فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خطر بالای استفاده از لیوانهای کاغذی یکبار مصرف
هدایت شده از خبر فوری سراسری
✍ امروز که کلیپ حرکت زشت پرت کردن پک همایش خانواده توسط پزشکیان را پخش کردیم باز هم متعصبها فحشش را به ما دادند که لعنت بر شما چرا تخریب میکنید؟
با جاهلان نباید بحث کرد گل میدهیم که بو کنند شاید عاقل شوند و آزارشان کمتر شود!
مهم نیست.
اما فقط یک لحظه تصور کنید این اتفاق زمان شهید رئیسی می افتاد!!!
توئیتر و تلگرام عزاخانه میشد از باب توهین به خانواده و مقام زن و ...
پزشکیان برای چنین روزهایی بود که پیشاپیش گفت من پروتکل بلد نیستم
وگرنه که یک دوره نمایندگی مجلس هم با آن همه دسترسی به قانون قطعا به هرکسی یاد میداد پروتکل چیست مخصوصا کسی که مدعیست ده ها کنفرانس بین المللی شرکت کرده و نفر دوم بورد تخصصی ایران است.
برای چنین روزی گفت که بتوانند اکنون در رسای پرت کردن پک خانواده برای او شعرها بسرایند.
صبر کنید حالا !
چنان این حرکت را متواضعانه و خاشعانه توصیف میکنند که از فردا کمپین پرت کردن پک خانواده هم تشکیل میدهند.
📌 #خبر_فوری_سراسری
بزرگترین کانال خبری تحلیلی در ایتا
@fori_sarasari
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ پاسخ آیتالله سبحانی از مراجع معظم تقلید به استفتائی درباره حجاب اجباری و وظیفهی حکومت
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹اینجانب در مسجد اعظم پس از فراغت از درس خارج اصول دو مطلب را یادآور شدم.
1️⃣ مطلب نخست، این که حجاب اجباری دو تفسیر دارد. تفسیر اول آن غلط و تفسیر دوم آن مورد اتفاق همه علمای اسلام است. اما تفسیر غلط این که اگر زن بیحجابی، در کوچه و خیابان مشاهده شد، مأمور دولتی فوراً چادری به دست بگیرد و بر سر او بیفکند و او را مجبور به رعایت حجاب کند. این تفسیر مسلماً غلط و احدی از عالمان اسلامی چنین فتوایی نداده است.
🔹اما تفسیر دوم و صحیح آن، این است که منکرات بر دو نوع است:
۱- فردی منکری را در دور از چشم مردم در خانه خود انجام میدهد، تکلیف او با خدا است و ما درباره او تکلیفی نداریم.
حکومت اسلامی باید از منکری که برای جامعه مضر است جلوگیری کند.
۲- منکری که وجود آن مضر به حال جامعه است مسلماً باید حکومت اسلامی از آن جلوگیری کند. کسی بخواهد آشکارا مشروب خواری کند و یا قمار بازی، کند.
🔹مسلماً چنین منکری مایه گسترش گناه در جامعه میشود. بیحجابی نیز از این منکرات است که سبب میشود گناه در میان جوانان گسترش پیدا کرده و عفت عمومی خدشهدار شود. باید به گونهای برنامهریزی شود که چنین منکری در خارج تحقق پیدا نکند. (این برنامهریزی اعم از فرهنگی، اجتماعی و روانشناسی، اقتصادی و قضایی و انتظامی است)
🔹دلیل این سخن حدیثی از رسول خدا(ص) است که میفرماید:
إِنَّ الْمَعْصِيَةَ إِذَا عَمِلَ بِهَا الْعَبْدُ سِرّاً لَمْ تُضِرَّ إِلَّا عَامِلَهَا وَ إِذَا عَمِلَ بِهَا عَلَانِيَةً وَ لَمْ يُغَيَّرْ عَلَيْهِ أَضَرَّتِ الْعَامَّةَ
هرگاه بنده خدا گناهی را در پنهان انجام دهد ضرر آن متوجه خود اوست ولی اگر آشکار انجام بدهد و از آن جلوگیری نشود به جامعه ضرر میزند.
