شلنگ تخته انداختن های فردوسی پور در سایه انفعال و مجری سالاری بعضی آقایان!
🔸 سال ۹۷ در مراسم اهدای جام جهانی روسیه، رئیس جمهور زن کرواسی، همه بازیکنان دو تیم فرانسه و کرواسی و همچنین رئیسجمهوری فرانسه را در آغوش کشیده و بوسید!!
🔸 جالب و تأسف برانگیز این بود که تمام این صحنه ها از صداوسیمای ج.ا.ا و از نمای نزدیک پخش شد...
🔸 آش به قدری شور بود که حتی بعضی رسانه های کرواسی به این حرکت غیر طبیعی رئیس جمهورشان اعتراض کردند!
🔸 اما در ایران! انفعال بعضی مدیران در برابر یک مجری که «اساسا در تلوزیون رشد کرده و چیزی نبوده» عجیب و اسفناک بود...
🔸 آن مجری کسی نبود جز فردوسی پور که روی آنتن زنده از این کار حمایت کرد و گفت اتفاقی نیفتاد...
🔸 «نباید صحنه بغل کردن و روبوسی رئیس جمهور زن کرواسی با فوتبالیست ها نشان داده میشد؛ مجری چه کاره است که می آید در این زمینه اظهار نظر می کند؟»
🔸 زمان گذشت...
🔸 مدتی قبل، فیلمی دیگر از همان مجری منتشر شد که به نمایندگی از ملت ایران!! یک زن نامحرم را بغل می کند...
🔸و حالا این آقا در کنار علی دایی و پژمان جمشیدی مجددا به صورت علنی در برنامه خود هنجار شکنی کرد...
✅ مشکل اصلی در «مجری سالاری» برخی مدیران و مسؤولان است...
🔸 باور نمی کنید؟
مگر ندیدید که اخیرا یکی از وزرای همین دولت، صراحتا بر حمایت خود از فردوسی پور تأکید کرد!؟
🔸 آقایان مدیر!
مجری که «اینجا توسط شما اعتبار پیدا کرده، حالا بالاتر از گل نمی شود به او گفت چون قهر می کند و می گوید از اینجا می روم! بعد هم آقایان می گویند ما نگرانیم برود خارج در شبکه من و تو.
برود، ثم ما ذا؟ چه می شود!؟»
«نگران این نباشید که بروند بی بی سی و من و تو، بروند هر غلطی می توانند بکنند، شما هم در دهان آن ها بزنید»
پ.ن: از من ناشنیده بگیرید، در گوشی می گویم 🤫 یک بار دیگر متن بالا را بخوانید، جملاتی که بین گیومه«» قرار داده ام، عبارت بنده نیست، از کسی است که رئیس صداوسیما را منصوب می کند!
یاعلی 🌹
#طلبه_اى_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
این فیلم، قدیمی است ولی دیدنی است...
واقعا ارزش دارد چند دقیقه صحبت های سید هاشم الحیدری را با دقت ببینید.
_____________________
در بحث انتخابات، اگر خود را شیعه می دانیم، با همه انتقاداتی که ممکن است به این تنها نظام شیعی در دنیا داشته باشیم، مطمئن باشیم عدم شرکت ما در انتخابات یعنی تضعیف حق و شیعه و در نتیجه سینه زدن زیر پرچم یزید های زمان...
🔸 با «نگاهی کلان» دقت و اندیشه کنیم که در کدام جبهه در زمان خود ایستاده ایم؟
این متن کوتاه را هم بخوانید👇
نازنین دست علی(ع) یا پای حجاج خبیث؟
✅ من رأی خواهم داد(۱۴)
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
بشارت امامکاظم(ع) به شیعیان زمان غیبت
🔸عن مُوسَی بنِ جعفرٍ علیه السلام: «طُوبَى لِشِيعَتِنا المُتَمَسّكينَ بِحَبلِنا في غيبةِ قائِمِنا، الثّابِتينَ عَلَى موالاتِنا و البراءَةِ مِن أعدائِنا، أولئِكَ مِنّا وَ نَحنُ مِنهُم، قَد رَضُوا بِنَا أئمةً، و رَضِينَا بِهِم شيعةَ، فَطُوبَى لَهُم، ثمّ طُوَبى لَهُم؛ هُم وَ اللّهِ مَعَنا في دَرَجَتِنا يومَ القيامةِ.»
