از «ابو محمد الجولانی» تا محمد سروش محلاتی!
صحنه اول:
ابومحمد الجولانی پنجشنبه هفته گذشته مصاحبهای را با سی ان ان عربی انجام داد و در آن ایران را به قدرتطلبی و فساد در سوریه متهم کرد و همین اتهامات را در مسجد اموی تکرار کرد.
صحنه دوم:
محمد سروش محلاتی پس از حوادث اخیر سوریه با انتشار یک قطعه فیلم جمهوری اسلامی را به دلیل حمایت از دولت قانونی بشار اسد متهم به قدرتطلبی و عدول از موازین اسلامی کرد و خواسته یا ناخواسته به سخنگوی معمم ابومحمد الجولانی در قم بدل شد!
چه اشتباه محاسباتی باعث شده امثال سروش محلاتی ایران را اتاق عملیات فرماندهی تحریرالشام و قم را معاذالله و لا سمح الله مسجد اموی فرض کنند؟ این اشتباه محاسباتی چطور تصحیح میشود؟ سوال عمیقتر اینکه چه معادله بینالملی باعث اشتراک سیاسی میان ابومحمد الجولانی(که امروز چهرهای اعتدالی گرفته) با محمد سروش المحلاتی شده است؟
@rozaneebefarda
🔴 چرا رسانههای اجتماعی - ارتباطی سلاحهای جدید در جنگهای شناختی-ترکیبی امروز هستند؟ / قسمت نخست
✍سید علیرضا آل داود
💠 رهبر حکیم انقلاب اسلامی در دیدار نوروزی با شاعران با اشاره به اینکه رسانهها بیش از موشک و پهپاد بر عقب راندن دشمن اثر میگذارند، فرمودند:
شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند.هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
🔻اشاره چندباره رهبر حکیم انقلاب اسلامی طی سالهای اخیر به قدرت تاثیر رسانه بر دلها و ذهنها نشان از اهمیت این موضوع دارد. دقیقا در جنگ شناختی – ادراکی ذهنها و دلها تسخیر میشوند و مهمترین ابزار این تسخیر در عصری که ما زندگی می کنیم فضای مجازی و رسانهها هستند.
🔻سالها قبل آمریکاییها در سندی محرمانه با عنوان " How can us capture minds & heart”s Islamic world" به تسخیر دلها و ذهنها برای تسلط بر جهان اسلام و ایجاد یک سیمای نوین از جهان اشاره کرده بودند.
🔻در این سند 3 راهبرد اصلی برای ایجاد این سیمای نوین عنوان شده بود:
1.ایدههای مشترک( عقاید مشترک، جهان بینی یکسان، جهت گیری مشترک)
2. جهانی کردن اقتصاد(سبک زندگی یکسان)
3. داشتن اطلاعات یکسان در آن واحد(حکمرانی شبکه ای مبتنی بر فضای سایبر و متاورس و ...).
🔻اما نکته بسیار مهمی که رهبر انقلاب به آن اشاره کردند قدرت بیشتر رسانه از موشک و پهپاد بود، چراکه در عصر جنگهای شناختی هیچ جامعهای خارج از قلبها و ذهنهای مردمانش شکست نمیخورد، حتی با داشتن قویترین سلاحهای جنگی! که البته این سلاحها، موشکها و ... قدرت بازدارندگی ایجاد می کنند به شرطی که سرمایه اجتماعی آن کشور پشتیبان آن باشد و زیر بمباران اطلاعات جعلی و منفی استحاله و دچار تغییر نشده باشد!
🔻پیشتر نیز رهبر انقلاب در بیانیه گام دوم انقلاب به موضوع رسانه و فضای مجازی اشاره کرده بودند: " در طول این چهل سال -و اکنون مانند همیشه- سیاست تبلیغی و رسانهای دشمن و فعّالترین برنامههای آن، مأیوسسازی مردم و حتّی مسئولان و مدیران ما از آینده است. خبرهای دروغ، تحلیلهای مغرضانه، وارونه نشان دادن واقعیّتها، پنهان کردن جلوههای امیدبخش، بزرگ کردن عیوب کوچک و کوچک نشان دادن یا انکار محسّنات بزرگ، برنامهی همیشگی هزاران رسانهی صوتی و تصویری و اینترنتی دشمنان ملّت ایران است؛ و البتّه دنبالههای آنان در داخل کشور نیز قابل مشاهدهاند که با استفاده از آزادیها در خدمت دشمن حرکت میکنند. شما جوانان باید پیشگام در شکستن این محاصرهی تبلیغاتی باشید. در خود و دیگران نهال امید به آینده را پرورش دهید. ترس و نومیدی را از خود و دیگران برانید. این نخستین و ریشهایترین جهاد شما است."