🔹نویسندهای مسأله حجاب اجباری را مطرح میکند و میگوید: بله اگر بیحجابی به مرحلهای برسد که مایه ابتذال و گسترش گناه شود باید از آن جلوگیری کرد.
🔹در پاسخ سخن ایشان یادآور شدم که اصولاً بیحجابی یک صورت بیشتر ندارد و آن همان صورتی که خود او متذکر شده است. آیا می توان جاذبه جنسی میان برهنگان و بیحجابان و جوانان امروز که سن ازدواج آنان بالا رفته را انکار کرد؟ مسلماً این نوع گناه آشکار، اخلاق جوانان را فاسد میسازد.
2️⃣ مطلب دومی که یادآور شدم این است. امر به معروف دو مرحله دارد. مرحله نخست: مرحله نصیحت و تذکر است و این از آن عموم مردم است، البته شرایطی هم دارد.
🔹مرحله دوم جلوگیری از منکرات است که از آن حکومت اسلامی است. امام صادق(ع) چنین میفرمایند:
انما هو علی القوی المطاع العالم بالمعروف من المنکر، لا علی الضعیف الذی لا یهتدی سبیلا الی ایّ من ایّ یقول من الحق الی الباطل، و الدلیل علی ذلک کتاب الله عزوجل قوله.... وَ لْتَکُنْ مِنْکُمْ أُمَّةٌ يَدْعُونَ إِلَي الْخَيْرِ وَ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَ يَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْکَرِ.
امر به معروف وظیفه قدرت نیرومندی است که اطاعت مردم برگردن آنها است. معروف را از منکر تمیز میدهد. این وظیفه ربطی به انسان ناتوان که راهی به جایی نمیبرد، ندارد و شاید حق را از باطل باز نمیشناسد.
🔹اتفاقاً آیه ۴۱ سوره حج ناظر به همین قسم دوم همین گروه نیرومند است که اجرای امر به معروف بر عهده آنها است، آنجا که میفرماید:
«الَّذينَ إِن مَكَّنّاهُم فِي الأَرضِ أَقامُوا الصَّلاةَ وَآتَوُا الزَّكاةَ وَأَمَروا بِالمَعروفِ وَنَهَوا عَنِ المُنكَرِ وَلِلَّهِ عاقِبَةُ الأُمورِ.
آنان که به آنها قدرت دادیم کسانی هستند که نماز را پرپا میسازند و زکات میدهند و به کارهای نیک فرمان میدهند و از منکرات مردم را باز میدارند. سرانجام کارها با خدا است.
🔹جمله «ان مکناهم» گواه بر این است که این نوع امر به معروف برای انسان های متمکن و قدرتمند و به تعبیر امروزی از آن حکومت اسلامی است و تفسیر این آیه به امر به معروف سفارشی، دور از مضمون آیه است.
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از حمید رسایی ✔️
.
♻️ نکته قابل تاملی که رسایی در صفحه اجتماعیاش مطرح کرد:
واضح است که گریه همیشه نتیجه دلتنگی نیست، گاهی نشانه استیصال و درماندگی به دلیل ضعف و نابلدی در پذیرش کاری است که توانایی انجامش را نداشتهاید.
#قطعی_برق
#قطعی_گاز
#پرواز_دلار
👈 کانال حمید رسایی:
eitaa.com/rasaee
هدایت شده از 💠 تحلیل سیاسی 💠
⭕️سیاستهای قابل دفاع
🔹تحلیل زوایای پیدا و پنهان رویداد مهم سقوط حاکمیت اسد و رصد تحولات سوریه پساسقوط به مثابه چهارراه حوادث مهم منطقه غرب آسیا بسیار اهمیت دارد. در این زمینه زیرسؤال بردن راهبردها و سیاستهای دیروز جمهوری اسلامی در منطقه و سوریه به دلیل وضعیت امروز آن، یکی از مهمترین دستور کارهای این روزهای دشمن است و باید درباره آن با جامعه سخن گفت؛ چرا که شبههافکنی دشمن میتواند بر سرمایه اجتماعی نظام تأثیر بگذارد؛ از این رو باید با جهاد تبیین اول صحنه را برای افکار عمومی، به ویژه جوانان کشور روشن کرد و غبار فتنهانگیزی دشمن را از حقیقت زدود و در وهله بعد، باید ریز به ریز سیاستها و راهبردهای کشور را تشریح و تبیین کرد و به محضر ملت شریف گزارش کار داد.
