی شرحی بر نظریات متفکرین لیبرال است. مدعای نوشته مذکور این است که، آیه لا اکراه فی الدین وجود هر گونه اجبار در دین را نفی میکند و اجبارهای حاکمیت منحصر در مواردی است که حق دیگران تضییع شود و به آنها آسیبی برسد و مشروعیت آن هم به خاطر قانونی است که رضایت اکثریت پشتوانه آن است.
🔹بررسی دلالت آیه
فارغ از حواشی مطلب، در این چند خط نکاتی راجع به اصل دلالت آیه شریفه بیان میشود:
در این آیه ابتداءً چند احتمال وجود دارد:
1⃣ اول اینکه، آیه در مقام نفی مطلق الزام در دین باشد. یعنی در دین الزام کردن نداریم؛ چه نسبت به پذیرش دین و چه نسبت به ملتزم بودن به احکام دین.
2⃣ دوم اینکه فقط الزام کردن در اصل پذیرش دین را نفی کند.
3⃣ و سوم اینکه مراد نفی تکوینی اکراه نسبت به ایمان باشد از این باب که قابل اکراه نیست.
🔹 احتمالات در دلالت آیه
1⃣ احتمال اول قطعا منظور نیست؛ زیرا اولا: با مراجعه به قرآن و روایات روشن است که، در دین در امور زیادی الزام و مجازات وجود دارد که موارد متعددی از آن مربوط به تضییع حق دیگران نیست و همین مسئله سبب میشود عرف از تعبیر (لا اکراه فی الدین) چنین برداشتی نکند، و ثانیا: ادامه آیه در مورد اصل دین و هدایت است و این باعث میشود که آیه ظهوری در نفی الزام در داخل دین برای کسانی که دین را پذیرفتهاند نداشته باشد.
2⃣احتمال دوم هم منظور آیه شریفه نیست؛ زیرا در ادامه آیه و همچنین آیه بعدی بحث از ایمان است نه صرف اسلام. و ایمان امری قلبی است یعنی گرهخوردن قلب و هماهنگ شدن احساسات و عواطف و حالات قلبی کما اینکه خداوندمتعال در آیه 14 سوره مباکه حجرات میفرماید:«قالَتِ الْأَعْرابُ آمَنَّا قُلْ لَمْ تُؤْمِنُوا وَ لكِنْ قُولُوا أَسْلَمْنا وَ لَمَّا يَدْخُلِ الْإيمانُ في قُلُوبِكُمْ وَ إِنْ تُطيعُوا اللَّهَ وَ رَسُولَهُ لا يَلِتْكُمْ مِنْ أَعْمالِكُمْ شَيْئاً إِنَّ اللَّهَ غَفُورٌ رَحيم».
چنین امری اصلا قابلیت الزام و اکراه ندارد و اگر بخواهد در مورد اصل دین الزام وجود داشته باشد، صرفا میتوان به اسلام یعنی پذیرش ظاهری دین اکراه و الزام داشت.
این مطلب وقتی روشنتر میشود که به آیه 99 سوره یونس توجه کنیم: «ولَوْ شَاءَ رَبُّكَ لاَمَنَ مَن فىِ الْأَرْضِ كُلُّهُمْ جَمِيعًا أَ فَأَنتَ تُكْرِهُ النَّاسَ حَتىَ يَكُونُواْ مُؤْمِنِينَ». در این آیه خداوند میفرماید: «اگر خدا میخواست همه کسانی که در زمین هستند ایمان می آوردند.(ای پیامبر) آیا تو مردم را مجبور میکنی تا مؤمن شوند؟».
در اینجا خداوند به وضوح به پیامبر میفرماید که، تو نمیتوانی مردم را به ایمان مجبور کنی، بله اگر خداوند میخواست میتوانست دلها را به سمتی ببرد که همه مؤمن باشند به گونهای که این امر از اختیار خود آنها خارج باشد ولی خداچنین چیزی نخواسته.
3⃣با توجه به این موارد روشن میشود که، در آیه (لا اکراه فی الدین) تعبیر «فیالدین» به معنای«در مورد دین» است نه به معنی«در مجموعه دین» و منظور نفی اکراه در مورد ایمان به دین است.
درنتیجه از این آیه منعی نسبت به الزام حاکمیتی در امور مربوط به دین استفاده نمیشود و مفاد این آیه منافاتی با ادله دیگر که دلالت بر مشروعیت الزام در بعض موارد میکنند، ندارد.
