هدایت شده از تمدننگار | شکوهیانراد
🔶🔹 ۲۷ اردیبهشت بود که این مطلب را در کانال عرض کردم:
👇👇👇
🔴 در پس پردهی جنجال تعطیلی شنبهها که در نهایت نیز رد میشود، چه اتفاق مهمتری در حال وقوع است که برای سکوت خبری و غفلت از آن، اقدام به چنین عملیات ایذایی در رسانهها شده است؟
💠 خط اصلی موضوعات بنیادین اواخر اردیبهشت از سویی و اواخر ماه مِی را از سوی دیگر، گم نکنیم!
👆👆👆
🌐 https://eitaa.com/SHRChannel/2982
❇️ رد شدن تعطیلی شنبهها، امری مسلم بود که امروز توسط هیئت عالی نظارت اعلام شد اما دقیقاً در این مدت، تلفیقی از اتفاقات تعیینکننده در ابعاد داخلی و بینالمللیِ مرتبط با ایران و جبههی مقاومت رخ داد که حتی اغراق نیست اگر بگوییم سرنوشت بخشی از مسائل تمدنی به آنها گره خورده است.
💠 ایام حاضر و پیشِ رو، بسیار به جهاد خستگیناپذیر در لایههای مختلف، از فهم دقیق مسائل و تبیین برای دیگران تا کنشهای حسابشدهی رسانهای و میدانی نیازمند است.
🌐 ایامی تعیینکننده که انشاءالله پیروزی جبههی حق را بهدنبال دارد
✍️ تمدننگار | شکوهیانراد
@SHRChannel
🌐 لینک:
https://eitaa.com/joinchat/2793996420C418ac5a508
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔺 اعتراف علنی به وطنفروشی و خیانت!
کاسهلیسی اپوزیسیون برای ارباب صهیونیستی خود.
🔺وظیفه ما در اپوزیسیون اینست که به ارتش اسرائیل گرا بدهیم و به یاری دوست و یاور خود بشتابیم.
@fereshtehrouhafza
♨️معاونت امور زنان و خانواده، یا #قرارگاه_مختل ⁉️
📌بین اینهمه مسائل زمینمانده زنان و خانواده، چقدر سخیف است که دغدغهشان شده حذف نام پدر یا درج نام مادر در کارت ملی‼️
✍ویراست محمد جوانی
🧠⚔علوم و جنگ شناختی
@fereshtehrouhafza
کنارهگیری فرمانده منطقه مرکزی ارتش اسرائیل
🔹یدیعوت آحارونوت مدعی شد فرمانده منطقه مرکزی ارتش رژیم صهیونیستی به رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل اطلاع داده است که در آغاز ماه آگوست ۲۰۲۴ به فعالیت خود در ارتش اسرائیل پایان خواهد داد.
🔸این منبع عبری صبح امروز نیز از استعفای رئیس اطلاعات ارتش رژیم صهیونیستی به دلیل شکست در جریان عملیات طوفان الاقصی خبر داده بود.
@TasnimNews
@fereshtehrouhafza
♦️انسیه خانم و ماجرایی دیگر
بعد تک چرخ زدن با موتور و دوچرخه و ورود به ورزشگاه برای فحاشی و بغل کردن بازیکنان مرد و .... که دغدغه های اصلی زنان و دختران ایرانیست!! و مشاور امور زنان رئیسی به جد پیگیر آن است، می رسیم به نام مادر در کارت ملی که هی دولت تکذیب می کنه که ایشون نگفته ، ایشون پافشاری میکنه که گفتم !! 😳😁
امان از این دمب خروس که هوشمنده و هی دوس داره بیاد بیرون 😊
#خلافت_عباسی
#عبور_از_ارزشها
تحلیلهای مهندس رادمان در👇
https://eitaa.com/joinchat/49218036C157929724c
@fereshtehrouhafza
📸افتخار دانشجوی ایرانی پس از عملیات وعده صادق
دوستی دارم که در دانشگاه یکی از مرفه ترین کشورهای دنیا استاد است امروز تماس گرفته بود می گفت چه خبر است؟ می گفت آنچه این روزها در آن کشور و در مواجهه با خودش میبیند را باور نمی.کند می گفت اینجا تا چند وقت پیش ایران را به زور از افغانستان تشخیص می دادند اما حالا همه جا در مورد ایران صحبت می.کنند میگفت در اتاقم را میزنند می آیند داخل و به من تبریک می گویند می گفت بعد از حمله ایران به اسرائیل فکر میکردم باید نگران باشم خودم را آماده کرده بودم بتوانم احتمالا فشاری که از جانب محیط خواهد آمد را مدیریت کنم اما همه چیز برعکس است. می گفت برای اولین بار در خارج از ایران حس غرور دارم
@fereshtehrouhafza
هدایت شده از آقای تحلیلگر 🇮🇷✌️
گفتگو با وزیر امورخارجه ی ایران - @mrtahlilgar.mp3
11.51M
🔗 من امیرعبداللهیان بر خلاف آنچه دربارهام گفتند هیچ وقت عضو سپاه قدس نبوده ام
🎙 وزیر امورخارجه ی ایران از همکاری هایش با حاج قاسم سلیمانی و سوال هایی که درباره ی او در اذهان وجود داشته می گوید. شهید امیرعبداللهیان: همکاری عمیقی داشتیم، برخی تصور میکردند من عضو سپاه قدس هستم که این اشتباه بود.