🔻امروز نیز در این جنگ شناختی – رسانهای تمام ما و جامعهی ما هدف این حملات و بمباران شبانه روزی هستیم.
🔻 ما کسانی هستیم که کلیکهایشان تصمیم میگیرد کدام طرف برنده شود، حتی پسندیدن ها، حتی بازنشرها و ...
🔻در این جنگ مدرن باید بدانیم جامعه همگن نیست و نمیشود روی همه یک عملیات را اجرا کرد و این جنگ نیازمند اطلاعات دقیق است.
🔻ما باید برای مدیریت، کنترل و مقابله با این جنگ عملیاتی را طراحی کنیم که بر ظرفیتهای ذهنی و دلی دشمن تاثیر بگذارد و این در حالیست که فهم موضوعات نرم نیازمند زمان، صبر و تلاش بی وقفه است.
🔸ادامه دارد...
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
سارا معصومی خبرنگار متهم کننده قتل به جمهوری اسلامی، دبیر سیاست خارجی خبرگزاری جمهوری اسلامی شد.
کشور نهاد امنیتی و قوه قضائیه نداره !!
ببینید چی از دست اینا قراره بچکه برای جامعه! یعنی خبرگزاری دولت از حامیان اغتتشاشات پر شده! بدجور هوای دولت فتنه انگیزه!!
👆🏻https://eitaa.com/sedaye_irani
◻️بایستههای استادی دانشگاه
🖊احمدحسین شریفی
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
در محیط دانشگاه، مهمترین نقش و اثر چه در زمینههای آموزشی و پژوهشی و چه در زمینههای تربیتی و فرهنگی و چه در زمینههای سیاسی و اجتماعی مربوط به اساتید است. به همین دلیل، مسأله جذب، نگهداشت، ترفیع و ارتقاء اساتید از مهمترین و حساسترین مسائل مدیریت کلان وزارت عتف و دانشگاهها و مؤسسات آموزش عالی کشور است.
مهمترین معیار فکری و فرهنگی برای جذب و ارتقاء اساتید باید احراز علاقمندی و پایبندی آنان به اسلام و انقلاب و پیشرفت و عزت و سربلندی ایران اسلامی باشد.
رهبر فرزانه انقلاب در حدود ۲۰ سال پیش (۱۷/ ۱۰/ ۱۳۸۳) در دیدار وزیر علوم و رؤسای دانشگاهها مهمترین بایستههای لازم برای یک استاد دانشگاه را این چنین ترسیم کردند:
«استاد باید سرشار از عشق به اسلام و انقلاب و غرور ملی و دینی باشد؛ استاد ایدهآل این است.
استاد واقعاً باید احساس غرور ملی و غیرت دینی بکند
و سرشار از روحیهی خدمت باشد؛ یعنی حقیقتاً بخواهد کار کند.
و این جوانها را مثل بچههای خودش پرورش دهد.
حالت بیتفاوتی، بیاعتنایی، از سر وا کردن و کلاس را به هر چه هر چه گذراندن، مطلقا در یک استاد قابل قبول نیست.
استاد باید مدافع خلاقیت و نوآوری و ابتکار باشد.»
#دانشگاه
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
.
✅چه قلیلند عمارها و ابوذرها و یاسرها و سمیه ها...
✍عطیه سادات پرورش
•┈┈••✾••┈┈•
✔️حجتالاسلام محمد کرباسی
https://eitaa.com/joinchat/3069379539C268a435227
.