🔸این قلم مدعی است همه راهبردها و سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در تحولات منطقه به ویژه مقاومت قابل دفاع است؛ چرا که پشت تصمیمگیریهای همه دولتها عقلانیتی بوده که همواره از اجراییسازی سیاستها با دو ویژگی مهم؛ «رعایت جایگاه کشور به لحاظ الهامبخشی در الگوی حاکمیت اسلامی» و «حفظ بیشینه منافع برای ملت ایران» در ذیل نظام ولایی حمایت قاطع کرده است.
🔹با لحاظ همین دو ملاحظه اساسی، جمهوری اسلامی با دعوت حاکمیت دمشق و در راستای کمک مستشاری به مسلمانانی که درخواست یاری و مساعدت ما را داشتند و با توجه به اینکه روندهای منطقهای نشان میداد که باید مقابل تغییر محاسبات جبهه شرارت برای تغییر نقشه منطقه و گسیل بحران به ایران اسلامی ایستاد، در تحولات منطقه نقشآفرینی کرد و توانست با رشادتها و شهادتهای فرزندان این مرز و بوم مقدس ترمز ماشین جنگی جبهه متحد کفر و سلطه و شرارت داعش را بکشد که اگر نبود این زحمات و خونهای مقدس، امروز ایران سوریه بود.
🔸با این تلاشها ایران عزیز حداقل 13 سال به حفظ این روند البته باز به درخواست سوریها همت گماشت و انصافاً و حقاً، در تمام این سالها اسد در ایفای «نقش منطقهای و بینالمللی» خود و ضدیت با رژیم صهیونیستی و حمایت از مقاومت اسلامی در منطقه، کارنامه و عملکرد قابل قبولی به جا گذاشت؛ اما نقایص و کوتاهیهایی هم داشت و از روندهای مداخلهگر بیرونی و نابسامانیهایی در داخل از جمله در حوزه اقتصادی مردم و وضعیت ارتش غفلت شد که اتفاقاً، از باب درس و عبرتآموزی از سوریه باید به همینها توجه کرد. وضعیت امروز سوریه هم عبرتآموز است. سوریه امروز نمایشگاهی شده برای تجلی و تبلور این گفته رهبر حکیم انقلاب اسلامی که هزینه تسلیم و سازش با قدرتمندان ناجوانمرد دنیا بیشتر از مقاومت است.
📌جدید ترین #تحلیل های روز در👇🏻
✍️ کانال #تحلیل سیاسی و جنگ👇
🔰@tahlilesiasi_ir
هدایت شده از مقداد خداداد
23.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ از بلندیهای جولانی تا دلار در گرانی❌
⭕️ چقدر ملت خوب و نجیب و عجیبی هستیم؟!
‼️ باید مطالبهگر باشیم ...
✅ کانال ایتا مقداد خداداد
🆔 @meghdad_khodadad
✅ صفحه اینستاگرام
🆔 @meghdad_insta
✅ کانال تلگرام
🆔 @m_khodadad_clip
هدایت شده از تحلیل باز 🇮🇷
Copy of استاد امیری تحلیل۲۸آذر۱۴۰۳.m4a
2.57M
تحلیل سیاسی امروز
۲۸ آذرماه ۱۴۰۳
توسط استاد امیری
با موضوع:
آیا عملیات وعده صادق ۳ انجام خواهد شد ؟
#وعده_صادق
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
👇🏻👇🏻
https://eitaa.com/tahlil_baz
👆🏻👆🏻
تحلیل باز اینجاست
ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
هدایت شده از اساتید انقلابی و نخبگان علمی
🚨 #فوری / رد درخواست نفوذیها و مهرههای آمریکا در عراق توسط آیتالله سیستانی حفظهمالله
✍ علیرغم فشار آمریکا و درخواست جریان #سازش در عراق از مرجعیت شیعه برای صدور فتوای انحلال #حشدالشعبی؛ حضرت آیتالله سیستانی با این درخواست، مخالفت کردند.