🔸 از امام کاظم علیهالسلام روایت شده که فرمود:
«خوشا به حال شیعیان ما که در زمان غیبتِ قائمِ ما، پیرو ما هستند و همچنان بر دوستی ما ثابت و از دشمنان ما بیزارند؛ آنها از ما و ما از آنها هستیم؛ آنها ما را به عنوان امامان خود برگزیده و ما هم آنها را شیعیان خود میدانیم، پس خوشا به حال آنها و باز خوشا به حال آنها؛ به خدا سوگند آنها روز قیامت همنشینان ما خواهند بود.»
[نوادرالاخبار، فیضکاشانی، ص250]
یاعلی🌹
#طلبه_ای_در_قم
محمد صالح مشفقی پور
💎 @Moshfeghoun 💐
🔻تجربۀ مشترک، نسخۀ متفاوت
🖊 مهدی جمشیدی
آقای کیومرث اشتریان در یادداشتی در روزنامۀ شرق، این فکر را مطرح کرده که چهل میلیون نفر از جمعیت ایران در اثر تجربههای تاریخی مشترک، به این نقاط مشترک رسیدهاند: باور به وحدت سرزمینی، دینداری، دموکراسیطلبی، توسعهخواهی، کارآمدی، علایق فرهنگی و علایق محیطزیستی. در میان این گروه، پنج میلیون نفر در حکم هستۀ مرکزی هستند و درجۀ بالاتری از خودآگاهی را دارند و ازاینرو میتوانند خطدهنده و مولّد یک جنبش مدنی و اجتماعیِ کلان باشند که مشتمل هستند بر فعّالان اصولگرایی، اصلاحطلبی، محیطزیستی، عدالتخواهی، ایراندوستی، آزادیجویی فرهنگی و... . این جماعت، اوّلاً در پی تحوّل هستند اما براندازی را طلب نمیکنند؛ ثانیاً، سیاستی فکر میکنند اما در لایۀ غیردولتی و اجتماعی کنش دارند؛ ثالثاً، سیاسی هستند اما از جریانهای سیاسی که منازعههای منفعتمحور دارند فاصله گرفته و به دنبال توسعه هستند؛ رابعاً در این گروه، انقلابیها به دلیل اینکه در چهارچوب کلام سیاسی میاندیشند و در نتیجه، ظرفیّت سازگاری اجتماعی ندارند، حضور ندارند. دربارۀ این موضع، نکتهها و نقدهایی در میان است.
۱. نخست اینکه «آرمانها»ی یاد شده، «نسخهها» و «روایتها»ی گوناگونی دارند و در حکم مشترک لفظی هستند؛ چنانکه در دهههای گذشته، جریانهای سیاسی رایج نیز بر سر همین فقرهها کشمکش داشتهاند و در پی نفی و انکار آنها نبودهاند. سخن بر سر این نیست که آرمانهای یاد شده، مطلوب هستند یا نه، بلکه نزاع و اختلاف از جایی آغاز میشود که «چگونه» و بر اساس چه «سازوکارها»یی میتوان به هدفها دست یافت و به آنها جامۀ عمل پوشانید. این آرمانها، یافته و ثمرۀ سالهای اخیر نیستند، بلکه برآمده از انقلاب اسلامی هستند و بیش از چهار دهه است که معطوف به آنها، گفتگوها و مباحثههای فراوانی صورتبندی شدهاند و اغلب نیز حاصلی جز فهم اختلافها و تمایزها نداشته است. بنابراین، نقطۀ آغاز تکوین مسأله، «راهحلها» و «منطقها» است نه آرمانهای کلّی و تفسیرپذیر. جالب اینکه در طول دهههای گذشته تاکنون نیز، همۀ جریانهای سیاسی و فکری، بخت خویش را آزمودهاند و نسخهها و راهحلهای خود را در درون قدرت رسمی، به محک تجربه نهادهاند. ما از هر جهت، با یک تجربۀ تاریخیِ عینی و متنوّع روبرو هستیم و نباید به سطر نخست بازگردیم.