♻️ چندبار تاریخ تلخ اعتماد به غرب باید تکرار شود؟
به هیچوجه به دنبال اثبات سناریوی خیانت بشار اسد به مقاومت نیستیم و در نتیجه گیری نهایی معلوم میشود که نکته دیگری مد نظر است:
۱. معمر قذافی
از قبل پیروزی انقلاب ایران، حاکم لیبی بود و بخاطر ماجرای امام موسی صدر که پس از جلسه با قذافی ایشان دیگر دیده نشد، هیچگاه دل امام با او صاف نشد. ولی برخی انقلابیون ما در لیبی آموزش دیدند و در جنگ ایران و عراق نیز کمکهای نظامی به ایران کرد و مثل سوریه جزو معدود کشورهای عربی بود که طرف ایران را میگرفت. اما از دهه ۸۰ شمسی تغییر رفتار داد و شروع به سازش با غرب کرد: غرامت لاکربی را پذیرفت، فناوری هسته ای خود را تحویل داد، از تیر ۸۳ روابط رسمی با آمریکا برقرار کرد، از فرانسه ایرباس خرید و ... نتیجه چه شد: در سال ۸۹ گرفتار شورش داخلی و کمتر از یک سال سرنگون شد و وضع لیبی هم که معلوم است.
۲. یاسر عرفات
از قبل انقلاب اسلامی ایران رئیس سازمان آزادیبخش فلسطین بود. در روزهای ابتدایی پیروزی انقلاب به ایران آمد و از امام تجلیل کرد. در جنگ ایران و عراق دنبال میانجیگری بود. از اواسط جنگ بخاطر اختلاف با سوریه، طرف صدام را گرفت و سال ۶۷ اسرائیل را به رسمیت شناخت و بعد کمپ دیوید و صلح نوبل و همه کار برای غربیها کرد. ولی سال ۸۳ پس از دو سال حبس خانگی توسط اسرائیلیها مسموم شد و مرد. وضع فلسطین بعد از او هم معلوم است.
۳. عمرالبشیر
از سال ۶۸ حاکم سودان شد. ابتدا با روسیه و چین و ایران ارتباط خوبی داشت. سودان جنوبی که جدا شد دچار مشکلات اقتصادی شد و دست به دامان اعراب شد و آنها شرط کمک را قطع روابط با ایران تعیین کردند که ۹۳ این کار را کرد ولی ۹۸ دستگیر شد و هنوز در زندان است.
۴. حسنی مبارک
وی از سال ۶۰ همه کار برای آمریکا و اسرائیل کرد، ولی سال ۹۰ با شورش داخلی برکنار و ۶ سال زندان و محاکمه و سال ۹۹ مرد.
۵. محمد مرسی
رئیس جمهور مصر از همه جالبتر است. سال ۹۱ رئیس جمهور شد و علیرغم اخوانی بودن، شروع میکند به دفاع از کمپ دیوید، انفجار تونلهای به سمت غزه، از شورشهای سوریه علیه اسد دفاع میکند و ... ولی سال ۹۲ با کودتا برکنار و زندانی شد تا مرد.
۶. اشرف غنی
در آمریکا درس خوانده بود، با بانک جهانی همکاری کرده بود، حتی نامزد دبیرکل سازمان ملل بود، پس از حمله آمریکا به افغانستان و نابودی موقت طالبان، در دولت افغانستان مقاماتی گرفت و سال ۹۳ رییس جمهور شد ولی ۹۸ توافق آمریکا و طالبان در دوحه و ۱۴۰۰ فتح افغانستان توسط طالبان که از نظر زمانی کمتر از فتح سوریه توسط تحریر الشام طول کشید و فرار مفتضحانه اشرف غنی.
جالب است که حتی خود اردوغان هم دچار کودتای امریکایی شد ولی ماند و البته حمایت ایران هم موثر بود. بارزانی هم توسط داعش در حال نابودی بود که ایران به او کمک کرد. نتیجه اعتماد مصدق به غرب هم که معلوم است.
نتیجه:
آمریکا و کشورهای عربی متحد او به هیچیک از کسانی که به آنها متمایل شده و کمک خواسته اند، نهایتا کمک قابل توجهی نکردند و به وضع اسفباری برکنار شده اند و کشورشان نیز پس از رفتن آنها ویرانتر شده است.
تنها کشورهایی در منطقه که هنوز آمریکا در آنها کودتا نکرده و وضع اقتصادی خوبی دارند، عمدتا شدیدترین شکل سلطنت خانوادگی را دارند و فاقد هرگونه انتخابات و شدیدا وابسته هستند به نحوی که علنا در زمان لازم باید نقش گاو شیرده و اسپانسر انقلابات مخملی و تروریستی در سایر کشورها را برای غرب ایفا کنند.