ویدیوها را در کانال اختصاصی شبنامه ببینید
👇🇮🇷
https://t.me/shabnameh110
✅ لینک تمام صفحات ما در شبکه های اجتماعی
@mrtahlilgar1
هدایت شده از ديانت و عقلانيت
قسمت ىوم .mp3
8.64M
درس گفتار عقل و دین
🔸 جلسه چهاردهم
❇️ ادامه بحث نص گرایی اهل سنت
❇️ ظهور و بروز دو فرقه ظاهریه و اشاعره
❇️نگرش اشاعره به عقل نظری و عقل عملی
❇️ چالشهای غزالی با فلسفه اسلامی
حجت الاسلام دکتر جعفری
🆔@mjafari_ir
هدایت شده از سید علیرضا آلداود
8⃣ استدلال غلط در مورد انصاف
#خطاهای_شناختی
🔸این مورد از خطاهای شناختی به سنجش رفتارها و موقعیتهای مختلف در مقیاس انصاف اشاره دارد. در واقع، در این خطای شناختی وقتی میبینیم افراد دیگر مثل ما درباره انصاف و در مورد یک رویداد استدلال نمیکنند، عصبانی میشویم. به عبارت دیگر، ما معتقدیم که میدانیم چه چیزی منصفانه و چه چیزی غیرعادی است و وقتی دیگران با نظرمان مخالفت میکنند، ناراحت میشویم.
🔸این نمونه از خطاهای شناختی موجب میشود تا به سمت بحث با افراد و موقعیتهای خاص سوق پیدا کنیم. به این دلیل که احساس میکنیم همه چیز باید مطابق با پارامترهای مد نظرمان «عادلانه» به نظر برسند. در حالی که انصاف، پارامتری نسبی بوده و هر فرد، نظر شخصی خود را در این باره میتواند داشته باشد. در ادامه با یک مثال، این مورد از خطاهای شناختی را بیشتر توضیح میدهیم.
🔴مثال
🔻هنگامی که همسرمان به خانه میآید، از او انتظار داریم که پیش از هر کاری به ما توجه کند و این کار را «عادلانه» میدانیم! زیرا تمام بعد از ظهر را مشغول آماده کردن شام بودهایم. با وجود این، همسرمان خسته به خانه میرسد و فقط میخواهد دوش گرفته و استراحت کند. او نیز بر این باور است که رفتار «عادلانه» این است که چند ساعتی را به دور از هرج و مرج محیط بیرون استراحت، و کمی بعد بتواند به همسرش توجه کافی کند و به جای حواس پرتی و خستگی، از صرف شام در کنار خانواده لذت ببرد.
💡 هوش سفید| سید علیرضا آلداود
🇮🇷 جنگ شناختی | سواد رسانهای 👇
@aledavood 👈 عضو شوید
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
8.29M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴عادی سازی واژه «کراش» در رسانه ی ملی!
شبکه نسیم . برنامه برمودا
جمعه ۱۱ خرداد ۱۴۰۳ . ساعت ۲۳:۳۵
« کراش زدن تحفهی زشت فرهنگ سلبریتی ! ◾️ مدتی است پدیدهی نحس نگاه به نامحرم اسم مدرنی به نام کراش گرفته است و جوانان و نوجوانانی که متاسفانه مبنای معرفتی کافی ندارند درگیر این مساله شدهاند. اما واقعیت این است که علاوه بر گناه سنگین و عواقب زشتی که برای این رفتار در دین ما خبر داده شده است، از لحاظ روانشناسی هم این چنین سرمایه گذاری عاطفی بر روی اشخاص بدون دریافت پاسخ مناسب باعث آسیبهای جدی فرد میشود. »
ادامه در
https://eitaa.com/shookoohzan/5965
هدایت شده از شکوه زن و زنانگی
🔴کراش زدن تحفهی زشت فرهنگ سلبریتی
◾️مدتی است پدیدهی نحس نگاه به نامحرم اسم مدرنی به نام کراش گرفته است و جوانان و نوجوانانی که متاسفانه مبنای معرفتی کافی ندارند درگیر این مساله شدهاند. اما واقعیت این است که علاوه بر گناه سنگین و عواقب زشتی که برای این رفتار در دین ما خبر داده شده است، از لحاظ روانشناسی هم این چنین سرمایه گذاری عاطفی بر روی اشخاص بدون دریافت پاسخ مناسب باعث آسیبهای جدی فرد میشود.
▪️در واقع انرژی زیاد روانی صرف موضوعی میشود که هیچ بازگشت و پاسخ عاطفی برای فرد ندارد. انسانها صاحب شخصیت خود هستند و نباید شخصیت صرف دیگری شود، اما فرهنگ سلبریت بازی، لازمهاش تقویت کراش زدن روی هنرپیشگان و سرمایهگذاری شخصیتی هوادار روی سلبریت است. در این رابطه هوادار و کراش زننده به مرور زمان دچار روانجوری و فرسودگی روانی میشود و هر روز بیشتر درگیر از دست دادن انرژی روانی خود میشود ولی سود این هواداری به جیب سلبریت میرود که باعث شهرت او میشود. این روزها هم که متاسفانه کراش زدن ابعاد بیشتری پیدا کرده و نوجوانان را درگیر این بازی تهیسازی روانی کرده است که لازم است بیشتر با نوجوانان در این رابطه صحبت کنیم.
✍عالیه سادات
_______________
#کانال_شکوه_زن_وزنانگی
به ما بپیوندید👇
https://eitaa.com/joinchat/2336751715C0fba986b70
هدایت شده از کافه سیاسی
✅ خانم خالقی؛ خاتمی روی دیگری هم دارد!
💢مبنو خالقی نماینده مجلس دهم که بعد از انتخابات ردصلاحیت شد در یادداشتی در روزنامه اعتماد نوشت : خاتمی برای من یک اندیشه است؛ اندیشهای که شاید در برخی مفاهیم، در تلفیق بیامان دین و حکمرانی دموکراتیک، با او هم نوا نیستم اما بنیان تفکرش در گرامیداشت آزادیهای بنیادین بشر، کرامت انسانی، نظارت ملی بر حکمرانان و تعریف هویت شهروند در جامعه سیاسی، در جانم نشسته و بیرون نخواهد رفت. آنچه این سالها در سیستم اجرایی کشور در برخورد با جوانان و خصوصا زنان دیدهایم، فرسنگها از اندیشهای که بنیانش مبتنی بر گفتوگو و گرامیداشت آزادی اندیشه و عقیده بود، فاصله دارد. رفتاری که شکاف هر روزه اجتماعی را بیشتر میکند و وحدت ملی را دستخوش آسیب نموده است. تفکری که سرمایههای اجتماعی و نمادین را به حاشیه کشانده و بنیادگرایی را در وسط گود نشانده است. دال مرکزی اندیشه خاتمی، احترام به عقاید انسانی، حفظ ارزش دین، همگرایی ملی و ایجاد امید در نسل جوان بود. اندیشهای که به جای سیلی نواختن و پتو پیچ کردن دختران به اسم امر به معروف و قطع درخت و نادیده انگاشتن مخالف و ایجاد تنفر، لبخند میزد...
✅نکات تحلیلی :
🔺سید محمد خاتمی برای نسل جوانی که چندان با اندیشه های او آشنا نیستند، همین است که خانم مینو خالقی تعریف می کند.اما بررسی عملکرد و اندیشه های خاتمی چیزی فراتر از اینهاست.