۲. بنابراین، اینک زمانۀ تفوّق منطقی است که هم پشتوانۀ نظریِ متقن دارد و هم در عمل، کفایت و کارآمدی خویش را به اثبات رسانده است. اگر هم قرار است ائتلاف و اتّحادی صورتبندی شود، نباید حاصل جمع و میانگین نیروهای اجتماعی و سیاسیِ گوناگون باشد؛ چون همانطور که اشاره شد، مخرج مشترکی وجود ندارد و این قبیل «همگراییهای عملگرایانه» به دلیل اینکه واقعیّت معرفتی ندارند، در عمل به چندپارگی حاکمیّت و نوسانها و تلاطمهای بازدارنده میانجامند. بهبیاندیگر، مسألۀ اساسی، «تکامل سیاسی» است و نه «تکثّر سیاسی». اگر تصوّر کنیم که مسأله، تکثّر سیاسی است، در پی آن خواهیم بود که با منطق سهمیهبندی و تقسیم قدرت، همگان را راضی کنیم و در زیر چتر «آرمانهای مبهم»، گرد هم آوریم، اما اگر مسأله، تکامل سیاسی باشد، درسآموختههای تاریخی را به کار خواهیم بست و بهترین «نسخهها» و «روایتها» را بر خواهیم گزید و بر شتاب حرکت تکاملیِ انقلاب خواهیم افزود. آزمون و خطا و تکرار تکانههای دوری و چرخشهای ملامتبار، کافیست؛ اینک باید در فکر «جهش تاریخی» بود و پیرامون برترین سازوکارها، اجماع نخبگانی و توافق اجتماعی پدید آورد.
۳. دو اندیشۀ «دولت جوانِ حزباللهی» و «حلقههای میانی» که نیروهای پیشرانِ گام دوّم انقلاب هستند، به همین سبب مطرح شدهاند و برخلاف اندیشۀ پیشگفته، ریشه در تکاملخواهی سیاسی و طلب و تمنّای جهش تاریخی دارند، نه همگراییهایی خیالی و ذهنی که چند صباحی بیش، دوام ندارند و فرصتهای گذران را میسوزانند. هر چند نگارندۀ آن یادداشت، «نیروهای انقلابی» را از دامنۀ ائتلاف اجتماعیِ خویش – که ناکجاآبادی موهوم و نشدنی است - خارج ساخته، اما واقعیّت این است که نسخۀ عملیِ نیروهای انقلابی و روایت آنها از آرمانها، صواب و نافع است و بدین جهت است که مخرج مشترکِ تجربههای تاریخی به اندیشۀ صورتبندیِ دولت جوانِ حزباللهی در لایۀ سیاسی و تشکیل حلقههای میانی در لایۀ اجتماعی رسیده است. درهای قدرت سیاسی به روی نیروهای متنوّع، باز بوده و هر یک از خویش، کارنامۀ عینی به جا گذاشتهاند و میتوان دربارۀ آنها قضاوت کرد. اینک نباید رضایت و توافق نیروهای سیاسی و اجتماعی را اصل فرض کرد و در پی اجماعسازی تصنّعی و بیحاصل بود، بلکه باید یک گام به پیش رفت و در میان نسخهها و روایتها، دست به انتخاب عاقلانه زد.
منتشرشده در:
http://fna.ir/3hpwvo
https://eitaa.com/sedgh_mahdijamshidi
اوصاف اجتماع تمدنی.mp3
18.82M
💯🔊 #بشنوید
🔸 صوت کامل کرسی علمی- ترویجی اوصاف اجتماع تمدنی در خوانش هویت اندیشانه
🎙 با حضور:
#مهدی_جمشیدی
#محمد_نخعی_مقدم
#محمد_هادی_رشادی
✍️ دبیرعلمی: مسعود اسماعیلی
📅 یکشنبه ۱۵ بهمن ماه ۱۴۰۲
🏢 تهران، پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#صوت
#کرسی
🆔 @iictchannel
💢خمینی، خامنهای
و این انقلاب ۱۲۰۰ ساله -۲
۵- چهار سال قبل (سال وقوع فتنه و آشوب کذایی و شهادت سردار سلیمانی ) در حالی که دیوانه جنایتکاری مانند ترامپ در آمریکا بر سر کار بود، نشریه تخصصی «فارین پالیسی»، از رئول مارک گرشت افسر سابق سیا پرسید «رهبر ایران چگونه ترامپ را شکست داد؟».
گرشت، با وجود عقدهگشایی علیه ایران، پاسخ داده بود: «من میتوانم بر مبنای مستندات آماری بگویم که رهبر ایران، قطعا برتر از ترامپ و در نقطه مخالف او قرار دارد».
افسر سیا در ادامه، از «۳۰ سال رهبری هوشمندانه» آیتالله خامنهای یاد کرده و افزوده بود: «بدون شک، او قهرمانی جدی و موفقترین رهبر خاورمیانه از جنگ جهانی دوم به این طرف است. او فوقالعاده باهوش است و از مهارتهای ممتاز و استعدادهای عالی برخوردار است».
چهار سال بعد، «ویلیام برنز» رئیس سازمان سیا ضمن اسم بردن از چین و روسیه و ایران، در نشریه «فارن افرز» مینویسد:
«ایالات متحده در رقابتهای راهبردی دنیا، دیگر قدرت برتر نیست... من در ۴ دهه گذشته مثل امروز، شاهد شرایط انفجاری در خاورمیانه نبودهام. کلید امنیت اسرائیل و خاورمیانه، نحوه مواجهه با ایران است. ایران با بحران اخیر منطقه، جسورتر شده و به نظر میرسد تا آخرین نیابتی خود بجنگد؛ در حالی که برنامه هستهای خود را گسترش داده و به روسیه کمک میرساند».
راز مهمی که بازگویی آن برای مقامات آمریکایی سنگین است، نقش منحصر به فرد ایران، در «نابودی نظم جدید آمریکایی» است. اگر نقش ممتاز ایران نبود، آمریکا همان ۲۰ سال قبل، بر خاورمیانه چنبره زده و چین و روسیه را به کرنش واداشته بود.
همچنین، اگر انقلاب اسلامی نبود، قطعا مسئله فلسطین و اشغال آن از صفحه روزگار حذف شده بود. یا اگر باقی بود، چیزی به نام مقاومت مؤثر برای احقاق این حق، وجود خارجی نداشت.
۶- روح خدا، امام خمینی(ره) نه فقط ابهت دیکتاتوری جبّار پهلوی، بلکه هیبت آمریکا را شکست؛ آن هم در روزگاری که ملت ایران، فاقد اقتدار و نفوذ راهبردی امروز بود. حضرت امام(ره)، خطاب به آمریکاییها فرمودند:
«اخطار میکنم كه تا دير نشده و در باتلاق مرگ فرو نرفتهايد، از خليج فارس بيرون برويد. هميشه اين گونه نيست كه هواپيماهاى مسافربرى ما توسط ناوهاى جنگى شما سرنگون شود؛ كه ممكن است فرزندان انقلاب ناوهاى جنگى شما را به قعر آبهاى خليج فارس بفرستند». (ج ۲۱ صحیفه نور؛ ص ۸۹).
ایشان، این سخنان قاطع را در روزگاری فرمود که ایران، هنوز یک هزارم اقتدار فعلی را نداشت و عمق نفوذ انقلاب تا عراق و سوریه و لبنان و یمن و ونزوئلا و بولیوی پیش نرفته بود.
۷- این بیان حکیمانه امام درباره افول قدرت آمریکا، در روزگاری بود که آمریکا هنوز از اسب نیفتاده بود:
«اما قضیه تشرهای آقای کارتر. نمیدانم شما این مثل را میدانید. من حیفم میآید که مثل بزنم به شیر، که میگویند وقتی که مقابل یک دشمن میایستد هم فریاد میزند و هم از آن طرفش چیزی بیرون میآید و هم دمش را حرکت میدهد.
فریاد میزند برای اینکه طرف را بترساند. میترسد، از این جهت از او چیزی هم صادر میشود. دمش را حرکت میدهد برای اینکه میانجی پیدا کند. آقای کارتر را من حیفم می آید که بگویم شیر، لکن یک موجودی است که همین کارها را دارد میکند.
این هیاهو و این فریادها و آن ترساندن ماها را از اقدام نظامی، و دخالت نظامی، اینها کهنه شده است و لهذا یک دفعه یک چیزی میگوید، فوراً بعدش یک چیزی دیگر میگوید خلاف آن.
اینها همان فریادهایی است که آن حیوان میزد برای اینکه بترساند طرفش را. الآن ملتهای اسلامی و ملتهای غیراسلامی هم توجهشان به اینجاست و دلهایشان با ماست». (صحیفه امام خمینی، ج ۱۱، ص ۳۲۴)
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
انصراف اصلاحات از انتخابات - @mrtahlilgar.mp3
14.91M
🔗 اصلاحات انتخابات تهران را تحریم کرد / ژست اپوزیسیون برای ۱۴۰۴؟/ ترکیب تهران چگونه خواهد بود؟
🎙 اصلاحات رسما انتخابات تهران را تحریم خاموش کرد / آیا میدان برای روحانی و لاریجانی در تهران باز خواهد شد؟ / اصلاحات با هدف گذاری برای انتخابات ۱۴۰۴ ترجیح داده نقش اپوزیسیون را در پیش بگیرد؟ / تهدید نامزد های مستقل اصلاح طلب برای مشارکت در تهران
ایران لازم باشد منطقه را به آتش خواهد کشید - @mrtahlilgar.mp3
12.16M
🔗 تودهنی افسر پهلوی به یک مزدور: خود آمریکا میداند ایران لازم باشد منطقه را به آتش خواهد کشید
🎙 تو دهنی افسر نیروی دریایی پهلوی به مزدور ضد ایرانی که از حمله به ایران دفاع میکرد. ایران هیچ وقت دست خود را به نشانه تسلیم بالا نمیبرد. آمریکا بهتر از هرکسی هزینه تقابل با ایران را دانسته و میداند اگر نیاز شود ایران منطقه را به آتش خواهد کشید.
☄ زنگ تاریخ 👇
https://eitaa.com/nashrekhoubiha/1002
اعتماد به فهرست اطمینانبخش.mp3
4.34M
📌 اعتماد به فهرست اطمینانبخش
سؤال مهم: آیا میتونیم به صورت لیستی رأی بدیم؟
🌟 نظر امام و رهبر معظم انقلاب در این مورد 👇
https://farsi.khamenei.ir/others-report?id=31982
شبنامه 1473 - @mrtahlilgar.mp3
11.8M
🚨 شهادت ۱۲ رزمنده فاطمیون افغانستان / یمن ۲ کشتی آمریکا و انگلیس را زد
#شبنامه / تحولات فلسطین / ۱۲ رزمنده لشکر فاطمیون افغانستان در حمله آمریکایی ها به شهادت رسیدند / بالگرد صهیون در غزه توسط فلسطینی ها هدف قرار گرفت / مقاومت فلسطین: مرکز فرماندهی رژیم را هدف قرار دادیم / یمنیها دو کشتی آمریکایی و انگلیسی را زدند / قسمت ۱۴۷۳
https://eitaa.com/mrtahliilgar