بنابراین مشاهده میشود که محور غربی-عبری-عربی، جز دو گزینه سلطنت خانوادگی و کاملا وابسته به خود به شیوه مذکور و یا برکناری از حکومت پس از مدت کوتاه و سرنوشت تلخ خود آن حاکمان و ویرانی کشورشان را برنمیتابد.
ولی هنوز عده ای در داخل کشور ما امید به مذاکره با غرب برای پیشرفت ایران و ایجاد دموکراسی دارند!
نکته مهم:
همانطور که در مقدمه گفته شد، هدف از این مطلب، اثبات سناریوی خیانت بشار اسد به مقاومت نیست. اینکه وی واقعا در سالهای اخیر نیروهای مقاومت را در سوریه محدود کرده بود و تمایل جدی به کشورهای عربی پیدا کرده بود و حتی در قضیه جزایر هم طرف امارات را گرفت و به توصیههای ایران گوش نکرد و هیچ اقدامی علیه اسرائیل نمیکرد، بعدا مشخصتر شود. اصلا فرض کنید شخص بشار اسد صددرصد مصداق مثالهای تاریخی فوق نبوده است، ولی در مورد سایر گروههای سوری، چه معارض و چه ارتشیهای خائن و غیره که میشود این تجربه تاریخی را تعمیم داد.
طبق این تجربیات، متاسفانه هیچیک از گروههای سوری پیروز و یا خائن، عاقبت خوشی نخواهند داشت و کشور سوریه نیز ویرانتر خواهد شد.
و همچنان کسانی در ایران دنبال مذاکره و برادر شدن با غرب هستند و جالبتر اینکه دنبال استفاده و بهرهبرداری از قضایای سوریه برای اثبات حرفهای خودشان هستند!
✍️ ارسالی کاربران
⭕️ نقل از کانال حمید رسایی
🆔 @soada_qom
◻️مسؤولان جمهوری اسلامی و عبرتگیری از داستان سوریه
🖊احمدحسین شریفی
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
یکی از نکات مهم سخنان امروز (۲۱ آذر ۱۴۰۳) رهبر حکیم انقلاب در تبیین حوادث سوریه، اشاره به عبرت و درسی است که مسؤولان جمهوری اسلامی باید از این حادثه بگیرند. و آن اینکه:
اولاً، «از دشمن نباید غافل شد؛ دشمن را حقیر هم نباید شمرد». دشمنان اسلام یعنی آمریکا و رژیم صهیونیستی، دائماً در اندیشه ضربه زدن به اسلام و مسلمین و جمهوری اسلامی هستند. به تعبیر حکیمانه امیرمؤمنان علیه السلام: مَن نامَ لَم یُنَم عَنه.
همه مسؤولان سیاسی و نظامی و اقتصادی و علمی و فرهنگی کشور باید دانند که لحظهای از دشمنان نباید غافل بمانند. بدانند که اگر آنان از دشمن غافل شوند، دشمن هرگز از آنها غافل نخواهد شد.
قرآن کریم به صراحت و مکرراً به توصیف رویکرد جبهه کفر در تقابل با اسلام پرداخته است:
وَلَا يَزَالُونَ يُقَاتِلُونَكُمْ حَتَّىٰ يَرُدُّوكُمْ عَنْ دِينِكُمْ إِنِ اسْتَطَاعُوا (بقره، ۲۱۷)
طبیعتاً در برابر چنین دشمنانی همواره باید هوشیاری و هوشمندی و آمادگی خود را در بالاترین سطح و در همه سطوح تقویت کرد.
ثانیاً، «به تبسّم دشمن هم نبایستی اعتماد کرد؛ گاهی دشمن با لحن خوش با انسان حرف میزند، با تبسّم حرف میزند، امّا خنجر را پشت سرش گرفته، منتظر فرصت است.» امید است که سیاستمداران و مسؤولان از همه احزاب و گروههای سیاسی کشور یک بار برای همیشه از سرنوشت بشار اسد عبرت بگیرند. او در یک سال اخیر، به لبخند آمریکاییان و به وعدههای دشمنان دیرین مردم سوریه دل خوش کرده بود! و توصیه رهبر معظم انقلاب را گوش نکرد که ابتدای همین سال جاری به او گفت آمریکاییها هرگز به وعدههای خود وفا نمیکنند. و گویا به این سخن صریح خدای متعال باور نداشت که اولیای کفر هرگز به وعدههای خود پایبند نیستند: «إنَّهُم لَآ أَيمَٰنَ لَهُمۡ» و شد آنچه میتوانست نشود.