@Tanbiholomah
هدایت شده از بیداری ملت
بازی های تلگرامی و زمینه سازی برای نقش آفرینی در انتخابات ریاست جمهوری.mp3
2.05M
🔴 بازی جدید دشمنان انقلاب با بازی های تلگرامی
▪️ چرا با موج بازگشت کاربران به تلگرام مواجه هستیم؟
▪️ آیا بازی های کریپتویی تلگرامی، صرفا برای بازی و درآمد تبلیغ می شود؟
⏪ وظیفه نخبگان در این شرایط چیست؟
🔴 #بیداری_ملت 👇
@bidariymelat
هدایت شده از وَهَبْ
🚨مهم
🔻تلاش اتحادیه اروپا برای تاثیرگذاری بر انتخابات ایران در چند روز گذشته مخصوصاً کشورهای انگلیس فرانسه و آلمان آشکار شد این کشورها در نشست شورای حکام آژانس هستهای اقدام به صدور قطعنامه علیه ایران کردند.
به صورت ظاهری هم آمریکا با این موضوع مخالف بود البته مشخص هست که این سه کشور بدون چراغ سبز آمریکا دست به این اقدام نمیزدند در هر صورت با اقدامات بعضی از کاندیداهای متمایل به غرب و شعارهای طرفداران آنها مبنی بر گره زدن معیشت مردم به ارتباط با آمریکا و ادامه مذاکرات هستهای و لغو تحریمها نشانههایی از ارتباط این اقدام سیاسی برای تاثیرگذاری بر انتخابات ایران و منتخب شدن یک مهره غربگرا در ایران میباشد.
متاسفانه با شدت گرفتن اختلاف در اردوگاه نیروهای انقلاب این خطر قوت بالایی گرفت و احتمال تشکیل دولت سوم روحانی وجود دارد
این تجربه در گذشته و در انتخابات دور دوم روحانی در سال ۹۶ وجود دارد که رسانههای تصویری معاند هم با تاثیر گذاری بر ذهن مخاطبینش که قشر خاکستری نامیده می شوند از داخل صندوق یک شگفتانه برای قشر متشدد طرفدار نظام بیرون آوردند اگر این نام هماهنگی و اختلاف سریعاً به پایان نرسد میخوانیم:
((فاتحهمعالصلوات))
محمد وهب
💢 @vahab313
هدایت شده از کافه سیاسی
5.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴📡 این یاوه گو میگوید : قدرت میخوای؟ از جلیلی فاصله بگیر!
🔸 کاری به عقاید فرعونی و اشرافیتی که در کلام این جماعت به گفته خودشان «لیبرال دموکرات ...‼️» نهفته است ندارم.
⚠️ به این که خودشان اعتراف دارند
حتی در زمانی که علی الظاهر در مناصب امر قرار ندارند
⚠️ چه قدرتی دارند و شاهرگ های حیاتی کشور مثل اتاق بازرگانی در چنبره اینان هست و نمایندگان برای عرض ادب خدمتشان می رسند هم کاری ندارم!
🔴 مرعشی یکی از ۷ سر اژدها صادقانه
و البته ناخواسته جمله ای را گفت که شاید یک خط بود اما هزاران حرف نهفته در خود دارد
یکبار دیگر بخوانید.
با تمسخر خطاب به ثابتی: «حالا شما هم در آینده اگر یه خورده از جلیلی فاصله گرفتی بیا حزب ما تو هم احساس قدرت خواهی کرد»
🔸سابقا هم این اعتراف را امثال حسن روحانی داشته اند. همانجایی که دهباشی از زبان روحانی چنین نقل کرد: «صادق ترین و پاک ترین فرد در بین ما آقای جلیلی است». نه دوستان بلکه دشمنان جلیلی خود معترف اند که سعید جلیلی دنبال هر چیزی باشد، همچون بسیاری از چرتکه بندازهای سیاسی به دنبال قدرت بما هو قدرت نیست و مثل برخی آقایان برای رسیدن به قدرت حاضر نیست از اصول عبور کند و بر امیال نفسانی اش مقدم بدارد.
🔸ایستادن در کنار امثال جلیلی اگر تیکه و کنایه و برچسب و حذف شدن و... نداشته باشد قطعا نفع و سود و جاه و مقامی هم ندارد.
قاطعانه می گویم، در این دوره از سعید جلیلی اصلحتر نداریم
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از کافه سیاسی
🔰 سیدمحمد خاتمی: اگر آنچه جبهه اصلاحات پیشنهاد کرده محقق شود، در انتخابات شرکت میکنم
✍️ متن پیام سید محمد خاتمی به این شرح است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹بارها گفتهام و باز هم می گویم که استقرار سامان مردم سالاری با انتخابات میسر است و حاکمیت بر سرنوشت از این راه تأمین می شود در صورتیکه انتخابات سالم و رقابتی باشد و انتخاب کننده مردم باشند نه حاکمان؛ و ما با انتخابات مطلوب به معنی درست کلمه فاصله زیاد داریم، ولی با توجه به اوضاع و احوال درونی، بیرونی و پیرامونی جامعه و کشور چه بسا شرکت در انتخابات موجه باشد ولو اینکه شرایط انتخابات کمال مطلوب وجود نداشته باشد.
🔹ضمن تایید راهبرد انتخاباتی جبهه اصلاحات این بنده کوچک خداوند که بر این باور بوده و هستم که همواره و همه جا در کنار مردم و با مردم بود و خیر و صلاح آنان را خواست اگر آنچه این جبهه پیشنهاد کرده است محقق شود در انتخابات شرکت می کنم و انتظار دارم که مردم شریف نیز حضور داشته باشند و اما چند نکته در باب نامزد مورد نظر:
🔹علاوه بر شرایط عام و بویژه پاک دامنی و پاک دستی و عزم و توان خدمت صادقانه به مردم؛
🚩۱- نامزد مطلوب باید در باور و عمل تحول خواه باشد. چرا که جامعه رنج دیده و ناراضی ما بیش از هر چیز به تحول در عرصه های ساختاری، رویکردی و تدبیر و مدیریت نیازمند است. در این لحظه از زمان گرچه تحول اساسی دور از دسترس و حرکت به سوی آن با دشواری و مانع های فراوان روبروست ولی نفس باور به تحول و لزوم پافشاری بر آن سبب خواهد شد که مسئول تحول خواه با تعامل مثبت با ارکان حاکمیت به نفع مردم و بهره گیری از همه امکانات و ظرفیت هایی که در اختیار دارد که چندان هم زیاد نیست در جهت تحول در همه عرصه های اقتصادی، سیاسی، علمی و فرهنگی گام بردارد و همه می دانیم که تحول اساسی امری تدریجی است و اولویت بر جلوگیری از افول سرمایه های اقتصادی و انسانی که متاسفانه روز بروز تضعیف شده و نیز تلاش برای بهبود زندگی و معیشت مردم و بویژه بخشهای متوسط و پایین جامعه با رویکرد اقتصادی مطلوب در جهت توسعه همه جانبه همراه با عدالت است و از یاد نبریم که در همه دوره ها بخصوص در این دوره جامعه با شعارهایی خاص و با مردم فریبی و به اصطلاح پوپولیسم مواجه بوده و خواهد بود، شعارها و رویکردها و عملکردهایی که نه تنها گشایش در کار مردم ایجاد نمی کند بلکه عرصه را از این که هست نیز بدتر می کند.
🚩۲- درد بزرگ جامعه ما فقدان خردورزی است و در گزینش نامزد مورد نظر باید زمینه حاکمیت خردورزی و بی خردی فراهم آید، بخصوص توان و تصمیم تکیه بر خرد جمعی.
🚩۳- کاردانی و برخورداری از صلاحیت های نظری و عملی و توان تدبیر عالمانه و بهره گیری از نیروهای کارآمد و بخصوص جوان.
🔹امیدوارم همگان و بخصوص دست اندرکاران امر انتخابات با درک موقعیت حساس کنونی و نیز آن گستره نارضایتی عمومی به شکاف روز افزون میان ملت و حکومت زمینه انتخاباتی فراهم آورند که همه جریانها و نیز بخشهای مختلف جامعه بتوانند نامزد مطلوب خود را در صحنه ببینند.