🔹 همچنین آیتالله سیستانی از دیدار با محمد الحسّان نمایندهی سازمان ملل در عراق، به دلیل دخالت این فرد در امور کشور #عراق و درخواست نامشروع از مرجعیت برای انحلال #حشد_الشعبی (نیروهای بسیج مردمی عراق)، امتناع نمودند. الحسّان در دیدارهای پیشین مدعی شده بود که موافقت آیتالله را با صدور دستور انحلال حشد، کسب کرده!
‼️ آیت الله محمدرضا سیستانی فرزند بزرگوار آیتالله سیستانی حفظهمالله نیز در این باره به نمایندهی سازمان گفت که عراق، #سوریه و #لبنان نیست و فتوای سید، همچنان باقی است.
✍ #حشدالشعبی عراق در ابتدای تابستان ۹۳ (سال ۲۰۱۴) و در پی حملهی ناگهانی #داعش و اشغال پیاپی شهرهای این کشور، با مشاورهی #ایران و شخص رهبر انقلاب و شهید سلیمانی، با #فتوا تاریخی آیتالله سیدعلی سیستانی تاسیس شده بود و نقش بسیار مهمی در شکست داعش و از بین رفتن نقشه آمریکا برای #تجزیه_عراق و تجزیه منطقه داشت
✍ درود به شرف سید و درود بر مردم فهیم عراق که فریب عدهای مزدور #آمریکا را نخواهند خورد. در ماجرای فتنه #عوف_سلمی و سپس فتنه #سفیانی، خیلی مهم است که عراقیها، مسلح و آماده باشند.
┅┅┅┅🍃🇵🇸❤🇮🇷🍃┅┅┅┅┄
🇮🇷 کانال اساتید انقلابی و نخبگان علمی
@asatid_enghelabi ایتا و سروش
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
🌸 بسم الله الرحمن الرحیم 🌸
ضمن تشکر از حضور همیشگی جناب حدادپور در مسائل روز اجتماعی و تلاش برای تبیین مناسب، قصد داریم از آقای حدادپور بابت این دیدگاه _ فارغ از صحت ابلاغ قانون حجاب در این زمان یا عدم صحت آن_ چند سوال بپرسیم:
1⃣ با فرض لزوم عدم ابلاغ این قانون، چرا شورای عالی امنیت ملی در رابطه با تصمیماتی که زمینه ساز کم تحملی در جامعه شده است، ورودی نداشته؟ آیا سیاستهای ارزی دولت یا عملکرد ایشان در زمینه انرژی بیشتر نیازمند ورود این شورا نیست؟ اساسا فتنه محتمل پیش رو پازلی از چند عامل اقتصادی، فرهنگی و رسانهای است؛ آیا این شورا نسبت به همه ابعاد این فتنه احتمالی ورود لازم را داشته است؟
2⃣ آیا مسأله فضای مجازی که در سالهای گذشته بستر سازماندهی علیه امنیت ملی بوده است، نیاز به ورود شورای عالی امنیت ملی نداشته است؟
3⃣ آیا این شورا تذکرات لازم را به دولت در رابطه با اظهارات نسنجیده رفع فیلترینگ داده است؟
4⃣ آیا مسأله FATF که توسط وزیر اقتصاد دنبال میشود _و نتیجه آن آسیب پذیری کشور و نیروهای نظامی در برابر تحریمها و اقدامات مالی و امنیتی دشمنان کشور است_ نیازمند ورود این شورا نیست؟
5⃣ آیا افزایش ناهنجاری فرهنگی در زمینه حجاب، منجر به ثمردهی پروژه نفوذ فرهنگی و ایجاد یک گسل بزرگ فرهنگی اجتماعی در آینده نه چندان دور نخواهد بود؟ آیا با صرف لغو ابلاغ قانون حجاب، از شکاف اجتماعی جلوگیری میشود؟ اقدام ایجابی نسبت به خنثی سازی پروژه نفوذ فرهنگی را _که زیربنای تمام اقدامات داخلی علیه امنیت ملی است_ چه کسی باید به عهده بگیرد؟ اساسا این اقدام از کجا باید شروع شود؟!
6⃣ در نقطه مقابل نقد ۵، چرا نهادهای مسوول نسبت به پروژه بگیران نفوذ فرهنگی یا جاهلان ضربه زننده به ارزش های اصیل ایرانی و اسلامی واکنش قاطع نشان نمیدهند؟ ولنگاری شبکه نمایش خانگی، رهاشدگی جریان موسوم به سلبریتیها، دبیران مسأله دار آموزش و پرورش و ... باید در کجا رسیدگی شود؟! درصورت ترک فعل نهاد مسوول، آیا شورای عالی امنیت ملی برای حفظ امنیت کشور در آینده نزدیک و دور، نباید ورود قاطع کند؟
این تشکل با علم به دغدغه شما نسبت به مسائل مربوط به امنیت ملی، این متن را در راستای طرح مسائلی برای هر چه بیشتر روشن شدن مسیرهای مطالبه در راستای حفظ و تحکیم امنیت ملی نگاشته است و از حوصله شما و مخاطبانتان در خواندن این متن، سپاسگزار است.
💠 تشکل حوزوی سعدا قم
🆔 @soada_qom
هدایت شده از تشکل «حوزه مردم»
همایش خانواده پایدار دعوت شدیم
با حضور رئیس جمهور محترم، دکتر پزشکیان
بعد از حدود نیم ساعت نشستن حضار بدون هیچ برنامه ای،
تشریف آوردن
یه تقدیر انجام شد و رئیس جمهور رفتن بالا که صحبت کنن
عکس همسرشون رو برگزارکنندگان مراسم نمایش دادن رو پرده. چون بهرحال همایش به خانواده مربوط بود🙄
ایشون بغض کرد
خب یه صلواتی فرستادیم که مسلط بشن به خودشون
نشدن
دوباره صلوات
نشدن
بعد گفتن اجازه بدید من حرف نزنم، سخته حرف زدن، همینی که هست!
و رفتن پایین!
اونهمه آدم… اونهمه مهمان خارجی، سفرای فرهنگی…
بدتر این که بعدش خانم دکتر مشیر اومد بالا با بغض و گریه 😐 و با اشاره به عدم ازدواج ایشون بعد فوت همسر، گفت جهان ببینه که خانواده در ایران يعنی چی! اینها نشان عشق و تعهده!
و…
کلی مدح و ستایش و توجیه این رفتار!
صحبتش که تمام شد و رئیس جمهور در حال ترک جلسه پررربار بود، یک خانم بلند شد و گفت به این تعهد و عشق رئیس جمهور قسم ازدواج جوانان رو دریابید! وام ازدواج جوانان رو بدید!
منم از روی بالکن (زاویه عکس مشخصه) بلند گفتم ای کاش این تعهد نسبت به همه ملت باشه!
و بعد به اطرافیان گفتم کی گفته ازدواج نکردن بعد همسر نشان تعهد و عشق ه؟! ایشون الان از امیرالمؤمنین متعهدتره؟ یا عاشق تره؟ چه ربطی داره اصلا؟! چی رو ارزش جلوه میدن؟
بعد توجه و اهمیت به وقت اینهمه آدم مرتبط با #تعهد نیست؟
خلاصه که جناب دکتر رفت و مهمانان خارجی هم جلسه رو ترک کردن.
و کلی آدم موندن و وقت هدر رفته.
بعد جلسه یک خانم دکتر روانشناس اومد با من حرف زد
گفت این فرد مدیریت هیجان نداره! بقیه تصمیماتشم همینه لابد! رئیس جمهور مملکت…
@hejrat_kon
هدایت شده از آقای سیزده (مهرداد نظری)
در ایام انتخابات در این ویدیوی تبلیغاتی درباره طرح "میترینگ" (Metering) توضیح دادم. طرحی که با بررسی دقیق تیم آقای جلیلی تدوین شد و در برنامه هفتم به آن اشاره گردید. بارها عرض کردیم فرق بسیاری است بین کسی که سالها در مسائل کلان کشور مطالعات تخصصی داشته و برای رفع معضلات مختلف، برنامه های عملی دارد، با کسی که فرق دوغ و دوشاب را نمیفهمد و خود نیز به این جهالت معترف است. در حالیکه کشور میتوانست با یک انتخاب درست، در مسیر جهش قرار گیرد، امروز به تعطیلی کشیده شده و دولت منتخب، عملا قادر به اداره امور نیست.
@aghaye_13