#دشمنشناسی
#بیداری
@Ahmadhoseinsharifi
🌹
سخنان امروز رهبر معظم انقلاب، همان چیزی بود که برای فهم جوانب مختلف اتفاقات سوریه، به آن احتیاج داشتیم. برداشتم از نکات اصلی ایشان را به اختصار می آورم:
✳️هرچند اتفاقات رخ داده در سوریه، بازیگرانی منطقه ای دارد، اما ایشان از بازیگران اصلی(آمریکا و رژیم صهیونیستی) هیچگاه غافل نمی شود: ایشان اشاره مستقیمی به نام کشورهای منطقه در اتفاقات سوریه نکردند، اما از تاثیرگذاری آنان ابراز ناراحتی کردند.
✳️نقش مردم در استقرار و حفظ مقاومت پررنگ تر از دولتهاست، به خصوص برخی دولتها که به دنبال سازش با استکبارند: نقش مردم در جریان مقاومت و عدم وابستگی به قدرتها، روز به روز در حال گسترش است.
✳️مواجهه ایشان با این اتفاق، واقع گرایانه بود. به خصوص آنجایی که فرمودند نمی شود از کشور و ارتشی که اراده دفاع از خود ندارد، حفاظت و حراست نمود: حضور ما در کنار نیروهای بومی سوریه معنادار بود.
✳️حضور ما در سوریه، یک منطق اعتقادی، راهبردی و تاریخی داشته است: ما در سوریه، هم به دنبال حفظ و حراست از منافع دینی و ملی خودمان بوده ایم، هم به کمک تاریخی سوری ها در دوران دفاع مقدس پاسخ دادیم.
✳️دو آسیب و خطری که ما را تهدید می کند، غرور و کوتاهی است: همانقدر که نباید منفعل و بیکار باشیم، نباید به اقداماتمان دلخوش و مغرور شویم.
✳️اطمینان ایشان به پیروزی نهایی جریان مقاومت، قلب انسان را آرام می کند. انگار با شنیدن این کلمات، مورد نوازش دستی از آسمان قرار گرفتیم که: پیروزی قطعی و حتمی است.
"عقلانیت و سیاست"، بستری برای تحلیل رخدادهای روز:
https://eitaa.com/rationality_politics
🌕 گفتمان انقلاب و طرح مفهومی شکست
#سجاد_صفارهرندی
🔺 به نظر میرسد گفتمان انقلاب از فقدان طرحی مفهومی برای شکست رنج میبرد. گرچه در منطق متعالی دینی به معنای واقعی «بچه شیعه باخت نمیدهد» و ما به شرط ایفای تکلیف چه ببریم چه ببازیم برندهایم، اما در چارچوب مناسبات این دنیایی کردار مقاومت همچون هر کردار بزرگ اجتماعی دیگری ناگزیر از پیروزیها و شکستهاست. تاریخ مقدس حکایت از آن دارد که خداوند برای بهترین بندگان و برگزیدگان خود نیز فتح و ظفر مداوم را مقدر نساخته، البته که وعدۀ او درباره پیروزی نهایی تخلف ناپذیر است.
پس اگر وقوع شکست در مراحل حرکت ناگزیر باشد، داشتن طرحی مفهومی از شکست نیز لازم است. در فقدان این امر از پی وقوع هر شکست دو واکنش عمده حاصل میشود. صدایی شکست را همچون رسیدن به خط پایان و بنبست مطلق معرفی میکند و از آن بطلان هدف و مسیر را نتیجه میگیرد. در مقابل و احتمالاً در واکنشی پیشدستانه، صدایی از اساس وقوع شکست را انکار کرده و حتی روایت ظفرمندانه از آن ارائه میدهد.