🔺خاتمی که ما می شناسیم شاید در ظاهر لبخند می زند و کلمه های قلمبه سلمبه را با ژست روشنفکری بیان می کند ،اما فرسنگها با آن چیزی که توصیف می شود تفاوت دارد.
🔺ادعا می شود که خاتمی به عقاید انسانی و مخالف خود احترام می گذاشته ، اما گفته نمی شود که او چرا همراه با رفقایش از جامعه روحانیت بریدند. مگر بنای تحمل و مدارا از ویژگی های اندیشه خاتمی نبود؟ چرا خاتمی که به گفته نزدیکانش از ظرفیت بالایی برای تحمل مخالف برخوردار است، پس از تذکر رهبر حکیم انقلاب به مسئولان در خصوص «تهاجم فرهنگی» از مقام وزارت ارشاد استعفا داده و در استعفانامه خود منتقدانش را « کج اندیش» ، « بدخواه» ،«متحجر»،«بی انصاف» می خواند!
🔺ادعا می شود که خاتمی همگرایی ملی ایجاد کرده، اما نمی گویند این همگرایی به جای « رحما بینهم» ، « رحما علی الکفار» بوده است! به راستی چرا خاتمی در طول این سالها در برابر دشمنان هیچ واکنشی نداشته و برعکس در زمین دشمن فعالیت کرده است. آیا اخم نکردن و عدم مرز بندی با دشمن و حتی عناصر تجدید نظر طلبی که قصد براندازی نظام را داشته اند و در دوران اصلاحات برای رسیدن به هدفشان از هیچ تلاشی فروگذار نبودند را می توان همگرایی ملی دانست! خاتمی برای اینکه مبادا از تعداد هوادارانش کم شود، حتی جرات نکرد واژه اصلاحات را تعریف نماید! صادقانه بگویم او اصلاحات را نه از این باب که همگرایی ایجاد کند، بلکه از این باب که پایگاه اجتماعی اش را ازدست ندهد تعریف نمی کرد. آش خاتمی آنقدر شور شد که افرادی مثل حجاریان مدعی شده بودند : «جبهه اصلاحطلبان، از سروش تا گوگوش را شامل میشود». عبارتی که اخیرا از زبان مهدی نصیری و بیان ضرورت برداشتن فاصله میان تاجزاده و شاهزاده در اپوزیسیون مطرح شده است!
🔺آن همگرایی که شما مدعی آن هستید نیز در پرتو بلد بودن بازی دموکراسی توسط منتقدان خاتمی بود که بلافاصله شکست را در دوم خرداد ۷۶ پذیرفتند و پیام تبریک دادند نه اینکه مثل شما زیر میز بازی دموکراسی بزنند و منتخبین جریان رقیب را رییس جمهور کشور ندانند و شورش علیه جمهوریت راه بیندازند!
🔺از ادعای حفظ ارزش دین که دیگر برایتان نگویم که در دوران ایشان چه بلایی سر اسلام و دین آمد که برخی در پرتو شعارهای او می خواستند علیه خدا هم راهپیمایی راه بیندازند! عاشورا را مظهر خشونت طلبی و شهادت را زیر سئوال می بردند!
🔺آری ؛ چهره خندان خاتمی خیلی ها را فریب داده و خانم خالقی یکی از هزاران مورد است.همانهایی که سال ۱۳۷۶ هم به خاطر سید بودن خاتمی و ریش قشنگ و لبخند روی لبانش به او رأی دادند و شد آنچه نباید می شد .
✍سعید میرزایی
روزنامه اعتماد :: خاتمی اندیشهای که لبخند میزد
https://www.etemadnewspaper.ir/fa/main/detail/217734/%D8%AE%D8%A7%D8%AA%D9%85%DB%8C-%D8%A7%D9%86%D8%AF%DB%8C%D8%B4%D9%87%E2%80%8C%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%87-%D9%84%D8%A8%D8%AE%D9%86%D8%AF-%D9%85%DB%8C%E2%80%8C%D8%B2%D8%AF
#جریان_شناسی
🇮🇷https://t.me/kafesiasi
🇮🇷https://eitaa.com/kafesiasi