سید محمد خاتمی
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻تکنوکراتهای شبهانقلابی _۱
🖊مهدی جمشیدی
[یکم]. بعضی نتوانستهاند عمقِ «عالَم تجدّد» را فهم کنند و ازاینرو، نیروهای فکری و سیاسیای را که به جانب تجدّد مایل شدهاند، بهدرستی نمیشناسند. اینان دچار خوشبینی و سطحینگری میشوند و از لایههای پنهان و دلالتهای ناگفته، غفلت میورزند. در عالَم پساانقلابی ما – به معنی عالَمی که انقلاب اسلامی بر آن سایه افکنده و همهچیز، متأثّر از اقتضاهای آن است – نیروهایی حضور داشته و دارند که هر چند ذهنیّتشان، بیشوکم، آغشته به تجدّد شده، اما از صراحتورزی دربارۀ دگردیسیها و تجدیدنظرهایشان پروا دارند و با زیستن در فضای «ابهام» و «اجمال» و «دوپهلوگویی»، به حیات سیاسی خویش ادامه میدهند. همین سبکِ زیستن نیز بسیاری را دچار تردید و خطا میکند و از شناختن ماهیّت این نیروها، ناتوان میسازد. این نیروها به گونهای هستند که برای هر دو جهت و سویه، شواهدی در وجودِ سیاسیشان حضور دارد و بهاینترتیب، برداشتها و تفسیرها را غبارآلود میکنند. چنانند که گویی هم این هستند و هم آن. تعبیر «نیروهای بینابینی» – که آن را از شهید بهشتی به یادگار دارم – میتواند پرده از واقعیّتِ وجودی اینان بردارد و تذبذب و تلاطم و دوگانگیشان را آشکار سازد. اینان یک چشم با «عالَم سنّتِ انقلابی» دارند و چشمی به «عالَم تجدّد غربی»؛ چنانکه پارهای از اشاراتشان به آن سو است و پارهای از اشاراتشان به این سو. درعینحال، باید آنها را مایل به «اصالت تجدّد» قلمداد کرد و فریب برخی ظهوراتِ انقلابیشان را نخورد. هنگامی که «معنی»، هویّت تجدّدی یافته است، از «صورت» کاری ساخته نخواهد بود و اینچنین پوستهها و قالبهایی، خاصیّتی نخواهند داشت.
[دوّم]. در برابر این پاره از نیروهای سیاسی، باید دست به «واسازیِ هویّتی» زد؛ یعنی عناصر و اجزای درونیشان را یکبهیک بیرون کشید و در کنار هم نشانید و تحلیل کرد. اینان، شبنشین هستند و با تاریکی، انس دارند؛ چون در این حال است که هویّتشان پنهان میماند و حقیقت، به حاشیه رانده میشود. پس علاج، چیزی جز «روشنگری» نیست. باید به معرکۀ تجزیه پا نهاد و وضعِ وجودیِ اینان را عیان کرد. آنها میخواهند واقعیّت، درهم و بریدهبریده و منقطع باشد تا مخاطب نتواند حقّ و باطل و صواب و ناصواب و صدق و کذب را از یکدیگر بازشناسد. اینان از «مفاهیم لغزنده» استفاده میکنند؛ چراکه وضوح مفهومی، خصمِ حیات سیاسیشان است و کلاندغدغۀ تداوم قدرتشان را با چالش مواجه میسازد. هرچه که مرزها و حریمها و هویّتها و خطکشیها و اندیشهها آشکار شوند، بیشتروبیشتر، استحالهشدگی و التقاطاندیشی این نیروها برای جامعه مشخص میشود و تشخیصها، بلوغ و کمال مییابند. پس باید دست به کار شد و طرح واسازیِ هویّتی را آغاز کرد. نباید مجال داد که «اصالتهای انقلابی»، دستخوش بازیگری و بازیسازی نیروهایی شود که گرفتار بیرونزدگی و زاویه و فاصله شدهاند، اما حاضر نیستند هزینۀ سیاسیِ بازاندیشیشان را بدهند.
[سوّم]. البته در مقابل، اینان ندای مظلومیّت سر خواهند داد و از «تخریب» سخن خواهند گفت، اما پیداست که میان «نقادی» و «تخریبگری»، تفاوت بسیار وجود دارد و نباید به هیچ بهانهای، تیغ نقد از وادی سیاست کنار نهاده شود. یکی از لوازم نظریۀ مردمسالاری دینی، گشودگی عرصۀ سیاسی است و این به معنی امکان «نقادی»، بلکه فضیلت آن است. همچنان که نباید نقادی را چماق تخریب، ممنوع و مطرود کرد، نباید آن را به بهانۀ «وحدت»، ملامت نمود. در عالَم انقلابی، هر نوع پیوستگی و اتّحادی، ریشه در حبلِ متینِ «دین» دارد و نه منافع و مطامع سیاسی. در این عالَم، «قدرت» در ذیل «حقیقت» است و نه بر فراز آن. ازاینرو، عملگرایی سیاسی و اتئلافهای معطوف به تفوّق سیاسی، مشروع و روا نیستند. قدرت، هیچ اصالتی ندارد و جز مقدّمه و زمینهای برای تحقّق و تجلّیِ حقیقت، شأنی ندارد. قدرت، برای قدرت نیست، بلکه معطوف به امری بیرون از خویش است. دراینحال، بدیهی است که همداستانی و همراستایی با نیروهایی که از لحاظ فکری، به تجدّد مایل شدهاند و دچار مسخ هویّتی گردیدهاند، خطایی مهلک است. ازآنجاکه ولایتِ میان مؤمنان، به معنی «همبستگیِ هویّتیِ» آنان است، نمیتوان با کسانی که هویّت اسلامی و انقلابیشان، مخدوش و مجروح شده و به سوی تجدّد میل کرده است، طرح وحدت درافکند و همدل و همراه شد. گسستگیِ هویّتی، یک حقیقت است و نمیتوان با فقدان «همفکری» و «همهویّتی»، زیر یک «چتر مشترکِ سیاسی» قرار گرفت. اگر نگاه ما به عرصۀ سیاسی، برآمده از اقتضائات و غایات انقلاب اسلامی است، نباید منطق عملگرایانه را در پیش گرفت و تنها به قدرت اندیشید.
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
هدایت شده از آنتی سلبریتی🎬
5.49M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
آقای آلهاشم، آقای امیرعبداللهیان، پاسدار رئیسجمهور، استاندار و گروه پروازی هم به برکت #شهید_رئیسی اوج گرفتند!
🎬 آنتی سلبریتی
https://eitaa.com/joinchat/2067791886C00959371cb
هدایت شده از جبهه مطالبهگران مازندران
مردودشدن منطق غلط احزاب قدرت طلب سیاسی مبنی بر ترجيح "صالح مقبول" بر "انتخاب اصلح" در پاسخ مهم امام خامنه ای به يك استفتاء از معظم له
استفتاء👇
مقام معظم رهبري شركت در انتخابات را واجب دانستند، انتخابات اصلح را هم واجب دانستند، در بحث انتخاب اصلح شروط ديگري هم هست؟ بعضي مي گويند در انتخاب اصلح، مقبول جامعه هم مطرح است، آيا انتخاب اصلح قيدي دارد يا خود انتخاب اصلح از ديد فرد مهم است، ولو اينكه هيچ كس به آن رأي ندهد؟
پاسخ آقا:
مقبول جامعه بودن يا نبودن از همان رأي مردم مشخص مي شود كه آيا مقبول هست يا خير. شهرت افراد دليل اصلح بودن ايشان نمي شود، ممكن است كسي مشهور باشد ولي اصلح نباشد، يا يك كسي مشهور نباشد ولي اصلح باشد. سعي كنيد به اصلح رأي بدهيد ولو آنكه آن فرد، شهرتي بين مردم نداشته باشد.
گفتمان اصلـح ¦ goftemaan_ir
هدایت شده از خبرگزاری فارس
هدایت شده از خبر فوری
♦️سخنگوی شورای نگهبان: بررسی صلاحیتها فرآیندی تفصیلی، دقیق و زمانبر است؛ حتی زمان برای گمانهزنی هم زود است
طحان نظیف:
🔹هشتاد نفر برای کاندیداتوری انتخابات ریاستجمهوری ثبتنام کردند. پروندهها را از وزارت کشور تحویل گرفتیم. هرکدام از این پروندهها در جلسات شورای نگهبان مورد بررسی قرار میگیرد، مباحث و استعلامات مطرح میشود، اعضا نظرات خود را بیان میکنند و در نهایت تصمیمگیری میشود؛ این فرآیند به صورت جمعی انجام میشود.
🔹فرآیند بررسی صلاحیتها طولانی است، اما به صورت دقیق انجام خواهد شد، قانون ۵ روز مهلت برای بررسی صلاحیتها توسط شورای نگهبان پیشبینی کرده که امکان تمدید یک ۵ روز دیگر دارد.
🔹از ۵ روز نخست طبیعتاً استفاده خواهیم کرد و از مهلت ۵ روز دوم ممکن است، بخشی از آن استفاده شود.
#انتخابات_۱۴۰۳
@AkhbareFori
هدایت شده از خبر فوری و مهم
5.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌍 در پخش زنده یکباره پخش شد و صدا و سیما نتوانست سانسور کند!
کامنت هاتون رو برام اینجا بزارید :
https://harfeto.timefriend.net/17129536389330
📌به کانال #خبر_فوری_و_مهم بپیوندید :
@khabare_fouriw