لازم است با فرآروی از این دوگانه نارسا و انسدادآور امکانی برای هضم و شناسایی شکست بیابیم. شکست –آنچنان که در متن تجربه یکی از تلخترینهایش در غائله اخیر شام هستیم_ پایان راه نیست. تجارب دور و نزدیک تاریخی ما و دیگران حکایت از آن دارد که شکستهایی حتی سهمگین و بزرگ چگونه زمینهساز خیزشهای دورانساز شدهاند. در عین حال، شرط چنین بهرهای آن است که شکست را همچون شکست به رسمیت بشناسیم. با عقل سرد و بدون هیجان و عاطفه به آن چشم بدوزیم و در اسباب و علل آن بیاندیشیم.
#سوریه
#مفهوم_شکست
#تاریخ_مقدس
#گفتمان_انقلاب
#گفتمان_مقاومت
@esharat_57
هدایت شده از خبر فوری سراسری
✍ یکی از بخش های استراتژیک سخنان دیروز رهبر انقلاب پیرامون سوریه این بوده که :
" مناطق تصرف شده در سوریه بوسیله جوانان غیور سوری آزاد خواهد شد."
و این همان گروه جوانانی هستند که توسط شهید سلیمانی اموزش دیده بودند اما با بی توجهی حاکمیت سوریه از دسترس خارج شدند. حالا فرصت طلایی برای سازماندهی مجدد ست.
تصور کنید که چگونه این تهدید، تبدیل به فرصت خواهد شد.
یک جبهه مقاومت جدید در سوریه !
ادامه دارد👇👇
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
✍ در بخش مهمی دیگر فرمودند:
" نقش آشکار یک دولت همسایه سوریه در حوادث مشخص است "
هیچ اسمی از ترکیه یا شخص اردوغان نبردند و از همه جالب تر نگفتند همسایه ایران...
تصور کنید این سیاست و زیرکی در کلام برای اردوغانی که تا دو روز قبل خود را در کنار پوتین بزرگترین رهبران دنیا میدانست چقدر میتواند شکننده و خرد کننده باشد.
آنانکه کلام سیاسیون را مطالعه میکنند خوب میدانند نحوه انتخاب کلمات تا چه حد بار معنایی خاصی دارد.
رفتار خائنانه اردوغان و تصویر منفی که از این کشور در جریان سوریه میان جهانیان ساخته، چنان منفور است که رهبرمان حتی این کشور را لایق همسایگی ایران ندانستند و فرمودند همسایه سوریه!
این نکته برای آینده ترکیه و اتفاقات تلخی که در آینده گریبان امنیت این کشور را خواهد گرفت، درس عبرتی خواهد شد تا یاد بگیرند رها کردن گله گرگ ها در میان یک سرزمین بی دفاع و مردم مظلومش در سنت الهی بی پاسخ نخواهد ماند.
گرگ درنده همیشه درنده ست و گرگ زاده عاقبت، گرگ خواهد شد.
اردوغان شاید اکنون در عیش و نوش چنین فتحی مدتی را بگذراند اما غرب و صهیونیست جهانی ثابت کرده که بال هر بلندپروازی بجز خودش را قیچی خواهد کرد.
ادامه دارد👇
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از خبر فوری سراسری
✍ یکی از نکات مهم سخنان ایشان پاسخ به شبه ای بود که حتی بعضی سیاسیون داخلی و بویژه رسانه ها ایجادکرده بودند که اصلا چرا ما به سوریه کمک کردیم ؟
ایشان با یک استدلال ساده اما قوی پاسخ دادند. سوریه در جنگ تحمیلی به ما کمک کرد و ما نیز آن را پاسخ دادیم. ایننکته مهم است که همه بدانند ایران، کشوری را که در برهه حساس به کمکش آمده اند را تنها نمیگذارد و در زمان حیاتی پاسخ خواهد داد.
اگر دقت کنیم میبیینم که ایشان هیچگاه نام حاکمان سوریه( بشار یا پدرش حافظ ) را نبردند بلکه تنها با نام بردن از دولت سوریه، به ما می آموزند آنچه که مهم است تصمیم بر اساس منافع ملی ست نه مسائل شخصی !
در جبهه مقاومت نیز چنین است.
بشار تنها یک حامی جبهه مقاومت بود و با رفتن او و هرکس دیگر جبهه مقاومتی که بر پایه تفکر و اعتقاد ساخته شده راه خود را قوی تر و پویا تر ادامه خواهد داد و حتی گسترش پیدا خواهد کرد.
ادامه دارد👇👇
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari